Μετακομίσεις - Μεταφορές

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μια εύκολη μετακόμιση

Είσαι αντιμέτωπος με τον εφιάλτη που ονομάζεται μετακόμιση; Ψάχνεις να βρεις τρόπο για να μεταφέρεις με ασφάλεια τα πράγματα σου και δε ξέρεις τί να κάνεις; Μιλήσαμε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις μετακομίσεις μεταφορές.

Είναι βέβαιο ότι όλοι κάποια στιγμή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ανάγκη μιας μετακόμισης για διάφορους λόγους. Για πολλούς, η διαδικασία αυτή αποτελεί πηγή άγχους και μόνο στη σκέψη της. Ωστόσο, με τις κατάλληλες συμβουλές και την απαραίτητη βοήθεια, η μετακόμιση μπορεί να γίνει απλή υπόθεση. 

Ποιες είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν πριν μετακομίσεις;

 • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών

Βγάλε το ψυγείο από την πρίζα και επικοινώνησε με τον κατάλληλο επαγγελματία που θα απεγκαταστήσει τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, την ηλεκτρική κουζίνα και τον απορροφητήρα.

 • Αφαίρεση κουρτινόξυλων και φωτιστικών

Η διαδικασία αφαίρεσής τους θα σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις, ενώ οι εργασίες που απαιτούν σκάλα καλό είναι να αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.

 • Πακετάρισμα ρούχων και προσωπικών αντικειμένων

Τα ρούχα και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα πρέπει να έχουν μαζευτεί και αποθηκευτεί προτού ξεκινήσεις την μεταφορά στο νέο σου χώρο.

 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων

Οι βιβλιοθήκες, οι καναπέδες, τα τραπέζια, τα κρεβάτια και όλα τα μεγάλα αντικείμενα είναι καλό να αποσυναρμολογηθούν σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη, αλλά και ασφαλής η μεταφορά τους.

 • Επιλογή συνεργείου καθαρισμού

Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, δε θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για ένα σωστό καθάρισμα. Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.

Ποια είναι τα καλύτερα tips για μια εύκολη μετακόμιση;

 • Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις

 • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι

Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω και να μη χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή

 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες

Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των όλων πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε τα βαριά αντικείμενα να τα βάλεις σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

 • Φτιάξε ένα πλάνο που θα μπουν τα πράγματα στο καινούργιο χώρο

Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο ώστε να πάνε κατευθείαν εκεί

 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα

Μια ακόμα συμβουλή που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια μετακόμιση είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις

Γιατί θα χρειαστείς μια μεταφορική εταιρεία;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, η απόλυτη λύση για μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση είναι μια μεταφορική εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις μετακομίσεις μεταφορές διαθέτουν τις γνώσεις και τον εξοπλισμό να κάνουν πολύ εύκολα αυτό που εσένα θα σου πάρει μέρες. 

Επιλέγοντας μια εταιρεία μεταφορών θα γλυτώσεις χρήματα, χρόνο και κυρίως την πολύ μεγάλη κούραση που συνοδεύει μια μετακόμιση. Ταυτόχρονα, επιλέγοντας μια εξειδικευμέμενη και αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων, μπορείς να νοιώθεις ασφαλής και σίγουρος πως τα πράγματά σου θα φτάσουν όλα άθικτα στον καινούργιο τους προορισμό.

Γιατί να επιλέξεις τους αξιολογημένους μεταφορείς τους Douleutaras.gr; 

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. 

Οι μεταφορικές εταιρείες μας διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς από φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας. Η πείρα τους, τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται άμεσα τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να του παρέχουν τη λύση που χρειάζεται.

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν τη μετακόμιση σου από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας αξιόπιστα και με συνέπεια όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείς όπως:

 • Αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών 
 • Αμπαλάζ και πακετάρισμα
 • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων
 • Φόρτωση και μεταφορά

Αν θες μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες μεταφορείς μας. 

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν  κάθε είδος μετακόμισης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Καταχώρισε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος μετακόμισης και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άψογος και με ακρίβεια στους χρόνους ανταπόκρισης.
Συνέπεια, προσεκτική δουλειά, ταχύτητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ προσεκτικοί και καλοί στη δουλειά τους.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες