20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για την εργασία που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Κώστας Αγοράτσιος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ηλεκτρολύσεις, θα αναλάβει τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη και η απόλυτη ικανοποίησή του με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιδιώκουμε να παρέχουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών και φροντίζουμε να δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Ρομποτής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις βλάβες που χρειάζεται ένας ηλεκτρολόγος. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά. Εργάζομαι σεβόμενος τις απαιτήσεις του πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και είναι συνεπής στους χρόνους παράδοσης. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα καθημερινά να φέρω εις πέρας κάθε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Εξουζίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ηλεκτρολόγος με δεκαπενταετή εμπειρία στον κλάδο και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη και εργασία που επιθυμούν οι πελάτες μου. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ειλικρίνεια καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε έργο που αναλαμβάνω, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου και αποτελούν τα κύρια επαγγελματικά μου χαρακτηριστικά. Επίσης, δείχνω συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και σεβασμό απέναντι στο χώρο του πελάτη. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσω οριστικές και εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Παπασταύρου - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική 182 33

Με την 25ετή εμπειρία μου στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη. Διαθέτω εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε βλάβη με επιτυχημένα αποτελέσματα. Τα στοιχεία που με διακρίνουν από τους άλλους επαγγελματίες είναι η αμεσότητα, η εξειδίκευσή και οι πολύ οικονομικές τιμές. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου με παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σποντιδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Γιώργος Σποντιδάκης και διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών. Αναλαμβάνω για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας πληθώρα εργασιών που αφορούν τις ηλεκτρολογικές εργασίες, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την αποκατάσταση κάθε σας ηλεκτρολογικής βλάβης. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο (εμπορικό κατάστημα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market, κτήριο γραφείων, τραπεζικό κατάστημα, ξενοδοχείο, αίθουσα συνάθροισης κοινού, αποθήκη, κτήριο υγείας και πρόνοιας, γυμναστήριο κ.λ.π) με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες για τις βλάβες που σας ανησυχούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών & εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Ρωμανίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Ηλεκτροεπισκευαστική αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές επισκευές του σπιτιού σας καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε με προτεραιότητα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Ειδικευόμαστε στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Κάνουμε χρήση μόνο ποιοτικών ανταλλακτικών και υλικών προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και να αντέξουν στο χρόνο. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και φροντίζουμε να δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή σε κάθε εργασία και να αφήνουμε πλήρως ευχαριστημένους τους πελάτες μας τόσο από την ποιότητα της εργασίας μας όσο και από τον επαγγελματικό μας χαρακτήρα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με υψηλές υπηρεσίες χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαρτζανιώτης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Νίκος Χαρτζανιώτης, πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1996. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνω τη μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να φέρω εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Τατσής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία, έτοιμος να εξυπηρετήσω κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε. Εστιάζω στην ποιότητα της εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα δίνω αποτελεσματική λύση στην κάθε ανάγκη, έχοντας στη διάθεση μου σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι ο κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που σας απασχολούν. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Δρούμε άμεσα όταν πρόκειται για επίγωντα περιστατικά, προκειμένου να είμαστε κοντά στον πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών και εργασιών του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον τομέα και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Οι ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν την τεχνογνωσία αλλά κυρίως αγαπούν το επάγγελμά τους και φροντίζουν συνεχώς να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα τους. Όλοι μαζί είναι έτοιμοι ανά πάσα σιτγμή να έρθουν στον χώρο σας και να σας χαρίσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KROKIDAS SERVICE - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην επιδιόρθωση ηλεκτρικών βλαβών. Χαρακτηριζόμαστε από υπευθυνότητα, συνέπεια, ευαισθησία, ειλικρίνεια και καλή διάθεση, με τα οποία αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία, που μας ανατίθεται. Υλοποιούμε υπεύθυνα κάθε εργασία μας, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στη παραμικρή λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν ασφαλή και άριστης λειτουργικότητας αποτελέσματα. Εγγυόμαστε την επαγγελματική ηλεκτρολογική εργασία της βλάβης σας, στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Επιλέξτε μας για ασφαλή αποτελέσματα εργασιών, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του κτιρίου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία προσεκτικά παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και συνεχή εκπαίδευσης πάνω στις εξελίξεις στον τομέα μας. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε την αξιόπιστη λύση που ψάχνετε άμεσα και με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Κάζαγλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικής βλάβη, και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ηλεκτρολόγος  - 24 ώρες Άμεσα