Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης - Τοποθέτηση

Θέλεις να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης στο χώρο σου; Πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες της υπηρεσίας μας για τοποθέτηση πάνελ οροφής στις καλύτερες τιμές!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απόλυτη Συνέπεια & Ασφάλεια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/2/2020

Πάνελ οροφής & πολυουρεθάνης: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τη στέγη σου;

Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή για πάνελ οροφής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων ενδιαφερόμενων που κατασκευάζουν τη σκεπή τους. Αντικαθιστούν τα παραδοσιακά υλικά κάλυψης στέγης, προσφέροντας πολύ καλή θερμομόνωση, αλλά και οικονομική τιμή αγοράς. Η τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης γίνεται, επίσης, πολύ εύκολα με πάνελ πολυουρεθάνης.

Ακόμη και σε στέγες με μικρή κλίση, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα. Είναι καλό να γνωρίζεις τι έχουν να σου προσφέρουν, για να ξέρεις αν τα οφέλη τους είναι χρήσιμα για το σπίτι σου. Έτσι, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για τοποθέτηση πάνελ οροφής που θα αντέξουν χρόνια. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση.

Ποια πρέπει να είναι η κλίση στέγης με πάνελ;

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της στέγης με πάνελ, είναι η ευελιξία που υπάρχει στο θέμα της κλίσης. Για κλίση από περίπου 8% και άνω, το πάνελ σκεπής είναι πολύ καλή λύση για το κτίριό σου.

Σε ποιες επιφάνειες εφαρμόζονται τα πάνελ πολυουρεθάνης;

Εκτός από τα πάνελ πολυουρεθάνης, υπάρχουν και πάνελ με κεραμίδι και τα πάνελ πετροβάμβακα, όπου αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές στα πάνελ σκεπής. Το πάνελ πολυουρεθάνης οροφής βρίσκει πολλές εφαρμογές, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες εφαρμογές του:

 • Για στέγες οικιών & επαγγελματικών χώρων: Τα πάνελ πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται κυρίως σε στέγες εξωτερικών και εσωτερικών τοιχωμάτων, ψευδοροφές προκατασκευασμένων οικιών, ακόμη και στον τομέα της διακόσμησης. Εξασφαλίζουν πολύ καλή θερμομόνωση, στεγανότητα αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Για πλαγιοκάλυψη κτιρίων: Χρησιμοποιούνται στην τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης. Χάρη στις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι τεχνίτες μας μπορούν να αναλάβουν την εγκατάστασή τους και να εξασφαλίσουν άνετη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

 • Σε ψυκτικούς θαλάμους: Οι ψυκτικοί θάλαμοι απαιτούν ελεγχόμενες θερμοκρασίες και τα πάνελ πολυουρεθάνης συντελούν στο να διατηρείται η θερμοκρασία στα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης. Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στα πάνελ οροφής, μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση κατασκευή και τοποθέτησή τους.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν και τα πάνελ πετροβάμβακα. Τα πάνελ πετροβάμβακα αποτελούν δομικά στοιχεία επικάλυψης ορόφων, που διαθέτουν πυρήνα πετροβάμβακα. Τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν είναι η άμεση τοποθέτηση και η υψηλή θερμομόνωση και υγρομόνωσή τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πολυεστερικά φύλλα στην υπάρχουσα κατασκευή και να δημιουργήσεις φυσικό φωτισμό.

Ποια οφέλη προσφέρουν τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής στο χώρο σου;

Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής διακρίνονται για τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν, με πολύ μικρό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης. Εάν σκέφτεσαι ότι η σκεπή σου χρειάζεται αντικατάσταση και επιθυμείς κάτι οικονομικό και παράλληλα ασφαλές, ακολουθούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν:

1. Θερμομονωτικές ιδιότητες

Όλα τα σύγχρονα πάνελ οροφής αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί. Ειδικά για τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής, οι θερμομονωτικές ιδιότητες είναι το σήμα κατατεθέν.

2. Στεγανότητα απέναντι στη βροχή

Η τοποθέτηση πάνελ οροφής μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής. Ειδικά, σε περιοχές, που η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο, βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλημμύρες.

3. Αισθητική ομοιότητα με παραδοσιακά υλικά

Τα πάνελ οροφής αποτελούν το μόνο υλικό, που μπορεί να αντικαταστήσει κεραμίδια, πισσόχαρτα, τάβλες, μονωτικά & ραμποτέ, χωρίς να είναι εμφανείς οι διαφορές στο γυμνό μάτι. Έτσι, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής θεωρούνται μια επιλογή υψηλής αισθητικής για σκεπές και πλαγιοκαλύψεις.

4. Αντοχή στις σεισμικές δονήσεις

Διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

5. Χαμηλό κόστος υλικών στήριξης

Το κόστος των πάνελ οροφής είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους. Βέβαια, μπορεί το υλικό να είναι οικονομικό, αλλά παράγοντας που θα επηρεάσει τις τιμές του είναι και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερες ιδιαιτερότητες και ανάγκες έχει η σκεπή, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και το κόστος.

6. Ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης

Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής των πάνελ οροφής, μειώνεται το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον χρειάζεσαι μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

7. Εφαρμογή και σε πολύ μικρές κλίσεις

Σε περιπτώσεις που η κλίση της στέγης είναι πολύ μικρή, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής είναι η ιδανική επιλογή για την κάλυψη της σκεπής. Ακόμη, χρησιμοποιούνται και στην τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης, με πολύ ποιοτικά αποτελέσματα.

8. Εφαρμογή σε ξυλοκατασκευές & σιδηροκατασκευές

Στο κάτω μέρος τους διαθέτουν ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξυλοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

9. Αντοχή στο χρόνο 

Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ οροφής, που διαθέτουν ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν τα πάνελ οροφής, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στη χώρα μας. Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής αποτελούν, ίσως, την πιο γνωστή επιλογή για πάνελ που προτιμώνται για τοποθέτηση σε διαφόρων ειδών στέγες.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης & άλλα πάνελ οροφής;

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι είδους πάνελ οροφής χρειάζεσαι για το χώρο σου, αλλά και από πού πρέπει να τα προμηθευτείς, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σου κάνουν την καλύτερη πρόταση. Επίσης, θα αναλάβουν την τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης οροφής και άλλων πάνελ, με ασφάλεια.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή τους στα υλικά για στέγες και οροφές, μπορούν να σου εγγυηθούν ιδανικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν για χρόνια. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πάνελ πολυουρεθάνης ή άλλα πάνελ οροφής, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης και οροφής, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Πάνελ Οροφής

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Σφυρίδης
16 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος απ την όλη συνεργασία. Η δουλειά τους φαίνεται πολύ καλή και ελέγχθηκε ελαφρώς χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα.

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Σφυρίδης
16 αξιολογήσεις

Ο Βασίλης ήταν άψογος κατά την συνεργασία μας. Ακριβής στα ραντεβού του, αναλυτικός στις εργασίες που έκανε (μέσω και γραπτής προσφοράς), π…

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Σφυρίδης
16 αξιολογήσεις

Διακρίνει συνέπεια και επαγγελματισμό τον Βασίλη, που συνεργάστηκα.

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Καπράλος
10 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος. Γνωρίζει πλήρως και σφαιρικά το αντικείμενό του. Μου έλυσε πάρα πολλές απορίες και με βοήθησε να διαλέξω…

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Καπράλος
10 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, αποτελεσματικός, υπεύθυνος ,συζητήσιμος και διαλακτικός για την τιμή της εργασίας του. Με ενδιαφέρον και μετά την ολοκλήρωση…

Κορυφαίοι Τεχνίτες της Πλατφόρμας μας για Τοποθέτηση Πάνελ Οροφής & Πολυουρεθάνης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον τεχνίτη που σου ταιριάζει

Gavrilo Gabi

Νότια Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Μπορώ να αναλάβω εργασίες που σχετίζονται με βάψιμο,πατώματα - δάπεδα, πλακάκια - μάρμαρα, σκεπές και χτίσιμο - γκρέμισμα - σοβάτισμα. 
 

Δημήτριος Γιαννακός

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Δημήτριος Γιαννακός και είμαι πολιτικός μηχανικός με εμπειρία στον κλάδο εδώ και 30 χρόνια. Μαζί με το συνεργείο μου μπορούμε να αναλάβουμε: Γενική ανακαίνιση σπιτιού, Ανακαίνιση κουζίνας, Ανακαίνιση μπάνιου, Κατασκευή σε Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές, Κατασκευή Σκεπών.
 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Νέα Φιλαδέλφεια
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Αδαμόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Άλλο
Τετραγωνικά μέτρα:
50 τ.μ. - 100 τ.μ. Κόστος: 2450,00€
Επιδιόρθωση σκεπής
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Ρουσιάκης - keramoskepes.gr
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 200,00€
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Αδαμόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ. Κόστος: 900,00€
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Χαϊδάρι
Εκτελέστηκε από
Luan Zeka
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Κεραμοσκεπή
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ. Κόστος: 200,00€
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Άγιοι Ανάργυροι
Εκτελέστηκε από
Luan Zeka
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Ξύλινη κατασκευή
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 300,00€