​Δεν Ανοίγει / Κλείνει η Πόρτα του Πλυντηρίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να αναλάβουν την εξειδικευμένη επισκευή του πλυντηρίου σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τι πρέπει να κάνεις όταν δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου;

Το πλυντήριο ρούχων είναι μία από της χρησιμότερες οικιακές συσκευές για κάθε σπίτι και σίγουρα έχουμε πολλές φορές αναρωτηθεί τί θα κάναμε χωρίς αυτό. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την καθημερινότητά μας και μια βλάβη πλυντηρίου θα μας έδενε κυριολεκτικά τα χέρια. Τί γίνεται λοιπόν όταν δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου;

Είναι αλήθεια ότι αποτελεί μία από τις πιο συνηθισμένες βλάβες πλυντηρίου που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Ωστόσο, αν και φαίνεται ένα αρκετά ανησυχητικό σημάδι, ίσως τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζεις.

Πριν απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να βεβαιωθείς ότι υπάρχει όντως κάποια βλάβη στην οικιακή συσκευή σου.

Παρατήρησε πότε δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου.

Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το πλυντήριό σου αμέσως μόλις τελειώσει η πλύση, είναι φυσιολογικό να μη γίνεται. Τα περισσότερα πλυντήρια, για λόγους ασφαλείας, παραμένουν κλειδωμένα για λίγα λεπτά μετά το τέλος του προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που έχει διακοπεί η πλύση χωρίς να τελειώσει. Η πόρτα θα παραμένει κλειδωμένη εφόσον υπάρχουν νερά στο κάδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια βλάβη.

Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας πλυντηρίου.

Αν η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει πιθανότατα έχει χαλάσει το κλείστρο και χρειάζεσαι κάποιον επαγγελματία για να το αντικαταστήσει. Αν όμως η πόρτα απλά δεν εφαρμόζει καλά, το πρόβλημα βρίσκεται στο λάστιχο της πόρτας πλυντηρίου και μπορείς εύκολα να το διορθώσεις μόνος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις αν έχει φθαρεί.

Δοκίμασε τα παραπάνω και ίσως το πρόβλημα να λυθεί. Αν όμως συνεχίζεται παρά τις προσπάθειες σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια διαφορετικά μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Η ομάδα μας και οι αξιολογημένοι συνεργάτες μας είναι συνεχώς στη διάθεση σου και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεσαι για την επισκευή πλυντηρίου. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σου εξασφαλίσουν την οριστική και άμεση αντικατάσταση βλάβης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
316 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Δημήτρης Κ.
287 αξιολογήσεις
Ευγενικός, επεξηγησιμος για να καταλάβω τι χάλασε, η δουλειά εγινε όπως κανονίσαμε, μεσα χρονικά πλαίσια που είχαμε συνεννοηθεί.
L. Service
254 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας γνώριζε πολύ καλά τη δουλειά του, αλλά ενώ είχαμε συνεννοηθεί στη δεύτερη φορά που ήρθε με τα υλικά να έχει και το χαρτί ...
Τ K.
223 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ήταν συνεπής στο προγραμματισμένο μας ραντεβού, μάλιστα ήρθε 20 λεπτά νωρίτερα. Ήταν πολύ ευγενικός, αφιέρωσε αρκετό χρόν...
Σάκης Κ.
221 αξιολογήσεις
Σωστή δουλειά και άμεση εξυπηρέτηση . Συνεπής στα ραντεβού και εργασία μέχρι αργά το βράδυ για την ταχύτερη εξυπηρέτηση
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει