20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες κηπουροί για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Ευάγγελος Τσαγκλής - Κηπουροί

Κηπουρός - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρία μας, Igarden, δραστηριοποιείται στις κηπευτικές εργασίες. Μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε από την αρχή τη μελέτη και την κατασκευή του κήπου σας καθώς και των περιβαλλόντων χώρων, κάνοντας όλες τις απαιτούμενες εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Βόντας - Κηπουροί

Κηπουρός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σωτήρης Βόντας και έχω πολυετή εμπειρία στις κηπουρικές εργασίες. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με ολοκληρωμένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η Greenspirit είναι μια γεωτεχνική εταιρεία που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας από το 2003, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιαννακόπουλος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείριση μου ειδικεύεται στα έργα πρασίνου και πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με άρτια τεχνογνωσία. Διαθέτοντας 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς περιβάλλοντες χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Κηπουροί

Κηπουρός - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις κηπουρικές εργασίες της αυλής ή του εξωτερικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων αναλαμβάνοντας, παράλληλα, και μία γκάμα τεχνικών εργασιών. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καψής - Κηπουροί

Κηπουρός - Αθήνα Αττική 105 52

Η κατασκευή, η συντήρηση κήπων και Βεραντών, καθώς και η τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύομαι. Έχω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Επικοινωήστε μαζί μου για να λάβετε την προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Κηπουροί

Κηπουρός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τις κηπουρικές σας εργασίες άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλας Μπούρας - Κηπουροί

Κηπουρός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες τοπιοτέχνες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Αναλαμβάνουμε από την αρχή το σχεδιασμό και την παρουσίαση του κήπου σας προτού ξεκινήσουν τα στάδια υλοποίησης, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα προγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Τότσιος - Κηπουροί

Κηπουρός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Με σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας η ομάδα μας αναλαμβάνει για εσάς όλες τις εργασίες σχετικά με τη δημιουργία αλλά και συντήρηση κήπου. Εμπιστευθείτε τον κήπο σας στα χέρια μας και θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Κηπουροί

Κηπουρός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προχωράμε στην κατασκευή του κήπου με ταχύτητα αλλά όχι βιασύνη. Είναι η ώρα της δημιουργίας και βήμα – βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι έμπειροι γεωπόνοι μας θα κατασκευάσουν με γνώση και τεχνική τον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. Σε συνεργασία με μεγάλα φυτώρια, έχουμε πάντα απεριόριστη ποικιλία σε φυτά αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Κάντζα Αττική 153 51

Η επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στον χώρο των κηπουρικών εργασιών. Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε για εσάς από τις πιο μικρές μέχρι και τις πιο μεγάλες εργασίες που αφορούν τον κήπο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κηπουργίες - Έργα Πρασίνου - Κηπουροί

Κηπουρός - Αχαρνές Αττική 136 73

Η εταιρία μας, Κηπουργίες, δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου τα τελευταία χρόνια.

Η δυναμική μας αυξάνεται κάθε χρόνο, συμπεριλαμβάνοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και νέους τομείς, Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε για εσάς εργασίες όπως, αποψίλωση χώρων, τοποθέτηση έτοιμου γκαζόν κατασκευές και συντηρήσεις κήπων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Νιαπάς - Κηπουροί

Κηπουρός - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το αντικείμενο ενασχόλησης της επιχείρησής μας είναι η κηποτεχνία και οτιδήποτε περιλαμβάνει η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου ενός σπιτιού και ειδικότερα του κήπου (κλάδεμα, βλαστολόγημα και γενική περιποίηση φυτών).

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός  - Οι 20 καλύτεροι Κηπουροί