No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

Τοποθέτησε Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες Κορυφαίας Ποιότητας στο Σπίτι ή το Κατάστημά σου με Αξιολογημένο Τεχνικό. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρολά ασφαλείας, Γκαραζόπορτες
 • Ρολά ασφαλείας
 • Γκαραζόπορτες
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/9/2020

Πλήρης οδηγός για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες

Θέλεις να επενδύσεις στην ασφάλεια του σπιτιού, του καταστήματος ή του επαγγελματικού σου χώρου; Τα ρολά ασφαλείας τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα, προκειμένου να προσφέρουν αντιδιαρρηκτική προστασία

Εάν πάλι θέλεις να έχεις ένα ασφαλές γκαράζ, υπάρχουν οι γνωστές σε όλους μας γκαραζόπορτες, αλλά και τα ρολά γκαραζόπορτες, που κατασκευάζονται ακριβώς για να καλύψουν την ανάγκη για προστασία της περιουσίας σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στα ρολά ασφαλείας και τις πόρτες γκαράζ. Μπορούν να μελετήσουν τον χώρο σου και να σε προμηθεύσουν με κορυφαία ρολά καταστημάτων και σπιτιών, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και τη συντήρηση των ρολών ασφαλείας σου, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Για να κάνεις την καλύτερη επιλογή, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό που ακολουθεί και συγκεντρώνει πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας οι ειδικοί.

Ποιες είναι οι τιμές για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες με τοποθέτηση;

 • Ρολά ασφαλείας με τοποθέτηση από 150€

 • Γκαραζόπορτες με τοποθέτηση από 225€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το τελικό κόστος εξαρτάται από παράγοντες, όπως το υλικό κατασκευής. Οι ειδικοί προτείνουν να παίρνεις προσφορές, μετά από μελέτη επαγγελματιών ειδικά για τον χώρο σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες κάθε είδους και ψάχνεις τις καλύτερες τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα προσωποποιημένες προσφορές για ρολά καταστημάτων ή σπιτιών και γκαραζόπορτες από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!​​​​

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας & Γκαραζόπορτας

Από ποιους παράγοντες επηρεάζονται οι τιμές για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες;

Το εύρος τιμών στην αγορά για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες είναι πολύ μεγάλο, καθώς το κόστος τους επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι:

 • Οι διαστάσεις του συστήματος

 • Ο μηχανισμός χειρισμού 

 • Το υλικό κατασκευής και η εταιρεία που θα επιλέξεις

Σχετικά με τον μηχανισμό, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι ο χειροκίνητος μηχανισμός έχει χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν είναι εξίσου πρακτικός με τον αυτόματο. Συγκεκριμένα, οι τιμές για μοτέρ γκαραζόπορτας έχει τιμές ξεκινούν περίπου στα 250€.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στα ρολά ασφαλείας;

Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες του δικού σου χώρου.

Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση:

1. Διάτρητα ρολά ασφαλείας: Αποτελούνται, συνήθως, από λαμαρίνα. Παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και στεγανότητα στον χώρο. Δίνουν περιορισμένη ορατότητα και φωτισμό στο εσωτερικό του χώρου.

2. Ρολά τζαμωτά-αλουμινίου: Συνδυάζουν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διάφανο υλικό ακριλίκ. Είναι η ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς προσφέρουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα.

3. Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου: Κλείνουν χωρίς να αφήνουν πρόσβαση στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν στο εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

4. Θερμοηχομονωτικά ρολά: Προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ συνοδεύονται και από μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία απέναντι στις καιρικές συνθήκες και τους εξωτερικούς παράγοντες.

5. Δικτυωτά ρολά ασφαλείας: Αποτελούνται από μασίφ σίδερο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στον χώρο. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα με βιτρίνα.

6. Πυράντοχα ρολά λαμαρίνας: Τα συγκεκριμένα ρολά είναι πολύ ανθεκτικά. Προσφέρουν πυροπροστασία και χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε βιομηχανικούς  χώρους.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για γκαραζόπορτες;

Τα συνηθέστερα είδη γκαραζόπορτας στην αγορά είναι: οι γκαραζόπορτες οροφής (μονοκόμματες ή σπαστές), οι γκαραζόπορτες ρολά, οι γκαραζόπορτες με πλευρικό άνοιγμα, οι ανοιγόμενες γκαραζόπορτες και οι συρόμενες γκαραζόπορτες.

Αναλυτικότερα:

1. Γκαραζόπορτα οροφής: Το συγκεκριμένο είδος γκαραζόπορτας ανοίγει κάθετα προς τα πάνω και εφαρμόζει στην οροφή, εξοικονομώντας έτσι χώρο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο τύπους γκαραζόπορτας οροφής:

 • Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες, βγαίνουν με κλίση περίπου ένα μέτρο προς τον εξωτερικό χώρο του γκαράζ και μετά ανεβαίνουν και εφαρμόζουν στην οροφή. Συνεπώς, το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι τοποθετημένο σε απόσταση από την γκαραζόπορτα, ώστε αυτή να μπορεί να ανοίξει και να επιτρέψει τη διέλευσή του.

 • Σπαστή γκαραζόπορτα: Αποτελείται ουσιαστικά από οριζόντια πάνελ. Όταν την ανοίγεις, τα πάνελ κινούνται κατακόρυφα προς το πάνω και τοποθετούνται στην οροφή του γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την πιο σύγχρονη πρόταση για οικιακό γκαράζ, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πλήρως τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του γκαράζ. 

γκαραζόπορτες
2. Γκαραζόπορτα ρολό:
Μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή λόγω του χαμηλού κόστους και της εύκολης τοποθέτησής της. Διατίθεται σε ποικιλία μηχανισμών λειτουργίας και σχεδίων, ώστε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Οι γκαραζόπορτες ρολά ανοίγουν κάθετε προς τα πάνω και δεν καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του γκαράζ. 

3. Γκαραζόπορτα με πλευρικό άνοιγμα - ανοιγόμενες γκαραζόπορτες: Η πλευρική κίνηση του συγκεκριμένου είδου γκαραζόπορτας αφήνει αρκετό χώρο ώστε να μπορεί να διέλθει από αυτή τόσο το αυτοκίνητο, όσο κι ένας πεζός. Στην αγορά, θα τις βρεις με ηλεκτρικό ή χειροκίνητο μηχανισμό.

4. Γκαραζόπορτα με ανοιγόμενα φύλλα και συρόμενη γκαραζόπορτα: Οι δύο αυτοί τύποι γκαραζόπορτας είναι ιδανικοί για προσθήκη γκαραζόπορτας στην εξωτερική περίφραξη ενός σπιτιού ή πολυκατοικίας. Όταν δεν υπάρχει αρκετός πλαϊνός χώρος για συρόμενη επιλογή ή για το άνοιγμα των φύλλων μιας ανοιγόμενης πόρτας χώρου στάθμευσης, υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης αναδιπλούμενης γκαραζόπορτας, ο μηχανισμός της οποίας επιτρέπει την βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου.

Ποιες επιλογές υπάρχουν για χειρισμό ρολών ασφαλείας - γκαραζόπορτας;

Τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες προσφέρουν δύο επιλογές χειρισμού: τον αυτόματο ή ηλεκτρικό / ηλεκτροκίνητο χειρισμό και τον χειροκίνητο μηχανισμό.

Συγκεκριμένα:

 • Ο αυτόματος χειρισμός απαιτεί την παρουσία τηλεχειριστηρίου και δεν επιτρέπει την χειροκίνητη κίνηση του ρολού από τη στιγμή που θα κλείσει. Ο τρόπος αυτός προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα ρολά του χώρου σου. Επίσης, προσφέρει άνεση και ευκολία χρήσης, ακόμα και από απόσταση.

 • Ο χειροκίνητος μηχανισμός για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες είναι πιο οικονομικός και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία χειρισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ωστόσο, δεν είναι εξίσου βολικός στη χρήση, όπως ο ηλεκτρικός μηχανισμός.

Ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για πόρτες γκαράζ;

Στις περισσότερες πόρτες γκαράζ το κυρίως υλικό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κτίσματος και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή γκαραζόπορτας είναι τα εξής:

 • Ξύλο

 • Μασίφ Ξύλο

 • Αλουμίνιο

 • Γαλβανισμένο ατσάλι

 • Πλαστικοποιημένη λαμαρίνα

γκαραζόπορτες

Τι να προσέξεις στην επιλογή γκαραζόπορτας;

Σε μια τόσο σημαντική αγορά, όπως της πόρτας γκαράζ (ή των ρολών ασφαλείας), είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή πριν την τελική επιλογή. Τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξεις είναι:

1. Κάνε έρευνα αγοράς: Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που αναλαμβάνουν γκαραζόπορτες με την τοποθέτησή τους στον χώρο της επιλογής σου. Είναι καλό να δεις διαφορετικές τιμές (στο διαδίκτυο ή σε φυσικά καταστήματα).

2. Βρες το είδος γκαραζόπορτας που σου ταιριάζει: Να βάλεις συρόμενες γκαραζόπορτες, ανοιγόμενες γκαραζόπορτες ή οροφής; Η ασφάλεια του γκαράζ σου είναι πολύ σημαντική για να την αφήσεις στην τύχη. Μπορεί να είδες μια οικονομική γκαραζόπορτα που σου αρέσει και οπτικά, αλλά πώς ξέρεις αν είναι η κατάλληλη για σένα; Πάρε τη γνώμη εξειδικευμένων τεχνιτών, αφού μελετήσουν τις ανάγκες σου. 

3. Πάρε προσφορές ειδικά για σένα: Αφού μιλήσεις με επαγγελματίες, μπορείς να πάρεις προσφορές ειδικά για τον χώρο σου. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα προϊόντα για κατοικίες και για επαγγελματικούς χώρους.

4. Μελέτησε το ζήτημα του χειρισμού: Σίγουρα, ο χειροκίνητος μηχανισμός ανοίγματος είναι πιο οικονομικός από τον αυτόματο. Όμως, ο αυτόματος θα σε γλιτώσει από τον κόπο να ανοίγεις και να κλείνεις τη γκαραζόπορτα μόνος σου κάθε φορά. Ειδικά αν πρόκειται για μια βαριά πόρτα, ίσως αξίζει να επενδύσεις στον αυτόματο χειρισμό.

Ψάχνεις ρολά ασφαλείας ή πόρτες γκαράζ για το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Εμείς θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές με τοποθέτηση, ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σου!

4,68 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Ρολών Ασφαλείας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος SmartRoll
373 αξιολογήσεις

Από τους καλύτερους μάστορες που έχουμε συνεργαστει ο Αλέξανδρος, ευγενικός, συνεπής, χαμογελαστός και πάντα με θετική σκέψη.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
42 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματιας και ευγενεστατος ανθρωπος ! Συστηνεται ανεπιφυλακτα για καθε εργασια .

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
42 αξιολογήσεις

Συνεπής, συνεργασιμος , αξιόπιστος, γνώστης της εργασίας.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
42 αξιολογήσεις

Προσεκτική δουλειά. Άψογη συννενόηση.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
42 αξιολογήσεις

Ο άνθρωπος που ήρθε έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά ενώ η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή. Ως επαγκελματίας ήταν αρκετά προσεκτικός και δούλεψε με συνέπεια και καθαριώτητα. Οσο αφορά για τη τιμή της επισκευής το ακριβές ποσό δεν το θυμάμαι γιατί έχουν περάσει πολλές ημέρες αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι επειδή δεν χρειάστικαν αξιόλογα ανταλακτικά παρά μόνο κάτι βίδες η τιμή ήταν λίγο τσουχτερή. Δεν έχω άλλη εμπηρεία από επισκευή γκαραζόπορτας και ίσως κάνω λάθος, αλλά καλό θα ήταν να μου εξηγούσαν τον τρόπο κοστολόγησης της επισκευής, όπως όταν πάμε σε ένα συνεργείο το αυτοκίνητο που κάθε τμήμα της εργασίας σου λένε αναλυτικά τη κοστολόγηση. Πάντος και αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η επισκευή έγινε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με συνέπεια και ευγένεια.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος SmartRoll

Δυτικά Προάστια Αθήνας
373 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των ρολών ασφαλείας και εδώ και 12 χρόνια, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης γκαραζόπορτας και ρολών ασφαλείας και εγγυόμαστε προστασία του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου καθώς και λειτουργικότητα. Οι τιμές με τοποθέτηση στα ρολά ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό των πελατών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Χρήστου και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των κουφωμάτων και των τεχνικών εργασιών αλλά συγχρόνως καλύπτω μία ευρεία γκάμα τεχνικών εργασιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εξειδικεύομαι σε οποιαδήποτε εργασία αφορά Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες‎. Η πείρα και η τεχνογνωσία μου, μου δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρίνομαι ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις, άμεσα και υπεύθυνα.
 

EXPRESS ROLL

Κέντρο Αθήνας
200 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες‎, με 24 ώρες σέρβις εδώ και 15χρόνια, δίνοντας ασφαλείς και μακροχρόνιες λύσεις για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Τάσος Μποτζούρογλου

Θεσσαλονίκη
26 αξιολογήσεις

Είμαι ο Τάσος Μποτζούρογλου και είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας που ασχολείται με Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες για την οικία ή την επιχείρησή σας. Αντιμετωπίζω τους πελάτες μου με σεβασμό, συνέπεια και εχεμύθεια, παραδίδοντας πάντα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα διατηρώντας παράλληλα ένα προσιτό κόστος υπηρεσιών.

Νίκος Βουλγαρίδης

Νότια Προάστια Αθήνας
24 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με 25ετή εμπειρία στα ρολλά ασφαλείας και στις γκαραζόπορτες παρέχει με επαγγελματισμό τις υπηρεσίες της, με βασικό σκοπό της, την ικανοποίηση των πελατών της. Πραγματοποιούμε τοποθετήσεις, επισκευές και συντηρήσεις και εγγυόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές