Μετακομίσεις - Μεταφορές

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές για να οργανώσουν τις Μετακομίσεις - Μεταφορές σου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις μετακομίσεις!

Είσαι αντιμέτωπος με τον εφιάλτη που ονομάζεται μετακόμιση; Ψάχνεις να βρεις τρόπο για να μεταφέρεις με ασφάλεια τα πράγματα σου και δε ξέρεις τί να κάνεις; Μιλήσαμε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες και συγκεντρώσαμε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα για τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μετακόμισή σου.

Είναι βέβαιο ότι όλοι κάποια στιγμή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ανάγκη μιας μετακόμισης για διάφορους λόγους. Για πολλούς, η διαδικασία αυτή αποτελεί πηγή άγχους και μόνο στη σκέψη της. Ωστόσο, με τις κατάλληλες συμβουλές και την απαραίτητη βοήθεια, οι μετακομίσεις μπορούν να γίνουν απλή υπόθεση.

Τι πρέπει να κάνεις πριν μετακομίσεις;

Πριν ξεκινήσει η μεταφορική την διαδικασία για την μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιες εργασίες που θα επιταχύνουν την μετακόμιση του σπιτιού. Ποιες είναι αυτές;

Αποσύνδεση οικιακών συσκευών: Βγάλε το ψυγείο από την πρίζα και επικοινώνησε με τον κατάλληλο επαγγελματία που θα απεγκαταστήσει τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, την ηλεκτρική κουζίνα και τον απορροφητήρα.

Αφαίρεση κουρτινόξυλων και φωτιστικών: Η διαδικασία αφαίρεσής τους θα σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις, ενώ οι εργασίες που απαιτούν σκάλα καλό είναι να αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.

Πακετάρισμα ρούχων και προσωπικών αντικειμένων: Τα ρούχα και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα πρέπει να έχουν μαζευτεί και αποθηκευτεί προτού ξεκινήσεις την μεταφορά στο νέο σου χώρο.

Αποσυναρμολόγηση επίπλων: Οι βιβλιοθήκες, οι καναπέδες, τα τραπέζια, τα κρεβάτια και όλα τα μεγάλα αντικείμενα είναι καλό να αποσυναρμολογηθούν σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη, αλλά και ασφαλής η μεταφορά τους.

Επιλογή συνεργείου καθαρισμού: Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, δε θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για ένα σωστό καθάρισμα. Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.

Πέρα από τις εργασίες που θα διευκολύνουν την μεταφορική εταιρεία καθ' όλη την διάρκεια της μετακόμισης, υπάρχουν και κάποια ‘‘tips’’ που θα συμβάλουν στην σωστή οργάνωση και την γρήγορη επανεγκατάστασή σου στον νέο σου χώρο.

5 Tips για μια Εύκολη Μετακόμιση!

Ρωτήσαμε τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας για τις καλύτερες συμβουλές ώστε να πραγματοποιούνται εύκολη και άμεσα οι μετακομίσεις. Παρακάτω, θα βρεις κάποια βασικά ‘‘tips’’ που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τον πανικό μίας μετακόμισης:

  • Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

  • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι

Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω και να μη χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή.

  • Μην παραγεμίσεις τις κούτες

Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των όλων πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε τα βαριά αντικείμενα να τα βάλεις σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

  • Φτιάξε ένα πλάνο που θα μπουν τα πράγματα στο καινούργιο χώρο

Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο ώστε να πάνε κατευθείαν εκεί.

  • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα

Μια ακόμα συμβουλή που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια μετακόμιση είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Γιατί θα χρειαστείς μία Μεταφορική Εταιρεία;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, η απόλυτη λύση στις μετακομίσεις είναι μια μεταφορική εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές διαθέτουν τις γνώσεις και τον εξοπλισμό να κάνουν πολύ εύκολα αυτό που εσένα θα σου πάρει μέρες. Ακόμη, οι μεταφορικές καθώς και τα πρακτορεία μεταφορών διαθέτουν ολοκληρωμένες μεταφορικές υπηρεσίες για συσκευασία, συναρμολόγηση, αποθήκευση, ασφάλιση όλων των προσωπικών σου αντικειμένων.

Επιλέγοντας μια εταιρεία μεταφορών θα γλιτώσεις χρήματα, χρόνο και κυρίως την πολύ μεγάλη κούραση που συνοδεύει μια μετακόμιση. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας μια εξειδικευμένη και οικονομική μεταφορική, μπορείς να νιώθεις ασφαλής και σίγουρος πως τα πράγματά σου θα φτάσουν όλα άθικτα στον καινούργιο τους προορισμό.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για Μετακόμιση

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, πέρα από την φήμη και την αξιοπιστία που έχουν αποκτήσει με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους, διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων με εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς από φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας έως ειδικές αποθήκες για αποθηκεύσεις εμπορευμάτων. Ακολουθεί μία αναλυτική λίστα με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι μεταφορικές μας:

  • Αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Αμπαλάζ και πακετάρισμα
  • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων
  • Φόρτωση και μεταφορά
  • Ασφάλιση

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οποιαδήποτε μεταφορική υπηρεσία και να χρειαστείς στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, οι επαγγελματίες μας μπορούν να στην παρέχουν. Οι μεταφορικές μας, αναλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος μετακόμισης μπορεί να χρειαστείς και συνεργάζονται με έναν εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε σου ανάγκη.

Διαφορετικά Είδη Μετακόμισης που αναλαμβάνουν οι Συνεργάτες μας

Αν θες να μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες μεταφορείς μας. Οι μετακομίσεις που θες να πραγματοποιήσεις, μπορούν να γίνουν εύκολα και σύντομα με την επαγγελματική καθοδήγηση. Οι παραπάνω υπηρεσίες θα καλύψουν τις μεταφορικές σου ανάγκες ενώ παράλληλα θα οργανώσεις μία οικονομική μετακόμιση και μεταφορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ασφαλής μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου, αποτελεί βασική τους προτεραιότητα, γι’ αυτό και η ασφάλισή τους είναι προϋπόθεσή για να αρχίσει η διαδικασία της εκτίμησης των υπηρεσιών που θα χρειαστείς.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις όσο και μετακομίσεις σπιτιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Οι μεταφορικές μας εξυπηρετούν την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακόμισης και μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των φορτίων σου. Είτε αναζητείς μετακομίσεις στο Περιστέρι είτε στην Πάτρα, οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν την άμεση εξυπηρέτησή σου.

Καταχώρησε την εργασία σου για άμεσες και φθηνές μετακομίσεις και μεταφορές και πάρε προσφορές για κόστος ώστε να επιλέξεις την οικονομική μεταφορική που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Μείναμε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Αγιασσώτη!
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Η δουλειά έγινε απρόσκοπτα και γρήγορα!
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Πολύ καλοί στη δουλειά τους, ευγενικοί και πολύ πρόθυμοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες