Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
Εξυπηρέτηση 24/7
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.5

μέσος όρος από 26 αξιολογήσεις πελατών

Παναγιώτης Μ.
5.0

Αμεσότητα στην επικοινωνία. Η Ελένη είναι αναλυτική και πολύ κατατοπιστική στις απαντήσεις. Έχει μεγάλη γνώση στο αντικείμενο της. Πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Για: Athens Care

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για την έκδοση κοινοχρήστων;

Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές που θα κάνουν την έκδοση κοινόχρηστων παιχνιδάκι.
  • Πρέπει να φτιάξεις μια αναλυτική λίστα με όλα τα έξοδα της πολυκατοικίας. Είναι σημαντικό να τα έχεις χωρίσει σε κατηγορίες όπως είναι τα έξοδα θέρμανσης, ειδικά έξοδα, κοινόχρηστα έξοδα, κλπ.
  • Μια ακόμη λίστα που πρέπει να φτιάξεις είναι αυτή, με τα στοιχεία όλων των ενοίκων. Πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα στο οποίο καταχωρούνται τα κοινόχρηστα και το διαμέρισμα που μένει ο καθένας.
  • Η παραλαβή πετρελαίου πρέπει να γίνεται με προσοχή και οργάνωση. Οφείλεις να είσαι ενήμερος για τη ποσότητα που υπάρχει πριν το γέμισμα, να παρακολουθήσεις και να βεβαιωθείς για ομαλή διαδικασία και τέλος να ξαναμετρήσεις την ποσότητα πετρελαίου.
  • Η συντήρηση καυστήρα πρέπει να είναι τουλάχιστον ετήσια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς να έχεις πάντα αναρτημένο το φύλλο ελέγχου στο λεβητοστάσιο.
  • Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην απεντόμωση του κτιρίου. Πρέπει να γίνεται προληπτικά δύο φορές το χρόνο και μόνο από έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να εγγυηθούν την καταλληλότητα των φαρμάκων.
Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθείς για να γίνεται σωστά η όλη διαδικασία. Αν παρά όλα αυτά σου φαίνεται περίπλοκο και χρονοβόρο, στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα πάρουν αυτό το βάρος από τις πλάτες σου.

Γιατί να διαλέξεις επαγγελματία μέσω του Douleutaras.gr

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σε απαλλάξουν από το άγχος έκδοσης κοινοχρήστων. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία μας και λάβε προσφορές!

Σχετικές Υπηρεσίες