Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Συστήματα Ασφαλείας

Εγκατάστησε Συστήματα Ασφαλείας Κορυφαίας Ποιότητας στο Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή με Αξιολογημένους Επαγγελματίες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2019

Συστήματα ασφαλείας: Πώς θα διαλέξεις το καλύτερο για το σπίτι σου;

Υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Υπάρχουν διαφορετικά συστήματα ασφαλείας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για παράθυρα και πόρτες, ακόμα και για μπαλκονόπορτες. 

Πώς θα βρεις το σωστό σύστημα ασφαλείας για τις ανάγκες σου; Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα, να το εγκαταστήσουν και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας;

1. Είδος συστήματος ασφαλείας (συναγερμός, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης κτλ).
2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου που θα τοποθετηθεί σύστημα ασφαλείας.
3. Ύπαρξη καλωδίωσης ή ανάγκη για νέα καλωδίωση χώρου.
4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας - επωνυμία.
5. Είδος εργασίας που θα χρειαστείς (εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση).

1. Το είδος συστήματος ασφαλείας 

Ανάλογα με το είδος συστήματος που θέλεις να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου, είναι φυσικό να βρεις διαφορετικά κόστη στην αγορά. Για παράδειγμα, ένα ποιοτικό σύστημα με συναγερμό ξεκινά, περίπου στα 300€. Αντίστοιχα, ένα σύστημα με κάμερες παρακολούθησης ξεκινά στα 250€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης. 

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερο χώρο θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερους ανιχνευτές, κάμερες και λοιπά εξαρτήματα θα χρειαστείς. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας θα έχουν και περισσότερη δουλειά να κάνουν για σένα.

3. Ανάγκη για καλωδίωση

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει η καλωδίωση ενός συστήματος ασφαλείας και κάθε τρόπος ενδείκνυται για διαφορετικές περιπτώσεις. Αρκετές φορές στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου, όμως όπου δεν υπάρχει πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας

Η μάρκα του συστήματος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή, την αξιοπιστία και την εγγύηση που παρέχεται. Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

5. Είδος εργασίας

Η εγκατάσταση, η επισκευή και η συντήρηση συστημάτων ασφαλείας έχουν πολύ διαφορετικά κόστη. Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης είναι 70-140€. Επηρεάζεται ριζικά από το αν έχεις ήδη καλωδίωση ή χρειάζεσαι νέα. 

Για μια επισκευή συστημάτων ασφαλείας, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας έχουν ένα ημερομίσθιο, περίπου στα 30-50€ +ΦΠΑ. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό για την επισκευή, το κόστος του επιβαρύνει επιπλέον την τιμή επισκευής.

Η πιο συνήθης ανάγκη συντήρησης για τα συστήματα ασφαλείας είναι η αλλαγή των μπαταριών σε μονάδα και σειρήνα. Ενδεικτικά, το κόστος των μπαταριών είναι 15€ και η χρέωση στην αγορά είναι συνήθως 50-70€ +ΦΠΑ με υλικά και εργασία.

Τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας για σπίτια!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εσωτερικού χώρου;

1. Κλειδαριές ασφαλείας

2. Πόρτες ασφαλείας 

3. Σύστημα συναγερμού

4. Κλειστό κύκλωμα με κάμερες 

5. Συστήματα πυρανίχνευσης

6. Ανιχνευτές κίνησης

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες

2. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες

3. Συστήματα με φωτοκύτταρο

4. Κάγκελα ασφαλείας

1. Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες: Η λειτουργία τους πραγματοποιείται με την τοποθέτηση πομπού και δέκτη. Το σημάδι ότι υπάρχει εισβολέας είναι, όταν αλλάζει το επίπεδο σήματος που λαμβάνει ο δέκτης. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί, ώστε να αναγνωρίζουν πλήρως τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιο ζώο και έναν κλέφτη, με αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα λάθους.

2. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι ανιχνευτές με υπέρυθρες δέσμες. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.

3. Συστήματα με φωτοκύτταρο: Οι κλέφτες προτιμούν να κινούνται στο σκοτάδι για να περνάνε απαρατήρητοι. Τοποθετώντας φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, καθιστάς δύσκολο το πέρασμα τους και τους οδηγείς μακριά από την περιουσία σου.

4. Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Τι πρέπει να προσέξεις για τη σωστή εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας;

1. Επίλεξε έναν αξιολογημένο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας για εγκατάσταση.

2. Προτιμήσε μια γνωστή μάρκα ή αντιπροσωπεία που προσφέρει γραπτή εγγύηση συστήματος.

3. Δώσε προσοχή στη σωστή καλωδίωση (αν πρόκειται για ενσύρματο σύστημα ασφαλείας).

4. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού μαζί με τον τεχνικό.

1. Επίλεξε με προσοχή τον εγκαταστάτη του συστήματος ασφαλείας.

Ο τεχνικός που θα επιλέξεις αποτελεί το βασικό παράγοντα της αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματός σου. Όσο καλό και αν είναι ποιοτικά το προϊόν που θα επιλέξεις, αν η εγκατάσταση στα συστήματα ασφαλείας σπιτιού δεν είναι σωστή, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

2. Επίλεξε μια γνωστή μάρκα ή αντιπροσωπεία.

Το σύστημα ασφαλείας αποτελεί επένδυση για το χώρο σου και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Θα ήταν καλό να επιλέξεις μια γνωστή εταιρεία με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, που θα ξέρεις ότι θα είναι εκεί να σε εξυπηρετήσει, ακόμα και χρόνια μετά την τοποθέτηση του συναγερμού ή της πόρτας ασφαλείας σου.

3. Δώσε προσοχή στη σωστή καλωδίωση.

Αν το σύστημα ασφαλείας που επιλέξεις είναι ενσύρματο, το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι η καλωδίωση. Πέρα από τους προφανείς λόγους, που είναι η σωστή λειτουργία τoυ συστήματος, μια προσεκτική καλωδίωση είναι απαραίτητη για την αισθητική του χώρου.

4. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού.

Ένα σημαντικό βήμα μετά την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας του σπιτιού, είναι η καθοδήγηση από τον επαγγελματία για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Χάρη σε αυτό, θα μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες του συστήματος, αποφεύγοντας τη λανθασμένη χρήση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

Η σωστή εγκατάσταση για το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σου διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την αποδοτικότητά του. Ένας έμπειρος τεχνικός της πλατφόρμας μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση με ασφάλεια, αλλά και να σου προσφέρει καθοδήγηση για τη σωστή χρήση του συστήματος.

Γιατί αξίζει να τοποθετήσεις ανιχνευτές κίνησης;

 • Οι ανιχνευτές κίνησης συνδέονται με συναγερμό, που σε ειδοποιεί για τη δραστηριότητα στο χώρο.

 • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανιχνευτών κίνησης, για τοποθέτηση σε τοίχους και οροφές, αλλά και με περιστροφή, έως και 360 μοιρών.

 • Μπορείς να βρεις ανιχνευτές κίνησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 • Κάνουν ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, καθώς λειτουργούν μόνο όταν εντοπίζεται κίνηση στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

 • Μπορείς να χειριστείς τους ανιχνευτές κίνησης από το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Οι ανιχνευτές κίνησης αποτελούν ένα πολύ οικονομικό σύστημα ασφαλείας, το οποίο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Συζήτησε με έναν έμπειρο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας, για να σου επιβεβαιώσει αν ο ανιχνευτής κίνησης είναι αυτό που σου ταιριάζει!

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να εγκαταστήσεις συστήματα ασφαλείας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το σπίτι σου. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σου προτείνουν αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας για το χώρο σου, αλλά και να σε προμηθεύσουν με αυτό και να αναλάβουν τη σωστή εγκατάσταση με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Λοιπόν, αν θέλεις να επιλέξεις και να εγκαταστήσεις συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα κλικ, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας!
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εγκατάσταση των Συστημάτων Ασφαλείας τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ Θ.
234 αξιολογήσεις

Εξυπηρετικότατος και φαίνεται ότι είναι καλός επαγγελματίας

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Α.
57 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Αρίστη πρώτη επαφή. Κατά την διάρκεια των εργασιών, πολύ προσεκτικός και διακριτικός, με προτάσεις και επιλογές…

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, συνεπής, γνώστης του αντικειμένου και καλές τιμές

φωτογραφία επαγγελματία
Ελευθέριος Σ.
29 αξιολογήσεις

Σοβαρός και συνεπής επαγγελματίας!

φωτογραφία επαγγελματία

ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σχετικά άρθρα

Συστήματα Συναγερμού: O συμμαχός σου κατά των καλοκαιρινών διαρρηκτών!

Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Τεχνικοί Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας της Πλατφόρμας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΑΝΗΣ Θ.

Συστήματα Ασφαλείας - Γλυφάδα
234 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας από το 1999, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες απαιτητικές περιπτώσεις για συστήματα ασφαλείας. Στα χρόνια εμπειρίας μου, έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μου, με αποτέλεσμα να αποτελώ πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Στόχος μου είναι να προσφέρω πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και χαμηλού κόστους, έτσι ώστε κάθε πελάτης μου να μένει ικανοποιημένος. Είμαι έτοιμος να αναλάβω άμεσα την εργασία σας και να προσφέρω πλήρη ασφάλεια στο χώρο σας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Γιάννης Κ.

Συστήματα Ασφαλείας - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση για συστήματα ασφαλείας στο χώρο σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και μπορούμε να φροντίσουμε για εγκαταστάσεις, επισκευές και ό,τι άλλο χρειαστείτε για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε!

E. Μ.

Συστήματα Ασφαλείας - Άγιος Δημήτριος
167 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, διαθέτοντας εμπειρία χρόνων στο σχετικό τομέα. Θέλουμε να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το σύστημα ασφαλείας που χρειάζεστε, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Πασχάλης Δ.

Συστήματα Ασφαλείας - Αθήνα
39 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας, όπου φροντίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους, για περισσότερα χρόνια. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού συστήματος, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πολύ ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και σε προσιτό κόστος. Για άμεση εξυπηρέτηση σε σύστημα ασφαλείας, προτιμήστε μας και δε θα το μετανιώσετε!

Κλειδ.

Συστήματα Ασφαλείας - Νέα Ιωνία
37 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, όπου έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες για εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις. Φροντίζουμε πάντα να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για ό,τι χρειάζονται και προσφέρουμε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του συστήματος ασφαλείας, για να αποδίδει καλύτερα και για περισσότερα χρόνια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα και οικονομικές τιμές, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε διαθέσιμοι, όποτε μας χρειαστείτε!

Σχετικές υπηρεσίες