Επισκευές Ψυγείων - Service

Βρες Αξιολογημένο Τεχνικό για Επισκευές Ψυγείων σε 20''. Κλείσε Άμεσα στην Καλύτερη Τιμή για Service Ψυγείου Κάθε Μάρκας με Εγγύηση!

100+ Αξιολογημένοι Ψυκτικοί

6 μήνες εγγύηση στην επισκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 18/3/2020

Επισκευές ψυγείων - Service ψυγείου

Η αντιμετώπιση μιας βλάβης στο ψυγείο δεν είναι ποτέ ευχάριστη υπόθεση. Υπάρχουν διαφόρων ειδών προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο ψυγείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και η επίλυση καθενός έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Οι επισκευές ψυγείων είναι καλό να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς, για λόγους ασφαλείας.

Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην επισκευή ψυγείου, για όλες τις μάρκες της αγοράς, παλιάς ή νέας τεχνολογίας. Είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, όσο πιο άμεσα γίνεται και με εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλες τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Ποιες μάρκες ψυγείων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

Αναλαμβάνουν την επισκευή ψυγείου κάθε μοντέλου και μάρκας, όπως:

Ariston, Morris, Schaub Lorenz, Hotpoint, Miele, Kuppersbusch, Indesit, AEG, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Bosch, Siemens, LG.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τεχνικοί ψυγείων μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψυγείο σου, όπως η τοποθέτηση (εγκατάσταση), συντήρηση, ή επισκευή και σέρβις ψυγείου.
επισκευές ψυγείων

Ποια είδη ψυγείων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης

 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης

 • Ψυγείο ντουλάπα

 • Γαλλικό ψυγείο

 • Ψυγείο συντήρησης

 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη

 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο

 • Ελεύθερο ψυγείο

 • Ψυγείο κρασιών

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι και έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Πόσο κοστίζει το service ψυγείου - κατάψυξης;

Η επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού για διάγνωση βλάβης του ψυγείου κοστίζει 25€ (+ΦΠΑ). Το ποσό αυτό αφαιρείται από το τελικό ποσό πληρωμής, εφόσον γίνει η επισκευή από τον ίδιο τεχνικό. Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένη προσφορά, ειδικά για τη συσκευή σου, συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και σε λίγα δευτερόλεπτα θα σε φέρουμε σε επαφή με εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου.
Η τιμή για επισκευή ψυγείου επηρεάζεται άμεσα από το αν θα χρειαστείς συγκεκριμένα ανταλλακτικά για εξαρτήματα της συσκευής. Κάποια εξαρτήματα μπορεί να κοστίζουν και πάνω από 100€, οπότε το κόστος για επισκευές ψυγείων καθορίζεται αναλόγως.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση - σύνδεση ψυγείου;

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός ψυγείου, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€ (+ΦΠΑ). Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που θα συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 70€ (+ΦΠΑ). Για παράδειγμα, η σύνδεση εντοιχισμένου ψυγείου είναι πιθανό να έχει ένα πιο υψηλό κόστος.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα - βλάβες οικιακών ψυγείων;

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που προμηνύουν βλάβες ψυγείων είναι:

 • Το ψυγείο δεν ψύχει.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.

 • Το μοτέρ ψυγείου δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει το μοτέρ ψυγείου.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει ή το ψυγείο δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση.

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα.

 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο no frost πιάνει πάγο ή δεν κάνει απόψυξη.

Το σημαντικότερο βήμα στις επισκευές ψυγείων, είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα και επικοινωνήσεις με έναν τεχνικό ψυγείων, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και οικονομικά τη βλάβη.

Πίσω από όλα αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, υπάρχει μια βλάβη στο εσωτερικό του ψυγείου σου, η οποία χρειάζεται άμεση επισκευή. Οι τεχνικοί οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για επισκευή ψυγείου και μπορούν να σε βοηθήσουν για όλα τα προβήματα του ψυγείου σου, άμεσα και υπεύθυνα.
επισκευές ψυγείων

Πώς θα αντιμετωπίσεις σωστά τις βλάβες ψυγείων;

1. Μην κάνεις πειράματα με το ψυγείο σου, για να αποφύγεις ατυχήματα.

2. Επικοινώνησε με έναν αξιολογημένο τεχνικό για την επισκευή του ψυγείου. 

3. Βάλε στο πρόγραμμα τη σωστή συντήρηση ψυγείου (περίπου κάθε 2 χρόνια).

4. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες χρήσης για μέγιστη απόδοση.

Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, είναι ώρα να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν, αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξεις.

Προσπαθώντας να διορθώσεις τη βλάβη χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Είτε σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για λόγους οικονομίας, είτε το πρόβλημα σου φαίνεται πολύ απλό, η πραγματικότητα συχνά είναι διαφορετική. Προτίμησε να εμπιστευτείς ένας εξειδικευμένο τεχνικό στις βλάβες ψυγείων, για σίγουρα αποτελέσματα.

Αφού απευθυνθείς σε έναν τεχνικό ψυγείων που θα διορθώσει τη βλάβη, είναι σημαντικό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι να καθαρίζεις συχνά το ψυγείο σου και να μην αμελείς τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ώστε να μην προκύπτουν βλάβες.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε σωστά τις συσκευές μας. Για να αποφύγεις, όσο γίνεται, την επισκευή ψυγείου, είναι καλό να διαβάσεις και να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του ψυγείου σου, ώστε να εξασφαλίζεις την επιθυμητή απόδοση, χωρίς να εξαντλείς το μηχανισμό του.

Πώς θα εξασφαλίσεις την καλύτερη λειτουργία του ψυγείου σου;

 • Κατά την αγορά ψυγείου, αναλογίσου τι ανάγκες έχεις. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επίλεξε εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν. Ιεράρχησε τα χαρακτηριστικά του ψυγείου, ώστε να μπορείς να ελέγξεις το κόστος αγοράς του.

 • Αυξομείωσε τη θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος τροφίμων που έχεις μέσα (λαχανικά, κρέας). 

 • Μην παραφορτώνεις το ψυγείο. Βάλε στα ράφια όσα σου επιτρέπει η χωρητικότητα του και προσπάθησε να μην τα ακουμπάς στην πλάτη του ψυγείου. 

 • Κάνε συχνή απόψυξη στο ψυγείο σου. Θα βοηθήσει στην αποτελεσματική ψύξη και να μην σχηματίζονται κομμάτια πάγου.

 • Μην ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου συνέχεια. Κράτα την κλειστή, όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα. Τη στιγμή που ανοίγει, χάνεται ένα κομμάτι της ψύξης. Το ψυγείο σου θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει σε σταθερά επίπεδα την ψύξη. 

Γιατί δεν κλείνει η πόρτα του ψυγείου;

Αν δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου, είναι πολύ πιθανό να έχει χαλαρώσει το λάστιχο και να χρειάζεται αλλαγή. Μετά από κάποια χρόνια χρήσης του ψυγείου, είναι λογικό να χρειαστείς να αλλάξεις λάστιχο πόρτας, κάτι που μπορείς να αναλάβει για σένα άμεσα και οικονομικά ένας τεχνικός μας για επισκευές ψυγείων. Οι τεχνικοί μας θα σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο ανταλλακτικό και θα δώσουν οριστική λύση στο ότι δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

Τι μπορείς να κάνεις, αν το ψυγείο κάνει θόρυβο;

Ένα μικρό συνεχόμενο βουητό στο ψυγείο είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Από την άλλη πλευρά, ο περίεργος θόρυβος ψυγείου είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Υπάρχουν μερικά πολύ απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις, για να διαπιστώσεις αν όντως έχει κάποια βλάβη.

1. Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας.

Μήπως τώρα τελευταία η ένταση του ψυγείου έχει αυξηθεί και το απαλό βουητό που άκουγες έχει μετατραπεί σε θόρυβο; Το πρώτο που έχεις να ελέγξεις, είναι μήπως έχει χαλαρώσει το λάστιχο της πόρτας. Είναι αρκετά πιθανό να μην κλείνει καλά η πόρτα ψυγείου και για αυτό να ακούγεται πιο δυνατά ο θόρυβος.

2. Ρύθμισε σωστά το θερμοστάτη ψυγείου.

Μια άλλη πιθανή αιτία που κάνει θόρυβο το ψυγείο σου, είναι η λανθασμένη θερμοκρασία. Πολλές φορές, ξεχνάμε να ρυθμίσουμε το θερμοστάτη ψυγείου ανάλογα με την εποχή που έχουμε ή δεν κάνουμε σωστή χρήση της συσκευής μας. 

Έτσι, το μοτέρ ψυγείου αναγκάζεται να δουλεύει συνεχόμενα και με διπλή ένταση για να πιάσει την κατάλληλη θερμοκρασία. Το καλοκαίρι, πρέπει να ρυθμίζεις το θερμοστάτη σε πιο χαμηλή θερμοκρασία, ενώ το χειμώνα σε λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία.

3. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει σωστή τοποθέτηση ψυγείου.

Κατά την εγκατάσταση ψυγείου, είναι σημαντικό να γίνει η σωστή ευθυγράμμιση του. Η συσκευή σου πρέπει να πατάει καλά στο πάτωμα και να μην ακουμπάει σε άλλα πράγματα. Ακόμη, πρέπει να δεις το εσωτερικό του. Έλεγξε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι καλά τοποθετημένα και δεν κουνιέται κάτι, που μπορεί να ευθύνεται για το ότι το ψυγείο κάνει θόρυβο. 

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για επισκευές ψυγείων;

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας αντιμετωπίζουν καθημερινά όλο και περισσότερες επισκευές ψυγείων με επιτυχία. Μερικοί λόγοι για τους οποίους κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι οι εξής:

1. Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας προσφέρουν άμεση, έως και αυθημερόν εξυπηρέτηση για επείγουσες επισκευές ψυγείων - καταψυκτών.

2. Σε προμηθεύουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά για επισκευή ψυγείου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, ακόμα κι αν η εγγύηση της συσκευής σου έχει λήξει.

3. Σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες στο ψυγείο και την κατάψυξή σου.

4. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν και μπορείς να βλέπεις τις αξιολογήσεις στα προφίλ τους.

5. Εξυπηρετούν όλες τις μάρκες ψυγείων της αγοράς, για παλιά και νέα μοντέλα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

6. Σου προσφέρουν εγγύηση επισκευής 6 μηνών, έτσι ώστε να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια.

7. Μπορείς να πάρεις δωρεάν προσφορά και να επικοινωνήσεις με έμπειρο τεχνικό ψυγείων στην περιοχή σου, απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα μας.

Αν χρειάζεσαι εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευές ψυγείων ή επισκευή κατάψυξης - καταψύκτη στο χώρο σου, έχουμε τη λύση που ψάχνεις. Καταχώρησε την εργασία σου για service ψυγείου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και την ίδια μέρα θα πάρεις την καλύτερη προσφορά από αξιολογημένο τεχνικό στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ψυγείο σου & πώς θα τη διατηρήσεις;

Εάν ένα ψυγείο δεν έχει την κατάλληλη θερμοκρασία, τότε αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείς ότι τα φαγητά σου χαλάνε.

Γιατί δεν δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη; Βρες λύση στο πρόβλημα!

Αν δεν δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη δεν είναι βέβαιο το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,46 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την επισκευή του ψυγείου τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κοκκίνης
413 αξιολογήσεις

Στο ραντεβου ήρθε συνεργάτης του κου Δημήτρη, ο Γαβριήλ, ο οποίος ήταν συνεπεστατος, άμεσος, είχε μαζί του το ανταλλακτικό και διόρθωσε άμε…

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κοκκίνης
413 αξιολογήσεις

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, η «διάγνωση» του προβλήματος ακριβής, η επισκευή του ψυγείου έγινε με λογικό κόστος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κοκκίνης
413 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, άψογη επικοινωνία, συνεπέστατος!!!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κοκκίνης
413 αξιολογήσεις

Χάλασε το ψυγείο, ήρθε ο τεχνικός το έλυσε, το έλεγξε, βρήκε το πρόβλημα στη πλακέτα (είχε καεί ένα σημείο της σε μια αντίσταση), πήρε τη π…

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
225 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Κορυφαίοι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας για Επισκευές Ψυγείων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κοκκίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
413 αξιολογήσεις

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε όλο το 24ωρο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσε και οικονομικές λύσεις!

Αναστάσιος Μπουτσιώλης

Θεσσαλονίκη
73 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον service οικιακών συσκευών και εδώ και 25 χρόνια επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε, άμεσα και επαγγελματικά. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει επισκευές - εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων και διαθέτει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που ταιριάζουν σε κάθε συσκευή, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Κώστας Ρέππας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
116 αξιολογήσεις

Εργάζομαι ως ψυκτικός εδώ και περίπου 28 χρόνια, αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου και διαθέτω την πείρα και την τεχνογνωσία να αναλάβω όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως μοντέλου. Η άμεση εξυπηρέτηση είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στις επισκευές ψυγείων και γι' αυτό φροντίζω να φέρνω εις πέρας την εργασία που χρειάζεστε άμεσα, έως και αυθημερόν.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Lights On Service Simeonov
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κοκκίνης
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Ναι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κώστας Ρέππας
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Επαγγελματικό Ψυγείο: Επισκευή -
Δήμος Παύλου Μελά
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Μπουτσιώλης
Περιγραφή εργασίας
Πρόβλημα ψυγείου:
Δεν δουλεύει η ψύξη
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος ψυγείου:
Ψυγείο συντήρησης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Επαγγελματικό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κώστας Ρέππας
Περιγραφή εργασίας
Πρόβλημα ψυγείου:
Δεν δουλεύει η ψύξη
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος ψυγείου:
Ψυγείο συντήρησης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες