Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
328 αξιολογημένοι επαγγελματίες
258 αξιολογήσεις πελατών
11.472 αναρτήσεις εργασιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.5

μέσος όρος από 258 αξιολογήσεις πελατών

Τρυφωνας Γ.
5.0

H συνεργασία με τον Κ.Δρόσο ήταν άψογη! Επιμελής τυπικός άριστος επαγγελματίας. Έμπειρος στην δουλειά του και πολύ συνεννοήσιμος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΣΟΣ Δ-Τεχνική
Νικολαος Τ.
5.0

Καλός μάστορας συνεπής στα ραντεβού κ ποιοτικός στη δουλειά του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Για: Μαστροτεχνική Group
Γραμματικη Κ.
5.0

Ευχαριστώ τον κύριο Άρμπεν για την πολύ καλή δουλειά!

Για: ΑΡΜΠΕΝ ΝΤΕΝΤΙΑ
Γιώργος Μ.
5.0

Εξαιρετική ποιότητα εργασίας και άψογη συνεργασία.Πολυ Καλή επικοινωνία και συνέπεια.

Για: FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
Καλαντζη Β.
5.0

Άριστος επαγγελματίας, συνεπείς & απόλυτα συνεργασιμος.

Για: INTER KTISMA Μανώλης Τσαμασής
Θωμας Μ.
4.2

ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Για: Μηνάς Μαραγκός
Αναστασιος Μ.
5.0

Άριστη οργάνωση, επαγγελματική συνέπεια, συνεννόηση, τεχνική επάρκεια και ποιότητα εργασιών-υλικών. Λογικές τιμές και κυρίως ευγένεια από τον κ. Λεωνίδα και όλους τους εργαζόμενου…

Για: Polytexniki 2006
Pavlos S.
4.8

Πολύ καλή επικοινωνία με μεγάλη πρόθεση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του πελάτη. Δόθηκαν πολύ ικανοποιητικες προτάσεις κ ενναλακτικές σε τεχνικό επίπεδο. Πολύ μικρή απόκλιση από…

Για: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Βασιλειος Α.
5.0

Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρείας ολοκλήρωσαν όλα όσα υποσχέθηκαν, ήταν εργατικοί, οργανωμένοι, χρησιμοποίησαν τα υλικά που υποσχέθηκαν, ήταν ευγενικοί απέναντί μας, προσεκτ…

Για: Γραφείο Ανακαινίσεων PRENDI
Πανος Μ.
5.0

Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Για: Παναγιώτης Στανίτσας

Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση σπιτιού;

Ενδεικτικό κόστος από 628 αντίστοιχες εργασίες:
2010€ - 9500€
Ανακαίνιση ενός χώρου από
420€
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω) από
3720€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος για ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Για μια ανακαίνιση σπιτιού, το κόστος ξεκινά περίπου στα 50€ / τ.μ., με υλικά και εργατικά. Αν θέλεις να μάθεις τιμές για κάποιες από τις πιο δημοφιλείς εργασίες ανακαίνισης, τις έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω:

 • Ελαιοχρωματισμός από 5€ / τ.μ.
 • Τοποθέτηση πλακιδίων από 6€ / τ.μ.
 • Μόνωση ταράτσας από 16€ / τ.μ.
 • Κατασκευή ντουλαπιών από 55€
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων από 180€
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων από 45€ / τ.μ.
 • Καθαιρέσεις χωρισμάτων / Διάνοιξη τοιχοποιίας από 10€ / τ.μ.
 • Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών από 35€
 • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας από 130

Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του σπιτιού, αλλά και των εξωτερικών, σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένες προσφορές, ειδικά για την περίπτωσή σου, αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα μας

Μάθε περισσότερα

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού;

Ελαιοχρωματισμός

Το βάψιμο είναι ίσως ο πιο γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος για να αλλάξει ολοκληρωτικά η όψη του σπιτιού και να μεταμορφωθεί ο κάθε χώρος. Μάλιστα, μπορεί να κάνει έναν χώρο πιο ενδιαφέροον και ελκυστικό προσδίδοντάς του διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα αποτελεί επένδυση ανεβάζοντας την αξία του σπιτιού σου.

Υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εργασίες ειναι απαραίτητες όταν πραγματοποιείται μια ανακαίνιση σπιτιού.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακόμη κι αν επιλέξεις να προχωρήσεις μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείς να πετύχεις αμεσα αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού. Μία τολμηρή επιλογή αλλά επένδυση για το σπίτι είναι τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή pvc. Μάλιστα, μπορείς να κλείσεις μεγάλες επιφάνειες με μοντέρνα μαύρα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Η στιβαρότητα, η μοντέρνα όψη, το γυαλιστερό τους χρώμα και η ενεργειακή τους απόδοση εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς.

Γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα καθώς θα μεγαλώσει ο χώρος σου. Ωστόσο, για να γκρεμίσεις τον τοίχο, θα πρέπει πρώτα να μελετήσεις τα σχέδια του σπιτιού.

Τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου

Η διαίρεση ενός σπιτιού ζώνες είναι απαραίτητη ώστε ο χώρος να είναι περισσότερος λειτουργικός.

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους - επιφάνειες

Η ταπετσαρία είναι κατάλληλη αν θες να ανανεώσεις τον χώρο σου εύκολα και οικονομικά. Υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια που μπορείς να διαλέξεις. 

Εργασίες μόνωσης (θερμομόνωση, υγρομόνωση ή ηχομόνωση)

Η θερμομόνωση μειώνει τις βλάβες στα κτίρια και εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70%, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά σου.

Αλλαγή ή επισκευή δαπέδου

Η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού. Για παράδειγμα τα ξύλινα ή τα μωσαϊκά πατώματα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του κόσμου τόσο για την αντοχή όσο και για την αισθητική που προσφέρουν.

Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας

 Πολλές φορές στις ανακαινίσεις συνηθίζεται να αντικαθίσταται τόσο η εξωτερική πόρτα εισόδου όσο και οι εσωτερικές πόρτες.

Αλλαγή φωτιστικών

Ο φωτισμός του σπιτιού αποτελεί ιδιαίτερο κομμάτι και δηλώνει το προσωπικό σου στυλ, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα στον χώρο. Πρέπει να είναι επαρκής, αλλά όχι ενοχλητικός και να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια - ράφια)

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλοί έξυπνοι μηχανισμοί συρόμενων ντουλαπιών που αναδιπλώνουν και εξασφαλίζουν χώρους αποθήκευσης. 

Συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμού

Το σύστημα συναγερμού αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους πρόληψης και αποτροπής διαρρήξεων και κλοπών. Οι περισσότεροι διαρρήκτες, προτού αποφασίσουν να εισβάλουν, εξακριβώνουν τα μέτρα ασφαλείας ενός σπιτιού.

Τοποθέτηση ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης

Μάθε περισσότερα

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού;

Η φθορά που προκαλεί ο χρόνος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, αποτυπώνεται στην εξωτερική όψη του σπιτιού. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να επισκευάσουν τις ζημιές άμεσα και αποτελεσματικά με τις παρακάτω εργασίες ανακαίνισης οικίας:

Μάθε περισσότερα

Τι διάρκεια έχει μια ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Ανάλογα με το αν χρειάζεσαι ανακαίνιση ενός χώρου ή περισσότερων, μια ανακαίνιση σπιτιού συνήθως διαρκεί από 2-3 εβδομάδες έως 3 μήνες. 

Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό εργασιών που θέλεις να πραγματοποιηθούν και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου.

Στόχος των επαγγελματιών μας είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες με ασφάλεια, προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Μάθε περισσότερα

Τι περιλαμβάνει μια μερική ανακαίνιση σπιτιού;

Η μερική ανακαίνιση περιλαμβάνει μόνο ένα ή δύο δωμάτια. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες σε μερικές ανακαινίσεις περιλαμβάνουν το βάψιμο του σπιτιού, τη θερμομόνωση, την αλλαγή δαπέδου και την αντικατάσταση κουφωμάτων. 

Το μικρότερο χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μερικής ανακαίνισης είναι μία εβδομάδα.

Μάθε περισσότερα

Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη ανακαίνιση;

1. Επίσκεψη από μηχανικό για μελέτη του χώρου

Το σημαντικότερο ρόλο σε μια ανακαίνιση σπιτιού τον κατέχει, δίχως αμφιβολία, το συνεργείο που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσει το έργο. Μίλησε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ζήτησε τις εκτιμήσεις και τις συμβουλές τους και δες προηγούμενα έργα που έχουν ολοκληρώσει. Το οικονομικό κομμάτι είναι λιγότερο σημαντικό, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλων ανακαινίσεων. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχεις καλή επικοινωνία και κατανόηση με τον άνθρωπο που πρόκειται να αναλάβει να αλλάξει το σπίτι σου!

2. Καταγραφή των εργασιών & αποτύπωση του χώρου

Τα συνεργεία μας αφού πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο χώρο σου στη συνέχεια καταγράφουν τις ανάγκες και τις αδυναμίες του. Ελέγχουν το γενικό περιβάλλον, τα γειτονικά κτίσματα, το ύφος της περιοχής, το φυσικό φως, τον προσανατολισμό και την κίνηση, στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του δικού σου χώρου. 

3. Αναλυτική προσφορά ανακαίνισης

Τα συνεργεία μας σου παρουσιάζουν μια κοστολογημένη πρόταση του χώρου μαζι με αρχιτεκτονικές προτάσεις. Εσύ μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και στο διαθέσιμο budget.

4.Επιλογή & προμήθεια απαραίτητων υλικών για τις εργασίες

Στη συνέχεια, τα συνεργεία μας συγκεντρώνουν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος στην εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση σπιτιού, επιλέγονται με κριτήριο τις δικές σου ανάγκες αλλά και την αισθητική και τον προϋπολογισμό σου. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και μπορούν να σου προτείνουν υλικά υψηλής αισθητικής και μέσα στο εύρος των τιμών που θέλεις. Είτε θες κουφώματα, είτε μονωτικά υλικά, πλακάκια ή πατώματα, οι τεχνίτες μας θα σου προτείνουν τα σχέδια εκείνα που θα ταιριάξουν στα δωμάτιά σου και θα τα αναδείξουν.

5.Κατασκευή του έργου με επίβλεψη μηχανικού από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή του

Ο τακτικός έλεγχος των εργασιών από το μηχανικό είναι απαραίτητος ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του έργου και την αντοχή όλων των κατασκευών  Τα συνεργεία ανακαίνισης του δικτύου μας παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας και αντοχής.

6. Παράδοση του έργου στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα με εγγύηση εργασίας 

Το συνεργείο ανακαίνισής μας ακολουθεί πάντα το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, σεβόμενο τον προσωπικό χρόνο σου. Ωστόσο, η επιλογή της περιόδου που θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης αποφασίζεται τόσο με βάση τις καιρικές συνθήκες εφόσον αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα των εργασιών όσο και με τον δικό σου χρόνο.

Tip: Μετά την ανακαίνιση, μπορείς να προσλάβεις εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού. Εφόσον ο χώρος είναι άδειος από έπιπλα και οι εργασίες έχουν μόλις ολοκληρωθεί, είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσεις τον πλήρη καθαρισμό του σπιτιού σου, ώστε να είναι έτοιμος για διακόσμηση!
Μάθε περισσότερα

Ποιες εργασίες ανακαίνισης μπορείς να πραγματοποιήσεις σε σπίτι με ενοίκιο;

Αν θέλεις να κάνεις ανακαίνιση σπιτιού όταν μένεις σε ενοίκιο, τότε οι ελευθερίες σου είναι αρκετά περιορισμένες και εξαρτώνται από τους κανονισμούς του συμβολαίου. Οπότε, θα πρέπει για οποιαδήποτε αλλαγή, να ελέγξεις το συμβόλαιο και να πάρεις την έγκριση του ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά οι εργασίες που επιτρέπονται σε ένα σπίτι με ενοίκιο:

Μάθε περισσότερα

Τι πρέπει να ξεκαθαρίσεις με το συνεργείο, πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση σπιτιού;

1. Επίλεξε σχεδιαστικό ύφος & στυλ ανακαίνισης  

Είναι σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει τι στυλ και ύφος θέλεις να έχει ο χώρος σου, ώστε να συμφωνήσετε με το συνεργείο ανακαίνισης στις ανάλογες εργασίες. Φυσικά, μπορείς να αλλάξεις γνώμη για κάποια εργασία στην πορεία της ανακαίνισης, αλλά οι περαιτέρω παρεμβάσεις θα έχουν και αυξημένο κόστος.

2. Μην αμελείς τις απαραίτητες λειτουργικές αλλαγές

Είναι πιθανό να χρειαστούν βελτιώσεις στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού, για να λειτουργούν άψογα. Συζήτησε για τέτοιου είδους εργασίες με το συνεργείο σου, πριν συμφωνήσετε στο πακέτο ανακαίνισης.

3. Συμφώνησε με το συνεργείο για το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού

Φρόντισε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του κόστους, συζητήστε για όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και καταλήξτε στον απαραίτητο προϋπολογισμό. Το κλειδί της επιτυχίας στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο σωστός προγραμματισμός και προϋπολογισμός. Σκέψου σε πρώτο επίπεδο πώς θέλεις να μοιάζει ο χώρος σου και τι λειτουργίες θέλεις να εξυπηρετήσεις.

4. Συζητήστε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών

Ζήτησε από το συνεργείο ανακαίνισης να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα για το χρονικό σχεδιασμό του έργου καθώς η διαδικασία μπορεί να κρατήσει από λίγες μέρες, έως εβδομάδες.  

Μάθε περισσότερα

Υπάρχει δυνατότητα εγγύησης για τις εργασίες;

Εφόσον η εργασία σου ολοκληρώθηκε με τρόπο που διαφέρει σημαντικά από την αρχική σου συμφωνία, η "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras" σου παρέχει κάλυψη μέχρι 2.500€ (εξαιρούνται συγκεκριμένες εργασίες που μπορείς να δεις αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις).

Μάθε περισσότερα

Για να πραγματοποιηθεί μία ανακαίνιση ακινήτου χρειάζεται κάποια ειδική οικοδομική άδεια;

Σύμφωνα με το άρθρο 48 του νέου νόμου 4178/2013 απαιτείται έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας σε όλες τις περιπτώσεις ανακαινίσεων στις οποίες τροποποιούμε την εσωτερική διαρρύθμιση, προφανώς χωρίς να θίγουμε την φέρουσα κατασκευή του κτιρίου καθώς και στις περιπτώσεις που θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (μικροεπισκευές) δεν απαιτείται κάποια άδεια.

Το Douleutaras.gr αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση οποιουδήποτε τύπου άδειας χρειάζεται η ανακαίνιση του ακινήτου σου.
 
Μάθε περισσότερα

Η σύνταξη προσφοράς από τους επαγγελματίες είναι δωρεάν;

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας μπορούν να σου συντάξουν δωρεάν αναλυτική προσφορά ανακαίνισης και στη συνέχεια εσύ επιλέγεις τον κατάλληλο. 

Στην περίπτωση που οι εργασίες είναι σε απομακρυσμένες περιοχές ο επαγγελματίας σε ενημερώνει αν υπάρχει ελάχιστη χρέωση πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.

Μάθε περισσότερα

Το κόστος που θα αναγράφεται στην τελική προσφορά του επαγγελματία θα είναι οριστικό ή θα αλλάξει κατά τη διάρκεια των εργασιών;

Το κόστος που αναγράφεται στην τελική προσφορά του επαγγελματία, δεν πρόκειται να αλλάξει κατά τη διάρκεια των εργασιών, πάρα μόνο αν επιθυμείς να γίνει κάποια αφαίρεση ή προσθήκη στις εργασίες και στα υλικά.
Μάθε περισσότερα

Μπορώ να επιλέξω μόνος μου τα υλικά της ανακαίνισης;

Φυσικά! Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας προτείνουν πάντα υλικά υψηλής ποιότητας για μέγιστη αντοχή στο χρόνο και εγγυημένο αποτέλεσμα.
Μάθε περισσότερα

Μπορεί ο επαγγελματίας να αναλάβει την ανακαίνιση χωρίς εγώ να παρευρίσκομαι στο έργο;

Φυσικά, αρκεί να πραγματοποιηθεί όλη η απαιτούμενη διαδικασία που ακολουθεί ο επαγγελματίας μας στην αρχή.

 1. Επίσκεψη από μηχανικό για μελέτη του χώρου
 2. Καταγραφή των εργασιών & αποτύπωση του χώρου
 3. Αναλυτική προσφορά ανακαίνισης
 4. Επιλογή & προμήθεια απαραίτητων υλικών για τις εργασίες
 5. Κατασκευή του έργου με επίβλεψη μηχανικού από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή του
 6. Παράδοση του έργου στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα με εγγύηση εργασίας 
Ο επαγγελματίας της πλατφόρμας μας μπορεί να σου παρέχει συνεχή ενημέρωση με φωτογραφίες ή και βίντεο κατά τη διάρκεια των εργασιών και καθημερινή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του  έργου. Με αυτό τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η άμεση παρουσία σου και παράλληλα έχεις γνώση της εξέλιξης του έργου.
 
Μάθε περισσότερα

Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού σε 5 απλά βήματα!

1. Οραματίσου το αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα

Προτού ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σου, θα πρέπει να σκεφτείς γιατί θέλεις να προχωρήσεις σε αυτές τις αλλαγές. Αν θέλεις απλώς μια αισθητική ανανέωση, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Αν, όμως, υπάρχουν πρακτικοί λόγοι που σε ώθησαν σε αυτή την απόφαση, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου περισσότερους παράγοντες. Πώς θέλεις να μοιάζει το σπίτι σου όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και τι θα ήθελες να αλλάξει;

 2. Υπολόγισε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό

Το κλειδί της επιτυχίας στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο σωστός προγραμματισμός και προϋπολογισμός. Σκέψου σε πρώτο επίπεδο πώς θέλεις να μοιάζει ο χώρος σου και τι λειτουργίες θέλεις να εξυπηρετήσεις. Στη συνέχεια, έχοντας σκεφτεί τα παραπάνω, θα μπορείς να μελετήσεις πώς θα τα επιτύχεις. Προτού μιλήσεις με διάφορους επαγγελματίες, καλό θα ήταν να κάνεις και εσύ μια έρευνα αγοράς ώστε να έχεις μια γενική εικόνα για τα κόστη και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κάθε επιλογής.

3. Κλείσε ραντεβού με επαγγελματίες και διάλεξε τον άνθρωπο σου

Το σημαντικότερο ρόλο σε μια ανακαίνιση σπιτιού τον κατέχει, δίχως αμφιβολία, το συνεργείο που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσει το έργο. Μίλησε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ζήτησε τις εκτιμήσεις και τις συμβουλές τους και δες προηγούμενα έργα που έχουν ολοκληρώσει. Το οικονομικό κομμάτι είναι λιγότερο σημαντικό, ειδικά σε περιπτώσεις μεγάλων ανακαινίσεων. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχεις καλή επικοινωνία και κατανόηση με τον άνθρωπο που πρόκειται να αναλάβει να αλλάξει το σπίτι σου!

4. Προετοίμασε τους χώρους σου για την ανακαίνιση σπιτιού

Θα πρέπει να προφυλάξεις τα υπάρχοντα σου, αδειάζοντας κάθε δωμάτιο που πρόκειται να υποστεί αλλαγές. Φύλαξε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα σε κάποιο ασφαλές σημείο ή στην αποθήκη. Αν δεν σχεδιάζεις να ανακαινίσεις όλα τα δωμάτια, διαμόρφωσε κατά τέτοιο τρόπο το σπίτι σου, ώστε να απολαμβάνεις κάποια ιδιωτικότητα, ακόμη και όταν θα μπαινοβγαίνουν συνέχεια εργάτες.

5. Είσαι έτοιμος/-η για την ανακαίνιση του σπιτιού σου

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού μπορούν να ξεκινήσουν! Πρέπει φυσικά να συνεννοηθείς εξ αρχής για τις ώρες εργασίας και να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί. Φρόντισε να έχεις συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν το έργο και μη διστάσεις να προτείνεις αλλαγές κατά τη διάρκεια του. Το σπίτι σου πρέπει να είναι όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί! 

Tip: Μην ξεχάσεις, πως αν κάνεις γενική ανακαίνιση, θα χρειαστείς νέο ενεργειακό πιστοποιητικό για το κτίριο. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν στην εύκολη, άμεση και οικονομική έκδοση του!
Μάθε περισσότερα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Αχαρνές

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, με συνέπεια προς το χρονοδιάγραμμα που …

4.9
(847)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή
Douleutaras.gr logo
Γεώργιος Σούκαρυς
Καλλιθέα

Είμαι επαγγελματίας στον χώρο των τεχνικών εργασιών για ανακαίνιση σπιτιού. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον συγκεκρ…

5.0
(112)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή
Douleutaras.gr logo
Αναστασιος Λαμπρινάκος
Παλλήνη

Εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές για εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, όπου έχουμε φέρει εις πέ…

4.9
(97)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή
Douleutaras.gr logo
Παναγιώτης Σταθελάκης
Πειραιάς

Η τεχνική μας εταιρεία διαθέτει 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης σπιτιού, με εξειδίκευση σε παντός είδους εργασίες π…

4.8
(118)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή
Seller photo
Γιώργος Καραπλής
Λυκόβρυση

Ασχολούμαι με τις ανακαινίσεις εδώ και μερικά χρόνια, κερδίζοντας πιστούς πελάτες που με προτιμούν σταθερά για τις τεχνικές τους …

4.9
(89)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή

Δείγματα Εργασιών

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κόστος 400
Πειραιάς
6 Μαρτίου 2021
Εκτελέστηκε από

Προκόπης Π.

Είδος ανακαίνισης:

Ανακαίνιση ενός χώρου

Μάθε περισσότερα...

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κόστος 10600
Δήμος Καλαμαριάς
18 Ιανουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Στυλιανός Κ.

Εργασίες ανακαίνισης:

Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Μόνωση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες, Άλλο, Σοβατίσματα

Τετραγωνικά μέτρα χώρων:

51 τ.μ. - 100 τ.μ.

Είδος ανακαίνισης:

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)

Μάθε περισσότερα...

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κόστος 22000
Αξιολογήθηκε
Αγία Βαρβάρα
4 Ιανουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

P. 2.

Εργασίες ανακαίνισης:

Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες

Τετραγωνικά μέτρα χώρων:

101 τ.μ. - 150 τ.μ.

Είδος ανακαίνισης:

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)

Αξιολόγηση
Θανάσης Τ.
5,0

Την Polytexniki 2006 την βρήκα στο λειτουργικό και εξυπηρετικό σας site. Το project ήταν ανακαίνιση δύο γειτονικών διαμερισμάτων στη Δυτική Αττική. Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, ήρθε σχεδόν αμέσως η έγγραφη προσφορά και η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν και οι εργασίες των συνεργείων υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα που, ως άλλος διευθυντής ορχήστρας, συντόνιζε αρμονικά τους συνεργάτες του στην πορεία των εργασιών. Η ολοκλήρωση των δύο ανακαινίσεων έγινε ακριβώς στο χρόνο που συμφωνήσαμε κι αυτό δείχνει τον άριστο επαγγελματισμό και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου από τον Λεωνίδα, χωρίς μάλιστα να υπερβεί ούτε στο ελάχιστο το συμφωνηθέν budget. Προτείνεται με κλειστά μάτια!

Για: P. 2006 - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μάθε περισσότερα...

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κόστος 2800
Αθήνα
2 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Δημήτρης Χ.

Εργασίες ανακαίνισης:

Ελαιοχρωματισμοί, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Υδραυλικές εργασίες

Τετραγωνικά μέτρα χώρων:

51 τ.μ. - 100 τ.μ.

Είδος ανακαίνισης:

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)

Μάθε περισσότερα...

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κόστος 11300
Νίκαια
31 Οκτωβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Νίκη Ν.

Εργασίες ανακαίνισης:

Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Μόνωση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Υδραυλικές εργασίες, Άλλο, Σοβατίσματα

Τετραγωνικά μέτρα χώρων:

51 τ.μ. - 100 τ.μ.

Είδος ανακαίνισης:

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)

Μάθε περισσότερα...

Συμβουλές

Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου