20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σήτες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ειδικευμένοι σε κατασκευή και τοποθέτηση σήτας για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ειδικούς στις Σήτες


ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Σήτες

Σήτες - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση σήτας στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον τομέα με θεμελιώδη αρχή τον σεβασμό για τους πελάτες μας. Η αφοσίωση στην προσφερόμενη ποιότητα αλλά και η αξιοπιστία των προϊόντων μας αλλά και η συνεχής δέσμευση για υπευθυνότητα προς την κοινωνία. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ http://allazokoyfoma.blogspot.gr - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Στην Construction Experts κατασκευάζουμε την δική σας σήτα και αναλαμβάνουμε και την εγκατάστασή της με μοναδικό στόχο να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Η υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εργασίας μας καθώς και η άρτια τεχνογνωσία των επαγγελματιών μας εγγυώνται την πλήρη ικανοποίησή σας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεση εξυπηρέτηση και με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαμαντής Μανικόπουλος - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Διαμαντής Μανικόπουλος και δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους τεχνικές εργασίες και αναλαμβάνω την κατασκευή και την εγκατάσταση της σήτας σας άμεσα και με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Έχω πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών και αναλαμβάνω για εσάς την κάλυψη μιας μεγάλης γκάμας εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σε κάθε μου εργασία φροντίζω έτσι ώστε η αντιμετώπιση μου απέναντι στους πελάτες να είναι απόλυτα επαγγελματική, ολοκληρώνοντας με απόλυτη συνέπεια τα συμφωνηθέντα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PICKWORTH LIMITED & ΣΙΑ - Σήτες

Σήτες - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σας με την τοποθέτηση σήτας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο μας έχει δώσει την δυνατότητα να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις, γιατί θεωρούμε ότι ο κάθε πελάτης, είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο την αισθητική και τις επιθυμίες του πελάτη. Μας αρέσει η οργάνωση και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και έχουμε μάθει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό, αλλά και οικονομικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Στρατουλατος - Σήτες

Σήτες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τον χώρο σας και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας και φθοράς στον χρόνο και μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Σπαθαρακης - Σήτες

Σήτες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Εταιρία μας ασχολείται με την επεξεργασία σιδήρου και αλουμινίου από το 1978 και κατασκευάζει και εγκαθιστά για εσάς τις σήτες που επιθυμείτε στον χώρο σας. Είμαστε έμπειροι τεχνικοί και μπορούμε να διεκπεραιώσουμε κάθε εργασία με μοναδικό σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την σωστή τοποθέτηση και έμπειρους συνεργάτες που μπορούν να λύσουν τις απορίες σας και να ανταποκριθούν στις εργασίες σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να δώσουμε εγγυημένες λύσεις υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προσιτών τιμών. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aβραάμ Μασχούρ - Σήτες

Σήτες - Άλιμος Αττική 174 55

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κουφωμάτων αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη σας! Οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους αντοχή αλλά και την υψηλή ποιότητα τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Αθανασίου - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο Θανάσης Αθανασίου και αναλαμβάνω την κατασκευή και την εγκατάσταση της σήτας σας στον χώρο σας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Έχω πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές και κατασκευαστικές εργασίες, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις πιο εξειδικευμένες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Διαθέτω ομάδα αποτελούμενη από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που θα βρεθούν στο πλάι σας για ό,τι χρειαστείτε. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασίας, είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη αλλά και η συνέπεια απέναντι στον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και να σας παραδώσω αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ - Σήτες

Σήτες - Καισαριανή Αττική 161 21

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της τοποθέτηση σήτας άμεσα και αποτελεσματικά με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Συνδυάζουμε εμπειρία ετών με εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης και επαγγελματικής υπηρεσίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μαλαματίνης - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Κώστας Μαλαματίνης και είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 15ετή πορεία στον κλάδο της κατασκευής και εγκατάστασης της σήτας σας. Έχω αναλάβει πληθώρα σχετικών εργασιών και μπορώ να ολοκληρώσω με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μου αναθέσετε με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Καθημερινά χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με αγάπη και μεράκι για την εργασία μου και εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαμπρόπουλος - Σήτες

Σήτες - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση σήτας στον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο. Δίνουμε στο χώρο σας υψηλή αισθητική και ασφάλεια, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της εποχής και χαρακτηριζόμαστε για τα επαγγελματικά, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα που προσφέρουμε. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μας είναι προσιτές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Πασκαλογουλάρης - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης τέντας στον χώρο σας με επαγγελματικά αποτελέσματα που εξασφαλίζουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Σήτες

Σήτες - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις και κατασκευές σήτας σε εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία βρίσκεται επί σειρά ετών στον χώρο των οικοδομοτεχνικών έργων και έχει στη διάθεση της ομάδα καταξιωμένων τεχνικών καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους προμηθευτών για να εξασφαλίσουμε τα πιο ποιοτικά υλικά για την δουλειά. Οι σήτες που διαθέτουμε εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Η μεγάλη γκάμα των υλικών μας μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις και να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε χώρου. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Σήτες

Σήτες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει τοποθετήσεις σήτας για το σπίτι ή την επιχείρηση. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας και προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας . Οι έμπειροι συνεργάτες μου διαθέτουν τον εξοπλισμό να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα σας εξασφαλίσουμε τις σήτες των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σήτες  - 20 Καλύτεροι επαγγελματίες