Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Βάψιμο Σπιτιού - Ελαιοχρωματισμοί

Ενδιαφέρεσαι για βάψιμο σπιτιού; Πάρε ιδέες & βρες αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές για να βάλεις χρώμα στο χώρο σου!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό Βάψιμο, Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εσωτερικό Βάψιμο
 • Τεχνοτροπία
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 70 τ.μ.
 • 70 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/2/2020

Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά - Βάψιμο τοίχου

Το βάψιμο σπιτιού μπορεί να γίνει μια πολύ αγχωτική διαδικασία, ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία στους ελαιοχρωματισμούς. Οι ελαιοχρωματισμοί πραγματοποιούνται πολύ πιο γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία, όταν αναλαμβάνουν οι ειδικοί. Αν θέλεις να εφαρμόσεις κάποια τεχνοτροπία, αντί για απλό βάψιμο τοίχου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια.

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου, καθημερινά, για να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα υλικά και να αναλάβουν το βάψιμο. Όμως, ακόμα κι αν χρειάζεσαι μόνο συμβουλές και ιδέες για να βάψεις το σπίτι σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε έμπνευση!

Πόσο κοστίζει το βάψιμο σπιτιού από έμπειρο ελαιοχρωματιστή;

Για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά, οι τιμές ξεκινούν περίπου στα 125€ με υλικά και εργατικά κόστη (+ΦΠΑ). Η τιμή αυξάνεται, κυρίως όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά μέτρα που θέλεις να βάψεις.
Αν θέλεις να μάθεις την τιμή ανά τετραγωνικό για βάψιμο σπιτιού, το κόστος είναι περίπου 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο (όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά κόστη). 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για βάψιμο σπιτιού;

1. Τετραγωνικά μέτρα τοίχων για βάψιμο 

2. Παρούσα κατάσταση τοίχων 

3. Ποιότητα & είδος υλικών που θα χρησιμοποιήσεις 

4. Εφαρμογή τεχνοτροπίας ή κλασικό βάψιμο

Θέλεις να πάρεις προσφορές για ελαιοχρωματισμούς, ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού σου; Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα μας δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, για να επιλέξεις!

Γιατί να επιλέξεις τους ελαιοχρωματιστές του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές, που καθημερινά αναλαμβάνουν το βάψιμο σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, φέρνοντας άψογα αποτελέσματα. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς είναι οι εξής:

1. Προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών: Είτε χρειάζεσαι βάψιμο τοίχου, βάψιμο δωματίου, βάψιμο κρεβατοκάμαρας, βάψιμο σαλονιού, βάψιμο ταβανιού ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο μάστορα άμεσα!

2. Διαθέτουν πείρα και τεχνογνωσία: Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο βάψιμο σπιτιού, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, ακόμα και για τοίχους που είναι σε κακή κατάσταση. 

3. Είναι αξιολογημένοι: Νιώθεις αβεβαιότητα για το μάστορα που φέρνεις στο σπίτι σου; Πριν επιλέξεις την προσφορά που σε συμφέρει, επισκέψου τα προφίλ των επαγγελματιών μας, για να διαβάσεις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες τους.

4. Μπορούν να κάνουν ευφάνταστες προτάσεις: Αν χρειάζεσαι ιδέες για συνδυασμούς χρωμάτων στο σπίτι σου, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν χρώματα και ιδέες που θα απογειώσουν το στυλ του χώρου!
5. Δωρεάν εύρεση επαγγελματία: Στην πλατφόρμα μας, η εύρεση ελαιοχρωματιστών για βάψιμο σπιτιού είναι δωρεάν για σένα. Ανά πάσα στιγμή, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε κατάλληλους ελαιοχρωματιστές, χωρίς να σε δεσμεύουμε να συνεργαστείς μαζί τους, αν δεν σε ικανοποιούν οι προσφορές τους.

Πότε πρέπει να κάνεις το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά;

Η ιδανική περίοδος για ελαιοχρωματισμό είναι το καλοκαίρι ή άλλες περίοδοι χωρίς υψηλά επίπεδα υγρασίας. Οι βροχερές μέρες είναι απαγορευμένες για βάψιμο σπιτιού και γι’ αυτό σπάνια γίνονται ελαιοχρωματισμοί το χειμώνα, αφού θα είναι δύσκολο να στεγνώσει σωστά το χρώμα.

Πώς γίνεται η προετοιμασία για βάψιμο τοίχου;

1. Κάλυψη του δαπέδου και των σοβατεπί από μπογιές

2. Απομάκρυνση ή κάλυψη επίπλων για προστασία τους

3. Ξύσιμο τοίχου (σε περίπτωση σκασίματος)

4. Σπατουλάρισμα τοίχου με στόκο

5. Λείανση επιφανειών

6. Πέρασμα με αστάρι

7. Πέρασμα με μπογιά (1-3 στρώσεις)

βάψιμο σπιτιού

Πώς θα πάρεις προσφορά για βάψιμο σπιτιού στην πλατφόρμα μας;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αν θέλεις να βρεις έμπειρους ελαιοχρωματιστές, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα ενδιαφέροντος και σε λίγα λεπτά θα δεις προφίλ εγγεγραμένων επαγγελματιών μας για να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για βάψιμο δωματίου ή ολόκληρου σπιτιού. 

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν βάψιμο τοίχου, βάψιμο ταβανιού, βάψιμο σαλονιού, κρεβατοκάμαρας και κάθε άλλου χώρου που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να δεις αξιολογήσεις των επαγγελματιών και να επιλέξεις το συνεργάτη σου για βάψιμο σπιτιού!

Γιατί να αναθέσεις το βάψιμο σπιτιού σε έναν επαγγελματία;

Είναι λογικό να σκέφτεσαι να βάψεις το σπίτι χωρίς ελαιοχρωματιστή, για λόγους οικονομίας. Ωστόσο, οι ελαιοχρωματισμοί με επαγγελματία έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, που αξίζει να έχεις υπόψη σου:

1. Γλιτώνεις κόπο και χρόνο.

2. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξοπλισμό (πινέλα, ρολά κτλ).

3. Σε προμηθεύει με τη σωστή ποσότητα χρωμάτων.

4. Φροντίζει για την προετοιμασία & το βάψιμο τοίχου.

5. Προσφέρει εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς ατέλειες.

Τι να προσέξεις στην επιλογή χρωμάτων για βάψιμο σπιτιού;

1. Προτίμησε έντονα χρώματα για μικρές επιφάνειες και απαλά για μεγάλες.

Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, δε συστήνονται για να βάψεις ολόκληρα δωμάτια. Παρόλο που είναι χαρούμενα χρώματα και εμπνέουν ζωντάνια, σε μεγάλες επιφάνειες γίνονται κουραστικά και προκαλούν υπερένταση. 

Για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά, σε μεγάλες επιφάνειες συνήθως επιλέγονται άλλα χρώματα, όπως λευκό, μπλε, γκρι και μπεζ.

2. Απόφυγε τα σκούρα χρώματα σε μικρά δωμάτια.

Μπορεί να σου φαίνεται καλή ιδέα να βάψεις το δωμάτιό σου μαύρο, σκούρο μπλε ή κυπαρισσί. Σκέφτηκες, όμως, πόση από τη φωτεινότητά του θα χάσεις; Αν θέλεις το σπίτι να παραμείνει φωτεινό, μετά το βάψιμο, περιόρισε τα σκούρα χρώματα στο ελάχιστο.

3. Επίλεξε συνδυασμό χρωμάτων από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο.

Θέλεις να βάψεις το σπίτι σου με διχρωμίες; Η διχρωμία είναι μια πολύ καλή ιδέα για να αποφύγεις τη μονοτονία στο βάψιμο τοίχων. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να κάνεις συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο. 

Αν επιλέξεις δύο αποχρώσεις από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο, κερδίζεις κατευθείαν ένα χρωματικό συνδυασμό που δεν θα σε απογοητεύσει. Έτσι, κάνεις το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά με διχρωμία πολύ πιο εύκολο και δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια διακοσμητή!

4. Απόφυγε συνδυασμούς χρωμάτων με 3 αποχρώσεις και άνω στον ίδιο χώρο.

Δύο χρώματα στο ίδιο δωμάτιο μπορούν να σπάσουν τη μονοτονία, σωστά; Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να βάψεις το σπίτι με τρία χρώματα ή και περισσότερα; Όσο περισσότερα χρώματα προσπαθείς να συνδυάσεις στο βάψιμο σπιτιού, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνεις μια επιλογή που δε θα μετανιώσεις.

Αν θέλεις να αποφύγεις το ρίσκο της απογοήτευσης από το τελικό αποτέλεσμα, δοκίμασε το βάψιμο τοίχων με έως δύο αγαπημένες σου αποχρώσεις. Συνδύασέ τις με τα υφάσματα και τα έπιπλα του σπιτιού σου και σίγουρα θα σου αρέσει το αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές για βάψιμο σαλονιού;

 • Προτίμησε ανοιχτά χρώματα για βάψιμο σαλονιού μικρών διαστάσεων.

 • Τα γήινα χρώματα στο σαλόνι προσφέρουν ηρεμία και ξεκούραση.

 • Μια έντονη διχρωμία μπορεί να σου προσφέρει ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

 • Το λευκό χρώμα είναι διαχρονική επιλογή, ειδικά για να μοιάζει το δωμάτιο μεγαλύτερο.

 • Ζήτησε τη γνώμη του επαγγελματία, για να κάνεις τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων.

 • Μην αμελήσεις τη σωστή προετοιμασία για το βάψιμο τοίχου

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορές για το βάψιμο σαλονιού ή το βάψιμο δωματίου της επιλογής σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εφόσον το επιθυμείς, ο επαγγελματίας μπορεί να σε προμηθεύσει με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον ελαιοχρωματισμό, έτσι ώστε να μην κουραστείς καθόλου.

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό χρώμα για βάψιμο κρεβατοκάμαρας;

Ανάλογα με το στυλ σου, αλλά και το ύφος διακόσμησης που σε εκφράζει, μπορείς να επιλέξεις τις ανάλογες αποχρώσεις για βάψιμο κρεβατοκάμαρας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι γενικοί κανόνες για βάψιμο δωματίου, που μπορείς να έχεις υπόψη σου:

1. Επίλεξε ψυχρές αποχρώσεις, όπως αποχρώσεις του μπλε, για χαλάρωση και ηρεμία

2. Το πράσινο και το πετρόλ είναι χρώματα για αναζωογόνηση.

3. Το κόκκινο και το ροζ είναι ιδανικά χρώματα για ρομαντική διακόσμηση.

4. Το σκέτο λευκό χρώμα δεν προτείνεται, εκτός αν έχεις πολύ μικρό υπνοδωμάτιο.

5. Το λευκό εξακολουθεί να είναι πρώτη επιλογή για βάψιμο ταβανιού, για να διατηρηθεί η φωτεινότητα.

6. Οι τεχνοτροπίες μπορούν να προσφέρουν μοντέρνο στυλ στο δωμάτιο σου.

7. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές για παιδικά δωμάτια.

Ποια διαφορά παρουσιάζουν τα πλαστικά & ακρυλικά χρώματα για βάψιμο;

Τα πλαστικά χρώματα είναι αυτά που χρησιμοποιούμε κυρίως για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά. Η εφαρμογή τους γίνεται σε εσωτερικούς τοίχους, αλλά και ταβάνια. Σήμερα, υπάρχουν οικολογικά πλαστικά χρώματα εξαιρετικής ποιότητας, με τα οποία μπορείς να βάψεις το σπίτι σου.

Τα ακρυλικά χρώματα, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικά για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού. Οι ελαιοχρωματιστές μας τα εφαρμόζουν σε τοίχους από σοβά ή μπετόν, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό για την καλύτερη κάλυψη των τοίχων με χρώμα.

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Εσωτερικό & Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού!

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

Έκανε καλή δουλειά,καθάριςε τά πάντα στό δωμάτιο που έβαψε, πολύ ευγενικός και οι τιμές του μαζί μέ τίς μπογιές λογικές, αφού τήν προσφορά …

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΠΥΡΟΣ Π.
113 αξιολογήσεις

EΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ . ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Ιούλιος Κ.
75 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, γρήγορος και νοικοκύρης. Καλή και γρήγορη δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Γ.
74 αξιολογήσεις

Μπράβο στον Βασίλη και στον Αλέξανδρο που πήραν στα χέρια τους ένα σπίτι που χρειαζόταν ένα πολύ πολύ καλο βαψιμο για να αναδειχτεί, και τ…

φωτογραφία επαγγελματία
Σέρτζιο Χ.
66 αξιολογήσεις

Έμπιστος, σχολαστικός στη δουλειά του και συνεπής! Βest value for money!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

Πολύ καλή ποιότητα εργασίας, άριστη συνεννόηση και συνεργασία με τον κύριο Αδαμόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Βάψιμο σπιτιού: 5 λάθη που όλοι κάνουμε στην επιλογή χρωμάτων!

Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.

Τι χρώμα να βάψω την κουζίνα μου; 5+1 χρώματα για την πιο στυλάτη κουζίνα!

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο “αδικημένους” χώρους του σπιτιού, από διακοσμητικής απόψεως. Αυτό σημαίνει, πως πολλές

Προετοιμασία για βάψιμο τοίχου: Τί πρέπει να κάνεις;

Η σωστή προετοιμασία για βάψιμο τοίχου, είναι το <<Α>> και το <<Ω>> για να έχεις ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο

Ποια είναι τα Χρώματα για την Κρεβατοκάμαρα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι;

Το φενγκ σούι είναι μια φιλοσοφία χρόνων που έχει ως στόχο τη διατήρηση της ισορροπίας της ενέργειας ενός χώρου. Σκέφτεσαι

10 Εκπληκτικά Χρώματα που θα φωτίσουν το Μικρό Σαλόνι σου!

Το χρώμα είναι καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει την εικόνα ενός χώρου, όποιου είδους χώρος κι αν είναι. Είτε πρόκειται

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας για Βάψιμο Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον ελαιοχρωματιστή που σου ταιριάζει

Δημήτρης Σ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
30 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και επαγγελματισμό πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και της οικοδομής είναι η εγγύηση μας για άρτια εργασία. Για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά ή εξωτερικά, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας άμεσα και να αναλάβουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου!

MARCU P.

Κέντρο Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες για ελαιοχρωματισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, με εξειδικευμένο προσωπικό. Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να κερδίζουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα μας επέλεγαν για κάθε έργο βελτίωσης του σπιτιού τους. Για το βάψιμο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά!

Στυλιανός Κ.

Θεσσαλονίκη
46 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας απασχολεί έμπειρους ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες για κάθε χώρο που θέλει βάψιμο, σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Επιλέγουμε χρώματα κορυφαίας ποιότητας και ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον κατάλληλος για να γίνει σωστά η δουλειά, χωρίς ίχνος κακοτεχνίας. Προτιμήστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Νίκος Σ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί προσωπικό εξειδικευμένο στους ελαιοχρωματισμούς, με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Είτε θέλετε να βάψετε έναν τοίχο, είτε ολόκληρο το σπίτι, είμαστε δίπλα σας για να αναλάβουμε την εργασία σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Για βάψιμο με επαγγελματικό αποτέλεσμα και διάρκεια στο χρόνο, προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Ανδρέας Σ.

