Μεταφορές Μετακομίσεις

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές για να οργανώσουν τη Μετακόμιση που χρειάζεσαι!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μεταφορές Μετακομίσεις: Βρες τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες!

Προετοιμάζεσαι για να μετακομίσεις; Είναι λογικό οι μεταφορές και οι μετακομίσεις να σου δημιουργούν άγχος για την ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου. Ωστόσο, με τη βοήθεια της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας, μπορείς να πραγματοποιήσεις μετακομίσεις και μεταφορές, εύκολα και χωρίς άγχος.

Για να ολοκληρωθούν με ασφάλεια οι μεταφορές και οι μετακομίσεις, προϋπόθεση είναι να υπάρχει εξειδικευμένος μεταφορικός εξοπλισμός, αλλά και σωστή οργάνωση. Τα πακέτα μετακομίσεων συχνά προτιμώνται περισσότερο, καθώς είναι οικονομικότερα και σε απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία του ψαξίματος.

Με τη βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών μετακόμισης της πλατφόρμας μας, συγκεντρώσαμε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για μια εύκολη και φθηνή μετακόμιση.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές μας για μεταφορές και μετακομίσεις;

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς για μετακομίσεις στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τους για μεταφορές - μετακομίσεις περιλαμβάνουν:

 • Αμπαλάζ και πακετάρισμα

 • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων

 • Φόρτωση και μεταφορά

 • Ασφάλιση

Οι μεταφορικές μας εταιρείες αναλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος μετακόμισης μπορεί να χρειαστείς και συνεργάζονται με ένα εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε σου ανάγκη για μεταφορές αντικειμένων.

Η λίστα που ακολουθεί παρακάτω, περιλαμβάνει κατηγορίες και είδη για μετακομίσεις και μεταφορές, στις οποίες οι μεταφορικές μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση:

 • Ανυψωτική Μετακόμιση

 • Ταχυδιανομές

 • Φοιτητική Μετακόμιση

 • Μικρομεταφορές

 • Μεταφορές Έργων Τέχνης, Πινάκων, Πιάνου

 • Επαγγελματικές Μετακομίσεις

 • Ειδικές Μεταφορές

 • Μεταφορές Εμπορευμάτων

 • Αποθήκευση Οικοσκευών

 • Μετακόμιση Σπιτιού & Εταιρείας

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν, τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις, όσο και μετακομίσεις σπιτιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Σε περίπτωση που το επιθυμείς, μπορούν να σε βοηθήσουν με την οργάνωση και το πακετάρισμα των επίπλων σου, για να εξοικονομήσεις χρόνο.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές & μετακομίσεις; Από τι επηρεάζονται οι τιμές;

Το μέσο κόστος για μια μεταφορά είναι 250€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 30-1350€, ανάλογα και με τον αριθμό αντικειμένων που επιθυμείς να μεταφέρεις. Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για μεταφορές - μετακομίσεις:

1. Τύπος σπιτιού / Τετραγωνικά

Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, βοηθάς τον επαγγελματία να καταλάβει, περίπου, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρεις στη μετακόμιση. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι. Ιδιαίτερα στα σχετικά μικρά σπίτια, 25- 50 τετραγωνικών, παρατηρείται ότι ο όγκος οικοσκευών δε διαφέρει σημαντικά.

2. Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος, τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό. Υπάρχουν, όμως, μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά.

Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*. Λόγω, όμως, της χρονοβόρας διαδικασίας για τον υπολογισμό  και των ιδιαιτεροτήτων των σχημάτων, δεν είναι τόσο δημοφιλής στην αγορά.

3. Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού

Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά με τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο. Γενικά, το κόστος κυμαίνεται σε 30-50€*/ άτομο. Μπορείς να συζητήσεις με τη μεταφορική εταιρεία, για να συμφωνήσετε στο πόσα εργατικά χέρια χρειάζονται στη μετακόμισή σου.

4. Τα υλικά που θα χρειαστούν

Τα υλικά που απαιτούνται, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα βρεις στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσεις με τη μεταφορική με την οποία θα συνεργαστείς, ώστε να τα προμηθευτεί για σένα, ώστε να μην ψάχνεις.

5. Η απόσταση των σημείων μεταφοράς

Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (<15 χλμ.) οι μεταφορείς δεν έχουν μεγάλα έξοδα ως προς τα μεταφορικά. Όμως, σε μεγαλύτερες αποστάσεις θα υπάρχει έξτρα οικονομική επιβάρυνση, συνήθως ανά χιλιόμετρο. Σε μεγάλες αποστάσεις, συχνά το κόστος μπορεί να μετριαστεί όταν γίνεται συνδυαστικά, δηλαδή με το ίδιο φορτηγό να μεταφέρονται 2-3 μετακομίσεις. Η επιλογή αυτή επιλέγεται συνήθως για εξοικονόμηση κόστους για τον πελάτη και χρόνου για τους επαγγελματίες.

6. Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα

Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι πιθανό να χρειαστεί, για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο, χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 40-90€*, εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές, κυμαίνεται στα 80-150€* σύνολο. Πολλοί επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση του, για να γίνουν γρηγορότερα οι εργασίες και χωρίς κίνδυνο φθοράς μεγάλων επίπλων και αντικειμένων.

7. Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις στις μεταφορές μετακομίσεις ίδιες. Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη.

Αν χρειάζεσαι μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής, βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά μια μετακόμιση σπιτιού;

Η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις αντικειμένων. Πρωτίστως, αξίζει να γνωρίζεις ότι μπορείς να έχεις μια πιο φθηνή μετακόμιση, αν οργανώσεις και πακετάρεις τα πράγματά σου, χωρίς τη βοήθεια της μεταφορικής. Όμως, ας δούμε πιο αναλυτικά το πώς γίνεται η οργάνωση στη μετακόμιση σπιτιού.

1. Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις: Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση, είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

2. Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι: Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω.

3. Μην παραγεμίσεις τις κούτες: Για να γίνουν εύκολα οι μεταφορές των πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε τα βαριά αντικείμενα να τα βάλεις σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

4. Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο χώρο: Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.

5. Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα: Μια ακόμα συμβουλή που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε μετακομίσεις- μεταφορές, είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για μεταφορές - μετακομίσεις;

Τα συνεργεία μετακόμισης της πλατφόρμας μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για μεταφορές και μετακομίσεις, αλλά και τεράστια εμπειρία στο σχετικό χώρο. Όλοι οι επαγγελματίες μας σε μεταφορικές εταιρείες είναι αδειούχοι από το υπουργείο μεταφορών και παρέχουν ασφάλιση για τα προσωπικά σου αντικείμενα, ώστε να νιώθεις σιγουριά για τη μεταφορά τους.

Είτε σχεδιάζεις μετακόμιση σπιτιού, είτε επαγγελματικού χώρου, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις την πιο κατάλληλη μεταφορική, εύκολα και γρήγορα. Οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν μετακομίσεις σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, προσφέροντας πακέτα μετακόμισης σε πολύ προσιτό κόστος.

Αν ψάχνεις για έμπειρο συνεργείο για μεταφορές και μετακομίσεις, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα με τις ανάγκες σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μετακομίσεις, από συνεργεία και μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

Δημοφιλείς Υπηρεσίες στις Μεταφορές Μετακομίσεις
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου!

Αντώνης Π.
45 αξιολογήσεις
Συνεπής φιλικός και οικονομικός
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ Μ.
162 αξιολογήσεις
Αψογοι, εξυπηρετικοι, οργανωμενοι. Πραγματικά ολα κυλησαν ρολόι και θα τους συνεστηνα χωρις δισταγμο.
ΝΙΚΗ Α.
5 αξιολογήσεις
Οικονομική λύση σχεδόν στη μισή τιμή από ανταγωνιστές. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι
Μεταφορική Δ.
34 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν μια χαρά, ευχαριστώ πολύ
DIRTY JOBS Β.
145 αξιολογήσεις
Άψογη
Σταύρος Κ.
26 αξιολογήσεις
ΑΜΕΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει