Μετακομίσεις - Μεταφορές

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση - Μεταφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πως να κάνεις εύκολη την μετακόμιση;

Είσαι αντιμέτωπος με τον εφιάλτη που ονομάζεται μετακόμιση; Ψάχνεις να βρεις τρόπο για να μεταφέρεις με ασφάλεια τα πράγματα σου και δε ξέρεις τί να κάνεις; Μιλήσαμε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες και συγκεντρώσαμε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για τις υπηρεσίες μετακομίσεων και μεταφορών που θα χρειαστείς και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μετακόμισή σου.

Είναι βέβαιο ότι όλοι κάποια στιγμή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ανάγκη μιας μετακόμισης για διάφορους λόγους. Για πολλούς, η διαδικασία αυτή αποτελεί πηγή άγχους και μόνο στη σκέψη της. Ωστόσο, με τις κατάλληλες συμβουλές και την απαραίτητη βοήθεια, η μετακόμιση μπορεί να γίνει απλή υπόθεση.

Τι πρέπει να κάνεις πριν μετακομίσεις;

Πριν ξεκινήσει η μεταφορική την διαδικασία για την μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιες εργασίες που θα επιταχύνουν την μετακόμιση του σπιτιού. Ποιες είναι αυτές;

Αποσύνδεση οικιακών συσκευών: Βγάλε το ψυγείο από την πρίζα και επικοινώνησε με τον κατάλληλο επαγγελματία που θα απεγκαταστήσει τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, την ηλεκτρική κουζίνα και τον απορροφητήρα.

Αφαίρεση κουρτινόξυλων και φωτιστικών: Η διαδικασία αφαίρεσής τους θα σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις, ενώ οι εργασίες που απαιτούν σκάλα καλό είναι να αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.

Πακετάρισμα ρούχων και προσωπικών αντικειμένων: Τα ρούχα και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα πρέπει να έχουν μαζευτεί και αποθηκευτεί προτού ξεκινήσεις την μεταφορά στο νέο σου χώρο.

Αποσυναρμολόγηση επίπλων: Οι βιβλιοθήκες, οι καναπέδες, τα τραπέζια, τα κρεβάτια και όλα τα μεγάλα αντικείμενα είναι καλό να αποσυναρμολογηθούν σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη, αλλά και ασφαλής η μεταφορά τους.

Επιλογή συνεργείου καθαρισμού: Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, δε θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για ένα σωστό καθάρισμα. Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.

Πέρα από τις εργασίες που θα διευκολύνουν την μεταφορική εταιρεία καθ' όλη την διάρκεια της μετακόμισης, υπάρχουν και κάποια ‘‘tips’’ που θα συμβάλουν στην σωστή οργάνωση και την γρήγορη επανεγκατάστασή σου στον νέο σου χώρο.

Ποια είναι τα καλύτερα tips για μια εύκολη μετακόμιση;

Ρωτήσαμε τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας για τις καλύτερες συμβουλές ώστε να πραγματοποιούνται εύκολη και άμεσα οι μετακομίσεις, χωρίς ταλαιπωρία και κόπο. Παρακάτω, θα βρεις κάποια εύκολα ‘‘tips’’ που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τον πανικό μίας μετακόμισης:

 • Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις

 • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι

Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω και να μη χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή

 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες

Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των όλων πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε τα βαριά αντικείμενα να τα βάλεις σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

 • Φτιάξε ένα πλάνο που θα μπουν τα πράγματα στο καινούργιο χώρο

Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο ώστε να πάνε κατευθείαν εκεί

 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα

Μια ακόμα συμβουλή που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια μετακόμιση είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις

Γιατί θα χρειαστείς μια μεταφορική εταιρεία;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, η απόλυτη λύση για μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση είναι μια μεταφορική εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις μετακομίσεις μεταφορές διαθέτουν τις γνώσεις και τον εξοπλισμό να κάνουν πολύ εύκολα αυτό που εσένα θα σου πάρει μέρες. Ακόμη, οι μεταφορικές διαθέτουν ολοκληρωμένες μεταφορικές υπηρεσίες για συσκευασία, συναρμολόγηση, αποθήκευση, ασφάλιση όλων των προσωπικών σου αντικειμένων.

Επιλέγοντας μια εταιρεία μεταφορών θα γλιτώσεις χρήματα, χρόνο και κυρίως την πολύ μεγάλη κούραση που συνοδεύει μια μετακόμιση. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας μια εξειδικευμένη και αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων, μπορείς να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος πως τα πράγματά σου θα φτάσουν όλα άθικτα στον καινούργιο τους προορισμό.

Τι υπηρεσίες μπορούν να σου προσφέρουν οι μεταφορικές μας;

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, πέρα από την φήμη και την αξιοπιστία που έχουν αποκτήσει με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών, διαθέτουν επίσης ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων με εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Οι μεταφορικές εταιρείες μας διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς από φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας. Ακόμη, διαθέτουν υπηρεσία ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων εφόσον επιθυμείς την συγκεκριμένη υπηρεσία και όχι όλο το πακέτο μετακόμισης.

Ακόμη, οι υπηρεσίες που διαθέτουν οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν όποια υπηρεσίες μπορεί να χρειάζεσαι. Ακολουθεί μία ενδεικτική λίστα, με τις μεταφορικές υπηρεσίες που διαθέτουν οι μεταφορικές μας:

 • Αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
 • Αμπαλάζ και πακετάρισμα
 • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων
 • Φόρτωση και μεταφορά
 • Αποθήκευση Οικοσκευών
 • Ασφάλιση
 • Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος
 • Ταχυδιανομές
 • Μετακομίσεις Φοιτητών
 • Μικρομεταφορές
 • Μεταφορές Έργων Τέχνης, Πινάκων, Πιάνου
 • Επαγγελματικές Μετακομίσεις
 • Μεταφορές Εμπορευμάτων
 • Αποθήκευση Οικοσκευών
 • Μετακομίσεις Σπιτιών & Εταιρειών

Αν θες μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες μεταφορείς μας. Οι μετακομίσεις που θες να πραγματοποιήσεις, μπορούν να γίνουν εύκολα και σύντομα με την επαγγελματική καθοδήγηση.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα καλύψουν τις μεταφορικές σου ανάγκες ενώ παράλληλα θα οργανώσεις οικονομικές μετακομίσεις και μεταφορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ασφαλής μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου, αποτελεί βασική τους προτεραιότητα, γι’ αυτό και η ασφάλισή τους είναι προϋπόθεσή για να αρχίσει η διαδικασία της εκτίμησης των υπηρεσιών που θα χρειαστείς.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις όσο και μετακομίσεις σπιτιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Καταχώρησε την εργασία σου για άμεσες και φθηνές μετακομίσεις - μεταφορές και πάρε προσφορές για το κόστος μετακόμισης ώστε να επιλέξεις την εταιρεία μετακομίσεων που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων
Αμπαλάζ Επίπλων
Πραγματοποίησε την εξειδικευμένη συσκευασία των επίπλων σου με την βοήθεια των έμπειρων επαγγελματιών μας και προστάτεψέ τα από φθορές κατά την μετακόμιση!
Ανυψωτική Μετακόμιση
Οι μεταφορικές μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες ανυψωτικής μετακόμισης όπου χρειάζεται και εγγυώνται ότι αντιμετωπίζουν ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις και μεταφορές!
Ειδικές Μεταφορές
Μετέφερε φορτία και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας στον χώρο που επιθυμείς. Οι επαγγελματίες μας, βρίσκονται έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να αναλάβουν την άμεση και ασφαλή παράδοσή τους!
Συναρμολόγηση - Αποσυναρμολόγηση Επίπλων
Άφησε το εξειδικευμένο προσωπικό των εταιρειών μετακόμισης της πλατφόρμας μας να ανάβει τα έπιπλα του χώρου σου. Εμπιστεύσου τις μεταφορικές μας και η μετακόμιση θα γίνει στην στιγμή!
Ταχυδιανομές
Μετέφερε σε χρόνο ''ντε τε '' τα δέματά σου με την βοήθεια των αξιόλογων μεταφορικών εταιρειών της πλατφόρμα μας. Διάλεξε τις μεταφορικές μας και θα έχεις μία ασφαλή και ταχύτατη μεταφορά!
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άριστοι σε όλα τους. Μεταφορά ακριβώς την ημέρα και ώρα που ήθελα. Συνεπείς και ευγενέστατοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Εξυπηρετικότατοι!
Σοβαρός άνθρωπος και σοβαρός επαγγελματίας!
Ο κ. Τσιριβάκος ήταν συνεπής κι ευγενικός. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Η τιμή ήταν από τις πιο χαμηλές στην αγορά. Πολύ ευγενικός κύριος, μας βοήθησε μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα πράγματα στην τελική τους θέση. Πρόθυμος και άριστος επαγγελματίας, μέχρι που πήρε την παλιά μας συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τον επέλεγα σίγουρα για μια μελλοντική μετακόμιση!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες