Συστήματα Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ότι πρέπει να ξέρεις για να επιλέξεις τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για το χώρο σου.

Ψάχνεις το καταλληλότερο σύστημα ασφαλείας και έχεις χαθεί στην πληθώρα των επιλογών; Αναρατιώσαι με ποιον τρόπο θα προστατέψεις αποτελεσματικά το χώρο σου; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Με την εγκληματικότητα να έχει αυξηθεί σε δραματικά επίπεδα, είναι λογικό να ψάχνεις έναν τρόπο να προφυλάξεις τόσο τους δικούς σου ανθρώπους όσο και την περιουσία σου. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας σε συνδυασμό με μια σωστή τοποθέτηση είναι το κλειδί σε αυτή την προσπάθεια. Πώς όμως ξέρεις ποιο είναι το σύστημα ασφαλείας που πραγματικά σου ταιριάζει;

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εύκολα την λύση. Αφού του αναλύσεις τις ανάγκες σου, θα κάνει μια μελέτη του χώρου και θα σου προτείνει το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις επιθυμίες σου.

Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά πολλές καθώς υπάρχουν συστήματα ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συστήματα ασφαλείας για μπαλκονόπορτες ή ακόμα και συστήματα ασφαλείας μόνο για τα παράθυρα. Για να έχεις μια πρώτη εικόνα, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις πιο διαδεδομένες επιλογές που μπορείς να συναντήσεις για επαγγελματικούς χώρους και σπίτια.

Συστήματα ασφαλείας εσωτερικού χώρου

  • Τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας: Οι περισσότερες έχουν συγκεκριμένο αριθμό κλειδιών που την ανοίγουν και το κλειδί τους δεν αντιγράφεται. Επίσης, είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και είναι αρκετά δύσκολο για έναν διαρρήκτη να τις σπάσει.
  • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας: Η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει ότι δεν θα μπει κανείς στον χώρο. Συνήθως, είναι κατασκευασμένες από πολύ ανθεκτικά μέταλλα και διαθέτουν και κλειδαριές ασφαλείας που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση χωρίς κλειδί.
  • Σύστημα συναγερμού: Αποτελεί ίσως την πιο συνηθισμένη επιλογή και μπορείς να βρεις τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο σύστημα συναγερμού. Ο συναγερμός θα ειδοποιήσει την Άμεσο Δράση και με τη σειρήνα θα διώξει τους κλέφτες.
  • Τοποθέτηση κάμερας: Είναι το πιο αποτρεπτικό μέσο για κάθε εισβολέα. Καταγράφοντας τις κινήσεις του καθιστά εύκολη την αναγνώριση και σύλληψη του. Για το λόγο αυτό, αποτελούν τον κύριο φόβο τους και μια εξαιρετική λύση για την προστασία του χώρου σου.

Συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου

  • Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες: Η λειτουργία τους πραγματοποιείται με την τοποθέτηση πομπού και δέκτη. Το σημάδι ότι υπάρχει εισβολέας είναι όταν αλλάζει το επίπεδο σήματος που λαμβάνει ο δέκτης. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί, ώστε να αναγνωρίζουν πλήρως τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιο ζώο και έναν κλέφτη, με αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα λάθους και ψευτοσυναγερμών.
  • Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι ανιχνευτές με υπέρυθρες δέσμες. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.
  • Συστήματα με φωτοκύτταρο: Οι κλέφτες προτιμούν να κινούνται στο σκοτάδι για να περνάνε απαρατήρητοι. Τοποθετώντας φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, καθιστάς δύσκολο το πέρασμα τους και τους οδηγείς μακριά από την περιουσία σου.
  • Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν και με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Όποια και αν είναι η τελική σου επιλογή , υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν και μετά την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας στο χώρο σου. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Επέλεξε με προσοχή τον εγκαταστάτη του συστήματος ασφαλείας.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που πρέπει να κάνεις. Ο τεχνικός που θα επιλέξεις αποτελεί το βασικό παράγοντα της αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματός σου. Όσο καλό και αν είναι ποιοτικά το προϊόν που θα επιλέξεις, αν η εγκατάσταση δεν είναι σωστή το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Επιλογή μάρκας ή αντιπροσωπείας.

Κατά τη διαδικασία επιλογής του συστήματος ασφαλείας σου, απέφυγε τις φθηνές και δεύτερες λύσεις. Το σύστημα ασφαλείας, αποτελεί επένδυση για το χώρο σου και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ακόμη, θα ήταν καλό να επιλέξεις μια γνωστή εταιρεία με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, που θα ξέρεις ότι θα είναι εκεί να σε εξυπηρετήσει όσα χρόνια και να περάσουν από την τοποθέτηση του συναγερμού ή της πόρτας ασφαλείς σου.

Προσοχή στην σωστή καλωδίωση.

Αν το σύστημα ασφαλείας που επιλέξεις είναι ενσύρματο, το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι η καλωδίωση. Πέρα από τους προφανείς λόγους που είναι η σωστή λειτουργία τoυ συστήματος, μια προσεχτική καλωδίωση είναι απαραίτητη για την αισθητική του χώρου. Μη ξεχνάς ότι τα ελεύθερα καλώδια που εξέχουν σε διάφορα σημεία πέρα από αντιαισθητικά είναι και επικίνδυνα.

Μάθημα χειρισμού.

Ένα βήμα που πολλοί παραλείπουν μετά την τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας τους είναι η καθοδήγηση από τον επαγγελματία για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Έτσι, πολλές φορές αδυνατούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του συστήματος ασφαλείας που επέλεξαν, ενώ η λανθασμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την προστασία του χώρου σου. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενώ η πολυετής εμπειρία τους τους επιτρέπει να βρουν εύκολα την καταλληλότερη λύση για την περίπτωσή σου.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση και εγκατάσταση ή την επισκευή του συστήματος ασφαλείας σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος συστήματος ασφαλείας με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Όλα τέλεια!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.