Διεθνείς μεταφορές

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Διεθνείς Μεταφορές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Οι διεθνείς μεταφορές, δεν αποτελούν μια εύκολη υπόθεση. Τόσο στην οργάνωση, όσο και στην πραγματοποίησή τους, η παρουσία μιας εξειδικευμένης μεταφορικής εταιρείας που αναλαμβάνει μεταφορές εξωτερικού σε παγκόσμιο επίπεδο, κρίνεται απαραίτητη.

Τα στάδια που ακολουθείς διαφέρουν από εκείνα των απλών εγχώριων μεταφορών και των μετακομίσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν οι κανόνες διεθνούς δικαίου που πρέπει να τηρηθούν και ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων που πρέπει να συγχρονιστεί.

Οι μεταφορικές μας, που αναλαμβάνουν υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές, απάντησαν στις πιο κρίσιμες ερωτήσεις και μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε. Έτσι, μοιραζόμαστε μαζί σου κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακομίσεις στο εξωτερικό.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η μεταφορική εταιρεία στις διεθνείς μεταφορές;

Η ασφάλεια στις διεθνείς μεταφορές είναι μεγίστης σημασίας και γι’ αυτό, πρέπει η εταιρεία που αναλαμβάνει να έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση των διαδικασιών. Πολύ περιληπτικά, η διαδικασία που ακολουθείται για μεταφορές στο εξωτερικό είναι οι εξής:

1. Πραγματογνωμοσύνη από έμπειρο σύμβουλο μεταφορών: Ελέγχει τα είδη που επιθυμείς να μεταφέρεις και κάνει εκτίμηση του όγκου τους.

2. Ορισμός των κατάλληλων μέσων για την μεταφορά του φορτίου: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών, ή εμπορευματοκιβώτιο.

3. Επιλογή του τρόπου μεταφοράς: Ανάλογα με το αν χρειάζεται εκτελωνισμό, ή όχι.

4. Υλικά για την συσκευασία των φορτίων: Για την ασφαλή μεταφορά τους.

5. Ενημέρωση για την παράδοση: Συμφωνία για τον τόπο και για την τοποθέτηση του φορτίου στο χώρο που επιθυμείς.

Αφού πραγματοποιηθούν οι πρώτες ενέργειες για την οργάνωση των διεθνών μεταφορών, επόμενο βήμα είναι να επιλεγούν οι υπηρεσίες που είναι απαραίτητες, ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλής παραλαβή και παράδοση των φορτίων του ιδιοκτήτη.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει μια μεταφορική μας εταιρεία για διεθνείς μεταφορές;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις έμπειρες και αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες για διεθνείς μεταφορές. Οι εταιρείες μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για τη μετακόμιση στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά, οι μεταφορικές μας συχνά αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Μεταφορές με ανυψωτικό μηχάνημα

  • Αμπαλάζ, συσκευασία & αποθήκευση

  • Μεταφορά εμπορευμάτων

  • Μεταφορά έργων τέχνης

  • Ειδικές Συσκευασίες για εύθραυστα αντικείμενα

  • Εναέριες, οδικές & θαλάσσιες μεταφορές

  • Εκτελωνισμό

  • Door to Door

  • Ασφαλιστικά Προγράμματα

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των διεθνών μεταφορών και εγγυώνται άμεσες και αξιόπιστες μεταφορές. Ο εξοπλισμός, καθώς και οι υπηρεσίες τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία προγραμματισμού των διεθνών μεταφορών.

Όσο για το κόστος, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις πιο οικονομικές μεταφορικές εταιρείες, εύκολα και γρήγορα, για να φέρουν εις πέρας κάθε περίπτωση στις διεθνείς μεταφορές, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για διεθνείς μεταφορές;

Για εγχώριες, αλλά και διεθνείς μεταφορές, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις καλύτερες μεταφορικές στην περιοχή σου, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη σχετική φόρμα, ώστε να πάρεις προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες, άμεσα.

Οι μεταφορικές μας είναι αξιολογημένες για τις υπηρεσίες τους κι έτσι μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά, ότι η εργασία σου πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες. Μπορούν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την οργάνωση της μετακόμισης στο εξωτερικό, μέχρι την ολοκλήρωση και την εγκατάστασή σου στη νέα τοποθεσία.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και πάρε τις καλύτερες προσφορές από μεταφορικές στην περιοχή σου, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες εταιρείες μεταφορών στην περιοχή σου

Δημήτριος Τ.
362 αξιολογήσεις
Πολυ καλή εξυπηρέτηση και συνεννόηση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ Μ.
164 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά. Οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες
DIRTY JOBS Β.
145 αξιολογήσεις
Ο κ. Καραπατης ηταν ο μονος που επισκεφθηκε το χωρο πριν δωσει προσφορα. Πολυ καλη σχεση κοστους ποιοτητας. Συνεπεστατος. Πολυ ευχαριστημ...
Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις
Στην ωρα του και στην τιμη που ειχαμε κλεισει απο το τηλεφωνο
Αλέξανδρος Κ.
100 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και εξυπηρετικός. Παρόλο που άλλαξα πολλές φορές το πλάνο μου, με εξυπηρέτησε. Δεν παραπονέθηκε.
Σπυρίδων Μ.
88 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Οι μεταφορείς που έφερε ήταν άριστοι, πρόσεξαν τα αντικείμενα και γενικά δεν χρειά...
Σχετικά άρθρα
Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία, που αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει