Συστήματα Ασφαλείας Σπιτιών - Εγκατάσταση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Σπιτιών - Εγκατάσταση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τα συστήματα ασφαλείας σπιτιών;

Ψάχνεις το καταλληλότερο σύστημα ασφαλείας και έχεις χαθεί στην πληθώρα των επιλογών; Αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο θα προστατέψεις αποτελεσματικά το σπίτι σου; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Με την εγκληματικότητα να έχει αυξηθεί σε δραματικά επίπεδα, είναι λογικό να ψάχνεις έναν τρόπο να προφυλάξεις τόσο τους δικούς σου ανθρώπους όσο και την περιουσία σου. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας σε συνδυασμό με μια σωστή τοποθέτηση είναι το κλειδί σε αυτή την προσπάθεια. Πώς όμως ξέρεις ποιο είναι το σύστημα ασφαλείας που θα εξασφαλίσει μέγιστη ασφάλεια στο σπίτι σου;

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εύκολα την λύση. Αφού του αναλύσεις τις ανάγκες σου, θα κάνει μια μελέτη του χώρου και θα σου προτείνει το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις επιθυμίες σου.

Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά πολλές καθώς υπάρχουν συστήματα ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συστήματα ασφαλείας για μπαλκονόπορτες ή ακόμα και συστήματα ασφαλείας μόνο για τα παράθυρα.

Οι δημοφιλέστερες επιλογές στα συστήματα ασφαλείας!

Για να έχεις μια πρώτη εικόνα, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις πιο διαδεδομένες επιλογές που έχεις για να ενισχύσεις την προστασία του σπιτιού σου με τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας.

Συστήματα ασφαλείας εσωτερικού χώρου

Εάν επιθυμείς την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου, παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όπως μας τις πρότειναν οι έμπειροι τεχνικοί μας:

  • Τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας: Οι περισσότερες έχουν συγκεκριμένο αριθμό κλειδιών που την ανοίγουν και το κλειδί τους δεν αντιγράφεται. Επίσης, είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά και είναι αρκετά δύσκολο για έναν διαρρήκτη να τις σπάσει.

  • Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας: Η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει ότι δεν θα μπει κανείς στον χώρο. Συνήθως, είναι κατασκευασμένες από πολύ ανθεκτικά μέταλλα και διαθέτουν και κλειδαριές ασφαλείας που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση χωρίς κλειδί.

  • Σύστημα συναγερμού: Αποτελεί ίσως την πιο συνηθισμένη επιλογή και μπορείς να βρεις τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο σύστημα συναγερμού. Ο συναγερμός θα ειδοποιήσει την Άμεσο Δράση και με τη σειρήνα θα διώξει τους κλέφτες.

  • Τοποθέτηση κάμερας: Είναι το πιο αποτρεπτικό μέσο για κάθε εισβολέα. Καταγράφοντας τις κινήσεις του καθιστά εύκολη την αναγνώριση και σύλληψη του. Για το λόγο αυτό, αποτελούν τον κύριο φόβο τους και μια εξαιρετική λύση για την προστασία του χώρου σου.

  • Εγκατάσταση πυρανίχνευσης: Στα συστήματα ασφαλείας ανήκουν και τα συστήματα πυρανίχνευσης. Αν και δεν προστατεύουν το χώρο σου από τους διαρρήκτες, φροντίζουν για τη γενικότερη ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

  • Τοποθέτηση Ανιχνευτών Κίνησης: Αποτελούν οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι. Μπορούν να συνδυαστούν με κάμερες και να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας.

Συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας εξωτερικού χώρου μπορεί να γίνει σε πολύ μικρό διάστημα και οι επιλογές που έχεις για να εξασφαλίσεις την προστασία του σπιτιού είναι οι εξής:

  • Περιμετρική προστασία με μικροκυματικές δέσμες: Η λειτουργία τους πραγματοποιείται με την τοποθέτηση πομπού και δέκτη. Το σημάδι ότι υπάρχει εισβολέας είναι όταν αλλάζει το επίπεδο σήματος που λαμβάνει ο δέκτης. Η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί, ώστε να αναγνωρίζουν πλήρως τη διαφορά ανάμεσα σε κάποιο ζώο και έναν κλέφτη, με αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα λάθους και ψευτοσυναγερμών.

  • Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι ανιχνευτές με υπέρυθρες δέσμες. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.

  • Συστήματα με φωτοκύτταρο: Οι κλέφτες προτιμούν να κινούνται στο σκοτάδι για να περνάνε απαρατήρητοι. Τοποθετώντας φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, καθιστάς δύσκολο το πέρασμα τους και τους οδηγείς μακριά από την περιουσία σου.

  • Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν και με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Όποια και αν είναι η τελική σου επιλογή , υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν και μετά την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο σπίτι σου. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας: 4 Σημεία Προσοχής!

Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο σπίτι, όσο απλή και γρήγορη εργασία κι αν είναι, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό ώστε να κάνεις την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή και να εξασφαλίσεις το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς να νιώθεις στο σπίτι σου. Οι αξιόπιστοι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα βασικά σημεία προσοχής πριν την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας:

1. Επέλεξε με προσοχή τον εγκαταστάτη του συστήματος ασφαλείας.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που πρέπει να κάνεις. Ο τεχνικός που θα επιλέξεις αποτελεί το βασικό παράγοντα της αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματός σου. Όσο καλό και αν είναι ποιοτικά το προϊόν που θα επιλέξεις, αν η εγκατάσταση στα συστήματα ασφαλείας σπιτιού, δεν είναι σωστή το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

2. Επιλογή μάρκας ή αντιπροσωπείας.

Κατά τη διαδικασία επιλογής του συστήματος ασφαλείας του σπιτιού σου, απέφυγε τις φθηνές και δεύτερες λύσεις. Το σύστημα ασφαλείας, αποτελεί επένδυση για το χώρο σου και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ακόμη, θα ήταν καλό να επιλέξεις μια γνωστή εταιρεία με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, που θα ξέρεις ότι θα είναι εκεί να σε εξυπηρετήσει όσα χρόνια και να περάσουν από την τοποθέτηση του συναγερμού ή της πόρτας ασφαλείς σου.

3. Προσοχή στην σωστή καλωδίωση.

Αν το σύστημα ασφαλείας που επιλέξεις είναι ενσύρματο, το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι η καλωδίωση. Πέρα από τους προφανείς λόγους που είναι η σωστή λειτουργία τoυ συστήματος, μια προσεχτική καλωδίωση είναι απαραίτητη για την αισθητική του χώρου. Μη ξεχνάς ότι τα ελεύθερα καλώδια που εξέχουν σε διάφορα σημεία πέρα από αντιαισθητικά είναι και επικίνδυνα.

4. Μάθημα χειρισμού.

Ένα βήμα που πολλοί παραλείπουν μετά την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας του σπιτιού τους, είναι η καθοδήγηση από τον επαγγελματία για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Έτσι, πολλές φορές αδυνατούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του συστήματος ασφαλείας που επέλεξαν, ενώ η λανθασμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε βλάβες που χρειάζονται επισκευή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας σπιτιών. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι σου και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενώ η πολυετής εμπειρία τους τους επιτρέπει να βρουν εύκολα την καταλληλότερη λύση για την περίπτωσή σου.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σπιτιών. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν εξειδικευμένα συστήματα καμερών και συναγερμών τόσο που εγγυώνται προστασία και ασφάλεια τόσο για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού όσο και για τον εξωτερικό χώρο.

Καταχώρησε την εργασία σου, για εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σπιτιού και πάρε προσφορές από τους καλύτερους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας, με λίγα μόνο κλικ!

Τα πιο διαδεδομένα συστήματα ασφαλείας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνικούς στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
192 αξιολογήσεις
Eμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Μάνη Θεοφάνη με την σύνδεση της κάμερας.
Ιωάννης Α.
39 αξιολογήσεις
'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις
Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.
Χρήστος Κ.
29 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, συνεπής, γνώστης του αντικειμένου και καλές τιμές
C. Security
27 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ . ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις
Ευγένεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα!
Σχετικά άρθρα
Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει