Απεντόμωση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απεντόμωση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Οι 6 βασικές μέθοδοι της απεντόμωσης

Απεντόμωση ονομάζεται η διαδικασία καταπολέμησης των εντόμων και των παράσιτων σε ένα χώρο. Ιδανικά χρειάζεται να γίνεται προληπτικά, ώστε να αποφύγεις να έρθεις αντιμέτωπος με ανεπιθύμητους επισκέπτες. Ωστόσο, υπάρχουν κατηγορίες εντόμων, όπως είναι οι ψύλλοι και οι κοριοί, η αντιμετώπιση των οποίων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με προληπτική απεντόμωση, αλλά γίνεται μόνο εφόσον εμφανιστεί η προσβολή.

Επιπλέον, αρκετές φορές μπορεί να βρεθούμε απέναντι σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και οι εντομοπαγίδες παύουν να αποτελούν λύση! Για τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχει μια πληθώρα λύσεων και πρέπει να επιλέγεις αυτή που είναι πιο κατάλληλη για την περίπτωση σου.

Οι βασικές μέθοδοι απεντόμωσης είναι οι εξής:

Mε gel

Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζεται κυρίως για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ουσιαστικά πρόκειται για την τοποθέτηση του ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel, θα μεταφέρουν το φάρμακο στις φωλιές τους και θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση στην εξάλειψή τους εντός της εστίας τους. Τα πλεονεκτήματα της απεντόμωσης με gel είναι η μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή, με πολύ χαμηλή τοξικότητα για το χρήστη, ενώ ταυτόχρονα έχει και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των κατσαρίδων και των μυρμηγκιών.

Με ψεκαστήρα προπιέσεως

Με αυτή τη μέθοδο μπορούν να καταπολεμηθούν τα περισσότερα έντομα. Αποτελεί μία οικονομική λύση, ενώ η ευκολία της εφαρμογής της, την καθιστά την πιο διαδεδομένη μέθοδο για αντιμετώπιση κατσαρίδων, ψύλλων και άλλων εντόμων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο δεν συνιστάται σε περιπτώσεις χώρων, όπου υπάρχουν ή επεξεργάζονται τρόφιμα.

Νεφελοψεκασμός με fogger ψυχρού

Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί δημιουργώντας πολύ μικρές σταγόνες από το εντομοκτόνο σκεύασμα διαχέοντας τις στον χώρο. Η μέθοδος αυτή καλύπτει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία ενός χώρου όπως ρωγμές σε τοίχους και κενά σε πατώματα. Συνεπώς, προτιμάται σε χώρους με δύσκολη προσβασιμότητα.

Με Fogger θερμού

Η μέθοδος αυτή είναι παρόμοια με το νεφελοψεκασμό, αλλά συνίσταται για μεγάλους και ενιαίους χώρους όπως εργοστάσια ή βιομηχανίες. Έχει τη μορφή καπνού και είναι ιδανική μέθοδος για καταπολέμηση εντόμων αποθηκών.

Με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι και καλύπτει μεγάλες επιφάνειες.

Με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Εφαρμόζεται σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Επιλέγεται όταν απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος για να καλύψει πολλά τετραγωνικά ανοιχτού ή κλειστού χώρου, ενώ συνήθως έχει εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

Η απεντόμωση αποτελεί μία αναγκαία διαδικασία για όλους τους χώρους η οποία χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση, ώστε να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε χώρο. Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να απεντομώσουν το χώρο σου άμεσα και αξιόπιστα, χρησιμοποιώντας σκευάσματα φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και τα κατοικίδια!

Καταχώρησε την εργασία σου για απεντόμωση, επέλεξε ένα από τα επιλεγμένα συνεργεία μας και απομάκρυνε τα ανεπιθύμητα έντομα από το χώρο σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επαγγελματίας, ευγενέστατος και ευέλικτος προκειμένου να εξυπηρετήσει!
Άψογοι στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ευγενέστατοι και πολύ καλές τιμές! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Τρομερή εξυπηρέτηση. Μπράβο!
Πολύ καλή και άμεση συνεργασία και συνεννόηση, καθώς και συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ!
Ευγενέστατος και συνεπής επαγγελματίας. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό του, εξουδετέρωσε επιτυχώς τους ποντικούς!
Eξαιρετικός!!!
Σχετικά άρθρα
Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι ο
Μπορούμε να αντιληφθούμε απόλυτα τον τρόμο σου μόλις δεις κατσαρίδες στο σπίτι. Νιώθεις πως το απαίσιο αυτό ζιζάνιο καταπατά την περιουσία
Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες
Ίσως τα μυγάκια στην κουζίνα σου να έκαναν τώρα το ντεμπούτο τους. Ίσως πάλι να έχουν ριζώσει για τα καλά στον αγαπημένο σου χώρο.
Σχετικές υπηρεσίες