Pitsos Service

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Pitsos Service Οικιακών Συσκευών από Εξειδικευμένους Τεχνικούς, με Εγγύηση Επισκευής. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Επισκευή Πίτσος, σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 01/6/2020

Pitsos service - Επισκευή πίτσος οικιακών συσκευών

Σε όλες τις οικιακές συσκευές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί κάποια βλάβη, με το πέρασμα των χρόνων. Άσχετα με τη μάρκα και την ποιότητα κατασκευής, συσκευές όπως η κουζίνα, το πλυντήριο, το ψυγείο και ο φούρνος μικροκυμάτων, έχουν τόσο έντονη χρήση, ώστε φθείρονται και σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με την επισκευή. Το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βρεις έμπειρο τεχνικό για pitsos service.

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας, καθημερινά αναλαμβάνουν δεκάδες επισκευές για πίτσος ή άλλες μάρκες οικιακών συσκευών. Θα σου προσφέρουν άμεση, έως αυθημερόν εξυπηρέτηση, με τα πλέον ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς και με εγγύηση 6 μηνών για όλες τις περιοχές της Αττικής!

Για ποιες συσκευές αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας το service pitsos;

Για όλες τις οικιακές συσκευές Πίτσος που έχεις στο σπίτι σου, για παλιάς και νέας τεχνολογίας μοντέλα, στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο τεχνικό πίτσος service. Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τα εξής:

 • Πλυντήρια ρούχων pitsos

 • Στεγνωτήρια ρούχων pitsos

 • Πλυντήρια πιάτων πίτσος

 • Κουζίνες - Φούρνοι πίτσος

 • Φούρνοι μικροκυμάτων pitsos

 • Απορροφητήρες pitsos

 • Ψυγεία pitsos

 • Κλιματιστικά pitsos

Εκτός από το σέρβις, οι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαστείς, όπως συντήρηση pitsos συσκευών, σύνδεση - εγκατάσταση και επισκευή με τα καλύτερα ανταλλακτικά.

Ποια είναι τα πιο πιθανά προβλήματα που θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματικό service Pitsos;

Το σημαντικότερο βήμα στην αντιμετώπιση μιας βλάβης σε οικιακή συσκευή είναι να αναγνωρίσεις άμεσα το πρόβλημα. Προφανώς, οι ενδείξεις είναι διαφορετικές σε κάθε συσκευή, ωστόσο για να σε διευκολύνουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι η συσκευή σου έχει πρόβλημα.

Έτσι, οι πιο διαδεδομένες περιπτώσεις για τις οποίες θα χρειαστείς σέρβις Πίτσος είναι οι εξής:

 • Το ψυγείο pitsos δεν έχει ψύξη.

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.

 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων Pitsos.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.

 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στύβει. 

 • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος πίτσος.

 • Το στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα.

 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.

Για όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά και κάθε άλλο σημάδι βλάβης που θα εμφανίσει η συσκευή σου, θα σου βρούμε άμεσα τον καλύτερο τεχνικό. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το service πίτσος, έως και 24 ώρες το 24ωρο, κάνοντας άμεση διάγνωση και επισκευή της βλάβης που αντιμετωπίζεις.
pitsos service

Ποια προβλήματα - βλάβες πλυντηρίου pitsos μπορεί να αντιμετωπίσεις;

Το πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων pitsos, είναι από τις οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούνται περισσότερο στο σπίτι. Έτσι, μπορεί να υποστούν και μεγαλύτερη φθορά, με αποτέλεσμα να χρειαστούν συχνά επισκευές. Οι τεχνικοί μας αναφέρουν ότι συνηθισμένες βλάβες είναι οι εξής:

 • Το πλυντήριο ρούχων pitsos δεν παίρνει νερό.

 • Δεν ξεκινάει το πρόγραμμα πλυσίματος.

 • Το πλυντήριο ρούχων τραντάζεται πολύ.

 • Τρέχει νερό από το πλυντήριο ρούχων pitsos.

 • Το πλυντήριο κάνει περίεργο θόρυβο.

 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου pitsos.

 • Τα ρούχα δεν πλένονται καλά.

 • Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου.

 • Ο κάδος πλυντηρίου ρούχων μυρίζει άσχημα.

 • Το πλυντήριο κάνει πολύ θόρυβο κατά το στύψιμο.

 • Το πλυντήριο πιάτων πίτσος δεν τραβάει νερό.

 • Στο πλυντήριο πιάτων δεν λιώνει η ταμπλέτα ή δεν καθαρίζουν τα σκεύη.

Για κάθε είδους προβλήματα και βλάβες πλυντηρίων pitsos που αντιμετωπίζεις, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, καθημερινά!

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για πίτσος service;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς, με πολυετή εμπειρία στο σέρβις πίτσος οικιακών συσκευών. Καθημερινά, οι επαγγελματίες μας ολοκληρώνουν με επιτυχία δεκάδες επισκευές πλυντηρίων, ψυγείων, κουζινών, φούρνων μικροκυμάτων και κλιματιστικών για όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς.

Εφόσον χρειαστείς ανταλλακτικά για την επισκευή της πίτσος συσκευής σου, θα σε προμηθεύσουν με τα πλέον ποιοτικά και κατάλληλα ανταλλακτικά, με εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλες τις περιοχές της Αττικής. Αν χρειάζεσαι άμεσα pitsos service, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις την καλύτερη προσφορά από εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου, μέσα σε λίγα λεπτά!

pitsos service
4,56 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους

φωτογραφία επαγγελματία
Lights On Service Simeonov
368 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Douleutaras.gr λογότυπο
Βασίλης Γενναιόπουλος
198 αξιολογήσεις

ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΣ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Climair service
187 αξιολογήσεις

Η δουλειά έγινε σωστά σε ικανοποιητική τιμή με συνέπεια

φωτογραφία επαγγελματία
Γεώργιος Ντάφος
96 αξιολογήσεις

Ο κ Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Προέκυψε ένα πρόβλημα με το πλυντήριο πιάτων μου, το διόρθωσε αυθημερόν και είχε και το ανταλλακτικό μαζί που θα χρειαζόταν χωρίς έτσι να πρέπει να περιμένουμε για την παραγγελία του. Το κυριότερο όμως είναι πως είναι ευγενέστατος και εξυπηρετικός. Επίσης μια λεπτομέρεια που θα ήθελα να αναφέρω και ειδικά εν μέσω πανδημικής κρίσης είναι πως ήτανε πάρα πολύ προσεκτικός και πεντακάθαρος, για την ακρίβεια φόρεσε ειδικά μιας χρήσης σακουλάκια στα παπούτσια του πριν μπει στο σπίτι και με ρώτησε αν μπορούσε να ακουμπήσει και να μεταφέρει τα συρτάρια του πλυντηρίου εκτός, κάτι που ίσως να φάνηκε υπερβολικό όμως είμαι σίγουρη πως είναι εκτιμηταίο. Τέλος η εξυπηρέτηση του δουλευταρά ήτανε άμεση, καθώς μου πρότειναν τον επαγγελματία και ήρθε άμεσα , σε μια μέρα μόνο. Ευχαριστούμε Πολύ. .

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Μαράκος
32 αξιολογήσεις

Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ κανοποιημενος, μου φανηκε καπως ακριβο αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τις τιμες της αγορας για τετοιες εργασιες

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος

Έσπασε το τζάμι της κουζίνας ή του φούρνου; Μάθε γιατί & τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα, οι κεραμικές εστίες και ο φούρνος, αποτελούν βασικότατα μέρη για την κουζίνα κάθε νοικοκυριού

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για υπηρεσίες Pitsos Service

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Παπαδόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
315 αξιολογήσεις

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή των μικροσυσκευών σας ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών και φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου ώστε να μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας και εμείς ανταποδίδουμε την προτίμησή τους με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή και να σας παρέχουμε λειτουργικές συσκευές με οικονομικές τιμές!

SERVICE 24

Νότια Προάστια Αθήνας
303 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των επισκευών και εγκαταστάσεων των οικιακών σας συσκευών, για πολλά χρόνια, με επιτυχία και εξυπηρετούμε άμεσα. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος και η συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

Κωνσταντίνος Μωραιτάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
252 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση καθώς και την επισκευή του οικιακού ψυγείου σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού μας, επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς.

Απόστολος Μπαλωμένος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών για αρκετά χρόνια και διακρίνομαι από επαγγελματισμό και αμεσότητα στο αίτημά σας. Παράλληλα, ασχολούμαι και με την Τοποθέτηση και Εγκατάσταση Απορροφητήρα! Επικοινωνώ άμεσα και οι εργασίες μου διακρίνονται από την αντοχή στο πέρας του χρόνου.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Κέντρο Αθήνας
1 αξιολόγηση

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και και εργάζομαι ως επαγγελματίας ψυκτικός. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμένα για το Κλιματιστικό: Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή. Γνώμονάς μου η καλύτερη εξυπηρέτηση, με αμεσότητα και επαγγελματισμό, για ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κουζίνα/Φούρνος: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Μοσχάτο
Εκτελέστηκε από
Σταύρος Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Απορροφητήρας: Εγκατάσταση/Επισκευή - Εγκατάσταση
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση
Είδος απορροφητήρα:
Εντοιχισμένο / Συρταρωτό
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Ίλιον
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Δήμος Καλαμαριάς
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Στεγνωτήριο: Επισκευή -
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο