Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Διαχείριση Πολυκατοικιών

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Διαχείριση Πολυκατοικιών

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Πολυκατοικία, Πολυκατάστημα
 • Πολυκατοικία
 • Επαγγελματικό χώρο
 • Πολυκατάστημα
 • Συγκρότημα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 2, 3-7
 • Έως 2
 • 3-7
 • 8-15
 • 15-30
 • Πάνω από 30
π.χ.: Έως 200 τ.μ., 200 τ.μ. - 500 τ.μ.
 • Έως 200 τ.μ.
 • 200 τ.μ. - 500 τ.μ.
 • 500 τ.μ. - 1000 τ.μ.
 • Πάνω από 1000 τ.μ.
π.χ.: Αποκλειστικά σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες το αργότερο
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2019

Όλα όσα θα κερδίσεις από την εξωτερική διαχείριση πολυκατοικίας

Τα τελευταία χρόνια, υπηρεσίες όπως η εξωτερική διαχείριση πολυκατοικιών έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Αν ψάχνεις και εσύ τρόπο να διατηρήσεις την πολυκατοικία σου σε άριστη κατάσταση χωρίς να χαλάς τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου, μια αξιόπιστη εταιρεία διαχείρισης κτιρίου είναι η λύση που ψάχνεις.

Με την πάροδο του χρόνου οι πολυκατοικίες έχουν γίνει αρκετά μεγαλύτερες με αποτέλεσμα ο αριθμός των διαμερισμάτων να έχει πολλαπλασιαστεί. Αυτό δυσκολεύει σημαντικά το ρόλο ενός διαχειριστή, ενώ και άλλοι παράγοντες όπως η έλλειψη ελεύθερου χρόνου ή αδυναμία αρκετού κόσμου να πληρώσει τα κοινόχρηστα, κάνουν το ρόλο του πολύ δύσκολο.

Έτσι, για πολλές πολυκατοικίες αποτελεί συχνό φαινόμενο να μην υπάρχει κάποιος ένοικος που να μπορεί να αναλάβει χρέη διαχειριστή. Τη λύση στο πρόβλημα αυτό δίνουν οι εξειδικευμένες εταιρείες στη διαχείριση πολυκατοικίων.

Μερικές από τις εργασίες τις οποίες μπορούν να αναλάβουν οι εταιρείες αυτές είναι:

 • Έκδοση κοινοχρήστων 
 • Είσπραξη κοινοχρήστων και διαχείριση ανεξόφλητων οφειλών
 • Συντήρηση καυστήρα
 •  
 • Συστήματα Αυτοματισμού
 • Έγκαιρη προμήθεια πετρελαίου
 • Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικίας
 • Καθαρισμός πολυκατοικίας
 • Αναγόμωση πυροσβεστήρων
 • Διαχείριση αποθεματικού πολυκατοικίας
 • Τήρηση αρχείου εσόδων και εξόδων πολυκατοικίας
 • Τακτικός έλεγχος και άμεση επισκευή τεχνικών προβλημάτων
 • Διοργάνωση και συντονισμός γενικής συνέλευσης όποτε χρειάζεται 

Η διαχείριση πολυκατοικίας είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί μεγάλη προσοχή και καλό συντονισμό. Για να εξασφαλίσετε ότι το κτίριο σας θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση όσα χρόνια και να περάσουν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικιών.

Αναλαμβάνοντας όλες τις παραπάνω εργασίες θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Με την εμπειρία και τις γνώσεις τους οι εταιρείες που εξειδικεύονται στη διαχείριση πολυκατοικιών μπορούν να σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα αποφεύγοντας λάθη και περιττές σπατάλες. Παράλληλα γνωρίζοντας τα καλύτερα συνεργεία για την κάθε εργασία μπορούν να συνδυάσουν υψηλή ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε όλη την απαραίτητη βοήθεια στη διαχείριση πολυκατοικιών. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας και εταιρείες διαχείρισης κτιρίων με τις οποίες συνεργαζόμαστε διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εκτενείς γνώσεις στο αντικείμενο.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος διαχείρισης πολυκατοικιών και επέλεξε έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην «έξυπνη» ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση

Περισσότερα
Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Διαχείριση Πολυκατοικιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Θεόδωρος Τ.

Διαχείριση Πολυκατοικιών - Πειραιάς
17 αξιολογήσεις

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον μεμονωμένο καθαρισμό της πολυκατοικίας σας, αλλά αναλαμβάνουμε και την διαχείριση και έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

E. ΕΠΕ

Διαχείριση Πολυκατοικιών - Κηφισιά
8 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση και την έκδοση των κοινοχρήστων σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Χαρακτηριζόμαστε από επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η άμεση ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Προτιμήστε μας και ξεγνοιάστε μια για πάντα από τους ανεπιθύμητους φίλους. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας!

Δημήτρης Μ.

Διαχείριση Πολυκατοικιών - Περιστέρι
6 αξιολογήσεις

Με εμπειρία από το 2006, αναλαμβάνουμε διαχείριση κτιρίων - έκδοση κοινοχρήστων – απολυμάνσεις – καθαρισμό δεξαμενών – πετρέλαιο θέρμανσης, πάντα σε φιλικές τιμές. Έχοντας ως αρχές μας τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αντιμετώπιση του χώρου σας σαν το δικό μας χώρο, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε για σας πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια, γραφεία, τζάμια, οικοδομές και νεόδμητα διαμερίσματα. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η σίγουρη λύση διαχείρισης και έκδοσης των μηνιαίων κοινοχρήστων σας!

G. O.

Διαχείριση Πολυκατοικιών - Περιστέρι
1 αξιολόγηση

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών, καθαρισμού και υδραυλικές εργασίες με επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα εργασιών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας, άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την διαχείριση και έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Νικόλαος Ρ.

Διαχείριση Πολυκατοικιών - Πειραιάς
2 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριότητά της από τις πρώτες στον χώρο των κοινοχρήστων, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εξυπηρετώντας πιστά τον βασικό στόχο του/της διαχειριστή/ριας που είναι η σωστή λειτουργία της οικοδομής. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας λοιπόν, αναθέτοντας την κατανομή-διαχείριση σε εμάς κερδίζετε ένα σύνολο λύσεων απέναντι σε νομικά, τεχνικά και οργανωτικά θέματα της οικοδομής σας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου τους. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η λύση στην έκδοση των μηνιαίων κοινοχρήστων σας!