Ανακαίνιση Σπιτιού

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία που όμως μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος στον καθένα μας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και για αυτό απαιτείται προσεχτική οργάνωση και σχέδιο.

Ξεκινώντας πρέπει να σκεφτείς αν θες να προχωρήσεις σε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Αν θες να ανανεώσεις μόνο ένα κομμάτι του χώρου σου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μόνο ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση σαλονιού, κλπ.

Ενδεικτικά για να πάρεις μια ιδέα και να αποφασίσεις πώς θες να κινηθείς, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις εργασίες ανακαίνισης που μπορούν να γίνουν σε έναν σπίτι.

 • Εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης για νέα διαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ)
 • Βάψιμο σπιτιού και τοποθέτηση ταπετσαρίας
 • Τοποθέτηση μόνωσης ( θερμομόνωση ή ηχομόνωση)
 • Συντήρηση ή αλλαγή πατώματος
 • Αλλαγή κουφωμάτων
 • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας
 • Επισκευή ή συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Σχεδιασμός νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αλλαγή φωτισμού
 • Ξυλουργικές εργασίες (κατασκευή ντουλάπας ή ραφιών)
 • Εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού και ασφαλείας
 • Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης (τοποθετηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης, κλπ)

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί. Αν το σπίτι που μένεις δεν είναι δικό σου, αλλά με ενοίκιο είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να κάνεις ελεύθερα ότι ακριβώς θα ήθελες.

Το σπίτι σου όμως πρέπει να έχει το δικό σου προσωπικό στυλ και γούστο και να σε κάνει να νιώθεις χαλαρός και ευδιάθετος. Για να το πετύχεις αυτό υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις, χωρίς να χρειάζεσαι τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που μπορεί να κάνεις για ανακαίνιση σπιτιού με ενοίκιο και θα ανανεώσουν άμεσα το χώρο σου είναι:

Βάψιμο τοίχων και τοποθέτηση ταπετσαρίας

Αποτελούν must εργασίες που μπορείς να κάνεις στην ανακαίνιση σπιτιού, ελεύθερα και χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη σου. Επέλεξε το στυλ, χρώμα και ταπετσαρία, υλικό που σε αντιπροσωπεύει και φέρε αέρα ανανέωσης στον χώρο σου. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο ανακαίνισης, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο στην στιγμή.

Αλλαγή πόρτας εισόδου με πόρτα ασφαλείας

Αποτελεί μία εργασία ανακαίνισης, που όχι μόνο θα σου χαρίσει ένα αίσθημα ασφάλειας, είτε μένεις μόνος σου είτε όχι, ταυτόχρονα θα κάνει το διαμέρισμά σου να φαίνεται σχεδόν καινούργιο. Οι φίλοι σου θα αναρωτιούνται τι αλλαγή έκανες κι εσύ δεν θα το αποκαλύπτεις!

Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα ή boiler

Είναι μια αλλαγή που επιτρέπεται να την κάνεις και για εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν είναι προτεραιότητα στην κλασική ανακαίνιση σπιτιού, όμως σε ένα σπίτι με ενοίκιο, θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το έξυπνο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν, ενισχύοντας τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα του σπιτιού σου με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αλλαγή φωτιστικών

Η ανανέωση που φέρνει μια αλλαγή φωτισμού σε ένα χώρο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αντικαθιστώντας τα παλιά φωτιστικά σου, το σπίτι σου θα αποκτήσει ένα μοναδικό αέρα αλλαγής χωρίς να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα αλλά κυρίως χωρίς να χρειαστεί να πείσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Μια σωστή ανακαίνιση σπιτιού χρειάζεται μελέτη και σχεδιασμό ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες με την σωστή σειρά και στον χρόνο που πρέπει. Ανεξάρτητα με το μέγεθος της ανακαίνισης που θα επιλέξεις, χρειάζονται γνώσεις και ικανότητες που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης, διαθέτουν την πείρα να σου προσφέρουν τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείς, αλλά παράλληλα να σου δώσουν παραπάνω ιδέες για εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις και θα ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Για να επιλέξεις το κατάλληλο συνεργείο για το σπίτι σου υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσετε. Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες ανακαίνισης, μην παραλείψεις να συζητήσεις με τον υπεύθυνο εργολάβο τα εξής:

 • Το σχεδιαστικό ύφος και στυλ που θες να ακολουθήσεις.
 • Συγκεκριμένες λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.
 • Το κόστος που θα έχουν οι εργασίες ανακαίνισης και τον προϋπολογισμό με βάση τον οποίο θες να κινηθείς.
 • Το χρόνο που θα χρειαστεί για την ανακαίνιση.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν αναλάβουν υπεύθυνα και αξιόπιστα τη ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σου.

Για ακόμα περισσότερη έμπνευση, δες το παρακάτω video με 6 προτάσεις που θα γεμίσουν ζεστασιά το σπίτι σου.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης σπιτιού. Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες μας για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός!
Εξαιρετικός επαγγελματίας με γνώμη και άποψη για το αντικείμενο!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;