Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόρτες: Πώς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή;

Η τοποθέτηση των κατάλληλων ρολών ασφαλείας είναι πολύ σημαντική για την θωράκιση επαγγελματικών και οικιακών χώρων.  Τοποθετούνται στις διόδους ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος, δηλαδή στις πόρτες, στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα και καθιστούν τον χώρο απροσπέλαστο. Και οι γκαραζόπορτες διαθέτουν παρόμοια χρήση με τα ρολά και συνήθως τοποθετούνται σε οικίες, θωρακίζοντας τα γκαράζ τους.

Η επιλογή του κατάλληλου ρολού ασφαλείας, πραγματοποιείται με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχει ο κάθε καταναλωτής αλλά και τον προϋπολογισμό του. Υπάρχουν διαφορετικά είδη ρολών ασφαλείας για να επιλέξεις. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρολά ασφαλείας για σπίτια και καταστήματα.

Τύποι Ρολών Ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια ενώ παράλληλα να είναι λειτουργικά με βάση τις ανάγκες του κάθε κτιρίου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου ρολού ασφαλείας:

Δικτυωτά, Κλειστού Τύπου ή Διάτρητα Ρολά Ασφαλείας;

  • Τα δικτυωτά ρολά, είναι ένα πλέγμα από κάγκελα το οποίο εξυπηρετεί συνήθως καταστήματα που επιθυμούν να φαίνεται η βιτρίνα τους όπως καταστήματα ένδυσης. Η τιμή τους, είναι οικονομική και γι’ αυτό και πολλά καταστήματα τα επιλέγουν.
  • Τα ρολά κλειστού τύπου, είναι σαν μεταλλικός τοίχος και παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Μειονέκτημα είναι, ότι αν αφορά επαγγελματικό χώρο περιορίζουν εντελώς την ορατότητα στο εσωτερικού του χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση, αποτελούν εξαιρετική επιλογή.
  • Τα διάτρητα ρολά, ξεχωρίζουν για την προστασία που προσφέρουν. Σίγουρα, δεν δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου αν και αφήνουν λίγο φως να εισέλθει μέσα από τις τρυπίτσες. Εάν βασική σου προτεραιότητα, είναι η ασφάλεια και όχι η όψη του καταστήματός σου, τότε αποτελούν ιδανική επιλογή.

Αυτόματα ή Χειροκίνητα Ρολά Ασφαλείας;

  • Αυτόματα ρολά ασφαλείας: Τα αυτόματα ρολά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν μέσω τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου. Τα περισσότερα κλειδώνουν ότι κατέβουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκωθούν άμα κάποιος επιχειρήσει να τα σηκώσει. Βέβαια, επειδή λειτουργούν με ρεύμα, υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία σε περιπτώσεις διακοπής, όπου η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει χειροκίνητα.
  • Χειροκίνητα ρολά ασφαλείας: Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα, άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη κι αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μειονέκτημά τους είναι ότι τα περισσότερα κλειδώνουν με κάποιο λουκέτο, το οποίο αν καταφέρει κάποιος να το σπάσει, εισβάλει πολύ εύκολα στον χώρο.

Γιατί να επιλέξεις ρολά για γκαραζόπορτες;

Τα ρολά για γκαραζόπορτες, χρησιμοποιούνται πλέον από τους περισσότερους που επιθυμούν την προστασία και θωράκιση του γκαράζ του σπιτιού ή του επαγγελματικού τους χώρου. Ο βασικός λόγος, που επιλέγονται τα ρολά για γκαραζόπορτες είναι ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μία γκαραζόπορτα. Η στιβαρότητα και το γεγονός ότι είναι κλειστά και συμπαγή, ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς να νιώθεις στον χώρο σου. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι οι χαμηλές τους τιμές.

Πέρα από τα ρολά και οι γκαραζόπορτες αποτελούν ιδανική επιλογή για να θωρακίσεις τον χώρο σου προσφέροντας παράλληλα μία ασφαλή θέση στα οχήματά σου. Η τοποθέτησή τους, αποτελεί απλή διαδικασία για τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Παρακάτω θα βρεις όλα τα είδη και τους μηχανισμούς γκαραζόπορτας που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

3 Βασικά Είδη Γκαραζόπορτας

Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες στις γκαραζόπορτες, οι μονοκόμματες, οι σπαστές(πτυσσόμενες) και τα ρολά γκαραζόπορτες. Κάθε μία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Οι περισσότεροι δίνουν σημασία στον κόστος και την αισθητική ως παράγοντες επιλογής της κατάλληλης γκαραζόπορτας και άλλοι στην ασφάλεια.

Παρακάτω, θα βρεις τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο ειδών που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή σου:

Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες: Είναι πιο οικονομικές από τις πτυσσόμενες αλλά όταν τις ανοίγεις πρώτα βγαίνουν ένα μέτρο έξω και μετά ανεβαίνουν στην οροφή. Άρα, δεν γίνεται να υπάρχει δεύτερο αμάξι έξω από την γκαραζόπορτα γιατί δεν θα ανοίγει. Διαθέτουν αυτόματο και χειροκίνητο μηχανισμό ενώ παράλληλα συνδυάζουν λειτουργικότητα με όμορφη όψη.

Στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, τα ελατήρια αντιστάθμισης που διαθέτουν, απαιτούν αντικατάσταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο χρόνος αντικατάστασης των ελατηρίων εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης της γκαραζόπορτας.

Σπαστές Γκαραζόπορτες: Εφαρμόζουν σε όλα τα ανοίγματα του γκαράζ και εξοικονομούν χώρο καθώς ανοίγουν κατακόρυφα προς τα επάνω. Αποτελούνται από οριζόντια πάνελς και κατά το άνοιγμα τα πάνελ μπαίνουν στο εσωτερικό του γκαράζ στην οροφή. Αποτελεί δημοφιλή επιλογή, καθώς δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο, εφαρμόζει παντού ενώ παράλληλα συνδυάζει αισθητική με αθόρυβη λειτουργία.  

Ρολά Γκαραζόπορτες:  Τα τελευταία χρόνια, προτιμώνται από πολλού καταναλωτές καθώς συνδυάζουν χαμηλή τιμή με μέγιστη ασφάλεια ενώ είναι πλήρως λειτουργικά. Διαθέτει μικρές απαιτήσεις στους χώρους εγκατάστασης και ποικιλία στους μηχανισμούς λειτουργίας. Ένας επαγγελματίας τεχνικός από την πλατφόρμα μας, μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου υλικού και το τελικό αποτέλεσμα να προσφέρει προστασία και αντοχή.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν την επάνδρωση του σπιτιού και του καταστήματός σου με ρολά υψηλής ποιότητας και την θωράκιση του γκαράζ του σπιτιού σου με την κατάλληλη γκαραζόπορτα. Οι τεχνικοί μας, πέρα από το να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή στα ρολά ασφαλείας, μπορούν να σε βοηθήσουν στην επισκευή τους εφόσον έχουν φθαρεί αλλά και την συντήρησή τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση ρολών ασφαλείας για σπίτια ή καταστήματα και θα λάβεις προσφορές για τιμές από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην  περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Άμεση εξυπηρέτηση!
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Σχετικές υπηρεσίες