Απολυμάνσεις

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολυμάνσεις!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Απολυμάνσεις: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν κάνεις απολύμανση σπιτιού!

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συχνά συνδέονται με την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και μη τοξικά. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, για να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων. Αν αναζητείς για απολύμανση σπιτιού τιμές και προσφορές, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου.

Ποιες είναι οι συνήθεις τιμές για απολύμανση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου;

Το κόστος μιας απολύμανσης για διαμερίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας, κυμαίνεται μεταξύ 30 - 50€* και για επαγγελματικούς χώρους 50 - 70€*. Αν πρόκειται για απεντόμωση συγκεκριμένου εντόμου, οι τιμές μπορεί να ξεκινήσουν και από 25€*, ανάλογα με την περίπτωση.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που μπορεί να καθορίσουν τις τιμές για απολυμάνσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων:

  • Το μέγεθος της επιφάνειας του χώρου που πρέπει να πραγματοποιηθεί η απολύμανση και να εφαρμοστούν οι απαραίτητες ουσίες.

  • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που έχει να αντιμετωπίσει το συνεργείο απολύμανσης, που θα καθορίσει την μέθοδο αντιμετώπισης που θα χρησιμοποιηθεί.

Αν ψάχνεις για απολύμανση σπιτιού τιμές και προσφορές, ειδικά για την περίπτωσή σου, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα μας με τις ανάγκες του χώρου σου, ώστε να πάρεις προσωποποιημένες προσφορές. Ανάλογα την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, οι επαγγελματίες μας θα μπορούν να σου δώσουν μια τιμή, για το κόστος της εργασίας σου.

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας στις απολυμάνσεις χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα σκευάσματα απολύτως κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, με ελάχιστο κόστος και κανέναν απολύτως κίνδυνο, μπορούν να απολυμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρου και να δώσουν καθοριστική λύση στο πρόβλημά σου.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού & επαγγελματικού χώρου;

Τα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν σχετικά με τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία της απολύμανσης:

1. Νεφελοψεκασμός: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για το χώρο σου.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απολύμανσης σπιτιού και απεντόμωσης, ανάλογα με το τι είδους έντομα και μικροοργανισμοί έχουν προσβάλει το χώρο σου. Ανάλογα με το είδος μόλυνσης, καθορίζονται και τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απολύμανση σπιτιού.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την άμεση αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και να σου προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο απολύμανσης για το χώρο σου:

  • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

  • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

  • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Τι να κάνεις για να μην επανεμφανιστούν τα έντομα;

Τα έντομα και τα τρωκτικά δεν εξαφανίζονται μόνιμα. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, η ανάγκη για απεντόμωση και απολύμανση σπιτιού κρίνεται επιτακτική, ειδικά στις πόλεις. Όμως, τι μπορείς να κάνεις, για να μειώσεις δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισής τους, μετά την απολύμανση;

1. Οι ρωγμές, οι τρύπες στους τοίχους και οι φθαρμένες σωληνώσεις, πρέπει να σφραγίζονται, ώστε να αποφεύγεται η είσοδος εντόμων και μικροβίων στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

2. Οι χώροι πρέπει να αερίζονται συχνά, ώστε να μην παρατηρείται αυξημένη υγρασία. Η υψηλή υγρασία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

3. Τα απορρίμματα στους κάδους των σκουπιδιών πρέπει να πετιούνται και να μην παραμένουν για μέρες στο εσωτερικό των κάδων. Ο βασικός λόγος που δημιουργούνται επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, είναι τα απορρίμματα και έπειτα η απολύμανση αποτελεί μονόδρομο.

4. Ο σωστός και τακτικός καθαρισμός του χώρου είναι απαραίτητος, για να εξασφαλίσεις καλές συνθήκες υγιεινής στην κατοικία ή το χώρο εργασίας σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου, που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και να απολυμάνουν πλήρως το χώρο σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σου εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Γιατί να εμπιστευτείς την απολύμανση του σπιτιού σου στους επαγγελματίες μας;

Υπάρχουν διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά. Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στο χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Οι τεχνικοί μας για απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούν να σου προσφέρουν τα εξής:

  • Διαθέτουν εμπειρία & τεχνογνωσία: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο και το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

  • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν με λάθος τρόπο χημικά προϊόντα.

  • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

Το Douleutaras.gr σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο χώρο σου. Αν χρειάζεσαι άμεσα απολύμανση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου

Γιάννης Μ.
145 αξιολογήσεις
ήταν κατατοπιστικος και καταρτισμενος
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις
Ο κ. Χρηστος ηταν συνεπης, εξυπηρετικος και ανοιχτος σε καθε απορια μου. Ψεκασε καθε σημειο του σπιτιου με καθε λεπτομερεια και εμεινα πο...
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Χρήστος Σ.
81 αξιολογήσεις
ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ΑΠΕΝΤΟΜΟΣΗ ) ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ . ΚΑΨΑΧΕΙΛΗ
Quick S.
62 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας. Η πολυκατοικία έμεινε ευχαριστημένη! Θα έχουμε ξανά συνεργασία!
Πάνος Σ.
25 αξιολογήσεις
Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο
Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει