Ειδικές Κατασκευές

Βρες τους Καλύτερους Τεχνίτες στην κατηγορία Ειδικές Κατασκευές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τις ειδικές κατασκευές;

Χρειάζεσαι κάποια ειδική κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο; Αυτό που πρέπει να θυμάσαι στις ειδικές κατασκευές, είναι ότι απαιτείται επαγγελματικός χειρισμός για να είσαι βέβαιος ότι θα είναι λειτουργικές για τον χώρο σου. Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν καθημερινά να δημιουργήσουν κατασκευές από μέταλλο, σίδηρο και αλουμίνιο για συγκεκριμένους σκοπούς και διαθέτουν την πείρα ώστε να πραγματοποιήσουν την κατάλληλη μελέτη και να παραδώσουν μία γερή και ανθεκτική στον χρόνο κατασκευή.

Δημοφιλείς Κατασκευές

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας ποιες είναι οι δημοφιλέστερες κατασκευές που καλούνται καθημερινά να δημιουργήσουν και αυτοί μας έδωσαν την παρακάτω λίστα:

 • Μεταλλικά Έπιπλα (Κρεβάτια, Τραπέζια & Καρέκλες)

 • Μεταλλικές Πέργκολες

 • Κουφώματα

 • Ντουλάπες & Κομοδίνα

 • Σύνθετα

 • Ρολά Ασφαλείας

 • Κάγκελα

 • Στέγαστρα

Οποιουδήποτε είδους κατασκευή επιθυμείς για τον χώρο σου, οι τεχνικοί μας μπορούν  να την δημιουργήσουν. Είτε διαθέτεις κάποιο έτοιμο σχέδιο είτε επιθυμείς να δημιουργήσουν εκείνοι ένα πρωτότυπο, το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Πλεονεκτήματα Ειδικών Κατασκευών

Οι ειδικές κατασκευές, έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη που ίσως δεν θα τα βρεις σε κάποιο έτοιμο προϊόν του εμπορίου. Συγκεντρώσαμε για εσένα κάποια από τα βασικά τους πλεονεκτήματα με την βοήθεια των επαγγελματιών μας. Ποια είναι αυτά;

 • Πρόκειται για μοναδικά σχέδια και προϊόντα που δεν τα βρίσκεις στην αγορά και άρα δεν τα διαθέτει πολύς κόσμος. Με το πέρασμα του χρόνου πολλά θεωρούνται κειμήλια.

 • Αποτελούν γερές κατασκευές και μπορείς να είσαι βέβαιος για την αντοχή τους καθώς η επιλογή του υλικού γίνεται από εσένα ενώ παρακολουθείς τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης.

 • Εφαρμόζουν τέλεια στον χώρο που τοποθετούνται καθώς έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό και έχοντας λάβει υπόψη συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν.

 • Σε περίπτωση βλάβης, γνωρίζεις τον τεχνικό που στην κατασκεύασε και μπορείς να απευθυνθείς σε εκείνον. Στην περίπτωση που είχες μία κατασκευή του εμπορίου το πιο πιθανό είναι ότι θα έπρεπε να την αντικαταστήσεις με ένα νέο προϊόν.  

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επεξεργαστούν οποιοδήποτε υλικό επιθυμείς για την κατασκευή σου και δημιουργήσουν ειδικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου. Συμπληρώνοντας την φόρμα και καταχωρώντας την εργασία σου, μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για κόστος στις ειδικές κατασκευές από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Νίκος Κ.
34 αξιολογήσεις
Άμεση ανταποκρίση!! 'Αψογος επαγγελματίας και πολύ καλή δουλειά! Σίγουρα θα τον ξανακαλέσουμε!
Χρηστος Ν.
9 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση. Συνεπής στο ραντεβού. Τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί.
Λάζαρος Σ.
40 αξιολογήσεις
Ο κύριος Λάζαρος ήταν άψογος επαγγελματίας σε συνέπεια και εξυπηρέτηση. Καλό αποτέλεσμα εργασίας και τιμή αναμενόμενη και λογική σε σχέση...
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
71 αξιολογήσεις
Εξαιρετική συμπεριφορά, ήρθαν εντός διώρου από την ώρα που δήλωσα τη ζημιά.
ΝΙΚΟΣ Μ.
43 αξιολογήσεις
η εργασία ολοκληρωθηκε χωρίς προβλήματα και πολύ γρήγορα.
Νεκτάριος Μ.
4 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, έντιμος και συνεργάσιμος. Τα κουφώματα ήρθαν και έδεσαν όπως έπρεπε χωρίς παραμετροποιησεις και εξτρα γκρεμισμα...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει