No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Διεθνείς μεταφορές

Βρες αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες για διεθνείς μεταφορές & πάρε προσφορές σε ανταγωνιστικές τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 20/9/2020

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις Διεθνείς Μεταφορές!
 

Οι διεθνείς μεταφορές, δεν αποτελούν μια εύκολη υπόθεση. Τόσο στην οργάνωση, όσο και στην πραγματοποίησή τους, η παρουσία μιας εξειδικευμένης μεταφορικής εταιρείας που αναλαμβάνει μεταφορές εξωτερικού σε παγκόσμιο επίπεδο, κρίνεται απαραίτητη.

Τα στάδια που ακολουθείς διαφέρουν από εκείνα των απλών εγχώριων μεταφορών και των μετακομίσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν οι κανόνες διεθνούς δικαίου που πρέπει να τηρηθούν και ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων που πρέπει να συγχρονιστεί.

Οι μεταφορικές μας, που αναλαμβάνουν υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές, απάντησαν στις πιο κρίσιμες ερωτήσεις και μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε. Έτσι, μοιραζόμαστε μαζί σου κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακομίσεις στο εξωτερικό.

 

 

Παράγοντες κόστους

Απόσταση

Η απόσταση είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τον καθορισμό του κόστους, που αφορά μία μετακόμιση στο εξωτερικό.

Όταν πρόκειται για διεθνείς μεταφορές, το κόστος εξαρτάται και από τις μέρες που θα χρειαστούν, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Η μετακόμιση αφορά την Ευρώπη ή άλλη ήπειρο; Όπως είναι αναμενόμενο οι υπερατλαντικές μεταφορές, κοστίζουν σημαντικά περισσότερο από τις μετακομίσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ακόμα και εντός Ευρώπης το κόστος μεταβάλλεται,  αν σκοπεύεις να μετακομίσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω των διαφορετικών γραφειοκρατικών μηχανισμών που συνδέονται με μία μετακόμιση σε άλλη χώρα.

Οι φόροι και οι εισφορές που θα χρειαστεί να πληρώσεις, μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Τετραγωνικά σπιτιού και Αντικείμενα

Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας είναι το μέγεθος του χώρου προς μετακόμιση, καθώς και τα αντικείμενα που σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου.

Ένας πρώτος προσδιορισμός του αριθμού των αντικειμένων γίνεται δηλώνοντας τον τύπο του σπιτιού, δηλαδή αν πρόκειται για γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι, ώστε να καταλάβει ο επαγγελματίας για τι περίπου μεγέθους μετακόμιση πρόκειται.

Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού η μεταφορική εταιρεία μπορεί να υπολογίσει προσεγγιστικά το μέγεθος οικοσκευής και να σου δώσει μία αρχική τιμή.

Ένα δυάρι, συνήθως έχει 7-10 πολύ μεγάλα αντικείμενα όπως κρεβάτι, καναπές, οικιακές συσκευές κτλ, ενώ ένα τριάρι θα έχει περίπου 10-15 τεμάχια και ένα τεσσάρι πιθανότατα πάνω από 15.

Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*

Προσωπικό

Τα άτομα που θα χρειαστείς να σε βοηθήσουν είναι επίσης σημαντικός παράγοντας σε μία μετακόμιση.

Το κόστος κυμαίνεται περίπου σε 30-50€/άτομο*.

Αμπαλάρισμα

Τα υλικά με τα οποία θα συσκευάσεις τα αντικείμενα που επιθυμείς να πάρεις μαζί σου, πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά μιας και αφορούν μετακόμιση στο εξωτερικό.

Οι έμπειρες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πάντα την επιλογή αμπαλαρίσματος με δικά τους υλικά (κούτες, φελιζόλ, αεροπλαστ κτλ), αλλά μπορείς να αναζητήσεις και τις τιμές των υλικών, ώστε να αναλάβεις την συσκευασία, πριν έρθει η μεταφορική στο χώρο σου.

Σίγουρα, σε περίπτωση που συσκευάσεις τα πράγματα μόνος σου, χρειάζεται προσεκτική μελέτη για τα υλικά και τον τρόπο αμπαλαρίσματος κάθε αντικειμένου, ώστε να αντέξει τη μεταφορά.

Ανυψωτικό μηχάνημα

Είναι υποχρεωτικά απαραίτητο σε περίπτωση που μένεις σε όροφο και ο χώρος για το κατέβασμα των μεγάλων αντικειμένων είναι περιορισμένος.

Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 40-90 €*,εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές κυμαίνεται συνολικά στα 80-150€*.

Πακέτα μετακόμισης

Πολλές μεταφορικές διαθέτουν έτοιμα και φθηνά πακέτα μετακομίσεων για εξωτερικό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σου.

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζεις πως, σε πολλές χώρες ζητούν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ή κάποιος εγγυητής.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί μία μεταφορική εταιρεία στις διεθνείς μεταφορές;

Η ασφάλεια στις διεθνείς μεταφορές είναι μεγίστης σημασίας και γι’ αυτό, πρέπει η εταιρεία που αναλαμβάνει να έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση των διαδικασιών. Πολύ περιληπτικά, η διαδικασία που ακολουθείται για μεταφορές στο εξωτερικό είναι οι εξής:

1. Πραγματογνωμοσύνη από έμπειρο σύμβουλο μεταφορών: Ελέγχει τα είδη που επιθυμείς να μεταφέρεις και κάνει εκτίμηση του όγκου τους.

2. Ορισμός των κατάλληλων μέσων για την μεταφορά του φορτίου: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών, ή εμπορευματοκιβώτιο.

3. Επιλογή του τρόπου μεταφοράς: Ανάλογα με το αν χρειάζεται εκτελωνισμό, ή όχι.

4. Υλικά για την συσκευασία των φορτίων: Για την ασφαλή μεταφορά τους.

5. Ενημέρωση για την παράδοση: Συμφωνία για τον τόπο και για την τοποθέτηση του φορτίου στο χώρο που επιθυμείς.

Αφού πραγματοποιηθούν οι πρώτες ενέργειες για την οργάνωση των διεθνών μεταφορών, επόμενο βήμα είναι να επιλεγούν οι υπηρεσίες που είναι απαραίτητες, ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλής παραλαβή και παράδοση των φορτίων του ιδιοκτήτη.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για μετακομίσεις εξωτερικού & διεθνείς μεταφορές;

Οι μεταφορές εξωτερικού παρουσιάζουν μεγάλη πολυπλοκότητα, σε σχέση με τις μεταφορές εσωτερικού. Έτσι, είναι φυσικό οι τιμές να ξεκινούν από πιο υψηλά επίπεδα. Για μια πλήρη μετακόμιση σπιτιού σε χώρες της Ευρώπης, οι τιμές ξεκινούν περίπου στα 500€ και μπορούν να φτάσουν τα 1500€, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Όσο μεγαλύτερος ο όγκος των αντικειμένων και όσο περισσότερο προσωπικό χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η εργασία, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και η τιμή. Ωστόσο, μεταφορές εμπορευμάτων και διεθνείς μεταφορές για διάφορα φορτία, μπορεί να ξεκινούν και από πιο χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά, μπορείς να μεταφέρεις φορτία σε παλέτες με τιμές, γύρω στα 300€.

Μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, ώστε να μάθεις το ακριβές ποσό για την περίπτωσή σου, από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες εξωτερικού. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, για κάθε είδος μετακόμισης ή μεταφοράς αντικειμένων στο εξωτερικό.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Δημοφιλείς υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει μια μεταφορική μας εταιρεία για διεθνείς μεταφορές;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις έμπειρες και αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες για διεθνείς μεταφορές. Οι εταιρείες μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για τη μετακόμιση στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά, οι μεταφορικές μας συχνά αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Μεταφορές με ανυψωτικό μηχάνημα

  • Αμπαλάζ, συσκευασία & αποθήκευση

  • Μεταφορά εμπορευμάτων

  • Μεταφορά έργων τέχνης

  • Ειδικές Συσκευασίες για εύθραυστα αντικείμενα

  • Εναέριες, οδικές & θαλάσσιες μεταφορές

  • Εκτελωνισμό

  • Door to Door

  • Ασφαλιστικά Προγράμματα

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των διεθνών μεταφορών και εγγυώνται άμεσες και αξιόπιστες μεταφορές. Ο εξοπλισμός, καθώς και οι υπηρεσίες τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία προγραμματισμού των διεθνών μεταφορών.

Όσο για το κόστος, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις πιο οικονομικές μεταφορικές εταιρείες, εύκολα και γρήγορα, για να φέρουν εις πέρας κάθε περίπτωση στις διεθνείς μεταφορές, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για διεθνείς μεταφορές;

Για εγχώριες, αλλά και διεθνείς μεταφορές, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις καλύτερες μεταφορικές στην περιοχή σου, εύκολα και γρήγορα. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν οικονομικά πακέτα για μεταφορές εξωτερικού, για κάθε σου ανάγκη. Είναι αξιόπιστοι και αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και σου δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης των αντικειμένων σου, σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές από έμπειρους μεταφορείς, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές εξωτερικού από μεταφορικές στην περιοχή σου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σχετικά άρθρα

Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τα Καλύτερα Tips πριν Πακετάρεις!

Η μετακόμιση στο εξωτερικό, είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή είτε μετακομίζεις μόνος σου είτε με όλη την οικογένεια.

Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,54 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Διεθνείς Μεταφορές

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κόκκας
83 αξιολογήσεις

Ο κ. Κόκκας έχει ένα έμπειρο και εργατικό επιτελείο υπαλλήλων/μεταφορέων, αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τα πολύ φιλότιμα δύο παιδιά του, καθώς και τον Γιάννη, υπήκοο τρίτης χώρας, με ιδιαίτερη εμπειρία στις μεταφορές και σωματική αντοχή. Γενικώς έμεινα πολύ ευχαριστημένος, ήταν όλοι επαγγελματίες και εργατικοί, μένοντας στον χώρο για όσο χρόνο χρειάστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί μια αρκετά δύσκολη μετακόμιση.

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντίνος Μπούρας
50 αξιολογήσεις

Άριστη δουλειά, άριστος επαγγελματίας ο κ. Μπούρας και οι συνεργάτες του. Η δουλειά ολοκληρώθηκε μέσα σε 20 λεπτά, η ποιότητα της εργασίας άριστη, και πραγματικά ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Αγιασσώτης
18 αξιολογήσεις

Μείναμε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Αγιασσώτη!

Douleutaras.gr λογότυπο
ΑΧΕΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
13 αξιολογήσεις

Δεν εχω λογια. ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Λία Ανω Γλυφαδα

Douleutaras.gr λογότυπο
Θανάσης Πλέστης
1 αξιολόγηση

Καλή και άμεση επικοινωνία. Γρήγορη ανταπόκριση. Καλές τιμές

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για την κατηγορία Διεθνείς μεταφορές

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
180 αξιολογήσεις

Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας μετακόμισης για όλες τις περιπτώσεις στις διεθνείς μεταφορές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

RDT Group International Transport

Θεσσαλονίκη
18 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας RDT Group International Transport με έδρα την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει παντός τύπου μεταφορές-μετακομίσεις σε όλη την χώρα.
 

CNTransport Χριστοδούλου Νίκος

Πειραιάς
3 αξιολογήσεις

Με λένε Νίκο Χριστοδούλου και είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας CNTransport και αναλαμβάνουμε τη Μετακόμιση Επαγγελματικού Χώρου. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα, την αμεσότητα και τη συνέπεια, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του εξοπλισμού σας με ασφάλεια, στις πιο προσιτές τιμές.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Διεθνείς Μεταφορές - Μεμονωμένα αντικείμενα
Εκτελέστηκε από
RDT Group I.
Περιγραφή εργασίας
Μετακόμιση από:
Ελλάδα
Μετακόμιση σε:
Γερμανία
Η μεταφορά αφορά:
Μεμονωμένα αντικείμενα
Υπηρεσίες αποθήκευσης:
Όχι
Πότε θέλεις να γίνει η μεταφορά;
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες Κόστος: 419,00€
Διεθνείς Μεταφορές - Μεμονωμένα αντικείμενα
Εκτελέστηκε από
Θανάσης Φ.
Περιγραφή εργασίας
Μετακόμιση από:
Ελλάδα
Μετακόμιση σε:
Αγγλία
Η μεταφορά αφορά:
Μεμονωμένα αντικείμενα
Υπηρεσίες αποθήκευσης:
Όχι
Πότε θέλεις να γίνει η μεταφορά;
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες Κόστος: 350,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές