20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2017 για Απολύμανση ή Απεντόμωση

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΖΙΔΟΥ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένα στελέχη για την απολύμανση και την απεντόμωση του χώρου σας με οριστικές λύσεις. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη και παράλληλα η παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας που απαρτίζεται από γεωπόνους και απολυμαντές ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους μόλυνσης από μύγες επισκέπτεται τον χώρο σας και αφού εντοπίσει τις Εστίες Μυγών χρησιμοποιεί σκευάσματα νέας γενιάς προκειμένου να διενεργήσει μια ασφαλή και αποτελεσματική απεντόμωση και απολύμανση για μύγες. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και τα χρήματά τους να αποτελούν επένδυση για τον χώρο τους. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Quick Solution - Απολυμαντική - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία μπορεί να έχετε στον χώρο σας. Σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL CLEAN EUROPE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία. Φιλοσοφία μας είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από τα αποτελέσματά τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφρακτική - Απολυμαντική Ιάσων Νίκος Τσάκωνας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σαπλατέρας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ορεστης Κυριάζος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Δάφνη Αττική 172 35

Η Save Water, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα απολύμανσης και μυοκτονίας, που σας ταλαιπωρεί. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και την θέληση για εξυπηρέτηση του πελάτη. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικές εργασίες για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Η ποιότητα της εργασίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση έργου για κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε.Η.S. ΕΠΕ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Κηφισιά Αττική 145 62

Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών καθώς και ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις απεντόμωσης και απολύμανσης, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας. Διαθέτουμε εμπειρία, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον χρήστη και διακρινόμαστε από τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και ταχύτητα, στοιχεία που μας καθιστούν την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Προτιμήστε μας και ξεγνοιάστε μια για πάντα από τους ανεπιθύμητους φίλους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Φιφλής - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω απολυμάνσεις - απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των καθαρισμών και των απολυμάνσεων εδώ και 10 χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία, μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας, από καθαρισμούς μέχρι μυοκτονίες. Βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, λειτουργώντας ως “άμεση δράση” στα προβλήματα που προκύπτουν. Διαθέτω επίσης άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και δουλεύω με γνώμονα την ποιότητα και την συνέπεια δίνοντας έμφαση στην σωστή δουλειά και την ικανοποίηση σας. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πελατών μου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAVOIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Παλλήνη Αττική 153 51

Με πολύχρονη εμπειρία στο τομέα της απολύμανσης- απεντόμωσης, αναλαμβάνουμε για εσάς την καθαριότητα του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων.Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μάλλιος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Με εμπειρία από το 2006 η απολυμαντική εταιρείας μας σας απαλάσει αποτελεσματικά από την παρουσία των ενοχλητικών μυρμηγκιών με άμεση καταπολέμηση βάσει ειδικών εντομοκτόνων. Έχοντας ως αρχές μας τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αντιμετώπιση του χώρου σας σαν το δικό μας χώρο, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε για σας πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια, γραφεία, τζάμια, οικοδομές και νεόδμητα διαμερίσματα. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας αποκτήσει απαράμιλλη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3 ΑΑΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση των χώρων σας.Τα τρωκτικά καταστρέφουν κτιριακές εγκαταστάσεις και ηλεκτρικά καλώδια, προκαλώντας συχνά βραχυκυκλώματα και πυρκαγιές. Σας απαλλάσουμε από νορβηγικούς αρουραίους, μαύρους αρουραίους και νορβηγικά ποντίκια. Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις  - 20 επαγγελματίες για απεντομώσεις