Πλαστικά Δάπεδα - PVC

Βρες τους Καλύτερους Πατωματζήδες στην κατηγορία Πλαστικά Δάπεδα - PVC

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα πλαστικά δάπεδα!

Τα πλαστικά δάπεδα ή αλλιώς δάπεδα pvc, αποτελούν μία μοντέρνα και οικονομική επιλογή για να ανακαινίσεις τα πατώματα του χώρου σου, άμεσα και εύκολα.Η τοποθέτηση πλαστικών δαπέδων, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους πατωματζήδες και μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα, να αναβαθμίσει την εικόνα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Στην συνέχεια, συγκεντρώσαμε για εσένα απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν γύρω από το πλαστικό δάπεδο.

Τι είναι τα πλαστικά δάπεδα;

Το δάπεδο pvc, είναι συνθετικό υλικό το οποίο μπορεί να έχει διάφορες μορφές και όψεις όπως μάρμαρο, ξύλο, πέτρα, μονόχρωμα και πλακάκι. Η πλειοψηφία στα πλαστικά δάπεδα, τοποθετούνται κολλητά στο πάτωμα και υπάρχουν στην αγορά σε πολλές διαστάσεις, σε μορφή ρολών, πλακιδίων και λωρίδων pvc. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική εγκατάσταση πλαστικών δαπέδων και πατωμάτων βινυλίου, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και εγγυώνται ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του πλαστικού δαπέδου;

Τα οφέλη που έχεις να κερδίσεις από την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, είναι πολλά και σχετίζονται τόσο με την αισθητική όσο και με την λειτουργικότητα και την οικονομία. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων:

  • Άμεση και Απλή Εγκατάσταση: Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια επίπεδη, σκληρή και να κολλήσουν με ειδική κόλλα στο δάπεδο.
  • Αντοχή στην υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία όμως έχουν έλλειψη στην αντοχή τους σε μεγάλες ποσότητες νερού. Η αντοχή τους στην υγρασία, τα καθιστά ιδανική επιλογή για κουζίνες και μπάνια.
  • Ελάχιστη Συντήρηση: Το συγκεκριμένο είδος, δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.
  • Αντιολισθητικές Ιδιότητες: Το χαρακτηριστικό αυτό στο πλαστικό δάπεδο, το κάνει ιδανική επιλογή για καταστήματα, εργοστάσια και γενικότερα για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.
  • Αντοχή στο βάρος: Μπορεί να αντέξεις σε μεγάλη βάρη γι’ αυτό και τοποθετείται ακόμη και σε χώρους μεγάλης βιομηχανίας όπου υπάρχει βαρύς εξοπλισμός.
  • Ποικιλία Σχεδίων:  Το πλαστικό δάπεδο, κυκλοφορεί στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις σε πέτρα, ξύλο, πλακάκια. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα πλαστικά δάπεδα laminate που πραγματικά προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα και τα βινυλικά δάπεδα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η σχέση ποιότητας - τιμής στα δάπεδα pvc ξεπερνάει τις προσδοκίες κάποιου που αναζητεί μία οικονομική αλλά συγχρόνως μοντέρνα επιλογή. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την άμεση και επαγγελματική τοποθέτηση πλαστικών δαπέδων στον χώρο σου, με μακροχρόνια και ποιοτικά αποτελέσματα.

2 Μειονεκτήματα στα Δάπεδα PVC

Τα μειονεκτήματα στο πλαστικό δάπεδο, είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Εάν πρέπει όμως να αναφερθούμε στα κάποια σημεία που ίσως να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, αυτά είναι:

  • Μπορεί να υποστεί φθορές εάν δεν είναι καλής ποιότητας και δεν δίνεται προσοχή στην καθημερινή του χρήση.
  • Εάν ο καθαρισμός του γίνεται με χλωρίνη ή κάποια άλλη καυστική ουσία, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεθωριάσει.

Τα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων, υπερτερούν σε σχέση με τα μειονεκτήματα και οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, τα συνιστούν ως σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή για τον χώρο σου. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν εργασίες για πλαστικά δάπεδα τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη και θα σε βοηθήσουν τόσο στην επιλογή του σχεδίου πλαστικού δαπέδου που ταιριάζει στον χώρο σου αλλά και στην διαδικασία τοποθέτησης, συντήρησης αλλά και επισκευής εφόσον χρειαστεί.

Για να τοποθετήσεις άμεσα και ποιοτικά δάπεδο pvc, στον χώρο σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου και σε πολύ λίγη ώρα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα πλαστικά δάπεδα, από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
27 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Αγγελακόπουλος
38 Αξιολογήσεις
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
27 Αξιολογήσεις
Καλή δουλειά, συνέπεια, λογική τιμή!
Μιχάλης Αγγελακόπουλος
38 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, συνεπής και αξιόπιστος!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
45 Αξιολογήσεις
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Ιωάννης Γεωργαντάς
13 Αξιολογήσεις
Καταπληκτική δουλειά! Άψογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.