Ρολά Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Ασφαλείας: Πώς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή;

Η τοποθέτηση των κατάλληλων ρολών ασφαλείας είναι πολύ σημαντική για την θωράκιση επαγγελματικών και οικιακών χώρων.  Τοποθετούνται στις διόδους ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος, δηλαδή στις πόρτες, στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα και καθιστούν τον χώρο απροσπέλαστο.

Η επιλογή του κατάλληλου ρολού ασφαλείας, πραγματοποιείται με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχει ο κάθε καταναλωτής αλλά και τον προϋπολογισμό του. Υπάρχουν διαφορετικά είδη ρολών ασφαλείας για να επιλέξεις. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρολά ασφαλείας για σπίτια και καταστήματα.

Τύποι Ρολών Ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια ενώ παράλληλα να είναι λειτουργικά με βάση τις ανάγκες του κάθε κτιρίου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου ρολού ασφαλείας:

Δικτυωτά, Κλειστού Τύπου ή Διάτρητα Ρολά Ασφαλείας;

  • Τα δικτυωτά ρολά, είναι ένα πλέγμα από κάγκελα το οποίο εξυπηρετεί συνήθως καταστήματα που επιθυμούν να φαίνεται η βιτρίνα τους όπως καταστήματα ένδυσης. Η τιμή τους, είναι οικονομική και γι’ αυτό και πολλά καταστήματα τα επιλέγουν.
  • Τα ρολά κλειστού τύπου, είναι σαν μεταλλικός τοίχος και παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Μειονέκτημα είναι, ότι αν αφορά επαγγελματικό χώρο περιορίζουν εντελώς την ορατότητα στο εσωτερικού του χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση, αποτελούν εξαιρετική επιλογή.
  • Τα διάτρητα ρολά, ξεχωρίζουν για την προστασία που προσφέρουν. Σίγουρα, δεν δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου αν και αφήνουν λίγο φως να εισέλθει μέσα από τις τρυπίτσες. Εάν βασική σου προτεραιότητα, είναι η ασφάλεια και όχι η όψη του καταστήματός σου, τότε αποτελούν ιδανική επιλογή.

Αυτόματα ή Χειροκίνητα Ρολά Ασφαλείας;

  • Αυτόματα ρολά ασφαλείας: Τα αυτόματα ρολά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν μέσω τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου. Τα περισσότερα κλειδώνουν ότι κατέβουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκωθούν άμα κάποιος επιχειρήσει να τα σηκώσει. Βέβαια, επειδή λειτουργούν με ρεύμα, υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία σε περιπτώσεις διακοπής, όπου η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει χειροκίνητα.
  • Χειροκίνητα ρολά ασφαλείας: Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα, άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη κι αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μειονέκτημά τους είναι ότι τα περισσότερα κλειδώνουν με κάποιο λουκέτο, το οποίο αν καταφέρει κάποιος να το σπάσει, εισβάλει πολύ εύκολα στον χώρο.

Γιατί να επιλέξεις ρολά για γκαραζόπορτες;

Τα ρολά για γκαραζόπορτες, χρησιμοποιούνται πλέον από τους περισσότερους που επιθυμούν την προστασία και θωράκιση του γκαράζ του σπιτιού ή του επαγγελματικού τους χώρου. Ο βασικός λόγος, που επιλέγονται τα ρολά για γκαραζόπορτες είναι ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μία γκαραζόπορτα. Η στιβαρότητα και το γεγονός ότι είναι κλειστά και συμπαγή, ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς να νιώθεις στον χώρο σου. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι οι χαμηλές τους τιμές.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν την επάνδρωση του σπιτιού και του καταστήματός σου με ρολά υψηλής ποιότητας και ασφαλείας. Οι τεχνικοί μας, πέρα από το να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή στα ρολά ασφαλείας, μπορούν να σε βοηθήσουν στην επισκευή τους εφόσον έχουν φθαρεί αλλά και την συντήρησή τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση ρολών ασφαλείας για σπίτια ή καταστήματα και θα λάβεις προσφορές για τιμές από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην  περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Άμεση εξυπηρέτηση!
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Σχετικές υπηρεσίες