Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τοποθέτηση Επίπλων Μπάνιου: Τί πρέπει να προσέξεις;

Τα έπιπλα μπάνιου, έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά μας αφού πέρα από την αισθητική που χαρίζουν στο λουτρό, δημιουργούν αποθηκευτικούς χώρους που καθιστούν ακόμη και τα πιο μικρά μπάνια λειτουργικά. Η τοποθέτησή τους, πολλοί πιστεύουν ότι δεν απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό, όμως για να είσαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ο απαραίτητος χώρος ώστε να χρησιμοποιείς το μπάνιο σου εύκολα σε καθημερινή βάση, χρειάζεσαι μία επαγγελματική ματιά και εκτίμηση.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας, για το τι πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση των επίπλων μπάνιου και εκείνοι εστίασαν σε τέσσερα στοιχεία.

Η Διαρρύθμιση του Χώρου: Υπάρχουν μικρά και μεγάλα μπάνια. Το μέγεθος του μπάνιου και η διαρρύθμισή του, θα επηρεάσει την επιλογή των επίπλων. Στα μικρά μπάνια, προτιμώνται κρεμαστά έπιπλα που αφήνουν το δάπεδο ελεύθερο.

Εάν επιθυμείς ράφια και ντουλαπάκια, καλό θα ήταν να τα τοποθετήσεις όσο πιο κοντά στην οροφή γίνεται ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο. Ακόμη, τοποθέτησε χτιστή ντουζιέρα για εξοικονόμηση χώρου και έπιπλα στήλη για να βάλεις τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι στο λουτρό σου.

Στην περίπτωση που διαθέτεις ένα μεγάλο μπάνιο, τότε οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Θα σου φανεί πολύ λειτουργικός ένας πάγκος με ντουλαπάκια που θα ενώνεται αρμονικά με τον νιπτήρα εξασφαλίζοντας αισθητική αλλά και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, μία μοντέρνα ή κλασσική μπανιέρα θα απογειώσει την εικόνα του.

Ο φωτισμός: Κι όμως ο φωτισμός στο μπάνιο, είναι βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει την θέση των επίπλων του μπάνιου. Δεν θέλεις τα έπιπλα να καλύπτουν το φυσικό φως από το παράθυρο του μπάνιου. Εάν έχεις μόνο τεχνητό φως στο μπάνιο, φρόντισε να τοποθετηθεί ένας καθρέφτης από κάτω ώστε να έχεις άπλετο φως για τις πρωινές σου συνήθειες. Η αντανάκλαση του φωτός επάνω στον καθρέπτη θα δημιουργήσει ακόμη την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Ατέλειες στους Τοίχους του Μπάνιου: Πολλές φορές, παρατηρούμε ατέλειες στους τοίχους που δημιουργήθηκαν μετά από μερεμέτια στο μπάνιο ή και κατά την διάρκεια της κατασκευής του. Τοποθετώντας τον νιπτήρα ή την τουαλέτα στα σημεία που υπάρχουν φθορές, μπορείς να τις καλύψεις έξυπνα και χωρίς κόστος.

Για τις φθορές κοντά στο ταβάνι του μπάνιου, πολλοί χρησιμοποιούν τις γυψοσανίδες οροφής που δίνουν ύψος στο δωμάτιο ενώ μπορούν να βαφούν στις αποχρώσεις που επιθυμείς.

Το Στυλ του Χώρου: Το μπάνιο, είναι από τα σημαντικότερα δωμάτια σε ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο. Είναι σημαντικό τα έπιπλα που θα τοποθετήσεις να δένουν αρμονικά με το στυλ του υπόλοιπου χώρου. Στην αγορά θα βρεις μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, ρουστίκ και κλασσικά.

Τοποθέτηση Νιπτήρα: Τι χρειάζεται να προσέξεις;

Η τοποθέτηση νιπτήρα είναι μία εργασία που κατέχει ξεχωριστή θέση στην τοποθέτηση επίπλων μπάνιου.

  • Αρχικά, πριν την τοποθέτηση νιπτήρα, χρειάζεται να γνωρίζεις πως τα βασικά είδη, είναι δύο: ο κρεμαστοί νιπτήρες και οι νιπτήρες με κολώνα.

  • Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση νιπτήρα, χρειάζεται να έχεις μετρήσει προσεκτικά τις διαστάσεις του σημείου που θα μπει ο νιπτήρας (μήκος, ύψος, βάθος), ώστε να μη βρεθείς σε δυσάρεστη θέση μετά την αγορά του νιπτήρα.

  • Στην τοποθέτηση νιπτήρα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονό ή διπλό νιπτήρα. Σε περίπτωση μονού νιπτήρα υπολογίζεις ένα διάστημα 70εκ πάνω από τον πάγκο ενώ σε περίπτωση διπλού, ένα αντίστοιχο διάστημα 150εκ πάνω από τον πάγκο.

  • Στην τοποθέτηση νιπτήρα, χρειάζεται να σκεφτείς καλά και την μπαταρία μπάνιου, ώστε να επιτρέπει το άνετο πλύσιμο χεριών και την τοποθέτηση μεγάλων αντικειμένων (πχ λεκάνη για πλύσιμο).

Τέλος, στην τοποθέτηση νιπτήρα μεγάλο ρόλο παίζει και το υλικό του νιπτήρα. Καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στα εξής είδη:

Πορσελάνινος: Εμποδίζει τη συσσώρευση αλάτων και η λάμψη της δε φεύγει με το χρόνο. Είναι αρκετά διαδεδομένη επιλογή τα τελευταία χρόνια.

Κεραμεικός: Πολύ ανθεκτικός στις φθορές και στα καθαριστικά.

Από Συνθετική ρητίνη: Μεγάλη γκάμα επιλογών, ανθεκτικός και εύκολος στη συντήρηση.

Γυάλινος: Έχει ειδικές απαιτήσεις καθαρισμού και είναι ευαίσθητος στις ρωγμές, αλλά δίνει ένα άλλο αέρα στο μπάνιο.

Από υλικό Solid: Καθαρίζεται εύκολα με νερό και σαπούνι, έχει λεία επιφάνεια και θερμή, προσφέροντας υψηλή υγιεινή.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας συνεργάζονται με τους διακοσμητές μας και προτείνουν λειτουργικές και πρωτότυπες λύσεις ώστε να έχεις έναν λειτουργικό χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Οι επαγγελματίες μας, τοποθετούν ντουζιέρες, πάγκους, στήλες, ράφια νιπτήρες και τουαλέτες σε μικρά και μεγάλα λουτρά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές στις τοποθετήσεις επίπλων και σύντομα να έχεις το μπάνιο των ονείρων σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Ο Λαζαρος ειναι πολυ καλος επαγγελματιας. Και μια ζημια που προεκυψε ,ο Λαζαρος ανελαβε να την διορθωσει.
Mastoras
117 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικοί , καθαροί και με συνέπεια στο ραντεβού τους! Θα ξαναχρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες τους.
Ιωάννης Σ.
42 αξιολογήσεις
Πάρα πολύ καλός, συνεπής, επαγγελματίας, έμπειρος.
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός με όρεξη και μεράκι. Εδωσε δημιουργικές λύσεις εκεί που φαινομενικά είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο.
Κώστας Κ.
18 αξιολογήσεις
Άψογος ο Κώστας πολύ ευγενικός και πολύ υπομονετικός στη δουλειά του ακόμα και σε αναποδιά! Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Αχιλλέας Π.
6 αξιολογήσεις
Ευγενικός και συνεπής τεχνικός
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση
Τι χρειάζεται ένα μικρό μπάνιο για να είναι απόλυτα λειτουργικό και να μην σε περιορίζει; Η απάντηση περισσότερα τετραγωνικά μέτρα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει