Need help?Call us!

Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Θέλεις να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης στο χώρο σου; Πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες της υπηρεσίας μας για τοποθέτηση πάνελ οροφής στις καλύτερες τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019

Πάνελ οροφής & πολυουρεθάνης: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τη στέγη σου;

Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή στα πάνελ οροφής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων ενδιαφερόμενων. Αντικαθιστούν τα παραδοσιακά υλικά κάλυψης στέγης, προσφέροντας πολύ καλή θερμομόνωση, αλλά και οικονομική τιμή αγοράς. Η τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης γίνεται, επίσης, πολύ εύκολα με πάνελ πολυουρεθάνης.

Ακόμη και σε στέγες με μικρή κλίση, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα. Είναι καλό να γνωρίζεις τι έχουν να σου προσφέρουν, για να ξέρεις αν τα οφέλη τους είναι χρήσιμα για το σπίτι σου. Έτσι, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για τοποθέτηση πάνελ οροφής που θα αντέξουν χρόνια. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση.

Σε ποιες επιφάνειες εφαρμόζονται τα πάνελ πολυουρεθάνης;

Εκτός από τα πάνελ πολυουρεθάνης, υπάρχουν και πάνελ με κεραμίδι και τα πάνελ πετροβάμβακα, όπου αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές στα πάνελ σκεπής. Το πάνελ πολυουρεθάνης οροφής βρίσκει πολλές εφαρμογές, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες εφαρμογές του:

 • Για στέγες οικιών & επαγγελματικών χώρων: Τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγες εξωτερικών και εσωτερικών τοιχωμάτων, ψευδοροφές προκατασκευασμένων οικιών, ακόμη και στον τομέα της διακόσμησης. Εξασφαλίζουν πολύ καλή θερμομόνωση, στεγανότητα αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Για πλαγιοκάλυψη κτιρίων: Χρησιμοποιούνται στην τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης. Χάρη στις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι τεχνίτες μας μπορούν να αναλάβουν την εγκατάστασή τους και να εξασφαλίσουν άνετη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

 • Σε ψυκτικούς θαλάμους: Οι ψυκτικοί θάλαμοι απαιτούν ελεγχόμενες θερμοκρασίες και τα πάνελ πολυουρεθάνης συντελούν στο να διατηρείται η θερμοκρασία στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης. Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στα πάνελ οροφής, μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν και τα πάνελ πετροβάμβακα. Τα πάνελ πετροβάμβακα αποτελούν δομικά στοιχεία επικάλυψης ορόφων, που διαθέτουν πυρήνα πετροβάμβακα. Τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν είναι η άμεση τοποθέτηση και η υψηλή θερμομόνωση και υγρομόνωσή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολυεστερικά φύλλα στην υπάρχουσα κατασκευή και να δημιουργήσεις φυσικό φωτισμό.

Ποια οφέλη προσφέρουν τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής στο χώρο σου;

Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής διακρίνονται για τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν, με πολύ μικρό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης. Εάν σκέφτεσαι ότι η σκεπή σου χρειάζεται αντικατάσταση και επιθυμείς κάτι οικονομικό και παράλληλα ασφαλές, ακολουθούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν:

1. Θερμομονωτικές ιδιότητες

Όλα τα σύγχρονα πάνελ οροφής αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί. Ειδικά για τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής, οι θερμομονωτικές ιδιότητες είναι το σήμα κατατεθέν.

2. Στεγανότητα απέναντι στη βροχή

Η τοποθέτηση πάνελ οροφής μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής. Ειδικά, σε περιοχές, που η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο, βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλημμύρες.

3. Αισθητική ομοιότητα με παραδοσιακά υλικά

Τα πάνελ οροφής αποτελούν το μόνο υλικό, που μπορεί να αντικαταστήσει κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, μονωτικά & ραμποτέ, χωρίς να είναι εμφανείς οι διαφορές στο γυμνό μάτι. Έτσι, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής θεωρούνται μια επιλογή υψηλής αισθητικής για σκεπές και πλαγιοκαλύψεις.

4. Αντοχή στις σεισμικές δονήσεις

Διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

5. Χαμηλό κόστος υλικών στήριξης

Το κόστος των πάνελ οροφής είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους. Βέβαια, μπορεί το υλικό να είναι οικονομικό, αλλά παράγοντας που θα επηρεάσει τις τιμές του είναι και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερες ιδιαιτερότητες και ανάγκες έχει η σκεπή, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και το κόστος.

6. Ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης

Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής των πάνελ οροφής, μειώνεται το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον χρειάζεσαι μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

7. Εφαρμογή και σε πολύ μικρές κλίσεις

Σε περιπτώσεις που η κλίση της στέγης είναι πολύ μικρή, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη της σκεπής. Ακόμη, χρησιμοποιούνται και στην τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης, με πολύ ποιοτικά αποτελέσματα.

8. Εφαρμογή σε ξυλοκατασκευές & σιδηροκατασκευές

Στο κάτω μέρος τους διαθέτουν ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξυλοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

9. Αντοχή στο χρόνο 

Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ οροφής, που διαθέτουν ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν τα πάνελ οροφής, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στη χώρα μας. Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής αποτελούν, ίσως, την πιο γνωστή επιλογή για πάνελ που προτιμώνται για τοποθέτηση σε διαφόρων ειδών στέγες.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης & άλλα πάνελ οροφής;

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι είδους πάνελ οροφής χρειάζεσαι για το χώρο σου, αλλά και από πού πρέπει να τα προμηθευτείς, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σου κάνουν την καλύτερη πρόταση. Επίσης, θα αναλάβουν την τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης οροφής και άλλων πάνελ, με ασφάλεια.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή τους στα υλικά για στέγες και οροφές, μπορούν να σου εγγυηθούν ιδανικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν για χρόνια. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης ή άλλα πάνελ οροφής, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης και οροφής, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Πάνελ Οροφής

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
267 αξιολογήσεις

Πολυ καλη δουλεια και λογικο το κοστος...με κερδισε η συνεπεια του και η κατανοηση για την επείγουσα επιδιόρθωση...θα τον προτιμώ και στο μ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Σ.
89 αξιολογήσεις

Σας ενημερώνω ότι τελείωσε η εργασία που χρειαζόμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τεχνικό σας. Ευχαριστώ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

1. ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 2. ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ …

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ρ.
42 αξιολογήσεις

Αγαπα την δουλεια του και θα σου προτεινει λυσεις σαν να ειναι για το δικο του σπιτι! Νοιαζεται για αυτο που θα σου φτιαξει και ειναι ο μον…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Γρήγορος, ακριβής στην ώρα του, αρμόδιος.

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
31 αξιολογήσεις

ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Κορυφαίοι Τεχνίτες για Τοποθέτηση Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον τεχνίτη που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών μας αναλαμβάνει να προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης πάνελ οροφής, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη κατασκευή, η εταιρεία μας μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε στέγες με πάνελ. Όλα τα πάνελ είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας. Οι τιμές στα πάνελ είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Στόχος μας, είναι να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, άμεσα και οικονομικά!

Γιάννης Μ.

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση - Κέντρο Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πάνελ. Παρέχω υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης πάνελ οροφής και τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης και εξειδικεύομαι στα πάνελ πολυουρεθάνης. Μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα μεράκι και συνέπεια. Μοναδικός μου στόχος, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

Δημήτριος Β.

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση - Κέντρο Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των πάνελ εδώ και πολλά χρόνια, αναλαμβάνοντας την κατασκευή και τοποθέτηση πάνελ σε οροφές σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Συνεργάζομαι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των πάνελ πολυουρεθάνης οροφής και εγγυώμαι ότι τα προϊόντα που τοποθετώ χαρακτηρίζονται για την αντοχή και την ποιότητά τους. Οι τιμές στα πάνελ με τοποθέτηση, είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό!

Σταμάτης Κ.

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση - Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές, αναλαμβάνει κάθε μορφής τοποθετήσεις και κατασκευές πάνελ για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα πάνελ που χρησιμοποιούμε μπορεί να είναι με κεραμίδι, με πολυουρεθάνη, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά!

Δημήτρης Κ.

Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση - Πειραιάς
27 αξιολογήσεις

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εργασίες που αφορούν τα πάνελ οροφής. Έχω πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε παντός είδους πάνελ, με εξειδίκευση στα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής και τα πάνελ πετροβάμβακα. Στόχος μου, είναι να παραδίδω έργα μεγάλης αντοχής και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και συνεργάζομαι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των πάνελ. Βρίσκομαι έτοιμος, να ανταποκριθώ σε κάθε σας ανάγκη, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες