Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάνελ οροφής & πολυουρεθάνης: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τη στέγη σου;

Τα πάνελ οροφής αποτελούν ένα δομικό στοιχείο επικάλυψης ορόφων και στην ουσία αντικαθιστούν το παραδοσιακό κεραμίδι. Αποτελούν μία εναλλακτική και οικονομική επιλογή, εφόσον επιθυμεί κανείς να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους, έναντι των κεραμιδιών. Ξεχωριστή επιλογή στον τομέα τους, αποτελούν τα πάνελ πολυουρεθάνης.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης είναι θερμομονωτικά πάνελ, τα οποία αποτελούνται από γαλβανισμένα ελασματόφυλλα, ανάμεσα στα οποία υπάρχει σκληρός αφρός πολυουρεθάνης. Κατά κύριο λόγο, τοποθετούνται σε πλαγιοκαλύψεις και ψευδοροφές κτιρίων, όπου απαιτούνται υλικά με μεγάλη μηχανική αντοχή και μικρό βάρος.

Γενικότερα, τα πάνελ οροφής διαθέτουν ματ όψη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για λαμαρίνα και όχι για συμβατικές κεραμοσκεπές. Η τοποθέτησή τους αποτελεί εργασία για εξειδικευμένο συνεργείο από έμπειρους τεχνίτες, που θα πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση της στέγης που θα εγκατασταθεί το πάνελ.

Γιατί να τοποθετήσεις πάνελ οροφής στο χώρο σου;

Τα πάνελ οροφής, διακρίνονται για τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν, με πολύ μικρό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης. Εάν σκέφτεσαι ότι η σκεπή σου χρειάζεται αντικατάσταση και επιθυμείς κάτι οικονομικό και παράλληλα ασφαλές, διάβασε 9 λόγους για να  τα τοποθετήσεις στην οικία σου:

1. Θερμομονωτικές ιδιότητες

Αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί. Ειδικά για τα πάνελ πολυουρεθάνης, οι θερμομονωτικές ιδιότητες είναι το σήμα κατατεθέν.

2. Στεγανότητα απέναντι στη βροχή

Η τοποθέτηση πάνελ οροφής, μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής. Ειδικά, σε περιοχές, που η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο, βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλημμύρες.

3. Αισθητική ομοιότητα με παραδοσιακά υλικά

Τα πάνελ αποτελούν το μόνο υλικό, που μπορεί να αντικαταστήσει κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, μονωτικά & ραμποτέ, χωρίς να είναι εμφανείς οι διαφορές στο γυμνό μάτι.

4. Αντοχή στις σεισμικές δονήσεις

Διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

5. Χαμηλό κόστος υλικών στήριξης

Το κόστος τοποθέτησης των πάνελ οροφής είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους. Βέβαια, μπορεί το υλικό να είναι οικονομικό, αλλά παράγοντας που θα επηρεάσει τις τιμές του είναι και το κόστος εγκατάστασης.

6. Ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης

Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής, μειώνεται το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον χρειάζεσαι μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

7. Εφαρμογή και σε πολύ μικρές κλίσεις

Σε περιπτώσεις που η κλίση της στέγης είναι πολύ μικρή, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη της σκεπής. Ακόμη, χρησιμοποιούνται και για πλαγιοκαλύψεις.

8. Εφαρμογή σε ξυλοκατασκευές & σιδηροκατασκευές

Διαθέτουν στο κάτω μέρος τους, ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξυλοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

9. Πολλά χρόνια ζωής

Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ, που διαθέτουν ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν τα πάνελ οροφής, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στη χώρα μας. Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν, ίσως, την πιο γνωστή επιλογή για πάνελ που προτιμώνται για τοποθέτηση σε διαφόρων ειδών στέγες.

Σε ποιες επιφάνειες εφαρμόζονται τα πάνελ πολυουρεθάνης;

Εκτός από τα πάνελ πολυουρεθάνης, υπάρχουν και πάνελ με κεραμίδι και τα πάνελ πετροβάμβακα, όπου αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές στα πάνελ σκεπής.Το πάνελ πολυουρεθάνης, βρίσκει πολλές εφαρμογές, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες εφαρμογές του:

  • Για στέγες οικιών & επαγγελματικών χώρων: Ακόμη, τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγες εξωτερικών και εσωτερικών τοιχωμάτων, ψευδοροφές προκατασκευασμένων οικιών, ακόμη και στον τομέα της διακόσμησης. Εξασφαλίζουν την τέλεια θερμομόνωση, στεγανότητα αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Για πλαγιοκάλυψη κτιρίων: Χρησιμοποιούνται για πλαγιοκάλυψη κτιρίων που απαιτούν θερμομόνωση. Παράγονται με οικολογικά υλικά και με κρυφή ή φανερή στήριξη, ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του κάθε κτιρίου. Οι τεχνίτες μας μπορούν να αναλάβουν την εγκατάστασή τους και να εξασφαλίσουν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κτιρίου ή του επαγγελματικού σου χώρου.

  • Σε ψυκτικούς θαλάμους: Οι ψυκτικοί θάλαμοι, απαιτούν ελεγχόμενες θερμοκρασίες και τα πάνελ πολυουρεθάνης συντελούν στο να διατηρείται η θερμοκρασία στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης. Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στα πάνελ οροφής, μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν και τα πάνελ πετροβάμβακα. Τα πάνελ πετροβάμβακα αποτελούν δομικά στοιχεία επικάλυψης ορόφων, που διαθέτουν πυρήνα πετροβάμβακα. Τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν είναι η άμεση τοποθέτηση και η υψηλή θερμομόνωση και υγρομόνωσή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολυεστερικά φύλλα στην υπάρχουσα κατασκευή και να δημιουργήσεις φυσικό φωτισμό.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης & άλλα πάνελ οροφής;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης και άλλων ειδών πάνελ οροφής. Αν δεν έχεις αποφασίσει αν χρειάζεσαι πάνελ πετροβάμβακα, κεραμίδι ή πολυουρεθάνης για το χώρο σου, μπορούν να σου προτείνουν την καλύτερη λύση, μελετώντας το χώρο και τις ανάγκες του.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή τους στα υλικά για στέγες και οροφές, μπορούν να σου εγγυηθούν ιδανικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν για χρόνια. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης ή άλλα πάνελ οροφής, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τοποθέτηση πάνελ σκεπής, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ,ΚΑΘΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ .ΠΡΕ...
Γιώργος Σ.
60 αξιολογήσεις
Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ
Χρήστος Ρ.
35 αξιολογήσεις
Αγαπα την δουλεια του και θα σου προτεινει λυσεις σαν να ειναι για το δικο του σπιτι! Νοιαζεται για αυτο που θα σου φτιαξει και ειναι ο μ...
Δημήτριος Σ.
37 αξιολογήσεις
Πολυ καλος ανθρωπος ο Δημητρης. Συνεπεις στα ραντεβου του και πολυ οργανωνενος με τα υλικα για τη δουλια.
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ Ζ.
28 αξιολογήσεις
Αμεση εξυπηρετηση. Την ιδια στιγμη επικοινωνησε μαζι μου, την επομενη ηρθε για εκτιμηση και την μεθεπομενη για την επισκευη. Σε 2 μερες τ...
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει