No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Σίτες Παραθύρων

Απαλλάξου από Κουνούπια & Κάθε Είδους Έντομα, Επιλέγοντας τις Καλύτερες Σίτες για το Χώρο σου, με Άμεση Τοποθέτηση από Αξιολογημένους Επαγγελματίες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες για σίτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία για σίτες χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές για σίτες

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/9/2020

Σίτες: Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τα παράθυρα & τα κουφώματα σου;

Οι σίτες για παράθυρα και οι σίτες για μπαλκονόπορτες είναι απαραίτητες, ειδικά τους θερινούς μήνες, όταν τα κουνούπια και οι μύγες πολλαπλασιάζονται και εισβάλλουν στο σπίτι. Αποτελούν μια διακριτική λύση που εμποδίζει την είσοδο οποιοδήποτε ανεπιθύμητου επισκέπτη στον χώρο σου.

Στην αγορά θα βρεις σίτες για παράθυρα έτοιμες για τοποθέτηση, αλλά μπορείς επίσης να ζητήσεις από έναν έμπειρο τεχνικό να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σίτας προσαρμοσμένης ακριβώς στα μέτρα των κουφωμάτων σου. Αυτή είναι και η πιο ασφαλής επιλογή, που διαρκεί για περισσότερα χρόνια.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σε ενημερώσει για τα είδη σίτας, τους μηχανισμούς κίνησης που διαθέτουν και θα αναλάβει την τοποθέτηση αυτής που ταιριάζει στον χώρο σου. Εμείς ρωτήσαμε ποια είναι τα δημοφιλέστερα είδη, τι χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα μπορείς να περιμένεις από το καθένα ξεχωριστά και ποιες είναι οι τιμές τους. Βρες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν στον οδηγό που ακολουθεί.

Πού κυμαίνεται το κόστος τοποθέτησης σίτας;

 • Τοποθέτηση 1 σίτας από 58€

 • Τοποθέτηση 2 σιτών από 115€

 • Τοποθέτηση σιτών σε όλα τα κουφώματα του σπιτιού (4+) από 245€

Στις τιμές περιλαμβάνεται η σίτα και τα εργατικά κόστη για τοποθέτηση ή αντικατάσταση σίτας.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος τοποθέτησης;

1. Οι διαστάσεις και ο αριθμός των σιτών που θα εγκαταστήσεις 

2. Το είδος σίτας που θα επιλέξεις και το υλικό του πλαισίου της (π.χ. πλαίσιο αλουμινίου)

3. Τυχόν ανάγκη για επιπλέον εργασίες, όπως αντικατάσταση παλιάς σίτας, πριν την τοποθέτηση της νέας.

Σε περίπτωση αντικατάστασης, το κόστος αυξάνεται κατά 10-15€*, καθώς ο επαγγελματίας καλείται να αφαιρέσει την ήδη υπάρχουσα σήτα.

Τα τετραγωνικά μέτρα των σητών που θα περαστούν είναι φυσικό ότι έχουν μια ευθέως ανάλογη σχέση με το τελικό κόστος. Αυτό σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η σήτα που χρειάζεσαι (άρα και το κούφωμα για το οποίο προορίζεται), τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος της σαν υλικό. Βέβαια, εάν βάλεις περισσότερες από μία, το συνολικό κόστος θα μειωθεί, καθώς τα μεροκάματα θα έχουν βγει. 

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στις σίτες για παράθυρα & πόσο κοστίζουν;

Ποιες είναι οι τιμές για σίτες ανάλογα με τον τύπο τους;

Πιο οικονομική είναι η σταθερή σίτα, που μπορεί να ξεκινά από 20€ μαζί με το πλαίσιο (κατάλληλη για παράθυρα που δεν ανοίγουν συχνά). Από τις πιο ακριβωπληρωμένες επιλογές θα είναι η πλισέ σίτα με ερπύστρια για τη μπαλκονόπορτα, που μπορεί να κοστίζει και πάνω από 150€.

Ακολουθεί ένας πίνακας με ενδεικτικές τιμές ανά είδος σήτας:

Είδος εργασίας

Τιμή

Οριζόντιας κίνησης

Από 55€ για μονόφυλλη

Κάθετης κίνησης

Από 25€

Σταθερή

Από 20€ μαζί με το πλαίσιο

Ανοιγόμενη σήτα Πόρτας

Από 60€

Πλισέ με σχοινί (κλασσική)

Από 80€

Πλισέ με ερπύστρια

Από 150€

Συρόμενη

Από 65€

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με τη σίτα που θα χρειαστείς, στις κατάλληλες διαστάσεις, καθώς και την τοποθέτησή της στο χώρο σου, με τη χρήση δικού τους εξοπλισμού. 

Μια απλή μελέτη των κουφωμάτων σου είναι αρκετή για να σου κάνουν την καλύτερη πρόταση για το είδος σίτας που θα καλύψει τις ανάγκες σου και να σου δώσουν προσφορές για το συνολικό κόστος της εργασίας σου, πάντα σε προσιτές τιμές.

*Οι παραπάνω τιμές αφορούν την αγορά της σίτας που θα χρειαστείς και δεν περιλαμβάνουν εργατικά.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη σίτας για παράθυρα;

Για παράθυρα, οι ειδικοί προτείνουν την τοποθέτηση των παρακάτω ειδών:

 • Σταθερή σίτα

 • Σίτα οριζόντιας / κάθετης κίνησης

 • Σίτα παραθύρου πλισέ 

 • Συρόμενη σίτα

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη σε σίτες για πόρτες;

Οι συνηθέστερες επιλογές για σίτες πόρτας είναι:

 • Ανοιγόμενη σίτα

 • Σίτα οριζόντιας κίνησης

 • Σίτα πόρτας πλισέ

Ποια σίτα μπαλκονόπορτας να επιλέξω;

Για τις μπαλκονόπορτες, έχει στη διάθεσή σου τις παρακάτω επιλογές:

 • Συρόμενη σίτα

 • Σίτα αλουμινίου

 • Σίτα πλισέ

4,81 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για τις Σίτες τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
629 αξιολογήσεις

ΤΈΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΤΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ) ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
121 αξιολογήσεις

Άψογος σε όλα

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
121 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!!! Τυπικός και σχολαστικός με την ποιότητα της εργασίας του!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Smart Frames
53 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από την επικοινωνία και από την ποιότητα της εργασίας και από την τιμή. Συνιστώ το Smart Frames ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Χουντής
12 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος στους χρόνους ,άψογη εργασία ,πολύ καλή τιμή ,ευγενής και ευπροσήγορος .Σίγουρα θα απευθυνθώ στον ίδιο,αν τον ξανά χρειαστώ ,και θα τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τι σίτα να βάλω στην μπαλκονόπορτα & τα παράθυρα του σπιτιού μου;

Στην αγορά υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη σίτας, γεγονός που μπορεί να σε μπερδέψει όταν έρθει η ώρα να πάρεις την απόφαση και να τοποθετήσεις τη δική σου.
Σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας, το κατάλληλο είδος επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο κουφώματος όπου θέλεις να το τοποθετήσεις. Μεγάλη σημασία έχει και ο λόγος για τον οποίο τοποθετείς σίτες. 

Για να γίνει η επιλογή σου πιο εύκολη, ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για κάθε είδος σίτας:

1. Σταθερή σίτα 

Ιδανική επιλογή για: Παράθυρα

Η σταθερή σίτα είναι η πιο οικονομική επιλογή της αγοράς, αλλά είναι κατάλληλη μόνο για παράθυρα, καθώς, όπως υποδεικνύει το όνομά της, δεν περιλαμβάνει μηχανισμό ανοίγματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία λύση η οποία αποτελείται από ένα απλό πανί, το οποίο τοποθετείται σε ένα πλαίσιο (τελάρο) από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται σε κούφωμα ή τοίχο. 

Αυτό εξασφαλίζει την σταθεροποίηση της σήτας σε ένα σημείο ανά τα χρόνια, χωρίς να χρειάζεται να προβείς στη συνεχή αναπροσαρμογή που θα απαιτούσε η απλή τοποθέτηση ενός υφάσματος. Συνοψίζοντας, η σταθερή σίτα είναι ιδανική σε περίπτωση που έχεις σκοπό να την τοποθετήσεις σε μικρά παράθυρα, που βρίσκονται σε ψηλά σημεία στον χώρο (π.χ. παράθυρο μπάνιου) ή για πόρτες που δε χρησιμοποιείς, ως σίτα για κουνούπια. 

2. Σίτες Οριζόντιας / Κάθετης Κίνησης

Ιδανική επιλογή για: Παράθυρα (Οριζόντιας και Κάθετης Κίνησης), Πόρτες (Οριζόντιας Κίνησης)

Αυτές οι σήτες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, καθώς και οι δύο έχουν τη μορφή ρολού. Απλά τα οριζόντια ρολά κινούνται δεξιά-αριστερά για κλείσιμο-άνοιγμα, ενώ τα κάθετα πραγματοποιούν κίνηση πάνω-κάτω. 

Ένα μειονέκτημά τους είναι ότι διαθέτουν ένα σχοινάκι, το οποίο μπορεί με τη χρήση να κοπεί και να μην επιτρέπει τη σωστή λειτουργία. Βέβαια το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το σκοινί αυτό είναι πολύ φθηνό και η αντικατάσταση του σχετικά εύκολη, άρα και το ποσό που μπορεί να χρειαστεί να καταβάλεις σε περίπτωση φθοράς θα είναι περίπου 30-40€. Αναλυτικότερα:

- Σίτα κάθετης κίνησης 

Η κάθετη σίτα ελατηρίου, γνωστή κι ως σίτα κάθετης κίνησης, απαιτεί να υπάρχει περιθώριο μεταξύ της κάσας φύλλου και παντζουριού, ώστε να υπάρχει χώρος για το καρούλι και τους οδηγούς. Ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε παράθυρα, διότι πρέπει να σκύψεις για να την ασφαλίσεις.

σίτες

- Σίτα οριζόντιας κίνησης

Η σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες και πόρτες, καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί μονόφυλλη ή δίφυλλη σίτα πόρτας, ανάλογα με την κατασκευή και το στυλ του κουφώματος. 

Η σίτα οριζόντιας κίνησης απαιτεί την ύπαρξη του αντίστοιχου χώρου στο εξωτερικό του σπιτιού, ώστε να ανοίγει και να κλείνει, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου, ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος. Οι σίτες αυτές είναι σχετικά ακριβότερες από τις απλές ανοιγόμενες, αλλά παρέχουν μεγάλη ευελιξία. 

3. Σίτα πλισέ

Ιδανική επιλογή για: Παράθυρα, Πόρτες

Οι πλισέ σίτες είναι οι πιο ακριβές της αγοράς. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι απωθούν καλύτερα κουνούπια ή έντονα, αλλά κυρίως στην καλύτερη αισθητική τους σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη και στο ότι απαιτούν λιγότερη δύναμη για να τις ανοιγοκλείσεις. 

Η λειτουργία τους βασίζεται στην αναδίπλωσή τους προς την άκρη του κουφώματος, με τη λογική της φυσαρμόνικας και διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: με κορδόνι ή με ερπύστρια.

Με κορδόνι (κλασσική)

Οι κλασσικές πλισέ σίτες περιλαμβάνουν κι ένα κορδόνι, το οποίο χρησιμοποιείς για να διπλώνεις το ύφασμα της σίτας σαν ακορντεόν. Το σχοινί αυτό μπορεί, όμως, να φθαρεί και να χρήζει αντικατάστασης, όπως γίνεται και στις σίτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης.

Με ερπύστρια

Πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή της πλισέ σήτας, η οποία περιλαμβάνει ερπύστρια στο κάτω μέρος της. Η ερπύστρια είναι ένας μηχανισμός στο κάτω μέρος της σίτας που βοηθάει στην αναδίπλωση, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή σκαλώματα. Είναι σχετικά ακριβό είδος στις σίτες για πόρτες, αλλά η αντοχή και η αισθητική της θα σε αποζημιώσουν.

4. Ανοιγόμενη σήτα

Ιδανική Επιλογή για: Πόρτες

Η κλασική επιλογή σε σίτες για πόρτες. Η ανοιγόμενη σίτα τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος της πόρτας και ανοίγει με την αντίθετη φορά, δηλαδή προς τα έξω. Αποτελεί μια πρακτική επιλογή για την κεντρική πόρτα του σπιτιού, ή εκείνη που χρησιμοποιείται συνέχεια, καθώς δεν λειτουργεί με χερούλι και γλώσσα, αλλά ανοιγοκλείνει με ένα απλό σπρώξιμο. 

Αυτός ο τύπος σήτας κυκλοφορεί σε πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις και τιμές. Επίσης, διακρίνεται για την αντοχή της και συνήθως φέρει μαγνήτες στην άκρη του τελάρου για εύκολο κλείσιμο. Συνήθως είναι μονόφυλλη, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί δίφυλλη, αν απαιτείται από την κατασκευή της πόρτας.

5. Σίτα συρόμενη

Ιδανική Επιλογή για: Μπαλκονόπορτες

Οι συρόμενες σίτες διαθέτουν ένα ή δύο πλαίσια αλουμινίου και μπορεί να είναι μονόφυλλες ή δίφυλλες. Τα φύλλα τους κινούνται πάνω σε έναν οδηγό κύλισης και μπορούν να είναι χωνευτά, είτε εξωτερικά ή εσωτερικά, δηλαδή να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά ή στην εσωτερική μεριά του τοίχου, αντίστοιχα. 

Το ύφασμα σε σίτες συρόμενες αποτελείται από fiberglass και συνήθως κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου σε τελάρο. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι το χειμώνα, μπορείς να τις βγάλεις εύκολα και να τις αποθηκεύσεις, αφού είναι η εποχή κατά την οποία δεν χρειάζεσαι σίτα για κουνούπια, μύγες ή άλλα έντομα.

σίτες

6. Σίτα αποσπώμενη

Ιδανική επιλογή για: Φεγγίτες, Πόρτες που δεν χρησιμοποιούνται συχνά

Πρόκειται για μια καινοτόμα πατέντα που ήρθε για να προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα. Η χρήση της σίτας αυτής ενδείκνυται για ανοίγματα που δεν υπάρχει συχνή πρόσβαση, όπως είναι ο φεγγίτης ή μια πόρτα που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Το τελάρο της σίτας τοποθετείται στο άνοιγμα, ενώ το πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα να αφαιρείται και να επανατοποθετείται στη θέση του με μεγάλη ευκολία.

σίτες

7. Σίτα αλουμινίου

Ιδανική Επιλογή για: Παράθυρα και Μπαλκονόπορτες

Η σίτα αλουμινίου μπορεί να προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνη και έντομα, ενώ παράλληλα συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα κουφώματα του χώρου. Αυτό το είδος μπορεί να διαθέτει οποιονδήποτε μηχανισμό, έτσι μπορείς να βρεις ανοιγόμενες, κάθετες, οριζόντιες, σίτες συρόμενες, πλισέ και σταθερές σίτες αλουμινίου. Το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη κατασκευή για σίτες θα αντέξει πολλά χρόνια και δε θα σε απογοητεύσει.

σίτες αλουμινίου

Κορυφαίοι Τεχνικοί για Σίτες Πορτών & Παραθύρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
629 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αντικατάσταση, αλλά και τυχόν επισκευή που θα χρειαστείτε για τις σίτες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτές σας. Εξελισσόμαστε συνεχώς και παρακολουθούμε τα νέα στον τομέα μας, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε κατάλληλες προτάσεις για τον χώρο σας.

Γεώργιος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
101 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με μεγάλη τεχνική κατάρτιση στην τοποθέτηση και την κατασκευή σήτας για τον χώρο σας. Η 20ετής μου εμπειρία και οι γνώσεις μου, που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλουμινίου, με καθιστούν την καταλληλότερη λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την σήτα σας και εξασφαλίζω για εσάς ικανοποιητικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εξασφαλίζω την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να με επιλέξετε!

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
77 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, αναλαμβάνουμε εργασίες για σίτες σε παντός είδους κουφώματα, παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες. Με συνεχή επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο στις σύγχρονες τάσεις και εφαρμογές και κυρίως με σεβασμό και αγάπη για την εργασία μας, κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας γιατί δίνουμε το 100% στο αποτέλεσμα που παραδίδουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται ο χώρος σας!

Αναστασιος Λαμπρινάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
73 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, δίνουμε στους πελάτες μας λύσεις για εργασίες που αφορούν κουφώματα, κάγκελα και σιδηροκατασκευές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Η τοποθέτηση της σωστής σίτας μπορεί να γλυτώσει το σπίτι από πολλά προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι κι εμείς το γνωρίζουμε και γι' αυτό αντιμετωπίζουμε την εργασία με απόλυτη υπευθυνότητα. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
326 αξιολογήσεις

Από το 1993, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και μεταλλικών κατασκευών με αφοσίωση και μεράκι. Φροντίζουμε για τις σίτες των κουφωμάτων σας, πάντα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και το γούστο σας, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Όμιλος εταιρειών Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 180,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Βάρη
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 160,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
S. F.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 220,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Χαϊδάρι
Εκτελέστηκε από
Γιαννης Φ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 240,00€

Σχετικά άρθρα

Σίτα για Μπαλκονόπορτα: Οι top 4 επιλογές!

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα

7+1 Τρόποι για να εξαφανίσεις τα κουνούπια από το σπίτι σου!

Από τη στιγμή που μπαίνει η άνοιξη και ο καιρός γίνεται πιο ήπιος, τα πρώτα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή

3 έξυπνοι τρόποι για να διατηρήσεις τη σίτα σου πεντακάθαρη!

Είναι πολλές οι στιγμές ηρεμίας που βιώνεις χάρη σε αυτή, όμως έχεις σκεφτεί πόσο πολύτιμος είναι ο καθαρισμός

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές