Βάψιμο Σπιτιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βάψιμο Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι καλύτερες συμβουλές για ένα απόλυτα πετυχημένο βάψιμο σπιτιού

Το βάψιμο σπιτιού, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, είναι ίσως μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχεις να πάρεις για το σπίτι σου.

Το σπίτι σου είναι ο χώρος που θέλεις να νιώθεις ηρεμία και ζεστασιά, ύστερα από μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άγχη. Τα χρώματα που θα επιλέξεις να μπουν τριγύρω είναι αυτά που θα αντικρίζεις κάθε πρωί, αφού ξυπνήσεις και κάθε βράδυ, πρωτού κοιμηθείς.

Εάν ετοιμάζεσαι για βάψιμο σπιτιού κι έχεις χαθεί βλέποντας αμέτρητες παλέτες χρωμάτων και διάφορες τεχνοτροπίες, είμαστε εδώ για να σε διευκολύνουμε. Συμβουλευθήκαμε τους έμπειρους και αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές μας και σου παρουσιάζουμε τέσσερις συμβουλές που πρέπει να σκεφτείς.

1. Έντονα χρώματα σε μικρούς τοίχους ή κολώνες.

Οι έντονοι χρωματισμοί μπορεί να είναι εντυπωσιακοί και να σου αρέσουν. Σε μερικές περιπτώσεις, όμως, πρέπει να αντισταθείς και να κρατήσεις το έντονο μακριά. Μελέτες έχουν δείξει ότι σε μεγάλους τοίχους κουράζουν τα μάτια και μικραίνουν τον χώρο.

2. Το αληθινό χρώμα του τοίχου φαίνεται μόνο στο φυσικό φως.

Αν επιλέξεις έντονους χρωματισμούς και ο χώρος σου είναι πολύ φωτεινός, τα χρώματα θα μοιάζουν ακόμη πιο έντονα. Η κούραση δε θα είναι μόνο για τα μάτια σου, αλλά και για τη διάθεσή σου. Το πολύ έντονο χρώμα τοίχων θα σε ταλαιπωρήσει, αντί να καλυτερεύσει και να ομορφύνει, την καθημερινότητά σου.

3. Η αρμονία χρωμάτων στο σύνολο των δωματίων του σπιτιού.

Εάν επιθυμείς να υπάρχει μία αρμονική και γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τον ελαιοχρωματισμό όλων των δωματίων. Μια σχετική ομοιομορφία στα χρώματα θα θα δημιουργήσει μια πιο ξεκούραστη ατμόσφαιρα, ακόμα κι αν πρόκειται για υπνοδωμάτιο και κουζίνα.

4. Χρησιμοποίησε ένα visualizer.

Η τεχνολογία δίνει λύση ακόμα και στο βάψιμο σπιτιού. Χρησιμοποίησε μία εφαρμογή που σου επιτρέπει να φωτογραφήσεις τον χώρο που θέλεις να βάψεις και να πειραματιστείς με τα χρώματα στους τοίχους. Έτσι, το βάψιμο σπιτιού θα μετατραπεί σε παιχνιδάκι, αφού θα μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου με ευκολία τους νέους χρωματισμούς.

Όσο απλός και αν σου φαίνεται ένας ελαιοχρωματισμός σπιτιού, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ιδιαίτερα για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού οι τεχνικές γνώσεις και ο εξοπλισμός που απαιτούνται είναι κάτι που δε διαθέτεις.

Παρακάτω θα βρεις 4 λόγους που πρέπει να εμπιστεύτεις έναν ειδικό στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών.

Για το κόστος: Ένας επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί με μια επίσκεψη να φιλτράρει τον χώρο σου και να βρει τι πραγματικά χρειάζονται οι τοίχοι. Έτσι, δε θα καταλήξεις να αγοράζεις περιττά εργαλεία και περισσότερη μπογιά από την απαιτούμενη για τα τετραγωνικά σου. Παράλληλα εξαλείφεται η πιθανότητα λάθους κατά το βάψιμο που θα σου δημιουργούσε περιττά κόστη.

Για την εμπειρία: Δεν χρειάζεται να μπεις σε πειραματισμούς. Η εμπειρία που διαθέτει ένας επαγγελματίας θα χαρίσει στους τοίχους του σπιτιού σου ποιοτικό βάψιμο που ξεχωρίζει εύκολα, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία και άγχος.

Για τους συνδυασμούς χρωμάτων: Οι γνώσεις και η τριβή με το αντικείμενο τον καθιστούν ειδικό στις επιλογές των χρωμάτων ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο και το στυλ. Μη διστάσεις να τον συμβουλευτείς και να ακούσεις τις προτάσεις του για το βάψιμο του σπιτιού σου, καθώς το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Για διάρκεια: Γιατί αυτό που πραγματικά αναζητάς είναι ένα βάψιμο που θα κρατήσει για χρόνια. Με τα κατάλληλα υλικά, τις ειδικές τεχνικές και την απαραίτητη διαδικασία ο ελαιοχρωματιστής θα σου χαρίσει ένα αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο και τις φθορές.

Extra tip: Το γκρι είναι η μεγάλη τάση στους ελαιοχρωματισμούς

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα πετύχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα στο βάψιμο του σπιτιού σου. Το γκρι είναι ένα χρώμα που πιθανότατα θα βρεθεί ανάμεσα στις επιλογές σου και αποτελεί μεγάλη τάση της εποχής στους ελαιοχρωματισμούς. Δες το παρακάτω βίντεο για να πάρεις ακόμα περισσότερες όμορφες ιδέες.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους καλύτερους και πιο έμπειρους ελαιοχρωματιστές της αγοράς. Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε δωρεάν προσφορές για το κόστος στο βάψιμο σπιτιού από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, Φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Συνεπής και πολύ συγκεκριμένη στην δουλειά της όλη η ομάδα!