Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Παντζούρια

Βρες κορυφαίους αξιολογημένους επαγγελματίες για να τοποθετήσεις Παντζούρια στο Σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: Παντζούρια, Ρολά
 • Παντζούρια
 • Ρολά
π.χ.: Αλουμίνιο, PVC
 • Αλουμίνιο
 • Συνθετικά - PVC
 • Ξύλινα
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και πάνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2019

Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τα Παντζούρια! 

Τα παντζούρια είναι αναπόσπαστο στοιχείο στην κατασκευή κάθε σπιτιού. Πέρα από πρακτικούς λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούνται όπως είναι η προστασία από τον ήλιο, ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός για την ασφάλεια του προσωπικού μας χώρου.

Όπως και για όλα τα κουφώματα του σπιτιού σου, έτσι και για τα παντζούρια η τοποθέτησή τους είναι κάτι που θα σε συνοδεύει για πολύ καιρό. Γίνεται εύκολα, λοιπόν, κατανοητό πόσο σημαντική είναι η επιλογή τους.

Για να σε βοηθήσουμε μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα παντζούρια.

Ποια είναι τα είδη των παντζουριών;

Τα παντζούρια που θα επιλέξεις μπορούν να κατασκευαστούν με διάφορους τρόπους ώστε να καλύπτουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες σου. Για διαφορετικούς χώρους απαιτούνται διαφορετικά είδη παντζουριών έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Ποια είναι, όμως, τα είδη παντζουριών που μπορείς να επιλέξεις;

 • Μονόφυλλα

 • Δίφυλλα

 • Τρίφυλλα

 • Τετράφυλλα

 • Συρόμενα εντός τοίχου

 • Συρόμενα εκτός τοίχου

 • Αναδιπλούμενα

 • Ανοιγόμενα

 • Παντζούρια Ρολά

Ένας επαγγελματίας τεχνικός τοποθέτησης κουφωμάτων, μπορεί να πραγματοποιήσει μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σου και να σου προτείνει το είδους παντζουριού που θα είναι περισσότερο λειτουργικό για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των κουφωμάτων, τα παντζούρια εξελίχθηκαν και πλέον υπάρχουν πολλοί τύποι παντζουριών, με διαφορετικά υλικά κατασκευής.

Από τι υλικά κατασκευάζονται τα παντζούρια & ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους;

Οι κατασκευαστικές εταιρείες, εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιότητες ορισμένων υλικών ώστε να δημιουργήσουν διαφορετικούς τύπους παντζουριών που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες αλλά και προϋπολογισμούς. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι παντζουριών;

 • Πλαστικά Παντζούρια

 • Παντζούρια Αλουμινίου

 • Ξύλινα Παντζούρια

Όποια και αν είναι η τελική σου απόφαση μια σωστή εγκατάσταση είναι αναγκαία για να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα της κατασκευής σου. Για να έχεις όμως, μία πρώτη εικόνα από τα πλεονεκτήματα του κάθε υλικού, διάβασε παρακάτω.

Βασικά Χαρακτηριστικά των διαφορετικών Τύπων Παντζουριού

Όλα τα είδη παντζουριών θα σου εξασφαλίσουν την σκίαση και την προστασία που χρειάζεται η οικία ή ο επαγγελματικός σου χώρος, από τους εξωτερικούς παράγοντες. Το ζήτημα είναι τι παραπάνω θα σου χαρίσουν τα διαφορετικά υλικά κατασκευής στα παντζούρια.

Παντζούρια Αλουμινίου

Τα παντζούρια αλουμινίου διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και συντελούν στην ηχομόνωση του χώρου. Η ποικιλία σχεδίων και η προστασία που προσφέρουν, τα καθιστούν μοναδική επιλογή για τον χώρο σου. Η στιβαρότητα του αλουμινίου ως υλικό, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του χώρου.

Παντζούρια PVC

 Τα συνθετικά παντζούρια, ξεχωρίζουν για την χαμηλή τους τιμή και για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται άμεσα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων που σίγουρα θα ταιριάξουν με τον χώρο σου.

Ξύλινα Παντζούρια

Τα ξύλινα παντζούρια, κλέβουν την παράσταση εξαιτίας της αισθητικής που χαρίζει το ξύλο σε οποιονδήποτε χώρο βρίσκεται. Η αντοχή του ξύλου στην φθορά του χρόνου αλλά και απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, το κάνουν πρώτη επιλογή στον τομέα του. Το μειονέκτημά του, είναι ότι απαιτεί εργασίες συντήρησης ώστε να μην χάσει την λάμψη του.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης παντζουριών. Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει τοποθετήσεις παντζουριών αλουμινίου, πλαστικών, ξύλινων και ρολών παντζουριών, εκτελούν την εργασία άμεσα και οικονομικά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και με λίγα μόνο κλικ μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στα παντζούρια από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν τα παντζούρια ρολά;

Οι επαγγελματίες της υπηρεσίας μας, έχοντας πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των παντζουριών, συγκέντρωσαν τους βασικούς λόγους που κάνουν τα ρολά παντζούρια να ξεχωρίζουν. Ποιοι είναι αυτοί;

1. Οικονομική Επιλογή

Τα παντζούρια ρολά, αποτελούν οικονομική επιλογή σε σύγκριση με τα ανοιγόμενα και συρόμενα παντζούρια. Το χαμηλό κόστος τοποθέτησής τους, οφείλεται κυρίως στο ότι δεν απαιτούνται τεχνικές εργασίες ώστε να εφαρμόσουν. Και στην απίθανη περίπτωση που έρθεις αντιμέτωπος με μία βλάβη στον μηχανισμό τους, το κόστος της επισκευής τους, είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η αποκατάσταση την ζημιάς γίνεται επί τόπου.

2. Μέγιστη Ασφάλεια

Η προστασία που προσφέρουν τα ρολά παντζούρια, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο τύπο παντζουριών. Το γεγονός, ότι δεν διαθέτουν εξαρτήματα όπως κλειδαριές, καθιστά πολύ δύσκολη την παραβίασή τους. Ο μοναδικός τρόπος να εισβάλλει κανείς στον χώρο σου, είναι να προκαλέσει φθορά στα ρολά παντζούρια και αυτό θα δημιουργήσει θόρυβο που θα γίνει αντιληπτός από τους υπόλοιπους ενοίκους. Σε περίπτωση δε που έχεις επιλέξεις ρολά παντζούρια με στιβαρό υλικό, η πρόσβαση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

3. Ποικιλία Σχεδίων

Τα ρολά παντζούρια, ταιριάζουν με κάθε αισθητική και στυλ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρωματικές αποχρώσεις  ενώ παράλληλα η δυνατότητα που προσφέρουν στο να μην περιορίζουν την ορατότητα όταν δεν τα χρειαζόμαστε, τα κάνει μοναδική επιλογή. Ακόμη, τα ρολά παντζούρια, μπορούν να καλύψουν τόσο μικρούς όσο και μεγάλους χώρους ακόμη την χρήση τοιχοποιίας.

4. Ενίσχυση Μόνωσης

Τα ρολά παντζούρια σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα κουφωμάτων, συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας με την μείωση των θερμικών απωλειών από το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Εκτός από την θερμομόνωση, συμβάλλουν στην ηχομόνωση του σπιτιού και εξασφαλίζουν την ηρεμία που επιθυμείς να έχεις στον χώρο σου.

5. Άνεση & Λειτουργικότητα

Η άνεση και η λειτουργικότητα των ρολών παντζουριών, είναι βασικά χαρακτηριστικά που θα σε παροτρύνουν στην άμεση τοποθέτησή τους. Οι μηχανισμοί τους διευκολύνουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχεις. Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ηλεκτρικά, χειροκίνητα, τηλεχειριζόμενα ενώ μπορείς να τα εντάξεις σε συστήματα αυτοματισμού του σπιτιού ή του γραφείου σου.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας βρίσκονται στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση για τα παντζούρια του χώρου σου. Μπορείς να ανακαλύψεις τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα όλων των ειδών ρολών παντζουριών.

Οι επαγγελματίες μας, θα σε ενημερώσουν για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στα ρολά παντζούρια αλουμινίου, τα πλαστικά ρολά παντζούρια καθώς και για τα ξύλινα ρολά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα πάρεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα ρολά παντζούρια από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις παντζούρια στο σπίτι σου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις έμπειρους επαγγελματίες για την τοποθέτηση παντζουριών σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, αλλά και συντήρηση και επισκευή παντζουριών, παρέχοντάς σου ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε είδος και τύπο κουφώματος.

Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι έμπειροι στον τομέα των παντζουριών και αξιολογημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, όταν επιλέγεις τεχνικό για την εργασία σου. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τοποθετήσεις παντζουριών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις παντζούρια στο σπίτι σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, για άμεση επιλογή και τοποθέτηση παντζουριών!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,82 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Τοποθέτηση Παντζουριών

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
316 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματισμός, καθαριότητα. Οι τεχνικοί είδαν από την πόρτα ότι έχω μωράκι στο σπίτι και έβγαλαν α…

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος S.
291 αξιολογήσεις

Εξυπηρετικότατοι, ειδικότερα με το ραντεβού όπου είναι αρκετά ευέλικτοι με γνώμονα value for money.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
273 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση στην κλήση. Άμεση διευθέτηση ραντεβού και πολύ καλή συνεννόηση και ευελιξία για την πραγματοποίηση του. Φαίνεται ότι έχει…

φωτογραφία επαγγελματία
E. ROLL
177 αξιολογήσεις

H συνεργασία μου με εταιρεία ήταν άψογη. Ανταποκρίθηκαν άμεσα, ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού και έλυσαν το πρόβλημά μου με τον καλύτερο τρ…

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
118 αξιολογήσεις

Ο άνθρωπος ήρθε την ίδια μέρα λόγω του ότι ήταν το ρόλο της κρεβατοκάμαρας και για λόγους ασφαλείας έπρεπε να φτιαχτεί την ίδια μέρα. Ήταν …

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
114 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημενη απο την δουλειά του κ. Θωμου. Επαγγελματίας με συνέπεια και λογικές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Κορυφαία Επαγγελματίες για Τοποθέτηση Παντζουριών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος S.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
291 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης στα ρολά παντζούρια που διαθέτετε στο σπίτι ή το κατάστημά σας. Η τιμή με τοποθέτηση των παντζουριών ρολών, είναι ιδιαίτερα οικονομική. Τα προϊόντα μας, είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τοποθετούμε τόσο πλαστικά όσο και συνθετικά παντζούρια ρολά, με εγγυημένα αποτελέσματα.

ΝΙΚΟΣ Μ.

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των παντζουριών και των παντζουριών ρολών και εγγυόμαστε ότι θα εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο. Μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση τοποθέτηση ποιοτικών περσίδων και ρολλοκουρτινών που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας. Περιμένουμε να τοποθετήσουμε άμεσα και ποιοτικά το παντζούρι αλουμινίου στον χώρο σας!

Rol.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
96 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας προσφέρει μία ευρεία γκάμα προιόντων και υπηρεσιών, με αξιοπιστία και συνέπεια σε όλη την Ελλάδα. Με κεντρικό γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας τους τις κατάλληλες λύσεις για το Σπίτι αλλά και εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα.   

Μιχάλης Δ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των παντζουριών και των παντζουριών ρολών, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Παρέχει άμεση πανελλαδική εξυπηρέτηση με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε πολύχρονη εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Εμπιστευθείτε μας για ποιοτικά και ανθεκτικά στον χρόνο παντζούρια!

Ο. Κ.

Πειραιάς
1 αξιολόγηση

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 και εξελίσσεται με απόλυτη εξειδίκευση στην σύγχρονη κατασκευή και τοποθέτηση παντζουριών. Η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και άριστης αισθητικής με σεβασμό στον πελάτη και πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας έχει έδρα στη Νίκαια και αναλαμβάνει οποιαδήποτε τύπου κατασκευή και τοποθέτηση, με εξειδίκευση στα παντζούρια ρολά. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα έχετε τα παντζούρια που ονειρεύεστε για τον χώρο σας!

Νικόλαος Δ.

Ηράκλειο Κρήτης
0 αξιολογήσεις

Η βιοτεχνία μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις στον τομέα των παντζουριών και των παντζουριών ρολών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις με βάση τις επιθυμίες και ιδιαιτερότητες των πελατών και εξασφαλίζουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μοναδικός μας στόχος, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την τοποθέτηση ή αντικατάσταση των παντζουριών του χώρου σας!

Νίκος Κ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2002 στον τομέα των κατασκευών παντζουριών. Κατασκευάζουμε ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα με σύμμαχο την κορυφαία βιομηχανία παραγωγής προφίλ αλουμινίου την Etem καθώς επίσης τοποθετούμε παντζούρια ρολά, με τέλεια λειτουργικότητα. Με όπλο την εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και τον σεβασμό προς το προϊόν που παράγουμε αλλά και προς τον άνθρωπο στοχεύουμε σε μια άριστη συνεργασία. Είμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση!

Τάσος Χ.

Πειραιάς
0 αξιολογήσεις

Η Κατασκευαστική και Εισαγωγική μας εταιρεία, προσφέρει ποιοτικές και μακροχρόνιες λύσεις στον τομέα των παντζουριών, με σκοπό να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η προσφορά αξιόπιστων προϊόντων. Σε συνεργασία με κορυφαίους βιομηχανικούς οίκους κατασκευών αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση και κατασκευή παντζουριών και παντζουριών ρολών. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Γιάννης Κ.

Πάτρα
0 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της τοποθέτησης παντζουριών ρολών πλαστικών και συνθετικών και εγγυάται ότι θα παρέχει τις υπηρεσίες της στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με τοποθέτηση. Τα προϊόντα μας, μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα στον χώρο σας και το τελικό αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η ποιότητα και η αισθητική των προϊόντων μας, εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κωνσταντίνος Σ.

Αγρίνιο
0 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στην κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου από το 1979 συνδυάζοντας παραδοσιακές αισθητικές και σύγχρονα μέσα παραγωγής σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εργασιακό χώρο. Συγκεκριμένα, εξειδικευόμαστε σε πλαστικά και συνθετικά παντζούρια ρολά για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. H πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο δίνει λύσεις σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση και εγγυάται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικής αντοχής και άψογης αισθητικής.

Γιώργος Γ.

Κέντρο Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με πείρα πάνω από 20 χρόνια στο χώρο, προσφέρει τις υπηρεσίες της σ' εσάς με την ποιότητα και την ασφάλεια που που τις διακρίνουν. Σ' εμάς θα βρείτε παντζούρια ρολά πλαστικά και αλουμινίου, με πιστοποιητικό. Με την υπογραφή των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εταιρειών, διαθέτουμε σύγχρονο design με νέες φόρμες, νέες γραμμές, αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής. Εγγυόμαστε για την αντοχή και την αισθητική τους.

Αλέξανδρος Σ.

Κέντρο Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των παντζουριών και επιδιώκει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας, είναι η καθετοποίηση της παραγωγής, με βασικό στόχο την μείωση κόστους εξαλείφοντας πολλούς από τους παράγοντες που αυξάνουν το κόστος στα διάφορα στάδια της παραγωγής. H καθετοποιημένη μονάδα που διαθέτει η εταιρεία, επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση ελέγχοντας ποιοτικά το προϊόν, βήμα – βήμα και μηδενίζει το κόστος αστοχίας υλικού και κατασκευής. Οι άνθρωποί μας, έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για κάθε στάδιο παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της, ώστε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από την καθετοποίηση της ίδιας της παραγωγής. Εμπιστευθείτε μας και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Σχετικές υπηρεσίες