Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κάγκελα Αλουμινίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα Αλουμινίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018

Κάγκελα Αλουμινίου: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Τα κάγκελα που περιβάλλουν το σπίτι μας είναι ένα πολύ σημαντικό δομικό στοιχείο και πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή. Τα κάγκελα αλουμινίου, αποτελούν ξεχωριστή επιλογή στον τομέα τους και έχουν να σου δώσουν πολλά οφέλη στην περίφραξη του μπαλκονιού, του παραθύρου αλλά και λειτουργικά στις σκάλες.

Πέρα από το πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν πολλές φορές στην εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού μας, συμβάλλουν καθοριστικά και στην ασφάλεια μας. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει τόσο για την αντοχή όσο και για την αισθητική του.

Ξεχωριστός τύπος στα κάγκελα αλουμινίου, είναι τα κάγκελα τύπου inox ή αλλιώς τα ανοξείδωτα κάγκελα, τα οποία δεν σκουριάζουν και διαθέτουν υψηλή αντοχή. Οι τιμές τους ποικίλουν και η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο.

Ποια πλεονεκτήματα παρουσιάζουν τα κάγκελα αλουμινίου;  

Το συγκεκριμένο είδος κάγκελου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκάλες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες, περιφράξεις κ.α. Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν τα κάγκελα από αλουμίνιο και τους λόγους που πρέπει να τα προτιμήσεις την εγκατάστασή τους.

Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν:

 • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

 • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα

 • Εύκολη τοποθέτηση

 • Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

 • Ανθεκτικότητα και αντοχή

 • Μέγιστο επίπεδο ασφάλειας

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν από μόνα τους μια εξαιρετική επιλογή. Η σωστή τοποθέτησή τους όμως είναι απαραίτητη. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των κάγκελων και μπορούν να προμηθευτούν υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Ποιες είναι οι επιλογές στα κάγκελα αλουμινίου & κάγκελα Inox;

Είτε επιθυμείς κάγκελα αλουμινίου εξωτερικού χώρου, είτε κάγκελα εσωτερικού χώρου, οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγκατάστασή τους και να σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές. Πριν προχωρήσεις στην εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία, θα πρέπει να αποφασίσεις ποια κάγκελα ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο και τις ανάγκες σου. Ποιες είναι, λοιπόν, οι διαθέσιμες επιλογές;

1. Κάγκελα Αλουμινίου Τύπου Inox: Αποτελούν ειδική κατηγορία καγκέλων αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν υλικό τύπου Inox και άρα συνοδεύονται από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου υλικού. Τα ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου, διαθέτουν αντοχή, δεν σκουριάζουν και αποτελούν γερή κατασκευή. Ανταγωνιστικό τους πλεονεκτήματα είναι ότι μένουν ανεπηρέαστα από τις εξωτερικές συνθήκες ενώ έχουν ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

2. Κάγκελα αλουμινίου με υαλοπίνακα: Αν αναζητάς μία λύση που δεν θα περιορίσει τη θέα του μπαλκονιού σου, τότε τα κάγκελα αλουμινίου με τζάμι είναι για εσένα. Η βασική τους διάταξη χαρίζει απεριόριστη θέα, ενώ παράλληλα προσφέρουν προστασία από τον αέρα.

3. Κάγκελα Αλουμινίου Περίφραξης: Τοποθετούνται ως περίφραξη σε μπαλκόνια αλλά και σε κήπους. Συνδυάζονται άψογα με πολυκαρμπονικό φύλλο και τζάμι και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Τα εξαρτήματά τους, αποτελούνται από αλουμίνιο και στην αγορά θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες λύσεις ως φράχτες αλλά και ως κάγκελα μπαλκονιού.

4. Κάγκελα Inox: Τα κάγκελα inox είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το συγκεκριμένο υλικό είναι αρκετά ανθεκτικό στην διάβρωση και δεν σκουριάζει. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαθέτουν ανοξείδωτα εξαρτήματα που προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα. Τα κάγκελα inox δεν χάσουν ποτέ την εμφάνισή τους και μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια.

Κάγκελα αλουμινίου τιμές: Σε τι τιμές θα βρεις τα κάγκελα αλουμινίου και Inox;

Τα κάγκελα αλουμινίου μπορεί να τα βρεις σε διάφορες τιμές, ανάλογα με το σχέδιο και το βασικό υλικό. Αν ενδιαφέρεσαι για απλά κάγκελα αλουμινίου, μπορείς να τα βρεις σε τιμές που ξεκινούν από 15 €/m. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι για τα ανωδιομένα κάγκελα, όπως είναι τα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox, ξεκινούν από την τιμή των 50 €/m.

Σε περίπτωση που θέλεις να τοποθετήσεις στο χώρο σου κάγκελα inox, η βασική τιμή ανά μέτρο αυξάνεται. Έτσι, αν ενδιαφέρεσαι για κάγκελα inox μπορείς να τα βρεις από 70 €/m. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, αν θέλεις να συνδυάσεις τα κάγκελα inox με τζάμι, θα τα βρεις σε τιμές που ξεκινούν τα 80 €/m.

Στις παραπάνω τιμές δεν υπολογίζονται τα εργατικά κόστη. Αν αναζητάς το συνολικό κόστος για την τοποθέτηση κάγκελων αλουμινίου ή inox στο χώρο σου, μπορείς να ζητήσεις δωρεάν προσφορά. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα, θα λάβεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά τις καλύτερες προσφορές για το χώρο σου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Τα κάγκελα αλουμινίου και τα κάγκελα inox, εξαιτίας της αντοχής τους θα παραμείνουν στη θέση του για πολλά χρόνια, συγκριτικά με τα ξύλινα κάγκελα. Αν θέλεις να εξασφαλίσεις το αισθητικό αποτέλεσμα και την σωστή εφαρμογή τους, αλλά και ότι θα κάνεις σωστές επιλογές για το χώρο σου, θα πρέπει να αναθέσεις αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο επαγγελματία.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση τους στο χώρο σου. Αν χρειάζεσαι κάγκελα αλουμινίου, καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος τους. Επίλεξε τους τεχνικούς μας για την κατασκευή και την τοποθέτησή τους και θα έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Νίκος Κ.
67 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία! Συνεπέστατος, καλη τιμή, τον συστήνω ανεπιφύλαχτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
53 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα μειλς και τα ραντεβού. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πολύ καλή ποιότητα εργασίας. Συννεονοήσιμ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γ.
41 αξιολογήσεις

Οταν εκανα την αιτηση αναζητησης για μεταλλική κατασκευήστο Douleutaras.gr δεν φανταζομουν οτι θα εμενα τοσο ευχαριστημενη. Ο κος Γελές αντ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Φ.
38 αξιολογήσεις

Με τον κο Απόστολο Φούτρα είμαστε πλέον φίλοι. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό του. Επέβλεψε την …

φωτογραφία επαγγελματία
Σωτήρης Τ.
23 αξιολογήσεις

Η δουλειά τελείωσε γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

φωτογραφία επαγγελματία

Είδος που σπανίζει: Ευγενέστατος, συνεπής, άψογος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Πώς θα διαμορφώσεις ένα ασφαλές σπίτι για μωρό;

Πλησιάζει η στιγμή να φέρεις το μωράκι σου στο σπίτι; Τότε έχεις αργήσει ήδη να πάρεις τα προστατευτικά μέτρα, που πρέπει.

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Κάγκελα Αλουμινίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.

Κάγκελα Αλουμινίου - Βόρεια Προάστια Αθήνας
273 αξιολογήσεις

Η τεχνική εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα κάγκελα αλουμινίου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση των κάγκελων που θα επιλέξετε. Αναλαμβάνουμε επίσης και κάγκελα inox. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

Νίκος Κ.

Κάγκελα Αλουμινίου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
67 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, εδώ και 65 χρόνια, ασχολείται με τα κάγκελα και τις σιδηροκατασκευές. Εργαζόμαστε καθημερινά, εξυπηρετώντας πολλές εργασίες στα κάγκελα αλουμινίου και στα κάγκελα inox. Στην δουλειά μας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από πιστοποιημένους αντιπροσώπους. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως αναβαθμισμένος και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μοναδικά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε μας και για τη δική σας εργασία! 

Παναγιώτης Χ.

Κάγκελα Αλουμινίου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την επένδυση του μπαλκονιού με κάγκελα αλουμινίου ή inox, εδώ και 15 χρόνια. Εργαζόμαστε με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης και στα χρονοδιαγράμματα τοποθέτησης. Προσφέρουμε οικονομικές προσφορές και άμεση εξυπηρέτηση. Περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε και τις δικές σας ανάγκες. 

Νικόλαος Μ.

Κάγκελα Αλουμινίου - Θεσσαλονίκη
29 αξιολογήσεις

Για περισσότερα από 22 έτη, η ομάδα μας κατέχει παρουσία στα κάγκελα αλουμινίου. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση κάγκελων αλουμινίου στο χώρο σας και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας για την αποτελεσματική ολοκλήρωση της εργασίας σας. Είτε επιθυμείτε κάγκελα αλουμινίου, είτε κάγκελα Inox, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η ομάδα μας είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή! 

Λευτέρης Γ.

Κάγκελα Αλουμινίου - Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Εδώ και 10 χρόνια, προσφέρω τις εξειδικευμένες γνώσεις μου στα κάγκελα αλουμινίου και κάγκελα inox. Είμαι σε θέση να αναλάβω το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση, προσφέροντάς σας ακριβώς το σχέδιο που επιθυμείτε. Στην δουλειά μου εργάζομαι με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου και στα καλύτερα επαγγελματικά αποτελέσματα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να μου αναθέσετε την εργασία σας. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές