Ανακαίνιση Σπιτιού

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού!

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου
Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου
Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Ανακαίνιση σπιτιού: Βρες τις καλύτερες ιδέες για το χώρο σου & αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης!

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, που όμως μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος στον καθένα μας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και απαιτούν προσεκτική οργάνωση και σχεδιασμό. Ειδικά στην περίπτωση της γενικής ή ολικής ανακαίνισης, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς, πριν ξεκινήσεις.

ανακαίνιση σπιτιού

Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Αν επιθυμείς να ανανεώσεις μόνο ένα κομμάτι του χώρου σου, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μόνο ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση σαλονιού, κλπ. Κάθε χώρος μπορεί να χρειάζεται διαφορετικές εργασίες, ανάλογα με τις προϋποθέσεις που θέτεις.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις άμεσα και αξιόπιστα τα καλύτερα συνεργεία για ανακαινίσεις σπιτιών ή διακόσμηση σπιτιού. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προτείνουν το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης με την πιο προσιτή προσφορά, ανάλογα με τις εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

ανακαίνιση σπιτιού

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά τα συνεργεία μας για ανακαινίσεις σπιτιών;

Οι ανακαινίσεις σπιτιών, είτε πρόκειται για ανακαίνιση μονοκατοικίας, είτε ανακαίνιση διαμερίσματος, περιλαμβάνουν πολλές εργασίες που μπορεί να αφορούν, είτε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού (εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού) ή τον εσωτερικό χώρο (εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού).

1. Εργασίες για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Πάρε ιδέες για εργασίες ανακαίνισης στο εσωτερικό του σπιτιού σου και ξεκίνησε άμεσα τις εργασίες για την εσωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σου:

 • Η κατεδάφιση και η αποξήλωση για αναδιαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ).

 • Βάψιμο των ντουλαπιών και τοποθέτηση ταπετσαρίας στις επιφάνειες που επιθυμείς.

 • Μόνωση των χώρων (θερμομόνωση ή ηχομόνωση)

 • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος

 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων

 • Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας

 • Τοποθέτηση και συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων

 • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή των φωτιστικών του χώρου

 • Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια και ράφια)

 • Συστήματα Αυτοματισμού και Ασφαλείας

 • Τοποθέτηση ή αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης (τοποθετηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης, κλπ)

ανακαίνιση σπιτιού

2. Εργασίες για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η φθορά που προκαλεί ο χρόνος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, αποτυπώνεται στην εξωτερική όψη του σπιτιού. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να επισκευάσουν τις ζημιές άμεσα και αποτελεσματικά με τις παρακάτω εργασίες ανακαίνισης οικίας:

 • Εργασίες σοβατίσματος και επισκευής φθορών στα θεμέλια του σπιτιού

 • Εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του κτιρίου

 • Επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού

 • Εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού

 • Αναδιαμόρφωση του κήπου

ανακαίνιση σπιτιού

Τι πρέπει να ξεκαθαρίσεις με το συνεργείο ανακαίνισης, πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση σπιτιού;

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ολική ανακαίνιση σπιτιού, δηλαδή εργασίες για όλους τους χώρους, πρέπει να ξεκαθαρίσεις συγκεκριμένα θέματα, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Τα θέματα αυτά, αφορούν στο πακέτο ανακαίνισης και το κόστος του, αλλά και στις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις:

1. Σχεδιαστικό ύφος & στυλ ανακαίνισης

Ένας βασικός λόγος που προχωράμε σε εργασίες για ανακαινίσεις σπιτιών, είναι η αισθητική βελτίωση. Έτσι, είναι σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει τι στυλ και ύφος θέλεις να έχει ο χώρος σου, ώστε να συμφωνήσετε με το συνεργείο ανακαίνισης στις ανάλογες εργασίες. Φυσικά, μπορείς να αλλάξεις γνώμη για κάποια εργασία στην πορεία της ανακαίνισης, αλλά οι περαιτέρω παρεμβάσεις θα έχουν και αυξημένο κόστος.

2. Λειτουργικές αλλαγές που χρειάζεσαι

Οι εργασίες για την ανακαίνιση οικίας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού, εξυπηρετούν και τις λειτουργικές σου ανάγκες. Είναι πιθανό να χρειαστούν βελτιώσεις στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού, για να λειτουργούν άψογα. Συζήτησε για τέτοιου είδους εργασίες με το συνεργείο σου, πριν συμφωνήσετε στο πακέτο ανακαίνισης.

ανακαίνιση σπιτιού

3. Το πακέτο ανακαίνισης & το τελικό κόστος

Πριν κλείσεις συμφωνία για συγκεκριμένο πακέτο ανακαίνισης σπιτιού, πρέπει να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το συνεργείο ανακαίνισης. Φρόντισε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του κόστους, συζητήστε για όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και καταλήξτε στον απαραίτητο προϋπολογισμό. Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος, για να μη χρειαστεί να ξοδέψεις παραπάνω, από όσα σκόπευες.

4. Το χρονοδιάγραμμα για ανακαίνιση σπιτιού

Ανάλογα με τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν, αλλάζει και το χρονοδιάγραμμα για ανακαινίσεις σπιτιών. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει από λίγες μέρες, έως εβδομάδες, αν κάνεις γενική ανακαίνιση χώρων του σπιτιού. Ζήτησε από το συνεργείο ανακαίνισης να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα για το χρονικό σχεδιασμό του έργου, για να ξέρεις τι να περιμένεις.

ανακαίνιση σπιτιού

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία ανακαινίσεων του Douleutaras.gr;

Στο Douleutaras.gr μπορείς να πάρεις προσφορές από έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης, εύκολα και γρήγορα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε εργασίες για ανακαινίσεις σπιτιών και μπορούν να φροντίσουν για τις ανάγκες του χώρου σου, σε προσιτό κόστος.

Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για το επίπεδο των εργασιών και της εξυπηρέτησής τους. Μπορείς να συμβουλεύεσαι τις αξιολογήσεις τους, πριν επιλέξεις με ποιο συνεργείο ανακαίνισης να συνεργαστείς. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών.

Αν θέλεις να πάρεις προσφορές για ανακαίνιση σπιτιού, ολική ή μερική, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για ανακαινίσεις σπιτιών, από έμπειρα συνεργεία!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιών στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις
Έγινε πολύ καλή δουλειά γενικά και ιδιαίτερα στην τοποθέτηση πλακιδίων που ήταν και το μεγαλύτερο κομματι. Τον ξανα επέλεξα και για άλλη ...
Μ. Group
36 αξιολογήσεις
Καλός μάστορας συνεπής στα ραντεβού κ ποιοτικός στη δουλειά του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Σπύρος Γ.
30 αξιολογήσεις
Η εργασία ολοκληρώθηκε στον προκαθορισμένο χρόνο, με το κόστος που είπαμε (οικονομική εργασία) και με πολύ καλή ποιότητα.
Κώστας Τ.
27 αξιολογήσεις
Σαφής και επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ!
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
28 αξιολογήσεις
Ευχαριστώ τον κύριο Άρμπεν για την πολύ καλή δουλειά!
Δημήτρης Κ.
27 αξιολογήσεις
Άριστη συννενόηση με εξαιρετικό επαγγελματία. Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει