Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Φούρνου μικροκυμάτων

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Πότε θα χρειαστείς επισκευή φούρνων μικροκυμάτων και τί πρέπει να κάνεις;

Χρειάζεσαι επισκευή φούρνου μικροκυμάτων; Νομίζεις ότι η οικιακή συσκευή σου ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει; Μην αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση σε ότι βασανίζει το φούρνο σου!

Η χρήση του φούρνου μικροκυμάτων έχει αυξηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, καθώς είναι μια συσκευή που διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, όπως και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει κάποια βλάβη που χρειάζεται service.

Ποια είναι τα σημάδια ότι θα χρειαστείς επισκευή φούρνου μικροκυμάτων;

Το πιο σημαντικό στην αντιμετώπιση βλάβης σε οικιακή συσκευή είναι να αντιληφθείς γρήγορα το πρόβλημα. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσεις τη βλάβη τόσο πιο πιθανό είναι να καταφέρεις να σώσεις τη συσκευή σου. 

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι ο φούρνος μικροκυμάτων έχει πρόβλημα. 

 • Δεν ανάβει το φως του φούρνου μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων δε ζεσταίνει.
 • Ο περιστρεφόμενος δίσκος δεν γυρίζει.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων δεν ανοίγει.
 • Δε λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων βγάζει σπίθες.
 • Κάνει θόρυβο ο φούρνος μικροκυμάτων.
 • Ο φούρνος μικροκυμάτων ρίχνει την ασφάλεια.
 • Δεν κλείνει η πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων.

Που οφείλονται συνήθως οι βλάβες του φούρνου μικροκυμάτων;

Αν και είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι υπάρχει πρόβλημα στο φούρνο, δεν είναι το ίδιο εύκολο να εντοπίσεις που ακριβώς βρίσκεται η βλάβη. Τα εξαρτήματα που εμφανίζουν πιο συχνά πρόβλημα και ίσως χρειαστείς επισκευή και ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών είναι:

 • Το καλώδιο ρεύματος
 • Ο διακόπης interlock
 • Ο ανεμιστήρας
 • Τα λαμπάκια
 • Ο περιστρεφόμενος δίσκος του φούρνου μικροκυμάτων
 • Η πόρτα
 • Οι αντιστάσεις 
 • Η γεννήτρια μικροκυμάτων

Για όλα τα παραπάνω θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνικού οικιακών συσκευών. Δοκιμάζοντας να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου, είναι πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή σου. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, όπως είναι ο φούρνος μικροκυμάτων, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια σου, για αυτό και πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από ειδικούς επαγγελματίες.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός οικιακών συσκευών θα εντοπίσει εύκολα που οφείλεται το πρόβλημα και θα προχωρήσει στην επισκευή του, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Τί πρέπει να κάνεις για να λειτουργεί σωστά ο φούρνος μικροκυμάτων;

Μετά την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων είναι σημαντικό να φροντίσεις για την καλή συντήρησή του. Αν θες να αποφύγεις, όσο είναι δυνατόν, μελλοντικές βλάβες υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. 

Ο συχνός καθαρισμός φούρνου μικροκυμάτων είναι απαραίτητος.

Κατά το διάστημα χρήσης του, ο φούρνος μικροκυμάτων είναι πιθανό να συγκεντρώσει λίπη και υπολείμματα τροφών που μπορούν να επιβαρύνουν το  μηχανισμό του. Όσο περισσότερο τα αφήνεις να συγκεντρώνονται τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επαναφέρεις την απόδοση του φούρνου σου.

Μη χρησιμοποιείς ποτέ άδειο τον φούρνο μικροκυμάτων.

Ένα πολύ σημαντικό λάθος που γίνεται στη χρήση της συσκευής αυτής είναι η χρησιμοποίηση του χωρίς να υπάρχει κάτι μέσα. Ακόμα και αν το κάνεις για λίγο, απλά για να δοκιμάσεις κάτι, κάνεις μεγάλο κακό στη συσκευή σου. Χωρίς να υπάρχει κάτι να απορροφήσει τις ακτίνες, τα μικροκύματα θα συγκεντρωθούν στη magnetron λυχνία να οδηγήσουν σε σημαντική βλάβη του φούρνου σου.

Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης.

Κάθε μοντέλο συσκευής έχει συγκεκριμένο τρόπο χρήσης. Αν και κάποια πράγματα μπορεί να μοιάζουν αυτονόητα είναι καλό να διαβάσεις προσεχτικά της οδηγίες χρήσης της συσκευής σου. Είναι σημαντικό να της τηρήσεις, αν θες να αποφύγεις την ανάγκη για επισκευή φούρνου μικροκυμάτων.

Τι σου προσφέρει το εξειδικευμένο service φούρνου μικροκυμάτων του Douleutaras.gr;

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν με συνέπεια και αξιοπιστία την επισκευή οποιαδήποτε βλάβης φούρνου μικροκυμάτων. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα την επισκευή της συσκευής σου. 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς. Η εργασία τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την επισκευή φούρνων μικροκυμάτων οποιασδήποτε μάρκας και μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος επισκευής φούρνου μικροκυμάτων. 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Γιάννης Π.
237 αξιολογήσεις
Αριστος επαγγελματιας....καταλαβε αμεσως το προβλημα και το ελυσε με το ελαχιστο δυνατο κοστος....θα τον ξαναχρησιμοποιησω σιγουρα
Βασίλειος Τ.
169 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας
Τάσος Ψ.
95 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και σωστός επαγγελματίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Δημήτρης Ρ.
44 αξιολογήσεις
Γνωρίζει το αντικείμενο του και λειτούργησε άψογα σε όλα τα επίπεδα. Η εργασία μου επετεύχθη γρήγορα και σωστά. Πολύ καλή τιμή. Απόλυτα ι...
Βασίλης Κ.
30 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση! Πολύ πρόθυμος και γρήγορος!
''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ''SERVICE A.
25 αξιολογήσεις
Εξαιρετικος επαγγελματιας συνεπης φιλικος, κατανοησε το προβλημα και το επισκευασε σαν να ηταν δικο του.
Σχετικά άρθρα
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Σχετικές υπηρεσίες
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει