Αποθήκευση Οικοσκευών

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Αποθήκευση Οικοσκευών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την αποθήκευση οικοσκευών;

Η αποθήκευση οικοσυσκευών, είναι μία αναγκαία υπηρεσία σε περιπτώσεις μετακομίσεων, μεταφορών σε μακρινά μέρα ακόμη και ανακαινίσεων. Γενικότερα, σε περιστάσεις που απαιτείται το άδειασμα ενός χώρου, η αποθήκευση των επίπλων και των συσκευών που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει. Το πιο σύνηθες, είναι η υπηρεσία αυτή να προσφέρεται από εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες οι οποίες πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ασφάλειας για τις οικοσκευές σας.

Τι παρέχει η μεταφορική εταιρεία στις αποθηκεύσεις οικοσκευών;

Οι επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για τις βασικές παροχές που περιλαμβάνει η υπηρεσία της αποθήκευσης οικοσκευών. Ποια είναι αυτά;

 • Μικρές ή Μεγάλες Αποθήκες για την αποθήκευση των οικοσκευών και των επίπλων
 • Ασφαλισμένες Αποθήκες με ειδικά συστήματα ασφαλείας (συναγερμούς, συστήματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης)
 • Οργανωμένη Ταξινόμηση των πραγμάτων για την εύκολη εύρεσή τους
 • Ασφαλιστική Κάλυψη των οικοσκευών
 • Ειδικά container
 • Δυνατότητα επίσκεψης στις αποθήκες
 • Μεταφορά των οικοσκευών από τις αποθήκες στον χώρο παράδοσης

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την εξειδικευμένη αποθήκευση των οικοσκευών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και εγγυώνται ότι θα σας παραδώσουν τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές σας συσκευές στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια πράγματα από το σπίτι ή το γραφείο σου, μπορείς να αποθηκεύσεις στις αποθήκες των εταιρειών μετακομίσεων, δες την παρακάτω ενδεικτική λίστα:

 • Ηλεκτρικές Συσκευές
 • Γραφεία
 • Έπιπλα Σαλονιού, Κουζίνας & Κρεβατοκάμαρας
 • Χαλιά & Μοκέτες
 • Φωτιστικά
 • Έργα Τέχνης
 • Πίνακες
 • Ογκώδη Αντικείμενα

Μπορείς να είσαι ήρεμος για την ασφάλεια των επίπλων και των προσωπικών σου αντικειμένων καθώς όλα τα αντικείμενα ασφαλίζονται ώστε να είναι βέβαιο ο πελάτης σε περίπτωση που προκύψει κάποια αναπάντεχο γεγονός.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις αποθηκεύσεις οικοσκευών;

Οι τιμές στην αποθήκευση οικοσκευών και επίπλων, επηρεάζονται με από συγκεκριμένους παράγοντες. Βασικός παράγοντας είναι ο όγκος των αντικειμένων που αποθηκεύονται και επιπλέον ο χρόνος αποθήκευσης των πραγμάτων σου. Ανεξαρτήτως, αυτών των δύο παραγόντων, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τις καλύτερες τιμές για αποθηκεύσεις οικοσκευών ενώ παράλληλα μπορείς να είσαι σίγουρος πέρα από την αποθήκευση και για την επανατοποθέτησή τους στον χώρο που επιθυμείς.

Οι μεταφορικές της πλατφόρμας μας, πέρα από ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών, αναλαμβάνουν τις αποθηκεύσεις οικοσκευών σε νεόδμητα κτίρια, ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτόν τον σκοπό ώστε να είναι να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Οι εταιρείες μετακομίσεων του Douleutaras.gr, δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και της Πάτρας και εγγυώνται ότι θα εξασφαλίσουν την υπεύθυνη και ασφαλή παράδοση των πραγμάτων σου στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμείς.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για υπηρεσία αποθήκευσης οικοσκευών και να πάρεις προσφορές για τιμές από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου

Αναστάσιος Λ.
28 αξιολογήσεις
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ!ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΒΟΗΘΗΣ...
Ιωάννης Τ.
17 αξιολογήσεις
Πόσα χρήματα είναι δε μου 'χετε αναφέρει;
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Β.
1 αξιολόγηση
Εξαιρετικός επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα, προσιτός, με κατανόηση και συνεπής. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει