Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένους Ψυκτικούς για Τοποθέτηση Κλιματιστικού, Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη Προσφορά, για Τοποθέτηση / Συντήρηση / Επισκευή Air Condition

Προχωράς στην Εργασία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον Ψυκτικό

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Η εξυπηρέτηση για όλες τις εργασίες (Εγκατάσταση/Συντήρηση/Επισκευή) γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών.
π.χ.: Επισκευή, Συντήρηση
 • Επισκευή κλιματιστικού
 • Συντήρηση κλιματιστικού
 • Εγκατάσταση Κλιματιστικού
 • Απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού
 • Απεγκατάσταση κλιματιστικού
π.χ.: Συμβατικό, Inverter
 • Συμβατικό (on/off)
 • Inverter
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Οικιακού τύπου, Επαγγελματικού τύπου
 • Οικιακού Τύπου
 • Επαγγελματικού Τύπου (Καναλάτο)
π.χ.: 9000 - 14000, 15000 - 24000
 • 9000 - 14000
 • 15000 - 24000
 • 25000+
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Εντός 3 εργάσιμων ημερών
 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019

Εγκατάσταση κλιματιστικού - τοποθέτηση

Η χρήση κλιματιστικού για θέρμανση και ψύξη ενός χώρου αυξάνεται διαρκώς, καθώς όλο και περισσότερα νοικοκυριά βασίζονται σε αυτό. Ωστόσο, η σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για να αντέξει το air condition σου για περισσότερα χρόνια. Έτσι, είναι βασικό να βρεις εξειδικευμένο τεχνικό για τοποθέτηση κλιματιστικού.

Τα κλιματιστικά τεχνολογίας inverter προσφέρουν αρκετή εξοικονόμηση ενέργειας, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή, για όλο το χρόνο. Εμείς μιλήσαμε με τους έμπειρους ψυκτικούς της πλατφόρμας μας και μάθαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή εγκατάσταση air condition, ώστε να έχει μέγιστη απόδοση με χαμηλό κόστος.

εγκατάσταση κλιματιστικού

Τι πρέπει να προσέξεις για τη σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού;

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δε μπορείς να αγνοήσεις για τη σωστή τοποθέτηση κλιματιστικού. Αν προσέξεις τους παρακάτω παράγοντες, θα πετύχεις πολύ καλή απόδοση του air condition σου, με ασφάλεια και εγγυημένα αποτελέσματα.

1. Βρες το σωστό σημείο εγκατάστασης

Η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού πρέπει να εγκατασταθεί αρκετά ψηλά στον τοίχο, με προσοχή να μη φυσάει ακριβώς εκεί που θα κάθεσαι ή θα κοιμάσαι. Προκειμένου να αποφύγεις τις σημαντικές απώλειες θερμότητας πρέπει, επίσης, να γίνει τοποθέτηση κλιματιστικού πάνω από τα κουφώματα και όχι απέναντί τους. Ταυτόχρονα, για τη σωστή τοποθέτηση air condition πρέπει να προσέξεις τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, σχετικά με το χώρο που έχει η εσωτερική μονάδα γύρω της. Μια θέση που προτιμάται συχνά για την εγκατάσταση κλιματιστικού, είναι ο τοίχος δίπλα στη μπαλκονόπορτα.

2. Πρόσεξε την τοποθέτηση βάσης & σωληνώσεων

Η τοποθέτηση της βάσης στήριξης για το κλιματιστικό πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Αν περνούν καλώδια και σωλήνες από τον τοίχο που σκοπεύεις να κάνεις την εγκατάσταση air condition, θα ήταν καλό να το αποφύγεις, για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για να περάσεις από τον τοίχο τους σωλήνες για την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού. Απόφυγε την εγκατάσταση σε τοίχους που περνούν καλώδια, γιατί το ρίσκο να γίνει ζημιά είναι αρκετά μεγάλο.

εγκατάσταση κλιματιστικού

3. Μόνωσε τους σωλήνες του κλιματιστικού

Οι σωλήνες που συνδέουν την εσωτερική με την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, πρέπει να μονωθούν κατάλληλα. Θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, επενδύοντάς τους με μονωτικούς σωλήνες. Επίσης, σημαντικό θεωρείται να αφαιρείται ο αέρας από τους σωλήνες και να δημιουργείται κενό, κάτι που αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί.

4. Δώσε βάση στην εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας

Το γεγονός ότι η εξωτερική μονάδα δε βρίσκεται μέσα στο σπίτι, δε σημαίνει πως η τοποθέτησή της δε χρειάζεται προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό, η εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει χώρο να αερίζεται. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένδειξη για τον προτεινόμενο χώρο που πρέπει να έχει η μονάδα, στις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτές είναι οι πιο βασικές οδηγίες για τη σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού στο σπίτι.

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί γνωρίζουν τεχνικές λεπτομέρειες που χρειάζονται προσοχή και μπορούν να σου προσφέρουν άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο συστήνεται να ζητάς τη βοήθεια έμπειρου τεχνικού για το air condition σου.

τοποθέτηση κλιματιστικού

Ποιες είναι οι τιμές για εγκατάσταση κλιματιστικού από εξειδικευμένο τεχνικό;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις έμπειρους επαγγελματίες για τη σωστή και ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικού, σε ανταγωνιστικές τιμές. Για την τοποθέτηση κλιματιστικού έως 14.000 btu, οι τιμές εγκατάστασης διαμορφώνονται στα 59€ (+ΦΠΑ). Οι τιμές για εγκατάσταση κλιματιστικού έως 24.000 btu διαμορφώνονται στα 69€ (+ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που σχεδιάζεις να αντικαταστήσεις το παλιό σου κλιματιστικό με ένα καινούργιο, η τιμή αυξάνεται. Για την αντικατάσταση παλιού κλιματιστικού με νέο, οι τιμές διαμορφώνονται στα 79€ (+ΦΠΑ). Για απλή απεγκατάσταση παλιού air condition, οι τιμές είναι στα 25€ (+ΦΠΑ). Αξίζει να αναφέρουμε, πως το κόστος είναι σταθερό για συμβατικά κλιματιστικά και κλιματιστικά inverter, οπότε δε χρεώνεσαι παραπάνω, ανάλογα με την τεχνολογία της συσκευής. Επίσης, το κόστος περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, χωρίς καμία κρυφή χρέωση για σωλήνες, καλώδια, βάσεις. 

Οι προσφορές μας για κλιματιστικά διαμορφώνονται ως εξής:

Είδος εργασίας Τιμή
Συντήρηση Κλιματιστικού από 15€
Εγκατάσταση Κλιματιστικού  από 59€
Επισκευή Κλιματιστικού από 15€
Απεγκατάσταση Κλιματιστικού από 25€

Τι μπορεί να σου εξασφαλίσει ένας έμπειρος τεχνικός για την τοποθέτηση κλιματιστικού;

Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός μπορεί να σου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αύξηση απόδοσης του κλιματιστικού σου. Μερικοί λόγοι για να επιλέξεις έναν έμπειρο τεχνικό για εγκατάσταση κλιματιστικού είναι οι εξής:

1. Αρχική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής air condition:

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της συσκευής σου και κατανοεί πλήρως τις οδηγίες του κατασκευαστή, ακόμα κι αν κάτι φαίνεται ασαφές σε σένα.

2. Επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης:

Η επιλογή του σημείου τοποθέτησης είναι πολύ σημαντική, καθώς θα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πόσο αποτελεσματικό θα είναι το κλιματιστικό σου. Ένας τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα, θα μπορέσει να σου προτείνει την καταλληλότερη θέση.

3. Σύνδεση των σωληνώσεων:

Οι ψυκτικοί σωλήνες και ο σωλήνας αποχέτευσης πρέπει να εγκατασταθούν με πολλή προσοχή, για να μη γίνει ζημιά. Επίσης, η σωστή ηλεκτρολογική σύνδεση της εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού είναι απαραίτητη και αποτρέπει τυχόν διαρροές νερού και μείωση της απόδοσης του air condition.

τοποθέτηση κλιματιστικού

4. Εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας:

Η εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού είναι μια επικίνδυνη εργασία, αλλά χρειάζεται και σχετικές τεχνικές γνώσεις. Ο ειδικός θα πρέπει να την τοποθετήσει σε μια στέρεα βάση, συνήθως στο ίδιο ύψος με την εσωτερική μονάδα, για αποτελεσματικότερη λειτουργία.

5. Δοκιμή & έλεγχος στεγανότητας & λειτουργίας air condition:

Είναι απαραίτητο να γίνεται έλεγχος για τη σωστή λειτουργία του air condition, μετά το πέρας της εγκατάστασης. Έτσι, ο ψυκτικός μπορεί να έχει πλήρη εικόνα για την αποδοτικότητα και την καλή λειτουργία του κλιματιστικού.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν για σένα τη σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού και όχι μόνο. Μπορούν να σου παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του, ώστε να του προσφέρουν περισσότερα χρόνια ζωής, αλλά και να αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή του, για κάθε βλάβη που αντιμετωπίζεις.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να αναλάβει την τοποθέτηση κλιματιστικού;

Οι ψυκτικοί μας μπορούν να αναλάβουν κάθε μάρκα κλιματιστικών της αγοράς, συμβατικά και τεχνολογίας inverter. Εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα για το κλιματιστικό σου, για πλήρη λειτουργικότητα και πολλά χρόνια αποδοτικής λειτουργίας, σε προσιτές τιμές. Οι τιμές για εγκατάσταση κλιματιστικού από τεχνικό μας περιλαμβάνουν την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σου, χωρίς κρυφές χρεώσεις για εξαρτήματα που θα χρειαστείς.

Αν χρειάζεσαι τεχνικό με εμπειρία και εξειδίκευση στη σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού, για εγγυημένα αποτελέσματα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από αδειούχο ψυκτικό για τοποθέτηση air condition στην περιοχή σου!

Ανακάλυψε τις προσφορές μας

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία ψυκτικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
531 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες, γρήγοροι, καθαροί κι εύκολοι στη συνεννόηση. Να τους προτιμήσετε.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Παρά την επιβεβαίωση της ώρας το προηγούμενο απόγευμα, ο τεχνικός έφτασε με καθυστέρηση 2+ ωρών. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ταχύτητα και επαγγ…

φωτογραφία επαγγελματία
Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. C.
286 αξιολογήσεις

Η τιμή θα μπορούσε για τις 2 εργασίες θα μπορούσε να ήταν στα 100-110 €

φωτογραφία επαγγελματία

Η εργασία που ανέθεσα στην εταιρία ήταν η επανεγκατάσταση μεταχειρισμένου κλιματιστικού. Τα παιδιά που ήρθαν για εγκατάσταση ήταν άψογα α…

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Σ.
223 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματιας.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Π.
165 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος και πολυ εξυπηρετικος. Σωστος επαγγελματιας

Σχετικά άρθρα

Καθάρισε τα Φίλτρα του Κλιματιστικού σου σε 5 Απλά Βήματα!

Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή

Περισσότερα
Πώς βάζω το κλιματιστικό στο ζεστό; Βρες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για το κλιματιστικό!

Το κλιματιστικό είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του σπιτιού για πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Οι περισσότεροι το

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ψυκτικού για Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εγκατάσταση κλιματιστικού, για την εσωτερική και την εξωτερική μονάδα στο χώρο σας. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο σε σχετικές εργασίες και μπορεί να σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, με ευγένεια και σεβασμό. Για επαγγελματική τοποθέτηση κλιματιστικού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας!

Δημήτρης Κ.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αθήνας
395 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κλιματιστικού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με εξειδίκευση και επαγγελματισμό. Για εμάς, κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι διαφορετική και την αντιμετωπίζουμε με προσοχή και αφοσίωση. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν πως μπορούν να μας εμπιστεύονται, για κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστεί η συσκευή τους. Η σωστή τοποθέτηση κλιματιστικού / air condition είναι ειδικότητά μας και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά!

Γιάννης Λ.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Νότια Προάστια Αθήνας
105 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην τοποθέτηση κλιματιστικού. Προσφέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες για ποιοτική εγκατάσταση air condition στο χώρο σας, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας σε βάθος χρόνου. Οι υπηρεσίες μου χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και υπευθυνότητα, αλλά και πολύ προσιτές τιμές. Προτιμήστε με, για να αναλάβω την εργασία σας το συντομότερο δυνατόν!

Δημήτριος Π.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αθήνας
161 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσφέρουμε υπηρεσίες για εγκατάσταση κλιματιστικού εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στο σχετικό τομέα. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε επαγγελματικές και άμεσες λύσεις, με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, στις καλύτερες τιμές. Αν θέλετε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τοποθέτηση κλιματιστικού με σεβασμό στο χώρο σας, είμαστε στη διάθεσή σας!

Παναγιώτης Π.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη
165 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας διαθέτει εμπειρία ετών στην τοποθέτηση κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εγγυώμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια, παρέχοντάς σας κλιματισμό με άριστη απόδοση. Οι πελάτες που έχουν εμπιστευτεί την εργασία τους σε μας, ξέρουν ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για εγκατάσταση κλιματιστικού. Προτιμήστε μας, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με την άμεση εξυπηρέτησή μας!

Σχετικές υπηρεσίες