Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Έκδοση Κοινοχρήστων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Έκδοση Κοινοχρήστων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Πολυκατοικία, Πολυκατάστημα
 • Πολυκατοικία
 • Επαγγελματικό χώρο
 • Πολυκατάστημα
 • Συγκρότημα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 2, 3-7
 • Έως 2
 • 3-7
 • 8-15
 • 15-30
 • Πάνω από 30
π.χ.: Έως 200 τ.μ., 200 τ.μ. - 500 τ.μ.
 • Έως 200 τ.μ.
 • 200 τ.μ. - 500 τ.μ.
 • 500 τ.μ. - 1000 τ.μ.
 • Πάνω από 1000 τ.μ.
π.χ.: Αποκλειστικά σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες το αργότερο
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2019

Τα καλύτερα tips για την έκδοση κοινόχρηστων

Η έκδοση κοινόχρηστων μπορεί να γίνει μια περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση και για αυτό είναι αρκετά σύνηθες να μη θέλει να την αναλάβει κανένας ένοικος. Ωστόσο, είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την ομαλή λειτουργίας της πολυκατοικίας μας και δεν πρέπει ούτε να αμελείται ούτε να καθυστερείται. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές που θα κάνουν την έκδοση κοινόχρηστων παιχνιδάκι.

 • Πρέπει να φτιάξεις μια αναλυτική λίστα με όλα τα έξοδα της πολυκατοικίας. Είναι σημαντικό να τα έχεις χωρίσει σε κατηγορίες όπως είναι τα έξοδα θέρμανσης, ειδικά έξοδα, κοινόχρηστα έξοδα, κλπ.
 • Μια ακόμη λίστα που πρέπει να φτιάξεις είναι αυτή, με τα στοιχεία όλων των ενοίκων. Πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα στο οποίο καταχωρούνται τα κοινόχρηστα και το διαμέρισμα που μένει ο καθένας.
 • Η παραλαβή πετρελαίου πρέπει να γίνεται με προσοχή και οργάνωση. Οφείλεις να είσαι ενήμερος για τη ποσότητα που υπάρχει πριν το γέμισμα, να παρακολουθήσεις και να βεβαιωθείς για ομαλή διαδικασία και τέλος να ξαναμετρήσεις την ποσότητα πετρελαίου.
 • Η συντήρηση καυστήρα πρέπει να είναι τουλάχιστον ετήσια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς να έχεις πάντα αναρτημένο το φύλλο ελέγχου στο λεβητοστάσιο.
 • Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην απεντόμωση του κτιρίου. Πρέπει να γίνεται προληπτικά δύο φορές το χρόνο και μόνο από έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να εγγυηθούν την καταλληλότητα των φαρμάκων.

 

Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθείς για να γίνεται σωστά η όλη διαδικασία. Αν παρά όλα αυτά σου φαίνεται περίπλοκο και χρονοβόρο, στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα πάρουν αυτό το βάρος από τις πλάτες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην “έξυπνη” ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική

Περισσότερα
4 εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου!

Θέλεις να αυξήσεις την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου, να ξεφουσκώσεις τους λογαριασμούς, που πληρώνεις και να

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Έκδοση Κοινοχρήστων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Θεόδωρος Τ.

Έκδοση Κοινοχρήστων - Πειραιάς
17 αξιολογήσεις

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον μεμονωμένο καθαρισμό της πολυκατοικίας σας, αλλά αναλαμβάνουμε και την διαχείριση και έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

E. ΕΠΕ

Έκδοση Κοινοχρήστων - Κηφισιά
8 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση και την έκδοση των κοινοχρήστων σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Χαρακτηριζόμαστε από επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η άμεση ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Προτιμήστε μας και ξεγνοιάστε μια για πάντα από τους ανεπιθύμητους φίλους. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας!

Δημήτρης Μ.

Έκδοση Κοινοχρήστων - Περιστέρι
6 αξιολογήσεις

Με εμπειρία από το 2006, αναλαμβάνουμε διαχείριση κτιρίων - έκδοση κοινοχρήστων – απολυμάνσεις – καθαρισμό δεξαμενών – πετρέλαιο θέρμανσης, πάντα σε φιλικές τιμές. Έχοντας ως αρχές μας τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αντιμετώπιση του χώρου σας σαν το δικό μας χώρο, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε για σας πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια, γραφεία, τζάμια, οικοδομές και νεόδμητα διαμερίσματα. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η σίγουρη λύση διαχείρισης και έκδοσης των μηνιαίων κοινοχρήστων σας!

G. O.

Έκδοση Κοινοχρήστων - Περιστέρι
1 αξιολόγηση

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών, καθαρισμού και υδραυλικές εργασίες με επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα εργασιών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας, άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την διαχείριση και έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Νικόλαος Ρ.

Έκδοση Κοινοχρήστων - Πειραιάς
2 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριότητά της από τις πρώτες στον χώρο των κοινοχρήστων, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εξυπηρετώντας πιστά τον βασικό στόχο του/της διαχειριστή/ριας που είναι η σωστή λειτουργία της οικοδομής. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας λοιπόν, αναθέτοντας την κατανομή-διαχείριση σε εμάς κερδίζετε ένα σύνολο λύσεων απέναντι σε νομικά, τεχνικά και οργανωτικά θέματα της οικοδομής σας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου τους. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η λύση στην έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας!