No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Eshop

Βρες Αξιολογημένους Web Designers & Developers για Σχεδιασμό & Κατασκευή Ιστοσελίδας - Eshop για την Επιχείρησή σου. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή, Άμεσα & Υπεύθυνα!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
 • Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
 • Ανασχεδιασμός υπάρχουσας ιστοσελίδας
π.χ.: E- Shop
 • Προσωπική ιστοσελίδα
 • Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • E- Shop
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020

Κατασκευή ιστοσελίδας - Eshop

Μια πολύ καλή ιστοσελίδα μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις σημαντικά την επιχείρησή σου. Ακόμα κι αν δε θέλεις να προχωρήσεις σε κατασκευή Eshop για να πουλήσεις προϊόντα, η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να δώσει στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες και να κάνει γνωστό το κατάστημα / την εταιρία σου. 

Είναι αλήθεια, ότι μπορείς κι εσύ να μάθεις πώς δημιουργείται ένα website. Ωστόσο, η εκμάθηση web design, SEO και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, για να φτιάξεις τον καλύτερο ιστότοπο, απαιτεί πολύ χρόνο και χρήματα για μαθήματα. Για το λόγο αυτό, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις έμπειρους web designers - web developers, που θα σου γλυτώσουν χρόνο και χρήματα, προωθώντας την επιχείρησή σου πολύ πιο γρήγορα!

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι web developers της πλατφόρμας μας;

 • Κατασκευή νέας ιστοσελίδας - Eshop

Ακόμα κι αν θέλεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους web developers - web designers, για να αναλάβουν το σχεδιασμό ιστοσελίδας που χρειάζεσαι. Μπορούν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για το περιεχόμενο, τα εικαστικά στοιχεία, ακόμα και για το λογότυπό σου!

 • Ανασχεδιασμός υπάρχουσας ιστοσελίδας

Έχεις ήδη ένα domain, αλλά θέλεις να κάνεις αλλαγές ή και προώθηση μέσω SEO (Search Engine Optimization); Έχουμε τη λύση. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας θα σου προτείνουν χρήσιμες ιδέες, ειδικά για την περίπτωσή σου. Εφόσον συμφωνήσετε στις απαραίτητες ενέργειες, θα τις υλοποιήσουν άμεσα και λαμβάνοντας υπόψη κάθε ιδιαιτερότητα της επιχείρησής σου.

κατασκευή ιστοσελίδας

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς παροχές για κατασκευή ιστοσελίδας - Eshop;

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικές ανάγκες από την παρουσία της στο internet. Οι web developers μας το γνωρίζουν και είναι στη διάθεσή σου, για να συζητήσετε διεξοδικά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου. Αφού κατανοήσουν τις ανάγκες σου, θα σου προτείνουν τις ανάλογες υπηρεσίες.

Μερικές δημοφιλείς παροχές που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας για κατασκευή eshop ή ιστοσελίδας είναι:

 • Δημιουργία λογαριασμού / χρήστη

 • Σύνδεση μέσω Facebook

 • Mobile-friendly ιστοσελίδα

 • Πεδίο αναζήτησης - δημιουργία φίλτρων

 • Ανάδειξη προσφορών (για eshop)

 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

 • Επεξεργασία εικόνων - εικαστικών στοιχείων

 • Mail form για επικοινωνία με τον πελάτη

 • Δημιουργία Blog

 • Βελτιστοποίηση SEO για μηχανές αναζητήσεις (Google, Bing κτλ)

 • Συμβουλευτική καθοδήγηση για online διαφήμιση - προώθηση

Τι πακέτο συνεργασίας μπορείς να κλείσεις με web designer - developer μας;

Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν δύο διαφορετικούς τύπους συνεργασίας. Ο πρώτος είναι η μόνιμη συνεργασία, που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Αν χρειάζεσαι υπηρεσίες Search Engine Optimization για προώθηση στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, αλλά και διαφήμιση στη Google και τα social media, αυτή η επιλογή σίγουρα σε συμφέρει.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η επιλογή για συνεργασία ανά project. Χρειάζεσαι μόνο κάποια εικαστικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σου; Μήπως θέλεις κάποιο νέο feature για να αναδείξεις το περιεχόμενο του Eshop σου; Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν πρωτότυπες ιδέες, πάντα με βάση τις ανάγκες σου και τη βέλτιση εμπειρία του χρήστη!

Ποιες είναι οι τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας;

Το τελικό κόστος για το project σου διαμορφώνεται, ειδικά για τις ανάγκες της δικής σου ιστοσελίδας. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι οι τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας ξεκινούν περίπου στα 350€ και οι τιμές για κατασκευή eshop στα 800€. Για ανασχεδιασμό / βελτίωση ιστοσελίδας, οι τιμές ξεκινούν στα 200€, αλλά αυξάνονται αρκετά, αν χρειάζεσαι πλήρη ανασχεδιασμό.

Θέλεις να μάθεις τιμές, ειδικά για την περίπτωσή σου; Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας! Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε αξιολογημένους web designers / web developers, για να επικοινωνήσεις μαζί τους, να κλείσεις ραντεβού και να πάρεις προσφορές για κατασκευή ιστοσελίδας!

κατασκευή ιστοσελίδας

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την κατασκευή eshop - ιστοσελίδας;

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί εξαρτάται από το είδος σελίδας και φυσικά, τον όγκο πληροφοριών που περιέχει. Για τη δημιουργία ιστοσελίδας που περιλαμβάνει σχετικά λίγες σελίδες, λίγες μέρες αρκούν για σχεδιασμό και ανάπτυξη

Αντιθέτως, ο σχεδιασμός eshop και η υλοποίηση του χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο. Ειδικά αν στο eshop σου πωλούνται εκατοντάδες προϊόντα, οι web developers θα χρειαστούν χρόνο για να φροντίσουν ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις, είναι η καλή επικοινωνία με τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη δημιουργία. Δώσε στους web designers μας όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την ιστοσελίδα και τις προσδοκίες σου για αυτή. Έτσι, η κατασκευή θα γίνει εύκολα και γρήγορα!

Ποια είναι η διαδικασία για να πάρεις προσφορές στην πλατφόρμα μας;

1. Συμπληρώνεις δωρεάν τη φόρμα μας.

2. Βλέπεις προφίλ κατάλληλων εγγεγραμμένων επαγγελματιών μας.

3. Διαβάζεις αξιολογήσεις τους, βλέπεις δείγματα εργασιών.

4. Επικοινωνείς με τους επαγγελματίες ή περιμένεις, για να σε καλέσουν οι ίδιοι.

5. Περιγράφεις τις ανάγκες σου για να κάνουν εκτίμηση κόστους εργασίας.

6. Παίρνεις προσφορές για κατασκευή ιστοσελίδας - eshop, ειδικά για σένα!

Γιατί να επιλέξεις web designers - developers για κατασκευή ιστοσελίδας από το Douleutaras.gr;

 • Εγγυημένη εμπειρία & εξειδίκευση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων - eshop.

 • Αξιολογημένοι επαγγελματίες από τους ίδιους τους πελάτες.

 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εικαστικά και τεχνικά στοιχεία.

 • Δυνατότητα συνεργασίας σε μόνιμη βάση για διαφήμιση - προώθηση στη Google & τα Social Media.

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης επαγγελματιών, χωρίς δέσμευση από την πλευρά σου.

Θέλεις να βρεις συνεργάτες για να προωθήσουν την επιχείρησή σου σε Google, Bing, άλλες μηχανές αναζήτησης και στα social media; Καταχώρησε την εργασία σου για κατασκευή ιστοσελίδων ή κατασκευή eshop, εντελώς δωρεάν. 

Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους web designers και web developers, για να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της δικής σου online παρουσίας!

4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την κατασκευή της ιστοσελίδας - eshop τους

φωτογραφία επαγγελματία
Ανδρέας Συμιακάκης
16 αξιολογήσεις

Ξερει να αφουγκραστει τις αναγκες των πελατων ,αξιολογει και συμβουλευει .Επισης μετα το "ανεβασμα" του site μενει διπλα στον πελατη και με μεγαλη ΑΝΟΧΗ. Τον ευχαριστω.

φωτογραφία επαγγελματία
Ανδρέας Συμιακάκης
16 αξιολογήσεις

ο Ανδρέας αντέδρασε άμεσα στο αίτημα μου , από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του πρόκειται για έναν επαγγελματία που σου αποπνέει αμέσως εμπιστοσύνη , με προθυμία και υπομονή απαντούσε σε όλες τις απορίες μου και με βοήθησε να μπω σε έναν χώρο που δεν είχα ιδέα πως λειτουργεί.. τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Dimitris Meimaris
6 αξιολογήσεις

ολα μια χαρά-γρήγοροι-αποτελεσματικοι-σωστοι επαγγελματιες!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κωνσταντινίδης
3 αξιολογήσεις

Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ένας επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως.Κατάφερε και δημιούργησε ακριβώς, το eshop, όπως το είχα στο μυαλό μου με συνέπεια να μείνω πάρα πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.Είναι πλέον ένας αξιόπιστος και πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κωνσταντινίδης
3 αξιολογήσεις

Άμεσος και συνεπής!

Κορυφαίοι web designers της πλατφόρμας μας για κατασκευή ιστοσελίδας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ανδρέας Συμιακάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Είμαι ο Ανδρέας Συμιακάκης και ηγούμαι μίας μικρής ομάδας επαγγελματιών προγραμματιστών, γραφιστών και διαφημιστών. Έχω μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων & eshop. Στα 8 χρόνια ενεργής εργασίας μου στο χώρο του προγραμματισμού (8 χρόνια ανάπτυξη ιστοσελίδων) έχω αναλάβει έργα αυξημένης δυσκολίας (mykonosplatinum.com, gorilaki.gr, kryo.gr, fitnessgames.gr, nkbrokers.gr, labelnews.gr κ.α.) τα οποία έχω φέρει επιτυχώς εις πέρας.

Dimitris Meimaris

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Είμαστε μια ψηφιακή, δημιουργική ομάδα που δίνει στις ιδέες σας όλη τη δυναμική που τους αξίζει, στην Κατασκευή Ιστοσελίδων. Τίποτα λιγότερο! Στη Web-idea σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με βάση τις ανάγκες και το όραμά σας. Ακούμε τις προτάσεις σας προσεκτικά και σας προτείνουμε υλοποιήσιμες εφαρμογές που θα σας λύνουν τα χέρια. Στο τελικό αποτέλεσμα που σας παραδίνουμε εγγυώμαστε ότι περιέχει όλες τις λειτουργίες που μας ζητήσατε και αντανακλά την αισθητική που ταιριάζει στο προφίλ σας.

Wizards Solutions

Πάτρα
1 αξιολόγηση

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδας - eshop και αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους, και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των αναγκών των πελατών μας, όσο και των προσδοκιών τους. Για εμάς, η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας για τους πελάτες μας είναι προσωπική υπόθεση και την αναλαμβάνουμε με συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, με βάση τις ανάγκες τους. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και το δικό σας project!

Osmium Web Solutions

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Osmium Web Solutions είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται στα πεδία της Κατασκευής και Σχεδιασμού Ιστοσελίδων, Κατασκευής και Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, Digital Marketing και Γραφιστικές Υπηρεσίες.
 

Global Touch

Ροδόπη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με τη δημιουργία ιστοσελίδων και με τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας είναι σε καλά χέρια. Στον σημερινό κόσμο που συνυπάρχουν όλα τα μεγέθη οθόνης, η χρήση του Internet δεν είναι μόνο στους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών μας εκλαμβάνει κάθε έργο ως μοναδική ευκαιρία δημιουργικότητας και εξαιρετικών αποτελεσμάτων.
 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επαγγελματική ιστοσελίδα
Εκτελέστηκε από
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Τύπος ιστοσελίδας:
Επαγγελματική ιστοσελίδα Κόστος: 490,00€
E- Shop
Εκτελέστηκε από
Ανδρέας Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Τύπος ιστοσελίδας:
E- Shop Κόστος: 550,00€
E- Shop
Εκτελέστηκε από
Dimitris M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Τύπος ιστοσελίδας:
E- Shop Κόστος: 900,00€
Επαγγελματική ιστοσελίδα
Εκτελέστηκε από
Dimitris M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Τύπος ιστοσελίδας:
Επαγγελματική ιστοσελίδα Κόστος: 400,00€
Επαγγελματική ιστοσελίδα
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή νέας ιστοσελίδας
Τύπος ιστοσελίδας:
Επαγγελματική ιστοσελίδα
Παρακάτω θα βρεις το ενδεικτικό κόστος για την εργασία σου:
Έχω ενημερωθεί για το ενδεικτικό κόστος της εργασίας μου Κόστος: 310,00€