Επισκευή Ψυγείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Επισκευή Ψυγείου: Βρες τον καλύτερο τεχνικό, άμεσα!

Οι βλάβες ψυγείων, δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν το τέλος το τέλων των οικιακών συσκευών. Ό,τι κι αν προκύψει, η επισκευή ψυγείου είναι μια καθημερινή υπόθεση, για τους έμπειρους τεχνικούς οικιακών συσκευών και μπορείς να απευθυνθείς άμεσα σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, για να αναλάβει το service.

Υπάρχουν πολλών ειδών βλάβες ψυγείων που μπορεί να προκύψουν σε μια τόσο πολύπλοκη οικιακή συσκευή. Φυσικά, ένας ερασιτέχνης δε μπορεί να βρει με σιγουριά την πηγή του προβλήματος. Η επισκευή ψυγείου είναι σημαντικό να αφήνεται στους επαγγελματίες.

Όμως, τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν καλέσεις τεχνικό για να επισκευάσει το ψυγείο σου; Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το service ψυγείων, που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι χρειάζεσαι επισκευή ψυγείου;

Το σημαντικότερο βήμα στο service ψυγείων, είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα και επικοινωνήσεις με έναν τεχνικό ψυγείων, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και οικονομικά τη βλάβη.

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που προμηνύουν βλάβες ψυγείων είναι:

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη, ή το ψυγείο δεν ψύχει.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.

 • Το μοτέρ ψυγείου δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει το μοτέρ ψυγείου.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει ή το ψυγείο δουλεύει συνέχεια.

 • Δε δουλεύει η κατάψυξη.

 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση.

 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα.

 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.

 • Το ψυγείο no frost πιάνει πάγο ή δεν κάνει απόψυξη.

Πίσω από όλα αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, υπάρχει μια βλάβη στο εσωτερικό του ψυγείου σου, η οποία χρειάζεται άμεση επισκευή. Οι τεχνικοί οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για επισκευή ψυγείου και μπορούν να σε βοηθήσουν, άμεσα και υπεύθυνα.

Βλάβες ψυγείων: Τι πρέπει να κάνεις αν παρατηρήσεις τις παραπάνω δυσλειτουργίες;

Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, είναι ώρα να δράσεις. Για να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη, υπάρχουν κάποια πράγματα, πριν, αλλά και μετά την επισκευή ψυγείου, που πρέπει να προσέξεις.

1. Μην κάνεις πειράματα με το ψυγείο σου.

Προσπαθώντας να διορθώσεις μόνος τη βλάβη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Είτε σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις για λόγους οικονομίας, είτε το πρόβλημα σου φαίνεται πολύ απλό, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Χωρίς τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, οι βλάβες ψυγείων γίνονται μεγαλύτερες. Έτσι, η οριστική επισκευή ψυγείου είναι αδύνατη και προσπαθώντας να την κάνεις χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, είναι πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

2. Φρόντισε για την κατάλληλη συντήρηση ψυγείου.

Αφού απευθυνθείς σε έναν τεχνικό ψυγείων που θα διορθώσει τη βλάβη, είναι σημαντικό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι να καθαρίζεις συχνά το ψυγείο σου και να μην αμελείς τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ώστε να μην προκύπτουν βλάβες.

3. Χρησιμοποίησε σωστά τη συσκευή σου.

Αν και κάποια πράγματα μας φαίνονται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δε χρησιμοποιούμε σωστά τις συσκευές μας. Για να αποφύγεις, όσο γίνεται, την επισκευή ψυγείου, είναι καλό να διαβάσεις και να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης του ψυγείου σου, ώστε να εξασφαλίζεις την επιθυμητή απόδοση, χωρίς να εξαντλείς το μηχανισμό του.

Ποια ψυγεία αναλαμβάνουν να επισκευάσουν οι τεχνικοί μας;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τεχνικοί ψυγείων μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς για το ψυγείο σου, όπως η τοποθέτηση (εγκατάσταση), συντήρηση, ή επισκευή και σέρβις ψυγείου.

Συγκεκριμένα, τα είδη οικιακών, ή επαγγελματικών ψυγείων που αναλαμβάνουν στην επισκευή ψυγείου, είναι:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης

 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης

 • Ψυγείο ντουλάπα

 • Γαλλικό ψυγείο

 • Ψυγείο συντήρησης

 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη

 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο

 • Ελεύθερο ψυγείο

 • Ψυγείο κρασιών

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι και έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που το χρειάζεσαι. Αναλαμβάνουν την επισκευή ψυγείου κάθε μοντέλου και μάρκας, όπως: Ariston, Morris, Schaub Lorenz, Hotpoint, Miele, Kuppersbusch, Indesit, AEG, BlueSky, Candy, Electrolux, Eskimo, General Electric, Neff, Pitsos, Samsung, Sharp, Whirlpool, Bosch, Siemens, LG.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleuataras.gr στις επισκευές ψυγείων;

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, που αναλαμβάνουν την επισκευή ψυγείου, εξυπηρετούν καθημερινά ένα πλήθος εργασιών για service ψυγείων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία. Έτσι, μπορούν να σου προσφέρουν άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση, με τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη συσκευή σου.

Επίσης, προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επισκευής σε όλα τα service ψυγείων στην Αττική, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, επιλέγοντας τις υπηρεσίες τους. Σε όλες τις βλάβες ψυγείων, οι επαγγελματίες μας καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια, για να βρουν κατάλληλη λύση.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επισκευή ψυγείου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μόνο μια σύντομη φόρμα και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά στο service ψυγείων, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
329 αξιολογήσεις

Είχα πρόβλημα με τη ψύξη της συντήρησης ψυγειοκαταψύκτη LIEBHERR το οποίο λύθηκε άμεσα. Ο τεχνικός έμπειρος, συνεπής και γρήγορος. Δεν πε...

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας. Πολύ καθηστερηση που ομως δεν οφείλεται στον τεχνικό.

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
271 αξιολογήσεις

Ήρθαν και έκαναν τον έλεγχο του ψυγείου και το επισκεύασαν την επόμενη μέρα. Έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και την ταχύτητα!

φωτογραφία επαγγελματία

Ο τεχνικός ήταν ευγενικός, ανέλυσε το πρόβλημα και το διόρθωσε άμεσα, (περίπου 20 λεπτά). θεωρώ υπερβολή το κόστος για την συγκεκριμένη ε...

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΒΑΡΙΑ 15-20€. ΟΠΟΤΕ ΓΙ...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, αλλά για τα δικά μου δεδομένα κάπως ακριβός. Βέβαια δεν γνωρίζω τις τιμές που κυμαίνονται στην αγορά, αλλά αυτή είναι ...

Πόσο κοστίζει μία εργασία ψυγείου;

Μέσος όρος τιμής: €50

Το μέσο κόστος για μία εργασία ψυγείου είναι 50€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 20-120€, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευή/Εγκατάσταση οικιακού ψυγείου".

€20
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€120
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Το ψυγείο είναι μια απαραίτητη συσκευή, η οποία σου διατηρεί φρέσκα και συντηρεί τα τρόφιμα σου από λίγες μέρες μέχρι και μήνες. Υπάρχουν αρκετά είδη και μεγέθη. Μπορείς να βρεις ένα απλό ψυγείο ή και με καταψύκτη. Τα πιο συνηθισμένα είδη ψυγείου είναι τα μονόπορτα ή δίπορτα ψυγεία, οι ψυγειο-καταψύκτες και τα αποκλειστικής συντήρησης. Μπορείς να βρεις και άλλες κατηγορίες ψυγεία, ανάλογα την χρήση που τα θες. Οι τιμές τους μπορεί να ξεκινήσουν από τα 200€ και να φθάσουν τα 2000€. Μπορεί να βρεις και ψυγεία με υψηλότερες τιμές, και με καλύτερα χαρακτηριστικά και απόδοση.

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή ενός οικιακού ψυγείου. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

Εγκατάσταση

Η θέση που θα τοποθετηθεί το ψυγείο σου, είναι πολύ σημαντική. Η διαδικασία ποικίλει ανάλογα το είδος του ψυγείου, για παράδειγμα εάν η συσκευή είναι εντοιχισμένη ή εάν έχει έξοδο νερού δυσκολεύει η εγκατάσταση της. Όταν έρθει το ψυγείο στο σπίτι σου και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις, κάλεσε έναν επαγγελματία. Εφόσον, έχει ο καθαριστεί ο χώρος, όπου θα τοποθετηθεί, μετακινείται το ψυγείο στο χώρο αυτόν. 

Ο χώρος που θα γίνει η τοποθέτηση του δεν πρέπει να είναι δίπλα σε θερμαντικά σώματα και σε παράθυρα, όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με τις ακτίνες του ήλιου. Επίσης,  σημαντικό είναι το πίσω μέρος του να μην ακουμπάει στον τοίχο ώστε να ανακυκλώνεται ο αέρας και να έχει χώρο να “ανασάνει” ο μηχανισμός του ψυγείου. Εάν έχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία και χρειάζεται νερό, πρέπει να γίνει σύνδεση με την παροχή νερού κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Τέλος, τοποθετείται η συσκευή στη πρίζα, γίνεται ο έλεγχος της ψύξης και είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί .

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός ψυγείου, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€*. Ανάλογα την δυσκολία και τα εμπόδια (π.χ. να είναι εντοιχισμένο) που μπορεί να συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 70€*.

Επισκευή

Πρέπει να ξέρεις πως το ψυγείο, θα σου δώσει σημάδια, ότι χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση. Τα σημάδια αυτά μπορεί να αφορούν την ψύξη του.

Τα σημάδια αυτά μπορεί για παράδειγμα να αφορούν την ψύξη του.  Όταν  η ψύξη αρχίζει να πέφτει ή υπάρχει μια ασυνήθιστη αλλαγή της θερμοκρασίας, αυτόματα σημαίνει ότι το ψυγείο παρουσιάζει βλάβη στη λειτουργία του. Άλλη μία ένδειξη είναι να ακούσεις περίεργους θορύβους ή παρουσιαστεί κάποια διαρροή νερού. Αν παρατηρήσεις οτιδήποτε από τα παραπάνω κάλεσε όσο πιο γρήγορα μπορείς έναν επαγγελματία, για να σου επισκευάσει το ψυγείο. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φθάνει και τα 300€.

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 20 - 120 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

Συμβουλές

 • Όταν θα πας να αγοράσεις ψυγείο, δες πρώτα τι ανάγκες έχεις. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επέλεξε εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν. Ιεράρχησε τα χαρακτηριστικά του ψυγείου, ώστε να μπορείς να ελέγξεις το κόστος αγοράς του.
 • Αυξομείωσε την θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος τροφίμων που έχεις μέσα (λαχανικά, κρέας). 
 • Μην παραφορτώνεις το ψυγείο. Βάλε όσα σου επιτρέπει η χωρητικότητα του και μην τα στριμώγνεις. 
 • Κάνε συχνή απόψυξη στον ψυγείο σου. Θα βοηθήσει στην αποτελεσματική ψύξη και να μην σχηματίζονται κομμάτια πάγου.
 • Μην ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου συνέχεια. Κράτα την κλειστή, όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα. Την στιγμή που ανοίγει, χάνεται ένα κομμάτι της ψύξης. Το ψυγείο σου θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει σε σταθερά επίπεδα την ψύξη. 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ψυγείο σου & πώς θα τη διατηρήσεις;

Εάν ένα ψυγείο δεν έχει την κατάλληλη θερμοκρασία, τότε αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείς ότι τα φαγητά σου χαλάνε.

Περισσότερα
Γιατί δεν δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη; Βρες λύση στο πρόβλημα!

Αν δεν δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη δεν είναι βέβαιο το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Μάθε τι συμβάινει!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ψυκτικοί για υπηρεσίες Επισκευή Ψυγείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Λ. Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή ψυγείου, έχω αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνική γνώση στον κλάδο μου. Καθημερινά, εξυπηρετώ απαιτητικές εργασίες επισκευών και service ψυγείων, με αποτέλεσμα να διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση. Είμαι ο ιδανικός τεχνικός για να αναλάβω την επισκευή του ψυγείου σας, για κάθε μάρκα και μοντέλο της αγοράς. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να ικανοποιήσω πλήρως τις ανάγκες σας για πλήρως λειτουργικό οικιακό ψυγείο, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Προτιμήστε με, για να σας εξυπηρετήσω άμεσα και σε οικονομικές τιμές!
Απόστολος Λ. Επισκευή Ψυγείου - Περιστέρι
28 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επισκευών στις οικιακές συσκευές. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στην επισκευή ψυγείου και είμαι σε θέση να εντοπίσω την βλάβη που αντιμετωπίζετε, αμέσως. Έχω στην κατοχή μου επαγγελματικό εξοπλισμό και είμαι σε θέση να επισκευάσω οποιαδήποτε βλάβη. Βρίσκομαι καθημερινά στη διάθεσή σας!   
Αλμπέρτο Π. Επισκευή Ψυγείου - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Εδώ και 20 χρόνια, ασχολούμαι με το service ψυγείων στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας αναλάβει αρκετές βλάβες ψυγείων είμαι σε θέση να επισκευάσω, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το ψυγείο σας. Εργάζομαι καθημερινά με μεράκι, συνέπεια και αξιοπιστία και τηρώ πάντοτε τους χρόνους παράδοσης. Σέβομαι το χώρο των πελατών μου και προσφέρω τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις επισκευές ψυγείων. 
Χρήστος Τ. Επισκευή Ψυγείου - Αθήνα
23 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή ψυγείου, όπου μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Για εμάς, το service ψυγείων αποτελεί καθημερινή υπόθεση και το αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό και τα πιο ασφαλή ανταλλακτικά στο εμπόριο, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας επισκευή ψυγείου, ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλαβών!
Γιάννης Σ. Επισκευή Ψυγείου - Καλλιθέα
23 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άμεσα οποιαδήποτε βλάβη ψυγείου αντιμετωπίζετε. Εργαζόμαστε στην επισκευή ψυγείου εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και ποιοτικά αποτελέσματα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή οποιασδήποτε μάρκας ψυγείου και οποιουδήποτε μοντέλου. Επιλέξτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει