Απολυμάνσεις

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολυμάνσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Όλες οι πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες για τις απολυμάνσεις!

Απολύμανση, ονομάζεται η διαδικασία με την οποία καταστρέφουμε παθογόνους και μη μικροοργανισμούς, που βρίσκονται σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, με χημικά ή μηχανικά μέσα.

Οι περιπτώσεις που συνηθίζονται να πραγματοποιούνται απολυμάνσεις είναι οι εξής:

 • Έπειτα από μία μυοκτονία ή μία απεντόμωση καθώς υπάρχει περίπτωση να μείνουν περιττώματα από τα έντομα και τα τρωκτικά, που είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία.

 • Ακόμη σε χώρους που η υγιεινή είναι πολύ σημαντική οι απολυμάνσεις αποτελούν βασικό μέτρο προστασίας από τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Τέτοιοι χώροι είναι τα νοσοκομεία, τα εστιατόρια, οι παιδικοί σταθμοί, χειρουργεία, τουαλέτες και σχολικές αίθουσες.

 • Τέλος, συχνά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε χώρους που μαζεύουν υγρασία όπως είναι τα υπόγεια, σε ακατοίκητα σπίτια ή κτίρια και σε χώρους που αντιμετωπίζουν πολύ κακοσμία εξαιτίας των αποχετεύσεων.

Οι τακτικές επαγγελματικές απολυμάνσεις είναι ο μόνος πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαχθείς από τα διάφορα παράσιτα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ποια είναι η διαδικασία απολύμανσης;

Τα αξιολογημένα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, έφτιαξαν μία λίστα με τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία της απολύμανσης:

Νεφελοψεκασμός: Στην διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνσης της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στον χώρο.

Έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα.

Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μιρκοοργανισμούς.

Μέθοδοι απεντόμωσης

Οι τρόποι και μέθοδοι απολύμανσης και απεντόμωσης που χρησιμοποιούνται είναι πραγματικά πολλοί και ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττική κι αν βρίσκεσαι, τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν την άμεση αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και θα σου προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο απολύμανσης για τον χώρο σου:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται συνήθως σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Για υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης, η διαδικασία που ακολουθούν τα συνεργεία απολύμανσης, περιλαμβάνει:

Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος: Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές από τα κουφάρια των ποντικιών. Ακόμη, για την αντιμετώπιση των τρωκτικών χρησιμοποιούνται και δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες και κολλητικές παγίδες.

Η τοποθέτησή τους συνήθως γίνεται σε γωνίες, κάτω από αντικείμενα, πλαστικές συσκευασίες, για να είναι το φάρμακο προστατευμένο και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος χρησιμοποιεί τον χώρο. Στους εσωτερικούς χώρους, το φάρμακο τοποθετείται στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου αλλού έχουν εμφανιστεί τα ποντίκια.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σου συστήσει ποια είναι η ιδανικότερη τεχνική για να αντιμετωπίσεις τις κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα ακάρεα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που κατοικούν στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σου χώρο.

Τι να κάνεις για να μην επανεμφανιστούν τα έντομα;

Εάν σε αγχώνει η σκέψη, ότι μελλοντικά θα επανεμφανιστούν έντομα και μικροοργανισμοί στον χώρο σου, δες συμβουλές από τις αξιόπιστες εταιρείες απολυμάνσεων της πλατφόρμας μας:

 • Οι ρωγμές, οι τρύπες στους τοίχους και οι φθαρμένες σωληνώσεις, πρέπει να σφραγίζονται ώστε να αποφεύγεται η είσοδος εντόμων και μικροβίων στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

 • Οι χώροι πρέπει να αερίζονται συχνά ώστε να μην δημιουργείται υγρασία. Η υγρασία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών που είναι επιβλαβείς για την υγεία. Ο χώρος που έχει υγρασία είναι φιλόξενος σε παράσιτα και μικρόβια.

 • Τα απορρίμματα στους κάδους των σκουπιδιών πρέπει να πετιούνται και να μην παραμένουν για καιρό στο εσωτερικό των κάδων. Ο βασικός λόγος που δημιουργούνται επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι τα απορρίμματα και έπειτα η απολύμανση αποτελεί μονόδρομο.

 • Ο σωστός και καθημερινός καθαρισμός του χώρου είναι απαραίτητος εάν επιθυμείς καλές συνθήκες υγιεινής στην κατοικία ή το γραφείο σου.

Στην πλατφόρμας μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και να απολυμάνουν πλήρως τον χώρο σου σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία αλλά και το πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σου εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Παράγοντες Κόστους για μία Απολύμανση

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι που κυμαίνονται οι τιμές στις απολυμάνσεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που μπορεί να τις καθορίσουν:

 • Το μέγεθος της επιφάνειας του χώρου που πρέπει να πραγματοποιηθεί η απολύμανση και να εφαρμοστούν οι απαραίτητες ουσίες.

 • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που έχει να αντιμετωπίσει το συνεργείο απολύμανσης που θα καθορίσει την μέθοδο αντιμετώπισης που θα χρησιμοποιηθεί.

Ανάλογα την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να σου δώσει μια τιμή, για το κόστος της εργασίας σου. 

Το κόστος μιας απλής απολύμανσης για ένα διαμέρισμα, όπως και για τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας κυμαίνεται μεταξύ 30 - 50 €* και για επαγγελματικούς χώρους 50 - 70 €*. 

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας στις απολυμάνσεις χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα σκευάσματα απολύτως κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, με ελάχιστο κόστος και κανέναν απολύτως κίνδυνο, μπορούν να απολυμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρου και να δώσουν καθοριστική λύση στο πρόβλημά σου.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Γιατί να μην κάνεις απολύμανση μόνος σου!

Έχεις φτάσει σε σημείο που κάθε βράδυ ξαπλώνεις και αναρωτιέσαι αν το επόμενο πρωινό θα σε βρει παρέα με μια κατσαρίδα; Πριν αρχίσεις να μετατρέπεις την κουζίνα σου σε χημείο, άκουσε γιατί είναι προτιμότερο να αναθέσεις σε έναν επαγγελματία την απολύμανση του χώρου σου:

 • Εμπειρία & Τεχνογνωσία: ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο και το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυάται ότι θα δώσει μία οριστική λύση στο πρόβλημά σου. Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις από την επαφή σου με επιβλαβείς για την υγεία ουσίες.

 • Θα έχεις πιστοποίηση ότι ο χώρος σου έχει απολυμανθεί από επαγγελματίες: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες λοιπόν, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι θα αποφύγεις τα σχόλια των κακόβουλων γειτόνων ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

Η σωστή απολύμανση του σπιτιού σου θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου, χωρίς να κινδυνεύσεις από τυχόν δηλητηρίαση από τις ουσίες που μπορούν να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμπιστεύσου ένα αξιόπιστο και έμπειρο συνεργείο απολυμάνσεων και εξαφάνισε τα μικρόβια μια και καλή από το χώρο σου.

Βρες εξειδικευμένο επαγγελματία για το δικό σου χώρο!

Το Douleutaras.gr σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα βακτήρια και τους μύκητες που κατοικούν στον χώρο σου.

Συμπλήρωσε μέσα σε λίγα κλικ τη φόρμα για την εργασία που επιθυμείς και πάρε προσφορές για κόστος απολύμανσης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου

Γιάννης Μ.
136 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Έψαξε εξονυχιστικά στα σημεία όπου εντοπίσαμε το πρόβλημα και δεν αρκέστηκε στο να ψεκάσει απλά. Μας ενημέρωσε ...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ.
3 αξιολογήσεις
Συνεπής στην ώρα της, επέμεινε να απολυμάνει όλο το σπίτι για μεγαλύτερη ασφάλεια παρόλο που την πλήρωνα το ίδιο ποσό για το ένα δωμάτιο ...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Σ.
14 αξιολογήσεις
Έβαλα το αίτημα στο σάιτ Παρασκευή αργά το βράδυ, το Σάββατο με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Βαγγέλης, κι επειδή ήμουν σε πανικό, συμφώνησε να ...
P.E. Service
23 αξιολογήσεις
Άψογοι και κλείσαμε γρήγορα το ραντεβού μας.
A. Γ.
1 αξιολόγηση
Ήταν οκ το όλο έργο συνολικά. Στην ώρα του ήταν η εταιρεία
D. Home
24 αξιολογήσεις
Ήταν μία καλή συνεργασία. Ο επαγγελματίας ήταν αναλυτικός και προσεκτικός στην εργασία του.
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει