No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Απεντόμωση

Απαλλαγή από έντομα και τρωκτικά άμεσα και αποτελεσματικά με φροντίδα από τους ειδικούς.

Άμεση δωρεάν προσφορά

50 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Απολύμανση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απεντόμωση του Χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Γρήγορος, αποτελεσματικός & πολύ καλός στη δουλειά του... σου εξηγεί κ τι ακριβώς κάνει εν ώρα εργασίας - προσεχτικός κ παίρνει όλες τις προφυλάξεις

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία και βρήκα σκοτωμένες κατσαρίδες, αλλά ενώ είχε κάλυμμα για τα παπούτσια του, δεν τα φόρεσε εξ αρχής με αποτέλεσμα να κάθομαι να καθαρίζω μετά.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ευάγγελος Σταματιάδης
38 αξιολογήσεις

Αμεση εξυπηρέτηση για την τιμη του καλυψε όλα τα σημεια του σπιτιου και τα μπαλκόνια.

φωτογραφία επαγγελματία
ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ
37 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας θα τον προτιμήσω ξανά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Βλάχος
8 αξιολογήσεις

πολυ καλος ο γρηγορης

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντομώσεις

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ευάγγελος Σταματιάδης

Πειραιάς
38 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών με τα συνεργεία μου. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με απολύμανση και απεντόμωση, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών σας, αλλά και εργασίες που αφορούν το βάψιμο του χώρου σας. 

Θοδωρής Βασιλειάδης

Νότια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Πιο συγκεκριμένα, εγώ κι η ομάδα μου ειδικευόμαστε σε αποφράξεις αποχετεύσεων, σωληνώσεων και φρεατίων, απεντομώσεις, μυοκτονίες,απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Pest Busters

Θεσσαλονίκη
7 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των απολυμάνσεων, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα αιτήματα των πελατών μας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Δημήτρης Τετραδάκος

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η Εταιρία μας PEST-TET, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πρόληψης και καταστολής όλων των εχθρών υγειονομικής σημασίας, με εφαρμογές απεντομώσεων, απολυμάνσεων, μυοκτονιών, ειδικών καθαρισμών βιομηχανικών χώρων (σιλό, αποθηκών, ψυγείων κλπ), καθώς και προμήθειας απολυμαντικού υλικού και σχετικών ειδικών συσκευών.
 

Grecopest

Νότια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών, την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών και την απώθηση οποιουδήποτε απρόσκλητου ζωικού επισκέπτη.

Τελευταία ενημέρωση: 19/9/2020

Απεντομώσεις: Απαλλαγή από έντομα και παράσιτα!

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη εποχή πολλών από εμάς, αλλά και η περίοδος που συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους απρόσκλητοι επισκέπτες στον χώρο μας, όπως έντομα και παράσιτα… Η απεντόμωση είναι η λύση για να τους κλείσεις την πόρτα μια ώρα αρχύτερα ή να τους απομακρύνεις από τον χώρο σου!

Σύμμαχός σου στον “πόλεμο” κατά των εισβολέων, όποτε κι αν σε επισκεφτούν, είναι οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, οι οποίοι μπορούν να σου δώσουν άμεσα προσφορές για απεντόμωση σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες σου.

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία, μπορείς να συνεχίζεις να διαβάζεις τον οδηγό που ακολουθεί.

Τι είναι η απεντόμωση;

Απεντόμωση ονομάζεται η διαδικασία καταπολέμησης των εντόμων και των παρασίτων σε έναν χώρο.

Ουσιαστικό πρόκειται για έναν τρόπο ελέγχου του πληθυσμού τους, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα και την ελαχιστοποίηση πιθανής μόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορεί αυτοί να φέρουν σε έναν χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του. Για να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένες μέθοδοι και φάρμακα

Ευτυχώς, οι μέθοδοι αυτοί έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, σε σημείο που μπορείς να επισπεύσεις την επιστροφή σου στον χώρο σου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενώ τα φάρμακα που έχει στη διάθεσή του ένας ειδικός στις απεντομώσεις είναι φιλικά, τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Ποιες είναι οι τιμές για απεντόμωση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου;

Για μια επαγγελματική απεντόμωση, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, το κόστος κυμαίνεται από 30 - 70€.

Συνήθως, στην αγορά δίνεται μια τιμή εκκίνησης για απεντομώσεις και αφού γίνει εκτίμηση της γενικότερης κατάστασης από τον ειδικό, διαμορφώνεται η τελική τιμή.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν το κόστος για απεντόμωση;

Το είδος του εντόμου ή παράσιτου που αντιμετωπίζεις είναι ένας βασικός παράγοντας που καθορίζει το κόστος μιας διαδικασίας απεντόμωσης. Οι τιμές απεντόμωσης, ανάλογα το έντομο, διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

Ο δεύτερος παράγοντας είναι η έκταση του προβλήματος. Με βάση αυτόν και το είδος εντόμου, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Όσο μεγαλύτερο το πρόβλημα, τόσο πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό και περισσότερες επισκέψεις θα χρειαστεί. 

Σημείωσε εδώ ότι οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι τιμές απεντόμωσης που παρουσιάζουμε αφορούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία, που θα δώσουν άμεση και ριζική λύση στο πρόβλημά σου.

Πότε πρέπει να κάνεις απεντόμωση;

Ιδανικά, χρειάζεται να γίνεται προληπτική απεντόμωση, πριν εμφανιστούν ζωύφια ή παράσιτα στο σπίτι σου, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Σε μεγάλα κτίρια συστήνεται να γίνεται απεντόμωση 2 ή και 3 φορές μέσα σε μια χρονιά. Οι καταλληλότερες εποχές για τέτοιες εργασίες είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τότε είναι που οι πληθυσμοί εντόμων και παρασίτων σημειώνουν σημαντική αύξηση.

Ωστόσο, υπάρχουν κατηγορίες εντόμων, όπως είναι οι ψύλλοι και οι κοριοί, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν προληπτικά, αλλά μόνο εφόσον κάνουν την εμφάνισή τους.

Γιατί είναι αναγκαία η απεντόμωση σπιτιού;

Συνήθως, όταν ακούμε τη φράση “απεντόμωση σπιτιού”, ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό: καταπολέμηση ψύλλων, αλλά κυρίως  απεντόμωση για κατσαρίδες. Πέραν του οτι μπορεί να τις σιχαίνεσαι ή να τις φοβάσαι, υπάρχουν πολλοί σοβαρότεροι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να απαλλαχτείς από αυτές.

Ας ξεκινήσουμε από τον βασικότερο: Oι κατσαρίδες ζουν σε υπονόμους και συσσωρευμένα σκουπίδια και συσπειρώνονται, ειδικά σε περιόδους με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο τρέφονται και μεγαλώνουν, μεταφέρουν μικρόβια αλλά και πολύ σοβαρές ασθένειες. Οι κατσαρίδες και τα παράγωγα τους, ως φορείς αυτών των ασθενειών, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον άνθρωπο , ξεκινώντας από τη σαλμονέλα και τον τύφο, έως και δερματίτιδες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Έχουν λάβει, επίσης, σημαντικό μερίδιο ευθύνης για προβλήματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα, ειδικά για ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, όπως τα παιδιά και οι καρδιοπαθείς.

Οι κατσαρίδες συνηθίζουν να δημιουργούν εστίες σε αρκετά σημεία μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα στο μπάνιο και την κουζίνα. Επίσης, χαρακτηρίζονται για τον ταχύτατο πολλαπλασιασμό τους αλλά και την εξαιρετικά υψηλή ανθεκτικότητα τους.

Εκτός από τις κατσαρίδες, η απεντόμωση σπιτιού αντιμετωπίζει δραστικά κάθε λογής έντομο, όπως ο κοριός ή η μύγα, που μπορεί να αποτελέσει απειλή για την υγεία σου αλλά και την ακεραιότητα και καθαριότητα του σπιτιού σου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς οτι η απεντόμωση δεν είναι απλώς θεμιτή αλλά απαραίτητη για κάθε χώρο.

Πού πρέπει να γίνεται η απεντόμωση (σε ποιους χώρους);

Οι πιο δημοφιλείς χώροι για τους οποίους αναλαμβάνουμε απεντομώσεις είναι οι εξής:

 • Πολυκατοικίες

 • Διαμερίσματα

 • Μονοκατοικίες

 • Καταστήματα

 • Επαγγελματικοί χώροι

Φυσικά, οι απεντομώσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε δωμάτιο και χώρο ενός κτιρίου, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το σημείο εισβολής των εντόμων.

Προτού επισκεφθεί το εξειδικευμένο συνεργείο το χώρο σου, καλό θα ήταν να έχεις φροντίσει για δύο μικρά πράγματα, μεγάλης σημασίας.

Πρώτον, σφουγγάρισε και καθάρισε το σπίτι σου καλά πριν την απεντόμωση. Θα πρέπει να περιμένεις περίπου μια βδομάδα μετά την εφαρμογή του φαρμάκου για να ξανασφουγγαρίσεις. Έτσι θα είναι αποτελεσματικότερη η δράση του.

Δεύτερον, μην ξεχάσεις να ανοίξεις τα φρεάτια των αποχετεύσεων που αποτελούν την μεγαλύτερη εστία εντόμων και κυρίως κατσαρίδων. Η απεντόμωση γίνεται τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Είναι μια αρκετά απλή και γρήγορη διαδικασία που, όμως, απαιτεί την παρέμβαση υπεύθυνων συνεργείων με ειδική άδεια.

Ποιες είναι οι συχνότερες μέθοδοι για απεντόμωση σπιτιού;

Οι μέθοδοι απεντόμωσης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι: η απεντόμωση με gel ή ψεκαστήρα προπιέσεως, ο νεφελοψεκασμός με fogger ψυχρού ή fogger υγρού και ο ψεκασμός χαμηλής ή υψηλής πίεσης.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μέθοδο:

1. Απεντόμωση με gel 

Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζεται, κυρίως, για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ουσιαστικά, πρόκειται για την τοποθέτηση ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων, οι οποίες λειτουργούν σαν δολώματα. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel, θα μεταφέρουν το φάρμακο στις φωλιές τους.

Έτσι, θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση στην εξάλειψή τους, εντός της εστίας τους. Τα πλεονεκτήματα της απεντόμωσης με gel είναι η μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή, η πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον χρήστη και η υψηλή αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των κατσαρίδων και των μυρμηγκιών.

2. Απεντόμωση με ψεκαστήρα προπιέσεως

Με αυτή τη μέθοδο μπορούν να καταπολεμηθούν τα περισσότερα έντομα. Αποτελεί μία οικονομική λύση, ενώ η ευκολία της εφαρμογής της, την καθιστά την πιο διαδεδομένη επιλογή για αντιμετώπιση κατσαρίδων, ψύλλων και άλλων εντόμων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, δε συνιστάται σε περιπτώσεις χώρων, όπου υπάρχουν τρόφιμα ή πραγματοποιείται επεξεργασία αυτών.

3. Νεφελοψεκασμός με fogger ψυχρού

Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί δημιουργώντας πολύ μικρές σταγόνες από το εντομοκτόνο σκεύασμα, οι οποίες διαχέονται στον χώρο. Η μέθοδος αυτή καλύπτει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία ενός χώρου, όπως ρωγμές σε τοίχους και κενά σε πατώματα. Συνεπώς, προτιμάται σε χώρους με δύσκολη προσβασιμότητα.

4. Νεφελοψεκασμός με fogger θερμού

Η μέθοδος αυτή είναι παρόμοια με το νεφελοψεκασμό, αλλά συνίσταται για μεγάλους και ενιαίους χώρους, όπως εργοστάσια ή βιομηχανίες. Έχει τη μορφή καπνού και είναι ιδανική για καταπολέμηση εντόμων αποθηκών.

5. Ψεκασμός χαμηλής πίεσης

Πρόκειται για μια διαδικασία, κατά την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για έντομα, όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι και καλύπτει μεγάλες επιφάνειες.

6. Ψεκασμός υψηλής πίεσης

Εφαρμόζεται σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Επιλέγεται όταν απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος για να καλύψει πολλά τετραγωνικά ανοιχτού ή κλειστού χώρου, ενώ συνήθως έχει εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

Απεντόμωση μόνος σου: Τι μπορείς να κάνεις;

Πέρα από την επαγγελματική απεντόμωση που θα σου φέρει άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα, υπάρχουν και ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από έντομα και ζωύφια μόνος / -η σου.

Τέτοιες ενέργειες είναι:

 • Να καθαρίζεις συχνά το σπίτι με απολυμαντικά καθαριστικά.

 • Να συσκευάζεις όλα τα τρόφιμα αεροστεγώς.

 • Βάλε σίτες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

 • Κάλυψε το σιφώνι του μπάνιου.

 • Κλείσε μικρές ρωγμές / τρύπες κάτω από τους νιπτήρες.

 • Φύτεψε λεβάντα, βασιλικό, μέντα ή δυόσμο.

 • Χρησιμοποίησε εντομοκτόνο στα “επικίνδυνα” σημεία.

 • Βάλε παγίδες για έντομα ή gel που θα σου συστήσει γεωπόνος.

Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν σαν στόχο να απωθήσουν εντελώς τα έντομα που απειλούν να εισβάλουν στο σπίτι σου. Ωστόσο, το κόστος για τα φάρμακα μπορεί να είναι σχετικά υψηλό και θα χρειαστείς χρόνο για να κάνεις όλα αυτά. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο οι περισσότεροι αποφεύγουν την DIY απεντόμωση και επιλέγουν επαγγελματίες.

Γιατί να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία για απεντόμωση;

Ένας ειδικός στις απεντομώσεις ή ένα εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να σου εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου. Επίσης, είναι ο μόνος που μπορεί εκτιμήσει σωστά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να σου παρέχει έγκυρο πιστοποιητικό.

Τέλος, θα σε γλιτώσει από το να ξοδέψεις χρήματα σε πρόχειρες λύσεις - όπως αυτές που εύκολα βρίσκεις online - οι οποίες μπορεί να κριθούν ανεπαρκείς, αν το πρόβλημα έχει λάβει διαστάσεις πέρα από τον έλεγχό σου. 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο των απεντομώσεων, που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες άμεσα και σε καθημερινή βάση. Αν χρειάζεσαι απεντόμωση στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε απαλλάξουν από έντομα και τρωκτικά.

Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σου προσφέρουν και χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εισβολές εντόμων για όσο περισσότερο καιρό είναι εφικτό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να απαλλαγείς από έντομα και να εξασφαλίσεις υγιεινή διαβίωση, είναι να συμπληρώσεις εντελώς δωρεάν τη φόρμα μας και θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για απεντομώσεις, από έμπειρο συνεργείο απολύμανσης στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Μικρά καφέ έντομα που πετάνε; Μάθε τον εχθρό & Αντιμετώπισε τον!

Το να βρίσκεις έντομα μέσα στο σπίτι δεν είναι μια ευχάριστη υπόθεση. Διάβασε ένα περιεκτικό οδηγό για να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά!

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι

7+1 Τρόποι για να εξαφανίσεις τα κουνούπια από το σπίτι σου!

Από τη στιγμή που μπαίνει η άνοιξη και ο καιρός γίνεται πιο ήπιος, τα πρώτα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή τους. Όσο ανοίγει ο καιρός

Πώς θα εξαφανίσεις τα ποντίκια από το σπίτι σου;

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι οι ενοχλητικοί εχθροί όπως τα κουνούπια, οι μύγες και άλλα έντομα κάνουν την εμφάνισή τους

8 Φυσικοί Τρόποι για να Εξοντώσεις τις Κατσαρίδες στο Σπίτι!

Μπορούμε να αντιληφθούμε απόλυτα τον τρόμο σου μόλις δεις κατσαρίδες στο σπίτι. Νιώθεις πως το απαίσιο αυτό ζιζάνιο καταπατά

Σχετικές εργασίες