Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση

Τοποθέτησε Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες Κορυφαίας Ποιότητας στο Σπίτι ή το Κατάστημά σου με Αξιολογημένο Τεχνικό. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρολά ασφαλείας, Γκαραζόπορτες
 • Ρολά ασφαλείας
 • Γκαραζόπορτες
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2019

Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Τα ρολά ασφαλείας είναι χρήσιμα για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα, προκειμένου να προσφέρουν αντιδιαρρηκτική προστασία. Έπειτα, υπάρχουν οι γνωστές σε όλους μας γκαραζόπορτες, αλλά και τα ρολά γκαραζόπορτες, που είναι πολύ σημαντικές κατασκευές για λόγους ασφαλείας.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για κάθε είδος γκαραζόπορτας, αλλά και για ρολά ασφαλείας, είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σου. Είτε χρειάζεσαι ρολά καταστημάτων, είτε για το σπίτι, είναι βέβαιο ότι θα βρουν τη λύση που χρειάζεσαι.

Από ποιους παράγοντες επηρεάζονται οι τιμές για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες;

Οι συνήθεις τιμές για συστήματα με ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες κυμαίνονται στα 400-3000€. Όπως καταλαβαίνεις, το εύρος τιμών είναι πολύ μεγάλο, γιατί το κόστος επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες. Οι διαστάσεις του συστήματος είναι, αναμφίβολα ένας παράγοντας που καθορίζει την τιμή.

Έπειτα, σημασία έχει το υλικό κατασκευής για τα ρολά γκαραζόπορτες, αλλά και η κατασκευαστική εταιρεία. Όμως, σημαντικό ρόλο έχει ο μηχανισμός που θα επιλέξεις για το σύστημα. Ο χειροκίνητος μηχανισμός έχει τη χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν είναι εξίσου πρακτικός με τον αυτόματο. Το μοτέρ για τη γκαραζόπορτα έχει τιμές που ξεκινούν, περίπου στα 250€.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στα ρολά ασφαλείας;

Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από εσένα. Τα σημαντικότερα είδη στα ρολά ασφαλείας είναι τα εξής:

1. Διάτρητα ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται, συνήθως, από λαμαρίνα. Παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και στεγανότητα στο χώρο. Δίνουν περιορισμένη ορατότητα και φωτισμό στο εσωτερικό του χώρου.

2. Ρολά τζαμωτά- αλουμινίου:

Συνδυάζουν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διάφανο υλικό ακριλίκ. Είναι η ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς προσφέρουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα.

3. Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου:

Κλείνουν χωρίς να αφήνουν πρόσβαση στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν στο εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

4. Θερμοηχομονωτικά ρολά:

Προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ συνοδεύονται και από μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία απέναντι στις καιρικές συνθήκες και τους εξωτερικούς παράγοντες.

5. Δικτυωτά ρολά ασφαλείας:

Αποτελούνται από μασίφ σίδερο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στο χώρο. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα με βιτρίνα.

6. Πυράντοχα ρολά λαμαρίνας:

Τα συγκεκριμένα ρολά είναι πολύ ανθεκτικά. Προσφέρουν πυροπροστασία και χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε βιομηχανικούς χώρους.

Ποιες είναι οι επιλογές σου για το χειρισμό των ρολών ασφαλείας;

 • Ο αυτόματος χειρισμός απαιτεί την παρουσία τηλεχειριστηρίου και δεν επιτρέπει την χειροκίνητη κίνηση του ρολού από τη στιγμή που θα κλείσει. Ο τρόπος αυτός προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα ρολά του χώρου σου. Επίσης, προσφέρει άνεση και ευκολία χρήσης, ακόμα και από απόσταση.

 • Ο χειροκίνητος μηχανισμός για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες είναι πιο οικονομικός και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία χειρισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ωστόσο, δεν είναι εξίσου βολικός στη χρήση, όπως ο ηλεκτρικός μηχανισμός.

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας & Γκαραζόπορτας

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες. Μπορούν να μελετήσουν το χώρο σου και να σε προμηθεύσουν με κορυφαία ρολά καταστημάτων και σπιτιών, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και τη συντήρηση των ρολών ασφαλείας σου, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες κάθε είδους και ψάχνεις τις καλύτερες τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για ρολά καταστημάτων ή σπιτιών από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Ρολών Ασφαλείας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος S.
282 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας,ανταποκρίθηκε αμέσως.Την ιδια μέρα πήρε τα μέτρα και σε 3 μερες ηταν τοποθετημένο το ρολό ασφαλείας. Τον συστήνω ανεπ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
267 αξιολογήσεις

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ (VALUE FOR MONEY).ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΒΓΙΚΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜ…

φωτογραφία επαγγελματία
E. ROLL
171 αξιολογήσεις

Αλλαγη πυκνωτη σε μηχανισμο γκαραζοπορτες ,λιπανση ρουλεμαν πορτας ρυθμιση ραγας

φωτογραφία επαγγελματία

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!

φωτογραφία επαγγελματία
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Άμεση εξυπηρέτηση, την ίδια ακριβώς ημέρα και τέλεια δουλειά. Θα σας ξαναπροτιμήσουμε!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος S.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Ίλιον
282 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ρολών ασφαλείας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, αλλά και να φροντίζουμε για τη σωστή τοποθέτησή τους στο χώρο. Αναλαμβάνουμε εργασίες για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Αν ψάχνετε για γκαραζόπορτες τιμές με τοποθέτηση, είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Παιανία
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής με την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.

Κλειδ.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Νέα Ιωνία
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα ρολλά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες, αλλά και τις πόρτες ασφάλειάς, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Παρασκευή Π.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Νίκαια
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες για γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας για σπίτια και καταστήματα, όπως τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να αναλάβουμε την εργασία σας και να τη φέρουμε εις πέρας άμεσα και με ασφάλεια. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει εργασίες για γκαραζόπορτες σε τιμές πολύ προσιτές. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Παναγιώτης Κ.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες - Τοποθέτηση - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτα για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές