20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Μιραντα Γιαννουλη - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μου, Sugar-Shop, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Προκειμένου να σας απαλλάξουμε από κάθε κούραση, αναλαμβάνουμε για εσάς παντός τύπου εκδηλώσεις. Είμαστε στη διάθεση σας από την αρχή, προτείνοντάς σας τις πιο μοντέρνες και οικονομικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε για εσάς μία μοναδική ατμόσφαιρα, για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Βόντας - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σωτήρης Βόντας και έχω πολυετή εμπειρία και μπορώ να διακοσμήσω και να αναλάβω την οργάνωση της εκδήλωσής σας, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Επιλέξτε με για όμορφες αισθητικά δημιουργίες, που θα κοσμούν τις εκδηλώσεις σας, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Αργυρίου - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία FSAr Catering δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις Υπηρεσίες Catering για τουλάχιστον 25 χρόνια. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση όλων των ειδών των εκδηλώσεων. Διακρινόμαστε για την προσεκτική επιλογή των υλικών και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, για κάθε εκδήλωση και για κάθε περίσταση, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εταιρική σίτιση. Γνώμονας σε κάθε συνεργασία μας είναι η υψηλή ποιότητα και οι υπέροχες γεύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Μαρούσι Αττική 151 24

Το Narkissos Hall προσφέρει υπηρεσίες υπηρεσίες εκδηλώσεων για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις. Δημιουργήσαμε τον χώρο με πολύ κέφι και μεράκι, με σκοπό να μην είναι απλά μία αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ένας πολυχώρος που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Διαθέτουμε 25 χρόνια εμπειρίας και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, να προτείνουμε και να αναλάβουμε κάθε ιδέα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Katerina Emmanouil - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχουμε υπηρεσίες διοργάνωσης και σχεδιασμού κάθε ιδιαίτερης στιγμής σας. είτε είναι γάμος, βάπτιση, γενέθλια, πάρτυ, επέτειοι, αλλά και κάθε είδους εταιρική και κοινωνική εκδήλωση. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ελάτε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί μαγικές στιγμές, με επαγγελματικό αποτέλεσμα, εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών και πάντα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Think Forward M. IKE - - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, Γκαλερί του Μεζέ, αναλαμβάνει διοργανώσεις εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο των εκδηλώσεων και η ομάδα μας αποτελείται από πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς επαγγελματίες, με βαθιά πείρα για το αντικείμενο. Σε κάθε περίσταση που πραγματοποιούμε για εσάς, επιλέγουμε η ποιότητα των υλικών μας να είναι άριστη και μαγειρεύουμε μόνο με ελληνικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλαδα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tasty Planet Catering Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Tasty Planet Catering, αναλαμβάνει διοργανώσεις εκδηλώσεων στους αποκλειστικούς χώρους δεξιώσεων που διαθέτει. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης από το 1995, διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SΑΤΙΝΥ - - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Αθήνα Αττική 105 52

Η SATINY, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Anais Catering Αθανάσιος Καραγιάννης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Anais, προσφέρει υπηρεσίες catering για γάμους και εκδηλώσεις. Η ομάδα μας, φροντίζει για την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων για κάθε είδους εκδήλωση και όχι μόνο αφού παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες σχετικές με την εκδήλωση, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Η ομάδα του Anais, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, πρόθυμους και φιλικούς να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά και το πάθος μας για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ CATERING - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τη διοργάνωση του επίσημου τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλήμης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νίκαια Αττική 184 51

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων, που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Το στούντιο μας, Art Sound and Lights Studio, άρχισε την λειτουργιά του πριν 18 χρόνια και βρίσκεται κοντά σας να σας προσφέρει ηχητική κάλυψη για τις εκδηλώσεις σας, αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες όπως ηχογραφήσεις και ενοικιάσεις μουσικών οργάνων. Το βέβαιο είναι ότι τόσο οι προσιτές τιμές μας, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ποιότητας, όσο και η πολυετής πείρα που διαθέτουμε, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aroma Catering - - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Αθήνα Αττική 105 52

Η Άρωμα Catering, παρέχει αποτελεσματικές προτάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Από το 2000 πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μελισσάνθη Γάμος Βάπτιση - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αναλαμβάνουμε επαγγελματική διοργάνωση εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης και την διακόσμησή τους. Σήμερα, χάρη στην πολυετή πείρα μας, στον επαγγελματισμό μας, την πληρότητα και επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την διαρκή ενημέρωση και αναβάθμιση, έχουμε καταξιωθεί στον χώρο. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, γι΄αυτό και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Hxofasma - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, Ηχόφασμα, αναλαμβάνει διοργανώσεις εκδηλώσεων. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία στον χώρο της διασκέδασης και εξίσου πολύπειρους συνεργάτες, που στελεχώνουν το διοικητικό και τεχνικό δυναμικό της εταιρείας. Από γάμους μέχρι συνέδρια και live εμφανίσεις, καλύπτουμε το οπτικοακουστικό κομμάτι της εκδήλωσης σας, υποσχόμενοι πως η νύχτα αυτή θα σας μείνει αξέχαστη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sala Paradeisos Σπύρος Μπότσαρης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Σάλα Παράδεισος, παρέχει ποιοτικές προτάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Το Σάλα Παράδεισος, είναι ένας υπέροχος χώρος που διατίθεται για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Καλύπτουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις αλλά και επαγγελματικού ύφους όπως παρουσιάσεις εταιρειών, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα. Το Σάλα Παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση περισσότερα από 320 άτομα καθιστά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαίρη Βαρδάκη - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρία μας Vardakis Collection, δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alpina Catering Δημήτρης Γουναρίδης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νίκαια Αττική 184 51

Με στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσής σας το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει τον κατάλληλο χώρο οργανώνοντας άψογα κάθε είδους εκδήλωση με πλήρη διακόσμηση, service και εξοπλισμό υψηλής αισθητικής. Οι εγκαταστάσεις μας και η τήρηση διεθνών προδιαγραφών,διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας. Ο εξοπλισμός μας καλύπτει όλες τις ανάγκες εστίασης σε οποιονδήποτε χώρο επιλεγεί. Στα εργαστήριά μας χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα, αγνά υλικά. Είμαστε στη διάθεση σας, να φέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LOVE AND HARMONY - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEN VIVERE - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Ηράκλειο Αττική 141 22

Αναλαμβάνουμε επαγγελματική διοργάνωση εκδηλώσεων. Σήμερα, χάρη στην πολυετή πείρα μας, στον επαγγελματισμό μας, την πληρότητα και επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την διαρκή ενημέρωση και αναβάθμιση, έχουμε καταξιωθεί στον χώρο. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, γι΄αυτό και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙ ΕΥΧΩΝ - ΑΞΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Μελίσσια Αττική 151 27

Δίνουμε εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις στην διοργάνωση εκδηλώσεων με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε την εκδήλωση των ονείρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων