20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες κηπουροί για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Σωτήρης Βόντας - Κηπουροί

Κηπουρός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σωτήρης Βόντας και έχω πολυετή εμπειρία στις κηπουρικές εργασίες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με ολοκληρωμένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η Greenspirit είναι μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας από το 2003, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιαννακόπουλος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείριση μου ειδικεύεται στα έργα πρασίνου και πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με άρτια τεχνογνωσία. Διαθέτοντας 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς περιβάλλοντες χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Κάντζα Αττική 153 51

Η επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στον χώρο των κηπουρικών εργασιών. Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε για εσάς από τις πιο μικρές μέχρι και τις πιο μεγάλες εργασίες που αφορούν τον κήπο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Νικας - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Ονομάζομαι Χρήστος Νίκας και αναλαμβάνω για εσάς την περιποίηση, συντήρηση αλλά και κατασκευή του κήπου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένους Γεωπόνους συνεργάτες, και από έμπειρους τεχνίτες κηπουρούς, που μπορούν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περί Κήπων Λουλές Άγγελος - Κηπουροί

Κηπουρός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας, Περί Κήπων δραστηριοποιείται στις κηπουρικές εργασίες για πάνω από 10 χρόνια. Με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τις κηπουρικές σας εργασίες άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

H εταιρεία μας είναι στη διάθεση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία κήπου σας. H εταιρεία μας Petridis Living Landscape θέτει ως στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος καλαισθησίας και πρωτοτυπίας, με μοναδικό σκοπό τη δική σας ευχαρίστηση. Σε έναν κόσμο που ο καθένας από εμάς θέλει να τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η εταιρεία μας είναι παρούσα ώστε να δημιουργεί ένα τοπίο υπεροχής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καψής - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η κατασκευή, η συντήρηση κήπων και Βεραντών, καθώς και η τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύομαι. Έχω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Επικοινωήστε μαζί μου για να λάβετε την προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Τότσιος - Κηπουροί

Κηπουρός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Με σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας η ομάδα μας αναλαμβάνει για εσάς όλες τις εργασίες σχετικά με τη δημιουργία αλλά και συντήρηση κήπου. Εμπιστευθείτε τον κήπο σας στα χέρια μας και θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημητρης Τσακιρακης - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω για εσάς την περιποίηση, συντήρηση αλλά και κατασκευή του κήπου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένους Γεωπόνους συνεργάτες, και από έμπειρους τεχνίτες κηπουρούς, που μπορούν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Κηπουροί

Κηπουρός - Κορωπί Αττική 194 00

Ονομάζομαι Γιώργος Αναστασίου και αναλαμβάνω παντός είδους εργασίες κήπου. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Ραφήνα Αττική 190 09

Σε ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο δημιουργήθηκε το Fertiplant, με σκοπό να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κήπους σας. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία και επιστημονική γνώση είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη όσο σύνθετη κι αν είναι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΑΛΤΣΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κήπου όπως : σχεδιασμός, κατασκευή, συντήρηση κήπων και εσωτερικών χώρων.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα σε λογικές τιμές. Ζητήστε προσφορά από μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός  - Οι 20 καλύτεροι Κηπουροί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…