20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 στην κατηγορία Πατώματα

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Στέλιος Βουργουτζής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η Quality Floors αναλαμβάνει την τοποθέτηση παρκέ πατώματος στον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον χώρο τα τελευταία 40 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και πολύ μεράκι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς ένα όμορφο και διαχρονικό αποτέλεσμα, ντύνοντας τον χώρο σας με την ομορφιά και την οικειότητα του ξύλου. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με τα πατώματα και τα δάπεδά σας, σε όλα τα στάδια από μελέτη του χώρου έως την διαμόρφωση και την ολοκλήρωσή του. Σε κάθε εργασία μου, φροντίζω να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου, χρησιμοποιώ τις τεχνικές μου γνώσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία, επιτυχώς. Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των κατασκευών σε νέες ή παλιότερες κατοικίες, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για πατώματα και δάπεδα. Είμαστε έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί και μπορούμε να εξασφαλίζουμε για εσάς το πάτωμα των ονείρων σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που εγγυώνται όμορφα αισθητικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε άμεσα τις λύσεις που αναζητάτε για τα πατώματα και τα δάπεδά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία και εμείς την διαθέτουμε και την χρησιμοποιούμε για την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ευγένεια στον χαρακτήρα του προσωπικού μας και εξασφαλίζουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Αγγελακόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Με πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών κάνοντας την κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια εύκολη υπόθεση. Η εξειδικευμένη ομάδα μας φέρνει πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα τόσο ως προς την ποιότητα της εργασίας όσο και ως προς τον χρόνο ολοκλήρωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι ο Αθανάσιος Γαβριήλ ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Ξύλινα Δάπεδα Α. Γαβριήλ” που ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπλίντου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω τρίψιμο και γυάλισμα για πατώματα και δάπεδα με μεγάλη υπευθυνότητα μεράκι και συνέπεια. Είμαι έμπειρος τεχνικός και μπορώ να αντιληφθώ άμεσα τις ανάγκες ενός χώρου και να προτείνω λειτουργικές και υψηλής ποιότητας λύσεις. Διαθέτω συνεπείς και αξιόπιστους συναδέλφους και μπορούμε να αναλάβουμε κάθε σας αίτημα και να παραδώσουμε τέλεια αποτελέσματα.Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει την ανακατασκευή των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και αξιόπιστα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε εγγύηση κατασκευής. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Τζιόλας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Είμαι ο Αλέξανδρος Τζιόλας και προτείνει άμεσες λύσεις για τις ανακατασκευές πατωμάτων και δαπέδων, για τον χώρο της αρεσκείας σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ευθύνη. Εξυπηρετώ πελάτες στο Κερατσίνι αλλά και τις γύρω περιοχές. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιώ και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας. Το αποτέλεσμα θα είναι στον χρόνο και την ποιότητα που έχει συμφωνηθεί. Είμαι στη διάθεση σας, έτοιμος να δώσω μία προσφορά για τον χώρο σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Κυρκόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής του πατώματος του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1953 και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμων να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικότερα, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πατώματα για τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξειδικευμένο εξοπλισμό και εγγυόμαστε λειτουργικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αθήνα Αττική 105 52

Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την υποβολή και την υλοποίηση προτάσεων με γνώμονα τη διαμόρφωση ενός χώρου άκρως λειτουργικού, με υψηλή αισθητική, ασφαλούς και ξεχωριστού με βάση τη δική σας προσωπικότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Νικολάου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση μου παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξύλινων πατωμάτων για το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών και των ανακατασκευών από το 2012. Προσφέρω σύγχρονες και εγγυημένες εφαρμογές, για ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και κομψό για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό, με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας κάνω μία προσφορά που θα ταιριάζει στα μέτρα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ίλιον Αττική 131 21

Δίνω οριστικές και ολοκληρωμένες λύσεις ανακατασκευής για τα πατώματα και τα δάπεδα του γραφείου ή του σπιτιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και πάντοτε σεβόμενος τον προσωπικό του χώρο. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα  - 20 επαγγελματίες