Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Σίτες

Απαλλάξου από Κουνούπια & Κάθε Είδους Έντομα, Επιλέγοντας τις Καλύτερες Σίτες για το Χώρο σου, με Άμεση Τοποθέτηση από Αξιολογημένους Επαγγελματίες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019

Σίτες: Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τα παράθυρα & τα κουφώματα σου;

Οι σίτες για παράθυρα και οι σίτες για μπαλκονόπορτες είναι απαραίτητες, ειδικά τους θερινούς μήνες, όπου τα κουνούπια και οι μύγες πολλαπλασιάζονται και εισβάλουν στο σπίτι. Γενικότερα, η τοποθέτηση μιας καλής σίτας στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά θα βρεις σίτες για παράθυρα έτοιμες για τοποθέτηση, αλλά μπορείς επίσης να ζητήσεις από έναν έμπειρο τεχνικό να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σίτας, προσαρμοσμένη ακριβώς στα μέτρα των κουφωμάτων σου. Αυτή είναι και η πιο ασφαλής επιλογή, που διαρκεί για περισσότερα χρόνια.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σε ενημερώσει και για τις επιλογές που έχεις στα είδη σίτας και θα αναλάβει τη σωστή τοποθέτησή της. Κάποια είδη σίτας, ταιριάζουν περισσότερο σε μικρά κουφώματα, όπως τα παράθυρα του μπάνιου και κάποια άλλα είναι ιδανικά για μπαλκονόπορτες. Εμείς ρωτήσαμε ποια είναι τα καλύτερα είδη σίτας και ποια είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος στις σίτες;

1. Οι διαστάσεις της σίτας (οι σίτες για πόρτες κοστίζουν πιο ακριβά, σε σχέση με τις σίτες για παράθυρα).
2. Είδος σίτας που θα τοποθετήσεις (η σταθερή σίτα είναι η πλέον οικονομική, αλλά είναι κατάλληλη μόνο για παράθυρα).
3. Η τιμή για σίτες με τοποθέτηση αυξάνεται, αν ο επαγγελματίας αντικαταστήσει και την παλιά σου σίτα.

Οι σήτες χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εντόμων που επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο σου. Η είσοδος αυτών των ενοχλητικών επισκεπτών γίνεται από παράθυρα και πόρτες. Έτσι η τοποθέτηση των σητών γίνεται σε αυτούς τους χώρους για να εμποδίσουν την είσοδο τους.

Τετραγωνικά μέτρα και αριθμός

Όπως φαντάζεσαι τα τετραγωνικά μέτρα των σητών που θα περαστούν θα καθορίσουν σε ένα βαθμό το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμήσεις να βάλεις μία μεγαλύτερη σήτα, το κόστος της σαν υλικό θα είναι μεγαλύτερο. Επίσης εύλογο είναι ότι εάν βάλεις περισσότερες σήτες το κόστος ανά σήτα θα πέσει, καθώς τα μεροκάματα θα έχουν βγει.

Γενικά να ξέρεις ότι ανάλογα τον τύπο και το μέγεθος της σήτας, καθώς και τυχόν δυσκολίες στην εγκατάσταση οι τιμές τοποθέτησης κυμαίνονται στα 20-40€/σήτα*.

Ενδεικτικά συνολικά κόστη (υλικών και εργατικών) για τοποθέτηση σήτας:

Είδος εργασίας

Τιμή

Οριζόντιας κίνησης

70-110€*

Κάθετης κίνησης

50-120€*

Σταθερή

35-120€*

Ανοιγόμενη σήτα Πόρτας

80-140€*

Πλισέ με σχοινί (κλασσική)

90-150€*

Πλισέ με ερπύστρια

150-240€*

Σε περίπτωση αντικατάστασης, το κόστος αυξάνεται κατά 10-15€* καθώς ο επαγγελματίας καλείται να αφαιρέσει την ήδη υπάρχουσα σήτα.

Τύπος λειτουργίας

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά αυτών των τύπων καθορίζεται το κόστος και του υλικού, δηλαδή της σήτας. Επίσης πιο περίπλοκοι τύποι, όπως οι πλισέ σήτες, μπορεί να απαιτούν ελάχιστα παραπάνω χρήματα στην εγκατάσταση.

1. Σταθερές Σίτες

Οι σταθερές σήτες πρόκειται για την πιο οικονομική λύση της αγοράς, καθώς ,όπως υποδεικνύει και το όνομα της, δεν περιέχει μηχανισμό ανοίγματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία λύση η οποία περιέχει όχι μόνο ένα απλό φτηνό πανί, αλλά και ένα πλαίσιο, κυρίως αλουμινίου. Αυτό εξασφαλίζει την σταθεροποίηση της σήτας σε ένα σημείο ανά τα χρόνια, χωρίς να χρειάζεται τη συνεχή αναπροσαρμογή που ένα απλό πανί θα απαιτούσε. 

Συνολική τιμή (εργατικά και υλικά) εγκατάστασης μίας μέσης τέτοιας σήτας είναι περίπου τα 30-120€*.

2. Σίτες οριζόντιας/ Κάθετης κίνησης

Αυτές οι σήτες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, εφόσον και οι δυο είναι ουσιαστικά ρολά. Απλά τα μεν κινούνται δεξιά-αριστερά για κλείσιμο-άνοιγμα, ενώ τα δε πραγματοποιούν πάνω-κάτω κίνηση.
Ουσιαστικό τους πρόβλημα είναι ότι διαθέτουν ένα σχοινάκι, το οποίο μπορεί με τη χρήση να κοπεί και να μην επιτρέπει τη σωστή λειτουργία.

Βέβαια το υλικό είναι πολύ φθηνό και η αντικατάσταση του σχετικά εύκολη, άρα και το συνολικό ποσό που καλείσαι να πληρώσεις για την αντικατάσταση θα είναι περίπου 30-40€*.

Συνολική τιμή (εργατικά και υλικά) τοποθέτησης μίας μέσης τέτοιας σήτας είναι περίπου τα 70-110€*.

3. Πλισέ Σίτες 

- Με κορδόνι (κλασσική)

Οι πλισέ σήτες είναι οι πιο ακριβές της αγοράς. Αυτό όχι γιατί συγκρατούν καλύτερα τα κουνούπια, αλλά κυρίως διότι αισθητικά είναι πιο ωραίες και επίσης απαιτούν λιγότερη δύναμη για να τις ανοιγοκλείσεις. Και αυτές όμως περιλαμβάνουν ένα κορδόνι εξ αιτίας του οποίου μπορεί το πανί να διπλώνεται σαν ακορντεόν. Το σχοινί αυτό μπορεί, επίσης, να φθαρεί και να χρήζει αντικατάστασης όπως και στις σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης.

Το συνολικό κόστος (εργατικά και υλικά) για την τοποθέτηση τους κυρίως κυμαίνεται στα 70-150€*.

- Με ερπύστρια
Πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή της πλισέ σήτας, η οποία περιλαμβάνει ερπύστρια στο κάτω μέρος της, γεγονός που όχι μόνοτην κάνει πιο ανθεκτική και εύκολη στη χρήση αλλά αρκετά πιο ακριβή. Κατά βάσιν μία τέτοια σήτα κοστίζει 40-50€* παραπάνω από κλασσική πλισέ, ανάλογα με το μέγεθος φυσικά.

Ενδεικτικά αν θες να εγκαταστήσεις μια τέτοιου τύπου σήτα θα καλεστείς να πληρώσεις συνολικά (υλικά και εργατικά) περίπου 150-240€*.

4. Πόρτας (Ανοιγόμενη σήτα)

Αυτός ο τύπος σήτας βγαίνει σε πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις εφόσον σαν σκοπό έχει να προσαρμόζεται στις πόρτες.
Σαν αποτέλεσμα και οι τιμές του είναι αρκετά πιο τυποποιημένες. Δεν έχουν χερούλι και γλώσσα για να λειτουργήσουν, αλλά αντιθέτως ανοιγοκλείνουν με ένα απλό σπρώξιμο.

Εάν σε ενδιαφέρει η εγκατάσταση μίας τέτοιας πόρτας, να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει συνολικά (υλικά και εργατικά) περίπου 80-140€*.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στις σίτες & πού κυμαίνονται οι τιμές τους;

1. Σταθερή σίτα για παράθυρα

2. Κάθετη σίτα ελατηρίου

3. Σίτα ανοιγόμενη για πόρτες

4. Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης

5. Σίτα πλισέ ή σίτα πλισέ με ερπύστρια

6. Σίτα συρόμενη για μπαλκονόπορτες

7. Σίτα αποσπώμενη

8. Σίτα αλουμινίου για παράθυρα & μπαλκονόπορτες

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας για σίτες, το κατάλληλο είδος επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο κουφώματος που θέλεις να το τοποθετήσεις. Μεγάλη σημασία έχει και ο σκοπός, για τον οποίο τοποθετείς σίτες. Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές για σίτες για τα πιο δημοφιλή είδη διαμορφώνονται ως εξής:

1. Σταθερή σίτα για παράθυρα

Η τοποθέτηση γίνεται σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται σε κούφωμα ή τοίχο. Από τη στιγμή της τοποθέτησής της, δε δίνεται η δυνατότητα να ανοιγοκλείνει. Όμως, σε περίπτωση που έχεις σκοπό να την τοποθετήσεις σε παράθυρα ή πόρτες που δε χρησιμοποιείς ως σίτα για κουνούπια, αποτελεί ιδανική επιλογή. Οι σταθερές είναι οι πιο οικονομικές σίτες, αφού οι τιμές τους μπορεί να είναι και χαμηλότερες από 20€.

2. Κάθετη σίτα ελατηρίου

Η κάθετη σίτα ελατηρίου, ή αλλώς σίτα κάθετης κίνησης, απαιτεί να υπάρχει περιθώριο μεταξύ της κάσας φύλλου και παντζουριού, ώστε να υπάρχει χώρος για το καρούλι και τους οδηγούς. Η σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση, ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε παράθυρα, διότι πρέπει να σκύψεις για να την ασφαλίσεις. Οι κάθετες σίτες ξεκινούν, περίπου στα 30€ για μικρά ανοίγματα, δηλαδή για παράθυρα.

σίτες

3. Σίτα ανοιγόμενη για πόρτες

Η τοποθέτηση για το συγκεκριμένο είδος σίτας γίνεται στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στο χειρισμό και συνήθως διαθέτει σύστημα επαναφοράς. Το κόστος της ξεκινά στα 40€ σε πολλούς γνωστούς κατασκευαστές και προστατεύει από κουνούπια, μύγες και άλλα έντομα.

4. Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης

Συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες, καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου, ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος. Οι σίτες αυτές είναι σχετικά ακριβότερες από τις απλές ανοιγόμενες, αλλά παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Οι τιμές τους ξεκινούν στα 60€ και αυξάνονται, ανάλογα με τις διαστάσεις.

5. Σίτα πλισέ ή σίτα πλισέ με ερπύστρια

Επιλέγεις μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης, αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο, με εξαίρεση το κάτω μέρος της, που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Το ύφασμά της διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ, ενώ μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο που την έχεις αφήσει. Πρόκειται, ίσως, για τις πιο ακριβές σίτες για παράθυρα, αλλά και μπαλκονόπορτες, με κόστος που ξεκινά στα 80€.

6. Σίτα συρόμενη για μπαλκονόπορτες

Οι συρόμενες σίτες διαθέτουν ένα ή δύο πλαίσια αλουμινίου και μπορεί να είναι μονόφυλλες ή δίφυλλες. Τα φύλλα τους κινούνται πάνω σε έναν οδηγό κύλισης και μπορούν να είναι χωνευτά, είτε εξωτερικά ή εσωτερικά, δηλαδή να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά ή στην εσωτερική μεριά το τοίχου αντίστοιχα.

Το ύφασμα σε σίτες συρόμενες αποτελείται από fiberglass και συνήθως κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου σε τελάρο. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι το χειμώνα, μπορείς να τις βγάλεις εύκολα και να τις αποθηκεύσεις, αφού δε χρειάζεσαι σίτα για κουνούπια, για μύγες ή άλλα έντομα.

σίτες

7. Σίτα αποσπώμενη

Πρόκειται για μια καινοτόμα πατέντα που ήρθε για να προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα. Η χρήση της σίτας αυτής ενδείκνυται για ανοίγματα που δεν υπάρχει συχνή πρόσβαση, όπως είναι ο φεγγίτης ή μια πόρτα που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Το τελάρο της σίτας τοποθετείται στο άνοιγμα, ενώ το πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα να αφαιρείται και να επανατοποθετείται στη θέση του με μεγάλη ευκολία.

σίτες

8. Σίτα αλουμινίου για παράθυρα & μπαλκονόπορτες

Η σίτα αλουμινίου μπορεί να προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνη και έντομα, ενώ παράλληλα συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα κουφώματα του χώρου. Αυτό το είδος μπορεί να διαθέτει οποιονδήποτε μηχανισμό, έτσι μπορείς να βρεις ανοιγόμενες, κάθετες, οριζόντιες, σίτες συρόμενες, πλισέ και σταθερές σίτες αλουμινίου. Το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη κατασκευή για σίτες θα αντέξει πολλά χρόνια και δε θα σε απογοητεύσει.

σίτες αλουμινίου

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη σε σίτες για πόρτες;

1. Σίτα πόρτα ανοιγόμενη

2. Σίτα οριζόντιας κίνησης

3. Σίτα πόρτας πλισέ

4. Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης

Σίτες για πόρτες: Βρες την καλύτερη σίτα πόρτας για το σπίτι σου!

Οι σίτες για πόρτες αποτελούν μια πρακτική και λειτουργική λύση για την προστασία του χώρου σου από έντομα. Μια σίτα πόρτας, για εξώπορτα ή και πόρτα κουζίνας, έχει σαν στόχο να αποκλείσει την είσοδο σε μύγες, κουνούπια και άλλους ενοχλητικούς επισκέπτες, χωρίς να ξοδεύεις χρήματα για εντομοκτόνα και φάρμακα, προσπαθώντας να τα αποφύγεις.

Υπάρχουν διάφορα είδη σίτας για πόρτες, που ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες κουφωμάτων. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να μελετήσει το χώρο σου, να πάρει τα μέτρα των κουφωμάτων σου και να σου προτείνει την κατάλληλη σίτα για πόρτα, ειδικά για τις ανάγκες σου. Όμως, ας δούμε τι άλλο είναι καλό να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις σίτες για πόρτες.

Από όλα τα είδη σίτας που κυκλοφορούν στο εμπόριο, 4 είναι εκείνα που προτιμούν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι και επαγγελματίες, ως σίτες για πόρτες. Μια ποιοτική σίτα πόρτας πρέπει να παρουσιάζει ευκολία στη χρήση, ανθεκτικότητα, αλλά και να ταιριάζει με τα κουφώματά σου.

1. Σίτα πόρτα ανοιγόμενη

Η κλασική επιλογή σε σίτες για πόρτες είναι η ανοιγόμενη σίτα. Η σίτα πόρτα ανοιγόμενη  τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος της πόρτας και ανοίγει με την αντίθετη φορά, δηλαδή προς τα έξω. Αποτελεί μια πρακτική επιλογή για την κεντρική πόρτα του σπιτιού, ή εκείνη που χρησιμοποιείται συνέχεια, καθώς ανοιγοκλείνει με τη λογική της πόρτας.

Η ανοιγόμενη σίτα για πόρτα διακρίνεται για την αντοχή της και συνήθως φέρει μαγνήτες στην άκρη του τελάρου για εύκολο κλείσιμο. Συνήθως είναι μονόφυλλη, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί δίφυλλη, αν απαιτείται από την κατασκευή της πόρτας.

2. Σίτα οριζόντιας κίνησης

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης αποτελούν μια εξίσου καλή επιλογή ως σίτες για πόρτες. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί μονόφυλλη ή δίφυλλη σίτα πόρτας, ανάλογα με την κατασκευή και το στυλ του κουφώματος. Η σίτα οριζόντιας κίνησης απαιτεί την ύπαρξη του αντίστοιχου χώρου στο εξωτερικό του σπιτιού, ώστε να ανοίγει και να κλείνει, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

3. Σίτα πόρτας πλισέ

Μια πολύ καλή λύση, για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει χώρος για κανένα από τα δύο προηγούμενα είδη είναι η σίτα πλισέ. Η λειτουργία της βασίζεται στην αναδίπλωσή της προς την άκρη της πόρτας, με τη λογική της φυσαρμόνικας. Για περισσότερη αντοχή και λειτουργικότητα, σου προτείνουμε να επιλέξεις σίτα πόρτας πλισέ με ερπύστρια.

Η ερπύστρια είναι ένας μηχανισμός στο κάτω μέρος της σίτας που βοηθάει στην αναδίπλωση, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή σκαλώματα. Είναι σχετικά ακριβό είδος στις σίτες για πόρτες, αλλά η αντοχή και η αισθητική της θα σε αποζημιώσουν.

4. Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης

Άλλη μια λύση στην έλλειψη χώρου αποτελεί η σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης. Είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για τη σίτα στην πόρτα σου. Η λειτουργία της βασίζεται σε ειδικό ελατήριο, που βοηθά τη σίτα να μαζεύει και να επαναφέρεται στην κανονική της μορφή με ευκολία. Επίσης, πολλές σίτες ρολό οριζόντιας κίνησης διαθέτουν ειδικό φρένο, για την αποφυγή ατυχήματος.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στις σίτες για παράθυρα & πόσο κοστίζουν;

Γιατί να επιλέξεις του τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις σίτες;

Είτε ψάχνεις σίτες για παράθυρα, σίτες για μπαλκονόπορτες και για κάθε άλλο τύπο κουφώματος, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για την εργασία σου. Οι επαγγελματίες μας για σίτες, έχοντας αναλάβει πάρα πολλές τοποθετήσεις και επισκευές, μπορούν να σου προτείνουν το πιο κατάλληλο είδος για το χώρο σου.

Με μια απλή μελέτη των κουφωμάτων σου, θα σου κάνουν την καλύτερη πρόταση για σίτες συρόμενες, σταθερές και ό,τι άλλο χρειαστείς, σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο είδος σίτας για κουνούπια που καλύπτει τις ανάγκες σου. Επίσης, θα αναλάβουν τη σωστή τοποθέτηση για τις σίτες, σε πολύ προσιτές τιμές.

Αν χρειάζεσαι επαγγελματία για σίτες σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Τι Σίτα να βάλω στα Παράθυρα & τις Πόρτες του Σπιτιού μου;

Ο ήλιος καίει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μόνο που μπορεί να σε σώσει από την ανυπόφορη ζέστη είναι το κλιματιστικό

Περισσότερα
Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τη μπαλκονόπορτά σου;

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για τις Σίτες τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
269 αξιολογήσεις

Πολύ τυπικός, γρήγορος, αποτελεσματικός.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
267 αξιολογήσεις

Απόλυτα συνεπής και σωστός επαγγελματίας.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
116 αξιολογήσεις

Απαντησε αμεσως στο αιτημα μου! Ηρθε την επομενη μερα μετρησε εκανε την εκτιμηση του εδωσε κοστος και μετα απο δυο μερες τις τοποθετησε! Δη…

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
108 αξιολογήσεις

Ευχάριστος επαγγελματίας, συνεπής και συνεννοήσιμος. Η δουλειά έγινε σε χρόνο ρεκόρ.

φωτογραφία επαγγελματία
K Metal KM
91 αξιολογήσεις

Άριστη συνεργασία, καλή τιμή. Τα παιδιά που ήρθαν για την εγκατάσταση είναι γνώστες της δουλειάς και πολύ γρήγοροι!

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Σ.
89 αξιολογήσεις

Πολυ καλος, πολυ τυπικος, εξυπηρετηυηκαμε πολυ γρηγορα. Ευχαριστουμε πολυ!

Κορυφαίοι Τεχνικοί για Σίτες Πορτών & Παραθύρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Σ.

Σίτες - Νότια Προάστια Αθήνας
89 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με μεγάλη τεχνική κατάρτιση στην τοποθέτηση και την κατασκευή σίτας για το χώρο σας. Η 20ετής μου εμπειρία και οι γνώσεις μου, που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλουμινίου, με καθιστούν την καταλληλότερη λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την σήτα σας και εξασφαλίζω για εσάς ικανοποιητικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αναλαμβάνω συρόμενες σίτες, σταθερές, ανοιγόμενες και όλα τα υπόλοιπα είδη, φέρνοντας ιδανικά αποτελέσματα για τις σίτες για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες στο χώρο σας!

Γιώργος Κ.

Σίτες - Κέντρο Αθήνας
116 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συγκεκριμένα μπορώ να αναλάβω την κατασκευή για σίτες στο χώρο σας, σίτες για παράθυρα και για μπαλκονόπορτες. Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου ποιοτικά αποτελέσματα. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και για τις οικονομικές τιμές που προσφέρω. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά με σκοπό τη δημιουργία ανθεκτικών έργων. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα τις έχετε!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Σίτες - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση σίτας, άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία για τις σίτες και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη σίτας, συρόμενες, ανοιγόμενες, οριζόντιας και κάθετης κίνησης. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.

Παναγιώτης Κ.

Σίτες - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για σίτες για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας και προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας . Οι έμπειροι συνεργάτες μου διαθέτουν τον εξοπλισμό να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, για σίτες για μπαλκονόππορτες, παράθυρα και όλα τα κουφώματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα σας εξασφαλίσουμε τις σίτες των ονείρων σας!

K Metal KM

Σίτες - Πειραιάς
91 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες για σίτες στο χώρο σας, για συρόμενες σίτες, ανοιγόμενες, πλισέ και όλα τα είδη. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το χώρο σας, στις πιο προσιτές τιμές. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο ποιοτικά προϊόντα και υλικά στη δουλειά μας και είμαστε στη διάθεσή σας, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές