20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016 για Απολύμανση ή Απεντόμωση

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΖΙΔΟΥ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για την απολύμανση και την απεντόμωση του χώρου σας με οριστικές λύσεις. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη και παράλληλα η παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Quick Solution - Απολυμαντική - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας, Quick Solution, δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία μπορεί να έχετε στον χώρο σας.

Σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP).

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ).

Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφρακτική - Απολυμαντική Ιάσων Νίκος Τσάκωνας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε.Η.S. ΕΠΕ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών καθώς ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ορεστης Κυριάζος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Δάφνη Αττική 172 35

Η Save Water, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα απολύμανσης και μυοκτονίας, που σας ταλαιπωρεί. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και την θέληση για εξυπηρέτηση του πελάτη. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικές εργασίες για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Η ποιότητα της εργασίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση έργου για κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σαπλατέρας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Φιφλής - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω απολυμάνσεις - απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των καθαρισμών και των απολυμάνσεων εδώ και 10 χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία, μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, από καθαρισμούς μέχρι μυοκτονίες. Βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, λειτουργώντας ως “άμεση δράση” στα προβλήματα που προκύπτουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAVOIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Παλλήνη Αττική 153 51

Με πολύχρονη εμπειρία στο τομέα της απολύμανσης- απεντόμωσης, αναλαμβάνουμε για εσάς την καθαριότητα του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Κουρκουλάκος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αφήστε σε μας τη απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας με εγγυημένες λύσεις.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Βεργέτης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Ονομάζομαι Νικόλαος Βεργέτης και είμαι ειδικός στην απολύμανση του χώρου σας ιδιωτικού ή επαγγελματικού. Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτω, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις  - 20 επαγγελματίες για απεντομώσεις