Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απολυμάνσεις

Βρες σε 5' Αξιολογημένο συνεργείο για Απολύμανση Σπιτιού & Πολυκατοικίας από Κατσαρίδες, Ποντίκια, Κοριούς & Μυρμήγκια!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Απεντόμωση - Μυοκτονία - Απολύμανση στην περιοχή σου
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2019

Απολυμάνσεις - Απολύμανση σπιτιού

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συχνά συνδέονται με την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και μη τοξικά. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, για να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων. Αν ενδιαφέρεσαι για απολύμανση σπιτιού τιμές και προσφορές, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις απολύμανση;

Στους επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καταστήματα) οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά, σε σχέση με τις οικίες. Σε οικίες, οι ειδικοί συστήνουν να γίνονται απολυμάνσεις, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η περίοδος που γίνονται οι περισσότερες απολυμάνσεις είναι από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Ειδικά την άνοιξη, τα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν τον πιο αυξημένο αριθμό κρουσμάτων από έντομα και τρωκτικά, που χρειάζονται απολύμανση.

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση προσφέρουν τα συνεργεία μας;

Είτε χρειάζεσαι απολύμανση σπιτιού, είτε επαγγελματικού χώρου, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις το κατάλληλο συνεργείο που θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις, στην καλύτερη τιμή. Οι απολυμάνσεις που αναλαμβάνουν συχνότερα αφορούν τα εξής:

 • Απολύμανση για κατσαρίδες

 • Απολύμανση για ψύλλους

 • Απολύμανση για μυργμήγκια

 • Απολύμανση για μύγες

 • Απολύμανση για κοριούς

 • Απολύμανση για τρωκτικά

Πόσο κοστίζει μία Απολύμανση;

Το κόστος μιας απλής απολύμανσης για ένα διαμέρισμα, όπως και για τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας κυμαίνεται μεταξύ 25-50€ (+ΦΠΑ) και για επαγγελματικούς χώρους 50-70€ (+ΦΠΑ).

Ανάλογα με την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να σου δώσει μια τιμή, ειδικά για το κόστος της εργασίας σου.

Πόσο κοστίζει μία Απεντόμωση;

Το κόστος μιας απεντόμωσης θα εξαρτηθεί, αρχικά από το είδος του εντόμου και την κατάσταση του προβλήματος. Με βάση αυτά τα δύο, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Μετά από μια επίσκεψη και μελέτη του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα σου δώσει συγκεκριμένη προσφορά.

Συνήθως, στην αγορά δίνεται μια τιμή εκκίνησης για μια απεντόμωση και αφού γίνει μια εκτίμηση, δίνεται η τελική τιμή. Οι τιμές για κάθε έντομο είναι οι εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού & επαγγελματικού χώρου;

1. Απολυμάνσεις με Νεφελοψεκασμό: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Απολυμάνσεις με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις απολυμάνσεις είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για το χώρο σου.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απολύμανσης σπιτιού και απεντόμωσης, ανάλογα με το τι είδους έντομα και μικροοργανισμοί έχουν προσβάλει το χώρο σου. Ανάλογα με το είδος μόλυνσης, καθορίζονται και τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απολύμανση σπιτιού.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την άμεση αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και να σου προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο απολύμανσης για το χώρο σου:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Γιατί να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στις απολυμάνσεις;

Το Douleutaras.gr σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο χώρο σου. Αν χρειάζεσαι άμεσα απολύμανση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία, στο πιο προσιτό κόστος!

Υπάρχουν διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά. Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στο χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Οι τεχνικοί μας για απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούν να σου προσφέρουν τα εξής:

 • Διαθέτουν εμπειρία & τεχνογνωσία στις απολυμάνσεις: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο και το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν με λάθος τρόπο χημικά προϊόντα.

 • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

Πάρε προσφορά εδώ

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απολύμανση του Σπιτιού σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μ.
204 αξιολογήσεις

Ευγενικός, σαφής και συνεπής. Ήρθε για να εξοντώσει τις κατσαρίδες που είχαν εμφανιστεί στην πολυκατοικία και από ότι φαίνεται το κατάφερε!

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Συνεπής,σχολαστικός,προσεκτικός εντος και εκτος σπιτιου με την απεντόμωση,εδωσε οδηγίες στο τέλος,καλός επαγγελματίας.Τον συνιστώ.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Όλα καλά!

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση, με συνέπεια και υπευθυνότητα!

φωτογραφία επαγγελματία
P.E. Service
29 αξιολογήσεις

Άψογοι και κλείσαμε γρήγορα το ραντεβού μας.

Σχετικά άρθρα

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο

Περισσότερα
Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απολύμανση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S.

Απολυμάνσεις - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης, της απεντόμωσης και της μυοκτονίας με βασικό στόχο να απαλλάξει τους πελάτες από έντομα, τρωκτικά και παθογόνους μικροοργανισμούς. Η μυοκτονία αλλά και η απεντόμωση αντιμετωπίζουν ποντίκια και έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία μπορεί να έχετε στον χώρο σας. Σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση ώστε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στην ρίζα του. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.

Απολυμάνσεις - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Είτε ταλαιπωρείστε από ποντίκια είτε με έντομα και παθογόνους μικροοργανισμούς, η απεντόμωση και η μυοκτονία μπορούν να εξασφαλίσουν ένα υγιεινό περιβάλλον. Εμπιστευθείτε μας για εξειδικευμένες απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων!

Χρήστος Σ.

Απολυμάνσεις - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης. Με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο εφαρμόζει ειδικές μεθόδους για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίνδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο. Είμαστε πάντοτε συνεπείς και φροντίζουμε ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Για εξειδικευμένες υπηρεσίες, που αφορούν την απεντόμωση και την μυοκτονία, επιλέξτε την εταιρεία μας και θα έχετε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

Πάνος Σ.

Απολυμάνσεις - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης και εγγυόμαστε όχι απλά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να αποτρέψεις τα ποντίκια και τις κατσαρίδες να εμφανιστούν πάλι. Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα φάρμακα τόσο για απεντομώσεις όσο και για μυοκτονίες. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία. Φιλοσοφία μας είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από τα αποτελέσματά τους!

S. C&Κ

Απολυμάνσεις - Δήμος Θέρμης
13 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με την πολύχρονη εμπειρία της αναλαμβάνει άμεσες λύσεις στις απολυμάνσεις κάθε είδους για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι χωρίς παράσιτα,ακάρεα και μικρόβια. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα που είναι φιλικά απέναντι στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Σχετικές υπηρεσίες