Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να πάρεις τις καλύτερες προσφορές για μετακομίσεις Αθήνα & πανελλαδικά, μέσα σε λίγα λεπτά! Επίλεξε Αξιολογημένη Μεταφορική & το Πακέτο Μετακόμισης που σου Ταιριάζει!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 01/2/2020

Μεταφορές μετακομίσεις: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν τη μετακόμιση!

Αν ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να οργανωθείς σωστά, αλλά και να βρεις το σωστό πακέτο μετακόμισης από αξιόπιστη μεταφορική, για να μεταφερθείς στο νέο σου χώρο, χωρίς άγχος. Οι μεταφορές - μετακομίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα, εφόσον έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους συνεργάτες.

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα αξιολογημένες μεταφορικές για μετακομίσεις Αθήνα και πανελλαδικά. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, στις καλύτερες τιμές. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις εντελώς δωρεάν τη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορές για μετακόμιση, μέσα σε λίγα λεπτά!

Ποια είναι η τιμή για τη μετακόμιση που σχεδιάζεις;

Το μέσο κόστος για μια μετακόμιση είναι 250€ (+ΦΠΑ). Η τιμή για μετακομίσεις διαφέρει ανά περίπτωση, ανάλογα με τις ανάγκες σου. 

Οι τιμές για μεταφορές δεμάτων ξεκινούν από 30€ ενώ η πλήρης μετακόμιση ενός μεγάλου σπιτιού μπορεί να κοστίσει μέχρι και 1300€ (+ΦΠΑ).

Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένες προσφορές για τη μετακόμιση που σχεδιάζεις, συμπλήρωσε τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα μεταφορική.

Ενδεικτικά, οι τιμές για μετακομίσεις, ανάλογα με το είδος κατοικίας καθορίζονται, ως εξής:

Είδος Κατοικίας Τιμή
Γκαρσονιέρα από 49€
Δυάρι από 70€
Τριάρι από 90€
Τεσσάρι από 110€

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για μετακομίσεις;

 • Μέγεθος σπιτιού / Τετραγωνικά.

 • Αριθμός αντικειμένων για μεταφορά.

 • Απαιτούμενο πλήθος προσωπικού.

 • Υλικά που θα χρειαστούν.

 • Η απόσταση των σημείων μεταφοράς.

 • Ανάγκη για ανυψωτικό μηχάνημα.

 • Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών.

Πώς να οργανώσεις αποτελεσματικά μια μετακόμιση σπιτιού;

 • Φτιάξε μια λίστα εργασιών για τη μετακόμιση. 

 • Προμηθεύσου τα υλικά για πακετάρισμα. 

 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες. 

 • Φτιάξε ένα πλάνο για την τοποθέτηση αντικειμένων στον καινούργιο χώρο. 

 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα. 

 • Φρόντισε τα εύθραυστα αντικείμενα.

 • Βρες εγκαίρως μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία.

Ποια είναι τα 10 απαραίτητα tips για εύκολη μετακόμιση από το παλιό σου σπίτι;

Υπάρχουν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, για το παλιό και το καινούργιο σου σπίτι. Αυτά θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη στιγμή της αλήθειας, δηλαδή τη μετακόμιση. 

Έτσι, κάποια πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις, είναι:

#1 Αποσύνδεσε με προσοχή τις ηλεκτρικές συσκευές

Αν σκοπεύεις να πακετάρεις και να οργανώσεις τη μετακόμιση, χωρίς τη βοήθεια συνεργείου, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην αποσύνδεση και το πακετάρισμα οικιακών συσκευών. Ιδανικά, μπορείς να κατεβάσεις το γενικό διακόπτη ρεύματος, για να κάνεις αυτή την εργασία με απόλυτη ασφάλεια.

#2 Κατέβασε τις κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα

Πρόσεξε να μην χαλάσεις το κουρτινόξυλο σου, καθώς το κατεβάζεις. Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις ξανά στο νέο σπίτι μετά τη μετακόμιση, χρησιμοποίησε τα εργαλεία σου με υπομονή και χωρίς βιασύνη, για να αποφύγεις ένα πιθανό ατύχημα.

#3 Απεγκατάστησε τα φωτιστικά οροφής

Μπορείς να πακετάρεις και να μεταφέρεις στο νέο σπίτι, ακόμα και τα φωτιστικά. Ωστόσο, χρειάζεται πολλή προσοχή, όπως και με τις ηλεκτρικές συσκευές. Κατέβασε το γενικό διακόπτη ρεύματος, ζήτησε βοήθεια από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, για να σου κρατάει τη σκάλα και κατέβασε τα φωτιστικά σου!

#4 Αποσυναρμολόγησε τα μεγάλα έπιπλα

Αν χρειαστεί να μεταφέρεις ένα ολόκληρο κρεβάτι, για παράδειγμα, είναι πιθανό να χρειαστείς ανυψωτικό μηχάνημα για μετακομίσεις. Μια μεταφορική μας μπορεί να σε εξυπηρετήσει και για αυτό, αλλά το κόστος θα είναι υψηλότερο. Λοιπόν, αποσυναρμολόγησέ το σε κομμάτια, για να κάνεις πολύ πιο εύκολη τη μεταφορά του.

#5 Φρόντισε τα εύθραυστα αντικείμενα

Χρησιμοποίησε πλαστικά - χάρτινα ποτήρια και πιάτα σαν προστατευτικά για τα γυάλινα - πορσελάνινα σκεύη σου. Δείξε γενναιοδωρία με το προστατευτικό χαρτί που χρησιμοποιείς για το πακετάρισμα. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να βάλεις επισήμανση “Εύθραυστο” στις κούτες που περιέχουν εύθραυστα αντικείμενα.

#6 Κέρδισε χώρο από το πακετάρισμα ρούχων

Μπορείς να διπλώσεις τα ρούχα σου σε σφιχτά ρολά, έτσι ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο μέσα στη βαλίτσα. Δείξε ευρηματικότητα, εφόσον τα ρούχα δεν είναι εύθραυστα και δεν χρειάζονται πολλή προσοχή στη μετακίνηση κατά τη μετακόμιση. Επίσης, αξιοποίησε τις ειδικές θήκες για αποθήκευση ρούχων, για τα πιο ογκώδη ρούχα (π.χ. παλτό).

#7 Οργάνωσε τα μικρά αντικείμενα

Πολλές φορές στις μετακομίσεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να πακετάρεις τα μικρο - αντικείμενα, χωρίς να χαθεί τίποτα. Εμείς σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με αυτά, αντί να τα αφήσεις για το τέλος. Μην τα τοποθετήσεις χύμα μέσα σε κούτες, αλλά τοποθέτησέ τα σε τσάντες, σακούλες ή δοχεία, όπου είναι συγκεντρωμένα και ασφαλή από το να χαθεί κάτι.

#8 Απόφυγε να μεταφέρεις συσκευασίες με υγρά

Για παράδειγμα, προσπάθησε να καταναλώσεις τα υγρά καθαριστικά σπιτιού, πριν τη μετακόμιση. Είναι πολύ δύσκολο να ασφαλίσεις σωστά όλες τις συσκευασίες, έτσι ώστε να μην γίνει κανένα ατύχημα. Ταυτόχρονα, τέτοιου είδους φορτία κάνουν πιο δύσκολη την εργασία για τη μεταφορική και προσθέτουν βάρος.

#9 Φτιάξε μια τσάντα με είδη πρώτης ημέρας

Σε πολλές περιπτώσεις, δεν ξε-πακετάρουμε όλες τις κούτες κατά την πρώτη μέρα της μετακόμισης σε καινούργιο σπίτι. Έτσι, κρίνεται απαραίτητο να έχεις έτοιμα κάποια πράγματα που θα χρειαστείς αμέσως, σε μια ξεχωριστή τσάντα. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνει πολύ πιο εύκολη η πρώτη σου μέρα εγκατάστασης, με λιγότερο άγχος.

#10 Μην μεταφέρεις ό,τι δεν χρειάζεσαι

Η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία, για να ξεφορτωθείς ό,τι δεν χρειάζεσαι πραγματικά. Ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσεις ξανά, αντικείμενα που δεν θα χρειαστείς, δεν υπάρχει λόγος να τα μεταφέρεις στο καινούργιο σου σπίτι. Αν τα αφήσεις πίσω, θα έχεις λιγότερο φορτίο, η μεταφορική θα κάνει τη μεταφορά πιο εύκολα και γρήγορα και πιθανώς, το κόστος μετακόμισης θα είναι πιο χαμηλό!

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει μια μεταφορική μας για μετακομίσεις Αθήνα & πανελλαδικά;

 • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση Επίπλων

 • Αμπαλάζ - Πακετάρισμα των Εύθραυστων αντικειμένων

 • Αποσύνδεση & Σύνδεση οικιακών συσκευών - ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

 • Αποθήκευση Οικοσκευών & Επίπλων

Οι υπηρεσίες αυτές είναι από τις πλέον δημοφιλείς που αναλαμβάνουν οι μεταφορικές εταιρείες μας για μεταφορές μετακομίσεις. Ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που θα επιλέξεις, θα διαμορφωθεί το κόστος και ο χρόνος που θα διαρκέσει η μετακόμιση.

Ποιες ειδικές περιπτώσεις αναλαμβάνουν οι μεταφορικές μας;

 • ​​​​​Μεταφορές έργων τέχνης

 • Μεταφορές μουσικών οργάνων (π.χ. Μεταφορά πιάνου)

 • Μεταφορές εύθραυστων & ογκωδών αντικειμένων

 • Συναρμολόγηση & αποσυναρμολόγηση επίπλων

Τι να προσέξεις, πριν κλείσεις ραντεβού με μεταφορική για μετακόμιση;

 • Περιέγραψε αναλυτικά τις ανάγκες σου & τα αντικείμενα που θέλεις να μεταφέρεις

 • Διευκρίνισε ποιες υπηρεσίες χρειάζεσαι

 • Κατάγραψε τυχόν απορίες που έχεις

 • Υπολόγισε πού θα σταματήσει το φορτηγό για να μπορεί να φορτώσει και να ξεφορτώσει

 • Προγραμμάτισε τη μετακόμιση σου έγκαιρα

Πότε μπορεί να χρειαστείς ανυψωτικό μηχάνημα για μετακομίσεις;

 • Για μεταφορές από όροφο πολυκατοικίας, όπου δεν υπάρχει ασανσέρ.

 • Για μετακομίσεις ογκωδών αντικειμένων που δεν περνούν εύκολα από πόρτες.

 • Για μεταφορές αντικειμένων μεγάλου βάρους με ασφάλεια. 

 • Για εύκολη & γρήγορη μεταφορά αντικειμένων από υψηλό όροφο.

Φυσικά, η ανυψωτική μετακόμιση έχει ένα επιπλέον κόστος, που πρέπει να λάβεις υπόψη. Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 40-90€ (+ΦΠΑ), εάν στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές, κυμαίνεται στα 80-150€ (+ΦΠΑ) σύνολο.

Αναλαμβάνει η μεταφορική τη συναρμολόγηση επίπλων & αμπαλάζ αντικειμένων;

Φυσικά! Εφόσον το επιθυμείς και κατόπιν συνεννόησης με τις μεταφορικές μας για μεταφορές μετακομίσεις, μπορούν να αποσυναρμολογήσουν για σένα τα έπιπλά σου και να τα μεταφέρουν στο νέο σου σπίτι, όπου θα τα συναρμολογήσουν ξανά. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν τη συσκευασία και το αμπαλάζ οικοσκευών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σε ποιες περιοχές εξυπηρετούν μετακομίσεις οι μεταφορικές εταιρείες μας;

Τα συνεργεία μετακομίσεων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν μεταφορές - μετακομίσεις στις εξής περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ήπειρο, Θράκη και Κρήτη. Κατόπιν συνεννόησης, θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τη μετακόμισή σου, με όσες υπηρεσίες χρειαστείς!

Μετακομίσεις Αθήνα - Ποια στοιχεία πρέπει να έχει η μεταφορική;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.

 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στην προσεκτική συσκευασία και μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων.

 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς, όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για τη μετακόμιση σου.

 • Θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Τα συνεργεία της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις Αθήνα, αλλά και πανελλαδικά, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σου για την εγκατάσταση στο νέο σου σπίτι. Είναι αξιολογημένα για τις υπηρεσίες τους και πιστοποιημένα από επίσημους φορείς. 

Δημοφιλείς Υπηρεσίες στις Μεταφορές Μετακομίσεις

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr για μεταφορές - μετακομίσεις;

 • Πληθώρα αξιολογημένων επαγγελματιών. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερες από 100 αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες.

 • Μεγάλη εμπειρία. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 4000 μετακομίσεις και μεταφορές.

 • Απλή, γρήγορη και διαφανής διαδικασία. Μόλις εκδηλώσουν οι μεταφορικές μας εταιρείες ενδιαφέρον για τη μετακόμιση-μεταφορά σου, θα λάβεις στο email σου τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το επαγγελματικό τους προφίλ. 

 • Πρόσβαση στις πληροφορίες επαγγελματιών. Στα προφίλ κάθε μεταφορικής μπορείς να βρεις πληροφορίες, όπως το βιογραφικό της, υπηρεσίες που αναλαμβάνει, αξιολογήσεις πελατών αλλά και δείγματα εργασιών που έχει ολοκληρώσει. 

 • Έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα υπηρεσιών. Για αυτό φροντίζουμε οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε να αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση, σαν να επρόκειτο να μετακομίσουν το δικό τους σπίτι!

Αν θέλεις να βρεις αξιολογημένη μεταφορική για μετακομίσεις με ασφάλεια, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες, για να επιλέξεις την οικονομική μεταφορική που σου ταιριάζει!

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη - σημεία που πρέπει να προσέξεις στις μετακομίσεις;

 • Σημείωσε στις κούτες το δωμάτιο, όπου πρέπει να τοποθετηθούν.

 • Σημείωσε ποιες συσκευασίες περιέχουν εύθραυστα αντικείμενα.

 • Ξεφορτώσου άχρηστα αντικείμενα, που δεν χρειάζεσαι στο νέο σου σπίτι.

 • Καθάρισε το νέο σου σπίτι, πριν μετακομίσεις σε αυτό τα έπιπλά σου.

 • Αποσυναρμολόγησε όσα έπιπλα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, για να μεταφερθούν πιο εύκολα.

 • Θυμήσου να επανεξετάζεις συχνά τη λίστα εργασιών σου για τη μετακόμιση, για να βάλεις σωστή σειρά και να μην ξεχάσεις τίποτα σημαντικό.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τη Μετακόμιση τους!

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Τ.
471 αξιολογήσεις

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο την αντιμετώπιση, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές!

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
185 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από όλη τη διαδικασία της μετακόμισης. Όλη η ομάδα ήταν πολύ γρήγορη και προσεκτική με αποτέλεσμα να μην τραυματ…

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
162 αξιολογήσεις

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος

φωτογραφία επαγγελματία
DIRTY JOBS Β.
159 αξιολογήσεις

Ο κος Καραπατης ηταν εξαιρετος επαγγελματιας, συνεπης και τυπικος. Εκανε με το συνεργειο του την μετακομιση που του αναθεσαμε γρηγορα με πρ…

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
150 αξιολογήσεις

Άψογη συνεννόηση, επαγγελματίες και ευγενικοί όλοι τους. Θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Περικλής Π.
107 αξιολογήσεις

Απίστευτος τύπος και πολύ καλός επαγγελματίας

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Μεταφορές & Μετακομίσεις Αθήνα & Πανελλαδικά

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Β.

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες - Δυτικά Προάστια Αθήνας
150 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές μετακομίσεις, για μετακομίσεις Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της μετακόμισης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το πιο συμφέρον πακέτο μετακόμισης!

ΝΙΚΟΣ Μ.

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες - Δυτικά Προάστια Αθήνας
53 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των μετακομίσεων, όπου παρέχουμε υπηρεσίες για μεταφορές μετακομίσεις όλο το 24ωρο. Προσφέρουμε υπηρεσίες ασφάλισης των αντικειμένων σας και αναλαμβάνουμε την μετακόμιση σπιτιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων. Για μετακομίσεις Αθήνα, εντός του νομού Αττικής ή σε άλλο νομό, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, στην καλύτερη τιμή!

Δημήτριος Τ.

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες - Πειραιάς
471 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις και αναλαμβάνουμε υπηρεσίες μεταφορών για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα μετακόμισης, με τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Βασική μας προτεραιότητα είναι ο σεβασμός στις ανάγκες σας και η συνέπεια. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για τη μετακόμιση που χρειάζεστε, αν χρειάζεστε οικονομική μεταφορική καθημερινά!

Αλέξανδρος Κ.

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
162 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές για οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες. Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι επαγγελματίες για να αναλάβουμε μετακομίσεις Αθήνα και σε όλο το νομό Αττικής ή και την αποθήκευση των αντικειμένων που επιθυμείτε. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, συνέπεια και λογικές τιμές. Είμαστε διαθέσιμοι, για να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας αποδείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας!

Κ. Μεταφορική

Μετακομίσεις - Μεταφορικές Εταιρείες - Βόρεια Προάστια Αθήνας
185 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στις μεταφορές - μετακομίσεις από το 1979. Μέσα στα χρόνια δραστηριοποίησής μας, έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες μετακομίσεις, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τον καλύτερο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, για κάθε εργασία που θα χρειαστούν. Προτιμήστε μας, για να κάνουμε τη μετακόμιση σας εύκολη υπόθεση!

Πώς θα καθοριστεί η τιμή για μεταφορές μετακομίσεις;

Αναλυτικά, οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές για μετακομίσεις Αθήνα και πανελλαδικά, έχουν ως εξής:

1. Μέγεθος σπιτιού / Τετραγωνικά

Δηλώνοντας πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το σπίτι σου, βοηθάς τη μεταφορική να καταλάβει, περίπου, τι όγκο αντικειμένων πρόκειται να μεταφέρεις στη μετακόμιση. Για παράδειγμα, διαφορετικό όγκο αντικειμένων μπορεί να περιέχει ένα δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι σπίτι.

2. Αριθμός αντικειμένων για μεταφορές μετακομίσεις

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει σημαντικά το κόστος. Φυσικά, υπάρχουν και μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά. 

3. Το απαιτούμενο πλήθος προσωπικού από μεταφορική

Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος, αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά με τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο. Γενικά, το κόστος κυμαίνεται σε 30-50€ +ΦΠΑ/ άτομο. 

4. Τα υλικά που θα χρειαστούν

Τα υλικά που απαιτούνται για μεταφορές, αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ. Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα αγοράσεις σε εξειδικευμένα καταστήματα ή να ζητήσεις από τη μεταφορική να τα προμηθευτεί για σένα.

5. Η απόσταση των σημείων μεταφοράς

Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (<15 χλμ.) οι μεταφορικές εταιρείες δεν έχουν μεγάλα έξοδα ως προς τα μεταφορικά. Όμως, σε μεγαλύτερες αποστάσεις θα υπάρχει έξτρα οικονομική επιβάρυνση, συνήθως ανά χιλιόμετρο. 

6. Ειδικές περιπτώσεις μεταφορών

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Αντικείμενα που χρειάζονται ειδική μεταχείριση μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες. Αν χρειάζεσαι μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής, βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

Οργάνωσε εύκολα μια μετακόμιση σπιτιού σε 7 βήματα!

Μπορείς να έχεις μια πιο φθηνή μετακόμιση, αν οργανώσεις και πακετάρεις τα πράγματά σου, χωρίς τη βοήθεια της μεταφορικής. Όμως, ας δούμε πιο αναλυτικά το πώς γίνεται η οργάνωση στη μετακόμιση σπιτιού. ​​

1. Για να μην παραλείψεις τίποτα, φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες για μετακομίσεις που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

2. Προμηθεύσου κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά, για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω.

3. Μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε να βάλεις τα βαριά αντικείμενα σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

4. Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα, είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο, ώστε να μεταφερθούν κατευθείαν στη θέση τους.

5. Να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή πού είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

6. Τα εύθραυστα αντικείμενα χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Δώσε βάση στη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων και σημείωσε πάνω στις κούτες τους ότι πρόκειται για τέτοιου είδους φορτίο.

7. Είναι δύσκολο να συνεννοηθείς αποδοτικά με τους μεταφορείς την τελευταία στιγμή. Κλείσε με αξιόπιστη μεταφορική μερικές εβδομάδες πριν τη μετακόμιση, για να έχετε χρόνο να τακτοποιήσετε κάθε λεπτομέρεια.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές