Ρολά Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για να επιλέξεις τα κατάλληλα ρολά ασφαλείας

Η τοποθέτηση των κατάλληλων ρολών ασφαλείας είναι πολύ σημαντική είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε για οικιακό. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή βασίζεται στις ανάγκες που θέλει ο κάθε καταναλωτής να καλύψει αλλά και στο χρηματικό ποσό που επιθυμεί να διαθέσει.

Τι πρέπει όμως να γνωρίζει κάποιος για να επιλέξει τα κατάλληλα εργαλεία;

Δικτυωτά ή κλειστού τύπου ρολά ασφαλείας;

  • Τα δικτυωτά ρολά, είναι ένα πλέγμα από κάγκελα το οποίο εξυπηρετεί συνήθως καταστήματα που επιθυμούν να φαίνεται η βιτρίνα τους όπως καταστήματα ένδυσης.
  • Τα ρολά κλειστού τύπου, είναι σαν μεταλλικός τοίχος και παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Μειονέκτημα είναι, ότι αν αφορά επαγγελματικό χώρο περιορίζουν εντελώς την ορατότητα στο εσωτερικού του χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση, αποτελούν εξαιρετική επιλογή.

Αυτόματα ή χειροκίνητα ρολά ασφαλείας;

  • Αυτόματα ρολά ασφαλείας: Τα αυτόματα ρολά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν μέσω τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου. Τα περισσότερα κλειδώνουν ότι κατέβουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκωθούν άμα κάποιος επιχειρήσει να τα σηκώσει. Βέβαια, επειδή λειτουργούν με ρεύμα, υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία σε περιπτώσεις διακοπής, όπου η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει χειροκίνητα.


  • Χειροκίνητα ρολά ασφαλείας: Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα, άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη κι αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μειονέκτημά τους είναι ότι τα περισσότερα κλειδώνουν με κάποιο λουκέτο, το οποίο αν καταφέρει κάποιος να το σπάσει, εισβάλει πολύ εύκολα στον χώρο.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στο αντικείμενο και πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.
Σωστός και εξυπηρετικός σε όλα τόσο στη δουλειά του όσο και στις λύσεις που προσφέρει!
Εξαιρετική δουλειά και συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες