Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Τελευταία ενημέρωση: 20/7/2018

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες: Τί επιλογές έχεις;

Η τοποθέτηση ρολών ασφαλείας είναι πρωτίστης σημασίας για την ασφάλεια των οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Ψάχνεις για ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες; Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται στις διόδους ενός σπιτιού ή καταστήματος, δηλαδή στις πόρτες, στις μπαλκονόπορτες, τα παράθυρα και το γκαράζ.

Ποια είναι τα βασικά είδη στα ρολά ασφαλείας;

Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από εσένα. Τα σημαντικότερα είδη στα ρολά ασφαλείας είναι τα εξής:

Διάτρητα ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται συνήθως από λαμαρίνα. Παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και στεγανότητα στο χώρο. Δίνουν περιορισμένη ορατότητα και φωτισμό στο εσωτερικό του χώρου.

Ρολά Τζαμωτά- αλουμινίου:

Συνδυάζουν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διάφανο υλικό ακριλίκ. Είναι η πλέον ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς προσφέρουν το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα.

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου:

Κλείνουν χωρίς να αφήνουν πρόσβαση στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν στο εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

Θερμοηχομονωτικά ρολά:

Προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ συνοδεύονται και από μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία έναντι στις καιρικές συνθήκες και τους εξωτερικούς παράγοντες.

Δικτυωτά ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται από μασίφ σίδερο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στο χώρο. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα με βιτρίνα.

Πυράντοχα ρολά λαμαρίνας:

Τα συγκεκριμένα ρολά είναι πολύ ανθεκτικά. Προσφέρουν πυροπροστασία και χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε βιομηχανικούς χώρους

Μπορείς να χειριστείς τα ρολά ασφαλείας με δύο τρόπους:

Ο αυτόματος τρόπος απαιτεί την παρουσία τηλεχειριστηρίου και δεν επιτρέπει την χειροκίνητη κίνηση του ρολού από τη στιγμή που θα κλείσει. Ο τρόπος αυτός προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα ρολά του χώρου σου.

Ο χειροκίνητος τρόπος, είναι πιο εύκολα προσβάσιμος, όμως παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία χειρισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Τι ισχύει για τις Γκαραζόπορτες;

Στις γκαραζόπορτες μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις μονοκόμματες, τις σπαστές, με κλίση, με πλευρικό άνοιγμα, με ρολό και στις γκαραζόπορτες οροφής.

Οι σταθερές και σπαστές γκαραζόπορτες τοποθετούνται σε γκαράζ σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, σε αποθηκευτικούς χώρους κοκ. Τα βασικότερα είδη τους είναι δύο:

Η οικιακή μονοκόμματη γκαραζόπορτα:

Τοποθετείται σε γκαράζ οικιακού χώρου που υπάρχει μονό ή καθόλου δοκάρι. Όπως αναφέρεται και στο όνομά της, ανοίγει μονοκόμματα, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στην είσοδο του σπιτιού.

Η πολύσπαστη γκαραζόπορτα: 

Χρησιμοποιείται τόσο σε οικιακούς όσο και σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρει προστασία, ανθεκτικότητα και ηχομόνωση στο χώρο, ενώ η λειτουργία της είναι αθόρυβη. Διαθέτει μεγάλη γκάμα και ποικιλία στα σχέδια και στα υλικά και μπορούν να συνδυαστεί τόσο με αυτόματα όσο και χειροκίνητα συστήματα χειρισμού.

Οι τιμές στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες δεν είναι σταθερές αλλά κυμαίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και το βαθμό ευκολίας τοποθέτησης. Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να σε ενημερώσει για τα είδη και τους μηχανισμούς των ρολών ασφαλείας και των γκαραζόπορτων και να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση και την σωστή εφαρμογή τους στα ανοίγματα του χώρου σου.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά είδη στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες, ώστε να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

πολύ ικανοποιημένος

Αλέξανδρος S.
217 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπής στο χρόνο τοποθέτησης και άψογη εργασία.

παρα πολυ καλη εκτος της τιμης,.,.,.,..,

Παρα πολυ καλος επαγγελματιας.

Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!

KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Ακριβής στο ραντεβού μας,έγιναν όλες οι εργασίες που συμφωνήθηκαν.Ο Μηνάς εκτός από καλός στη δουλειά του, σου εξηγεί οποιαδήποτε απορία ...

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας & Γκαραζόπορτας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος S. Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Ίλιον
217 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των ρολών ασφαλείας και εδώ και 12 χρόνια, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης γκαραζόπορτας και ρολών ασφαλείας και εγγυόμαστε προστασία του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου καθώς και λειτουργικότητα. Οι τιμές με τοποθέτηση στα ρολά ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό των πελατών.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής με την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Κλειδ. Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα ρολλά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες, αλλά και τις πόρτες ασφάλειάς, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!
Παναγιώτης Κ. Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτα για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα.
Παρασκευή Π. Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Νίκαια
31 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας, γκαραζόπορτας και πόρτας ασφαλείας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει