Απεντομώσεις

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απεντομώσεις

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Τα 4 είδη απεντόμωσης και που θα τα χρησιμοποιήσεις

Οι απεντομώσεις περιλαμβάνουν ένα σύνολο ενεργειών που σκοπό έχουν την καταπολέμηση εντόμων και παράσιτων που είναι βλαβερά για την υγεία μας. Αν και η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να γίνεται σωστή και ολοκληρωμένη δουλειά, αρκετές φορές μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια πληθώρα λύσεων και πρέπει να επιλέγεται αυτή που είναι πιο κατάλληλη για την περίπτωση μας.

Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι.

Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Εφαρμόζεται σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Επιλέγεται όταν απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως έχει εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

Νεφελοψεκασμός

Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απεντόμωσης. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού και έτσι μπορεί να εισχωρήσει σε σημεία και επιφάνειες που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο. Για αυτό και επιλέγεται συνήθως όταν το σημείο όπου βρίσκονται τα έντομα είναι δύσκολα προσβάσιμο.

Απεντόμωση με gel

Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζεται κυρίως για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγγιών. Ουσιαστικά πρόκειται για την τοποθέτηση του ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel θα το μεταφέρουν στις φωλιές τους και θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επαγγελματίας, ευγενέστατος και ευέλικτος προκειμένου να εξυπηρετήσει!
Άψογοι στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ευγενέστατοι και πολύ καλές τιμές! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Τρομερή εξυπηρέτηση. Μπράβο!
Πολύ καλή και άμεση συνεργασία και συνεννόηση, καθώς και συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ!
Ευγενέστατος και συνεπής επαγγελματίας. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό του, εξουδετέρωσε επιτυχώς τους ποντικούς!
Eξαιρετικός!!!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.