20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2017 στα Συστήματα Ασφαλείας

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε χώρο με απόλυτη ασφάλεια και αναλαμβάνουμε και εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο πολλά χρόνια προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος της είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Λώμης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρία μας ασχολείται με τον τομέα της πληροφορικής και των συστημάτων ασφαλείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθιστώντας την ικανή να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση καμερών και συναγερμών στο χώρο σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και επαγγελματισμό και επιδιώκουμε εγγυημένες λύσεις. Επιλέξτε μας για τις ανταγωνιστικές τιμές μας και για την εξυπηρέτηση, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης των συστημάτων ασφαλείας σας, από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στιβάκτας - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης συστημάτων ασφαλείας για τους χώρους σας. Με εμπειρία πάνω από δέκα χρόνια στον κόσμο της τεχνολογίας, βάζουμε ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας. Κύριος στόχος σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας, καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του. Με την προσαρμογή μας στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και την άψογη συνεργασία τους είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε όλα τα έργα με ακρίβεια και επιτυχία.Ξεκινώντας με την μελέτη και συνεχίζοντας με την επίβλεψη και κατασκευή του έργου, είμαστε δίπλα στον πελάτη παρέχοντάς του διαρκώς ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα όποια προβλήματα ή απορίες προκύπτουν. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή να σας αποστείλουμε την προσφορά που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές και στο εμπόριο τηλεφωνικών κέντρων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε από αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας μέχρι και δημιουργία δικτύων. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπογιατζής - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή το μαγαζί σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεφωνικών κέντρων και έχουμε αναπτύξει μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλες τις συνεργασίες μας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του κατανοούμε και βρίσκουμε ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις με πολύ καλές τιμές.Αν θέλετε να βρούμε και για εσάς μια εγγυημένη λύση για την επικοινωνία και την ασφάλειά σας επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα συστήματα ασφαλείας, που σας απασχολούν και ασχολούμαστε και με εργασίες τοποθέτησης και εγκατάστασης στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Δρούμε άμεσα όταν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά, προκειμένου να είμαστε κοντά στον πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες, σχετικά με την σύνδεση και τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Πατσέλης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Στράτος Πατσέλης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, καθημερινά με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα προστατεύει μόνιμα τον πελάτη. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Φέρνω εις πέρας κάθε εργασία. Προτιμήστε με και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, Bltech, προσφέρει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στον χώρο που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τα καλύτερα προϊόντα για την κάθε εργασία. Χρησιμοποιούμε πάντα γνήσια υλικά και ανταλλακτικά ώστε να παράγουμε έργα που θα αντέξουν στον χρόνο και θα σας κρατήσουν ασφαλείς. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνης των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων είναι εγγύηση για εμάς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Electrosave - - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πασχάλης Διαμάντης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα Αττική 105 52

Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κλειδόραμα - - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τις πόρτες και τα συστήματα ασφάλειάς, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιαννης Κατωποδης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η εταιρεία cooling & electrical, δραστηριοποιείται στον χώρο τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας