Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα πάνελ οροφής;

Τα πάνελ οροφής, αποτελούν ένα δομικό στοιχείο επικάλυψης ορόφων και στην ουσία αντικαθιστούν το παραδοσιακό κεραμίδι. Αποτελούν μία εναλλακτική και οικονομική επιλογή, εφόσον επιθυμείς κανείς να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους, έναντι των κεραμιδιών. Ξεχωριστή επιλογή στον τομέα τους, αποτελούν τα πάνελ πολυουρεθάνης.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης, είναι θερμομονωτικά πάνελ τα οποία αποτελούνται από γαλβανισμένα ελασματόφυλλα, ανάμεσα στα οποία υπάρχει σκληρός αφρός πολυουρεθάνης. Κατά κύριο λόγο τοποθετούνται σε πλαγιοκαλύψεις και ψευδοροφές κτιρίων όπου απαιτούνται υλικά με μεγάλη μηχανική αντοχή και μικρό βάρος.

Γενικότερα, τα πάνελ οροφής διαθέτουν ματ όψη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για λαμαρίνα και όχι για τις συμβατικές κεραμοσκεπές. Η τοποθέτησή τους, αποτελεί εργασία για εξειδικευμένο συνεργείο από έμπειρους τεχνίτες που θα πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση της στέγης που θα εγκατασταθεί το πάνελ.

Βασικά Πλεονεκτήματα στα πάνελ !

Τα πάνελ οροφής, διακρίνονται για τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν, με πολύ μικρό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης. Εάν σκέφτεσαι ότι η σκεπή σου χρειάζεται αντικατάσταση και επιθυμείς κάτι οικονομικό και παράλληλα ασφαλές, διάβασε 9 λόγους για να  τα τοποθετήσεις στην οικία σου:

Θερμομόνωση: Αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί.

Τέλεια Στεγανότητα: Η τοποθέτηση τους, μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής. Ειδικά, σε περιοχές που η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο, βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλημμύρες.

Μοναδικός Αντικαταστάτης: Ξεχωρίζουν καθώς είναι το μόνο υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, μονωτικά & ραμποτέ, χωρίς να είναι εμφανείς οι διαφορές στο γυμνό μάτι.

Διαθέτουν αντισεισμική ιδιότητα: Διακρίνονται για την μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι αυτό και χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Χαμηλό κόστος υλικών στήριξης: Το κόστος τοποθέτησης των πάνελ οροφής, είναι ιδιαιτέρως χαμηλό κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους. Βέβαια, μπορεί το υλικό ως υλικό να είναι οικονομικό αλλά παράγοντας που θα επηρεάσει τις τιμές του είναι και το κόστος εγκατάστασης.

Ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης: Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής, μειώνεται πέρα από το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον επιθυμείς μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

Εφαρμόζονται σε πολύ μικρές κλίσεις: Σε περιπτώσεις που η κλίση της στέγης είναι πολύ μικρή, είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη της σκεπής. Ακόμη, χρησιμοποιούνται και για πλαγιοκαλύψεις.

Εφαρμόζονται σε Ξυλοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές: Διαθέτουν στο κάτω μέρος τους, ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξυλοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

Αντοχή στον χρόνο: Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος, θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ που θα διαθέτουν ανθεκτικότητα στις κλιματολογικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα συγκεντρώνονται τόσο στα πάνελ πολυουρεθάνης όσο και στα πάνελ με κεραμίδι και στα πάνελ πετροβάμβακα όπου αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές στα πάνελ οροφής. Η τοποθέτησή τους, μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα εάν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους τεχνίτες. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας για το είδος που ξεχωρίζουν και μας αποκάλυψαν κάποια βασικά του χαρακτηριστικά του:

Που τοποθετείται το πάνελ πολυουρεθάνης;

Το πάνελ πολυουρεθάνης, βρίσκει πολλές εφαρμογές κατά κύριο λόγο εξαιτίας της δομής και της σύνθεσής του, η οποία του χαρίζει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις βασικότερες από αυτές:

Για πλαγιοκάλυψη κτιρίων: Χρησιμοποιούνται για πλαγιοκάλυψη κτιρίων που απαιτούν θερμομόνωση. Παράγονται με οικολογικά υλικά και με κρυφή ή φανερή στήριξη, ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του κάθε κτιρίου.Οι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν την εγκατάστασή τους και να εξασφαλίσουν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κτιρίου ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Σε ψυκτικούς θαλάμους: Οι ψυκτικοί θάλαμοι, απαιτούν ελεγχόμενες θερμοκρασίες και τα πάνελ πολυουρεθάνης συντελούν στο να διατηρείται η θερμοκρασία  στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης. Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στα πάνελ οροφής, μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Ακόμη, τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγες εξωτερικών και εσωτερικών τοιχωμάτων, ψευδοροφές προκατασκευασμένων οικιών ακόμη και στον τομέα της διακόσμησης. Τοποθετούνται σ’ αυτές τις κατασκευές καθώς εξασφαλίζουν την τέλεια θερμομόνωση, στεγανότητα αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν και τα πάνελ πετροβάμβακα. Τα πάνελ πετροβάμβακα, αποτελούν δομικά στοιχεία επικάλυψης ορόφων που διαθέτουν πυρήνα πετροβάμβακα. Τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν είναι η άμεση τοποθέτηση και η υψηλή θερμομόνωση και υγρομόνωσή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολυστερικά φύλλα στην υπάρχουσα κατασκευή και να δημιουργήσεις φυσικό φωτισμό. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση ενέργεια.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, αναλαμβάνουν καθημερινά την τοποθέτηση και την κατασκευή πάνελ για την στέγη οικιακών και επαγγελματικών χώρων και εγγυώνται για την αντοχή και την ποιότητα της κατασκευής.

Υπάρχουν πολλά υλικά  στα πάνελ που μπορείς να επιλέξεις. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας, μπορούν να εξετάσουν τον χώρο σου και να σε συμβουλεύσουν ποιο είδος πάνελ είναι το κατάλληλο. Μπορείς να διαλέξεις τα πάνελ πολυουρεθάνης, πετροβάμβακα και τα πάνελ με κεραμίδι για την στέγη σου.

Καταχώρησε την εργασία σου, για τοποθέτηση πάνελ οροφής και πάρε προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
199 αξιολογήσεις
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ,ΚΑΘΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ .ΠΡΕ...
Γιώργος Σ.
56 αξιολογήσεις
Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ
Χρήστος Ρ.
32 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, άψογος επαγγελματίας και πολύ καλό το αποτέλεσμα. Νίκος, Χαλάνδρι (εργασία 30/8)
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Πολυ καλος ανθρωπος ο Δημητρης. Συνεπεις στα ραντεβου του και πολυ οργανωνενος με τα υλικα για τη δουλια.
Σταμάτης Κ.
29 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ Ζ.
27 αξιολογήσεις
Εξαίρετος επαγγελματίας, γρήγορος, συνεργάσιμος. Σε ευχαριστώ Βασίλη!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει