Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ταπετσαρίες Επίπλων

Βρες Αξιολογημένους Ταπετσέρηδες Επίπλων για Αλλαγή Ταπετσαρίας Καναπέ - Σαλονιού. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ταπετσαρίες Επίπλων σε 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 ή περισσότερα
π.χ.: Άμεσα
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/2/2020

Ταπετσαρίες επίπλων

Αν σε έχει κουράσει η όψη των παλιών επίπλων σου ή αν οι παλιές ταπετσαρίες επίπλων έχουν ξεθωριάσει με τα χρόνια, δεν χρειάζεται να αλλάξεις έπιπλα. Η αλλαγή ταπετσαρίας καναπέ / αλλαγή υφάσματος καναπέ, σαλονιού και κάθε επίπλου είναι η πιο οικονομική λύση για να αλλάξεις εντελώς την αισθητική των επίπλων σου, ακόμα και να ανανεώσεις το στυλ τους.

Οι ταπετσέρηδες επίπλων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου προτείνουν τις πιο ποιοτικές ταπετσαρίες και να αναλάβουν την αλλαγή, άμεσα και υπεύθυνα. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, μέσα σε λίγα λεπτά!

Γιατί αξίζει να προχωρήσεις σε αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων;

1. Είναι εύκολο: Γιατί να μπαίνεις σε μπελάδες και φασαρίες; Οι ταπετσαρίες επίπλων συνιστούν την εύκολη λύση. Αντιμετώπισε τη φθορά ή χάρισε στα έπιπλά σου τη νότα ανανέωσης που αξίζουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχεις για καινούρια έπιπλα!

2. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία: Διάλεξε ό,τι κι όπως σου αρέσει! Οι επιλογές στις ταπετσαρίες επίπλων που η αγορά διαθέτει είναι τεράστιες. Μπορείς να εφαρμόσεις το στυλ που ήδη έχει το σαλόνι σου ή να τολμήσεις να υιοθετήσεις ένα νέο.

3. Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τα παλιά σου έπιπλα: Δε χρειάζονται αντίο και στιγμές αποχωρισμού. Σου πάει η καρδιά να πετάξεις τα κομμάτια αυτά που κοντά τους πέρασες τόσο όμορφες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης; Κράτησε τις αναμνήσεις και τα έπιπλά σου και βρες μόνο την ταπετσαρία που τους ταιριάζει.

4. Έχει ελάχιστο κόστος: Γιατί να αγοράζεις καινούρια, αφού μπορείς να φτιάξεις νέα; Εύκολα και οικονομικά επίλεξε από τις ταπετσαρίες επίπλων την ιδανικότερη για τα προσωπικά στολίδια του χώρου σου. Το κόστος είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που απαιτεί η αγορά καινούργιων επίπλων.

Πότε θεωρείται απαραίτητο να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων;

Εκτός από την επιθυμία σου να δεις μια αλλαγή στην αισθητική του χώρου, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 • Εάν η ταπετσαρία των επίπλων σου έχει ξεθωριάσει από τον καιρό. Οι μικροφθορές μπορούν να πάρουν τεράστιες διαστάσεις και η ζημιά να γίνει ανεπανόρθωτη, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα.

 • Αν τα ελατήρια ή οι ιμάντες του καθίσματος ή του καναπέ σου έχουν χαλαρώσει. Σε αυτή την περίπτωση, η φθορά στις ταπετσαρίες επίπλων είναι φυσικό επόμενο, από τη συχνή χρήση για πολλά χρόνια.

 • Εάν τα μαξιλάρια του καθίσματος ή του καναπέ σου έχουν χαλάσει. Γιατί να φοβάσαι μη φανεί στους καλεσμένους σου το φθαρμένο μαξιλάρι; Πριν διογκωθεί το πρόβλημα, άλλαξε την ταπετσαρία τους και πρόσθεσε στα μαξιλάρια σου όση γέμιση χρειάζονται.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που τα έπιπλα σου χρειάζονται επισκευή και συντήρηση, η λύση είναι πολύ πιο απλή από ότι νομίζεις. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους τεχνίτες που θα κάνουν τα έπιπλα σου να μοιάζουν καινούργια.

Αλλαγή υφάσματος καναπέ: Ποιες είναι οι επιλογές σου;

1. Διακόσμησε τον καναπέ σου με αφράτα μαξιλάρια.

2. Άλλαξε το παλιό σου ριχτάρι με ένα νέο, στα χρώματα της χρονιάς.

3. Βάλε ένα καινούργιο ύφασμα καναπέ, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου!

Για ολοκληρωμένη αλλαγή υφάσματος καναπέ - αλλαγή ταπετσαρίας, έχουμε τη λύση που ψάχνεις. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

Γιατί να επιλέξεις ταπετσέρη επίπλων από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους ταπετσέρηδες επίπλων, με πολυετή εμπειρία στην αλλαγή ταπετσαρίας καναπέ ή σαλονιού και άλλων επίπλων. Εφόσον το επιθυμείς, θα σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με την καλύτερη ταπετσαρία επίπλων, ανάλογα με το γούστο σου και θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία, ώστε να σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να σου δώσουν προσφορές!

4,88 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για Ταπετσαρίες Επίπλων

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Β.
59 αξιολογήσεις

Γρήγορος, συνεπής και αποτελεσματικός!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάββας Τ.
50 αξιολογήσεις

Αξιόλογος επαγγελματίας. Άψογη δουλειά, ποιοτικά υλικά, συνέπεια και φιλική εξυπηρέτηση. Τελικά προτίμησα να φτιάξω έναν καινούριο καναπέ, …

φωτογραφία επαγγελματία
Νικολαος Κ.
22 αξιολογήσεις

ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΗΜΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟΣ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ! ΘΑ Τ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΦΟΙ Κ. T.
14 αξιολογήσεις

Αμεση ανταποκριση, επαγγελματισμος, εξαιρετικη εξυπηρετηση, ευγενεια, αψογη δουλεια. Ευχαριστουμε πολυ!

φωτογραφία επαγγελματία
spiros l.
9 αξιολογήσεις

Ποιοτική δουλειά. Μεγάλη επιλογή υφασμάτων. Άψογο αποτέλεσμα. Ο Σπύρος είναι άριστος επαγγελματίας.

φωτογραφία επαγγελματία

ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν άμεσα την εργασία (αλλαγή ταπετσαρίας και επιδιόρθωση σκαμπω). είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και τη…

Σχετικά άρθρα

Πώς να καθαρίσεις σωστά τον δερμάτινο καναπέ σου!

Ένας δερμάτινος καναπές προσδίδει μία πινελιά κομψότητας στη διακόσμηση του χώρου σου και τονίζει την πολυτέλεια και την υψηλή

Περισσότερα
6+1 Χρώματα Καναπέδων που ταιριάζουν σε όλα τα σαλόνια!

Ο καναπές είναι το έπιπλο στο οποίο ενδεχομένως να κάθεσαι πολλές ώρες της ημέρας. Εκεί χαλαρώνεις ή συζητάς με φίλους

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Ταπετσέρηδες της πλατφόρμας μας για Ταπετσαρίες Επίπλων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέλιος Π.

Ταπετσαρίες Επίπλων - Νότια Προάστια Αθήνας
94 αξιολογήσεις

Οι ταπετσαρίες είναι η ειδικότητά μας. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας επίπλων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε άμεσα και με ασφάλεια. Προσφέροντάς σας χαμηλές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.

Ταπετσαρίες Επίπλων - Θεσσαλονίκη
16 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας παρέχει δημιουργικές λύσεις στις ταπετσαρίες επίπλων. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο κι αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Art Wall - Β.

Ταπετσαρίες Επίπλων - Βόρεια Προάστια Αθήνας
59 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην τοποθέτηση ταπετσαρίας στον τοίχο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, συμβουλές και ιδέες για τις ταπετσαρίες τοίχου. Έχουμε ως στόχο το αποτέλεσμα της εργασίας μας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας. Πάρτε προσφορά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα.

Πάνος Σ.

Ταπετσαρίες Επίπλων - Νότια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ταπετσαρίας επίπλων για καναπέδες, πολυθρόνες και άλλα έπιπλα σαλονιού που χρειάζονται αλλαγή ταπετσαρίας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία ετών στις ταπετσαρίες επίπλων κι έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά στο πιο προσιτό κόστος!

Σταμάτης Κ.

Ταπετσαρίες Επίπλων - Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας επίπλων. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις ταπετσαρίες και το έμπειρο προσωπικό μας είναι διατεθειμένο να σας βοηθήσει σε κάθε τι που θα χρειαστείτε. Οι εργασίες μας έχουν γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό τις εκτελούμε άμεσα και οικονομικά. Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά δωρεάν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ταπετσαρίες επίπλων!

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές