Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου: Τί πρέπει να προσέξεις;

Τα έπιπλα μπάνιου, έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά μας αφού πέρα από την αισθητική που χαρίζουν στο λουτρό, δημιουργούν αποθηκευτικούς χώρους που καθιστούν ακόμη και τα πιο μικρά μπάνια λειτουργικά. Η τοποθέτησή τους, πολλοί πιστεύουν ότι δεν απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό, όμως για να είσαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ο απαραίτητος χώρος ώστε να χρησιμοποιείς το μπάνιο σου εύκολα σε καθημερινή βάση, χρειάζεσαι μία επαγγελματική ματιά και εκτίμηση.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας, για το τι πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση των επίπλων μπάνιου και εκείνοι εστίασαν σε τέσσερα στοιχεία.

Η Διαρρύθμιση του Χώρου: Υπάρχουν μικρά και μεγάλα μπάνια. Το μέγεθος του μπάνιου και η διαρρύθμισή του, θα επηρεάσει την επιλογή των επίπλων. Στα μικρά μπάνια, προτιμώνται κρεμαστά έπιπλα που αφήνουν το δάπεδο ελεύθερο.

Εάν επιθυμείς ράφια και ντουλαπάκια, καλό θα ήταν να τα τοποθετήσεις όσο πιο κοντά στην οροφή γίνεται ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο. Ακόμη, τοποθέτησε χτιστή ντουζιέρα για εξοικονόμηση χώρου και έπιπλα στήλη για να βάλεις τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι στο λουτρό σου.

Στην περίπτωση που διαθέτεις ένα μεγάλο μπάνιο, τότε οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Θα σου φανεί πολύ λειτουργικός ένας πάγκος με ντουλαπάκια που θα ενώνεται αρμονικά με τον νιπτήρα εξασφαλίζοντας αισθητική αλλά και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, μία μοντέρνα ή κλασσική μπανιέρα θα απογειώσει την εικόνα του.

Ο φωτισμός: Κι όμως ο φωτισμός στο μπάνιο, είναι βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει την θέση των επίπλων του μπάνιου. Δεν θέλεις τα έπιπλα να καλύπτουν το φυσικό φως από το παράθυρο του μπάνιου. Εάν έχεις μόνο τεχνητό φως στο μπάνιο, φρόντισε να τοποθετηθεί ένας καθρέφτης από κάτω ώστε να έχεις άπλετο φως για τις πρωινές σου συνήθειες. Η αντανάκλαση του φωτός επάνω στον καθρέπτη θα δημιουργήσει ακόμη την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Ατέλειες στους Τοίχους του Μπάνιου: Πολλές φορές, παρατηρούμε ατέλειες στους τοίχους που δημιουργήθηκαν μετά από μερεμέτια στο μπάνιο ή και κατά την διάρκεια της κατασκευής του. Τοποθετώντας τον νιπτήρα ή την τουαλέτα στα σημεία που υπάρχουν φθορές, μπορείς να τις καλύψεις έξυπνα και χωρίς κόστος.

Για τις φθορές κοντά στο ταβάνι του μπάνιου, πολλοί χρησιμοποιούν τις γυψοσανίδες οροφής που δίνουν ύψος στο δωμάτιο ενώ μπορούν να βαφούν στις αποχρώσεις που επιθυμείς.

Το Στυλ του Χώρου: Το μπάνιο, είναι από τα σημαντικότερα δωμάτια σε ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο. Είναι σημαντικό τα έπιπλα που θα τοποθετήσεις να δένουν αρμονικά με το στυλ του υπόλοιπου χώρου. Στην αγορά θα βρεις μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, ρουστίκ και κλασσικά.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας συνεργάζονται με τους διακοσμητές μας και προτείνουν λειτουργικές και πρωτότυπες λύσεις ώστε να έχεις έναν λειτουργικό χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Οι επαγγελματίες μας, τοποθετούν ντουζιέρες, πάγκους, στήλες, ράφια νιπτήρες και τουαλέτες σε μικρά και μεγάλα λουτρά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές στις τοποθετήσεις επίπλων και σύντομα να έχεις το μπάνιο των ονείρων σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση
Τι χρειάζεται ένα μικρό μπάνιο για να είναι απόλυτα λειτουργικό και να μην σε περιορίζει; Η απάντηση περισσότερα τετραγωνικά μέτρα
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει