Ανακαίνιση Σπιτιού

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία ανακαίνισης χρειάζεσαι
Πάρε προσφορές για Ανακαίνιση
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από Συνεργεία Ανακαίνισης
Επίλεξε το κατάλληλο Συνεργείο Ανακαίνισης
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σου!

Η ανακαίνιση σπιτιού, είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, που όμως μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος στον καθένα μας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και για αυτό απαιτείται προσεκτική οργάνωση και σχεδιασμός.

Χρειάζεσαι ολική ανακαίνιση ή μερική ανακαίνιση;

Ξεκινώντας πρέπει να σκεφτείς αν θες να προχωρήσεις σε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Αν θες να ανανεώσεις μόνο ένα κομμάτι του χώρου σου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μόνο ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση σαλονιού, κλπ.

Σε περίπτωση που έχεις πάρει την μεγάλη απόφαση και θες να προγραμματίσεις την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σου, τότε τα εξειδικευμένα συνεργεία  μας, είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν.

Τι εργασίες μπορείς να πραγματοποιήσεις στις ανακαινίσεις σπιτιών;

Οι ανακαινίσεις σπιτιών, περιλαμβάνουν πολλές εργασίες που μπορεί να αφορούν είτε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού (εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού) ή τον εσωτερικό χώρο (εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού).

Εργασίες Εσωτερικής Ανακαίνισης

Πάρε ιδέες για εργασίες ανακαίνισης στο εσωτερικό του σπιτιού σου και ξεκίνησε άμεσα τις εργασίες για την εσωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σου:

 • Η κατεδάφιση και η αποξήλωση για αναδιαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ).
 • Βάψιμο των ντουλαπιών και τοποθέτηση ταπετσαρίας στις επιφάνειες που επιθυμείς.
 • Μόνωση των χώρων (θερμομόνωση ή ηχομόνωση)
 • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος
 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων
 • Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας
 • Τοποθέτηση και συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή των φωτιστικών του χώρου
 • Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια και ράφια)
 • Συστήματα Αυτοματισμού και Ασφαλείας
 • Τοποθέτηση ή αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης (τοποθετηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης, κλπ)

Εργασίες Εξωτερικής Ανακαίνισης Σπιτιού

Η φθορά που προκαλεί ο χρόνος, αποτυπώνεται στην εξωτερική όψη του σπιτιού. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να επισκευάσουν τις ζημιές άμεσα και αποτελεσματικά με τις παρακάτω εργασίες ανακαίνισης οικίας:

 • Εργασίες σοβατίσματος και επισκευής φθορών στα θεμέλια του σπιτιού

 • Εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του κτιρίου
 • Επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιτού
 • Εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού
 • Αναδιαμόρφωση του κήπου

Περιορισμοί στις εργασίες για ανακαίνιση διαμερίσματος

Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που η ανακαίνιση σπιτιού συναντά εμπόδια και δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλες οι εργασίες. Ποια είναι αυτή;

Διαμονή σε σπίτι με ενοίκιο

Αν το διαμέρισμα που μένεις δεν είναι δικό σου, αλλά το ενοικιάζεις από τον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να έχεις την συγκατάθεσή του, για να προχωρήσεις σε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που ενδεχομένως θέλεις να κάνεις.

Ποιες εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται σε σπίτι με ενοίκιο;

Παρόλο, που μένεις σε σπίτι με ενοίκιο, θέλεις να μεταφέρεις το δικό σου προσωπικό στυλ και γούστο σε ένα τόσο σημαντικό για σένα χώρο. Για να το πετύχεις αυτό υπάρχουν πράγματα που μπορείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεσαι τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη:

Βάψιμο τοίχων & Τοποθέτηση ταπετσαρίας

Αποτελούν must εργασίες που μπορείς να κάνεις στην ανακαίνιση σπιτιού, ελεύθερα και χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη σου. Επέλεξε το στυλ, χρώμα και ταπετσαρία, υλικό που σε αντιπροσωπεύει και φέρε αέρα ανανέωσης στον χώρο σου.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο στην στιγμή.

Αλλαγή πόρτας εισόδου με πόρτα ασφαλείας

Αποτελεί μία εργασία ανακαίνισης, που όχι μόνο θα σου χαρίσει ένα αίσθημα ασφάλειας, είτε μένεις μόνος σου είτε όχι, ταυτόχρονα θα κάνει το διαμέρισμά σου να φαίνεται σχεδόν καινούργιο. Οι φίλοι σου θα αναρωτιούνται τι αλλαγή έκανες στην ανακαίνιση οικίας κι εσύ δεν θα το αποκαλύπτεις!

Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα ή boiler

Είναι μια αλλαγή που επιτρέπεται να την κάνεις και για εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν είναι προτεραιότητα στην κλασική ανακαίνιση σπιτιού, όμως σε ένα σπίτι με ενοίκιο, θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το έξυπνο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν, ενισχύοντας τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα του σπιτιού σου με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αλλαγή φωτιστικών

Η ανανέωση που φέρνει μια αλλαγή φωτισμού σε ένα χώρο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αντικαθιστώντας τα παλιά φωτιστικά σου, το σπίτι σου θα αποκτήσει ένα μοναδικό αέρα αλλαγής χωρίς να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα αλλά κυρίως χωρίς να χρειαστεί να πείσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Μια σωστή ανακαίνιση σπιτιού χρειάζεται μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες με την σωστή σειρά και στον χρόνο που πρέπει. Ανεξάρτητα με το μέγεθος της ανακαίνισης οικίας, που θα επιλέξεις, χρειάζονται γνώσεις και ικανότητες που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης, διαθέτουν την πείρα να σου προσφέρουν τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείς, αλλά παράλληλα να σου δώσουν παραπάνω ιδέες για εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις και θα ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

4 Θέματα που πρέπει να λύσεις πριν την ανακαίνιση σπιτιού

Υπάρχουν βασικά θέματα, που πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει προτού αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα με τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού και επιπλέον κόστη στον τελικό προϋπολογισμό της ανακαίνισης. Ποια είναι αυτά;

Σχεδιαστικό ύφος & Στυλ ανακαίνισης

Σίγουρα πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση του σπιτιού σου, πρέπει να έχεις αποφασίσει το στυλ της ανακαίνισης που θες για τον χώρο σου. Σε περίπτωση που στην πορεία των εργασιών αλλάξεις γνώμη, τότε οι επιπλέον εργασίες ανακαίνισης μπορεί να σου στοιχίσουν ακριβά.

Λειτουργικές αλλαγές που χρειάζεσαι

Οι εργασίες για την ανακαίνιση οικίας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού, εξυπηρετούν και τις λειτουργικές σου ανάγκες.

Φτιάξε μία λίστα με τις αλλαγές που εξυπηρετούν τις λειτουργικές σου ανάγκες, πρόσθεσε τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού και συμφώνησε με το συνεργείο ανακαίνισης το τελικό σχέδιο του σπιτιού σου.

Τα χρήματα που θα επενδύσεις στην ανακαίνιση σπιτιού

Ο προϋπολογισμός της ανακαίνισης σπιτιού, μπορεί να ξεφύγει εάν δεν έχεις ενημερωθεί καλά για το κόστος των εργασιών της ανακαίνισης κι αν δεν υπάρχει προγραμματισμός.

Πραγματοποίησε μία πρώτη εκτίμηση του κόστους των εργασιών στην ανακαίνιση σπιτιού, προτίμησε το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού που σου ταιριάζει και έπειτα ξεκίνησε την ανακαίνιση.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακαίνιση σπιτιού

Οι εργασίες στις ανακαινίσεις, μπορεί να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες, θα πρέπει να έχει τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν αναλάβουν υπεύθυνα και αξιόπιστα τη ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σου και να σου προτείνουν ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, που θα καλύψουν τις ανάγκες σου, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιών στην περιοχή σου

Γιάννης Κίτσος
2 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοί! Η προσφορά ήταν σοβαρή και μελετημένη και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ότι υποσχέθηκε το έκανε!
Καραβά Αγγελική
8 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Ιωάννης Γκιουμές
1 αξιολόγηση
Συνεπής στο χρονοδιάγραμμα. Αυτά που συμφωνούνται πραγματοποιούνται στο έπακρο. Τιμές, λογικές!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
14 αξιολογήσεις
Όλες οι εργασίες ήταν άψογες. Η συνεργασία εξαιρετική. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
21 αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Κώστας Ταγκούλης
27 αξιολογήσεις
Σαφής και επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει