Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεντόμωση - Μυοκτονία - Απολύμανση

Απαλλαγή από έντομα και τρωκτικά άμεσα και αποτελεσματικά με φροντίδα από τους ειδικούς.

Άμεση δωρεάν προσφορά

50 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/2/2020

Απολυμάνσεις - Απολύμανση σπιτιού

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συχνά συνδέονται με την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και μη τοξικά. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, για να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων. Αν ενδιαφέρεσαι για απολύμανση σπιτιού τιμές και προσφορές, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις απολύμανση;

Στους επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καταστήματα) οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά, σε σχέση με τις οικίες. Σε οικίες, οι ειδικοί συστήνουν να γίνονται απολυμάνσεις, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η περίοδος που γίνονται οι περισσότερες απολυμάνσεις είναι από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Ειδικά την άνοιξη, τα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν τον πιο αυξημένο αριθμό κρουσμάτων από έντομα και τρωκτικά, που χρειάζονται απολύμανση.

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση προσφέρουν τα συνεργεία μας;

Είτε χρειάζεσαι απολύμανση σπιτιού, είτε επαγγελματικού χώρου, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις το κατάλληλο συνεργείο που θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις, στην καλύτερη τιμή. Οι απολυμάνσεις που αναλαμβάνουν συχνότερα αφορούν τα εξής:

 • Απολύμανση για κατσαρίδες

 • Απολύμανση για ψύλλους

 • Απολύμανση για μυργμήγκια

 • Απολύμανση για μύγες

 • Απολύμανση για κοριούς

 • Απολύμανση για τρωκτικά

Πόσο κοστίζει μία Απολύμανση;

Το κόστος μιας απλής απολύμανσης για ένα διαμέρισμα, όπως και για τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας κυμαίνεται μεταξύ 25-50€ (+ΦΠΑ) και για επαγγελματικούς χώρους 50-70€ (+ΦΠΑ).

Ανάλογα με την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να σου δώσει μια τιμή, ειδικά για το κόστος της εργασίας σου.

Πόσο κοστίζει μία Απεντόμωση;

Το κόστος μιας απεντόμωσης θα εξαρτηθεί, αρχικά από το είδος του εντόμου και την κατάσταση του προβλήματος. Με βάση αυτά τα δύο, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Μετά από μια επίσκεψη και μελέτη του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα σου δώσει συγκεκριμένη προσφορά.

Συνήθως, στην αγορά δίνεται μια τιμή εκκίνησης για μια απεντόμωση και αφού γίνει μια εκτίμηση, δίνεται η τελική τιμή. Οι τιμές για κάθε έντομο είναι οι εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού & επαγγελματικού χώρου;

1. Απολυμάνσεις με Νεφελοψεκασμό: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Απολυμάνσεις με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις απολυμάνσεις είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για το χώρο σου.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απολύμανσης σπιτιού και απεντόμωσης, ανάλογα με το τι είδους έντομα και μικροοργανισμοί έχουν προσβάλει το χώρο σου. Ανάλογα με το είδος μόλυνσης, καθορίζονται και τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απολύμανση σπιτιού.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την άμεση αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και να σου προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο απολύμανσης για το χώρο σου:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Γιατί να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στις απολυμάνσεις;

Το Douleutaras.gr σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο χώρο σου. Αν χρειάζεσαι άμεσα απολύμανση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία, στο πιο προσιτό κόστος!

Υπάρχουν διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά. Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στο χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Οι τεχνικοί μας για απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούν να σου προσφέρουν τα εξής:

 • Διαθέτουν εμπειρία & τεχνογνωσία στις απολυμάνσεις: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο και το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν με λάθος τρόπο χημικά προϊόντα.

 • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

Πάρε προσφορά εδώ

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απολύμανση του Σπιτιού σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μ.
207 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλός γνώστης της δουλειάς του, άμεση ανταπόκριση και με άμεσα αποτελέσματα! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Πολύ καλή συνεργασία, θα τον έχουμε υπόψιν μας και για μελλοντικές σχετικές εργασίες.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά. Συνεπής στο ραντεβού.

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!!!

φωτογραφία επαγγελματία
P.E. Service
29 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες!

Σχετικά άρθρα

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο

Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απολύμανση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

S. C&Κ

Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με την πολύχρονη εμπειρία της αναλαμβάνει άμεσες λύσεις στις απολυμάνσεις κάθε είδους για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι χωρίς παράσιτα,ακάρεα και μικρόβια. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα που είναι φιλικά απέναντι στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Ευάγγελος Σ.

Πειραιάς
28 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών με τα συνεργεία μου. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με απολύμανση και απεντόμωση, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών σας, αλλά και εργασίες που αφορούν το βάψιμο του χώρου σας. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Είμαι Γεωπόνος - Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις και πιο συγκεκριμένα μπορούμε να ασχοληθούμε και με αντιμετώπιση κοριών και κατσαρίδων, αλλά και με μυοκτονίες, πάντα προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! 

Μαρία Σ.

Ροδόπη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας πραγματοποιεί υγειονομικές εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και μέσα που εγγυώνται δραστικά αποτελέσματα. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές