Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες: Τί επιλογές έχεις;

Η τοποθέτηση ρολών ασφαλείας είναι πρωτίστης σημασίας για την ασφάλεια των οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Ψάχνεις για ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες; Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται στις διόδους ενός σπιτιού ή καταστήματος, δηλαδή στις πόρτες, στις μπαλκονόπορτες, τα παράθυρα και το γκαράζ.

Ποια είναι τα βασικά είδη στα ρολά ασφαλείας;

Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από εσένα. Τα σημαντικότερα είδη στα ρολά ασφαλείας είναι τα εξής:

Διάτρητα ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται συνήθως από λαμαρίνα. Παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και στεγανότητα στο χώρο. Δίνουν περιορισμένη ορατότητα και φωτισμό στο εσωτερικό του χώρου.

Ρολά Τζαμωτά- αλουμινίου:

Συνδυάζουν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διάφανο υλικό ακριλίκ. Είναι η πλέον ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς προσφέρουν το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα.

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου:

Κλείνουν χωρίς να αφήνουν πρόσβαση στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν στο εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

Θερμοηχομονωτικά ρολά:

Προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ συνοδεύονται και από μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία έναντι στις καιρικές συνθήκες και τους εξωτερικούς παράγοντες.

Δικτυωτά ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται από μασίφ σίδερο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στο χώρο. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα με βιτρίνα.

Πυράντοχα ρολά λαμαρίνας:

Τα συγκεκριμένα ρολά είναι πολύ ανθεκτικά. Προσφέρουν πυροπροστασία και χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε βιομηχανικούς χώρους

Μπορείς να χειριστείς τα ρολά ασφαλείας με δύο τρόπους:

Ο αυτόματος τρόπος απαιτεί την παρουσία τηλεχειριστηρίου και δεν επιτρέπει την χειροκίνητη κίνηση του ρολού από τη στιγμή που θα κλείσει. Ο τρόπος αυτός προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα ρολά του χώρου σου.

Ο χειροκίνητος τρόπος, είναι πιο εύκολα προσβάσιμος, όμως παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία χειρισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Τι ισχύει για τις Γκαραζόπορτες;

Στις γκαραζόπορτες μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις μονοκόμματες, τις σπαστές, με κλίση, με πλευρικό άνοιγμα, με ρολό και στις γκαραζόπορτες οροφής.

Οι σταθερές και σπαστές γκαραζόπορτες τοποθετούνται σε γκαράζ σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, σε αποθηκευτικούς χώρους κοκ. Τα βασικότερα είδη τους είναι δύο:

Η οικιακή μονοκόμματη γκαραζόπορτα:

Τοποθετείται σε γκαράζ οικιακού χώρου που υπάρχει μονό ή καθόλου δοκάρι. Όπως αναφέρεται και στο όνομά της, ανοίγει μονοκόμματα, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στην είσοδο του σπιτιού.

Η πολύσπαστη γκαραζόπορτα: 

Χρησιμοποιείται τόσο σε οικιακούς όσο και σε βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρει προστασία, ανθεκτικότητα και ηχομόνωση στο χώρο, ενώ η λειτουργία της είναι αθόρυβη. Διαθέτει μεγάλη γκάμα και ποικιλία στα σχέδια και στα υλικά και μπορούν να συνδυαστεί τόσο με αυτόματα όσο και χειροκίνητα συστήματα χειρισμού.

Οι τιμές στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες δεν είναι σταθερές αλλά κυμαίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και το βαθμό ευκολίας τοποθέτησης. Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να σε ενημερώσει για τα είδη και τους μηχανισμούς των ρολών ασφαλείας και των γκαραζόπορτων και να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση και την σωστή εφαρμογή τους στα ανοίγματα του χώρου σου.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά είδη στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες, ώστε να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας & Γκαραζόπορτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
πολύ ικανοποιημένος
Αλέξανδρος S.
198 αξιολογήσεις
Ήταν συνεπής στο χρόνο τοποθέτησης και άψογη εργασία.
Rol.
95 αξιολογήσεις
Παρα πολυ καλος επαγγελματιας.
E. ROLL
84 αξιολογήσεις
παρα πολυ καλη εκτος της τιμης,.,.,.,..,
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Ακριβής στο ραντεβού μας,έγιναν όλες οι εργασίες που συμφωνήθηκαν.Ο Μηνάς εκτός από καλός στη δουλειά του, σου εξηγεί οποιαδήποτε απορία ...
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει