20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στο 2017 για Μετακομίσεις και Μεταφορές

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Νίκος Παπαδογιωργάκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γέρακας Αττική 153 44

Η εταιρεία μου με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, αναλαμβάνει πληθώρα έργων, που σχετίζονται με την μεταφορά και την μετακόμιση, που θέλετε να ολοκληρώσετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και τις διεθνείς μεταφορές που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε! Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η ασφάλεια, η εχεμύθεια η εμπειρία και η συνέπεια μας! Ολοκληρώνουμε τα έργα μας σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες σας και ότι έχει προσυμφωνηθεί, εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λογοθέτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Move-It, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λογοθέτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η μεταφορική μας εταιρεία εδώ και σαράντα χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων σε προσιτές τιμές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, σας εξασφαλίζουν απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των πραγμάτων σας στον προσυμφωνηθέντα χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας εκτελεί μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα την Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς. Από το 2006 η μεταφορική μας έχει εξοπλιστεί με ένα καινούργιο φορτηγό με χώρο 30+ κυβικών, με υδραυλική πόρτα, με δυνατότητα φόρτωσης από τα πλαϊνά και από την οροφή, και ειδική διαμόρφωση, ώστε οι οικοσκευές και τα εμπορεύματα να είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται.Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές μετακομίσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ρουπακιάς - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαστε στο χώρο 20 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.Έχουμε θέσει ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται και συνεργάζεται μαζί μας. Αντιλαμβανόμενοι την κρίση που περνά η αγορά, έχουμε διαμορφώσει τις τιμές μας, διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά και έμπειρο προσωπικό που παρέχει εγγυημένη ποιότητα εργασίας και καθιστά απόλυτα ασφαλείς τις μετακινήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΒΩΣΣΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών πολλά χρόνια και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Με γνώμονα την ταχύτητα και την ασφάλεια, εξασφαλίζουμε ένα εγγυημένο και ποιοτικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών μας. Άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα, σεβασμός στο χώρο και στα προσωπικά σας αντικείμενα, προσοχή στο πακετάρισμα αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά και ασφαλής μεταφορά στο νέο σας χώρο σε τιμές προσιτές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας προσφέρει υπηρεσίες για τις διεθνείς μεταφορές σας, άμεσα, με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς, με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Είμαστε η πιο αξιόπιστη και κατάλληλη λύση για τις διεθνείς μεταφορές σας. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Νικοπολίτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ολοκληρώνω όλες τις μετακομίσεις σας από και προς Θεσσαλονίκη, με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο. Εξασφαλίζω την ασφάλεια των προϊόντων σας και θέτω τον πελάτη προτεραιότητά μου. Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές,τον άμεσο χρόνο προσέλευσης και την πιστή τέλεση του χρονοδιαγράμματος.Το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο μου μεταφέρει με ιδιαίτερη προσοχή και ασφάλεια τα εμπορεύματα και τα πράγματά σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων, που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παντελιάς - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Μεταφορές Παντελιάς δραστηριοποιείται στο τομέα των μετακομίσεων-μεταφορών. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουμε για εσάς την υλοποίηση μιας προσεκτικής μεταφοράς των προϊόντων σας και συγκεκριμένα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η δημιουργία μιας ανώτερης ποιοτικά υπηρεσίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού και όλα αυτά πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας "Κοσίδης", προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα με προτεραιότητα την Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς. Διαθέτουμε φορτηγό ικανό να υλοποιήσει οποιαδήποτε εργασία, του αναθέσετε, εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο, αλλά και εξοπλισμός μεταφοράς τελευταίας τεχνολογίας,ώστε οι οικοσκευές και τα εμπορεύματα να είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Προτιμήστε μας για εργασίες μεταφορών, ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κόκκας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος.Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας, Κόκκας, σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μετακόμιση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κόκκας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος. Μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας, Κόκκας, σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μεταφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ίλιον Αττική 131 21

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, δουλεύοντας επί 24ωρης βάσεως. Με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα, αναλαμβάνουμε από την αρχή έως το τέλος τη μετεγκατάσταση σας στο νέο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει. Είμαστε στη διάθεση σας, όλο το 24ωρο με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση.Εγγυόμαστε ότι η μεταφορά σας θα ολοκληρωθεί εύκολα, με την μέγιστη ασφάλεια στο ελάχιστο δυνατό κόστος χωρίς φθορές, καθυστερήσεις ή άλλα προβλήματα. Προτιμήστε μας για διεθνείς μεταφορές που διακρίνονται από ασφάλεια, επαγγελματισμό και οργάνωση και επωφεληθείτε από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, συνδυασμένες με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ίλιον Αττική 131 21

Η oικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο της Μεταφοράς-Μετακόμισης τα τελευταία χρόνια και αναλαμβάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό την μετακόμιση, που σας ενδιαφέρει εντός του νομού Αττικής. Βασικός μας στόχος είναι η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του κάθε πελάτη, γι αυτό και η εταιρία μας εργάζεται επί 24ώρης βάσης. Με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα αναλαμβάνουμε από την αρχή έως το τέλος τη μετεγκατάσταση σας στο νέο χώρο, που εσείς έχετε επιλέξει.Εγγυόμαστε ότι η μετακόμισή σας θα ολοκληρωθεί εύκολα, με την μέγιστη ασφάλεια στο ελάχιστο δυνατό κόστος χωρίς φθορές, καθυστερήσεις ή άλλα προβλήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μετακόμιση  - 20 επαγγελματίες για μεταφορές