Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Διεθνείς μεταφορές

Βρες αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες για διεθνείς μεταφορές & πάρε προσφορές σε ανταγωνιστικές τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις Διεθνείς Μεταφορές!
 

Οι διεθνείς μεταφορές, δεν αποτελούν μια εύκολη υπόθεση. Τόσο στην οργάνωση, όσο και στην πραγματοποίησή τους, η παρουσία μιας εξειδικευμένης μεταφορικής εταιρείας που αναλαμβάνει μεταφορές εξωτερικού σε παγκόσμιο επίπεδο, κρίνεται απαραίτητη.

Τα στάδια που ακολουθείς διαφέρουν από εκείνα των απλών εγχώριων μεταφορών και των μετακομίσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν οι κανόνες διεθνούς δικαίου που πρέπει να τηρηθούν και ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων που πρέπει να συγχρονιστεί.

Οι μεταφορικές μας, που αναλαμβάνουν υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές, απάντησαν στις πιο κρίσιμες ερωτήσεις και μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε. Έτσι, μοιραζόμαστε μαζί σου κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακομίσεις στο εξωτερικό.

 

 

Παράγοντες κόστους

Απόσταση

Η απόσταση είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τον καθορισμό του κόστους, που αφορά μία μετακόμιση στο εξωτερικό.

Όταν πρόκειται για διεθνείς μεταφορές, το κόστος εξαρτάται και από τις μέρες που θα χρειαστούν, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Η μετακόμιση αφορά την Ευρώπη ή άλλη ήπειρο; Όπως είναι αναμενόμενο οι υπερατλαντικές μεταφορές, κοστίζουν σημαντικά περισσότερο από τις μετακομίσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ακόμα και εντός Ευρώπης το κόστος μεταβάλλεται,  αν σκοπεύεις να μετακομίσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω των διαφορετικών γραφειοκρατικών μηχανισμών που συνδέονται με μία μετακόμιση σε άλλη χώρα.

Οι φόροι και οι εισφορές που θα χρειαστεί να πληρώσεις, μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Τετραγωνικά σπιτιού και Αντικείμενα

Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας είναι το μέγεθος του χώρου προς μετακόμιση, καθώς και τα αντικείμενα που σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου.

Ένας πρώτος προσδιορισμός του αριθμού των αντικειμένων γίνεται δηλώνοντας τον τύπο του σπιτιού, δηλαδή αν πρόκειται για γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι, ώστε να καταλάβει ο επαγγελματίας για τι περίπου μεγέθους μετακόμιση πρόκειται.

Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού η μεταφορική εταιρεία μπορεί να υπολογίσει προσεγγιστικά το μέγεθος οικοσκευής και να σου δώσει μία αρχική τιμή.

Ένα δυάρι, συνήθως έχει 7-10 πολύ μεγάλα αντικείμενα όπως κρεβάτι, καναπές, οικιακές συσκευές κτλ, ενώ ένα τριάρι θα έχει περίπου 10-15 τεμάχια και ένα τεσσάρι πιθανότατα πάνω από 15.

Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*

Προσωπικό

Τα άτομα που θα χρειαστείς να σε βοηθήσουν είναι επίσης σημαντικός παράγοντας σε μία μετακόμιση.

Το κόστος κυμαίνεται περίπου σε 30-50€/άτομο*.

Αμπαλάρισμα

Τα υλικά με τα οποία θα συσκευάσεις τα αντικείμενα που επιθυμείς να πάρεις μαζί σου, πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά μιας και αφορούν μετακόμιση στο εξωτερικό.

Οι έμπειρες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν πάντα την επιλογή αμπαλαρίσματος με δικά τους υλικά (κούτες, φελιζόλ, αεροπλαστ κτλ), αλλά μπορείς να αναζητήσεις και τις τιμές των υλικών, ώστε να αναλάβεις την συσκευασία, πριν έρθει η μεταφορική στο χώρο σου.

Σίγουρα, σε περίπτωση που συσκευάσεις τα πράγματα μόνος σου, χρειάζεται προσεκτική μελέτη για τα υλικά και τον τρόπο αμπαλαρίσματος κάθε αντικειμένου, ώστε να αντέξει τη μεταφορά.

Ανυψωτικό μηχάνημα

Είναι υποχρεωτικά απαραίτητο σε περίπτωση που μένεις σε όροφο και ο χώρος για το κατέβασμα των μεγάλων αντικειμένων είναι περιορισμένος.

Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 40-90 €*,εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές κυμαίνεται συνολικά στα 80-150€*.

Πακέτα μετακόμισης

Πολλές μεταφορικές διαθέτουν έτοιμα και φθηνά πακέτα μετακομίσεων για εξωτερικό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σου.

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζεις πως, σε πολλές χώρες ζητούν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ή κάποιος εγγυητής.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί μία μεταφορική εταιρεία στις διεθνείς μεταφορές;

Η ασφάλεια στις διεθνείς μεταφορές είναι μεγίστης σημασίας και γι’ αυτό, πρέπει η εταιρεία που αναλαμβάνει να έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση των διαδικασιών. Πολύ περιληπτικά, η διαδικασία που ακολουθείται για μεταφορές στο εξωτερικό είναι οι εξής:

1. Πραγματογνωμοσύνη από έμπειρο σύμβουλο μεταφορών: Ελέγχει τα είδη που επιθυμείς να μεταφέρεις και κάνει εκτίμηση του όγκου τους.

2. Ορισμός των κατάλληλων μέσων για την μεταφορά του φορτίου: Φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών, ή εμπορευματοκιβώτιο.

3. Επιλογή του τρόπου μεταφοράς: Ανάλογα με το αν χρειάζεται εκτελωνισμό, ή όχι.

4. Υλικά για την συσκευασία των φορτίων: Για την ασφαλή μεταφορά τους.

5. Ενημέρωση για την παράδοση: Συμφωνία για τον τόπο και για την τοποθέτηση του φορτίου στο χώρο που επιθυμείς.

Αφού πραγματοποιηθούν οι πρώτες ενέργειες για την οργάνωση των διεθνών μεταφορών, επόμενο βήμα είναι να επιλεγούν οι υπηρεσίες που είναι απαραίτητες, ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλής παραλαβή και παράδοση των φορτίων του ιδιοκτήτη.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για μετακομίσεις εξωτερικού & διεθνείς μεταφορές;

Οι μεταφορές εξωτερικού παρουσιάζουν μεγάλη πολυπλοκότητα, σε σχέση με τις μεταφορές εσωτερικού. Έτσι, είναι φυσικό οι τιμές να ξεκινούν από πιο υψηλά επίπεδα. Για μια πλήρη μετακόμιση σπιτιού σε χώρες της Ευρώπης, οι τιμές ξεκινούν περίπου στα 500€ και μπορούν να φτάσουν τα 1500€, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Όσο μεγαλύτερος ο όγκος των αντικειμένων και όσο περισσότερο προσωπικό χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η εργασία, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και η τιμή. Ωστόσο, μεταφορές εμπορευμάτων και διεθνείς μεταφορές για διάφορα φορτία, μπορεί να ξεκινούν και από πιο χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά, μπορείς να μεταφέρεις φορτία σε παλέτες με τιμές, γύρω στα 300€.

Μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, ώστε να μάθεις το ακριβές ποσό για την περίπτωσή σου, από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες εξωτερικού. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, για κάθε είδος μετακόμισης ή μεταφοράς αντικειμένων στο εξωτερικό.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Δημοφιλείς υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει μια μεταφορική μας εταιρεία για διεθνείς μεταφορές;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις έμπειρες και αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες για διεθνείς μεταφορές. Οι εταιρείες μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για τη μετακόμιση στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά, οι μεταφορικές μας συχνά αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Μεταφορές με ανυψωτικό μηχάνημα

  • Αμπαλάζ, συσκευασία & αποθήκευση

  • Μεταφορά εμπορευμάτων

  • Μεταφορά έργων τέχνης

  • Ειδικές Συσκευασίες για εύθραυστα αντικείμενα

  • Εναέριες, οδικές & θαλάσσιες μεταφορές

  • Εκτελωνισμό

  • Door to Door

  • Ασφαλιστικά Προγράμματα

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των διεθνών μεταφορών και εγγυώνται άμεσες και αξιόπιστες μεταφορές. Ο εξοπλισμός, καθώς και οι υπηρεσίες τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία προγραμματισμού των διεθνών μεταφορών.

Όσο για το κόστος, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις πιο οικονομικές μεταφορικές εταιρείες, εύκολα και γρήγορα, για να φέρουν εις πέρας κάθε περίπτωση στις διεθνείς μεταφορές, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για διεθνείς μεταφορές;

Για εγχώριες, αλλά και διεθνείς μεταφορές, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τις καλύτερες μεταφορικές στην περιοχή σου, εύκολα και γρήγορα. Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν οικονομικά πακέτα για μεταφορές εξωτερικού, για κάθε σου ανάγκη. Είναι αξιόπιστοι και αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και σου δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης των αντικειμένων σου, σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για διεθνείς μεταφορές από έμπειρους μεταφορείς, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές εξωτερικού από μεταφορικές στην περιοχή σου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σχετικά άρθρα

Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τα Καλύτερα Tips πριν Πακετάρεις!

Η μετακόμιση στο εξωτερικό, είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή είτε μετακομίζεις μόνος σου είτε με όλη την οικογένεια.

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Διεθνείς Μεταφορές

Douleutaras.gr λογότυπο

Πολυ καλή εξυπηρέτηση και συνεννόηση

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
185 reviews

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, ευχάριστοι και ευγενικοί!

φωτογραφία επαγγελματία

Ο κ. Καραπατης ηταν ο μονος που επισκεφθηκε το χωρο πριν δωσει προσφορα. Πολυ καλη σχεση κοστους ποιοτητας. Συνεπεστατος. Πολυ ευχαριστημ...

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
147 reviews

Στην ωρα του και στην τιμη που ειχαμε κλεισει απο το τηλεφωνο

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
146 reviews

άψογος επαγγελματίας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα , έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ...................

Douleutaras.gr λογότυπο

Η δουλεια εγινε πολυ καλα με μια μικρη καθυστερηση.

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για την κατηγορία Διεθνείς μεταφορές

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Δημήτριος Κ.

Διεθνείς μεταφορές - Δήμος Αρριανών
74 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών εδώ και χρόνια, έχοντας σημαντική εμπειρία σε κάθε είδους υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείτε, για ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς διεθνείς μεταφορές, αλλά και μετακομίσεις εξωτερικού, προσφέροντας οικονομικά πακέτα τιμών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες για όλους τους πελάτες μας, ώστε να ξέρουν ότι μπορούν να μας εμπιστεύονται. Για ασφαλείς μεταφορές εξωτερικού, είμαστε στη διάθεσή σας!

Δημήτριος Λ.

Διεθνείς μεταφορές - Θεσσαλονίκη
65 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων για όλες τις μεταφορές εξωτερικού που αναλαμβάνουμε. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.

ΣΤΕΛΙΟΣ Κ.

Διεθνείς μεταφορές - Αθήνα
19 reviews

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές εξωτερικού για οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες, χρησιμοποιώντας σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Είμαστε έμπειροι στον τομέα των μεταφορών, όπου μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε διεθνείς μεταφορές για φορτία, με προσιτά πακέτα προσφορών. Είμαστε διαθέσιμοι για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Ιωάννης Τ.

Διεθνείς μεταφορές - Βύρωνας
18 reviews

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών εδώ και 40 χρόνια, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για μετακομίσεις εξωτερικού και διεθνείς μεταφορές. Αναλαμβάνουμε μεταφορές σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, προσφέροντας συσκευασία, ανύψωση αντικειμένων και άλλα. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε τη μετακόμισή σας!

ΚΩΣΤΑΣ Κ.

Διεθνείς μεταφορές - Ίλιον
72 reviews

Η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών, όπου αναλαμβάνουμε μεταφορές για οικιακές ανάγκες, αλλά και μεταφορές εμπορευμάτων και εξοπλισμών. Μπορούμε να φροντίσουμε για τις διεθνείς μεταφορές αντικειμένων της επιλογής σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εγγυώμαστε ασφαλείς μεταφορές με προσιτό κόστος και είμαστε διαθέσιμοι, για να σας αποδείξουμε γιατί είμαστε από τις πρώτες επιλογές στις μεταφορικές εταιρείες εξωτερικού.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές