Βάψιμο Σπιτιού - Ελαιοχρωματισμοί

Ενδιαφέρεσαι για βάψιμο σπιτιού / ελαιοχρωματισμό; Πάρε ιδέες & βρες αξιολογημένους τεχνίτες για να βάλεις χρώμα στο χώρο σου!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό Βάψιμο, Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εσωτερικό Βάψιμο
 • Τεχνοτροπία
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 70 τ.μ.
 • 70 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2020

Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά - Βάψιμο τοίχου - Ελαιοχρωματισμοί

Το βάψιμο σπιτιού μπορεί να γίνει μια πολύ αγχωτική διαδικασία, αλλά είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ανανεώσεις τον χώρο σου. Εάν σκέφτεσαι να το αναλάβεις μόνος σου, για να μειώσεις το πιθανό κόστος, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το μυστικό του ελαιοχρωματισμού είναι η εμπειρία. 

Οι ελαιοχρωματισμοί πραγματοποιούνται πολύ πιο γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία, όταν αναλαμβάνουν οι ειδικοί. Ειδικά στην περίπτωση που θέλεις να εφαρμόσεις κάποια τεχνοτροπία, αντί για απλό βάψιμο τοίχου ή όταν θέλεις να βάψεις το κατάστημα σου ή άλλο χώρο εργασίας, ο επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί να σου εγγυηθεί το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου, καθημερινά, για να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα υλικά και να αναλάβουν τις εργασίες που χρειάζεσαι. Όμως, ακόμα κι αν χρειάζεσαι μόνο συμβουλές και ιδέες, ο οδηγός βαψίματος σπιτιού που έχουμε ετοιμάσει θα σου δώσει έμπνευση και θα λύσει τις απορίες σου!

Πόσο κοστίζει το βάψιμο σπιτιού;

Για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά από έμπειρο επαγγελματία, οι τιμές ξεκινούν περίπου στα 125€ με υλικά και εργατικά κόστη (+ΦΠΑ). Αν θέλεις να μάθεις την τιμή για ελαιοχρωματισμούς ανά τετραγωνικό, το κόστος είναι περίπου 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο (όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά κόστη). 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για βάψιμο σπιτιού;

Οι τιμές στο βάψιμο σπιτιών διαμορφώνονται με βάση συγκεκριμένους παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, την κατάσταση των τοίχων, το κόστος των υλικών και τις τεχνοτροπίες βαψίματος.

Παρακάτω, θα μάθεις περισσότερα για τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά:

1. Τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας για βάψιμο

Ο βασικότερος παράγοντας που θα καθορίσει το κόστος του έργου είναι τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θα καλυφθεί με χρώμα. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι η αυτή η επιφάνεια είναι περίπου 3,5 φορές μεγαλύτερη από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. Έτσι για ένα δωμάτιο 10 τ.μ. θα χρειαστεί να βαφτούν περίπου 35 τ.μ. τοίχου. Η τιμή στην αγορά ανα τετραγωνικό που θα καλυφθεί για υλικά και εργασία είναι 3-5€*.

Όταν πρόκειται για μία μικρή επιφάνεια, όπως το βάψιμο μεμονωμένου τοίχου, τότε συνήθως η αγορά τιμολογεί με βάση ημερομίσθιο 40-80€*.

2. Κατάσταση των τοίχων 

Ανάλογα με το πόσο καλή είναι η κατάσταση των τοίχων του σπιτιού σου αυτή τη στιγμή, εξαρτάται και το πόση δουλειά θα χρειαστεί να κάνει ο μπογιατζής. Οι ελαιοχρωματισμοί που γίνονται σε τοίχους σε καλή κατάσταση, χρειάζονται μόνο 1-2 χέρια μπογιάς. 

Αντιθέτως, σε περίπτωση που χρειάζεσαι βάψιμο τοίχου με υγρασία ή ρωγμές, θα είναι πιο απαιτητική η εργασία και συνεπώς θα αυξηθεί η τιμή. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο μπογιατζής πρέπει να κάνει διάφορα μερεμέτια, π.χ. πέρασμα με αστάρι, για να προετοιμάσει τις επιφάνειες για βάψιμο. 

3. Κόστος των Υλικών 

Μπορείς να επιλέξεις προϊόντα από μία τεράστια γκάμα από μάρκες χρωμάτων, αλλά και συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων βαφής. Εκτός από την απόχρωση, οι εταιρείες παραγωγής χρωμάτων προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε προϊόντα, ως προς την ποιότητα και τις ιδιότητες των χρωμάτων.

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις οικολογικά χρώματα, αντιμυκητιακά ή υποαλλεργικά, ανάλογα τις ανάγκες σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από υλικά όπως αστάρια και στόκοι σπατουλαρίσματος για να επιλέξεις. Αν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, κόπο και έξτρα κόστος, ένας μπογιατζής μας μπορεί να σε προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς, στις πιο προσιτές τιμές.

4. Τεχνοτροπίες στο Βάψιμο

Οι τεχνοτροπίες συνήθως γίνονται σε μία μικρή επιφάνεια, ώστε να αποκτήσει μία ιδιαίτερη αισθητική. Υπάρχουν ελαιοχρωματιστές που μπορούν να δημιουργήσουν πλήθος τεχνοτροπιών, από το stencil μέχρι την απομίμηση ξύλου.

Το κόστος είναι σίγουρα μεγαλύτερο σε σχέση με τον κλασικό ελαιοχρωματισμό, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Το κόστος ξεκινάει από τα 15-18€/τ.μ.*.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Πότε πρέπει να κάνεις το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά;

Η ιδανική περίοδος για ελαιοχρωματισμό είναι το καλοκαίρι ή άλλες περίοδοι χωρίς υψηλά επίπεδα υγρασίας. Οι βροχερές μέρες είναι απαγορευτικές, γι’ αυτό και σπάνια γίνονται ελαιοχρωματισμοί το χειμώνα, αφού θα είναι δύσκολο να στεγνώσει σωστά το χρώμα.

Πώς γίνεται η προετοιμασία για βάψιμο τοίχου;

Η σωστή προετοιμασία πριν περαστεί ένας τοίχος με χρώμα αποτελείται από 7 στάδια:

 • Κάλυψη του δαπέδου και των σοβατεπί από μπογιές

 • Απομάκρυνση ή κάλυψη επίπλων για προστασία τους από τα χρώματα

 • Ξύσιμο τοίχου (σε περίπτωση σκασίματος)

 • Σπατουλάρισμα τοίχου με στόκο

 • Λείανση επιφανειών πριν τη βαφή

 • Πέρασμα με αστάρι πριν το βάψιμο

 • Πέρασμα με μπογιά (1-3 στρώσεις)

Ποια εργαλεία βαφής χρειάζομαι;

Στα βασικά εργαλεία βαφής για το αποτελεσματικό βάψιμο ενός σπιτιού περιλαμβάνονται:

 • Ρολά βαφής

 • Πινέλα βαφής (τετράγωνα για μεγάλες επιφάνειες ή με λυγισμένη λαβή για δύσκολα σημεία και βάψιμο σε γωνίες)

 • Δοχεία ή σχάρες χρώματος

 • Σπάτουλα στοκαρίσματος

Για την προστασία του υπόλοιπου χώρου, θα χρειαστείς επίσης προστατευτικές μεμβράνες, ενώ υπάρχουν και αυτοκόλλητες ταινίες για βάψιμο τοίχου, οι οποίες μπορεί να σου χρησιμεύσουν για να οριοθετήσεις την περιοχή που θέλεις να βάψεις σε σχέση με άλλες επιφάνειες, π.χ. πόρτες και παράθυρα, για τις οποίες δεν θα χρησιμοποιήσεις χρώμα.

Αν δεν γνωρίζεις ποια εργαλεία ελαιοχρωματισμού πρέπει να προμηθευτείς για τη δική σου εργασία βαψίματος, μην ανησυχείς. Οι μπογιατζήδες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν εκείνοι με ό,τι χρειάζεσαι και στις σωστές ποσότητες, ώστε να μην χρειαστεί να μπεις σε περιττά έξοδα.

Πώς και πότε χρησιμοποιούμε αστάρι;

Το αστάρι είναι ουσιαστικά ένα αδιαφανές υλικό που εφαρμόζεται ως υπόστρωμα σε επιφάνειες που είναι έτοιμες για βαφή (ελαιοχρωματισμό). Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο στάδιο πριν το βάψιμο τοίχου με μπογιά. Προετοιμάζουν την επιφάνεια που θέλουμε να βάψουμε, ώστε να είναι έτοιμη για περαστεί το τελικό χρώμα. Το αστάρι προσφέρει μονωτικές ιδιότητες και εξασφαλίζει ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα βαφής, με διάρκεια στο χρόνο. 

Εάν ένας τοίχος ή επιφάνεια βάφεται για πρώτη φορά, τότε το πέρασμα με αστάρι είναι απαραίτητο. Εάν έχει ξαναβαφτεί, τότε ο μπογιατζής θα κρίνει εάν χρειάζεται να ασταρωθεί, αφού μελετήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιφάνεια που σε ενδιαφέρει.

Τα Αστάρια Τοίχων υψηλής ποιότητας ενισχύουν τη μόνωση της επιφάνειας και βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή του χρώματος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα πλαστικά χρώματα;

Τα πλαστικά χρώματα είναι αυτά που χρησιμοποιούμε κυρίως για το εσωτρικό βάψιμο σπιτιού. Η εφαρμογή τους γίνεται σε εσωτερικούς τοίχους, αλλά και ταβάνια. Σήμερα, υπάρχουν οικολογικά πλαστικά χρώματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, με τα οποία μπορείς να βάψεις το σπίτι σου.

Τι είναι η βελατούρα;

Βελατούρα ονομάζουμε το υπόστρωμα που χρησιμοποιούμε για βερνίκια χρωμάτων σε ξύλινες επιφάνειες, πριν την βαφή. Μία πολύ καλή βελατούρα για βάψιμο σε ξύλο πρέπει να έχει μεγάλη καλυπτικότητα και να εφαρμόζει πολύ καλά στην ξύλινη επιφάνεια. Επίσης, πρέπει να στεγνώνει γρήγορα, αλλά και φεύγει εύκολα με το τρίψιμο. Βελατούρες με υλικά όπως μόλυβδος και χρωμικά συστατικά, καλό είναι να τα αποφεύγουμε. 

Πότε να προτιμήσεις τα ακρυλικά χρώματα;

Τα ακρυλικά χρώματα είναι ιδανικά για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού. Οι τεχνίτες μας τα εφαρμόζουν σε τοίχους από σοβά ή μπετόν, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό για την καλύτερη κάλυψη των τοίχων με χρώμα.

Τι είναι στεγανωτικά χρώματα τοίχων και ταρατσών;

Τα στεγανωτικά χρώματα για τοίχους και ταράτσες ανήκουν στην οικογένεια των ακρυλικών χρωμάτων, έχουν υγρομονωτικές ιδιότητες και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στο νερό, την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Λόγω των παραπάνω ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται με πολύ καλά αποτελέσματα στις μονώσεις ταρατσών και είναι μια από τις μεθόδους που συμβάλλουν στη μόνωση ενός κτιρίου και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πού χρησιμοποιούνται οι ριπολίνες;

Οι ριπολίνες αποτελούν κατηγορία χρωμάτων που χρησιμοποιείται για το βάψιμο ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών. Διακρίνονται σε κλασσικές ριπολίνες και ριπολίνες νερού. 

Οι κλασικές ριπολίνες προτείνονται για ξύλινες επιφάνειες σε εσωτερικό χώρο, ενώ οι ριπολίνες νερού, οι οποίες είναι και πιο οικολογικές, μπορούν να εφαρμοστούν και σε ξύλο που βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους. Οι ριπολίνες απλώνονται εύκολα, δεν απαιτούν εφαρμογή πολλών στρώσεων χρώματος και στεγνώνουν γρήγορα. Κυκλοφορούν σε λευκό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα, ώστε να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Εσωτερικό & Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Βουτσέλης
30 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά, λάτρης της λεπτομέρειας. Ευχάριστος άνθρωπος,ευγενής,ήρεμος,!!! Γνώστης της δουλειάς του,με βοήθησε να διαλέξω χρώματα και δε το μετάνιωσα!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Έντι Πρέκας
18 αξιολογήσεις

Συνιστω ανεπιφυλακτα τον Εντι και το συνεργειο του. Ανθρωποι εργατικοι, εντιμοι και προσεχτικοι, τοσο στις λεπτομερειες οσο και στην καθαριοτητα. Ηταν τελεια συντονισμενοι μεταξυ τους, εκαναν και εξτρα πραγματα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το αποτελεσμα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Μπαντέα Αουρέλ
16 αξιολογήσεις

ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
Petros Licaj
10 αξιολογήσεις

Καλός και συνεννοήσιμος άνθρωπος πολύ συνεπής στις συμφωνίες και στους χρόνους του. Καλή η ποιότητα της δουλειάς κάποιες λεπτομέρειες ίσως μπορούσαν και καλύτερα αλλά ίσως όχι με αυτά τα χρήματα γιατί βγήκαν πολλά έξτρα μερεμέτια στην πορεία.

Douleutaras.gr λογότυπο
Μπασέμ Κνέιζεχ
7 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Συνεπής στο χρόνο του και λεπτομερής στη δουλειά του. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστω μαζί του.

Τι να προσέξεις στην επιλογή χρωμάτων για ελαιοχρωματισμό;

Η επιλογή του χρώματος είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία στους ελαιοχρωματισμούς. Ακολούθησε τέσσερις απλές συμβουλές και βρες το χρώμα ή τα χρώματα που θα ντύσουν υπέροχα τον χώρο σου:

1. Προτίμησε έντονα χρώματα για μικρές επιφάνειες και απαλά για μεγάλες.

Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, δε συστήνονται για να βάψεις ολόκληρα δωμάτια. Παρόλο που είναι χαρούμενα χρώματα και εμπνέουν ζωντάνια, σε μεγάλες επιφάνειες γίνονται κουραστικά και προκαλούν υπερένταση. 

Για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά, σε μεγάλες επιφάνειες συνήθως επιλέγονται άλλα χρώματα, όπως λευκό, μπλε, γκρι και μπεζ.

2. Απόφυγε τα σκούρα χρώματα σε μικρά δωμάτια.

Μπορεί να σου φαίνεται καλή ιδέα να βάψεις το δωμάτιό σου μαύρο, σκούρο μπλε ή κυπαρισσί. Σκέφτηκες, όμως, πόση από τη φωτεινότητά του θα χάσεις; Αν θέλεις το σπίτι να παραμείνει φωτεινό, μετά το βάψιμο, περιόρισε τα σκούρα χρώματα στο ελάχιστο.

3. Επίλεξε συνδυασμό χρωμάτων από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο.

Θέλεις να βάψεις το σπίτι σου με διχρωμίες; Η διχρωμία είναι μια πολύ καλή ιδέα για να αποφύγεις τη μονοτονία στο βάψιμο τοίχων. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να κάνεις συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο. 

Αν επιλέξεις δύο αποχρώσεις από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο, κερδίζεις κατευθείαν ένα χρωματικό συνδυασμό που δεν θα σε απογοητεύσει. Έτσι, κάνεις το βάψιμο με διχρωμία πολύ πιο εύκολο και δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια διακοσμητή!

4. Απόφυγε συνδυασμούς χρωμάτων με 3 αποχρώσεις και άνω στον ίδιο χώρο.

Δύο χρώματα στο ίδιο δωμάτιο μπορούν να σπάσουν τη μονοτονία, σωστά; Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να βάψεις το σπίτι με τρία χρώματα ή και περισσότερα; Όσο περισσότερα χρώματα προσπαθείς να συνδυάσεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνεις μια επιλογή που δε θα μετανιώσεις.

Αν θέλεις να αποφύγεις το ρίσκο της απογοήτευσης από το τελικό αποτέλεσμα, δοκίμασε το βάψιμο τοίχων με έως δύο αγαπημένες σου αποχρώσεις. Συνδύασέ τις με τα υφάσματα και τα έπιπλα του σπιτιού σου και σίγουρα θα σου αρέσει το αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για ελαιοχρωματισμό - βάψιμο σαλονιού;

Το σαλόνι είναι ένας από τους πιο κομβικούς χώρους ενός σπιτιού. Η επιλογή χρώματος για το βάψιμο του σαλονιού μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν ακολουθήσεις μερικές δοκιμασμένες συμβουλές:

 • Προτίμησε ανοιχτά χρώματα για βάψιμο σαλονιού μικρών διαστάσεων.

 • Τα γήινα χρώματα στο σαλόνι προσφέρουν ηρεμία και ξεκούραση.

 • Μια έντονη διχρωμία μπορεί να σου προσφέρει ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

 • Το λευκό χρώμα είναι διαχρονική επιλογή, ειδικά αν θέλεις το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

 • Ζήτησε τη γνώμη του επαγγελματία, για να κάνεις τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων.

 • Μην αμελήσεις τη σωστή προετοιμασία για το βάψιμο τοίχου. 

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό χρώμα για βάψιμο κρεβατοκάμαρας;

Ανάλογα με το στυλ σου, αλλά και το ύφος διακόσμησης που σε εκφράζει, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα και αποχρώσεις για το βάψιμο του υπνοδωματίου σου. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι γενικοί κανόνες για επιλογή του κατάλληλου χρώματος για κρεβατοκάμαρα, που μπορείς να έχεις υπόψη σου:

 • Επίλεξε ψυχρές αποχρώσεις, όπως αποχρώσεις του μπλε, για χαλάρωση και ηρεμία.

 • Το πράσινο και το πετρόλ είναι χρώματα για αναζωογόνηση.

 • Το κόκκινο και το ροζ είναι ιδανικά χρώματα για ρομαντική διακόσμηση.

 • Το σκέτο λευκό χρώμα δεν προτείνεται, εκτός αν έχεις πολύ μικρό υπνοδωμάτιο.

 • Το λευκό χρώμα εξακολουθεί να είναι πρώτη επιλογή για βάψιμο ταβανιού, για να διατηρηθεί η φωτεινότητα.

 • Οι τεχνοτροπίες τοίχου μπορούν να προσφέρουν μοντέρνο στυλ στο δωμάτιο σου.

 • Τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια.

Να βάψω το σπίτι μόνος μου ή να το αναθέσω σε μπογιατζή;

Είναι λογικό να σκέφτεσαι να βάψεις το σπίτι μόνος σου, για λόγους οικονομίας. Όμως, όπως θα είδες και παραπάνω, ακόμα και η προετοιμασία για το βάψιμο ενός τοίχου δεν είναι απλή διαδικασία. Γι’ αυτό, ένας επαγγελματίας μπογιατζής έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, που αξίζει να έχεις υπόψη σου:

Πριν αποφασίσεις να αναλάβεις εσύ το βάψιμο του σπιτιού σου, ρίξε μια ματιά στα οφέλη ενός επαγγελματία μπογιατζή:

1. Σου γλιτώνει κόπο και χρόνο.

2. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξοπλισμό.

3. Σε προμηθεύει με τη σωστή ποσότητα χρωμάτων.

4. Φροντίζει για την προετοιμασία του τοίχου.

5. Προσφέρει εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς ατέλειες.

Και μην ξεχνάς ότι στην πλατφόρμα μας έχεις τη δυνατότητα να βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, να πάρεις και να συγκρίνεις οικονομικές προσφορές για βάψιμο σπιτιού, ώστε να διαλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και σε συμφέρει περισσότερο!

Τι χρώματα χρησιμοποιούνται σε μεταλλικές επιφάνειες;

Το βάψιμο μεταλλικών επιφανειών, π.χ. στα κάγκελα της βεράντας, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση και την προστασία των επιφανειών από τη σκουριά. Αρχικά, θα πρέπει να αφαιρεθούν κομμάτια σκουριάς και προηγούμενης βαφής από την επιφάνεια με γυαλόχαρτο ή συρματόβουρτσα. 

Πριν το βάψιμο της μεταλλικής επιφάνειας, θα πρέπει να εφαρμοστεί σε αυτή το κατάλληλο αντισκωριακό υπόστρωμα (αστάρι), το οποίο θα της χαρίσεις μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.Τέλος, για το βάψιμο, θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα ειδικά χρώματα για μεταλλικές επιφάνειες, όπως είναι οι ριπολίνες και το ντουκόχρωμα.

Κορυφαίοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας για Βάψιμο Σπιτιού

Μάθε περισσότερα για τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας

Αντώνης Τζατζαδάκης

Κέντρο Αθήνας
30 αξιολογήσεις

H επιχείρηση μας αναλαμβάνει με κύρος και συνέπεια κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού που αντιστοιχεί στην τεχνική μας με καθαρό αποτέλεσμα έχοντας τόσα χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως στόχο του τώρα και του μέλλοντος. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στα χρώματα ανταποκρίνεται στο γούστο του κάθε μας πελάτη και εγγυάται αποτελέσματα που θα τον εντυπωσιάσουν. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας για βάψιμο, στην καλύτερη τιμή!

SAAD ELFAHAM

Κέντρο Αθήνας
38 αξιολογήσεις

Εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της ανακαίνισης. Απασχολούμε έμπειρους ελαιοχρωματιστές για το σωστό βάψιμο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η εταιρία μας, επεκτείνεται διαρκώς με γνώμονα πάντοτε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε χώρο και να φροντίσουμε για τον ελαιοχρωματισμό που χρειάζεστε!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
15 αξιολογήσεις

Oνομάζομαι Παναγιώτης Καλογερόπουλος και είμαι έμπειρος επαγγελματίας με 16 χρόνια πείρα στον κλάδο των τεχνικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω βαψίματα, πατώματα, γυψοσανίδες, πλακάκια, μωσαικά για οικαικούς και επαγγελματικούς χώρους καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. 
 

Α-IDEAL IKE

Κέντρο Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Επιπρόσθετα, μπορούμε να αναλάβουμε και τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, εσωτερικά και εξωτερικά, με εξίσου πιστοποιημένα υλικά σε άμεσο χρόνο παράδοσης του έργου και οικονομικά.

Γιάννης Παπαδάτος

Τρίπολη
2 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιάννης Παπαδάτος και ειδικότητα μου είναι οι Ελαιοχρωματισμοί.Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εσωτερικό Βάψιμο
Παπάγου - Χολαργού
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
26 τ.μ. - 70 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες Κόστος: 270,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ali A.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες Κόστος: 85,00€
Εξωτερικό Βάψιμο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αργύρης Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εξωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
26 τ.μ. - 70 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες Κόστος: 230,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Άμεσα Κόστος: 60,00€
Εξωτερικό Βάψιμο
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
MARCU P.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εξωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες Κόστος: 150,00€

Σχετικά άρθρα

Βάψιμο σπιτιού: 5 λάθη που όλοι κάνουμε στην επιλογή χρωμάτων!

Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.

Τι χρώμα να βάψω την κουζίνα μου; 5+1 χρώματα για την πιο στυλάτη κουζίνα!

Μάθε πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα βαφής για την κουζίνα σου. Διάβασε τις προτάσεις μας στο blog μας βάψε υπέροχα την κουζίνα σου

Προετοιμασία για βάψιμο τοίχου: Τί πρέπει να κάνεις;

Η σωστή προετοιμασία για βάψιμο τοίχου, είναι το <<Α>> και το <<Ω>> για να έχεις ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο

Ποια είναι τα Χρώματα για την Κρεβατοκάμαρα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι;

Το φενγκ σούι είναι μια φιλοσοφία χρόνων που έχει ως στόχο τη διατήρηση της ισορροπίας της ενέργειας ενός χώρου. Σκέφτεσαι

10 Εκπληκτικά Χρώματα που θα φωτίσουν το Μικρό Σαλόνι σου!

Το χρώμα είναι καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει την εικόνα ενός χώρου, όποιου είδους χώρος κι αν είναι. Είτε πρόκειται

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές