Σίτες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σίτα: Ποιο είδος να επιλέξεις;

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις σίτα στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του χώρου σου; Η σίτα είναι η βασική λύση για να αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με έντομα και ζωύφια που επιθυμούν να κάνουν επίσκεψη στον χώρο σου. Στην αγορά θα βρεις σίτες έτοιμες για τοποθέτηση αλλά μπορείς επίσης να ζητήσεις από έναν εξειδικευμένο τεχνικό να προχωρήσει στην κατασκευή μίας σήτας, προσαρμοσμένη ακριβώς στα μέτρα των κουφωμάτων σου.

Ένας εξειδικευμένο τεχνικός θα σε ενημερώσει και για τις επιλογές που έχεις σε είδη στις σήτες. Κάποια είδη σήτας, ταιριάζουν περισσότερο σε μικρά κουφώματα όπως τα παράθυρα και κάποια άλλα είναι ιδανικά για μπαλκονόπορτες. Εμείς ρωτήσαμε τους τεχνικούς μας για όλα τα είδη σίτας. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του κάθε είδους. Ποια είναι αυτά;

Σταθερή σίτα: Η τοποθέτηση γίνεται σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται σε κούφωνα ή τοίχο. Από την στιγμή της τοποθέτησής της δεν ανοιγοκλείνει όμως σε περίπτωση που την χρειάζεστε για παράθυρα ή πόρτες που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, αποτελεί ιδανική επιλογή.

Κάθετη σίτα ελατηρίου: Απαιτεί να υπάρχει περιθώριο μεταξύ της κάσας φύλλου και παντζουριού ώστε να υπάρχει χώρος για το καρούλι και τους οδηγούς. Η σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση, ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε παράθυρα διότι πρέπει να σκύψεις για να την ασφαλίσεις.

Σίτα οριζόντιας κίνησης: Η σίτα λειτουργεί με οριζόντια κίνηση, τοποθετείται συνήθως σε πόρτες και παράθυρα και εξασφαλίζει την αποτροπή εισόδου σκόνης και εντόμων. Διαθέτω πόμολο εσωτερικά και εξωτερικά , για εύκολη χρήση.

Ανοιγόμενη σίτα: Η τοποθέτησή της γίνεται στο άνοιγμα της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στον χειρισμό και συνήθως διαθέτει σύστημα επαναφοράς. Το κόστος της, δεν είναι ούτε οικονομικό ούτε ακριβό.

Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης: Συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος.

Σίτα πλισέ: Επιλέγεις μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος της που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Το ύφασμά της διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ ενώ μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο την έχετε αφήσει.

Σίτα Συρόμενη: Η συρόμενη σίτα διαθέτει ένα ή δύο πλαίσια αλουμινίου και μπορεί να είναι μονόφυλλη ή δίφυλλη. Τα φύλλα της κινούνται επάνω σε έναν οδηγό κύλισης και μπορούν να είναι χωνευτά, είτε εξωτερικά ή εσωτερικά δηλαδή να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά ή στην εσωτερική μεριά το τοίχου αντίστοιχα.Το ύφασμά στις συρόμενες σίτες, αποτελείται από fiberglass και συνήθως κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου σε τελάρο. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα έιναι ότι τον χειμώνα, μπορείς να τις βγάλεις εύκολα και να τις αποθηκεύσεις.

Σίτες Αλουμινίου: Πλεονεκτήματα: Η σίτα αλουμινίου, μπορεί να προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνη και έντομα, ενώ παράλληλα συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα κουφώματα του χώρου. Επίσης, η σκουρόχρωμη σίτα αλουμινίου δίνει την δυνατότητα οπτικής επαφής από μέσα προς τα έξω και έτσι αποφεύγονται τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό το είδος, μπορεί να διαθέτει οποιονδήποτε μηχανισμό έτσι μπορείς να βρεις ανοιγόμενες, κάθετες, οριζόντιες, πλισέ και σταθερές σίτες αλουμινίου. Το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη κατασκευή δεν θα σε απογοητεύσει.

Οι τεχνικοί μας, πραγματοποιούν τοποθέτηση και κατασκευή σίτας σε κουφώματα οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Ακόμη, σε περίπτωση που η σίτα παρουσιάσει βλάβη, οι τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες επισκευής αλλά και αλλαγής. Συμπλήρωσε την φόρμα της σίτας και θα λάβεις άμεσα ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές σε κάθε εργασία που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, από τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Σαμουήλ Ζατικιάν
26 Αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Κώστας Σταθόπουλος
46 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
158 Αξιολογήσεις
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Παναγιώτης Κουρούκλης
59 Αξιολογήσεις
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
23 Αξιολογήσεις
Καλή και οικονομική δουλειά. Ευχαριστούμε!
Ιωάννης Δανιηλίδης
21 Αξιολογήσεις
Άριστη και επαγγελματική δουλειά σε λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές