20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες κηπουροί για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Βασίλης Γκούμπλιας - Κηπουροί

Κηπουρός - Ψυχικό Αττική 154 52

Η εταιρεία Geo Design από 1998 συμβάλει δυναμικά στη διαμόρφωση των χώρων πρασίνου, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Στοχεύουμε στην διαμόρφωση καλαίσθητων και με υψηλών προδιαγραφών κήπων που ομορφαίνουν την πόλη μας και αναδεικνύουν τα περιβαλλόμενα κτίρια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Κηπουροί

Κηπουρός - Περιστέρι Αττική 121 34

Το πάντρεμα των γεωπονικών γνώσεων με την άριστη τεχνική κατάρτιση στον τομέα της άρδευσης και η συνεχής ενημέρωση, συνετέλεσε ώστε να έχουμε στο ενεργητικό μας πλήθος έργων πρασίνου, ανεξαρτήτου μεγέθους και τεχνικής δυσκολίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η Greenspirit είναι μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας από το 2003, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Βόντας - Κηπουροί

Κηπουρός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σωτήρης Βόντας και έχω πολυετή εμπειρία στις κηπουρικές εργασίες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με ολοκληρωμένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιαννακόπουλος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείριση μου ειδικεύεται στα έργα πρασίνου και πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με άρτια τεχνογνωσία. Διαθέτοντας 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς περιβάλλοντες χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Κηπουροί

Κηπουρός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις κηπουρικές εργασίες της αυλής ή του εξωτερικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων αναλαμβάνοντας, παράλληλα, και μία γκάμα τεχνικών εργασιών. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλας Μπούρας - Κηπουροί

Κηπουρός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες τοπιοτέχνες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Αναλαμβάνουμε από την αρχή το σχεδιασμό και την παρουσίαση του κήπου σας προτού ξεκινήσουν τα στάδια υλοποίησης, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα προγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Νικας - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Χρήστος Νίκας και αναλαμβάνω για εσάς την περιποίηση, συντήρηση αλλά και κατασκευή του κήπου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένους Γεωπόνους συνεργάτες, και από έμπειρους τεχνίτες κηπουρούς, που μπορούν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ ΝΤΡΑΖΙΟΥ - Κηπουροί

Κηπουρός - Γαλάτσι Αττική 111 47

H επιχείρησή μου διαθέτει εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε κηπουρική εργασία που επιθυμείτε. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάδειξη των κήπων σας αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε επαγγελματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης ευχαρίστηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΖΑΧΑΡΑΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Ονομάζομαι Παντελεήμων Ζαχαράς και δραστηριοποιούμαι για πάνω από 17 χρόνια στις κηπουρικές εργασίες! Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου, αναλαμβάνουμε ανεξαρτήτου κλίμακας εργασίες για τον κήπο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τις κηπουρικές σας εργασίες άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Κάντζα Αττική 153 51

Η επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στον χώρο των κηπουρικών εργασιών. Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε για εσάς από τις πιο μικρές μέχρι και τις πιο μεγάλες εργασίες που αφορούν τον κήπο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κηπουργίες - Έργα Πρασίνου - Κηπουροί

Κηπουρός - Αχαρνές Αττική 136 73

Η εταιρία μας, Κηπουργίες, δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου τα τελευταία χρόνια.

Η δυναμική μας αυξάνεται κάθε χρόνο, συμπεριλαμβάνοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και νέους τομείς, Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε για εσάς εργασίες όπως, αποψίλωση χώρων, τοποθέτηση έτοιμου γκαζόν κατασκευές και συντηρήσεις κήπων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ - Κηπουροί

Κηπουρός - Χολαργός Αττική 155 61

Η επιχείρησή μας είναι στη διάθεσή σας να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία κήπου σας. H εταιρεία θέτει ως στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος καλαισθησίας και πρωτοτυπίας, με μοναδικό σκοπό τη δική σας ευχαρίστηση. Σε έναν κόσμο που ο καθένας από εμάς θέλει να τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η εταιρεία μας είναι παρούσα ώστε να δημιουργεί ένα τοπίο υπεροχής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός  - Οι 20 καλύτεροι Κηπουροί