Απολυμάνσεις

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολυμάνσεις!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Ημερομηνία ενημέρωσης: 27/5/2019

Απολυμάνσεις: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν κάνεις απολύμανση σπιτιού!

Οι απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αποτελούν εργασίες που συχνά συνδέονται με την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών. Με την απολύμανση σπιτιού απομακρύνεις παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για απολυμάνσεις σπιτιών και απεντομώσεις είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και μη τοξικά. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπεις το χώρο σου για μέρες, για να εργαστεί το συνεργείο απολυμάνσεων. Αν ενδιαφέρεσαι για απολύμανση σπιτιού τιμές και προσφορές, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου.

 

Πώς γίνεται η απολύμανση σπιτιού & επαγγελματικού χώρου;

Τα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν σχετικά με τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία της απολύμανσης:

1. Απολυμάνσεις με Νεφελοψεκασμός: Στη διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους, με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού. Έτσι, εξολοθρεύει παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία σου.

2. Απολυμάνσεις με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στο χώρο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις απολυμάνσεις είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και απολύτως ασφαλή για το χώρο σου.

Φυσικά, έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να επιτευχθεί κορεσμός στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που σου υπόσχονται θαύματα, αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζονται τα έντομα;

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απολύμανσης σπιτιού και απεντόμωσης, ανάλογα με το τι είδους έντομα και μικροοργανισμοί έχουν προσβάλει το χώρο σου. Ανάλογα με το είδος μόλυνσης, καθορίζονται και τα κατάλληλα φάρμακα, αλλά και οι τιμές για απολύμανση σπιτιού.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την άμεση αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών και να σου προτείνουν τον κατάλληλο τρόπο απολύμανσης για το χώρο σου:

 • Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης: Αφορά τον ψεκασμό των χώρων, όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

 • Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης: Πραγματοποιείται, συνήθως, σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

 • Απεντόμωση με gel: Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων, που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Τι να κάνεις για να μην επανεμφανιστούν τα έντομα μετά την απολύμανση;

Τα έντομα και τα τρωκτικά δεν εξαφανίζονται μόνιμα. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, η ανάγκη για απεντόμωση και απολύμανση σπιτιού κρίνεται επιτακτική, ειδικά στις πόλεις. Όμως, τι μπορείς να κάνεις, για να μειώσεις δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισής τους, μετά την απολύμανση;

1. Οι ρωγμές, οι τρύπες στους τοίχους και οι φθαρμένες σωληνώσεις, πρέπει να σφραγίζονται, ώστε να αποφεύγεται η είσοδος εντόμων και μικροβίων στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

2. Οι χώροι πρέπει να αερίζονται συχνά, ώστε να μην παρατηρείται αυξημένη υγρασία. Η υψηλή υγρασία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

3. Τα απορρίμματα στους κάδους των σκουπιδιών πρέπει να πετιούνται και να μην παραμένουν για μέρες στο εσωτερικό των κάδων. Ο βασικός λόγος που δημιουργούνται επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, είναι τα απορρίμματα και έπειτα οι απολυμάνσεις αποτελούν μονόδρομο.

4. Ο σωστός και τακτικός καθαρισμός του χώρου είναι απαραίτητος, για να εξασφαλίσεις καλές συνθήκες υγιεινής στην κατοικία ή το χώρο εργασίας σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου, που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και να απολυμάνουν πλήρως το χώρο σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, αλλά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σου εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Γιατί να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στις απολυμάνσεις;

Υπάρχουν διάφορες σπιτικές και πρόχειρες λύσεις, για να αντιμετωπίσεις προσωρινά τα έντομα και τα τρωκτικά. Ωστόσο, αν υποψιάζεσαι ότι υπάρχει σοβαρή μόλυνση στο χώρο σου, χρειάζεσαι σίγουρα ειδικούς στις απολυμάνσεις. Οι τεχνικοί μας για απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούν να σου προσφέρουν τα εξής:

 • Διαθέτουν εμπειρία & τεχνογνωσία στις απολυμάνσεις: Ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία που πρέπει να απολυμαίνει και τον τρόπο και το σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει, ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη των μικροβίων και των εντόμων.

 • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες: Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυώνται ότι χρησιμοποιούν φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο. Σε απολυμάνσεις με σπιτικούς τρόπους, υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, αν χρησιμοποιηθούν με λάθος τρόπο χημικά προϊόντα.

 • Θα έχεις πιστοποιημένα αποτελέσματα: Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν. Έτσι, θα αποφύγεις και τα σχόλια κακόβουλων γειτόνων, ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα.

Το Douleutaras.gr σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στο χώρο σου. Αν χρειάζεσαι άμεσα απολύμανση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου

Γιάννης Μ.
156 αξιολογήσεις

ήταν κατατοπιστικος και καταρτισμενος

Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Ο κ. Χρηστος ηταν συνεπης, εξυπηρετικος και ανοιχτος σε καθε απορια μου. Ψεκασε καθε σημειο του σπιτιου με καθε λεπτομερεια και εμεινα πο...

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ΑΠΕΝΤΟΜΟΣΗ ) ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ . ΚΑΨΑΧΕΙΛΗ

Quick S.
62 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας. Η πολυκατοικία έμεινε ευχαριστημένη! Θα έχουμε ξανά συνεργασία!

Πάνος Σ.
27 αξιολογήσεις

Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!

Πόσο κοστίζει μία απολύμανση;

Μέσος όρος τιμής: €60

Το μέσο κόστος για μία εξολόθρευση εντόμων ή μικροβίων είναι 60€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 30-150€, ανάλογα το είδος της εργασίας και την κατάσταση του προβλήματος.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Απολύμανση- Απεντόμωση".

€30
Ελάχιστο
€60
Μέσο κόστος
€150
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Είδος εργασίας

Το είδος εργασίας που θα επιλέξεις είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν τρία είδη εργασιών. Η Μυοκτονία, η Απολύμανση και η Απεντόμωση. Κάθε εργασία έχει διαφορετικό σκοπό και διαδικασία. Τι είναι, όμως, αυτό που επηρεάζει το κόστος κάθε εργασίας;

Μυοκτονία

Έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση ποντικιών στον χώρο σου; Κάλεσε αμέσως έναν επαγγελματία! Τα ποντίκια είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία σου και την υγεία των γύρων σου. Η εμφάνιση ποντικιών είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως. Πρόσεξε μην έρθεις σε επαφή με αυτά ή με τα μέρη που έχουν περάσει, διότι υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.

Η διαδικασία της μυοκτονίας είναι πολύ απλή. Πρώτα, ο επαγγελματίας πρέπει να ελέγξει τον χώρο και να βρει τα αγαπημένα σημεία των ποντικιών. Αυτά τα σημεία είναι οι είσοδοι και οι έξοδοι που έχουν, αλλά και τα σημεία όπου περνάνε πιο συχνά, για να μετακινηθούν στον χώρο. Σ’ αυτά τα σημεία, θα τοποθετήσει τα δολώματα και τα ειδικά φάρμακα. Εάν έχεις κατοικίδια και μικρά παιδιά, κράτα τα μακρυά από τα φάρμακα αυτά, για να μην δηλητηριαστούν.

Όσον αφορά το κόστος για την εργασία σου, θα επηρεαστεί από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σου, αλλά κατά κύριο λόγο από το μέγεθος του προβλήματος που έχεις. Σίγουρα ξέρεις το πρόβλημα που έχεις, αλλά αν υπάρχουν παραπάνω ποντίκια; Σε αυτήν την περίπτωση, θα υπάρξουν παραπάνω επισκέψεις και συνεπώς το κόστος ανεβαίνει. 

Για να μπορέσεις, λοιπόν, να έχεις εξ’ αρχής μια αντιπροσωπευτική τιμή, δώσε την ευκαιρία στον επαγγελματία να σε επισκεφθεί και να ελέγξει όλο τον χώρο σου. 

Το κόστος για μια απλή μυοκτονία κοστίζει περίπου 30 - 60€*.

Απολύμανση

Η διαδικασία της απολύμανσης θα σου προσφέρει ένα υγιές και φιλικό περιβάλλον, για σένα και την οικογένειά σου. Με την απολύμανση διώχνεις όλα τα μικρόβια, που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο σου. Τα μικρόβια είναι φορείς αρκετών ασθενειών. Μπορεί να υπάρχουν σε κάθε αντικείμενο, που έρχεσαι σε επαφή καθημερινώς. 

Πρέπει να γίνεται 2 φορές τον χρόνο σε οικίες και πιο συχνά σε επαγγελματικούς χώρους. Ειδικά, στους χώρους που έχεις δει έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κ.τ.λ.) και ποντίκια, χρειάζεται οπωσδήποτε μια απολύμανση, για να καταπολεμήσεις όλα τα μικρόβια που μπορεί να έχουν φέρει. 

Ανάλογα την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να σου δώσει μια τιμή, για το κόστος της εργασίας σου. 

Το κόστος μιας απλής απολύμανσης για ένα διαμέρισμα, όπως και για τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας κυμαίνεται μεταξύ 30 - 50 €* και για επαγγελματικούς χώρους 50 - 70 €*. 

Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί, εάν η απολύμανση αφορά μεγαλύτερους χώρους και αν επιθυμείς να κλείσεις συμφωνία για περισσότερες επισκέψεις π.χ. μία απολύμανση κάθε μήνα.

Απεντόμωση

Η απεντόμωση γίνεται για την καταπολέμηση των εντόμων, με την μέθοδο του ψεκασμού. Σκοπός της είναι, να εξουδετερώσει όλα τα έντομα, καθώς και τις φωλιές που μπορεί να έχουν φτιάξει. Δεν προσφέρει κάποια υπηρεσία απολύμανσης, παρά μόνο εξόντωσης.

Για να έχεις μια αποτελεσματική απεντόμωση στον χώρο σου, θα πρέπει αρχικά να αδειάσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο τον χώρο σου. Δώσε στον επαγγελματία μία πιο καθαρή εικόνα του χώρου σου, για να βρει τις εστίες των εντόμων. Άδειασε τα ντουλάπια και φύλαξε τα τρόφιμα.

Μόλις, ετοιμαστεί ο χώρος, ο επαγγελματίας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, θα ψεκάσει το φάρμακο σε όλο το χώρο. Τα πιο σημαντικά μέρη που πρέπει να ψεκαστούν, είναι οι γωνίες περιμετρικά του δαπέδου, τα παράθυρα, οι πόρτες, τα ντουλάπια και τα σκοτεινή μέρη, όπου υπάρχει υγρασία.

Μόλις τελειώσει ο ψεκασμός, ο χώρος θα πρέπει να αεριστεί, τουλάχιστον μέχρι να φύγει η μυρωδιά του φαρμάκου. Αν έχεις παιδιά ή κατοικίδια ή και τα δύο, μην τα αφήσεις να έρθουν σε επαφή με αυτά τα σημεία. Ρώτα τον επαγγελματία, μετά από πόσες μέρες θα μπορέσεις να καθαρίσεις τον χώρο. Όσο περισσότερες μέρες μένει το φάρμακο, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχει.

Το κόστος μιας απεντόμωσης θα εξαρτηθεί, αρχικά από το είδος του εντόμου και την κατάσταση του προβλήματος. Με βάση αυτά τα δύο, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερο εξοπλισμό και περισσότερες επισκέψεις θα χρειαστεί. Άσε τον επαγγελματία να δει τον χώρο σου και να εκτιμήσει το πρόβλημα, ώστε να σου δώσει εξ’ αρχής μια αντιπροσωπευτική τιμή για την εργασία σου. Συνήθως, στην αγορά δίνεται μια τιμή εκκίνησης για μια απεντόμωση και αφού γίνει μια εκτίμηση, δίνεται η τελική τιμή. Οι τιμές για κάθε έντομο είναι οι εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€ *

 • Ψύλλοι από 40€*

 • Μυρμήγκια από 30€*

 • Μύγες από 30€*

 • Κοριοί από 40€*

Άλλοι παράγοντες

Τετραγωνικά μέτρα

Αναλόγως τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σου, θα επηρεαστεί και το κόστος της εργασίας σου. Συνεπώς, άλλη χρέωση θα έχεις για μια μονοκατοικία, για ένα διαμέρισμα και άλλη για μια πολυκατοικία με τους κοινόχρηστους χώρους.

Κατάσταση προβλήματος

Ανάλογα την κατάσταση του προβλήματος σε κάθε εργασία, θα επηρεάσει και το κάθε κόστος αντίστοιχα. Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, τόσο περισσότερο χρόνο, εξοπλισμό και προσωπικό θα απαιτηθεί. Η κάθε εργασία έχει διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Για να είναι πιο αντιπροσωπευτικό το κόστος, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει ο επαγγελματίας να κάνει μια επίσκεψη στο χώρο σου και να αναλύσει ο ίδιος την κατάσταση. Πρέπει να δει όλο το σπίτι, την παλαιότητά του, την πολυπλοκότητα του, ώστε να γνωρίζει τι απαιτήσεις που θα έχει η εργασία σου.

Συμβουλές

 • Καθάριζε το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο τακτικά. Χρησιμοποίησε χλωρίνη είτε καθαριστικά υγρά για το πάτωμα.
 • Όσον αφορά την κουζίνα σου, καθάριζέ την καθημερινά και μην αφήνεις ψίχουλα και σκουπίδια.
 • Τα σκουπίδια να τα έχεις καλά σφραγισμένα και σ’ ένα εξωτερικό χώρο.
 • Κλείσε οποιαδήποτε ρωγμή ή τρύπα, που μπορεί να υπάρχει. Αυτά τα σημεία γίνονται οι καλύτερες είσοδοι για έντομα και ποντίκια.
 • Αέριζε τον χώρο σου συχνά, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση μικροβίων και η δημιουργία υγρασίας.
 • Εάν έχεις κατοικίδια, να φροντίζεις για την συχνή περιποίηση τους και τον συχνό καθαρισμό τους. Κάνε συχνό έλεγχο στο τρίχωμα τους. Εάν αντιληφθείς οποιοδήποτε έντομο (ψύλλος, τσιμπούρι) επικοινώνησε με τον κτηνίατρο.
 • Στη διαδικασία της απεντόμωσης και της απολύμανσης πρέπει να είναι παρών ο επιστήμονας της εταιρείας και να έχει την σχετική άδεια. Ο ίδιος θα υπογράψει το πιστοποιητικό και θα στο δώσει μετά το πέρας της εφαρμογής.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο

Περισσότερα
Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Απολυμάνσεις

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S. Απολυμάνσεις - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της απολύμανσης, της απεντόμωσης και της μυοκτονίας με βασικό στόχο να απαλλάξει τους πελάτες από έντομα, τρωκτικά και παθογόνους μικροοργανισμούς. Η μυοκτονία αλλά και η απεντόμωση αντιμετωπίζουν ποντίκια και έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία μπορεί να έχετε στον χώρο σας. Σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για απεντόμωση, μυοκτονία και απολύμανση ώστε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα στην ρίζα του. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ. Απολυμάνσεις - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απολύμανσης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Είτε ταλαιπωρείστε από ποντίκια είτε με έντομα και παθογόνους μικροοργανισμούς, η απεντόμωση και η μυοκτονία μπορούν να εξασφαλίσουν ένα υγιεινό περιβάλλον. Εμπιστευθείτε μας για εξειδικευμένες απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων!
Χρήστος Σ. Απολυμάνσεις - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης. Με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο εφαρμόζει ειδικές μεθόδους για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίνδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο. Είμαστε πάντοτε συνεπείς και φροντίζουμε ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Για εξειδικευμένες υπηρεσίες, που αφορούν την απεντόμωση και την μυοκτονία, επιλέξτε την εταιρεία μας και θα έχετε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!
Πάνος Σ. Απολυμάνσεις - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα που συνδέεται με την αντιμετώπιση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» (τρωκτικά, έντομα, κλπ). Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης και εγγυόμαστε όχι απλά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να αποτρέψεις τα ποντίκια και τις κατσαρίδες να εμφανιστούν πάλι. Μέσα από υγειονομικές εφαρμογές προσφέρουμε αποδοτικότητα και αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα φάρμακα τόσο για απεντομώσεις όσο και για μυοκτονίες. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία. Φιλοσοφία μας είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από τα αποτελέσματά τους!
Ορεστης Κ. Απολυμάνσεις - Αθήνα
19 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμόζοντας απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία στο χώρο σας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και την θέληση για εξυπηρέτηση του πελάτη. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε έντομο, τρωκτικό ή παθογόνο μικροοργανισμό που κατοικεί στον χώρο σας. Η ποιότητα της εργασίας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση έργου για κάθε δουλειά που ολοκληρώνουμε. Φροντίζουμε να εξελίσσουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών για μυοκτονία, απεντόμωση και απολύμανση, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζονται άμεση και ριζική επίλυση του προβλήματος. Βρισκόμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις κατσαρίδες και τα ποντίκια και να φροντίσουμε να μην σας ταλαιπωρήσουν ξανά!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει