Επισκευή Ψυγείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Επισκευή Ψυγείου: Βρες τον καλύτερο τεχνικό, άμεσα

Μια βλάβη στο ψυγείο, δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει το τέλος της οικιακής σου συσκευής. Ό,τι κι αν προκύψει, η επισκευή ψυγείου είναι μια καθημερινή υπόθεση, για τους έμπειρους τεχνικούς οικιακών συσκευών και μπορείς να απευθυνθείς άμεσα σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, για να αναλάβει το service.

Υπάρχουν πολλών ειδών βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε μια τόσο πολύπλοκη οικιακή συσκευή, όσο είναι το ψυγείο. Φυσικά, ένας ερασιτέχνης δε μπορεί να βρει με σιγουριά την πηγή του προβλήματος. Η επισκευή ψυγείου είναι σημαντικό να αφήνεται στους επαγγελματίες.

Όμως, τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν καλέσεις τεχνικό για να επισκευάσει το ψυγείο σου; Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το service ψυγείων, που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι χρειάζεσαι επισκευή ψυγείου;

Το σημαντικότερο βήμα στο service ψυγείων, είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα και επικοινωνήσεις με έναν τεχνικό ψυγείων, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και οικονομικά τη βλάβη.

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που θα χρειαστείς επισκευή ψυγείων είναι:

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη, ή το ψυγείο δεν ψύχει.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.

 • Το μοτέρ του ψυγείου δουλεύει συνέχεια, ή δε δουλεύει το μοτέρ του ψυγείου.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει ή το ψυγείο δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση.

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα.

 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο no frost πιάνει πάγο ή δεν κάνει απόψυξη.

Πίσω από όλα αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, υπάρχει μια βλάβη στο εσωτερικό του ψυγείου σου, η οποία χρειάζεται άμεση επισκευή. Οι τεχνικοί οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για επισκευή ψυγείου και μπορούν να σε βοηθήσουν, άμεσα και υπεύθυνα.

Τι πρέπει να κάνεις αν παρατηρήσεις μια βλάβη ψυγείου;

Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, είναι ώρα να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν, αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξεις.

1. Μην κάνεις πειράματα με το ψυγείο σου.

Προσπαθώντας να διορθώσεις μόνος τη βλάβη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Είτε σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για λόγους οικονομίας, είτε το πρόβλημα σου φαίνεται πολύ απλό, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Χωρίς τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η οριστική επισκευή ψυγείου είναι αδύνατη και προσπαθώντας να την κάνεις χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, είναι πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

2. Φρόντισε για την κατάλληλη συντήρηση ψυγείου.

Αφού απευθυνθείς σε έναν τεχνικό ψυγείων που θα διορθώσει τη βλάβη, είναι σημαντικό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι να καθαρίζεις συχνά το ψυγείο σου και να μην αμελείς τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

3. Χρησιμοποίησε σωστά τη συσκευή σου.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε σωστά τις συσκευές μας. Για να αποφύγεις, όσο γίνεται, την επισκευή ψυγείου, είναι καλό να διαβάσεις και να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του ψυγείου σου, ώστε να εξασφαλίζεις την επιθυμητή απόδοση, χωρίς να εξαντλείς το μηχανισμό του.

Ποια ψυγεία αναλαμβάνουν να επισκευάσουν οι τεχνικοί μας;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τεχνικοί ψυγείων μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψυγείο σου όπως η τοποθέτηση (εγκατάσταση), συντήρηση, ή επισκευή και σέρβις ψυγείου.

Συγκεκριμένα, τα είδη οικιακών, ή επαγγελματικών ψυγείων που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν, είναι:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης

 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης

 • Ψυγείο ντουλάπα

 • Γαλλικό ψυγείο

 • Ψυγείο συντήρησης

 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη

 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο

 • Ελεύθερο ψυγείο

 • Ψυγείο κρασιών

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι και έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Αναλαμβάνουν κάθε μοντέλο και μάρκα ψυγείου όπως: Ariston, Morris, Schaub Lorenz, Hotpoint, Miele, Kuppersbusch, Indesit, AEG, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Bosch, Siemens, LG.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleuataras.gr για την επισκευή ψυγείου;

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, που αναλαμβάνουν την επισκευή ψυγείου, εξυπηρετούν καθημερινά ένα πλήθος εργασιών για service, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία. Έτσι, μπορούν να σου προσφέρουν άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση, με τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη συσκευή σου.

Επίσης, προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επισκευής για κάθε service ψυγείου στην Αττική, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, επιλέγοντας τις υπηρεσίες τους. Για κάθε περίπτωση βλάβης που αντιμετωπίζεις, οι επαγγελματίες μας θα καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια να βρουν κατάλληλη λύση.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επισκευή ψυγείου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μόνο μια σύντομη φόρμα και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για service ψυγείου, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή!

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Lights On Service
238 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ήταν άριστος και η συνεννόηση καταπληκτική!
Δημήτρης Κοκκίνης
268 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση, θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου για ό,τι χρειαστώ!
Κωνσταντίνος Μαράκος
19 αξιολογήσεις
Ήταν θέμα πλακέτας και θέλω ακόμη να το σκεφτώ. Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός ήταν απόλυτα συνεπής και γνώστης του αντικειμένου!
Cool Service - Σταύρος Κατσιγιάννης
28 αξιολογήσεις
Ταχύτατος! Ήρθε στην ώρα του, ήταν ευγενικός και πήγαν όλα τέλεια!
Φώτης Τζούφας
24 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές!
Γιώργος Πανταζής
5 αξιολογήσεις
Άριστος γνώστης του αντικειμένου!
Σχετικά άρθρα
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Σχετικές υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει