Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αποθήκευση Οικοσκευών

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Αποθήκευση Οικοσκευών

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Έως 5, 6-10
 • Έως και 5
 • 6-10
 • 11-20
 • Πάνω από 20
π.χ.: Από 1 έως 3 μήνες
 • Από 1 έως 3 μήνες
 • Από 3 έως 6 μήνες
 • Πάνω από 6 μήνες
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, θα τα μεταφέρω μόνος μου
 • Όχι, θα προτιμούσα να τα μεταφέρει ο επαγγελματίας
 • Δεν ξέρω ακόμα
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 1-3 μέρες
 • Μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2018

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την αποθήκευση οικοσκευών;

Η αποθήκευση οικοσυσκευών, είναι μία αναγκαία υπηρεσία σε περιπτώσεις μετακομίσεων, μεταφορών σε μακρινά μέρα ακόμη και ανακαινίσεων. Γενικότερα, σε περιστάσεις που απαιτείται το άδειασμα ενός χώρου, η αποθήκευση των επίπλων και των συσκευών που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει. Το πιο σύνηθες, είναι η υπηρεσία αυτή να προσφέρεται από εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες οι οποίες πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ασφάλειας για τις οικοσκευές σας.

Τι παρέχει η μεταφορική εταιρεία στις αποθηκεύσεις οικοσκευών;

Οι επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για τις βασικές παροχές που περιλαμβάνει η υπηρεσία της αποθήκευσης οικοσκευών. Ποια είναι αυτά;

 • Μικρές ή Μεγάλες Αποθήκες για την αποθήκευση των οικοσκευών και των επίπλων
 • Ασφαλισμένες Αποθήκες με ειδικά συστήματα ασφαλείας (συναγερμούς, συστήματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης)
 • Οργανωμένη Ταξινόμηση των πραγμάτων για την εύκολη εύρεσή τους
 • Ασφαλιστική Κάλυψη των οικοσκευών
 • Ειδικά container
 • Δυνατότητα επίσκεψης στις αποθήκες
 • Μεταφορά των οικοσκευών από τις αποθήκες στον χώρο παράδοσης

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την εξειδικευμένη αποθήκευση των οικοσκευών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και εγγυώνται ότι θα σας παραδώσουν τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές σας συσκευές στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια πράγματα από το σπίτι ή το γραφείο σου, μπορείς να αποθηκεύσεις στις αποθήκες των εταιρειών μετακομίσεων, δες την παρακάτω ενδεικτική λίστα:

 • Ηλεκτρικές Συσκευές
 • Γραφεία
 • Έπιπλα Σαλονιού, Κουζίνας & Κρεβατοκάμαρας
 • Χαλιά & Μοκέτες
 • Φωτιστικά
 • Έργα Τέχνης
 • Πίνακες
 • Ογκώδη Αντικείμενα

Μπορείς να είσαι ήρεμος για την ασφάλεια των επίπλων και των προσωπικών σου αντικειμένων καθώς όλα τα αντικείμενα ασφαλίζονται ώστε να είναι βέβαιο ο πελάτης σε περίπτωση που προκύψει κάποια αναπάντεχο γεγονός.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις αποθηκεύσεις οικοσκευών;

Οι τιμές στην αποθήκευση οικοσκευών και επίπλων, επηρεάζονται με από συγκεκριμένους παράγοντες. Βασικός παράγοντας είναι ο όγκος των αντικειμένων που αποθηκεύονται και επιπλέον ο χρόνος αποθήκευσης των πραγμάτων σου. Ανεξαρτήτως, αυτών των δύο παραγόντων, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τις καλύτερες τιμές για αποθηκεύσεις οικοσκευών ενώ παράλληλα μπορείς να είσαι σίγουρος πέρα από την αποθήκευση και για την επανατοποθέτησή τους στον χώρο που επιθυμείς.

Οι μεταφορικές της πλατφόρμας μας, πέρα από ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών, αναλαμβάνουν τις αποθηκεύσεις οικοσκευών σε νεόδμητα κτίρια, ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτόν τον σκοπό ώστε να είναι να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Οι εταιρείες μετακομίσεων του Douleutaras.gr, δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και της Πάτρας και εγγυώνται ότι θα εξασφαλίσουν την υπεύθυνη και ασφαλή παράδοση των πραγμάτων σου στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμείς.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για υπηρεσία αποθήκευσης οικοσκευών και να πάρεις προσφορές για τιμές από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικος Π.
41 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός κύριος, τυπικότατος συνεννοήσιμος και πόλη πιο οικονομική δουλειά αντίστοιχα με άλλους χωρίς να κάνει κάτι λιγότερο. Να τον πρ…

φωτογραφία επαγγελματία
Αναστάσιος Λ.
31 αξιολογήσεις

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ!ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ …

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Τ.
18 αξιολογήσεις

Πόσα χρήματα είναι δε μου 'χετε αναφέρει;

φωτογραφία επαγγελματία
Λουκάς Φ.
6 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Β.
1 αξιολόγηση

Εξαιρετικός επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα, προσιτός, με κατανόηση και συνεπής. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για την κατηγορία Αποθήκευση Οικοσκευών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Κ. Μεταφορική

Αποθήκευση Οικοσκευών - Κηφισιά
185 αξιολογήσεις

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές το 1979 στην Αθήνα και από τότε αναλαμβάνει εξειδικευμένες μεταφορές και αποθηκεύσεις, άμεσα και υπεύθυνα. Μένοντας αφοσιωμένη στους πρωταρχικούς της στόχους που αφορούσαν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησής τους, κατόρθωσε μα κατακτήσει κυρίαρχη θέση στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τις αποθηκεύσεις των επίπλων και των συσκευών σας!

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Τ.Α.

Αποθήκευση Οικοσκευών - Ηράκλειο Κρήτης
3 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία, εδώ και 50 χρόνια αποτελεί πρώτη επιλογή στον τομέα της αποθήκευσης οικοσκευών παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες, μπορεί να αναλάβει άμεσα τις αποθηκεύσεις οικοσκευών και επίπλων και να τις ολοκληρώσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μοναδικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας. Προτιμήστε μας και το τελικό αποτέλεσμα, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!

Ευστάθιος Κ.

Αποθήκευση Οικοσκευών - Ηράκλειο
1 αξιολόγηση

Eίμαι αυτοκινητιστής με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών καθώς και στις αποθηκεύσεις οικοσυσκευών. Διαθέτω την πείρα και τον εξοπλισμό να καλύψω οποιαδήποτε μεταφορική σας ανάγκη και να εξασφαλίσω την άμεση και ασφαλή παράδοση των φορτίων σας. Εξελίσσω συνεχώς τις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες που πραγματοποιείται η φύλαξη των αντικειμένων σας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας βοηθήσω με την ασφαλή και υπεύθυνη αποθήκευση των συσκευών σας.

Θανάσης Π.

Αποθήκευση Οικοσκευών - Μανδρα Αττικης
1 αξιολόγηση

Η μεταφορική μας εταιρεία, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών καθώς και της αποθήκευσης οικοσκευής, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η πολύχρονη εμπειρία μας και ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός, μας δίνει την δυνατότητα να φέρνουμε εις πέρας μετακομίσεις και μεταφορές υψηλών απαιτήσεων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και υπεύθυνα!

Θύμιος Κ.

Αποθήκευση Οικοσκευών - Δάφνη
3 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Θύμιος Καγιούλης και είμαι έμπειρος αυτοκινητιστής στον τομέα της αποθήκευσης οικοσκευών παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες, μπορώ να αναλάβω άμεσα τις αποθηκεύσεις οικοσκευών και επίπλων και να τις ολοκληρώσω με ασφάλεια και αξιοπιστία.
 

Σχετικές υπηρεσίες