Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένα Συνεργεία για Βιολογικούς Καθαρισμούς Σπιτιών!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 15/1/2020

Βιολογικός καθαρισμός σπιτιού

Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματισμό, που μόνο ένα έμπειρο συνεργείο μπορεί να σου προσφέρει. Ανάλογα με το επίπεδο και το είδος μόλυνσης που αντιμετωπίζεις, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τα ανάλογα φάρμακα, στα σωστά σημεία.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστείς υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε όλο το σπίτι. Στις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, οι βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται για να απαλλαγείς από επικίνδυνους μικροοργανισμούς σε συγκεκριμένα σημεία, όπως είναι τα στρώματα, τα χαλιά, οι μοκέτες και οι καναπέδες.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να λείψεις από το σπίτι σου, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Όσο για τις τιμές για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού, εξαρτώνται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου και το επίπεδο μόλυνσης που αντιμετωπίζεις.

Παράγοντες κόστους

Ο βασικότερος παράγοντας κόστους είναι το είδος εργασίας που θα διαλέξεις. Επιθυμείς να κάνεις βιολογικό καθαρισμό στα έπιπλα σου; Ανάλογα με τι θα διαλέξεις και σε τι έκταση θα θελήσεις να γίνει ο καθαρισμός, θα επηρεαστεί ανάλογα και το κόστος της εργασίας σου.

Βιολογικός Καθαρισμός επίπλων

Αποτελεί έναν βαθύ καθαρισμό για τα έπιπλά σου. Αφαιρεί τελείως την σκόνη και τα μικρόβια, που μπορεί να υπάρχουν, πράγμα το οποίο δεν το κάνει ο καθημερινός, απλός καθαρισμός. Είναι αποτελεσματικός σε λεκέδες, που δεν μπορείς να αφαιρέσεις μόνος, αλλά και στην εξαφάνιση των οσμών. Με τον βιο-καθαρισμό, τα έπιπλα σου θα αποκτήσουν μια ζωντάνια, σαν να είναι καινούργια και θα σου χαρίσει ένα φιλικό και υγιεινό περιβάλλον. Ο καθαρισμός γίνεται με ατμό και διαρκεί περίπου 3 με 4 ώρες για ένα μεγάλο σαλόνι. Όσο περισσότερα έπιπλα θες, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει.

Το κόστος για να κάνεις έναν βιολογικό καθαρισμό, θα εξαρτηθεί από την ποσότητα, το είδος των επίπλων που θα διαλέξεις, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το έπιπλο. Δηλαδή, πόσο καθαρισμό απαιτεί. 

Ενδεικτικές τιμές είναι οι εξής:

 • Καναπές (2θέσιος): 50 - 80 €/τμχ*

 • Πολυθρόνα: 15 - 40 €/τμχ*

 • Μονό στρώμα: 20 - 35 €/τμχ*

 • Διπλό στρώμα: 40-60 €/τμχ*

 • Χαλί: 3 - 7 €/τ.μ.*

 • Άλλο: 10 - 25 €/τμχ* (μπορεί να αφορά καρέκλες, σκαμπό, πουφ)

Σημείωση: Για κάθε παραπάνω θέση του καναπέ, η τιμή ανεβαίνει ανάλογα προς τα πάνω. Ισχύει το ίδιο και για το στρώμα, εάν είναι ημίδιπλο ή υπέρδιπλο.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ποιες υπηρεσίες για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού αναλαμβάνει συχνά ένα συνεργείο μας;

Ένας πλήρης βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι σπάνιο να χρειαστεί. Αν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα υγρασίας και μούχλας στο σπίτι σου, τότε ίσως χρειαστείς μια τόσο ολοκληρωμένη λύση. Συνήθως, οι βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών περιλαμβάνουν κάποια συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, τα οποία δύσκολα θα καθαρίσεις ενδελεχώς, αλλά χρειάζονται τη δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας, αυτά είναι τα είδη βιολογικού καθαρισμού σπιτιών που είναι πιο πιθανό να χρειαστείς:

 • Σε χαλιά και μοκέτες

 • Σε πολυθρόνες, καναπέδες και ταπετσαρίες επίπλων

 • Σε στρώματα

 • Σε καρέκλες

 • Στο σαλόνι

Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού σε αυτές τις επιφάνειες θα σου προσφέρει ένα πιο υγιές περιβάλλον διαβίωσης, όπου μπορείς να νιώθεις άνετα. Μάλιστα, η ολοκληρωμένη διαδικασία πολλές φορές περιλαμβάνει και την απολύμανση σπιτιού, για να απαλλαγείς οριστικά από επικίνδυνα ζωύφια και μικροοργανισμούς στο χώρο σου.

Ποιες είναι οι τιμές για συγκεκριμένες περιπτώσεις βιολογικού καθαρισμού σπιτιού;

Είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε σπίτι έχει ξεχωριστές ανάγκες. Έτσι, οι τιμές για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού διαφέρουν, ανάλογα με το επίπεδο μόλυνσης που αντιμετωπίζεις και την πολυπλοκότητα της εργασίας.

Επίσης, αν ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού αφορά ένα ολόκληρο δωμάτιο, όπως για παράδειγμα το σαλόνι, μπορεί να χρειαστείς στεγνό ή υγρό καθαρισμό, ανάλογα με τα υφάσματα και τα υλικά που κοσμούν τα έπιπλά σου. Ωστόσο, μπορούμε να αναφέρουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές, για να έχεις υπόψη σου:

 • Βιολογικός καθαρισμός μοκέτας - χαλιού από 4€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

 • Βιολογικός καθαρισμός καναπέ από 15€.

 • Βιολογικός καθαρισμός στρώματος από 20€.

Για την απολύμανση σπιτιού, οι τιμές ξεκινούν στα 25€. Φυσικά, κάθε επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικά φάρμακα ή μεθόδους, που προκαλούν διαφοροποιήσεις στο κόστος. Συζητώντας τις ανάγκες του χώρου σου με έναν επαγγελματία της πλατφόρμας μας, θα σου δώσει προσωποποιημένη προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν καλέσεις συνεργείο για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού;

Πολλές φορές, δε συνειδητοποιούμε πόσο έχει εξαπλωθεί η απειλή των μικροβίων και μικροοργανισμών που προσβάλλουν το χώρο μας. Έτσι, το συνεργείο καθαρισμού σπιτιού μπορεί να εντοπίσει κάποια πηγή προβλήματος, για την οποία δε γνώριζες. Αν χρειαστούν περισσότερες εργασίες, από όσες είχες υπολογίσει αρχικά, είναι πιθανό να αυξηθεί και η τιμή για το βιολογικό καθαρισμό σπιτιού.

Σου προτείνουμε να εμπιστευτείς τους ειδικούς και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους, προκειμένου να απαλλαγείς ριζικά από το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ίσως το κόστος να αυξηθεί, αλλά η δουλειά θα γίνει με το σωστό τρόπο, ακριβώς όπως χρειάζεται. Επίσης, αξίζει να γνωρίζεις ότι πιθανότατα δε θα χρειαστεί να λείψεις από το σπίτι σου, γιατί τα φάρμακα και τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μας είναι φιλικά προς τον άνθρωπο.

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο βιολογικού καθαρισμού του Douleutaras.gr;

Αν αμφιβάλλεις για την καθαριότητα του σπιτιού σου και θέλεις να νιώθεις σιγουριά για την υγιεινή του χώρου, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν. Χάρη στην εμπειρία τους στους βιολογικούς καθαρισμούς σπιτιών, αλλά και τα ειδικά καθαριστικά που χρησιμοποιούν, θα σε απαλλάξουν από μικρόβια και μικροοργανισμούς που απειλούν την υγεία σου.

Αν ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μονόδρομος για την υγιεινή του χώρου σου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από αξιόπιστο συνεργείο για βιολογικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις στην περιοχή σου!

4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
BioClean Hellas
49 αξιολογήσεις

Δεν μπορώ να κρίνω επειδή το στρώμα ήταν καθαρό

φωτογραφία επαγγελματία
Ροντογιάννης Παύλος
22 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας.

φωτογραφία επαγγελματία
Ροντογιάννης Παύλος
22 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συνεπής στο ραντεβού και άψογη εξυπηρέτηση.

φωτογραφία επαγγελματία
Ροντογιάννης Παύλος
22 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
Spiti Clean & Kill
14 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Σχετικά άρθρα

Θα ενοικιάσεις επιπλωμένο σπίτι; O βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος!

Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων: Γιατί χρειάζεται;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για Βιολογικούς Καθαρισμούς Σπιτιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο που σου ταιριάζει

Βασίλης Φερράρας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
26 αξιολογήσεις

Είμαστε εταιρεία βιοκαθαρισμού με έδρα το Χαλάνδρι. Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό!  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ

Πειραιάς
18 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας, ειδικεύεται στον βιοκαθαρισμό και την απομάκρυνση ακάρεων από τα στρώματα τους καναπέδες και τα χαλιά με την πρωτοποριακή μέθοδο microspliting. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται κατ΄οίκον και είναι υψηλού επιπέδου με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας αφορούν Βιολογικό Καθαρισμό Κατ οίκον, Καναπέδες, Σαλόνια, Χαλιά με την μέθοδο καθαρισμού MICROSPLITTING, Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων και Απολύμανση ακάρεων με φάρμακα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Μάριος Μιχτάκης

Κέντρο Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων,  με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα όσο αυτό είναι πρακτικά εφικτό. 
 

Σχετικές υπηρεσίες

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα -
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό Κόστος: 80,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Μάριος Μιχτάκης
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Στρώμα, Καρέκλα / Πολυθρόνα
Θέσεις καναπέ:
3-4
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 70,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα -
Κηφισιά
Εκτελέστηκε από
Μάριος Μιχτάκης
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Θέσεις καναπέ:
3-4
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 50,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
BioClean Hellas
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Θέσεις καναπέ:
1-2
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 90,00€
Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη -
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Εκτελέστηκε από
Spiti Clean & Kill
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα
Διαστάσεις στρώματος:
Διπλό
Πότε θα ήθελες να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 35,00€