LG Service
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες
63.209 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.7

μέσος όρος από 17940 αξιολογήσεις πελατών

Ιωαννα Κ.
4.9

Είχα πρόβλημα με το στεγνωτήριο , δεν μου στέγνωνε εντελώς τα ρούχα, μου το έλυσαν το καθάρισαν και είναι μια χαρά ! Ευχαριστώ πολύ !!

Για: SERVICE 24
Μαριλένα Κ.
5.0

Εξαιρετικοί οι τεχνικοί που ήρθαν. Πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου τους. Ευγενικοί και συνεπείς.

Για: Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. GUARANTEE CLIMA SERVICE
Γεωργία Κ.
5.0

Ο Φίλιππος και ο Μάρκος ήρθαν για εγκατάσταση του κλιματιστικού στο σπίτι μου. Ήταν στην ώρα τους, γρήγοροι, ευγενικοί και καθάρισαν και τις σκόνες από τις εργασίες! Πολύ καλή δου…

Για: Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. GUARANTEE CLIMA SERVICE
Δημητριος Μ.
5.0

Άριστος τεχνικός με συνέπεια και ευγένεια. Άμεση ανταπόκριση και διόρθωση του προβλήματος.

Για: Παναγιώτης Καραγεωργιου
Ευαγγελια Σ.
4.9

Πολύ καλή επικοινωνία και ποιότητα εργασίας. Το παιδί που ήρθε για την επισκευή του φούρνου ήταν πολύ συνεπής και σωστός στη δουλειά του, μάλιστα εμφανίστηκε ένα αναπάντεχο πρόβλη…

Για: Zachos Repairs
Μαυρίδου Ε.
4.9

Ο τεχνικός ήρθε στην ώρα του, άνοιξε το στεγνωτηριο, αλλάξε το εξάρτημα ενώ ταυτοχρονα μου έδινε πληροφορίες για τη βλάβη και για τις επιλογές που έχω. Φουλ ευχαριστημένη έμεινα. …

Για: Χρήστος Τσιάπος
Theodossios G.
5.0

Άμεση εξυπηρέτηση, και πολύ καλή και γρήγορη δουλεία, η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς,

Για: Χρήστος Τσιάπος
Έφη Μ.
5.0

Εξαιρετική επαγγελματίες, για πρώτη φορά ήρθε συνεργείο στο χώρο μας και ούτε που το καταλάβαμε. Άψογοι, αθόρυβοι, πεντακάθαροι, ευγενικοί και γελαστοί άνθρωποι. Είμαστε απόλυτα ε…

Για: Clima Vibes

Συχνές Ερωτήσεις

Για ποιες συσκευές αναλαμβάνουν το LG service οι επαγγελματίες μας;

Για παλιά και νέα μοντέλα οικιακών συσκευών LG που χρειάζονται service και επισκευή, στην πλατφόρμα μας είναι βέβαιο ότι θα βρεις κατάλληλο τεχνικό να δώσει λύση στο πρόβλημα. Καθημερινά, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το service LG για τις εξής συσκευές:

 • Πλυντήρια ρούχων / πιάτων LG

 • Ηλεκτρικές κουζίνες / φούρνοι LG

 • Κλιματιστικά LG

 • Στεγνωτήρια ρούχων LG

 • Ψυγεία LG

 • Τηλεοράσεις LG

 • Απορροφητήρες LG

 • Φούρνοι Μικροκυμάτων LG

Ποια προβλήματα είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις για μια οικιακή συσκευή LG;

Το σημαντικότερο βήμα στην αντιμετώπιση μιας βλάβης σε οικιακή συσκευή, είναι να αναγνωρίσεις άμεσα το πρόβλημα. Προφανώς, οι ενδείξεις είναι διαφορετικές σε κάθε συσκευή, ωστόσο για να σε διευκολύνουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι η ηλεκτρική συσκευή LG έχει πρόβλημα.

Έτσι, οι πιο διαδεδομένες περιπτώσεις για τις οποίες θα χρειαστείς σέρβις LG είναι οι εξής:

 • Το ψυγείο LG δεν έχει ψύξη.

 • Το πλυντήριο ρούχων LG δεν τραβάει νερό.

 • Το πλυντήριο πιάτων LG δεν αδειάζει το νερό.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου LG ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων LG.

 • Το ψυγείο LG σταμάτησε να δουλεύει.

 • Το πλυντήριο LG κάνει θόρυβο όταν στύβει.

 • Δε ζεσταίνει ο φούρνος LG.

 • Το στεγνωτήριο LG δεν στεγνώνει τα ρούχα.

 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού LG.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για service LG οικιακών συσκευών;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους όλο και περισσότεροι κάτοχοι LG οικιακών συσκευών εμπιστεύονται τους επαγγελματίες μας. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να προτιμήσεις έναν τεχνικό της πλατφόρμας μας για εξουσιοδοτημένο LG service είναι οι εξής:

1. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σου

Κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι οικιακές συσκευές σου, για να έχεις μια άνετη καθημερινότητα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το σέρβις LG οικιακών συσκευών καθημερινά, προσπαθώντας να σε εξυπηρετήσουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται, με επίσκεψη στο χώρο σου.

2. Εύρος προσφερόμενων υπηρεσιών

Οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν ένα πλήθος εργασιών, όπως εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, σύνδεση και τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή και service LG, εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των συσκευών.

3. Ποιοτικά & οικονομικά ανταλλακτικά

Οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να σε προμηθεύσουν άμεσα και οικονομικά με οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή άλλο εξάρτημα χρειαστεί στην επισκευή της συσκευής σου. Για νέα και παλιά μοντέλα LG ψυγείων, πλυντηρίων, στεγνωτηρίων, κουζινών, κλιματιστικών και τηλεοράσεων, αναλαμβάνουν την πλήρη εξυπηρέτησή σου.

4. Εγγύηση επισκευής οικιακών συσκευών

Για όλες τις επισκευές οικιακών συσκευών LG που φέρνουν εις πέρας οι τεχνικοί μας σε όλη την Αττική, προσφέρουν εγγύηση επισκευής για 6 μήνες. Χάρη στην εγγύηση αυτή, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το επίπεδο υπηρεσιών τους.

5. Έμπειροι & αξιολογημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο του LG service για οικιακές συσκευές, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αξιολογήσεις ικανοποιημένων πελατών τους. Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για το επίπεδο υπηρεσιών τους και έτσι εξασφαλίζεται ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς την LG συσκευή σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα LG service για τις οικιακές συσκευές σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για service LG, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!