Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένα Συνεργεία για Βιολογικούς Καθαρισμούς Σπιτιών!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 27/8/2019

Βιολογικός καθαρισμός σπιτιού

Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματισμό, που μόνο ένα έμπειρο συνεργείο μπορεί να σου προσφέρει. Ανάλογα με το επίπεδο και το είδος μόλυνσης που αντιμετωπίζεις, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τα ανάλογα φάρμακα, στα σωστά σημεία.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστείς υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε όλο το σπίτι. Στις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, οι βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται για να απαλλαγείς από επικίνδυνους μικροοργανισμούς σε συγκεκριμένα σημεία, όπως είναι τα στρώματα, τα χαλιά, οι μοκέτες και οι καναπέδες.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να λείψεις από το σπίτι σου, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Όσο για τις τιμές για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού, εξαρτώνται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου και το επίπεδο μόλυνσης που αντιμετωπίζεις.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Αποτελεσματικός και πολύ ευγενικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Απόλυτα συνεπής, ευγενικός και ακριβής στις απαντήσεις του. Τον έχω ήδη συστήσει σε φίλους και φυσικά θα συνεργαστώ πάλι μαζί του!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
47 αξιολογήσεις

Πολύ καλή εργασία, προσεκτική εργασία και το τελικό αποτέλεσμα άριστο. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, με επιμονή σε αυτό που έ...

φωτογραφία επαγγελματία
B. Hellas
46 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά έγινε από τα παιδιά που ήρθαν στο σπίτι. Ήταν συνεπείς στην ώρα του ραντεβού, έγινε ανάλυση των εργασιών πριν ξεκινήσου...

φωτογραφία επαγγελματία
T. C. Europe
18 αξιολογήσεις

Πολύ επαγγελματίες, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!

φωτογραφία επαγγελματία
Θεόδωρος Τ.
17 αξιολογήσεις

Άψογος στο είδος του!!!

Παράγοντες κόστους

Ο βασικότερος παράγοντας κόστους είναι το είδος εργασίας που θα διαλέξεις. Επιθυμείς να κάνεις βιολογικό καθαρισμό στα έπιπλα σου ή στο αυτοκίνητό σου; Ανάλογα με τι θα διαλέξεις και σε τι έκταση θα θελήσεις να γίνει ο καθαρισμός, θα επηρεαστεί ανάλογα και το κόστος της εργασίας σου.

Βιολογικός Καθαρισμός επίπλων

Αποτελεί έναν βαθύ καθαρισμό για τα έπιπλά σου. Αφαιρεί τελείως την σκόνη και τα μικρόβια, που μπορεί να υπάρχουν, πράγμα το οποίο δεν το κάνει ο καθημερινός, απλός καθαρισμός. Είναι αποτελεσματικός σε λεκέδες, που δεν μπορείς να αφαιρέσεις μόνος, αλλά και στην εξαφάνιση των οσμών. Με τον βιο-καθαρισμό, τα έπιπλα σου θα αποκτήσουν μια ζωντάνια, σαν να είναι καινούργια και θα σου χαρίσει ένα φιλικό και υγιεινό περιβάλλον. Ο καθαρισμός γίνεται με ατμό και διαρκεί περίπου 3 με 4 ώρες για ένα μεγάλο σαλόνι. Όσο περισσότερα έπιπλα θες, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει.

Το κόστος για να κάνεις έναν βιολογικό καθαρισμό, θα εξαρτηθεί από την ποσότητα, το είδος των επίπλων που θα διαλέξεις, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το έπιπλο. Δηλαδή, πόσο καθαρισμό απαιτεί. 

Ενδεικτικές τιμές είναι οι εξής:

 • Καναπές (2θέσιος): 50 - 80 €/τμχ*

 • Πολυθρόνα: 15 - 40 €/τμχ*

 • Μονό στρώμα: 20 - 35 €/τμχ*

 • Διπλό στρώμα: 40-60 €/τμχ*

 • Χαλί: 3 - 7 €/τ.μ.*

 • Άλλο: 10 - 25 €/τμχ* (μπορεί να αφορά καρέκλες, σκαμπό, πουφ)

Σημείωση: Για κάθε παραπάνω θέση του καναπέ, η τιμή ανεβαίνει ανάλογα προς τα πάνω. Ισχύει το ίδιο και για το στρώμα, εάν είναι ημίδιπλο ή υπέρδιπλο.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Με την συχνή χρήση του αυτοκινήτου σου που κάνεις, η ρύπανση που υπάρχει, επηρεάζει αρκετά τον εσωτερικό του χώρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να λερώνεται και να αλλοιώνει το χρώμα του. Ένας βιολογικός καθαρισμός, μπορεί να σου χαρίσει την φρεσκάδα που είχε, όταν το αγόρασες. Μπορεί να γίνει στα εξής σημεία: καθίσματα, κολώνες, πόρτες, ταμπλό, χώρο αποσκευών και ουρανό, αν το επιτρέπει το ύφασμα. Συνήθως, διαρκεί 1 με 1:30 ώρα. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει και στον χώρο σου, εάν το επιθυμείς. 

Μια ενδεικτική τιμολόγηση είναι η εξής:

 • Μικρό ή Μεσαίο αυτοκίνητο: 35 - 60 €*

 • Μεγάλο αυτοκίνητο: 60 - 120 €*

Συμβουλές

Ετοίμασε τον χώρο

 • Η διαδικασία αυτή, θα γεμίσει με νερό τον χώρο σου.
 • Μάζεψε τα χαλιά και τα τραπεζομάντιλα που δεν θες να βραχούν..
 • Μάζεψε τα μικροαντικείμενα που έχεις.
 • Αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές και καλώδια.  

Προστατεύσου από τα μικρόβια και την σκόνη

 • Αέριζε τακτικά το δωμάτιο σου.
 • Μην φέρνεις φαγητά πάνω στο κρεβάτι σου.
 • Κράτα τα κατοικίδια σου μακρυά από το υπνοδωμάτιο  σου.
 • Να ξεσκονίζεις, χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί, για να απομακρύνεις την σκόνη . 
 • Βρέξε ελάχιστα ένα πανί με λευκό ξίδι και κάνε ένα απαλό πέρασμα στο χαλί, από την πλευρά του πέλους. Θα καταφέρεις, έτσι, να απομακρύνεις τα μικρόβια, που μπορεί να υπάρχουν.
 • Όσον αφορά το στρώμα σου, κάνε ένα απαλό πέρασμα με ένα πανάκι, λίγο νωπό από μαγειρική σόδα.
 • Κάθε δύο μήνες, χρησιμοποίησε την ηλεκτρική σου σκούπα, για να καθαρίσεις τους καναπέδες και τα στρώματά σου από την σκόνη.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Θα ενοικιάσεις επιπλωμένο σπίτι; O βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος!

Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!

Περισσότερα
Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων: Γιατί χρειάζεται;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για Βιολογικούς Καθαρισμούς Σπιτιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο που σου ταιριάζει

B. Hellas Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών - Θεσσαλονίκη
46 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς σπιτιών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα όσο αυτό είναι πρακτικά εφικτό. Συνδυάζουμε εξειδίκευση με τεχνογνωσία και καθαρίζουμε εις βάθος παντός τύπου στρώματα καναπέδων, πολυθρόνων αλλά και χαλιά.
Γιώργος Κ. Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών - Αχαρνές
47 αξιολογήσεις
Είμαστε στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού σπιτιών και εδώ και 28 χρόνια, ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Τα συνεργεία μας, διαθέτουν τον εξοπλισμό που χρειάζεται ώστε να απομακρύνουν παντός τύπου μικροοργανισμούς από έπιπλα και χαλιά. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!
Θεόδωρος Τ. Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών - Πειραιάς
17 αξιολογήσεις
Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού σπιτιών και μαζί με την έμπειρη ομάδα μου εξυπηρετούμε κάθε είδους εργασία, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα που αντιμετωπίζουν ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Είμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παραδώσουμε αστραφτερούς χώρους!
Δημήτρης Ρ. Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών - Δάφνη
6 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για 9 χρόνια στους Βιολογικούς Καθαρισμούς & στους Καθαρισμούς Χαλιών. Πραγματοποιούμε τον εξειδικευμένο καθαρισμό κάθε δωματίου και εγγυόμαστε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στοχεύουμε σε απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες. Εγγυόμαστε ότι θα αφήσουμε στρώματα, έπιπλα, χαλιά και μοκέτες απόλυτα καθαρά.
Δημήτρης Μ. Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών - Κορυδαλλός
2 αξιολογήσεις
Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι η ειδικότητά μας και με τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε πραγματοποιούμε βιολογικούς καθαρισμούς ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα σας παραδώσουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η συνεχής κατάρτιση των τεχνικών μας από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης εξασφαλίζουν στα χαλιά και στα στρώματά σας την ιδανική φροντίδα. Είμαστε 50 χρόνια στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού και πλέον είμαστε ειδήμονες. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας για επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό, σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Ποιες υπηρεσίες για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού αναλαμβάνει συχνά ένα συνεργείο μας;

Ένας πλήρης βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι σπάνιο να χρειαστεί. Αν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα υγρασίας και μούχλας στο σπίτι σου, τότε ίσως χρειαστείς μια τόσο ολοκληρωμένη λύση. Συνήθως, οι βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών περιλαμβάνουν κάποια συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, τα οποία δύσκολα θα καθαρίσεις ενδελεχώς, αλλά χρειάζονται τη δέουσα προσοχή.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας, αυτά είναι τα είδη βιολογικού καθαρισμού σπιτιών που είναι πιο πιθανό να χρειαστείς:

 • Σε χαλιά και μοκέτες

 • Σε πολυθρόνες, καναπέδες και ταπετσαρίες επίπλων

 • Σε στρώματα

 • Σε καρέκλες

 • Στο σαλόνι

Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού σε αυτές τις επιφάνειες θα σου προσφέρει ένα πιο υγιές περιβάλλον διαβίωσης, όπου μπορείς να νιώθεις άνετα. Μάλιστα, η ολοκληρωμένη διαδικασία πολλές φορές περιλαμβάνει και την απολύμανση σπιτιού, για να απαλλαγείς οριστικά από επικίνδυνα ζωύφια και μικροοργανισμούς στο χώρο σου.

Ποιες είναι οι τιμές για συγκεκριμένες περιπτώσεις βιολογικού καθαρισμού σπιτιού;

Είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε σπίτι έχει ξεχωριστές ανάγκες. Έτσι, οι τιμές για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού διαφέρουν, ανάλογα με το επίπεδο μόλυνσης που αντιμετωπίζεις και την πολυπλοκότητα της εργασίας.

Επίσης, αν ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού αφορά ένα ολόκληρο δωμάτιο, όπως για παράδειγμα το σαλόνι, μπορεί να χρειαστείς στεγνό ή υγρό καθαρισμό, ανάλογα με τα υφάσματα και τα υλικά που κοσμούν τα έπιπλά σου. Ωστόσο, μπορούμε να αναφέρουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές, για να έχεις υπόψη σου:

 • Βιολογικός καθαρισμός μοκέτας - χαλιού από 4€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

 • Βιολογικός καθαρισμός καναπέ από 15€.

 • Βιολογικός καθαρισμός στρώματος από 20€.

Για την απολύμανση σπιτιού, οι τιμές ξεκινούν στα 25€. Φυσικά, κάθε επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικά φάρμακα ή μεθόδους, που προκαλούν διαφοροποιήσεις στο κόστος. Συζητώντας τις ανάγκες του χώρου σου με έναν επαγγελματία της πλατφόρμας μας, θα σου δώσει προσωποποιημένη προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν καλέσεις συνεργείο για βιολογικό καθαρισμό σπιτιού;

Πολλές φορές, δε συνειδητοποιούμε πόσο έχει εξαπλωθεί η απειλή των μικροβίων και μικροοργανισμών που προσβάλλουν το χώρο μας. Έτσι, το συνεργείο καθαρισμού σπιτιού μπορεί να εντοπίσει κάποια πηγή προβλήματος, για την οποία δε γνώριζες. Αν χρειαστούν περισσότερες εργασίες, από όσες είχες υπολογίσει αρχικά, είναι πιθανό να αυξηθεί και η τιμή για το βιολογικό καθαρισμό σπιτιού.

Σου προτείνουμε να εμπιστευτείς τους ειδικούς και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους, προκειμένου να απαλλαγείς ριζικά από το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ίσως το κόστος να αυξηθεί, αλλά η δουλειά θα γίνει με το σωστό τρόπο, ακριβώς όπως χρειάζεται. Επίσης, αξίζει να γνωρίζεις ότι πιθανότατα δε θα χρειαστεί να λείψεις από το σπίτι σου, γιατί τα φάρμακα και τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μας είναι φιλικά προς τον άνθρωπο.

Γιατί να επιλέξεις συνεργείο βιολογικού καθαρισμού του Douleutaras.gr;

Αν αμφιβάλλεις για την καθαριότητα του σπιτιού σου και θέλεις να νιώθεις σιγουριά για την υγιεινή του χώρου, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν. Χάρη στην εμπειρία τους στους βιολογικούς καθαρισμούς σπιτιών, αλλά και τα ειδικά καθαριστικά που χρησιμοποιούν, θα σε απαλλάξουν από μικρόβια και μικροοργανισμούς που απειλούν την υγεία σου.

Αν ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού είναι μονόδρομος για την υγιεινή του χώρου σου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από αξιόπιστο συνεργείο για βιολογικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις στην περιοχή σου!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει