Πλαστικά Δάπεδα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Πατωματζήδες στην κατηγορία Πλαστικά Δάπεδα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα πλαστικά δάπεδα!

Τα πλαστικά δάπεδα ή αλλιώς πατώματα pvc αποτελούν μία μοντέρνα και οικονομική επιλογή για να ανακαινίσεις τα πατώματα του χώρου σου, άμεσα και εύκολα.

Η τοποθέτηση πλαστικών δαπέδων, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους πατωματζήδες και μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα, να αναβαθμίσει την εικόνα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Στην συνέχεια, συγκεντρώσαμε για εσένα απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν γύρω από το πλαστικό δάπεδο.

Τι είναι τα πλαστικά δάπεδα;

Το δάπεδο pvc είναι συνθετικό υλικό το οποίο μπορεί να έχει διάφορες μορφές και όψεις όπως μάρμαρο, ξύλο, πέτρα, μονόχρωμα και πλακάκι. Η πλειοψηφία στα πλαστικά δάπεδα, τοποθετούνται κολλητά στο πάτωμα και υπάρχουν στην αγορά σε πολλές διαστάσεις, σε μορφή ρολών, πλακιδίων και λωρίδων pvc. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική τοποθέτηση πλαστικών δαπέδων και πατωμάτων pvc, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και εγγυώνται ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του πλαστικού δαπέδου;

Τα οφέλη που έχεις να κερδίσεις από την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, είναι πολλά και σχετίζονται τόσο με την αισθητική όσο και με την λειτουργικότητα και την οικονομία. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων:

  • Άμεση και εύκολη εγκατάσταση: Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια επίπεδη, σκληρή και να κολλήσουν με ειδική κόλλα στο δάπεδο.

  • Αντοχή στην υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία όμως έχουν έλλειψη στην αντοχή τους σε μεγάλες ποσότητες νερού. Η αντοχή τους στην υγρασία, τα καθιστά ιδανική επιλογή για κουζίνες και μπάνια.

  • Ελάχιστη συντήρηση: Το συγκεκριμένο είδος, δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.

  • Αντιολισθητικές Ιδιότητες: Το χαρακτηριστικό αυτό στο πλαστικό δάπεδο, το κάνει ιδανική επιλογή για καταστήματα, εργοστάσια και γενικότερα για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.

  • Αντοχή στο βάρος: Μπορεί να αντέξεις σε μεγάλη βάρη γι’ αυτό και τοποθετείται ακόμη και σε χώρους μεγάλης βιομηχανίας όπου υπάρχει βαρύς εξοπλισμός.

  • Ποικιλία σχεδίων:  Το πλαστικό δάπεδο, κυκλοφορεί στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις σε πέτρα, ξύλο, πλακάκια. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα πλαστικά δάπεδα laminate που πραγματικά προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα και τα βινυλικά δάπεδα.

  • Πολλαπές χρήσεις: Ακριβώς λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητάς τους αλλά και των υπόλοιπων ιδιοτήτων τους, αποτελεούν ιδανική επιλογή τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η σχέση ποιότητας - τιμής στα δάπεδα pvc ξεπερνάει τις προσδοκίες κάποιου που αναζητεί μία οικονομική αλλά συγχρόνως ποιοτική και μοντέρνα επιλογή.

Έχουν μειονεκτήματα τα δάπεδα PVC;

Τα μειονεκτήματα στο πάτωμα pvc, είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Εάν πρέπει όμως να αναφερθούμε στα κάποια σημεία που ίσως να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, αυτά είναι:

  • Μπορεί να υποστεί φθορές εάν δεν είναι καλής ποιότητας και δεν δίνεται προσοχή στην καθημερινή του χρήση.

  • Εάν ο καθαρισμός του γίνεται με χλωρίνη ή κάποια άλλη καυστική ουσία, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεθωριάσει.

Τα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων, υπερτερούν σε σχέση με τα μειονεκτήματα και οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, τα συνιστούν ως σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή για τον χώρο σου.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν κάθε εργασία για πάτωμα pvc. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις θα σε βοηθήσουν τόσο στην επιλογή του σχεδίου πλαστικού δαπέδου που ταιριάζει στον χώρο σου αλλά και στην διαδικασία τοποθέτησης, συντήρησης αλλά και επισκευής εφόσον χρειαστεί.

Για να εξασφαλίσεις άμεσο και ποιοτικό αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου για  πάτωμα pvc και βρες τις καλύτερες τιμές για τοιποθέτηση πλαστικού δαπέδου σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες, άμεσα και οικονομικά για το δικό σου πάτωμα pvc!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιολογημένους τεχνίτες στην περιοχή σου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
33 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Αγγελακόπουλος
46 αξιολογήσεις
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
46 αξιολογήσεις
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Ιωάννης Γεωργαντάς
16 αξιολογήσεις
Καταπληκτική δουλειά! Άψογος επαγγελματίας!
Ηλίας Σπεντζάρης
70 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, τυπικότατος, ακριβής στα ραντεβού, οικονομικός και πάντα ευδιάθετος!!
Ζαννής Ζάννος
2 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας και το κυριότερο, στο χρόνο που μου είπε!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει