Πλαστικό Δάπεδο

Βρες τους Καλύτερους Πατωματζήδες στην κατηγορία Πλαστικά Δάπεδα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες

Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Τελευταία ενημέρωση: 13/7/2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πλαστικό δάπεδο - PVC!

Το πλαστικό δάπεδο, ή PVC, ή βινυλικό, αποτελεί μια μοντέρνα, αλλά και οικονομική επιλογή, για τοποθέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιλέγεται σε πάρα πολλά σύγχρονα σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, καθώς το πάτωμα PVC δίνει πολλές επιλογές, για διαφορετικά γούστα. Έτσι, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για μοντέρνα πατώματα.

Εκτός από την ποικιλία επιλογών και τις χαμηλές τιμές αγοράς, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να τοποθετήσεις πάτωμα pvc και βινυλίου. Θέλεις να μάθεις τι ακριβώς είναι τα πλαστικά δάπεδα και γιατί αξίζουν μια θέση στο χώρο σου; Με τη βοήθεια των επαγγελματιών μας, συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις δάπεδα pvc.

Τι είναι τα πλαστικά δάπεδα εξωτερικού & εσωτερικού χώρου;

Τα πλαστικά δάπεδα - βινυλίου, κατασκευάζονται από συνθετικά υλικά, δηλαδή είναι πλήρως βιομηχανικά και δεν περιέχουν φυσικό ξύλο, ή φυσικό μάρμαρο. Παρόλα αυτά, μπορούν να πάρουν τη μορφή ξύλου, μαρμάρου και πέτρας. Μπορούν να έχουν σχηματισμένα νερά και να μοιάζουν, οπτικά, σαν φυσικά υλικά.

Η τοποθέτηση πατώματος pvc συνηθίζεται να γίνεται κολλητά πάνω στο πάτωμα. Μπορείς να επιλέξεις, ανάμεσα σε πλακάκια pvc διαφόρων διαστάσεων, σε ρολά με το μέτρο, ακόμα και σε λωρίδες pvc για το πάτωμα. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πλαστικού πατώματος, βινυλίου και pvc, με τον πιο σίγουρο, ασφαλή και επαγγελματικό τρόπο.

Αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία στην τοποθέτηση δαπέδων, δε συστήνεται να επιχειρήσεις να το κάνεις, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Οι τιμές για την επαγγελματική τοποθέτηση σε πάτωμα pvc είναι πολύ προσιτές, σε σχέση με το κόστος που θα προκύψει, αν κάνεις λάθος στην τοποθέτηση.

Γιατί αξίζει να τοποθετήσεις πάτωμα PVC - βινυλίου;

Τα οφέλη που έχεις να κερδίσεις από την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, είναι πολλά και σχετίζονται τόσο με την αισθητική, όσο και με τη λειτουργικότητα και την οικονομία. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων:

1. Άμεση και εύκολη εγκατάσταση: Τα πλαστικά δάπεδα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, επίπεδη, ή σκληρή και να κολλήσουν με ειδική κόλλα στο δάπεδο.

2. Αντοχή στην υγρασία: Το πάτωμα pvc είναι ανθεκτικό στην υγρασία, όμως έχει έλλειψη στην αντοχή σε μεγάλες ποσότητες νερού. Η αντοχή του στην υγρασία, το καθιστά κατάλληλο για κουζίνες και μπάνια.

3. Ελάχιστη συντήρηση: Το πλαστικό δάπεδο δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης, παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.

4. Αντιολισθητικές ιδιότητες: Το χαρακτηριστικό αυτό στο πλαστικό δάπεδο, το κάνει ιδανική επιλογή για καταστήματα, εργοστάσια και γενικότερα για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.

5. Αντοχή στο βάρος: Μπορεί να αντέξει σε μεγάλη βάρη, γι’ αυτό και τοποθετείται ακόμη και σε χώρους μεγάλης βιομηχανίας, όπου υπάρχει βαρύς εξοπλισμός.

6. Ποικιλία σχεδίων:  Το πλαστικό δάπεδο, κυκλοφορεί στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις σε πέτρα, ξύλο, πλακάκια. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα βινυλικά δάπεδα, που πραγματικά προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

7. Πολλαπλές χρήσεις: Ακριβώς λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητάς του, αλλά και των υπόλοιπων ιδιοτήτων του, το πλαστικό δάπεδο αποτελεί ιδανική επιλογή, τόσο για εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι έχουν συντελέσει, στο να αποτελούν τα πλαστικά δάπεδα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μια πολύ δημοφιλή επιλογή. Υπάρχουν πολλά καταστήματα πώλησης πλαστικών δαπέδων, για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Τι μειονεκτήματα έχει το πλαστικό δάπεδο;

Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχουν τα τέλεια δάπεδα για όλες τις περιπτώσεις. Καθένας από εμάς κρίνει τα υλικά για δάπεδα με διαφορετικά κριτήρια, καταλήγοντας στην ιδανική επιλογή για το χώρο του.

Το πάτωμα pvc έχει τα εξής μειονεκτήματα, που πρέπει να εξετάσεις, πριν την τοποθέτηση:

  • Το πλαστικό δάπεδο μπορεί να υποστεί φθορές, εάν δεν είναι καλής ποιότητας και δε δίνεται προσοχή στην καθημερινή του χρήση.

  • Εάν ο καθαρισμός του πατώματος pvc γίνεται με χλωρίνη, ή κάποια άλλη καυστική ουσία, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεθωριάσει.

  • Ο ήχος που ακούγεται, όταν περπατάς στο πάτωμα pvc είναι πιο “κούφιος” σε σχέση με το πάτωμα από φυσικό ξύλο.

Φυσικά, τα μειονεκτήματα αυτά έχουν διαφορετική βαρύτητα για τον καθένα. Μπορείς να συμβουλευτείς έναν επαγγελματία για πατώματα και τοποθέτηση πλακιδίων, πριν τοποθετήσεις πλαστικό δάπεδο στο χώρο σου. Ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες, θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει στην ανάλογη επιλογή.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου;

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου pvc. Μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο πλαστικό δάπεδο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, να αναλάβουν την τοποθέτηση, αλλά και τη συντήρηση.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις πλαστικό δάπεδο - πάτωμα pvc άμεσα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς της περιοχής σου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιολογημένους τεχνίτες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
130 αξιολογήσεις

Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλό αποτέλεσμα εργασίας. Το πάτομα έγινε καλύτερο από το καινούργιο.

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Art Wall - Β.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Ευχαριστώ Douleutaras & Μιχάλη!

Γιατί αξίζει να τοποθετήσεις πλαστικό δάπεδο στο χώρο σου;

Σχετικά άρθρα

5 Φθηνές & Ποιοτικές Λύσεις για Πατώματα που θα Λατρέψεις!

Μήπως το πάτωμα που έχεις στο σπίτι σου, χαλάει την αισθητική σου; Μια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να αναδείξει ακόμη

Περισσότερα
10 Μοντέρνα Πατώματα που Κερδίζουν τις Εντυπώσεις σε Κάθε Σπίτι!

Μην το υποτιμάς το πάτωμα σου. Μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν για έναν χώρο. Ίσως να έχεις βαρεθεί τις κοινότυπες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για την κατηγορία Πλαστικά Δάπεδα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Πλαστικό Δάπεδο - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, μας κάνουν την πρώτη επιλογή στο πλαστικό δάπεδο. Αν ενδιαφέρεστε για πατώματα pvc απευθυνθείτε σε εμάς!
Γιάννης Γ. Πλαστικό Δάπεδο - Χαλάνδρι
64 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες που κατέχουν πολυετή εμπειρία στο πλαστικό δάπεδο. Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να προτείνουμε στους πελάτες μας το πιο ποιοτικό πλαστικό δάπεδο σε ρολό ή τάπα, που θα καλύψει τις ανάγκες τους αποτελεσματικά. Αναθέστε την εργασία σας σε εμάς και δε θα το μετανιώσετε!   
ΣΠΥΡΟΣ Π. Πλαστικό Δάπεδο - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, ξεκινώντας από τη μελέτη του χώρου και συνεχίζοντας με την τοποθέτηση του κατάλληλου είδους πλαστικού pvc, που καλύπτει τις ανάγκες σας. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε, μικρής ή μεγάλης κλίμακας εργασίες, αποτελεσματικά. Απευθυνθείτε σε εμάς και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!   
Παναγιώτης Κ. Πλαστικό Δάπεδο - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου. Το πάτωμα pvc αποτελεί μια αρκετά οικονομική λύση, τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους. Ειδικά εάν επιθυμείτε να προσθέσετε πάτωμα pvc εκτός σπιτιού, οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σας συμβουλέψουν για την κατάλληλη επιλογή στο πλαστικό δάπεδο εξωτερικού χώρου. Εμπιστευτείτε εμάς για την εργασία σας και δε θα σας απογοητεύσουμε.
Παναγιώτης Τ. Πλαστικό Δάπεδο - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος πατωματζής και αναλαμβάνω την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατέχω πολυετή πείρα στον κλάδο και έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να προσφέρω στους πελάτες μου τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες και επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και παραδίδω μοναδικά αποτελέσματα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις επενδύσεις πατωμάτων με κανονικά πλακάκια. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει