Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
Εξυπηρέτηση 24/7
18.519 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 7025 αξιολογήσεις πελατών

Ευάγγελος Τ.
5.0

Φοβερός επαγγελματίας κ άνθρωπος ο κύριος Τάσος. Μου έκανε μια κατασκευή στο τζάκι κ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα κ σίγουρα θα τον ξαναπροτιμησω αν χρει…

Για: Αναστασιος Λαμπρινάκος
Κωνσταντίνα Λ.
5.0

Γρήγορος, συνεπής, αξιόπιστος!

Για: Δημήτρης Μοσχόβης
Aris K.
5.0

Ο κ. Ξουρής τιμά την ιδιότητα του «Μάστορα». Βαθής γνώστης της δουλειάς του, έμπειρος, απόλυτα προσεκτικός και οργανωμένος με κορυφαία σε ποιότητα κατασκευής και λεπτομέρεια στη δ…

Για: Κωνσταντίνος Ξουρής
Ioannis V.
5.0

Εξαιρετικος επαγγελματιας. Συνεπης, γνωστης του αντικειμενου με σημασια και στις λεπτομερειες

Για: Γεώργιος Δρίβας
Αγγελος Γ.
5.0

Ταχύτητα άψογη εξυπηρέτηση άμεση λύση στο πρόβλημα

Για: Γεώργιος Δρίβας
Σοφία Σ.
5.0

Εξαιρετικός τεχνίτης με συνέπεια.θα ξαναπροτιμηθει.

Για: Γρηγόρης Δημητριάδης
Μοσχος Γ.
5.0

Ευγενής και συνεπής..

Για: Γεώργιος Σαλίβερος
Αυγουστίνος Ι.
4.4

Σωστός επαγγελματίας και στην επικοινωνία του και στο ραντεβού του.Μικρολεπτομερειες του στερούν το άριστα από εμένα.

Για: Ragheb Sweileh

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ειδικές κατασκευές για σπίτι που αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας;

Καθημερινά, οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν πολυάριθμες περιπτώσεις για αλουμινοκατασκευές για μπαλκόνι ή άλλη μέρη του σπιτιού, αλλά και σιδηροκατασκευές. Οι πιο δημοφιλείς ειδικές κατασκευές που αναλαμβάνουν είναι:

 • Μεταλλικά έπιπλα (Κρεβάτια, τραπέζια & καρέκλες)

 • Μεταλλικές πέργκολες - πέργκολες αλουμινίου

 • Κουφώματα

 • Ντουλάπες & Κομοδίνα

 • Σύνθετα

 • Ρολά ασφαλείας καταστημάτων

 • Κάγκελα μπαλκονιού

 • Στέγαστρα

Οποιουδήποτε είδους κατασκευή επιθυμείς για τον χώρο σου, οι τεχνικοί μας μπορούν  να την δημιουργήσουν. Είτε διαθέτεις κάποιο έτοιμο σχέδιο είτε επιθυμείς να δημιουργήσουν εκείνοι ένα πρωτότυπο, το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι ειδικές κατασκευές, σχεδιασμένες για σένα;

Οι ειδικές κατασκευές, έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη που ίσως δεν θα τα βρεις σε κάποιο έτοιμο προϊόν του εμπορίου. Συγκεντρώσαμε για εσένα κάποια από τα βασικά τους πλεονεκτήματα με την βοήθεια των επαγγελματιών μας. Ποια είναι αυτά;

 • Πρόκειται για μοναδικά σχέδια και προϊόντα που δεν βρίσκεις στην αγορά. Συνεπώς, είναι ξεχωριστά και φτιαγμένα ειδικά για το χώρο σου, είτε πρόκειται για αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές.

 • Αποτελούν γερές κατασκευές και μπορείς να είσαι βέβαιος / -η για την αντοχή τους, καθώς η επιλογή του υλικού γίνεται από σένα, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης.

 • Εφαρμόζουν τέλεια στο χώρο που τοποθετούνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό και έχοντας λάβει υπόψη συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν.

 • Σε περίπτωση βλάβης, γνωρίζεις τον τεχνικό που έφτιαξε την αλουμινοκατασκευή και μπορείς να απευθυνθείς σε εκείνον. Σε περίπτωση που είχες μία κατασκευή του εμπορίου, το πιο πιθανό είναι ότι θα έπρεπε να την αντικαταστήσεις με ένα νέο προϊόν.  

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επεξεργαστούν οποιοδήποτε υλικό επιθυμείς για την κατασκευή σου και δημιουργήσουν ειδικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους. Καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου, αφού σχεδιάζονται για σένα. 

Πώς θα πάρεις προσφορές για αλουμινοκατασκευές - σιδηροκατασκευές;

Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, να κλείσεις ραντεβού και να ζητήσεις να δεις δείγματα εργασιών τους, πριν αποφασίσεις να συνεργαστείς με κάποιον.

Είτε θέλεις αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές ή μεταλλικές κατασκευές, οι επαγγελματίες τεχνίτες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για την περίπτωσή σου, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Κωνσταντίνος Ξουρής
Αθήνα

Η επιχείρησή μας “KMETAL” η οποία εδρεύει στην Αθήνα, συνδυάζοντας την εμπειρία του παλιού μάστορα με τις τεχνικές γνώσεις και το…

5.0
(66)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή
Seller photo
Νάσος Παπαδόπουλος
Δήμος Αρριανών

Είμαι ο Νάσος Παπαδόπουλος και ως επαγγελματίας δραστηριοποιούμαι με Κάγκελα / Μεταλλικές Κατασκευές. Διαθέτω χρόνια εμπειρίας στ…

4.8
(52)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες