Μετακομίσεις - Μεταφορές

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές για να οργανώσουν τη Μετακόμιση που χρειάζεσαι

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσει η μετακόμιση;

Προετοιμάζεσαι για να μετακομίσεις; Η ασφαλής μεταφορά των οικοσκευών και των επίπλων σου είναι η κύρια πηγή άγχους σου, όμως με την βοήθεια της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις μετακομίσεις σου, ακολουθώντας απλά βήματα.

Τόσο οι μετακομίσεις όσο και οι μεταφορές, προϋποθέτουν εξειδικευμένο μεταφορικό εξοπλισμό, αλλά και σωστή οργάνωση. Τα πακέτα μετακομίσεων συχνά προτιμώνται περισσότερο, καθώς είναι οικονομικότερα και σε απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία του ψαξίματος.

Με τη βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών μετακόμισης, συγκεντρώσαμε πληροφορίες και συμβουλές για μία εύκολη και φθηνή μετακόμιση. 

Πώς να οργανώσεις μία μετακόμιση σπιτιού

 • Φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που έχεις να κάνεις

Για να γίνει εύκολα μια μετακόμιση είναι σημαντικό να γίνει με οργάνωση και τάξη. Για να μην παραλείψεις τίποτα φτιάξε μια λίστα με όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις.

 • Προμηθεύσου περισσότερα υλικά για πακετάρισμα από όσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι

Πριν ξεκινήσεις να πακετάρεις τα πράγματά σου, θα προμηθευτείς κούτες, κολλητικές ταινίες, μαρκαδόρους και προστατευτικά ρολά με φουσκάλες. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερα από ότι υπολογίζεις αρχικά για αυτό φρόντισε από την αρχή να πάρεις παραπάνω και να μη χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή.

 • Μην παραγεμίσεις τις κούτες

Για να γίνει εύκολα η μεταφορά των όλων πραγμάτων που θέλεις, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις στο γέμισμα των κουτιών. Προτίμησε τα βαριά αντικείμενα να τα βάλεις σε μικρές κούτες, ώστε να μπορείς να τα σηκώσεις πιο εύκολα και στις μεγάλες κούτες βάλε τα πιο ελαφριά.

 • Φτιάξε ένα πλάνο που θα μπουν τα πράγματα στο καινούργιο χώρο

Για να γλυτώσεις περιττό κουβάλημα είναι καλό να έχεις αποφασίσει από πριν ποιες συσκευές και κούτες θα πάνε σε κάθε δωμάτιο ώστε να πάνε κατευθείαν εκεί.

 • Σημείωσε τι περιέχει η κάθε κούτα

Μια ακόμα συμβουλή που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια μετακόμιση είναι να σημειώνεις τι περιέχει η κάθε κούτα. Έτσι θα μπορείς να βρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το κάθε τι και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα όταν έρθει η ώρα να ξεπακετάρεις.

Τί δεν πρέπει να ξεχάσεις πριν αρχίσει η μετακόμιση;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές, απαιτούν μία σχετική προετοιμασία που θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα από το συνολικό προϋπολογισμό σου. Όσα καλά κι αν έχεις οργανωθεί, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να ξεχάσεις. Ποια είναι αυτά;

Αποσύνδεση οικιακών συσκευών: Βγάλε το ψυγείο από την πρίζα και επικοινώνησε με τον κατάλληλο επαγγελματία που θα απεγκαταστήσει τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, την ηλεκτρική κουζίνα και τον απορροφητήρα.

Αφαίρεση κουρτινόξυλων και φωτιστικών: Η διαδικασία αφαίρεσής τους θα σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζεις, ενώ οι εργασίες που απαιτούν σκάλα καλό είναι να αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.

Πακετάρισμα ρούχων και προσωπικών αντικειμένων: Τα ρούχα και όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα πρέπει να έχουν μαζευτεί και αποθηκευτεί προτού ξεκινήσεις την μεταφορά στο νέο σου χώρο.

Αποσυναρμολόγηση επίπλων: Οι βιβλιοθήκες, οι καναπέδες, τα τραπέζια, τα κρεβάτια και όλα τα μεγάλα αντικείμενα είναι καλό να αποσυναρμολογηθούν σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη, αλλά και ασφαλής η μεταφορά τους.

Επιλογή συνεργείου καθαρισμού: Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, δε θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για ένα σωστό καθάρισμα. Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.

Αφού λοιπόν τελειώσεις με την προετοιμασία και την οργάνωση της μετακόμισης, πρέπει να ελέγξεις για μία τελευταία φορά ότι η μεταφορική εταιρεία που έχεις επιλέξει θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη και αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία για μετακόμιση;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, η απόλυτη λύση στις μετακομίσεις είναι μια μεταφορική εταιρεία και το σημαντικότερο είναι η αξιοπιστία της. Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις κάποια κριτήρια που καθιστούν τις μεταφορικές αξιόπιστες:

Μεταφορικό Εξοπλισμό: Εάν η μεταφορική εταιρεία δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσει τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου, τότε καλύτερα μην την εμπιστευτείς. Τα ειδικά φορτηγά μετακόμισης, τα ανυψωτικά μηχανήματα, οι αποθήκες και τα υλικά για αμπαλάζ, είναι ο βασικός εξοπλισμός που θα χρειαστείς. Ειδικά, το φορτηγό για μετακόμιση είναι το πρώτο που θα χρειαστείς εάν θες να μεταφέρεις οικοσκευές και έπιπλα. Εξαιτίας του όγκου και του βάρους τους, απαιτείται ειδικό όχημα για την μεταφορά. Η μεταφορική, αφού καταγράψει τα μεταφερόμενα αντικείμενα, μπορεί να σου προτείνει το είδους του φορτηγού που χρειάζεσαι (απλό ή γερανοφόρο φορτηγό) για την φόρτωση των πραγμάτων σου.

Τεχνογνωσία & Εμπειρία: Οι μεταφορείς στις εταιρείες μετακομίσεων, πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει πολλά και διαφορετικά είδη μετακόμισης ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τις μεταφορές δύσκολων φορτίων, όπως βαρέων ή εύθραυστων αντικειμένων, μουσικών οργάνων ή επίπλων αντίκες.

Άδεια από το Υπουργείο Μεταφορών:  Η άδεια είναι εκείνο το έγγραφο, που πιστοποιεί ότι έχεις να κάνεις με μία επαγγελματική μεταφορική.

Ασφάλιση του Φορτίου: Τα φορτία που μεταφέρεις μπορεί να έχουν συναισθηματική αλλά και οικονομική αξία για εσένα. Ασφαλίζοντάς τα μέσω της μεταφορικής σου, είσαι σίγουρος ότι θα αποζημιωθείς σε ενδεχόμενο καθυστέρησης παράδοσης ή ακόμη και φθοράς τους.

Οι μεταφορικές μας, πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και μπορούν να σου παρέχουν μία φθηνή και ασφαλής μετακόμιση σπιτιού ή μετακόμιση επαγγελματικού χώρου. Ακολούθως, θα βρεις συγκεντρωμένες τις υπηρεσίες που μπορούν να σου προσφέρουν.

Τί υπηρεσίες διαθέτουν οι μεταφορικές μας;

Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς για μετακομίσεις στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν:

 • Αμπαλάζ και πακετάρισμα

 • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων

 • Φόρτωση και μεταφορά

 • Ασφάλιση

Οι μεταφορικές μας εταιρείες, αναλαμβάνουν οποιοδήποτε είδος μετακόμισης μπορεί να χρειαστείς και συνεργάζονται με έναν εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε σου ανάγκη.

Είδη Μετακόμισης που εξυπηρετούν οι Συνεργάτες μας!

 • Ανυψωτική Μετακόμιση

 • Ταχυδιανομές

 • Φοιτητική Μετακόμιση

 • Μικρομεταφορές

 • Μεταφορές Έργων Τέχνης, Πινάκων, Πιάνου

 • Επαγγελματικές Μετακομίσεις

 • Ειδικές Μεταφορές

 • Μεταφορές Εμπορευμάτων

 • Αποθήκευση Οικοσκευών

 • Μετακόμιση Σπιτιού & Εταιρείας

Αν θες να μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους επαγγελματίες μεταφορείς μας. Οι μετακομίσεις που θες να πραγματοποιήσεις, μπορούν να γίνουν εύκολα και σύντομα με την επαγγελματική καθοδήγηση.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν τόσο επαγγελματικές μετακομίσεις όσο και μετακομίσεις σπιτιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σου εγγυημένη ποιότητα. Ακόμη, εξυπηρετούν την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακόμισης προς όλες τις πόλεις και το εξωτερικό.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για κόστος της μετακόμισης ώστε να επιλέξεις την οικονομική μεταφορική που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες Μετακομίσεων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου

Γεωργία Κυριαζή - Τσιαούση
20 αξιολογήσεις
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Δημήτρης Αγιασσώτης
18 αξιολογήσεις
Μείναμε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Αγιασσώτη!
Δημήτριος Κόκκας
65 αξιολογήσεις
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Ιωάννης Παντελιάς
1 αξιολόγηση
Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Η δουλειά έγινε απρόσκοπτα και γρήγορα!
Γιάννης Φραγκογιάννης
3 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ
53 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει