20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016 για Απολύμανση ή Απεντόμωση

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Ευάγγελος Τσαγκλής - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Γαλάτσι Αττική 111 47

Είμαι ο Ευάγγελος Τσαγκλής και μαζί με την έμπερη ομάδα μου πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με εμπειρία χρόνων και εγγυόμαστε την απαλλαγή σας από τα έντομα. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ).

Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε.Η.S. ΕΠΕ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών καθώς ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφρακτική - Απολυμαντική Ιάσων Νίκος Τσάκωνας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σαπλατέρας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAVOIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Παλλήνη Αττική 153 51

Με πολύχρονη εμπειρία στο τομέα της απολύμανσης- απεντόμωσης, αναλαμβάνουμε για εσάς την καθαριότητα του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Φιφλής - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω απολυμάνσεις - απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των καθαρισμών και των απολυμάνσεων εδώ και 10 χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία, μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, από καθαρισμούς μέχρι μυοκτονίες. Βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, λειτουργώντας ως “άμεση δράση” στα προβλήματα που προκύπτουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περί Κήπων Λουλές Άγγελος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας, Περί Κήπων, αναλαμβάνει απεντομώσεις και μυοκτονίες στον χώρο σας είτε αφορά επαγγελματικούς χώρους είτε ιδιωτικούς. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η επίβλεψη των έμπειρων γεωπόνων μας μπορούν να διατηρήσουν τον χώρο σας καθαρό και απαλλαγμένο από τα έντομα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τιμές ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κερατέα Αττική 190 01

Η απεντόμωση είναι μια έμμεση απολύμανση, μιας και τα έντομα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών για τον άνθρωπο. Τα χημικά μέσα (εντομοκτόνα), είναι εκείνα στα οποία κατά κύριο λόγο καταφεύγουμε για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η εταιρία μας, Αντωνίου, χρησιμοποιεί διάφορα χημικά μέσα των οποίων στόχος δεν είναι μόνο η καταπολέμηση των εντόμων στο ορατό περιβάλλον του υπάρχοντος χώρου αλλά και η καταστροφή των εστιών παραγωγής τους (φωλιές), που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο του χώρου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PESTX - - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Με την συνεχή παρουσία μας στον τομέα της δημόσιας υγείας και με εγγύηση αποτελεσμάτων εξειδικεύομαστε σε εφαρμογές αντιμετώπισης εντόμων, τρωκτικών, ακάρεων και παρασίτων. Με την εταιρία μας, "PestX" θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις  - 20 επαγγελματίες για απεντομώσεις
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…