​Δεν Ανοίγει / Κλείνει η Πόρτα του Πλυντηρίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τι πρέπει να κάνεις όταν δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου;

Το πλυντήριο ρούχων είναι μία από της χρησιμότερες οικιακές συσκευές για κάθε σπίτι και σίγουρα έχουμε πολλές φορές αναρωτηθεί τί θα κάναμε χωρίς αυτό. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την καθημερινότητά μας και μια βλάβη πλυντηρίου θα μας έδενε κυριολεκτικά τα χέρια. Τί γίνεται λοιπόν όταν δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου;

Είναι αλήθεια ότι αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες βλάβες πλυντηρίου που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Ωστόσο, αν και φαίνεται ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι, ίσως τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζεις.

Πριν απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να βεβαιωθείς ότι υπάρχει όντως κάποια βλάβη στην οικιακή συσκευή σου.

Παρατήρησε πότε δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου.

Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το πλυντήριό σου αμέσως μόλις τελειώσει η πλύση, είναι φυσιολογικό να μη γίνεται. Τα περισσότερα πλυντήρια, για λόγους ασφαλείας, παραμένουν κλειδωμένα για λίγα λεπτά μετά το τέλος του προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που έχει διακοπεί η πλύση χωρίς να τελειώσει. Η πόρτα θα παραμένει κλειδωμένη εφόσον υπάρχουν νερά στο κάδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια βλάβη.

Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας πλυντηρίου.

Αν η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει πιθανότατα έχει χαλάσει το κλείστρο και χρειάζεσαι κάποιον επαγγελματία για να το αντικαταστήσει. Αν όμως η πόρτα απλά δεν εφαρμόζει καλά, το πρόβλημα βρίσκεται στο λάστιχο της πόρτας πλυντηρίου και μπορείς εύκολα να το διορθώσεις μόνος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις αν έχει φθαρεί.

Δοκίμασε τα παραπάνω και ίσως το πρόβλημα να λυθεί. Αν όμως συνεχίζεται παρά τις προσπάθειες σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια διαφορετικά μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Η ομάδα μας και οι αξιολογημένοι συνεργάτες μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεσαι για την επισκευή πλυντηρίου. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σου εξασφαλίσουν την οριστική και άμεση αντικατάσταση βλάβης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Λεωνίδας Καλογερόπουλος
131 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γρήγορη και άμεση επισκευή του πλυντηρίου!
MTS Clima
8 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός και με αμεσότατη εξυπηρέτηση! Ασχολήθηκε μέχρι τέλους!!
Γιάννης Πατέλης
21 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και στην ώρα του!
Τεχνικοί 24-7
45 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός!
Γιώργος Γραμμένος
111 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός! Να είστε καλά! Από την επίσημη αντιπροσωπεία ακόμα περιμένω απάντηση...
Παναγιώτης Φερεντίνος
277 αξιολογήσεις
Άμεση και αποτελεσματική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Σχετικές υπηρεσίες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει