Ειδικές Κατασκευές

Βρες Αξιόπιστους Επαγγελματίες για Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές για το Μπαλκόνι & το Σπίτι. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Κατασκευές Υψηλής Αντοχής & Ποιότητας!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 17/1/2020

Ειδικές κατασκευές: Βρες λύσεις για αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές

Υπάρχουν πάρα πολλές αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές που μπορείς να επιλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι τεχνίτες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους ειδικές κατασκευές μπορούν να φτιάξουν για σένα μοναδικά σχέδια, που έχουν και τεράστια αντοχή και θα κρατήσουν για πολλά χρόνια.

Για κάθε είδους ειδικές κατασκευές, όπως παντζούρια, κάγκελα και κουφώματα, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τεχνίτες καθημερινά. Συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κλείσεις ραντεβού. Θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για την κατασκευή που χρειάζεσαι, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ειδικές κατασκευές για σπίτι που αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας;

Καθημερινά, οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν πολυάριθμες περιπτώσεις για αλουμινοκατασκευές για μπαλκόνι ή άλλη μέρη του σπιτιού, αλλά και σιδηροκατασκευές. Οι πιο δημοφιλείς ειδικές κατασκευές που αναλαμβάνουν είναι:

 • Μεταλλικά έπιπλα (Κρεβάτια, τραπέζια & καρέκλες)

 • Μεταλλικές πέργκολες - πέργκολες αλουμινίου

 • Κουφώματα

 • Ντουλάπες & Κομοδίνα

 • Σύνθετα

 • Ρολά ασφαλείας καταστημάτων

 • Κάγκελα μπαλκονιού

 • Στέγαστρα

Οποιουδήποτε είδους κατασκευή επιθυμείς για τον χώρο σου, οι τεχνικοί μας μπορούν  να την δημιουργήσουν. Είτε διαθέτεις κάποιο έτοιμο σχέδιο είτε επιθυμείς να δημιουργήσουν εκείνοι ένα πρωτότυπο, το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι ειδικές κατασκευές, σχεδιασμένες για σένα;

Οι ειδικές κατασκευές, έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη που ίσως δεν θα τα βρεις σε κάποιο έτοιμο προϊόν του εμπορίου. Συγκεντρώσαμε για εσένα κάποια από τα βασικά τους πλεονεκτήματα με την βοήθεια των επαγγελματιών μας. Ποια είναι αυτά;

 • Πρόκειται για μοναδικά σχέδια και προϊόντα που δεν βρίσκεις στην αγορά. Συνεπώς, είναι ξεχωριστά και φτιαγμένα ειδικά για το χώρο σου, είτε πρόκειται για αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές.

 • Αποτελούν γερές κατασκευές και μπορείς να είσαι βέβαιος / -η για την αντοχή τους, καθώς η επιλογή του υλικού γίνεται από σένα, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης.

 • Εφαρμόζουν τέλεια στο χώρο που τοποθετούνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό και έχοντας λάβει υπόψη συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν.

 • Σε περίπτωση βλάβης, γνωρίζεις τον τεχνικό που έφτιαξε την αλουμινοκατασκευή και μπορείς να απευθυνθείς σε εκείνον. Σε περίπτωση που είχες μία κατασκευή του εμπορίου, το πιο πιθανό είναι ότι θα έπρεπε να την αντικαταστήσεις με ένα νέο προϊόν.  

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επεξεργαστούν οποιοδήποτε υλικό επιθυμείς για την κατασκευή σου και δημιουργήσουν ειδικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους. Καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου, αφού σχεδιάζονται για σένα. 

Πώς θα πάρεις προσφορές για αλουμινοκατασκευές - σιδηροκατασκευές;

Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, να κλείσεις ραντεβού και να ζητήσεις να δεις δείγματα εργασιών τους, πριν αποφασίσεις να συνεργαστείς με κάποιον.

Είτε θέλεις αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές ή μεταλλικές κατασκευές, οι επαγγελματίες τεχνίτες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για την περίπτωσή σου, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους επαγγελματίες μας για ειδικές κατασκευές - αλουμινοκατασκευές

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
350 αξιολογήσεις

Αψογοι επαγγελματιες, ευγενικοι, γνωριζαν την δουλεια τους! Γρηγοροι και αποτελεσματικοι! Τακτοποιησαν τα παντα, ακομα και σκουπισαν πριν φ…

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Καραπλής
56 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά! Πολύ ποιοτική κατασκευή και τοποθέτηση της γκαραζόπορτας και του μηχανισμού. Ο Γιωργος ήταν πάντα προσβάσιμος, φιλικός …

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Παρασκευόπουλος
18 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία !

φωτογραφία επαγγελματία
ΠολυΤΕΧΝΙΚΗ Πασχαλίδης Σταύρος
12 αξιολογήσεις

Εξυπηρετικός, ταχύτατος, ακριβής, καλή κοστολόγηση......άψογος.

φωτογραφία επαγγελματία
Repair House
3 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός και επαγγελματίες ο Κωνσταντίνος. Ήρθε άμεσα και επισκεύασε την πόρτα μου. Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Ειδικές Κατασκευές - Αλουμινοκατασκευές

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

EXPRESS ROLL

Κέντρο Αθήνας
178 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, οικιακά ρολά, γκαραζοπορτες, ρολά ασφαλείας, με 24 ώρες σέρβις εδώ και 15 χρόνια, δίνοντας ασφαλείς και μακροχρόνιες λύσεις για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. 

Λευτέρης Γελές

Κέντρο Αθήνας
48 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός, με 10 χρόνια εμπειρία στις τεχνικές εργασίες που αφορούν το σπίτι. Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τα κάγκελα του χώρου σας, καθώς επίσης είμαι σε θέση να αναλάβω το σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών έργων, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και φροντίζω πάντα να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα της εργασίας μου. Θα χαρώ πολύ να αναλάβω και τη δική σας εργασία, για να σας προσφέρω τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες!

Γιώργος Κουδέρης

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε παντός είδους κουφωμάτων. Με τα καλύτερα υλικά της αγοράς ολοκληρώνουμε για εσάς, μεταλλικά ρολλά ασφαλείας, σιδηροκατασκευές, κάγκελα, συστήματα αλουμινίου κ.λ.π

Ragheb Sweileh

Κέντρο Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας σε τεχνικές εργασίες. Τα τελευταία 30 χρόνια ολοκληρώνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση κουφωμάτων και μεταλλικών κατασκευών, με επαγγελματισμό και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μου.

Νικόλαος Πάσχος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Η Vioprofile δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στoν τομέα της τεχνικής εργασίας. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τις κτιριακές εγκαταστάσεις. 
 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Παντζούρια - Οικιακά Ρολά - Επισκευή
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος SmartRoll
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επισκευή
Η εργασία αφορά:
Ρολά
Υλικά παντζουριών/ρολών:
Αλουμίνιο
Αριθμός παραθύρων:
1 Κόστος: 50,00€
Παντζούρια - Οικιακά Ρολά - Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος SmartRoll
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επισκευή
Η εργασία αφορά:
Ρολά
Υλικά παντζουριών/ρολών:
Ξύλινα
Αριθμός παραθύρων:
1 Κόστος: 40,00€
Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου - Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 80,00€
Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες - Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος SmartRoll
Περιγραφή εργασίας
Αντικείμενο εργασίας:
Γκαραζόπορτες
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Κάγκελα / Μεταλλικές Κατασκευές - Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Κ. Π. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Μεταλλικές κατασκευές Κόστος: 150,00€