Επισκευή Ψυγείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τί μπορείς να κάνεις όταν χρειάζεσαι επισκευή ψυγείου;

Χρειάζεσαι άμεσα επισκευή ψυγείου; Φοβάσαι ότι η πολύτιμη συσκευή σου ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση!

Το ψυγείο είναι μία από τις σημαντικότερες οικιακές συσκευές για κάθε σπίτι και η χρήση του είναι αναγκαστικά καθημερινή. Είναι βέβαιο ότι μια βλάβη ψυγείου θα δυσκόλευε πολύ την καθημερινότητά όλων μας και θα οδηγούσε σε σπατάλη χρόνου και χρημάτων.

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι όλοι κάποια στιγμή θα χρειαστούμε service ψυγείων. Η πάροδος του χρόνου, η συνεχής λειτουργία, αλλά και η λανθασμένη μερικές φορές χρήση καταπονούν τη συσκευή σου, καθιστώντας την επαγγελματική βοήθεια απαραίτητη.

Πιθανότατα όλοι μας θα βρεθούμε κάποια στιγμή στην ίδια κατάσταση, για αυτό υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρουμε. Για να σε βοηθήσουμε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά μια βλάβη στο ψυγείο σου και να κάνουμε λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι χρειάζεσαι επισκευή ψυγείου;

Το σημαντικότερο βήμα στο service ψυγείων είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα και επικοινωνήσεις με έναν τεχνικό ψυγείων, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη.

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που θα χρειαστείς επισκευή ψυγείων είναι:

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη ή το ψυγείο δε ψύχει.
 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.
 • Το μοτέρ του ψυγείου δουλεύει συνέχεια ή δε δουλεύει το μοτέρ του ψυγείου.
 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει ή το ψυγείο δουλεύει συνέχεια.
 • Δε δουλεύει η κατάψυξη.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο no frost πιάνει πάγο ή δεν κάνει απόψυξη. 

Τί πρέπει να κάνεις αν παρατηρήσεις μια βλάβη ψυγείου;

Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα είναι ώρα να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξεις.

Μην κάνεις πειράματα με το ψυγείο σου.

Το ψυγείο αποτελεί μια πολύτιμη συσκευή για κάθε σπίτι και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Προσπαθώντας να διορθώσεις μόνος τη βλάβη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Είτε σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για λόγους οικονομίας, είτε το πρόβλημα σου φαίνεται πολύ απλό, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Χωρίς τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η επισκευή ψυγείου είναι αδύνατη και προσπαθώντας να την κάνεις μόνος πιθανότατα θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Φρόντισε για την κατάλληλη συντήρηση ψυγείου.

Αφού απευθυνθείς σε έναν τεχνικό ψυγείων που θα διορθώσει τη βλάβη, είναι σημαντικό το διατηρήσεις σε καλή κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να καθαρίζεις συχνά το ψυγείο σου και να μην αμελείς τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Χρησιμοποίησε σωστά τη συσκευή σου.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε σωστά τις συσκευές μας. Για να αποφύγεις, όσο γίνεται, την επισκευή ψυγείου είναι καλό να διαβάσεις και να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του ψυγείου σου, ώστε να εξασφαλίζεις την απόδοση που θες χωρίς να εξαντλείς το μηχανισμό του.

Τι σου εξασφαλίζει το εξειδικευμένο service ψυγείων του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τεχνικοί ψυγείων μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψυγείο σου όπως η τοποθέτηση(εγκατάσταση), συντήρηση ή επισκευή και σέρβις ψυγείου.

Πιο συγκεκριμένα τα είδη οικιακών ή επαγγελματικών ψυγείων που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν είναι:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση με 6μηνη εγγύηση επισκευής ψυγείου για όλες τις περιοχές της Αττικής. Έχοντας επισκευάσει αποτελεσματικά χιλιάδες οικιακές συσκευές, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουν οριστικά τη βλάβη του ψυγείου σου.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου και έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ θες, ενώ αναλαμβάνουν κάθε μοντέλο και μάρκα ψυγείου όπως: Ψυγεία Ariston, Ψυγεία Morris, Ψυγεία Schaub Lorenz, Ψυγεία Hotpoint, Ψυγεία Miele, Ψυγεία Kuppersbusch, Ψυγεία Indesit, Ψυγεία AEG, Ψυγεία BlueSky, Ψυγεία Candy, Ψυγεία Electrolux, Ψυγεία Eskimo, Ψυγεία General Electric, Ψυγεία Neff, Ψυγεία Pitsos, Ψυγεία Samsung, Ψυγεία Sharp, Ψυγεία Whirlpool, Ψυγεία Bosch, Ψυγεία Siemens, Ψυγεία LG, κ.ά.

Αν θες ένα ποιοτικό service και τα καλύτερα ανταλλακτικά ψυγείου της αγοράς η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος επισκευής ψυγείου από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

Ανακάλυψε τις προσφορές μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Lights On Service
226 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ήταν άριστος και η συνεννόηση καταπληκτική!
Δημήτρης Κοκκίνης
248 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση, θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου για ό,τι χρειαστώ!
Κωνσταντίνος Μαράκος
19 αξιολογήσεις
Ήταν θέμα πλακέτας και θέλω ακόμη να το σκεφτώ. Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός ήταν απόλυτα συνεπής και γνώστης του αντικειμένου!
Cool Service - Σταύρος Κατσιγιάννης
28 αξιολογήσεις
Ταχύτατος! Ήρθε στην ώρα του, ήταν ευγενικός και πήγαν όλα τέλεια!
Φώτης Τζούφας
24 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές!
Γιώργος Πανταζής
5 αξιολογήσεις
Άριστος γνώστης του αντικειμένου!
Σχετικά άρθρα
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Σχετικές υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει