20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ενεργειακών πιστοποιητικών


Ιωάννης Μανανεδάκης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Δίνω αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα ενεργειακών πιστοποιητικών, επιθεωρώντας τον χώρο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την υψηλή ποιότητα εργασίας. Θα χαρώ να με προτιμήσετε και να μου αναθέσετε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όμιλος εταιρειών Καμιτσάκη . - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πεύκη Αττική 151 21

Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1999. Με την πολυετή μας εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία με προσοχή στην λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού, που έχει ανάγκη ο χώρος σας. Παρέχουμε υπηρεσίες με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουμε βάση στην αισθητική του πελάτη. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για τους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και φροντίζουμε να σας καλύπτουμε από την αρχή μέχρι και το τέλος των νέων αναγκών σας. Σας παρέχουμε από εξειδικευμένα συνεργεία για τον καθαρισμό του χώρου σας μέχρι και παντός τύπου τεχνικών. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, όποτε μας χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλίντια Μπούρα - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και το τεχνικό γραφείο μου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι πρωτότυπες λύσεις μας, είναι η εγγύηση και οι λόγοι που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν συνειδητά.Αποκτήστε γρήγορα το νέο απαραίτητο πιστοποιητικό για την κατοικία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΑΪΤΗΣ - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πύργος Δυτική Ελλάδα 271 00

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ονομάζομαι Παναγιώτης Κολαΐτης και είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός. Με πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών αναλαμβάνω για εσάς την κάλυψη σας σε παντός είδους βεβαιώσεις Μηχανικών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανδριανάκος - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω υπηρεσίες έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού για το χώρο του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα αισθητικά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιγνάτιος Μανίκας - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την μελέτη και την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για το κτίριο σας. Είμαι αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, δραστηριοποιούμενος στον χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Ακολουθώ την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μου λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για τις ηλεκτρολογικές σας εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής κτηρίων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Ασχολούμαι με πληθώρα εργασιών και μπορώ να αναλάβω και την έκδοση πιστοποιητικών ενέργειας για το κτίριό σας. Τα στοιχεία που με έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να σας εξυπηρετήσω σε κάθε είδους εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργαντέας - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω άμεσες λύσεις στην έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, η υψηλή ποιότητα εργασίας αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γρηγοριάδης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κερατσίνι Αττική 187 57

Παρέχω υπηρεσίες έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών. Διαθέτω 11 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες και συνεργάζομαι με αξιόπιστους και καταξιωμένους συνεργάτες προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και βρισκόμαστε κοντά σας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των εργασιών. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολάου - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Ηράκλειο Αττική 141 22

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εκδοσή του ενεργειακού σας πιστοποιητικού, άμεσα και με επαγγελματισμό. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμάς, για αυτό παρέχουμε και εξατομικευμένες λύσεις, στον καθέναν σας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση εξυπηρέτηση και στις ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες ενεργειακής μελέτης και έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον χώρο σας. ΤΤα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Αναγνωστοπούλου - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το γραφείο μου, Κτίριο-Σύνθεση, αναλαμβάνει εκδόσεις ενεργειακών πιστοποιητικών. Για περισσότερα από 13 χρόνια, το γραφείο μου, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών, πάντα, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την άρτια εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και τη γρήγορη διεκπεραίωση των εργασιών που αναλαμβάνει. Συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες Τοπογράφους, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες. Στόχος μου είναι να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις, ώστε να μπορώ να παρέχω τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Λούπης - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, Λούπης, αναλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις και εκδόσεις ενεργειακών πιστοποιητικών. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών τα τελευταία 35 χρόνια. Στόχος μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η λειτουργικότητα του χώρου καθώς και το συμφέρον του πελάτη. Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε στάδιο του έργου για να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευρυδίκη Κουράκη - Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Ενεργειακό Πιστοποιητικό - Αθήνα Αττική 105 52

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο Ck-Architects, αναλαμβάνει την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών αλλά και δημόσιων έργων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών. Μας χαρακτηρίζουν οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η πιστή παρακολούθηση του έργου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ενεργειακό Πιστοποιητικό
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…