Βάψιμο Σπιτιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βάψιμο Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3+1 συμβουλές που πρέπει να σκεφτείς πριν βάψεις το σπίτι σου

Το βάψιμο του εσωτερικού του σπιτιού, είναι ίσως μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχεις να πάρεις για το σπίτι σου. Το σπίτι σου είναι ο χώρος που θέλεις να νιώθεις ηρεμία και ζεστασιά, ύστερα από μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άγχη.

Εάν ετοιμάζεσαι για το βάψιμο του σπιτιού σου και έχεις ''χάσει τον μπούσουλα'' βλέποντας αμέτρητες παλέτες χρωμάτων και διάφορες τεχνοτροπίες, διάβασε 3 και 1 συμβουλές που πρέπει να σκεφτείς και ίσως να ακολουθήσεις πριν κάνεις την επιλογή των χρωμάτων.

  • Έντονα χρώματα μόνο σε μικρούς τοίχους, ή κολώνες: Μπορεί να είναι εντυπωσιακά και να σου αρέσουν, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι σε μεγάλους τοίχους, κουράζουν τα μάτια και μικραίνουν τον χώρο
  • Το αληθινό χρώμα του τοίχου φαίνεται μόνο στο φυσικό φως: Οπότε αν επιλέξεις έντονα χρώματα και ο χώρος είναι πολύ φωτεινός, τα χρώματα θα φαίνονται ακόμη πιο έντονα.
  • Αρμονία χρωμάτων στο σύνολο των δωματίων του σπιτιού: Εάν επιθυμείς να υπάρχει μία αρμονική και γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τον ελαιοχρωματισμό όλων των δωματίων.
  • Χρησιμοποίησε ένα visualizer: Πάντα υπάρχει η λύση που δίνει η τεχνολογία. Χρησιμοποίησε μία εφαρμογή που σου επιτρέπει να φωτογραφήσεις τον χώρο που θέλεις να βάψεις και να πειραματιστείς με τα χρώματα στους τοίχους.


Το γκρι είναι η μεγάλη τάση στους ελαιοχρωματισμούς

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα πετύχεις σίγουρα την ισορροπία χρωμάτων που χρειάζεσαι. Το γκρι είναι ένα χρώμα που σίγουρα θα βρεθεί μέσα στις επιλογές σου, για αυτό και φτιάξαμε ένα βίντεο για να σε βοηθήσουμε να πάρεις όμορφες ιδέες.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, Φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Συνεπής και πολύ συγκεκριμένη στην δουλειά της όλη η ομάδα!
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.
Το βάψιμο εσωτερικών τοίχων δεν είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου το ύφος και το στυλ του δωματίου σου.