Σίτες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια σίτα να επιλέξεις για τα κουφώματα του σπιτιού σου;

Η σίτα είναι η βασική λύση για να αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με έντομα και ζωύφια που επιθυμούν να κάνουν επίσκεψη στον χώρο σου περνώντας από τις πόρτες και τα παράθυρα. Υπάρχουν 7 είδη σίτας που θα σου επιτρέψουν να κρατήσεις έξω από τον χώρο σου τους μικρούς επισκέπτες και θα τοποθετηθούν εύκολα με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες σου. Ποια είναι αυτά;

Σίτα για παράθυρα & πόρτες

Σταθερή σίτα: Η τοποθέτηση γίνεται σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται σε κούφωνα ή τοίχο. Από την στιγμή της τοποθέτησής της δεν ανοιγοκλείνει όμως σε περίπτωση που την χρειάζεστε για παράθυρα ή πόρτες που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, αποτελεί ιδανική επιλογή.

Κάθετη σίτα ελατηρίου: Απαιτεί να υπάρχει περιθώριο μεταξύ της κάσας φύλλου και παντζουριού ώστε να υπάρχει χώρος για το καρούλι και τους οδηγούς. Η σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση, ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε παράθυρα διότι πρέπει να σκύψεις για να την ασφαλίσεις.

Σίτα οριζόντιας κίνησης: Η σίτα λειτουργεί με οριζόντια κίνηση, τοποθετείται συνήθως σε πόρτες και παράθυρα και εξασφαλίζει την αποτροπή εισόδου σκόνης και εντόμων. Διαθέτω πόμολο εσωτερικά και εξωτερικά , για εύκολη χρήση.

Σίτες για μπαλκονόπορτες

Ανοιγόμενη σίτα: Η τοποθέτησή της γίνεται στο άνοιγμα της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στον χειρισμό και συνήθως διαθέτει σύστημα επαναφοράς. Το κόστος της, δεν είναι ούτε οικονομικό ούτε ακριβό.

Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης: Συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος.

Σίτα πλισέ: Επιλέγεις μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος της που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Το ύφασμά της διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ ενώ μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο την έχετε αφήσει.

Σίτα Συρόμενη: Η συρόμενη σίτα διαθέτει ένα ή δύο πλαίσια αλουμινίου. Τα φύλλα της κινούνται επάνω σε έναν οδηγό κύλισης και μπορούν να είναι χωνευτά, είτε εξωτερικά ή εσωτερικά δηλαδή να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά ή στην εσωτερική μεριά το τοίχου αντίστοιχα. Συνήθως, το ύφασμά της αποτελείται από fiberglass ή αλουμίνιο.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Άμεσος, πολύ καλός στη δουλειά του και οικονομικός!
Άψογη συνεργασία!
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Σχετικές υπηρεσίες