20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ενεργειακών πιστοποιητικών


Όμιλος εταιρειών Καμιτσάκη . - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πεύκη Αττική 151 21

Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1999. Με την πολυετή μας εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία με προσοχή στην λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού, που έχει ανάγκη ο χώρος σας. Παρέχουμε υπηρεσίες με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουμε βάση στην αισθητική του πελάτη. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Καματερό Αττική 134 51

Είμαι ο Βασίλης Ζιάγκας και είμαι ενεργειακός επιθεωρητής. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας εξυπηρετήσω άμεσα σχετικά με την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού που μπορεί να χρειάζεστε για τον χώρο σας! Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακής μελέτης και αναβάθμισης του χώρου σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, βρισκόμαστε σε θέση να μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και να δώσουμε λύση σε ότι προβλήματα έχετε, άμεσα. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι οι άριστες γνώσεις μου και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Συνδυάζουμε όμορφα αισθητικά αποτελέσματα, με εξαιρετικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για τους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και φροντίζουμε να σας καλύπτουμε από την αρχή μέχρι και το τέλος των νέων αναγκών σας. Σας παρέχουμε από εξειδικευμένα συνεργεία για τον καθαρισμό του χώρου σας μέχρι και παντός τύπου τεχνικών. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, όποτε μας χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω εργασίες ενεργειακής επιθεώρησης και έκδοσης πιστοποιητικού. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλίντια Μπούρα - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και το τεχνικό γραφείο μου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι πρωτότυπες λύσεις μας, είναι η εγγύηση και οι λόγοι που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν συνειδητά.Αποκτήστε γρήγορα το νέο απαραίτητο πιστοποιητικό για την κατοικία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Αναγνωστοπούλου - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το γραφείο μου, Κτίριο-Σύνθεση, αναλαμβάνει εκδόσεις ενεργειακών πιστοποιητικών. Για περισσότερα από 13 χρόνια, το γραφείο μου, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών, πάντα, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την άρτια εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και τη γρήγορη διεκπεραίωση των εργασιών που αναλαμβάνει. Συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες Τοπογράφους, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες. Στόχος μου είναι να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις, ώστε να μπορώ να παρέχω τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής κτηρίων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Ασχολούμαι με πληθώρα εργασιών και μπορώ να αναλάβω και την έκδοση πιστοποιητικών ενέργειας για το κτίριό σας. Τα στοιχεία που με έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να σας εξυπηρετήσω σε κάθε είδους εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού, που έχετε ανάγκη. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε αφορά ιδιωτικό χώρο, είτε αφορά επαγγελματικό χώρο. Με γνώμονα την ικανοποίησή των πελατών μας, ολοκληρώνουμε την κάθε εργασία με μοναδικό τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε άψογα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Λούπης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Λούπης, αναλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις και εκδόσεις ενεργειακών πιστοποιητικών. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 35 χρόνια. Στόχος μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η λειτουργικότητα του χώρου καθώς και το συμφέρον του πελάτη. Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ελευθεριάδης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το τεχνικό γραφείο, Envigreen, αναλαμβάνει την ενεργειακή μελέτη του χώρου σας για την έκδοση πιστοποιητικού. Με μακρά προϋπηρεσία στους τομείς μελέτης, κατασκευών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και εφαρμογές ενεργειακής αναβάθμισης ενός κτιρίου. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, με αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά κριτήρια, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζής - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η DOMITECHNICA, προσφέρει υπηρεσίες έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των ενεργειακών επιθεωρήσεων και έχουμε καταφέρει, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Προτεραιότητα μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχοντας του την υψηλότερη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιγνάτιος Μανίκας - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την μελέτη και την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για το κτίριο σας. Είμαι αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στον χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Ακολουθώ την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μου λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για τις ηλεκτρολογικές σας εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παπαποστόλου - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την ενεργειακή μελέτη του κτιρίου σας για την έκδοση πιστοποιητικού. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των τεχνικών εργασιών και συνεργάζομαι με αξιόλογους, καταξιωμένους επαγγελματίες με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Δουλεύω με συνέπεια και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη καθώς και άμεση υποστήριξη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βάσια Μαυρογιάννη - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρία μας, Εναρμόνηση ΑΕ, παρέχει υπηρεσίες ενεργειακής μελέτης και έκδοσης πιστοποιητικών. Δραστηριοποιείται κυρίως στην ανέγερση συγκροτημάτων κατοικιών, κτιρίων, καταστημάτων και γραφείων με έμφαση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα των χώρων και την ποιότητα της κατασκευής από το 1989. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εργασίες μόνωσης εξυπηρετώντας σας στο έπακρον. Κάθε έργο υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, εργοδηγούς και τεχνικούς, οι οποίοι το επιβλέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται άρτια διεκπεραίωση σε όλες τις διαδικασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολάου - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Ηράκλειο Αττική 141 22

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εκδοσή του ενεργειακού σας πιστοποιητικού, άμεσα και με επαγγελματισμό. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμάς, για αυτό παρέχουμε και εξατομικευμένες λύσεις, στον καθέναν σας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση εξυπηρέτηση και στις ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ενεργειακό Πιστοποιητικό