20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για την εργασία που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Χάρης Ρωμανίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Ηλεκτροεπισκευαστική αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές επισκευές του σπιτιού σας. Ειδικευόμαστε στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Κάνουμε χρήση μόνο ποιοτικών ανταλλακτικών και υλικών προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και να αντέξουν στο χρόνο. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σποντιδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Γιώργος Σποντιδάκης και διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών. Αναλαμβάνω για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας πληθώρα εργασιών που αφορούν τις ηλεκτρολογικές εργασίες, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την αποκατάσταση κάθε σας ηλεκτρολογικής βλάβης. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες για τις βλάβες που σας ανησυχούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών & εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαρτζανιώτης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Νίκος Χαρτζανιώτης, πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1996. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνω τη μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο (εμπορικό κατάστημα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market, κτήριο γραφείων, τραπεζικό κατάστημα, ξενοδοχείο, αίθουσα συνάθροισης κοινού, αποθήκη, κτήριο υγείας και πρόνοιας, γυμναστήριο κ.λ.π) με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Εξουζίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ηλεκτρολόγος με δεκαπενταετή εμπειρία στον κλάδο και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ειλικρίνεια καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε έργο που αναλαμβάνω, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Κάποια από τα χαρακτηριστικά μου, είναι η συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στο χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Τατσής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία, έτοιμος να εξυπηρετήσω κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που αντιμετωπίζετε. Εστιάζω στην ποιότητα της εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα δίνω αποτελεσματική λύση στην κάθε ανάγκη, έχοντας στη διάθεση μου σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι ο κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κουράσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές βλαβών, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009 εξυπηρετώντας άμεσα, με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που σας απασχολούν. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Δρούμε άμεσα όταν πρόκειται για επίγωντα περιστατικά, προκειμένου να είμαστε κοντά στον πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνης Σουμας - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στην πώληση ηλεκτρονικών ειδών καθώς και σε κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία. Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αναλαμβάνουμε από βλάβες σε πίνακες μέχρι επιδιορθώσεις σε τηλεφωνικές γραμμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες αποκατάστασης βλαβών. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρολογικών με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του κτιρίου σας. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία με συνέπεια και οργάνωση. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Κάζαγλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικής βλάβη, και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Φρέρης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Δραστηριοποιούμαι ως ηλεκτρολόγος και αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές, στους χώρους που επιθυμείτε. Κατέχω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να αναλάβω τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Με διακρίνει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μου. Ακολουθώντας την εξέλιξη και την ροή της τεχνολογίας, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, έχοντας ως στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Αποστολόπουλος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλαμβάνω να δώσω λύση σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα έχετε. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνω για εσάς οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επιδιορθώσω και την πιο δύσκολη βλάβη γρήγορα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ηλεκτρολόγος  - 24 ώρες Άμεσα
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…