Νότια Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους ελαιοχρωματιστές, που μπορούν να αναλάβουν το βάψιμο του χώρου σας, στις πιο προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και χρώματα κορυφαίας ποιότητας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να έχει τέλεια κάλυψη και να αντέχει, για όσα χρόνια το θέλετε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν τις τιμές για βάψιμο σπιτιού;

Αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το κόστος του βαψίματος της οικίας σου; Οι τιμές στο βάψιμο σπιτιών, δεν είναι σταθερές αλλά κυμαίνονται με βάση κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στους ελαιοχρωματισμούς:

1. Τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας για βάψιμο 

Ο βασικότερος παράγοντας που θα καθορίσει το κόστος του έργου είναι τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θα καλυφθεί με χρώμα. 

Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι η επιφάνεια που θα χρειαστεί να καλυφθεί με χρώμα είναι περίπου 3,5 φορές μεγαλύτερη από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. Έτσι για ένα δωμάτιο 10 τ.μ. θα χρειαστεί να βαφτούν περίπου 35 τ.μ. τοίχου. Η τιμή στην αγορά ανα τετραγωνικό που θα καλυφθεί για υλικά και εργασία είναι 3-5€*.

Όταν πρόκειται για μία μικρή επιφάνεια που θέλεις να βαφτεί, όπως το βάψιμο τοίχου για έναν μόνο τοίχο, τότε συνήθως η αγορά τιμολογεί με βάση ημερομίσθιο 40-80€*.

2. Κατάσταση των τοίχων 

Ανάλογα με το πόσο καλή κατάσταση έχουν οι τοίχοι του σπιτιού αυτή τη στιγμή, εξαρτάται και το πόση δουλειά θα χρειαστεί να κάνει ο μάστορας. Οι ελαιοχρωματισμοί που γίνονται σε τοίχους με καλή κατάσταση, χρειάζονται απλώς 1-2 χέρια μπογιάς. 

Αντιθέτως, σε περίπτωση που χρειάζεσαι βάψιμο τοίχου, ο οποίος έχει υγρασία ή ρωγμές, θα είναι πιο απαιτητική η εργασία και συνεπώς θα αυξηθεί η τιμή. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο μάστορας πρέπει να κάνει διάφορα μερεμέτια, για να προετοιμάσει τις επιφάνειες για βάψιμο. 

3. Κόστος των Υλικών 

Αρχικά, υπάρχει μεγάλη γκάμα τόσο από μάρκες χρωμάτων όσο και από συγκεκριμένους κωδικούς για να διαλέξεις. Εκτός από την απόχρωση, οι εταιρείες παραγωγής χρωμάτων προσφέρουν επιλογές και ως προς την ποιότητα των χρωμάτων και τις ιδιότητες τους.

Έτσι, υπάρχουν οικολογικά χρώματα, αντιμυκητιακά, υποαλλεργικά ώστε να επιλέξεις με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες για τον χώρο σου. Έπειτα, υπάρχουν διάφορα αστάρια και στόκοι σπατουλαρίσματος για να επιλέξεις. Αν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο και κόπο, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα υλικά που χρειάζεσαι, στις πιο προσιτές τιμές.

4. Τεχνοτροπίες στο Βάψιμο

Οι τεχνοτροπίες συνήθως γίνονται σε μία μικρή επιφάνεια, ώστε να αποκτήσει μία ιδιαίτερη αισθητική. Υπάρχουν τεχνίτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πλήθος τεχνοτροπιών.

Το κόστος είναι σίγουρα μεγαλύτερο από ότι το κλασικό βάψιμο, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Το κόστος ξεκινάει από τα 15-18€/τ.μ.*.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές