Σίτες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Ημερομηνία ενημέρωσης: 27/5/2019

Σίτες: Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τα παράθυρα & τα κουφώματα σου;

Οι σίτες για παράθυρα και οι σίτες για μπαλκονόπορτες είναι απαραίτητες, ειδικά τους θερινούς μήνες, όπου τα κουνούπια και οι μύγες πολλαπλασιάζονται και εισβάλουν στο σπίτι. Γενικότερα, η τοποθέτηση μιας καλής σίτας στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Στην αγορά θα βρεις σίτες για παράθυρα έτοιμες για τοποθέτηση, αλλά μπορείς επίσης να ζητήσεις από έναν έμπειρο τεχνικό να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σίτας, προσαρμοσμένη ακριβώς στα μέτρα των κουφωμάτων σου. Αυτή είναι και η πιο ασφαλής επιλογή, που διαρκεί για περισσότερα χρόνια.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σε ενημερώσει και για τις επιλογές που έχεις στα είδη σίτας και θα αναλάβει τη σωστή τοποθέτησή της. Κάποια είδη σίτας, ταιριάζουν περισσότερο σε μικρά κουφώματα, όπως τα παράθυρα του μπάνιου και κάποια άλλα είναι ιδανικά για μπαλκονόπορτες. Εμείς ρωτήσαμε ποια είναι τα καλύτερα είδη σίτας και ποια είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στις σίτες για παράθυρα & μπαλκονόπορτες;

 

Ποιες έχουν τις πιο οικονομικές τιμές;

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας για σίτες, το κατάλληλο είδος επιλέγεται, ανάλογα με τον τύπο κουφώματος που θέλεις να το τοποθετήσεις. Μεγάλη σημασία έχει και ο σκοπός, για τον οποίο τοποθετείς σίτες. Οι πιο δημοφιλείς σίτες για παράθυρα και μπαλκονόπορτες είναι οι εξής:

1. Σταθερή σίτα για παράθυρα

 

Η τοποθέτηση γίνεται σε ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται σε κούφωμα ή τοίχο. Από τη στιγμή της τοποθέτησής της, δε δίνεται η δυνατότητα να ανοιγοκλείνει. Όμως, σε περίπτωση που έχεις σκοπό να την τοποθετήσεις σε παράθυρα ή πόρτες που δε χρησιμοποιείς ως σίτα για κουνούπια, αποτελεί ιδανική επιλογή. Οι σταθερές είναι οι πιο οικονομικές σίτες, αφού οι τιμές τους μπορεί να είναι και χαμηλότερες από 20€.

σίτες

2. Κάθετη σίτα ελατηρίου

 

Η κάθετη σίτα ελατηρίου, ή αλλώς σίτα κάθετης κίνησης, απαιτεί να υπάρχει περιθώριο μεταξύ της κάσας φύλλου και παντζουριού, ώστε να υπάρχει χώρος για το καρούλι και τους οδηγούς. Η σίτα λειτουργεί με κάθετη κίνηση, ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε παράθυρα, διότι πρέπει να σκύψεις για να την ασφαλίσεις. Οι κάθετες σίτες ξεκινούν, περίπου στα 30€ για μικρά ανοίγματα, δηλαδή για παράθυρα.

σίτες

3. Σίτα ανοιγόμενη για πόρτες

 

Η τοποθέτηση για το συγκεκριμένο είδος σίτας γίνεται στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στο χειρισμό και συνήθως διαθέτει σύστημα επαναφοράς. Το κόστος της ξεκινά στα 40€ σε πολλούς γνωστούς κατασκευαστές και προστατεύει από κουνούπια, μύγες και άλλα έντομα.

σίτες

4. Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης

 

Συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες, καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου, ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος. Οι σίτες αυτές είναι σχετικά ακριβότερες από τις απλές ανοιγόμενες, αλλά παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Οι τιμές τους ξεκινούν στα 60€ και αυξάνονται, ανάλογα με τις διαστάσεις.

σίτες

5. Σίτα πλισέ ή σίτα πλισέ με ερπύστρια

 

Επιλέγεις μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης, αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο, με εξαίρεση το κάτω μέρος της, που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Το ύφασμά της διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ, ενώ μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο που την έχεις αφήσει. Πρόκειται, ίσως, για τις πιο ακριβές σίτες για παράθυρα, αλλά και μπαλκονόπορτες, με κόστος που ξεκινά στα 80€.

σίτες

6. Σίτα συρόμενη για μπαλκονόπορτες

 

Οι συρόμενες σίτες διαθέτουν ένα ή δύο πλαίσια αλουμινίου και μπορεί να είναι μονόφυλλες ή δίφυλλες. Τα φύλλα τους κινούνται πάνω σε έναν οδηγό κύλισης και μπορούν να είναι χωνευτά, είτε εξωτερικά ή εσωτερικά, δηλαδή να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά ή στην εσωτερική μεριά το τοίχου αντίστοιχα.

Το ύφασμά στις συρόμενες σίτες, αποτελείται από fiberglass και συνήθως κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου σε τελάρο. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι το χειμώνα, μπορείς να τις βγάλεις εύκολα και να τις αποθηκεύσεις, αφού δε χρειάζεσαι σίτα για κουνούπια, για μύγες ή άλλα έντομα.

σίτες

7. Σίτα αποσπώμενη

 

Πρόκειται για μια καινοτόμα πατέντα που ήρθε για να προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα. Η χρήση της σίτας αυτής ενδείκνυται για ανοίγματα που δεν υπάρχει συχνή πρόσβαση, όπως είναι ο φεγγίτης ή μια πόρτα που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Το τελάρο της σίτας τοποθετείται στο άνοιγμα, ενώ το πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα να αφαιρείται και να επανατοποθετείται στη θέση του με μεγάλη ευκολία.

σίτες

8. Σίτα αλουμινίου για παράθυρα & μπαλκονόπορτες

 

Η σίτα αλουμινίου μπορεί να προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνη και έντομα, ενώ παράλληλα συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα κουφώματα του χώρου. Αυτό το είδος μπορεί να διαθέτει οποιονδήποτε μηχανισμό, έτσι μπορείς να βρεις ανοιγόμενες, κάθετες, οριζόντιες, πλισέ και σταθερές σίτες αλουμινίου. Το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη κατασκευή για σίτες θα αντέξει πολλά χρόνια και δε θα σε απογοητεύσει.

σίτες

Γιατί να επιλέξεις του τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις σίτες;

 

Είτε ψάχνεις σίτες για παράθυρα, σίτες για μπαλκονόπορτες και για κάθε άλλο τύπο κουφώματος, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για την εργασία σου. Οι επαγγελματίες μας για σίτες, έχοντας αναλάβει πάρα πολλές τοποθετήσεις και επισκευές, μπορούν να σου προτείνουν το πιο κατάλληλο είδος για το χώρο σου.

Με μια απλή μελέτη των κουφωμάτων σου, θα σου κάνουν την καλύτερη πρόταση για συρόμενες σίτες, σταθερές και ό,τι άλλο χρειαστείς, σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο είδος σίτας για κουνούπια που καλύπτει τις ανάγκες σου. Επίσης, θα αναλάβουν τη σωστή τοποθέτηση για τις σίτες, σε πολύ προσιτές τιμές.

Αν χρειάζεσαι επαγγελματία για σίτες σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
215 αξιολογήσεις

Καλή επικοινωνία σε όλη τη συνεργασία! Γρήγορη εξυπηρέτηση!

Γιώργος Κ.
96 αξιολογήσεις

Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που περίμενα να δω. Πολύ γρήγοροι και ευγενικοί!

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
93 αξιολογήσεις

MIA ΧΑΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Η εργασία (τοποθέτηση σητών) σε όλα τα ανοίγματα ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τον προγραμματισμό και με επαγγελματικό τρόπο. Η γενικότερη εικό...

Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, τυπικός, ευγενικός, συνεπής! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα!

KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας και παντός καιρού!!!

Πόσο κοστίζει ένας τεχνικός σήτας;

Μέσος όρος τιμής: €70

Το μέσο κόστος για έναν τεχνικό σήτας είναι 70€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 20-250€, ανάλογα και με τα τετραγωνικά μέτρα και τη κατάσταση του τοίχου.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας "Σίτες"

€20
Ελάχιστο
€70
Μέσο κόστος
€250
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Οι σήτες χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εντόμων που επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο σου. Η είσοδος αυτών των ενοχλητικών επισκεπτών γίνεται από παράθυρα και πόρτες. Έτσι η τοποθέτηση των σητών γίνεται σε αυτούς τους χώρους για να εμποδίσουν την είσοδο τους.

 

Τετραγωνικά μέτρα και αριθμός

 

Όπως φαντάζεσαι τα τετραγωνικά μέτρα των σητών που θα περαστούν θα καθορίσουν σε ένα βαθμό το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμήσεις να βάλεις μία μεγαλύτερη σήτα, το κόστος της σαν υλικό θα είναι μεγαλύτερο. Επίσης εύλογο είναι ότι εάν βάλεις περισσότερες σήτες το κόστος ανά σήτα θα πέσει, καθώς τα μεροκάματα θα έχουν βγει.

Γενικά να ξέρεις ότι ανάλογα τον τύπο και το μέγεθος της σήτας, καθώς και τυχόν δυσκολίες στην εγκατάσταση οι τιμές τοποθέτησης κυμαίνονται στα 20-40€/σήτα*.

Ενδεικτικά συνολικά κόστη (υλικών και εργατικών) για τοποθέτηση σήτας:
 

Είδος εργασίας

Τιμή

Οριζόντιας κίνησης

70-110€*

Κάθετης κίνησης

50-120€*

Σταθερή

35-120€*

Ανοιγόμενη σήτα Πόρτας

80-140€*

Πλισέ με σχοινί (κλασσική)

90-150€*

Πλισέ με ερπύστρια

150-240€*

 

Σε περίπτωση αντικατάστασης, το κόστος αυξάνεται κατά 10-15€* καθώς ο επαγγελματίας καλείται να αφαιρέσει την ήδη υπάρχουσα σήτα.

 

Τύπος λειτουργίας

 

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σήτας. Συγκεκριμένα, οι τύποι σήτας είναι οι εξής:

  • - Σταθερές
  • - Οριζόντιας κίνησης
  • - Κάθετης κίνησης
  • - Πλισέ
  • - Πόρτας 

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά αυτών των τύπων καθορίζεται το κόστος και του υλικού, δηλαδή της σήτας. Επίσης πιο περίπλοκοι τύποι, όπως οι πλισέ σήτες, μπορεί να απαιτούν ελάχιστα παραπάνω χρήματα στην εγκατάσταση.

 

Σταθερές

 

Οι σταθερές σήτες πρόκειται για την πιο οικονομική λύση της αγοράς, καθώς ,όπως υποδεικνύει και το όνομα της, δεν περιέχει μηχανισμό ανοίγματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία λύση η οποία περιέχει όχι μόνο ένα απλό φτηνό πανί, αλλά και ένα πλαίσιο, κυρίως αλουμινίου. Αυτό εξασφαλίζει την σταθεροποίηση της σήτας σε ένα σημείο ανά τα χρόνια, χωρίς να χρειάζεται τη συνεχή αναπροσαρμογή που ένα απλό πανί θα απαιτούσε. 

Συνολική τιμή (εργατικά και υλικά) εγκατάστασης μίας μέσης τέτοιας σήτας είναι περίπου τα 20-120€*.

 

Οριζόντιας/Κάθετης κίνησης

 

Αυτές οι σήτες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, εφόσον και οι δυο είναι ουσιαστικά ρολά. Απλά τα μεν κινούνται δεξιά-αριστερά για κλέισιμο-άνοιγμα, ενώ τα δε πραγματοποιούν πάνω-κάτω κίνηση.
Ουσιαστικό τους πρόβλημα είναι ότι διαθέτουν ένα σχοινάκι, το οποίο μπορεί με τη χρήση να κοπεί και να μην επιτρέπει τη σωστή λειτουργία.
 

Βέβαια το υλικό είναι πολύ φθηνό και η αντικατάσταση του σχετικά εύκολη, άρα και το συνολικό ποσό που καλείσαι να πληρώσεις για την αντικατάσταση θα είναι περίπου 30-40€*.

Συνολική τιμή (εργατικά και υλικά) τοποθέτησης μίας μέσης τέτοιας σήτας είναι περίπου τα 70-110€*.

 

Πλισέ

 

- Με κορδόνι(κλασσική)

Οι πλισέ σήτες είναι οι πιο ακριβές της αγοράς. Αυτό όχι γιατί συγκρατούν καλύτερα τα κουνούπια, αλλά κυρίως διότι αισθητικά είναι πιο ωραίες και επίσης απαιτούν λιγότερη δύναμη για να τις ανοιγοκλείσεις. Και αυτές όμως περιλαμβάνουν ένα κορδόνι εξ αιτίας του οποίου μπορεί το πανί να διπλώνεται σαν ακορντεόν. Το σχοινί αυτό μπορεί επίσης να φθαρεί και να χρήζει αντικατάστασης όπως και στις σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης.

Το συνολικό κόστος (εργατικά και υλικά) για την τοποθέτηση τους κυρίως κυμαίνεται στα 70-150€*.
 

- Με ερπύστρια

Πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή της πλισέ σήτας, η οποία περιλαμβάνει ερπύστρια στο κάτω μέρος της, γεγονός που όχι μόνοτην κάνει πιο ανθεκτική και εύκολη στη χρήση αλλά αρκετά πιο ακριβή. Κατά βάσιν μία τέτοια σήτα κοστίζει 40-50€* παραπάνω από κλασσική πλισέ, ανάλογα με το μέγεθος φυσικά.

Ενδεικτικά αν θες να εγκαταστήσεις μια τέτοιου τύπου σήτα θα καλεστείς να πληρώσεις συνολικά (υλικά και εργατικά) περίπου 150-240€*.

 

Πόρτας (Ανοιγόμενη σήτα)

 

Αυτός ο τύπος σήτας βγαίνει σε πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις εφόσον σαν σκοπό έχει να προσαρμόζεται στις πόρτες.
Σαν αποτέλεσμα και οι τιμές του είναι αρκετά πιο τυποποιημένες. Δεν έχουν χερούλι και γλώσσα για να λειτουργήσουν, αλλά αντιθέτως ανοιγοκλείνουν με ένα απλό σπρώξιμο.

Εάν σε ενδιαφέρει η εγκατάσταση μίας τέτοιας πόρτας, να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει συνολικά (υλικά και εργατικά) περίπου 80-140€*.

 

Επισκευή

 

Οι σήτες, ανάλογα και με τον τύπο τους, έχουν 3 βασικές και συνήθεις βλάβες που μπορούν να πάθουν. Αυτές είναι να κοπεί το τυχόν σχοινάκι που διαθέτουν για την λειτουργία τους, να δημιουργηθεί μία τρύπα στο πλέγμα ή να χαλάσουν οι τυχόν υπάρχοντες μεντεσέδες.

Για την επισκευή οποιασδήποτε από αυτές τις βλάβες, τα υλικά θα κοστίσουν το πολύ 10€ με Φ.Π.Α., ενώ η εργασία θα έχει κόστος φθηνού μεροκάματου(20-40€*), εφόσον είναι απλό να ολοκληρωθεί. 


* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στις σίτες για παράθυρα & πόσο κοστίζουν;

Σχετικά άρθρα

Τι Σίτα να βάλω στα Παράθυρα & τις Πόρτες του Σπιτιού μου;

Ο ήλιος καίει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μόνο που μπορεί να σε σώσει από την ανυπόφορη ζέστη είναι το κλιματιστικό

Περισσότερα
Ποια είναι η καλύτερη σίτα για τη μπαλκονόπορτά σου;

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Σίτες Πορτών & Παραθύρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Σ. Σίτες - Καλλιθέα
65 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με μεγάλη τεχνική κατάρτιση στην τοποθέτηση και την κατασκευή σίτας για το χώρο σας. Η 20ετής μου εμπειρία και οι γνώσεις μου, που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλουμινίου, με καθιστούν την καταλληλότερη λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την σήτα σας και εξασφαλίζω για εσάς ικανοποιητικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αναλαμβάνω συρόμενες σίτες, σταθερές, ανοιγόμενες και όλα τα υπόλοιπα είδη, φέρνοντας ιδανικά αποτελέσματα για τις σίτες για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες στο χώρο σας!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Σίτες - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση σίτας, άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία για τις σίτες και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη σίτας, συρόμενες, ανοιγόμενες, οριζόντιας και κάθετης κίνησης. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Γιώργος Κ. Σίτες - Αθήνα
96 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συγκεκριμένα μπορώ να αναλάβω την κατασκευή για σίτες στο χώρο σας, σίτες για παράθυρα και για μπαλκονόπορτες. Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχω άμεσες και οικονομικές λύσεις και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου ποιοτικά αποτελέσματα. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και για τις οικονομικές τιμές που προσφέρω. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά με σκοπό τη δημιουργία ανθεκτικών έργων. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα τις έχετε!
Παναγιώτης Κ. Σίτες - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για σίτες για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας και προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας . Οι έμπειροι συνεργάτες μου διαθέτουν τον εξοπλισμό να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, για σίτες για μπαλκονόππορτες, παράθυρα και όλα τα κουφώματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα σας εξασφαλίσουμε τις σίτες των ονείρων σας!
K Metal KM Σίτες - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες για σίτες στο χώρο σας, για συρόμενες σίτες, ανοιγόμενες, πλισέ και όλα τα είδη. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το χώρο σας, στις πιο προσιτές τιμές. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο ποιοτικά προϊόντα και υλικά στη δουλειά μας και είμαστε στη διάθεσή σας, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει