Διεθνείς μεταφορές

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Διεθνείς Μεταφορές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Οι διεθνείς μεταφορές, δεν αποτελούν μία εύκολη υπόθεση τόσο στην οργάνωση όσο και στην πραγματοποίησή τους. Η παρουσία μίας εξειδικευμένης μεταφορικής εταιρείας που αναλαμβάνει μεταφορές σε παγκόσμιο επίπεδο, κρίνεται απαραίτητη.

Τα στάδια που ακολουθείς διαφέρουν από εκείνα των απλών εγχώριων μεταφορών και των μετακομίσεων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν οι κανόνες διεθνούς δικαίου που πρέπει να τηρηθούν και ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων που πρέπει να συγχρονιστεί. Τα φορτία είτε αποτελούν εμπορεύματα είτε οικοσυσκευές και προσωπικά αντικείμενα, πρέπει να φτάσουν με ασφάλεια και με βάση το χρονοδιάγραμμα στον τόπο παράδοσης.

Ολόκληρη η διαδικασία φαντάζει βουνό, όμως οι μεταφορικές μας για να σε βοηθήσουν να οργανωθείς και να προετοιμαστείς για μία τέτοια διαδικασία, μας απάντησαν σε βασικά ερωτήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν στην πορεία. Ποια είναι αυτά;

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η μεταφορική εταιρεία στις διεθνείς μεταφορές;

Κάθε μεταφορική εταιρεία που σέβεται τις ανάγκες των πελατών της, οφείλει να τηρεί μία συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να αντιληφθεί τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών και να προτείνει το καλύτερο πακέτο μετακόμισης για διεθνείς μεταφορές. Παρακάτω, βρίσκονται τα βασικά βήματα που ακολουθούν οι μεταφορικές μας στις διεθνείς μετακομίσεις:

 • Πραγματογνωμοσύνη από έμπειρο σύμβουλο μεταφορών: Ελέγχει τα είδη που επιθυμείτε να μεταφέρετε και κάνει εκτίμηση του όγκου τους.
 • Ορισμός των κατάλληλων μέσων για την μεταφορά του φορτίου: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών ή εμπορευματοκιβώτιο.
 • Επιλογή του τρόπου μεταφοράς: Ανάλογα με το αν χρειάζεται εκτελωνισμό ή όχι.
 • Υλικά για την συσκευασία των φορτίων: Για την ασφαλή μεταφορά τους.
 • Ενημέρωση για την παράδοση: Συμφωνία για τον τόπο και για την τοποθέτηση του φορτίου στον χώρο που επιθυμείτε.

Αφού πραγματοποιηθούν οι πρώτες ενέργειες για την οργάνωση των διεθνών μεταφορών, επόμενο βήμα είναι να επιλεγούν οι υπηρεσίες που είναι απαραίτητες ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλής παραλαβή και παράδοση των φορτίων του ιδιοκτήτη.

Ποιες υπηρεσίες διαθέτει μία μεταφορική εταιρεία για τις διεθνείς μεταφορές;

Οι μεταφορικές εταιρείες, προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες ανάλογα με τις δυνατότητες που έχουν και τις ανάγκες που μπορούν να ικανοποιήσουν. Οι πελάτες, επιλέγουν τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στον προϋπολογισμό τους και παράλληλα εκπληρώνουν τις μεταφορικές τους ανάγκες. Ενδεικτικά, οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, μάς ανέφεραν κάποιες από τις υπηρεσίες τους:

 • Ανυψωτικό Μηχάνημα
 • Αμπαλάζ, Συσκευασία & Αποθήκευση
 • Μεταφορά εμπορευμάτων
 • Μεταφορά έργων τέχνης
 • Ειδικές Συσκευασίες
 • Εναέριες, Οδικές & Θαλάσσιες Μεταφορές
 • Εκτελωνισμό
 • Door to Door
 • Ασφαλιστικά Προγράμματα

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των διεθνών μεταφορών και εγγυώνται ότι άμεσες και αξιόπιστες μεταφορές. Ο εξοπλισμός καθώς και οι υπηρεσίες τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία προγραμματισμού των διεθνών μεταφορών.

Ακόμη, κατανοούν ότι οι διεθνείς μεταφορές προϋποθέτουν έξοδα στα οποία πολλοί πελάτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Οι τιμές στις διεθνείς μεταφορές, όπως προαναφέρθηκε διαφοροποιούνται ανά εταιρεία. Ωστόσο, στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τις πιο φθηνές μεταφορικές εταιρείες οι οποίες θα φέρουν εις πέρας τις διεθνείς μεταφορές σου, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου που αναλαμβάνουν διεθνείς μεταφορές αλλά και εγχώριες, με εγγυημένα αποτελέσματα. Με ελάχιστα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στις διεθνείς μεταφορές από τις πιο έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες εταιρείες μεταφορών στην περιοχή σου

Γεωργία Κυριαζή - Τσιαούση
20 αξιολογήσεις
Άμεσοι, οικονομικοί, προσεκτικοί, συνεπείς και οργανωμένοι!
Δημήτρης Αγιασσώτης
18 αξιολογήσεις
Μείναμε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Αγιασσώτη!
Δημήτριος Κόκκας
66 αξιολογήσεις
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Ιωάννης Παντελιάς
1 αξιολόγηση
Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Η δουλειά έγινε απρόσκοπτα και γρήγορα!
Γιάννης Φραγκογιάννης
3 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ
53 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα!
Σχετικά άρθρα
Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία, που αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει