Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόρτες: Τί επιλογές έχεις;

Ψάχνεις για ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες; Μετά τα κουφώματα τα ρολά ασφαλείας και η γκαραζόπορτα είναι το επόμενο μέσο θωράκισης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου από εξωτερικούς εισβολείς. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται στις διόδους ενός σπιτιού ή καταστήματος, δηλαδή στις πόρτες, στις μπαλκονόπορτες, τα παράθυρα και το γκαράζ. Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από εσένα. Αντίστοιχα, στις γκαραζόπορτες μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις μονοκόμματες, τις σπαστές, με κλίση, με πλευρικό άνοιγμα, με ρολό και στις γκαραζόπορτες οροφής. 

Οι τιμές στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες δεν είναι σταθερές αλλά κυμαίνονται. Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να σε ενημερώσει για τα είδη και τους μηχανισμούς των ρολών ασφαλείας και των γκαραζόπορτων και να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση και την σωστή εφαρμογή τους στα ανοίγματα του χώρου σου. Εμείς, ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας για τις επιλογές που έχεις σε είδη και τα στοιχεία που ξεχωρίζουν το ένα είδος από το άλλο ώστε να κάνουμε την διαδικασία της επιλογής ευκολότερη για εσένα.

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας & Γκαραζόπορτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Στέλιος Ζούλιας
3 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την συνέπεια στο ραντεβού του κι από την εργασία την οποία μου έκανε.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
GAS ENERGY
38 Αξιολογήσεις
Τεχνικοί Αττικής
105 Αξιολογήσεις
Πέτρος Μαυρουδής
71 Αξιολογήσεις
Η προσφορά ήταν συμφέρουσα και ο χρόνος έναρξης των εργασιών πολύ σύντομος. Ηταν συνεπείς στις υποσχέσεις του και παρέδωσε το έργο στις προθεσμίες που είχε, ήταν πολυ συνενοήσιμος στα ραντεβού του. Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας δεν δουλευει ο ιδιος σαν υδραυλικός αλλά έχει 2 συνεργάτες. Αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό, απλά το αναφέρω. Στα πλαίσια της συμφωνίας ήταν να γκρεμίσουν το μπάνιο προκειμένου να περάσουν σωληνώσεις για το καινούργιο. Ο βοηθός ήρθε την πρώτη μέρα με ενα κομπρεσέρ πολύ μεγάλο σε μέγεθος για μια τέτοια εργασία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξηλώσει ολόκληρο τον τοίχο και να μου δημιουργήσει έξτρα μερεμέτι. Την επόμενη μέρα ήρθε με μικρότερο εργαλείο. Δεν με ενόχλησε τόσο πολύ η ζημιά που προκάλεσε, αυτό είναι ίσως μέσα στα πλαίσια της δουλειάς, αλλά περισσότερο πως προσπαθούσε να με πεισει πως αυτό ηταν "απόλυτα λογικό¨ να συμβεί. Μια απλή συγγνώμη θα ήταν πιο ειλικρινής. Την ποιότητα της δουλειάς δεν είμαι σε θέση να την αξιολογήσω, είναι πολύ νωρίς.
ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ
26 Αξιολογήσεις
Εδωσε την πιο οικονομική τιμή και υποσχέθηκε την πιο σύντομη παράδοση του έργου. Ηταν τυπικός στους χρόνους του, έκανε ότι υποσχέθηκε και ποιοτικά η κουζίνα είναι μια χαρα. Στην επιλογή των υλικών δεν είχα αναριθμητες επιλογές, μου έφερε μια σειρά δειγμάτων για ντουλάπια και μια για πάγκο, αλλά αυτό δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα λόγω χαμηλής τιμής και γρήγορου χρόνου παράδοσης.
Γιώργος Γερούκης
5 Αξιολογήσεις
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές