Απολύμανση Σπιτιού

Απαλλαγή από μικρόβια και ιούς άμεσα και αποτελεσματικά με φροντίδα από τους ειδικούς.

Άμεση δωρεάν προσφορά

50 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Απολύμανση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απολύμανση του Σπιτιού σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
214 αξιολογήσεις

Ήρθε στην ώρα του , εξοπλισμένος καλά , μας εξήγησε το τι πρέπει να κάνουμε και είναι όλα μια χαρά

Douleutaras.gr λογότυπο
Ευάγγελος Σταματιάδης
34 αξιολογήσεις

Αποτελεσματικη αντιμετωπιση και πολυ καλη συνεννοηση με τον επαγγελματια. Επισης υπηρξε πολυ σαφης και εξυπηρετικος σχετικα με αποριες που του ειχαμε στη συνεχεια.

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Βλάχος
8 αξιολογήσεις

πολυ καλος ο γρηγορης

φωτογραφία επαγγελματία
Grecopest
6 αξιολογήσεις

Εξυπηρετηκος,ταχύτατος,αποτελεσματικός,επαγγελματίας,στην ώρα του.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Τετραδάκος
4 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας καταρτισμένος και γρήγορος. Μας εξυπηρέτησε σε πρόβλημα με μυρμήγκια εντός σπιτιού

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απολύμανση Σπιτιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Pest Busters

Θεσσαλονίκη
6 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των απολυμάνσεων, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα αιτήματα των πελατών μας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Γρηγόρης Βλάχος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών παρέχοντας ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη στον τομέα της καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σήμερα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες εφαρμογές και μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων, απεντομώσεις για την καταπολέμηση εντόμων, μυοκτονίες για την καταπολέμηση τρωκτικών, απολυμάνσεις για την καταπολέμηση μικροβίων και απωθήσεις για την καταπολέμηση περιστεριών, φιδιών, σκορπιών.

no insects

Ροδόπη
5 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας πραγματοποιεί υγειονομικές εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και μέσα που εγγυώνται δραστικά αποτελέσματα. 

Αλέξης Λένγκος

Κέντρο Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης και εγγυόμαστε όχι απλά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να αποτρέψεις τα ποντίκια και τις κατσαρίδες να εμφανιστούν πάλι.

Θοδωρής Βασιλειάδης

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Πιο συγκεκριμένα, εγώ κι η ομάδα μου ειδικευόμαστε σε αποφράξεις αποχετεύσεων, σωληνώσεων και φρεατίων, απεντομώσεις, μυοκτονίες,απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2020

Απολύμανση σπιτιού - Απολυμάνσεις

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παθογόνων μικροοργανισμών και ιών, καθώς και με τον έλεγχο του πληθυσμού εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις ό,τι μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία, τη δική σου και των γύρω σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι μη τοξικά και φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, ώστε να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων στο διάστημα αυτό. Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τις τιμές και να λάβεις προσφορές για απολύμανση, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Στο μεταξύ, μπορείς να ενημερωθείς για τη διαδικασία της απολύμανσης, τα οφέλη της και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να την εμπιστευτείς σε ένα ειδικό συνεργείο στον οδηγό που ακολουθεί. 

Τι είναι η απολύμανση;

Η απολύμανση εσωτερικών χώρων είναι μια διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια και ιούς.

Οι βλαβεροί για την υγεία μας μικροοργανισμοί συνήθως εισέρχονται στον χώρο μας από ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά. Όμως, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί απολύμανση σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα ενός ιού. Για κάθε είδος μόλυνσης, υπάρχει μια αντίστοιχη υπηρεσία απολύμανσης, η οποία θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα και θα θέσει υπό έλεγχο τον πληθυσμό των φορέων των παθογόνων οργανισμών. 

Ποιες είναι οι τιμές για απολύμανση;

 • Απολύμανση διαμερίσματος - κατοικίας: 25-50€ (+ΦΠΑ)

 • Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας: 25-50€ (+ΦΠΑ)

 • Απολύμανση επαγγελματικών χώρων: 50-70€ (+ΦΠΑ)

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα του χώρου σου, ένας επαγγελματίας θα μπορεί να σου καθορίσει την τελική τιμή και το είδος των εργασιών που απαιτούνται στην περίπτωσή σου. 

Πότε και πόσο συχνά πρέπει να κάνεις απολύμανση;

Στους επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καταστήματα) οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται συχνότερα, σε σχέση με τις οικίες. Σε οικίες, οι ειδικοί συστήνουν να γίνονται απολυμάνσεις, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η περίοδος που γίνονται οι περισσότερες απολυμάνσεις είναι από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Ειδικά την άνοιξη, τα συνεργεία μας αντιμετωπίζουν τον πιο αυξημένο αριθμό κρουσμάτων από έντομα και τρωκτικά, που χρειάζονται απολύμανση.

Ποιες υπηρεσίες για απολύμανση προσφέρουν τα συνεργεία μας;

Οι απολυμάνσεις που αναλαμβάνουν συχνότερα τα συνεργεία μας είναι:

Ένα έμπειρο συνεργείο απολύμανσης, μετά από προσεκτική επιθεώρηση του χώρου σου και καθορισμού του είδους και της κατάστασης του προβλήματος, θα σου προτείνει και την κατάλληλη υπηρεσία που θα σε βοηθήσει να αποχαιρετήσεις τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, καθώς και ό,τι βλαβερό αυτοί μπορεί να έχουν μεταφέρει ή να υπάρχει στον χώρο σου.

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου;

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και τις ανάγκες του κτιρίου και του χώρου, υπάρχει και η αντίστοιχη μέθοδος απολύμανσης, απεντόμωσης (αντιμετώπιση εντόμων) ή μυοκτονίας (αντιμετώπιση τρωκτικών). Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι ένα πιστοποιημένο συνεργείο απολύμανσης θα κάνει χρήση ειδικών, εγκεκριμένων φαρμάκων, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σου και έχουν το ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ας δούμε τώρα δύο συνηθισμένες μεθόδους απολύμανσης που εξασφαλίζουν τη μικροβιοκτονία, κοινώς την αντιμετώπιση ιών και βακτηρίων που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης:

1. Απολυμάνσεις με Νεφελοψεκασμό: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Απολυμάνσεις με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις απολυμάνσεις είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για το χώρο σου.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Ανάλογα με το είδος των εντόμων και των μικροοργανισμών που αυτά έχουν φέρει στον χώρο σου, καθορίζεται η μέθοδος, τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απεντόμωση σπιτιού. Ενδεικτικές μεθόδους απεντόμωσης αποτελούν αυτή με ψεκασμό χαμηλής ή υψηλής πίεσης και η απεντόμωση με gel.

Αναλυτικότερα:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα τρωκτικά;

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν υγειονομικές βόμβες και πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και, ιδανικά, από τεχνικούς εξειδικευμένους στις μεθόδους μυοκτονίας. Στη διάθεσή τους έχουν δολώματα και δολωματικούς σταθμούς,  παγίδες και ειδικά είδη απωθητικής πάστας που κρατάει τα τρωκτικά μακριά και τον χώρο σου προστατευμένο από τις ασθένειες και τα παράσιτα που τυχόν φέρνουν μαζί τους.

Γιατί να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία στις απολυμάνσεις;

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η χρήση ασφαλών φαρμάκων, η λήψη πιστοποίησης και οι συμβουλές που μπορεί να σου παρέχει είναι τα πλεονεκτήματα της ανάθεσης της απολύμανσης του χώρου σου σε έναν επαγγελματία.

Σίγουρα θα βρεις διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά - ειδικά στο διαδίκτυο. Μπορεί και να τις προτιμήσεις ή να έχεις εφαρμόσει ήδη κάποιες από αυτές, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων. 

Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στον χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις, αλλά και της έκτασής του και να σου εγγυηθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Αλλά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα πλεονεκτήματα των επαγγελματιών στις απολυμάνσεις δεν σταματούν εδώ, οπότε ας τα εξετάσουμε μεμονωμένα:

 • Διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία στις απολυμάνσεις: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με τη σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν χημικά προϊόντα με λάθος τρόπο.

 • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

 • Θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές: Αφού απομακρύνουν έντομα και τρωκτικά από τον χώρο σου, θα σου πουν ποια προληπτικά μέτρα μπορείς να υιοθετήσεις, ώστε να κρατήσεις μακριά την πηγή του προβλήματος.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Απολύμανση
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απολύμανση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
101 τ.μ. - 400 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Κορυδαλλός
Εκτελέστηκε από
Ευάγγελος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Κατσαρίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Κηφισιά
Εκτελέστηκε από
Ευάγγελος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Τρωκτικά
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
101 τ.μ. - 400 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεντόμωση - Μυοκτονία
Είδος παράσιτων:
Κατσαρίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Απολύμανση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απολύμανση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
101 τ.μ. - 400 τ.μ.
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες

Σχετικά άρθρα

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο

Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές