No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Πατητή Τσιμεντοκονία

Βρες Αξιολογημένους Τεχνίτες για Πατητή Τσιμεντοκονία. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Πατητή σε Μπάνιο, Κουζίνα, Δάπεδα & Τοίχους, σε Μόλις 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό χώρο, Εξωτερικό χώρο
 • Εσωτερικό χώρο
 • Εξωτερικό χώρο
 • Κατασκευή μεμονωμένου αντικειμένου
 • Άλλο
π.χ.: 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 30 τ.μ. - 60 τ.μ.
 • 60 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/7/2020

Πατητή τσιμεντοκονία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής τεχνική για τη διακόσμηση του σπιτιού, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ειδικά αν θαυμάζεις το μίνιμαλ και το βιομηχανικό ύφος διακόσμησης, σίγουρα θα τη λατρέψεις. Είναι κατάλληλη για το μπάνιο, την κουζίνα, για δάπεδα, αλλά και τοίχους.

Όμως, πώς θα βρεις εξειδικευμένους τεχνίτες για να εφαρμόσεις πατητή τσιμεντοκονία στο χώρο σου; Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σε εξυπηρετήσουν. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε κατάλληλους τεχνίτες στην περιοχή σου, να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σου δώσουν προσφορές!

Ποιο είναι το συνολικό κόστος για πατητή τσιμεντοκονία;

 • Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 10 τ.μ. από 250€

 • Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 30 τ.μ. από 500€

 • Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 60 τ.μ. από 900€

 • Πατητή τσιμεντοκονία εξωτερικού χώρου 10 τ.μ. από 320€

 • Πατητή τσιμεντοκονία εξωτερικού χώρου 30 τ.μ. από 600€

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν υλικά και εργατικά κόστη.

Καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους τεχνίτες στην περιοχή σου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αφού μελετήσουν το χώρο, θα σου κάνουν ολοκληρωμένες προσφορές, για να διαλέξεις την πιο συμφέρουσα!

πατητή τσιμεντοκονία

Τι είναι η πατητή τσιμεντοκονία;

Η πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί ένα κονίαμα σε μορφή σκόνης που με την ανάμειξή του με νερό, δημιουργεί ένα ρευστό υλικό το οποίο εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, σκάλες, πάγκους, μπάνια κ.α. Η ονομασία της προέρχεται από τη βασική μέθοδο με την οποία εφαρμόζεται. Ο τεχνίτης την τοποθετεί με μυστρί με το οποίο την "πατάει".

Τα υλικά για πατητή τσιμεντοκονία και τα χαρακτηριστικά της έχουν ως εξής:

 • Συστατικά: Ως συστατικά διαθέτει τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο & την υδράσβεστο.

 • Χαρακτηριστικά: Διαθέτει τέλεια αντοχή , είναι αδιάβροχο υλικό και βγαίνει σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις. Επιπρόσθετα, δημιουργεί μια λεία επιφάνεια, χωρίς ρήγματα και εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές και επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα στο δάπεδο.

 • Χαμηλή τιμή: Δεν χρειάζεται χημικές ουσίες και γι’ αυτό η τιμή του είναι χαμηλή, σε σχέση με άλλα παρεμφερή προϊόντα.

 • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Αποτελεί φυσικό ελληνικό προϊόν που αντέχει στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας και δεν φθείρεται.

Γιατί αξίζει να την επιλέξεις;

Μερικοί λόγοι, για τους οποίους όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τελικά την πατητή τσιμεντοκονία, είναι:

 • Εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα υποστρώματα: Ο μεγάλος βαθμός συγκολλητικής πρόσφυσης που διαθέτει, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως μωσαϊκό, τσιμέντο, πλακάκια κ.α.

 • Εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα: Αν σου αρέσει η ιδέα του να υιοθετήσεις ένα στυλ πιο μινιμαλιστικό για το χώρο σου, η πατητή τσιμεντοκονία δεν θα σε απογοητεύσει.

 • Δεν είναι ορατοί οι αρμοί: Οι αρμοί έπειτα από την τοποθέτηση, δεν φαίνονται και αυτό βοηθάει στο να μην υποστούν αποχρωματισμούς, αλλά και να αποφευχθεί η δημιουργία μικροοργανισμών στην επιφάνειά της.

 • Ανθεκτικότητα σε δονήσεις: Αποτελεί ένα υλικό που δεν επηρεάζεται από δονήσεις και συστολές του δαπέδου και έτσι πολύ δύσκολα παρουσιάζει φθορές.

Οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους και εγγυώνται ότι θα σου προσφέρουν ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ακόμη, συνιστούν ανά 3 ή 4 χρόνια να γίνεται συντήρησή της, ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, για περισσότερα χρόνια.
πατητή τσιμεντοκονία κόστος

Ποια είναι η διαδικασία για να τοποθετήσεις πατητή τσιμεντοκονία;

Πρώτα αφαιρούνται όλα τα αντικείμενα από τις επιφάνειες που θα γίνει πατητή. Περνιέται το αστάρι και η πρώτη στρώση με κονίαμα. Λειαίνεται η επιφάνεια και έπειτα ετοιμάζεται η πατητή τσιμεντοκονία και εφαρμόζεται. Στο τέλος, συνηθίζεται η επίστρωση με ειδικό βερνίκι.

Όμως, ας τα δούμε πιο αναλυτικά:
1. Εφόσον αποφασίσεις να εφαρμόσεις πατητή τσιμεντοκονία, θα πρέπει αρχικά, να αφαιρέσεις όλα τα αντικείμενα από το χώρο. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να προετοιμάσει την επιφάνεια, είτε είναι δάπεδο, είτε είναι τοίχος. Θα πρέπει να είναι καθαρή και επίπεδη, γι’ αυτό το λόγο τρίβεται και μετά καθαρίζεται.

2. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, περνιέται με αστάρι και μόλις στεγνώσει μπαίνει η πρώτη στρώση με το κονίαμα, εφόσον πρώτα έχει ανακατευτεί με καθαρό νερό. Πρέπει να απλωθεί στην επιφάνεια ομοιόμορφα, χρησιμοποιώντας ειδικά σπάτουλα. Παράλληλα γίνεται και η τοποθέτηση του υαλοπλέγματος. 

Με την ειδική σπάτουλα στρώνεται και εγκιβωτίζεται. Αυτό γίνεται, μέχρι να καλυφθεί πλήρως και να λειανθεί η επιφάνεια. Αν χρειαστεί, μπορεί αργότερα (ίσως την επόμενη μέρα) να περαστεί και δεύτερο χέρι κονιάματος, ώστε να καλυφθεί πλήρως το υαλόπλεγμα.

3. Όταν η επιφάνεια στεγνώσει, τρίβει την επιφάνεια, για να είναι ομοιόμορφα λεία, περνάει το αστάρι και το αφήνει να τραβήξει. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται η πατητή και περνιέται στην επιφάνεια. Τέλος, θα πρέπει να περαστεί ειδικό βερνίκι, για να προστατευθεί η επιφάνεια. Γενικά, αποτελείται από 5-6 στάδια.

4. Το κόστος εργασίας του επαγγελματία υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα και την κατάσταση της επιφάνειας. Εάν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, καθαρή και έχει ρωγμές, τότε οι απαιτήσεις αποκατάστασής της θα αυξηθούν. 

Το κόστος θα επηρεαστεί, επίσης, από το είδος της επιφάνειας (μπάνιο, δάπεδο, τοίχος) και τις απαιτήσεις που έχεις (αποξηλώσεις, λεπτομέρειες, σχέδια). 

5. Σημαντική μεταβλητή είναι και η υγρασία. Πρέπει να βρίσκεται στα επιτρεπτά όρια, ώστε να γίνει σωστά το κάθε στάδιο της εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να διαρκέσει, η εργασία, μέχρι και 10 ημέρες και ο επαγγελματίας να κάνει αρκετές επισκέψεις για να ολοκληρώσει όλα τα στάδια.

Πώς γίνεται η συντήρησή της;

Η πατητή τσιμεντοκονία χρειάζεται τακτική συντήρηση, ώστε να μην χάνει καθόλου από το χρώμα και την λάμψη της. Οι βασικές ενέργειες συντήρησης είναι το τακτικό καθάρισμα με ένα απορρυπαντικό καθημερινής χρήσης και όχι με χλωρίνη ή κάποια άλλη καυστική ουσία.

Επίσης, καλό είναι να οργανώνεις με εξειδικευμένο τεχνίτη την ανανέωση της πατητής με ειδικό βερνίκι κάθε τρία χρόνια. Τέλος, ένας εύκολος τρόπος να εντοπίσεις εάν χρειάζεται συντήρηση η πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο σου, είναι να κοιτάξεις για ρήγματα ή άλλες φθορές. 

πατητή τσιμεντοκονία

Πού βρίσκει εφαρμογή η πατητή τσιμεντοκονία;

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε κουζίνα

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε δάπεδα

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε τοίχους

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε μπανιέρα ή ντουζιέρα

 • Πατητή τσιμεντοκονία σε εξωτερικούς χώρους

Για κάθε εφαρμογή, σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σου, το πιο σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό σου έναν έμπειρο επαγγελματία. Οι τεχνίτες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι δίπλα σου καθημερινά, για να σου προτείνουν λύσεις υψηλής αισθητικής και τεράστιας αντοχής για το χώρο σου!

Ποια είναι η διαφορά απλής τσιμεντοκονίας με πατητή τσιμεντοκονία;

Η απλή τσιμεντοκονία αποτελεί κονίαμα από τσιμέντο. Το τσιμέντο χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή σκυροδέματος, το οποίο διακρίνεται για την αντοχή του. Ωστόσο, είναι κατάλληλο κυρίως για υπόστρωμα και όχι για τελική στρώση που θα προσθέσει κάτι στην αισθητική του χώρου.

Η πατητή τσιμεντοκονία δεν περιέχει τσιμέντο. Η πατητή αποτελείται από θηραϊκή γη, κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμος και υδράσβεστο και την χρησιμοποιούν ακόμα και στα νησιά τα πολυτελή ξενοδοχεία, λόγω του πολύ ποιοτικού αποτελέσματος που προσφέρει σαν τελική επιφάνεια.

Η χρήση της πατητής τσιμεντοκονίας διαχρονικά

Η ιστορία της πατητής τσιμεντοκονίας ξεκινά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στα νησιά των Κυκλάδων. Η εφαρμογή της δεν ανήκει σε κάποια σύγχρονη τάση, αλλά πάει πολλά χρόνια πίσω, κάνοντάς τη διαχρονική επιλογή για κατοικίες και όχι μόνο. Στην αρχή, η πατητή τσιμεντοκονία χρησιμοποιούνταν σε βοηθητικούς χώρους, όπως αποθήκες, αλλά και σε χώρους με υψηλή υγρασία, όπου απαιτούνται υλικά που δεν απορροφούν το νερό.

Κάπως έτσι, η μέθοδος αυτή απέκτησε μεγάλη φήμη και για την εφαρμογή της στα μπάνια. Σήμερα, η πατητή τσιμεντοκονία θεωρείται μια από τις πιο καλόγουστες, αλλά και μίνιμαλ επιλογές για το μπάνιο και για άλλους χώρους του σπιτιού, για το δάπεδο και για επιφάνειες. Ακριβώς επειδή προέρχεται από τα νησιά μας, έχει φτάσει να συνδέεται με την αισθητική των ελληνικών νησιών, με την απλή και στυλάτη όψη της.

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη του Douleutaras.gr για να εφαρμόσεις πατητή τσιμεντοκονία;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή πατητής τσιμεντοκονίας. Θα σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, σε πολύ προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουν όλες τις εφαρμογές, για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου.

Αν θέλεις πατητή τσιμεντοκονία, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Αφού επικοινωνήσουν μαζί σου, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για σένα!

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για τσιμεντοκονία;

Η πιο βασική διαφορά ανάμεσα σε απλή τσιμεντοκονία και πατητή τσιμεντοκονία, είναι η χρησιμότητά τους. Η απλή τσιμεντοκονία είναι απλά το υπόστρωμα, πάνω στο οποίο τοποθετείται το τελικό υλικό για τα δάπεδα και τις επιφάνειες του χώρου σου. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα δημοφιλές τελικό υλικό υψηλής αισθητικής αξίας.

Έτσι και το κόστος τους είναι πολύ διαφορετικό. Η απλή τσιμεντοκονία μπορεί να έχει κόστος περίπου στα 10-12€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Η πατητή τσιμεντοκονία, από την άλλη πλευρά έχει κόστος περίπου 24-25€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος αυτό μπορεί να μεταβληθεί, ανάλογα με το αν πρόκειται η εφαρμογή να γίνει σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Έτσι, οι ενδεικτικές τιμές για κατασκευή πατητής τσιμεντοκονίας έχουν ως εξής:

Εργασία Κόστος
Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 10 τ.μ. από 250€
Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 30 τ.μ. από 500€
Πατητή τσιμεντοκονία εσωτερικού χώρου 60 τ.μ. από 900€
Πατητή τσιμεντοκονία εξωτερικού χώρου 10 τ.μ. από 320€
Πατητή τσιμεντοκονία εξωτερικού χώρου 30 τ.μ. από 600€
4,70 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους τεχνίτες μας για πατητή τσιμεντοκονία

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
63 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος που μπορούσατε να μου στειλετε! Τον προτείνω με χίλια!

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
63 αξιολογήσεις

Όταν απευθύνθηκα στο douleutaras ήθελα να βρω έναν επαγγελματία για να μου κάνει μια επείγουσα δουλειά χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα και σε χαμηλό κόστος. Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας μου έκανε τη δουλειά με χαμηλό κόστος αλλά ταυτόχρονα με άψογη ποιότητα και στους χρόνους που επιθυμούσα. Η συνεννόηση μεταξύ μας ήταν άψογη και σκοπεύω να ξανασυνεργαστώ μαζί του όποτε δοθεί η ευκαιρία.

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
63 αξιολογήσεις

Η Ελλάδα μου έδινε πάντα την εντύπωση ότι κανείς δεν κάνει σωστά την δουλειά του και κανείς δεν αγαπάει την δουλειά του. Στα χρόνια της κρίσης αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι αμβλύνθηκε. Είτε γιατί κάποιοι που ήξεραν καλά την δουλειά τους έφυγαν στο εξωτερικό, είτε γιατί αυτοί που έμειναν ένιωθαν απογοητευμένοι από τις κακές συνθήκες εργασίας και τους χαμηλούς μισθούς. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν πάντα και εξακολουθούν να υπάρχουν οι γνωστοί σε όλους μας "σκιτζήδες" που είτε είναι υδραυλικοί, είτε γιατροί, είτε είναι ηλεκτρολόγοι, είτε είναι εστιάτορες, είτε κάνουν ανακαίνιση είτε Τσιμεντοκονια κλπ..... βλέπουν τους πελάτες μόνο σαν ευρώ που θα τα τσακώσουν και θα φύγουν μακριά με ελαφριά πηδηματάκια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ο πελάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία τους. Αυτός είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!! Για όλους, ισχύει ο κανόνας: αν δεν έμεινε ικανοποιημένος ο πελάτης, είναι παράξενος. Δεν ισχύει ποτέ το ρητό: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Στον κανόνα αυτό, ο ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλη ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL με το Κ κεφαλαίο, δεν αποτελεί τον ΚΑΝΟΝΑ αλλά την ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!! Απο την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι μου να δει την εργασία που ήθελα να κάνει κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν ΣΟΒΑΡΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ και πάνω από όλα ένας αξιόλογο άνθρωπο που ήρθε σπίτι μου για να μου δημιουργήσει αυτό που χρόνια ονειρεύομαι. Ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο. Καθώς ξεκίνησε τις εργασίες κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν επαγγελματία που σέβεται απόλυτα τον πελάτη και δεν κοιτάει να (αρπάξει) το μεροκάματο και να φύγει. Για να μην σας κουράζω μετά από ώρες εργασίας κάτο από δύσκολες συνθήκες καθώς το μπάνιο ήταν παλιό και έβγαιναν προβλήματα στην επιφάνεια ο Κύριος Βαγγέλης ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL έβγαλε ενα αποτέλεσμα πέραν τον προσδοκιών μας και έτσι έχουμε πλέων ένα μοναδικό έργο τέχνης με Πατητή Τσιμεντοκονια βάψιμο και μικρές παρεμβάσεις με αξεσουάρ . Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς (ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ) καθώς επίσης και τον Κύριο Βαγγέλη ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL που σίγουρα θα ξανα συνεργαστούμε.

φωτογραφία επαγγελματία
WEPAINT
3 αξιολογήσεις

Μπραβο στον Αρη..το αποτελεσμα σουπερ,πολυ καλη δουλεια,αμμεση εξυπηρετηση κ πολυ λογικες τιμες..τον συστηνω ανεπιφυλακτα

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρόλαντ Στάνι
2 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ.

Σχετικά άρθρα

Πατητή τσιμεντοκονία: Πού εφαρμόζεται;

Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,

Πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο: 4 τρόποι εφαρμογής & γιατί να την επιλέξεις!

Η σπατουλαριστή, ή αλλιώς πατητή τσιμεντοκονία, είναι μια παραδοσιακή τεχνική διακόσμησης που έχει τις ρίζες της στη χώρα μας.

Κορυφαίοι Τεχνίτες της πλατφόρμας μας για Πατητή Τσιμεντοκονία

Μάθε περισσότερα για τους επαγγελματίες μας

Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
63 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει εργασίες για πατητή τσιμεντοκονία σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με πάθος και όρεξη για δουλειά, έχουμε καταφέρει να γίνουμε από τις πρώτες επιλογές στον τομέα μας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για πατητή κορυφαίας αντοχής και αισθητικής. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γιάννης Μαστρογιαννάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιάννης Μαστρογιαννάκος και είμαι έμπειρος τεχνίτης στον χώρο της πατητής τσιμεντοκονίας. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης πατητής σε κουζίνες, μπάνια, τοίχους και δάπεδα οικιακών και επαγγελματικών χώρων και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ ANAKENIZO.GR

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Είμαστε επαγγελματίες με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του εσωτερικού design και αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών για τη σύγχρονη κατοικία. Προσφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι να ολοκληρωθεί με άριστη ποιότητα υλικών και εξοπλισμού, έτσι ώστε να αντέξει για περισσότερα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εσωτερικό χώρο
Καισαριανή
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
10 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 550,00€
Εσωτερικό χώρο
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΣ Τ.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Εσωτερικό χώρο
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 350,00€
Εσωτερικό χώρο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Art Wall - Β.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
10 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Εσωτερικό χώρο
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 300,00€