Μετακομίσεις - Μεταφορές

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 πράγματα που δεν σκέφτηκες ότι πρέπει να κάνεις 24 ώρες πριν μετακομίσεις!

  • Βγάλε την πρίζα από το ψυγείο: η αποσύνδεση του ψυγείου αποτελεί προτεραιότητα πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια μετακόμισης καθώς είναι η ζημιά που θα στοιχίσει περισσότερο αν δεν πραγματοποιηθεί σωστά.
  • Αφαίρεσε τα κουρτινόξυλα και ζήτα από την μεταφορική να τα παραλάβει διότι μέσα στον πανικό της μετακόμισης καλό θα ήταν να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις την σκάλα τελευταία στιγμή και να γίνει το νοσοκομείο το νέο σου σπίτι.
  • Κάνε απεγκατάσταση οικιακών συσκευών και φώναξε τους κατάλληλους επαγγελματίες (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ψυκτικούς) γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να καταστρέψεις τις συσκευές σου και να αποκτήσεις παραπάνω έξοδα.
  • Φώναξε ένα συνεργείο καθαρισμού για την νέα σου κατοικία. Με τις αμέτρητες κούτες που θα κατακλύσουν τον χώρο την πρώτη μέρα, που καιρός και αντοχή για καθάρισμα! Ένα συνεργείο καθαρισμού θα σώσει την κατάσταση προτού μπεις με τα πακεταρισμένα αντικείμενά σου.
  • Ασφάλισε τα αντικείμενά σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σίγουρα, δεν θα ήθελες να ακούσεις ότι κάποιο από τα αντικείμενά σου εξαφανίστηκε, κλάπηκε ή καταστράφηκε. Η ασφάλεια των αντικειμένων την περίοδο της μετακόμισης θα σε απαλλάξει από άγχος και στρες.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άψογος και με ακρίβεια στους χρόνους ανταπόκρισης.
Συνέπεια, προσεκτική δουλειά, ταχύτητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ προσεκτικοί και καλοί στη δουλειά τους.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Σχετικές υπηρεσίες