20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για την εργασία που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Γιώργος Εξουζίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ηλεκτρολόγος με δεκαπενταετή εμπειρία στον κλάδο και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη και εργασία που επιθυμούν οι πελάτες μου. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ειλικρίνεια καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε έργο που αναλαμβάνω, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου και αποτελούν τα κύρια επαγγελματικά μου χαρακτηριστικά. Επίσης, δείχνω συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και σεβασμό απέναντι στο χώρο του πελάτη. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσω οριστικές και εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κουράσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές βλαβών, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009 εξυπηρετώντας άμεσα, με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες γιατί εκείνοι θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Ρομποτής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις βλάβες που χρειάζεται ένας ηλεκτρολόγος. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά. Εργάζομαι σεβόμενος τις απαιτήσεις του πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και είναι συνεπής στους χρόνους παράδοσης. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα καθημερινά να φέρω εις πέρας κάθε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Τατσής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία, έτοιμος να εξυπηρετήσω κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε. Εστιάζω στην ποιότητα της εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα δίνω αποτελεσματική λύση στην κάθε ανάγκη, έχοντας στη διάθεση μου σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι ο κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαρτζανιώτης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Νίκος Χαρτζανιώτης, πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1996. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνω τη μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να φέρω εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες για τις βλάβες που σας ανησυχούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών & εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σποντιδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Γιώργος Σποντιδάκης και διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών. Αναλαμβάνω για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας πληθώρα εργασιών που αφορούν τις ηλεκτρολογικές εργασίες, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την αποκατάσταση κάθε σας ηλεκτρολογικής βλάβης. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο (εμπορικό κατάστημα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market, κτήριο γραφείων, τραπεζικό κατάστημα, ξενοδοχείο, αίθουσα συνάθροισης κοινού, αποθήκη, κτήριο υγείας και πρόνοιας, γυμναστήριο κ.λ.π) με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Ρωμανίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Ηλεκτροεπισκευαστική αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές επισκευές του σπιτιού σας καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε με προτεραιότητα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Ειδικευόμαστε στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Κάνουμε χρήση μόνο ποιοτικών ανταλλακτικών και υλικών προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και να αντέξουν στο χρόνο. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και φροντίζουμε να δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή σε κάθε εργασία και να αφήνουμε πλήρως ευχαριστημένους τους πελάτες μας τόσο από την ποιότητα της εργασίας μας όσο και από τον επαγγελματικό μας χαρακτήρα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με υψηλές υπηρεσίες χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές λύσεις για την ηλεκτρολογική βλάβη, που αντιμετωπίζετε στο σπίτι ή το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο που θα αναλάβει με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό να διεκπεραιώσει την εργασία που θα μας αναθέσετε. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων και όλα αυτά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Κάζαγλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικής βλάβη, και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών και εργασιών του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον τομέα και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Οι ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν την τεχνογνωσία αλλά κυρίως αγαπούν το επάγγελμά τους και φροντίζουν συνεχώς να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα τους. Όλοι μαζί είναι έτοιμοι ανά πάσα σιτγμή να έρθουν στον χώρο σας και να σας χαρίσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υλικών, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες αποκατάστασης βλαβών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μου. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρολογικών με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη. Είμαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του κτιρίου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία προσεκτικά παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και συνεχή εκπαίδευσης πάνω στις εξελίξεις στον τομέα μας. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε την αξιόπιστη λύση που ψάχνετε άμεσα και με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ηλεκτρολόγος  - 24 ώρες Άμεσα