20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σήτες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ειδικευμένοι σε κατασκευή και τοποθέτηση σήτας για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ειδικούς στις Σήτες


Aβραάμ Μασχούρ - Σήτες

Σήτες - Άλιμος Αττική 174 55

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κουφωμάτων αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη σας! Οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους αντοχή αλλά και την υψηλή ποιότητα τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Σήτες

Σήτες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία, Ergotechnica, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση σήτας στο σπίτι και στην επιχείρηση σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στον μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αρχή της βέλτιστης εφαρμογής των υλικών διαθέτοντας σύγχρονες υποδομές και υψηλή τεχνογνωσία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σαμουήλ Ζατικιάν - Σήτες

Σήτες - Νίκαια Αττική 184 51

Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια, ο σεβασμός στην περιουσία των πελατών μας είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας και αυτά είναι που μας εδραίωσαν στην ελληνική αγορά. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές είναι ανωτέρας ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Βάης - Σήτες

Σήτες - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω κατασκευή και τοποθέτηση σήτας για το σπίτι, το εξοχικό ή το γραφείο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον κατασκευών σκίασης και αλουμινίου καθώς και ομάδα απαρτιζόμενη από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες, με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε, μαζί, ολοκληρωτικές λύσεις στα προβλήματα σας. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι κάποια από τα στοιχεία μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Σήτες

Σήτες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει τοποθετήσεις σήτας για το σπίτι ή την επιχείρηση. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας και προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας .

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πλακάς - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις σήτας για σπίτια, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. Εργάζομαι για πολλά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και έχω διεκπεραιώσει δουλειές μικρής και μεγάλης κλίμακας. Η αποτελεσματικότητα, η λειτουργικότητα καθώς και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλεας Δεληδημητριου - Σήτες

Σήτες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες τοποθέτησης σήτας για το σπίτι ή την εταιρεία σας. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες, μπορώ να φέρω εις πέρας εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ως πρωταρχικό σκοπό έχουμε την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας με την καλύτερη ποιότητα υλικών. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας! Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Μουχαρέμαϊ - Σήτες

Σήτες - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η CITY ALUMINIA αναλαμβάνει την τοποθέτηση σήτας στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Κατέχουμε πολύχρονη εμπειρία και διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες. Κάποια από τα χαρακτηριστικά μας είναι η προσεγμένη και επαγγελματική εργασία και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε και εσείς μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κοτσιοβός - Σήτες

Σήτες - Γέρακας Αττική 153 44

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών στα συστήματα αλουμινίου. Ανοιγόμενες Σήτες , ρολλά, και κουφώματα είναι οι κύριοι τομείς δραστηριότητας μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αγγέλης - Σήτες

Σήτες - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις στις τοποθετήσεις σήτας για την οικία ή την επιχείρηση σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και των εγκαταστάσεων δίνοντας μου έτσι την δυνατότητα να παρέχω έργα υψηλής ποιότητας. Το μεράκι μου για κάθε εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας και η επιμονή μου για ένα άριστο αποτέλεσμα είναι μερικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δουλειάς μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο εμπόριο αλλά και στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου αναλαμβάνω για εσας την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών, από πολύ απλές αλλά και πολύ σύνθετες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Δασκαλόπουλος - Σήτες

Σήτες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία μας Das Glass, δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών.

Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας η ομάδα μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα ένα μεγάλο εύρος εργασιών για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΗΣ - Σήτες

Σήτες - Αχαρνές Αττική 136 73

Η εταιρία μας, Exal, αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες στις κατασκευές των κουφωμάτων αλουμινίου. Αναλαμβάνουμε για την κάλυψη των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας αναγκών, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, από σήτες μέχρι και πόρτες ασφαλείας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Σήτες

Σήτες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με τοποθετήσεις σήτας σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Σήτες

Σήτες - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την τοποθέτηση σήτας σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη αναλαμβάνω με υπευθυνότητα το κάθε έργο. Προσφέρω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από μία απλή κατασκευή έως και πιο σύνθετες τεχνοτροπίες. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σήτες  - 20 Καλύτεροι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…