Εγγύηση Εργασίας Douleutaras

Θέλουμε να είσαι ευχαριστημένος με κάθε επαγγελματία που βρίσκεις στο Douleutaras. Αλλά επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη και οι επαγγελματίες είναι άνθρωποι, μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Έτσι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι, η ομάδα του Douleutaras είναι εδώ για σένα!

H "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras"

Συμμεριζόμαστε τη δέσμευση των επαγγελματιών μας να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Γι 'αυτό και με την "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras", προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγγύηση καλής εξυπηρέτησης. 

Η "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras" χρησιμεύει για την προστασία σου σε περίπτωση προβλημάτων με τον επαγγελματία που έχεις προσλάβει μέσω του Douleutaras.gr, όπως σε περιπτώσεις που η εργασία δεν ολοκληρώνεται, ή δεν γίνεται όπως συμφωνήθηκε. Ωστόσο, προτού υποβάλεις το αίτημά σου για επιστροφή χρημάτων, πρέπει να έχεις υπόψη ότι ισχύει μόνο σε περίπτωση συμμόρφωσης με τους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης του Douleutaras.gr.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εφόσον η εργασία σου ολοκληρώθηκε με τρόπο που διαφέρει σημαντικά από την αρχική σου συμφωνία με τον επαγγελματία ή δεν ολοκληρώθηκε καθόλου, η "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras" σου παρέχει κάλυψη μέχρι 2.500 € (Εξαιρούνται συγκεκριμένες εργασίες που μπορείς να δεις αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις). 

Πώς λειτουργεί

Κατά την πρόσληψη οποιουδήποτε επαγγελματία από το Douleutaras.gr, προσπάθησε να λάβεις τα πάντα γραπτώς: τη συμφωνία σου με τον επαγγελματία, το ποσό που θα σε χρεώσει, τις εργασίες που θα κάνει, τιμολόγια, αποδείξεις κλπ. Αυτό θα καταστήσει σαφές τι συμφώνησες με τον επαγγελματία και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συνέβη όταν μας ενημερώσεις για το περιστατικό. Μόλις μας ενημερώσεις, αρχικά θα προσπαθήσουμε να σε φέρουμε σε επαφή με τον επαγγελματία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα. 

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να υποβάλεις ένα αίτημα για επιστροφή χρημάτων;

Εάν έχεις διαφωνία με έναν επαγγελματία και θέλεις να υποβάλεις αίτημα για επιστροφή χρημάτων που πιστεύεις ότι μπορεί να καλύπτεται από την "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras", μπορείς να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα εδώ, αφού ελέγξεις τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Μόλις ληφθεί το αίτημά σου, θα λάβεις επιβεβαιωτικό email καταχώρησης του αιτήματός σου και θα ξεκινήσει η διαδικασία επίλυσης.  

Τι να περιμένεις μετά την υποβολή της αίτησής σου;

1. Το  Douleutaras.gr θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα και θα προσπαθήσει να σε φέρει σε επαφή με τον επαγγελματία, ώστε να γίνει μια αρχική προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα προτού προχωρήσουμε σε επόμενο βήμα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ειδικά σε περιπτώσεις, όπου η αρχική διαφορά οφείλεται σε παρεξήγηση.

2. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια λύση από την επικοινωνία σου με τον επαγγελματία, σου δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετηθείς από άλλον επαγγελματία της υπηρεσίας.

3. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια λύση από την επικοινωνία σου με τον επαγγελματία και δεν επιθυμείς να εξυπηρετηθείς από άλλον επαγγελματία της υπηρεσίας, θα εξετάσουμε εάν πληρούνται τα κριτήρια για επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που πληρούνται όλα τα κριτήρια με βάση τους Όρους και Προϋποθέσεις, θα κληθείς να υποβάλεις (σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη κάνει) επιπλέον τεκμηρίωση σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει (ιδιωτικό συμφωνητικό, αποδείξεις ή τιμολόγια πληρωμών κλπ). Ανάλογα με τη φύση των αιτημάτων που αφορούν σε υλικές ζημιές, το Douleutaras.gr μπορεί να ζητήσει και από έναν τρίτο εταίρο να διενεργήσει επιτόπου αξιολόγηση των ζημιών/παραλείψεων.

4. Εφόσον πιστοποιήσουμε πως πληρούνται οι προϋποθέσεις για την “Εγγύηση Εργασίας Douleutaras” θα σε ειδοποιήσουμε μόλις εγκριθεί το αίτημα επιστροφής χρημάτων και θα σου ζητήσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού, ώστε να μπορέσουμε να σου μεταφέρουμε το αντίστοιχο ποσό. Θα πρέπει να λάβεις την πληρωμή εντός 30 ημερών από την έγκριση του αιτήματός σους.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διάρκεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

- Την  πολυπλοκότητα της ζημίας ή του ζητήματος

- Πόσο γρήγορα εσύ και ο επαγγελματίας ανταποκρίνεστε ο ένας στον άλλο και στο Τμήμα Υποστήριξης Πελατών του Douleutaras.gr

- Η τεκμηρίωση που παρέχεις (π.χ συμφωνητικά, αποδείξεις, φωτογραφίες)

Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε ακόμη και τα πιο σύνθετα ζητήματα εντός 30 ημερών, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη πελατών του Douleutaras.gr;

Για ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις της "Εγγύησης Εργασίας Douleutaras", μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών του Douleutaras.gr στη διεύθυνση support@douleutaras.com. Εάν είσαι εγγεγραμμένος πελάτης και έχεις πρόβλημα με επαγγελματία του Douleutaras.gr, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα.

Τι πρέπει να παρέχω στο Douleutaras.gr μαζί με την αίτησή μου;

Στη σπάνια, ατυχή περίπτωση που εμφανιστεί ένα ζήτημα και θέλεις να υποβάλεις ένα αίτημα για επιστροφή χρημάτων στο πλαίσιο της "Εγγύησης Εργασίας Douleutaras", απαιτούνται κάποιες απαραίτητες πληροφορίες. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

- Ιδιωτικά συμφωνητικά, έγγραφα ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη που αφορά στην εφαρμογή της σύμβασης εργασίας

- Τιμολόγια, αποδείξεις πληρωμών/καταθέσεων

- Φωτογραφίες της ζημιάς

- Αποδεικτικά επικοινωνίας με επαγγελματία

- Εκτιμήσεις ή πληροφορίες αξιολόγησης της ζημιάς

- Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του προβλήματος

Τι δεν καλύπτεται;

Η επιστροφή χρημάτων στο πλαίσιο της "Εγγύησης Εργασίας Douleutaras" έχει περιορισμούς και θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στις περιπτώσεις, όπου ένας επαγγελματίας που προσλαμβάνεται μέσω του Douleutaras.gr αποκλίνει ουσιαστικά από το συμφωνημένο πεδίο εργασίας. 

Από την "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras", αποκλείονται οι υλικές ζημιές στην ιδιοκτησία σου που δεν είναι μέρος του συμφωνημένου και δηλωμένου έργου στο Douleutaras.gr, και μπορεί να προκληθούν από τον επαγγελματία κατά τη διάρκεια ενός έργου.

Βασικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Για να δικαιούσαι την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της "Εγγύησης Εργασίας Douleutaras", θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες βασικές προϋποθέσεις:

 • Είσαι πάνω από 18 ετών

 • Είσαι εγγεγραμμένος χρήστης του Douleutaras.gr

 • Το αίτημα για τη συγκεκριμένη εργασία έγινε μέσω του Douleutaras.gr

 • Το αίτημά σου δεν αφορά σε συγκεκριμένες εργασίες που μπορείς να δεις αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις

 • Ο επαγγελματίας που προσέλαβες για το συγκεκριμένο αίτημα ήταν μέσα από τους επαγγελματίες που σου πρότεινε το Douleutaras.gr

 • Ο επαγγελματίας που προσέλαβες για το συγκεκριμένο αίτημα ήταν ενεργός στο Douleutaras.gr όταν έγινε η έναρξη των εργασιών

 • Έχεις μισθώσει τον επαγγελματία και έχεις συμπληρώσει στον πίνακα ελέγχου της πλατφόρμας, τουλάχιστον τα παρακάτω:
   

  • “Η εργασία ξεκίνησε” μέσω του πίνακα ελέγχου σου στο Douleutaras.gr το αργότερο εντός 48 ωρών από την έναρξη των εργασιών

  • Την ίδια στιγμή, το τελικό χρηματικό κόστος της εργασίας, καθώς και τη βοηθητική ερώτηση της πλατφόρμας για το κόστος (π.χ. Αν περιλαμβάνει υλικά)

 • Έχεις μισθώσει τον επαγγελματία και έχεις συμπληρώσει όλα τα παραπάνω μέσω του πίνακα ελέγχου σου στο Douleutaras.gr πριν από την υποβολή του αιτήματός σου για επιστροφή χρημάτων

 • Έχεις στην κατοχή σου κάποια σύμβαση έργου, ιδιωτικό συμφωνητικό ή ένα έγγραφο που δείχνει τους όρους της συμφωνίας σου με τον επαγγελματία

 • Έχεις στην κατοχή σου επίσημες αποδείξεις πληρωμών, πληρωμή εργόσημου, τιμολόγια ή επίσημα αποδεικτικά συναλλαγών με τον επαγγελματία για τη συγκεκριμένη εργασία

 • Προσέλαβες τον επαγγελματία εντός 90 ημερών από την υποβολή του αιτήματός σου

 • Ανακάλυψες το πρόβλημα και μας ειδοποίησες εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση των εργασιών

 • Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι άμεσο αποτέλεσμα των εργασιών που ζητήθηκαν στο Douleutaras.gr. Αυτό σημαίνει ότι η "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras" καλύπτει τις ζημίες ή τις παραλείψεις που προκαλούνται άμεσα από τον επαγγελματία κατά την εκτέλεση των εργασιών όπως έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα από τον πελάτη μέσω του Douleutaras.gr.  

 • Η ζημία για την οποία θα ζητήσεις επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό που τιμολογήθηκε

 • Το Douleutaras.gr θα προσπαθήσει καταρχάς να επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα απευθείας με τον επαγγελματία. Τα περισσότερα θέματα μπορούν να επιλυθούν φιλικά και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Πριν εφαρμοστεί  η "Εγγύηση Εργασίας Douleutaras", θα προσπαθήσουμε πρώτα να σε βοηθήσουμε να επιλύσεις άμεσα τα όποια προβλήματα απευθείας με τον επαγγελματία.

 • Στην περίπτωση ζημιών ιδιοκτησίας, αποκλείονται ορισμένοι τύποι υλικών ζημιών. Για παράδειγμα, η εγγύηση δεν καλύπτει έργα τέχνης ή ζημιές σε ηλεκτρονικά αρχεία. 

 • Σε περίπτωση που ένας επαγγελματίας λάβει πληρωμή και δεν εκτελέσει καθόλου τη συμφωνημένη εργασία, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων μπορεί να καλύψει έως και 1.250 €.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στους Όρους και Προϋποθέσεις της "Εγγύησης Εργασίας Douleutaras".