Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

LG Service

Εξυπηρετήσου Άμεσα για LG Service Οικιακών Συσκευών από Εξειδικευμένους Τεχνικούς, με Εγγύηση Επισκευής. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή, σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 26/8/2019

LG Service - Επισκευή LG Οικιακών Συσκευών

Όπως όλες οι οικιακές συσκευές, έτσι και οι LG, είναι πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα, μετά από κάποια χρόνια χρήσης. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η ποιότητα κατασκευής τους δεν είναι καλή, αλλά πρόκειται για φθορά από συχνή και έντονη χρήση. Το LG service από έμπειρο τεχνικό είναι απαραίτητο, αν αντιμετωπίζεις μειωμένη απόδοση ή βλάβη στη συσκευή σου.

Για όλες τις οικιακές συσκευές LG, όπως ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια και κουζίνες, οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν άμεση λύση με οικονομικά ανταλλακτικά, καθημερινά. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να ξέρεις, πριν καλέσεις τεχνικό για εξουσιοδοτημένο LG service.

Για ποιες συσκευές αναλαμβάνουν το LG service οι επαγγελματίες μας;

Για παλιά και νέα μοντέλα οικιακών συσκευών LG που χρειάζονται service και επισκευή, στην πλατφόρμα μας είναι βέβαιο ότι θα βρεις κατάλληλο τεχνικό να δώσει λύση στο πρόβλημα. Καθημερινά, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το service LG για τις εξής συσκευές:

 • Πλυντήρια ρούχων / πιάτων LG

 • Ηλεκτρικές κουζίνες / φούρνοι LG

 • Κλιματιστικά LG

 • Στεγνωτήρια ρούχων LG

 • Ψυγεία LG

 • Τηλεοράσεις LG

 • Απορροφητήρες LG

 • Φούρνοι Μικροκυμάτων LG

Ποια προβλήματα είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις για μια οικιακή συσκευή LG;

Το σημαντικότερο βήμα στην αντιμετώπιση μιας βλάβης σε οικιακή συσκευή, είναι να αναγνωρίσεις άμεσα το πρόβλημα. Προφανώς, οι ενδείξεις είναι διαφορετικές σε κάθε συσκευή, ωστόσο για να σε διευκολύνουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι η ηλεκτρική συσκευή LG έχει πρόβλημα.

Έτσι, οι πιο διαδεδομένες περιπτώσεις για τις οποίες θα χρειαστείς σέρβις LG είναι οι εξής:

 • Το ψυγείο LG δεν έχει ψύξη.

 • Το πλυντήριο ρούχων LG δεν τραβάει νερό.

 • Το πλυντήριο πιάτων LG δεν αδειάζει το νερό.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου LG ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων LG.

 • Το ψυγείο LG σταμάτησε να δουλεύει.

 • Το πλυντήριο LG κάνει θόρυβο όταν στύβει.

 • Δε ζεσταίνει ο φούρνος LG.

 • Το στεγνωτήριο LG δεν στεγνώνει τα ρούχα.

 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού LG.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για service LG οικιακών συσκευών;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους όλο και περισσότεροι κάτοχοι LG οικιακών συσκευών εμπιστεύονται τους επαγγελματίες μας. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να προτιμήσεις έναν τεχνικό της πλατφόρμας μας για εξουσιοδοτημένο LG service είναι οι εξής:

1. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σου

Κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι οικιακές συσκευές σου, για να έχεις μια άνετη καθημερινότητα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το σέρβις LG οικιακών συσκευών καθημερινά, προσπαθώντας να σε εξυπηρετήσουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται, με επίσκεψη στο χώρο σου.

2. Εύρος προσφερόμενων υπηρεσιών

Οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν ένα πλήθος εργασιών, όπως εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, σύνδεση και τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή και service LG, εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των συσκευών.

3. Ποιοτικά & οικονομικά ανταλλακτικά

Οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να σε προμηθεύσουν άμεσα και οικονομικά με οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή άλλο εξάρτημα χρειαστεί στην επισκευή της συσκευής σου. Για νέα και παλιά μοντέλα LG ψυγείων, πλυντηρίων, στεγνωτηρίων, κουζινών, κλιματιστικών και τηλεοράσεων, αναλαμβάνουν την πλήρη εξυπηρέτησή σου.

4. Εγγύηση επισκευής οικιακών συσκευών

Για όλες τις επισκευές οικιακών συσκευών LG που φέρνουν εις πέρας οι τεχνικοί μας σε όλη την Αττική, προσφέρουν εγγύηση επισκευής για 6 μήνες. Χάρη στην εγγύηση αυτή, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το επίπεδο υπηρεσιών τους.

5. Έμπειροι & αξιολογημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο του LG service για οικιακές συσκευές, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αξιολογήσεις ικανοποιημένων πελατών τους. Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για το επίπεδο υπηρεσιών τους και έτσι εξασφαλίζεται ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς την LG συσκευή σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα LG service για τις οικιακές συσκευές σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για service LG, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
515 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας,εμεινα απολυτα ικανοποιημενη

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
372 αξιολογήσεις

Συνεπής επαγγελματίας απεκατέστησε τη ζημιά άμεσα πολύ καλός έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση παρουσία στο χώρο μου

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
305 αξιολογήσεις

Συνεπής Με απόδειξη και τα υλικά το κόστος ήταν 93 ευρώ.

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
299 αξιολογήσεις

Γενικά υπήρξε καλή συνεννόηση και αξιορεπής επικοινωνία.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
278 αξιολογήσεις

ευγενικός και εξυπηρετικός

Σχετικά άρθρα

Το Πλυντήριο Ρούχων δεν Τραβάει Νερό: 5 Πιθανές Αιτίες & Πώς να τις Αντιμετωπίσεις!

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια από τις πιο σημαντικές οικιακές συσκευές που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Σίγουρα, το πλύσιμο

Περισσότερα
Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ψυγείο σου & πώς θα τη διατηρήσεις;

Μια από τις αγαπημένες μας συσκευές μέσα στο σπίτι είναι το ψυγείο. Το ψυγείο είναι αυτό που μας βοηθάει καθημερινά

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για υπηρεσίες LG Service

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ.

LG Service - Δήμος Αρριανών
211 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στις επισκευές οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων και μπορώ να καλύψω τις ανάγκες της συσκευής σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα ανταλλακτικά, ώστε να μπορώ να σας εγγυηθώ άψογα αποτελέσματα. Είμαι στη διάθεσή σας, όποτε χρειαστείτε αξιόπιστο LG service, με τα καλύτερα ανταλλακτικά και προσιτές τιμές!

Δημήτρης Κ.

LG Service - Περιστέρι
372 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και έχουμε αναλάβει πολυάριθμες περιπτώσεις για επισκευή ψυγείου, πλυντηρίου και άλλων συσκευών LG με επιτυχία. Θέλουμε πάντα να αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα τις εργασίες που αναλαμβάνουμε και να τις φέρνουμε εις πέρας άμεσα, κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι για εσάς οι οικιακές συσκευές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αναλάβουμε το service LG οικιακών συσκευών, άμεσα και οικονομικά!

Γιάννης Κ.

LG Service - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολείται με την εγκατάσταση και επισκευή οικιακών συσκευών, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο LG service για κάθε είδους οικιακές συσκευές, όπως κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο σε κάθε εργασία που θα χρειαστείτε για το σέρβις της συσκευής σας και φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτησή σας, πάντα με σεβασμό στο χώρο σας. Είμαστε δίπλα σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία στις καλύτερες τιμές!

Γιάννης Λ.

LG Service - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις

Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή οικιακών συσκευών, έχω αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνική γνώση στον κλάδο μου. Καθημερινά, εξυπηρετώ απαιτητικές εργασίες επισκευών και service LG ψυγείων, κλιματιστικών, πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, με αποτέλεσμα να διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση. Είμαι ο ιδανικός τεχνικός για να αναλάβω την επισκευή της LG συσκευής σας, για κάθε μοντέλο της αγοράς. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να ικανοποιήσω πλήρως τις ανάγκες σας για πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Προτιμήστε με, για να σας εξυπηρετήσω άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

Πασχάλης Δ.

LG Service - Αθήνα
39 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ διαθέτουμε άρτια εκπαίδευση στο LG service και έχουμε αναλάβει πάρα πολλές εργασίες στο συγκεκριμένο τομέα, φέρνοντας πετυχημένα αποτελέσματα. Χάρη στη σημαντική εμπειρία και τις τεχνικές γνώσεις μας, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο και οι πελάτες μας, μάς εμπιστεύονται, καθώς γνωρίζουν ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να τους προσφέρουμε λειτουργικές συσκευές. Το σέρβις είναι μια εργασία που απαιτεί γνώση, εξειδίκευση, κατάλληλο εξοπλισμό και ειδικά ανταλλακτικά, αλλά εμείς συνδυάζουμε όλα τα παραπάνω. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία για κλιματιστικά, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια και στεγνωτήρια, σε προσιτό κόστος!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές