Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επισκευή, Εγκατάσταση
Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2019

Πότε θα χρειαστείς επισκευή φούρνων μικροκυμάτων και τί πρέπει να κάνεις;

Χρειάζεσαι επισκευή φούρνου μικροκυμάτων; Νομίζεις ότι η οικιακή συσκευή σου ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει; Μην αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση σε ότι βασανίζει το φούρνο σου!

Η χρήση του φούρνου μικροκυμάτων έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, καθώς είναι μια συσκευή που διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, όπως και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει κάποια βλάβη που χρειάζεται service.

Ποια είναι τα σημάδια ότι θα χρειαστείς επισκευή φούρνου μικροκυμάτων;

Το πιο σημαντικό στην αντιμετώπιση βλάβης σε οικιακή συσκευή είναι να αντιληφθείς γρήγορα το πρόβλημα. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσεις τη βλάβη τόσο πιο πιθανό είναι να καταφέρεις να σώσεις τη συσκευή σου. 

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι ο φούρνος μικροκυμάτων έχει πρόβλημα. 

 • Δεν ανάβει το φως του φούρνου μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων δε ζεσταίνει.
 • Ο περιστρεφόμενος δίσκος δεν γυρίζει.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων δεν ανοίγει.
 • Δε λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων βγάζει σπίθες.
 • Κάνει θόρυβο ο φούρνος μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων ρίχνει την ασφάλεια.
 • Δεν κλείνει η πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων.

Που οφείλονται συνήθως οι βλάβες του φούρνου μικροκυμάτων;

Αν και είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι υπάρχει πρόβλημα στο φούρνο, δεν είναι το ίδιο εύκολο να εντοπίσεις που ακριβώς βρίσκεται η βλάβη. Τα εξαρτήματα που εμφανίζουν πιο συχνά πρόβλημα και ίσως χρειαστείς επισκευή και ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών είναι:

 • Το καλώδιο ρεύματος
 • Ο διακόπης interlock
 • Ο ανεμιστήρας
 • Τα λαμπάκια
 • Ο περιστρεφόμενος δίσκος του φούρνου μικροκυμάτων
 • Η πόρτα
 • Οι αντιστάσεις 
 • Η γεννήτρια μικροκυμάτων

Για όλα τα παραπάνω θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνικού οικιακών συσκευών. Δοκιμάζοντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου, είναι πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή σου. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, όπως είναι ο φούρνος μικροκυμάτων, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια σου, για αυτό και πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από ειδικούς επαγγελματίες.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός οικιακών συσκευών θα εντοπίσει εύκολα που οφείλεται το πρόβλημα και θα προχωρήσει στην επισκευή του, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Τί πρέπει να κάνεις για να λειτουργεί σωστά ο φούρνος μικροκυμάτων;

Μετά την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων είναι σημαντικό να φροντίσεις για την καλή συντήρησή του. Αν θες να αποφύγεις, όσο είναι δυνατόν, μελλοντικές βλάβες υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. 

Ο συχνός καθαρισμός φούρνου μικροκυμάτων είναι απαραίτητος.

Κατά το διάστημα χρήσης του, ο φούρνος μικροκυμάτων είναι πιθανό να συγκεντρώσει λίπη και υπολείμματα τροφών που μπορούν να επιβαρύνουν το  μηχανισμό του. Όσο περισσότερο τα αφήνεις να συγκεντρώνονται τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επαναφέρεις την απόδοση του φούρνου σου.

Μη χρησιμοποιείς ποτέ άδειο τον φούρνο μικροκυμάτων.

Ένα πολύ σημαντικό λάθος που γίνεται στη χρήση της συσκευής αυτής είναι η χρησιμοποίηση του χωρίς να υπάρχει κάτι μέσα. Ακόμα και αν το κάνεις για λίγο, απλά για να δοκιμάσεις κάτι, κάνεις μεγάλο κακό στη συσκευή σου. Χωρίς να υπάρχει κάτι να απορροφήσει τις ακτίνες, τα μικροκύματα θα συγκεντρωθούν στη magnetron λυχνία να οδηγήσουν σε σημαντική βλάβη του φούρνου σου.

Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης.

Κάθε μοντέλο συσκευής έχει συγκεκριμένο τρόπο χρήσης. Αν και κάποια πράγματα μπορεί να μοιάζουν αυτονόητα είναι καλό να διαβάσεις προσεχτικά της οδηγίες χρήσης της συσκευής σου. Είναι σημαντικό να της τηρήσεις, αν θες να αποφύγεις την ανάγκη για επισκευή φούρνου μικροκυμάτων.

Τι σου προσφέρει το εξειδικευμένο service φούρνου μικροκυμάτων του Douleutaras.gr;

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν με συνέπεια και αξιοπιστία την επισκευή οποιαδήποτε βλάβης φούρνου μικροκυμάτων. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα την επισκευή της συσκευής σου. 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς. Η εργασία τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την επισκευή φούρνων μικροκυμάτων οποιασδήποτε μάρκας και μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος επισκευής φούρνου μικροκυμάτων. 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
255 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματιας....καταλαβε αμεσως το προβλημα και το ελυσε με το ελαχιστο δυνατο κοστος....θα τον ξαναχρησιμοποιησω σιγουρα

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
177 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας

φωτογραφία επαγγελματία
Τάσος Ψ.
95 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και σωστός επαγγελματίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Ρ.
44 αξιολογήσεις

Γνωρίζει το αντικείμενο του και λειτούργησε άψογα σε όλα τα επίπεδα. Η εργασία μου επετεύχθη γρήγορα και σωστά. Πολύ καλή τιμή. Απόλυτα ι...

φωτογραφία επαγγελματία
Technocenter Β.
30 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση! Πολύ πρόθυμος και γρήγορος!

φωτογραφία επαγγελματία
''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ''SERVICE A.
25 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας συνεπης φιλικος, κατανοησε το προβλημα και το επισκευασε σαν να ηταν δικο του.

Σχετικά άρθρα

Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί για υπηρεσίες Επισκευής Φούρνου Μικροκυμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Technocenter Β. Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την τεχνογνωσία μας, που εισάγουμε σε κάθε εργασία, που αναλαμβάνουμε!
Απόστολος Λ. Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων - Περιστέρι
30 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλές συσκευές και έτσι είμαι η κατάλληλη λύση για το πρόβλημά σας! Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας.
Γιάννης Π. Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων - Χαλάνδρι
255 αξιολογήσεις
Παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση της οικιακής σας συσκευής. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών και φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου ώστε να μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας και εμείς ανταποδίδουμε την προτίμησή τους με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!
Μαρία Α. Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων - Βύρωνας
19 αξιολογήσεις
Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους φούρνο μικροκυμάτων, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!
Χάρης Ρ. Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων - Πειραιάς
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων του χώρου σας. Ειδικευόμαστε στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας! Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει