Συστήματα Ασφαλείας

Εγκατάστησε Συστήματα Ασφαλείας Κορυφαίας Ποιότητας στο Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή με Αξιολογημένους Επαγγελματίες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 03/2/2020

Συστήματα ασφαλείας: Πώς θα διαλέξεις το καλύτερο για το σπίτι σου;

Υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Υπάρχουν διαφορετικά συστήματα ασφαλείας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για παράθυρα και πόρτες, ακόμα και για μπαλκονόπορτες. 

Πώς θα βρεις το σωστό σύστημα ασφαλείας για τις ανάγκες σου; Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα, να το εγκαταστήσουν και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας;

1. Είδος συστήματος ασφαλείας (συναγερμός, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης κτλ).
2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου που θα τοποθετηθεί σύστημα ασφαλείας.
3. Ύπαρξη καλωδίωσης ή ανάγκη για νέα καλωδίωση χώρου.
4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας - επωνυμία.
5. Είδος εργασίας που θα χρειαστείς (εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση).

1. Το είδος συστήματος ασφαλείας 

Ανάλογα με το είδος συστήματος που θέλεις να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου, είναι φυσικό να βρεις διαφορετικά κόστη στην αγορά. Για παράδειγμα, ένα ποιοτικό σύστημα με συναγερμό ξεκινά, περίπου στα 300€. Αντίστοιχα, ένα σύστημα με κάμερες παρακολούθησης ξεκινά στα 250€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης. 

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερο χώρο θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερους ανιχνευτές, κάμερες και λοιπά εξαρτήματα θα χρειαστείς. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας θα έχουν και περισσότερη δουλειά να κάνουν για σένα.

3. Ανάγκη για καλωδίωση

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει η καλωδίωση ενός συστήματος ασφαλείας και κάθε τρόπος ενδείκνυται για διαφορετικές περιπτώσεις. Αρκετές φορές στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου, όμως όπου δεν υπάρχει πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας

Η μάρκα του συστήματος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή, την αξιοπιστία και την εγγύηση που παρέχεται. Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

5. Είδος εργασίας

Η εγκατάσταση, η επισκευή και η συντήρηση συστημάτων ασφαλείας έχουν πολύ διαφορετικά κόστη. Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης είναι 70-140€. Επηρεάζεται ριζικά από το αν έχεις ήδη καλωδίωση ή χρειάζεσαι νέα. 

Για μια επισκευή συστημάτων ασφαλείας, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας έχουν ένα ημερομίσθιο, περίπου στα 30-50€ +ΦΠΑ. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό για την επισκευή, το κόστος του επιβαρύνει επιπλέον την τιμή επισκευής.

Η πιο συνήθης ανάγκη συντήρησης για τα συστήματα ασφαλείας είναι η αλλαγή των μπαταριών σε μονάδα και σειρήνα. Ενδεικτικά, το κόστος των μπαταριών είναι 15€ και η χρέωση στην αγορά είναι συνήθως 50-70€ +ΦΠΑ με υλικά και εργασία.

Τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας για σπίτια!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εσωτερικού χώρου;

1. Κλειδαριές ασφαλείας

2. Πόρτες ασφαλείας 

3. Σύστημα συναγερμού

4. Κλειστό κύκλωμα με κάμερες 

5. Συστήματα πυρανίχνευσης

6. Ανιχνευτές κίνησης

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες

2. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες

3. Συστήματα με φωτοκύτταρο

4. Κάγκελα ασφαλείας

1. Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες: Η λειτουργία τους πραγματοποιείται με την τοποθέτηση πομπού και δέκτη. Το σημάδι ότι υπάρχει εισβολέας είναι, όταν αλλάζει το επίπεδο σήματος που λαμβάνει ο δέκτης. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί, ώστε να αναγνωρίζουν πλήρως τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιο ζώο και έναν κλέφτη, με αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα λάθους.

2. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι ανιχνευτές με υπέρυθρες δέσμες. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.

3. Συστήματα με φωτοκύτταρο: Οι κλέφτες προτιμούν να κινούνται στο σκοτάδι για να περνάνε απαρατήρητοι. Τοποθετώντας φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, καθιστάς δύσκολο το πέρασμα τους και τους οδηγείς μακριά από την περιουσία σου.

4. Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Τι πρέπει να προσέξεις για τη σωστή εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας;

1. Επίλεξε έναν αξιολογημένο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας για εγκατάσταση.

2. Προτιμήσε μια γνωστή μάρκα ή αντιπροσωπεία που προσφέρει γραπτή εγγύηση συστήματος.

3. Δώσε προσοχή στη σωστή καλωδίωση (αν πρόκειται για ενσύρματο σύστημα ασφαλείας).

4. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού μαζί με τον τεχνικό.

1. Επίλεξε με προσοχή τον εγκαταστάτη του συστήματος ασφαλείας.

Ο τεχνικός που θα επιλέξεις αποτελεί το βασικό παράγοντα της αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματός σου. Όσο καλό και αν είναι ποιοτικά το προϊόν που θα επιλέξεις, αν η εγκατάσταση στα συστήματα ασφαλείας σπιτιού δεν είναι σωστή, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

2. Επίλεξε μια γνωστή μάρκα ή αντιπροσωπεία.

Το σύστημα ασφαλείας αποτελεί επένδυση για το χώρο σου και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Θα ήταν καλό να επιλέξεις μια γνωστή εταιρεία με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, που θα ξέρεις ότι θα είναι εκεί να σε εξυπηρετήσει, ακόμα και χρόνια μετά την τοποθέτηση του συναγερμού ή της πόρτας ασφαλείας σου.

3. Δώσε προσοχή στη σωστή καλωδίωση.

Αν το σύστημα ασφαλείας που επιλέξεις είναι ενσύρματο, το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι η καλωδίωση. Πέρα από τους προφανείς λόγους, που είναι η σωστή λειτουργία τoυ συστήματος, μια προσεκτική καλωδίωση είναι απαραίτητη για την αισθητική του χώρου.

4. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού.

Ένα σημαντικό βήμα μετά την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας του σπιτιού, είναι η καθοδήγηση από τον επαγγελματία για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Χάρη σε αυτό, θα μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες του συστήματος, αποφεύγοντας τη λανθασμένη χρήση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

Η σωστή εγκατάσταση για το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σου διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την αποδοτικότητά του. Ένας έμπειρος τεχνικός της πλατφόρμας μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση με ασφάλεια, αλλά και να σου προσφέρει καθοδήγηση για τη σωστή χρήση του συστήματος.

Γιατί αξίζει να τοποθετήσεις ανιχνευτές κίνησης;

 • Οι ανιχνευτές κίνησης συνδέονται με συναγερμό, που σε ειδοποιεί για τη δραστηριότητα στο χώρο.

 • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανιχνευτών κίνησης, για τοποθέτηση σε τοίχους και οροφές, αλλά και με περιστροφή, έως και 360 μοιρών.

 • Μπορείς να βρεις ανιχνευτές κίνησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 • Κάνουν ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, καθώς λειτουργούν μόνο όταν εντοπίζεται κίνηση στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

 • Μπορείς να χειριστείς τους ανιχνευτές κίνησης από το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Οι ανιχνευτές κίνησης αποτελούν ένα πολύ οικονομικό σύστημα ασφαλείας, το οποίο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Συζήτησε με έναν έμπειρο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας, για να σου επιβεβαιώσει αν ο ανιχνευτής κίνησης είναι αυτό που σου ταιριάζει!

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να εγκαταστήσεις συστήματα ασφαλείας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το σπίτι σου. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σου προτείνουν αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας για το χώρο σου, αλλά και να σε προμηθεύσουν με αυτό και να αναλάβουν τη σωστή εγκατάσταση με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Λοιπόν, αν θέλεις να επιλέξεις και να εγκαταστήσεις συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα κλικ, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας!
4,82 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εγκατάσταση των Συστημάτων Ασφαλείας τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
248 αξιολογήσεις

Σοβαρός επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου!!!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!!!

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
248 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
13 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, πολύ καλή δουλειά και πολύ καλές τιμές

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
13 αξιολογήσεις

Ολα εγιναν πολυ επαγγελματικα και με πολυ προσεγμενη δουλεια. Επικοινωνιακος και καθαρος κατα την εκτελεση των εργασιων.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
13 αξιολογήσεις

Είναι η 1η φορά που χρησιμοποιώ τέτοια μέθοδο προκειμένου να βρω κάποιον τεχνίτη. Κάνοντας έρευνα αγοράς για εγκατάσταση συναγερμού στο σπί…

Σχετικά άρθρα

Συστήματα Συναγερμού: O συμμαχός σου κατά των καλοκαιρινών διαρρηκτών!

Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Τεχνικοί Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας της Πλατφόρμας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY

Νότια Προάστια Αθήνας
248 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας από το 1999, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες απαιτητικές περιπτώσεις για συστήματα ασφαλείας. Στα χρόνια εμπειρίας μου, έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μου, με αποτέλεσμα να αποτελώ πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Στόχος μου είναι να προσφέρω πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και χαμηλού κόστους, έτσι ώστε κάθε πελάτης μου να μένει ικανοποιημένος. Είμαι έτοιμος να αναλάβω άμεσα την εργασία σας και να προσφέρω πλήρη ασφάλεια στο χώρο σας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Γιάννης Κατωπόδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση για συστήματα ασφαλείας στο χώρο σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και μπορούμε να φροντίσουμε για εγκαταστάσεις, επισκευές και ό,τι άλλο χρειαστείτε για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε!

Electrosave Μιχόπουλος

Νότια Προάστια Αθήνας
167 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, διαθέτοντας εμπειρία χρόνων στο σχετικό τομέα. Θέλουμε να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το σύστημα ασφαλείας που χρειάζεστε, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Πασχάλης Διαμάντης

Κέντρο Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας, όπου φροντίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους, για περισσότερα χρόνια. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού συστήματος, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πολύ ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και σε προσιτό κόστος. Για άμεση εξυπηρέτηση σε σύστημα ασφαλείας, προτιμήστε μας και δε θα το μετανιώσετε!

Κλειδόραμα

Δυτικά Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, όπου έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες εργασίες για εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις. Φροντίζουμε πάντα να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για ό,τι χρειάζονται και προσφέρουμε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του συστήματος ασφαλείας, για να αποδίδει καλύτερα και για περισσότερα χρόνια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα και οικονομικές τιμές, σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε διαθέσιμοι, όποτε μας χρειαστείτε!

Δημήτρης Κωστακόπουλος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, με πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο. Αναλαμβάνουμε την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας για συστήματα ασφαλείας, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και τα καλύτερα συστήματα της αγοράς. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, σε πολύ προσιτές τιμές. Προτιμήστε μας, για άμεσα και αποδοτικά αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου σας!

ELECTRICITY ART Κωνσταντίνος Τζιόλας

Πειραιάς
46 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εργασίες εγκατάστασης και τοποθέτησης συστήματος ασφαλείας σε οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα. Γνωρίζω πόσο σημαντικός για εσάς είναι ο προσωπικός σας χώρος, γι' αυτό και εργάζομαι δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό προς αυτόν. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίησή σας από το σύστημα ασφαλείας που θα εγκατασταθεί στο χώρο. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

Κίμων Παναγιώτου

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Εξειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας, όπως κάμερες και συναγερμούς για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις και όποια άλλη εργασία χρειαστείτε, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα καλύτερα συστήματα για την ασφάλεια του χώρου σας, αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, με ασφάλεια και αξιοπιστία!

Βασίλειος Τσαφάς

Νότια Προάστια Αθήνας
181 αξιολογήσεις

Εδώ και 25 χρόνια, αναλαμβάνω εργασίες για συστήματα ασφαλείας σπιτιού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν χρόνια. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μου αποτελεί προτεραιότητα για μένα, γι' αυτό και προσπαθώ πάντα να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητα, σε οικονομικές τιμές. Μαζί με το προσωπικό μου, είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε σύστημα ασφαλείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, άμεσα και υπεύθυνα!

Δημήτρης - Δημοσθένης Ρωσίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
44 αξιολογήσεις

Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα και στόχος μου είναι να σας παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ασφάλεια του χώρου σας, σε προσιτές τιμές. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Mastoras 24

Βόρεια Προάστια Αθήνας
131 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολείται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, όπου καθημερινά αναλαμβάνουμε εργασίες για εγκαταστάσεις και επισκευές με επιτυχία. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε συστήματα ασφαλείας για το χώρο σας και να αναλάβουμε την επαγγελματική τους τοποθέτηση!

Ιωάννης Κουράσης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας, όπου μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα καλύτερα συστήματα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε την αξιόπιστη εγκατάσταση του συστήματός σας, φροντίζοντας για την πλήρη λειτουργικότητά του. Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από αμεσότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια, γιατί στόχος μας είναι να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβουμε και το δικό σας σύστημα ασφαλείας!

Marx Security Electronics Χάρης Μαρκάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για εργασίες σε συστήματα ασφαλείας, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Θέλουμε πάντα να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους και να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε το καλύτερο σύστημα ασφαλείας για το χώρο σας και να αναλάβουμε την εγκατάσταση, άμεσα και αξιόπιστα!

Κώστας Αγοράτσιος

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό με άρτια κατάρτιση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, όπου μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση συστήματος της επιλογής σας και όποια άλλη εργασία χρειαστείτε. Εξυπηρετούμε εργασίες για συστήματα ασφαλείας σπιτιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων, με αφοσίωση στην πλήρη ασφάλεια του εκάστοτε χώρου που αναλαμβάνουμε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να σας εξυπηρετήσουμε στις πιο προσιτές τιμές!

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από αξιόπιστους τεχνικούς στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, με εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο. Εδώ και χρόνια, αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες για συστήματα ασφαλείας, προκειμένου να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε ανάγκη σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε οικονομικές τιμές και πάντα με αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Η ασφάλεια του χώρου σας είναι ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και είμαστε έτοιμοι να σας το αποδείξουμε!

Υπάρχει Λύση Αντώνης Μπεχάρης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Mαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας που επιθυμείτε στον χώρο σας, συνδυάζοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με εμπειρία χρόνων και ευγενικό προσωπικό. Το εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών μας προσφέρει με συνέπεια και λογικές τιμές μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για συστήματα ασφαλείας, έχοντας ως κύριο μέλημά του, τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά για την εργασία σας, άμεσα και αξιόπιστα!

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολείται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και αναλαμβάνει υπηρεσίες για κάθε χώρο που επιθυμείτε. Είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με το καλύτερο σύστημα ασφαλείας για το χώρο σας, αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας. Χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώμαστε ότι θα σας προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας και δε θα το μετανιώσετε!

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης για συστήματα ασφαλείας, από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε δίπλα σας!

Αλάρμη Συστήματα Ασφαλείας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Με δραστηριοποίηση από το 1988, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εγκατάσταση - τοποθέτηση σε σύστημα ασφαλείας της επιλογής σας. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και αφοσίωση στο ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε άρτιο αποτέλεσμα για την ασφάλεια του χώρου σας, στις καλύτερες τιμές. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

Χρήστος Μπογιατζής

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας για οικίες και καταστήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό κλάδο, έχοντας εξυπηρετήσει πολυάριθμες εργασίες και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Για εμάς, επίκεντρο της προσοχής είναι ο άνθρωπος και ο σεβασμός στο χώρο του. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για το σύστημα ασφαλείας που χρειάζεστε, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Θέρμης
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Κάντας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 520,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πέραμα
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Βακούλας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 420,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 340,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Βύρωνας
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Βακούλας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 40,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Παπάγου - Χολαργού
Εκτελέστηκε από
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Άλλο Κόστος: 35,00€