No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ταπετσαρίες Επίπλων

Βρες Αξιολογημένους Ταπετσέρηδες Επίπλων για Αλλαγή Ταπετσαρίας Καναπέ - Σαλονιού. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ταπετσαρίες Επίπλων σε 3’!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 ή περισσότερα
π.χ.: Άμεσα
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020

Ταπετσαρίες επίπλων

Αν σε έχει κουράσει η όψη των παλιών επίπλων σου ή αν οι παλιές ταπετσαρίες επίπλων έχουν ξεθωριάσει με τα χρόνια, δεν χρειάζεται να αλλάξεις έπιπλα. Η αλλαγή ταπετσαρίας καναπέ, σαλονιού και κάθε επίπλου είναι η πιο οικονομική λύση για να αλλάξεις εντελώς την αισθητική των επίπλων σου, ακόμα και να ανανεώσεις το στυλ τους.

Υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές για να αλλάξεις τα υφάσματα στα έπιπλά σου. Κάθε ταπετσέρης επίπλων έχει να σου προτείνει ιδιαίτερες λύσεις, που θα ταιριάξουν ιδανικά με το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου. Συνεπώς, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις, όποιο κι αν είναι το στυλ σου.

Οι ταπετσέρηδες επίπλων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου προτείνουν τις πιο ποιοτικές ταπετσαρίες και να αναλάβουν την αλλαγή, άμεσα και υπεύθυνα. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, μέσα σε λίγα λεπτά!

Γιατί αξίζει να προχωρήσεις σε αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων;

1. Είναι εύκολο: Γιατί να μπαίνεις σε μπελάδες και φασαρίες; Οι ταπετσαρίες επίπλων συνιστούν την εύκολη λύση. Αντιμετώπισε τη φθορά ή χάρισε στα έπιπλά σου τη νότα ανανέωσης που αξίζουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχεις για καινούρια έπιπλα!

2. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία: Διάλεξε ό,τι κι όπως σου αρέσει! Οι επιλογές στις ταπετσαρίες επίπλων που η αγορά διαθέτει είναι τεράστιες. Μπορείς να εφαρμόσεις το στυλ που ήδη έχει το σαλόνι σου ή να τολμήσεις να υιοθετήσεις ένα νέο.

3. Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τα παλιά σου έπιπλα: Δε χρειάζονται αντίο και στιγμές αποχωρισμού. Σου πάει η καρδιά να πετάξεις τα κομμάτια αυτά που κοντά τους πέρασες τόσο όμορφες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης; Κράτησε τις αναμνήσεις και τα έπιπλά σου και βρες μόνο την ταπετσαρία που τους ταιριάζει.

4. Έχει ελάχιστο κόστος: Γιατί να αγοράζεις καινούρια, αφού μπορείς να φτιάξεις νέα; Εύκολα και οικονομικά επίλεξε από τις ταπετσαρίες επίπλων την ιδανικότερη για τα προσωπικά στολίδια του χώρου σου. Το κόστος είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που απαιτεί η αγορά καινούργιων επίπλων.

Πότε θεωρείται απαραίτητο να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων;

Εκτός από την επιθυμία σου να δεις μια αλλαγή στην αισθητική του χώρου, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

 • Εάν η ταπετσαρία των επίπλων σου έχει ξεθωριάσει από τον καιρό. Οι μικροφθορές μπορούν να πάρουν τεράστιες διαστάσεις και η ζημιά να γίνει ανεπανόρθωτη, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα.

 • Αν τα ελατήρια ή οι ιμάντες του καθίσματος ή του καναπέ σου έχουν χαλαρώσει. Σε αυτή την περίπτωση, η φθορά στις ταπετσαρίες επίπλων είναι φυσικό επόμενο, από τη συχνή χρήση για πολλά χρόνια.

 • Εάν τα μαξιλάρια του καθίσματος ή του καναπέ σου έχουν χαλάσει. Γιατί να φοβάσαι μη φανεί στους καλεσμένους σου το φθαρμένο μαξιλάρι; Πριν διογκωθεί το πρόβλημα, άλλαξε την ταπετσαρία τους και πρόσθεσε στα μαξιλάρια σου όση γέμιση χρειάζονται.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που τα έπιπλα σου χρειάζονται επισκευή και συντήρηση, η λύση είναι πολύ πιο απλή από ότι νομίζεις. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους τεχνίτες που θα κάνουν τα έπιπλα σου να μοιάζουν καινούργια.

Αλλαγή υφάσματος καναπέ: Ποιες είναι οι επιλογές σου;

1. Διακόσμησε τον καναπέ σου με αφράτα μαξιλάρια.

2. Άλλαξε το παλιό σου ριχτάρι με ένα νέο, στα χρώματα της χρονιάς.

3. Βάλε ένα καινούργιο ύφασμα καναπέ, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου!

Η αλλαγή υφάσματος καναπέ είναι, ίσως, ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις ακριβώς το έπιπλο που ήθελες. Δεν χρειάζεται να κάνεις ειδική παραγγελία ολόκληρο καινούργιο έπιπλο, αρκεί να ανανεώσεις την ταπετσαρία. Φυσικά, ο έμπειρος ταπετσέρης είναι πολύ σημαντικός, για να γίνει γρήγορα και σωστά η διαδικασία.

Για ολοκληρωμένη αλλαγή υφάσματος καναπέ - αλλαγή ταπετσαρίας, έχουμε τη λύση που ψάχνεις. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

Γιατί να επιλέξεις ταπετσέρη επίπλων από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους ταπετσέρηδες επίπλων, με πολυετή εμπειρία στην αλλαγή ταπετσαρίας καναπέ ή σαλονιού και άλλων επίπλων. Εφόσον το επιθυμείς, θα σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με την καλύτερη ταπετσαρία επίπλων, ανάλογα με το γούστο σου και θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία, ώστε να σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις ταπετσαρίες επίπλων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να σου δώσουν προσφορές!

4,88 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για Ταπετσαρίες Επίπλων

φωτογραφία επαγγελματία
Σάββας Τεπελίδης
62 αξιολογήσεις

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Γρήγορη παράδοση. Απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάββας Τεπελίδης
62 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά, με ποιότητα και συνέπεια Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΦΟΙ ΚΑΤΕΛΗ TLCOE
22 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες με πολυ πολυ καλή δουλειά κ αποτέλεσμα .

φωτογραφία επαγγελματία
Σπύρος Λογαράς
16 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά , φιλική εξυπηρέτηση (επισκευή ταπετσαρίας κρεβατιού)

φωτογραφία επαγγελματία
Έπιπλα Γκουσδοβάς
4 αξιολογήσεις

ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ. ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΚΑΛΤΑ.

Σχετικά άρθρα

Πώς να καθαρίσεις σωστά τον δερμάτινο καναπέ σου!

Ένας δερμάτινος καναπές προσδίδει μία πινελιά κομψότητας στη διακόσμηση του χώρου σου και τονίζει την πολυτέλεια και την υψηλή

6+1 Χρώματα Καναπέδων που ταιριάζουν σε όλα τα σαλόνια!

Ο καναπές είναι το έπιπλο στο οποίο ενδεχομένως να κάθεσαι πολλές ώρες της ημέρας. Εκεί χαλαρώνεις ή συζητάς με φίλους

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Ταπετσέρηδες της πλατφόρμας μας για Ταπετσαρίες Επίπλων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΦΟΙ ΚΑΤΕΛΗ TLCOE

Νότια Προάστια Αθήνας
22 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει μια σειρά από μεγάλα και δύσκολα έργα αλλαγής ταπετσαρίας, μεταποίησης, επισκευής, διακίνησης και συναρμολόγησης με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις τόσο στους χρόνους παράδοσης όσο και στην ταχύτητα ανταπόκρισης. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας για τα έπιπλα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τις ταπετσαρίες επίπλων που θα σας έρθουν γάντι!

Σπύρος Λογαράς

Νότια Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και επισκευή καναπέδων, ντυμένων κρεβατιών και ειδικών κατασκευών από ξύλο και ύφασμα. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος επισκευή ταπετσαρίας σε μοντέρνα και κλασικά έπιπλα όπως αλλαγή υφάσματος, αντικατάσταση μαξιλαριών, επισκευή σκελετού, επιδιόρθωση λούστρων κ.α.

ART CASA CANAPE

Νότια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Στην εταιρία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ταπετσαριών. Διαθέτουμε πανέμορφα σχέδια αλλά και υλικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!

DM SALONI Μιχάλης Βασιλείου

Νότια Προάστια Αθήνας
11 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της ταπετσαρίες επίπλων. Μπορούμε να ασχοληθούμε με οποιαδήποτε επισκευή και τοποθέτηση καινούργιας ταπετσαρίας σε κρεβάτι, στρώμα, καναπέδες και σαλόνια, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. 

Νίκος Γιάνναρος

Πειραιάς
3 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ταπετσαριών επίπλων και σκαφών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό να εξασφαλίσει για τους πελάτες της εντυπωσιακής αισθητικής και ποιότητας αποτελέσματα. Η εμπειρία και ο δυναμισμός τόσων χρόνων, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάββας Τ.
Περιγραφή εργασίας
Αριθμός επίπλων:
2-3 Κόστος: 128,00€
Περιστέρι
Εκτελέστηκε από
Gnk S.
Περιγραφή εργασίας
Αριθμός επίπλων:
1 Κόστος: 145,16€
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΦΟΙ Κ. T.
Περιγραφή εργασίας
Αριθμός επίπλων:
1 Κόστος: 140,00€
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
A. C.
Περιγραφή εργασίας
Αριθμός επίπλων:
4-5 Κόστος: 280,00€
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΦΟΙ Κ. T.
Περιγραφή εργασίας
Αριθμός επίπλων:
1 Κόστος: 290,00€

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές