No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Απολύμανση Σπιτιού

Απαλλαγή από μικρόβια και ιούς άμεσα και αποτελεσματικά με φροντίδα από τους ειδικούς.

Άμεση δωρεάν προσφορά

50 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Απολύμανση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απολύμανση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ευάγγελος Σταματιάδης

Πειραιάς
39 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών με τα συνεργεία μου. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με απολύμανση και απεντόμωση, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών σας, αλλά και εργασίες που αφορούν το βάψιμο του χώρου σας. 

Pest Busters

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των απολυμάνσεων, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα αιτήματα των πελατών μας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Grecopest

Νότια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών, την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών και την απώθηση οποιουδήποτε απρόσκλητου ζωικού επισκέπτη.

Δημήτρης Τετραδάκος

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η Εταιρία μας PEST-TET, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πρόληψης και καταστολής όλων των εχθρών υγειονομικής σημασίας, με εφαρμογές απεντομώσεων, απολυμάνσεων, μυοκτονιών, ειδικών καθαρισμών βιομηχανικών χώρων (σιλό, αποθηκών, ψυγείων κλπ), καθώς και προμήθειας απολυμαντικού υλικού και σχετικών ειδικών συσκευών.
 

Pest Solution Αθανασόπουλος Γιώργος

Ροδόπη
4 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Pest Solution ασχολείται με Απεντομώσεις και Μυοκτονίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερης ποιότητας και ολοκληρώνουμε απεντομώσεις και μυοκτονίες παντός είδους, με επαγγελματισμό και σεβασμό στον χώρο σας. 
 

Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020

Απολύμανση σπιτιού - Απολυμάνσεις - Απολύμανση απεντόμωση από τους καλύτερους

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παθογόνων μικροοργανισμών και ιών, καθώς και με τον έλεγχο του πληθυσμού εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις ό,τι μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία, τη δική σου και των γύρω σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι μη τοξικά και φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, ώστε να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων στο διάστημα αυτό. Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τις τιμές και να λάβεις προσφορές για απολύμανση, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Στο μεταξύ, μπορείς να ενημερωθείς για τη διαδικασία της απολύμανσης, τα οφέλη της και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να την εμπιστευτείς σε ειδική απολυμαντική στον οδηγό που ακολουθεί. 

Τι είναι η απολύμανση;

Η απολύμανση εσωτερικών χώρων είναι μια διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια και ιούς.

Οι βλαβεροί για την υγεία μας μικροοργανισμοί συνήθως εισέρχονται στον χώρο μας από ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά. Όμως, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί απολύμανση σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα ενός ιού. Για κάθε είδος μόλυνσης, υπάρχει μια αντίστοιχη υπηρεσία απολύμανσης, η οποία θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα και θα θέσει υπό έλεγχο τον πληθυσμό των φορέων των παθογόνων οργανισμών. 

Ποιες είναι οι τιμές για απολύμανση;

 • Απολύμανση διαμερίσματος - κατοικίας: 25-50€ (+ΦΠΑ)

 • Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας: 25-50€ (+ΦΠΑ)

 • Απολύμανση επαγγελματικών χώρων: 50-70€ (+ΦΠΑ)

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα του χώρου σου, ένας επαγγελματίας θα μπορεί να σου καθορίσει την τελική τιμή και το είδος των εργασιών που απαιτούνται στην περίπτωσή σου. 

Πότε πρέπει να κάνεις απολύμανση;

Η περίοδος που γίνονται οι περισσότερες απολυμάνσεις είναι από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Ειδικά την άνοιξη, τα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν τον πιο αυξημένο αριθμό κρουσμάτων από έντομα και τρωκτικά, που χρειάζονται απολύμανση.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις απολύμανση;

Στους επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καταστήματα) οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται συχνότερα, σε σχέση με τις οικίες. Σε οικίες, οι ειδικοί συστήνουν να γίνονται απολυμάνσεις, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. 

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση προσφέρουν τα συνεργεία μας;

Οι απολυμάνσεις που αναλαμβάνουν συχνότερα τα συνεργεία μας είναι:

 • Απολύμανση για κατσαρίδες

 • Απολύμανση για ψύλλους

 • Απολύμανση για μυρμήγκια

 • Απολύμανση για μύγες

 • Απολύμανση για κοριούς

 • Απολύμανση για τρωκτικά

 • Ολικός καθαρισμός σπιτιού κατά κορονοϊού και απολύμανση επιφανειών

Ένα έμπειρο συνεργείο απολύμανσης, μετά από προσεκτική επιθεώρηση του χώρου σου και καθορισμού του είδους και της κατάστασης του προβλήματος, θα σου προτείνει και την κατάλληλη υπηρεσία που θα σε βοηθήσει να αποχαιρετήσεις τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, καθώς και ό,τι βλαβερό αυτοί μπορεί να έχουν μεταφέρει ή να υπάρχει στον χώρο σου.

Απολύμανση απεντόμωση: Πότε πρέπει να γίνονται μαζί;

Η απολύμανση και η απεντόμωση είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες, όμως θα χρειαστείς και τις δύο, όταν αντιμετωπίσεις κάποια μόλυνση από έντομα και τρωκτικά. Για παράδειγμα, αν δεις ποντίκι μέσα στον χώρο σου ή κατσαρίδες, τότε θα χρειαστείς την απεντόμωση για να εξοντώσεις τα ζωύφια και την απολύμανση για να απομακρύνεις επικίνδυνους μικροοργανισμούς, βακτήρια, μικρόβια.

Αντιθέτως, οι απλές απεντομώσεις αρκούν για προληπτικούς λόγους, όπως την άνοιξη που το κάνουμε για να μην εμφανιστούν κατσαρίδες στον χώρο το καλοκαίρι.

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου;

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και τις ανάγκες του κτιρίου και του χώρου, υπάρχει και η αντίστοιχη μέθοδος απολύμανσης, απεντόμωσης (αντιμετώπιση εντόμων) ή μυοκτονίας (αντιμετώπιση τρωκτικών). Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι ένα πιστοποιημένο συνεργείο απολύμανσης θα κάνει χρήση ειδικών, εγκεκριμένων φαρμάκων, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σου και έχουν το ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ας δούμε τώρα δύο συνηθισμένες μεθόδους απολύμανσης που εξασφαλίζουν τη μικροβιοκτονία, κοινώς την αντιμετώπιση ιών και βακτηρίων που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης:

1. Απολυμάνσεις με Νεφελοψεκασμό: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Απολυμάνσεις με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο.

Είναι η διαδικασία απολύμανσης ασφαλής για τον άνθρωπο;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις απολυμάνσεις είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για τον χώρο σου. Κάθε πηγή μόλυνσης αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους επαγγελματίες απολύμανσης, για να σου προσφέρουν απόλυτη προστασία από μικρόβια, ιούς και επικίνδυνους μικροοργανισμούς.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Οι επαγγελματίες μας θα σου δώσουν ακριβείς οδηγίες για τον χρόνο που πρέπει να μείνει σφραγισμένος ο χώρος και κάθε τι άλλο που πρέπει να προσέξεις για την ασφάλεια της οικογένειάς σου και των κατοικίδιων ζώων.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Ανάλογα με το είδος των εντόμων και των μικροοργανισμών που αυτά έχουν φέρει στον χώρο σου, καθορίζεται η μέθοδος, τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απεντόμωση σπιτιού. Ενδεικτικές μεθόδους απεντόμωσης αποτελούν αυτή με ψεκασμό χαμηλής ή υψηλής πίεσης και η απεντόμωση με gel.

Αναλυτικότερα:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα τρωκτικά;

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν υγειονομικές βόμβες και πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και, ιδανικά, από τεχνικούς εξειδικευμένους στις μεθόδους μυοκτονίας. Στη διάθεσή τους έχουν δολώματα και δολωματικούς σταθμούς,  παγίδες και ειδικά είδη απωθητικής πάστας που κρατάει τα τρωκτικά μακριά και τον χώρο σου προστατευμένο από τις ασθένειες και τα παράσιτα που τυχόν φέρνουν μαζί τους.

Τι να προσέξεις όταν κάνεις απολύμανση μόνος / -η σου;

Το καθάρισμα του σπιτιού δεν είναι το ίδιο με την απολύμανση. Αν θέλεις να φροντίσεις για την απολύμανση μόνος / -η σου, πρέπει να προσέξεις τα απολυμαντικά προϊόντα που χρησιμοποιείς. Η χλωρίνη είναι ο βασικός σου σύμμαχος στην προσπάθεια να απαλλαγείς από τα μικρόβια. Έπειτα, υπάρχουν στο super market κι άλλα απολυμαντικά προϊόντα, σε υγρή μορφή, σε σπρέι, ακόμα και σε απολυμαντικά μαντηλάκια, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όλες τις επιφάνειες.

Γιατί να μην κάνεις απολύμανση μόνος / -η σου;

Όσο δραστική κι αν είναι η χλωρίνη, δεν είναι κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες. Επίσης, είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να περάσεις όλο το σπίτι, δωμάτιο προς δωμάτιο, με απολυμαντικά προϊόντα. Όπως και να το κάνουμε, κάποιες εργασίες δεν είναι DIY και όταν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και αρρώστιας μέσα στο σπίτι, πρέπει να παίρνουν θέση οι ειδικοί.

Γιατί να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία στις απολυμάνσεις;

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η χρήση ασφαλών φαρμάκων, η λήψη πιστοποίησης και οι συμβουλές που μπορεί να σου παρέχει είναι τα πλεονεκτήματα της ανάθεσης της απολύμανσης του χώρου σου σε έναν επαγγελματία.

Σίγουρα θα βρεις διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά - ειδικά στο διαδίκτυο. Μπορεί και να τις προτιμήσεις ή να έχεις εφαρμόσει ήδη κάποιες από αυτές, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων. 

Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στον χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις, αλλά και της έκτασής του και να σου εγγυηθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Αλλά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα πλεονεκτήματα των επαγγελματιών στις απολυμάνσεις δεν σταματούν εδώ, οπότε ας τα εξετάσουμε μεμονωμένα:

 • Διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία στις απολυμάνσεις: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με τη σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν χημικά προϊόντα με λάθος τρόπο.

 • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

 • Θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές: Αφού απομακρύνουν έντομα και τρωκτικά από τον χώρο σου, θα σου πουν ποια προληπτικά μέτρα μπορείς να υιοθετήσεις, ώστε να κρατήσεις μακριά την πηγή του προβλήματος.

Covid-19 και απολύμανση: Πότε συνίσταται η απολύμανση χώρου;

Εξαρτάται από το είδος του χώρου. Στο σπίτι, αν υπάρξει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα σε μέλος της οικογένειας ή επισκέπτη, καλό είναι να γίνει απολύμανση (μαζί με εξέταση του συγκεκριμένου ατόμου για να γίνει σωστή διάγνωση). 

Στους επαγγελματικούς χώρους, τα μέτρα κατά του κορονοϊού έχουν γίνει πολύ πιο αυστηρά και απολυμαντικά προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται συστηματικά, με στόχο να αποφύγουμε την εξάπλωση των κρουσμάτων. Και φυσικά, αν υπάρξει ύποπτο κρούσμα σε χώρο εργασίας, συστήνεται να αναλάβει άμεσα απολυμαντική υπηρεσία για επαγγελματικά αποτελέσματα.

Βοηθάει η απολύμανση στην καταπολέμηση των κορωνοϊών;

Η απολύμανση των χώρων συστήνεται για την καταπολέμηση πάσης φύσεως μικροβίων και ιών, αλλά με κάποιους περιορισμούς. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό που προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2, τα δεδομένα που έχουμε δεν είναι επαρκή για την αποτελεσματικότητα διαφόρων απολυμαντικών μέσων για την αντιμετώπισή του.

Covid-19: Ποια είναι τα προληπτικά μέτρα ελέγχου της διασποράς των κορωνοϊών;

Η προσωπική πρόληψη από τον καθένα μας θεωρείται ακόμα πιο σημαντική από την απολύμανση του χώρου. Η πρόληψη μέσω ατομικής υγιεινής περιλαμβάνει:

 • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.

 • Αποφυγή κοινής χρήσης μολυβιών, στυλό και άλλων προσωπικών αντικειμένων (ιδίως στους επαγγελματικούς χώρους).

 • Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το χέρι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο.

 • Τακτικό πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. 

 • Αποφυγή κοντινής επαφής (<2m) με άτομα τα οποία εμφανίζουν συμπτώματα βήχα, φτερνίσματος ή πυρετού.

Πέρα από αυτά, σημαντικός θεωρείται ο τακτικός αερισμός και καθαρισμός κάθε χώρου, αλλά και η απολύμανση, ειδικά στα πόμολα, τα χερούλια στις πόρτες και άλλα αντικείμενα που αγγίζουμε συχνά.

Πώς πρέπει να γίνεται απολύμανση σε επαγγελματικούς χώρους;

Τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα δεν είναι επαρκή για να κρίνουμε με σιγουριά ποια είναι τα καταλληλότερα υλικά για την απολύμανση κατά του COVID-19. Παρόλα αυτά, μια επαγγελματική απολυμαντική θα φροντίσει να απολυμάνει τους επαγγελματικούς χώρους με όσο το δυνατόν καταλληλότερα μέσα για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού.

Η σωστή απολύμανση ενός επαγγελματικού χώρου, συνήθως γίνεται μέσω ψεκασμού με εγκεκριμένα παρασκευάσματα από αρμόδιους φορείς. Το προσωπικό που αναλαμβάνει τον ψεκασμό είναι εξοπλισμένο με μάσκα φίλτρου, γάντια μιας χρήσης, αδιάβροχη φόρμα με μακριά μανίκια και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. 

4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απολύμανση του Σπιτιού σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
232 αξιολογήσεις

Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία και βρήκα σκοτωμένες κατσαρίδες, αλλά ενώ είχε κάλυμμα για τα παπούτσια του, δεν τα φόρεσε εξ αρχής με αποτέλεσμα να κάθομαι να καθαρίζω μετά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ
43 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας θα τον προτιμήσω ξανά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Βλάχος
8 αξιολογήσεις

Ο Γρηγόρης ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας .Συνεπέστατατος,ευγενέστατος και πολύ φιλικός, τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και στο μέλλον .

φωτογραφία επαγγελματία
Grecopest
8 αξιολογήσεις

Συνεπής επαγγελματίας, ιδιαίτερα ευγενικός και διαθέσιμος για περεταίρω πληροφορίες στο τηλέφωνο. Τον συστήνω.

φωτογραφία επαγγελματία
Grecopest
8 αξιολογήσεις

Εξυπηρετηκος,ταχύτατος,αποτελεσματικός,επαγγελματίας,στην ώρα του.

Σχετικά άρθρα

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο

Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα

Απολύμανση από τον κορονοϊό: 5+1 Συμβουλές για να προστατευτείς!

Ο κορονοϊός έχει εμφανιστεί από τον Δεκέμβριο του 2019 και ο τρόπος μετάδοσής του είναι από άνθρωπο σε άνθρωπο, κυρίως μέσω σταγονιδίων

Πώς θα απομακρύνεις τα ακάρεα στο στρώμα σου;

Η απολύμανση για ακάρεα έχει κερδίσει πρωταρχική θέση στις δουλειές του σπιτιού και όχι άδικα. Τα ακάρεα στο στρώμα είναι μία

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες