Σκεπές & Στέγες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές & Στέγες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επιδιόρθωση
 • Επιδιόρθωση σκεπής
 • Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
π.χ.: Κεραμοσκεπή, Ξύλινη
 • Κεραμοσκεπή
 • Σκεπή με πάνελ
 • Ξύλινη κατασκευή
 • Πολυκαρβονικά στέγαστρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 25 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/3/2020

Σκεπές: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν την κατασκευή της στέγης σου

Η σωστή κατασκευή στέγης δεν καλύπτει απλά το σπίτι, αλλά προσφέρει μόνωση και πλήρη προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι σκεπές είναι, επίσης, από τα βασικά κομμάτια της αισθητικής του εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Σήμερα, στέγες κατασκευάζονται από ποικιλία υλικών, όπως κεραμίδια, πάνελ, πλάκες μπετόν και μεταλλικά φύλλα.

Ένας έμπειρος τεχνίτης στον τομέα κατασκευής σκεπής, γνωρίζει ότι μεγάλη σημασία έχουν τα υλικά, αλλά και η κλίση της στέγης, όπως και η σωστή εκτίμηση των αναγκών κάθε κτιρίου. Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε, για να προχωρήσουμε στην πιο ασφαλή κατασκευή στέγης.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή υλικά για κατασκευή στέγης / σκεπής;

Υπάρχουν διαφορετικά είδη σκεπών, ανάλογα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει ο καταναλωτής, αλλά και με τις τιμές κατασκευής. Σύμφωνα με τους τεχνίτες της πλατφόρμας μας, για την κατασκευή στέγης χρησιμοποιούνται, κυρίως, τα παρακάτω υλικά:

1. Κεραμοσκεπές

Οι σκεπές με κεραμίδι, αποτελούν ιδανική επιλογή για εξοχικά, μονοκατοικίες, δώματα και γενικότερα για μικρά κτίσματα. Σήμερα, τις συναντάμε κυρίως σε σπίτια στην επαρχία και στο βουνό, όμως η μοναδική αισθητική που προσφέρουν, ολοένα και αυξάνει την ζήτησή τους και στα αστικά κέντρα.

Τα πιο σημαντικά οφέλη που μπορούν να σου παρέχουν οι σκεπές από κεραμίδια είναι:

 • Αντοχή στη φθορά του χρόνου

 • Εξοικονόμηση ενέργειας

 • Εύκολη & αμεση κατασκευή

 • Ισχυρή μόνωση & στεγάνωση

 • Πυρασφάλεια

 • Ελάχιστη συντήρηση

 • Υψηλή αισθητική

 • Ποικιλία αποχρώσεων

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν με ασφάλεια και επαγγελματισμό την κατασκευή στέγης από κεραμίδια, αλλά και την επισκευή και επιδιόρθωση κεραμιδιών, σε περίπτωση που σπάσουν. Ακόμη, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό της στέγης, μετά από κάποια χρόνια χρήσης της σκεπής, για να την επαναφέρουν σε άψογη αισθητική.

2. Σκεπές με πλαστικό κεραμίδι

Το πλαστικό κεραμίδι, αποτελεί πρωτοποριακό υλικό στο χώρο της σκεπής και παρά το ακριβό του κόστος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα των σκεπών. Τα βασικά του οφέλη περικλείονται στο τρίπτυχο: αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μόνωση και στεγάνωση.

Η υψηλή αισθητική που προσφέρει στα κτίρια που τοποθετείται, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, όμως οι τιμές στα πλαστικά κεραμίδια μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Προτού απορρίψεις την ποιότητα για την τιμή, συμβουλέψου έναν έμπειρο τεχνίτη σκεπών, ο οποίος θα σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

3. Σκεπές με πάνελ

Οι σκεπές με πάνελ είναι η πιο κοντινή εναλλακτική επιλογή των κεραμοσκεπών. Η ματ όψη τους, καθόλου δεν προδίδει το γεγονός ότι πρόκειται για λαμαρίνα και όχι για το παραδοσιακό κεραμίδι. Επιπλέον, διακρίνονται για την αντοχή τους στις μεγάλες πιέσεις, γι’ αυτό και προτιμώνται σε περιοχές που ταλαιπωρούνται από σεισμούς.

Πέρα από την αντισεισμική τους ιδιότητα, οι σκεπές αυτές ξεχωρίζουν για την τέλεια στεγάνωση και μόνωση που προσφέρουν. Οι αξιόπιστοι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν την κατασκευή στέγης με πάνελ στο σπίτι σου και να προγραμματίσουν μαζί σου την τακτική της συντήρηση, ώστε να απολαμβάνεις τα οφέλη της για πολλά χρόνια.

4. Ξύλινες σκεπές

Οι ξύλινες σκεπές είναι ίσως από τα είδη στεγών που ξεχωρίζουν για τη διαχρονική αισθητική τους. Οι στέγες αυτές μπορούν να αντέξουν για πολλά χρόνια, αρκεί να γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης της σκεπής, ώστε το υλικό να μην εξασθενίσει και παρουσιάσει φθορές.

Τα βασικά είδη ξύλου που επιλέγονται για σκεπές, είναι το έλατο και το πεύκο. Τα συγκεκριμένα είδη, εφόσον υποστούν ειδική επεξεργασία, είναι έτοιμα για τοποθέτηση και δεν επηρεάζονται από κακές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν τη στεγάνωση της ξύλινης σκεπής με ειδική μεμβράνη, ώστε να αποφευχθούν φθορές από υγρασία και βροχή και να παραμείνει η στέγη στην αρχική της κατάσταση.

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτες του Douleutaras.gr για να κατασκευάσεις σκεπές & στέγες;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιόπιστους τεχνίτες για κατασκευή στέγης, με ποικιλία υλικών. Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη αποφασίσει τι είδος σκεπής χρειάζεσαι για το σπίτι σου, θα μελετήσουν τις ανάγκες σου και θα σου προτείνουν την καλύτερη λύση.

Οι επαγγελματίες μας είναι αξιολογημένοι για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και μπορούν να σου προσφέρουν λύση για σκεπές και στέγες κάθε είδους, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εκτός από την τοποθέτηση και κατασκευή στέγης, αναλαμβάνουν και επιδιορθώσεις, επισκευές και συντηρήσεις.

Αν χρειάζεσαι έμπειρους επαγγελματίες για σκεπές και στέγες, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για κατασκευή στέγης, από αξιόπιστους τεχνίτες!

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τη στέγη τους

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ρουσιάκης - keramoskepes.gr
43 αξιολογήσεις

Συνεργάσιμος και συνεπής.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ ΝΤΕΝΤΙΑ
31 αξιολογήσεις

Εξαιρετική συνεργασία και αξιόλογη δουλεια

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Σφυρίδης
16 αξιολογήσεις

Διακρίνει συνέπεια και επαγγελματισμό τον Βασίλη, που συνεργάστηκα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Luan Zeka
11 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού μας και αρκετά συνεννοήσιμος. Πολύ ακριβό το κόστος των υπηρεσιών του αν αναλογιστεί κανείς πώς τα υλικά της εργασίας …

Douleutaras.gr λογότυπο
Κυριάκος Τσάλας
4 αξιολογήσεις

Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο επαγγελματία ήταν άψογη και μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μου είπε.Επισης ότι τον ρώτησα μου …

Σχετικά άρθρα

5 χρήσιμες συμβουλές για την επιδιόρθωση σκεπής!

Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Ασφαλτικών Κεραμιδιών: 10 παράγοντες που πρέπει να ξέρεις!

Τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι ένας οικονομικός και αισθητικά όμορφος τρόπος, για να επενδύσεις τη στέγη του σπιτιού σου

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Σκεπές & Στέγες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κουρούκλης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει κατασκευές και επισκευές για σκεπές / στέγες. Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στο σχετικό τομέα και μπορούν να φροντίσουν για την άριστη κατάσταση της στέγης σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σεβασμό στο χώρο των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Χρήστος Ρουσιάκης - keramoskepes.gr

Κέντρο Αθήνας
43 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σχετικά με σκεπές και στέγες με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής, της επισκευής, της αναπαλαίωσης, αλλά και της μόνωσης σκεπών. Χάρη στις γνώσεις και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, υποσχόμαστε η εργασία σας να ολοκληρωθεί, όπως πραγματικά θέλετε. Επίκεντρο της προσοχής μας είναι ο πελάτης και αυτό επιβεβαιώνεται, από τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Προτιμήστε μας, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τη στέγη του σπιτιού σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Γιάννης Μπλίντου

Κέντρο Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δημήτριος Βαής

Κέντρο Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ αναλαμβάνουμε την κατασκευή στέγης για το σπίτι σας, με μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Είμαστε έμπειροι στις κατασκευές κάθε είδους στεγών και ολοκληρώνουμε τα έργα που μας ανατίθενται, γρήγορα και υπεύθυνα. Αν ψάχνετε αξιόπιστους επαγγελματίες για σκεπές, είμαστε στη διάθεσή σας!

Σταμάτης Κορτσιδάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και την εγκατάσταση σκεπής στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος· απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε

Πειραιάς
27 αξιολογήσεις

Το συνεργείο μου κι εγώ απασχολούμαστε στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών εδώ και χρόνια και αναλαμβάνουμε την κατασκευή στέγης για το σπίτι σας, με τα καλύτερα υλικά. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, αλλά και μεγάλης αντοχής, το οποίο θα αντέξει πολλά χρόνια και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας για προστασία και στεγανότητα. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας απασχολείται στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους κατασκευές για σκεπές και στέγες, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πλήρως στεγανές σκεπές, που θα αντέξουν πολλά χρόνια, χωρίς προβλήματα. Είμαστε σε θέση να σας κάνουμε τις πιο κατάλληλες προτάσεις για τη στέγη του σπιτιού σας, για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας, για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας!

Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές

Βόρεια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στις κατασκευές και οικοδομικές εργασίες, το οποίο αναλαμβάνει κατασκευές και επισκευές για σκεπές. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από αμεσότητα, υπευθυνότητα και πολύ καλές τιμές. Είμαστε οι ιδανικοί τεχνίτες για να επιδιορθώσουμε τη στέγη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά.

Αχιλλεας Δεληδημητριου

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για τις σκεπές των χώρων σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες θα αναλάβουμε υπεύθυνα να σας παραδώσουμε ένα νέο χώρο, όπως τον είχατε ονειρευτεί. Χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας υλικά, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στον χώρο που αγαπάτε.

Καραβά Αγγελική

Βόρεια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις εργασίες για την κατασκευή και την επισκευή κάθε στέγης και σκεπής. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση γαλλικών κεραμιδιών, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αντοχής, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και προσέχοντας κάθε λεπτομέρεις. Διαθέτουμε εμπειρία πολλών ετών, χάρη στην οποία έχουμε αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία, που μας επιτρέπει να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Είμαστε διαθέσιμοι, για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά για γαλλικά κεραμίδια!

Πέτρος Καπράλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή στέγης με ποικιλία υλικών, με στόχο να σας προσφέρουμε την καλύτερη κάλυψη για το σπίτι σας, με αντοχή στα ακραία καιρικά φαινόμενα και με την καλύτερη αισθητική. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες που μπορεί να χρειαστείτε για σκεπές, με το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας στις καλύτερες τιμές!

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Εδώ και 12 χρόνια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την κατασκευή στέγης για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, αλλά και την επισκευή και επιδιόρθωση σκεπών. Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό τομέα και χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα του έργου σας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα, με συνέπεια και προσιτό κόστος!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΤΣΙΔΗΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής πάσης φύσεως κεραμοσκεπών και διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εδώ και πολλά χρόνια. Η πολυετή πείρα όπως και οι μοναδικές κατασκευές, μας κατατάσουν από τους καλύτερους στο χώρο. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα υλικών, αλλά και την προσεγμένη κατασκευή. Η εταιρεία μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα των κατασκευών και μπορεί να σας εγγυηθεί για τα άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές του δικού σας σπιτιού ή επιχείρησης.  

Σπύρος Κάσσης

Πειραιάς
1 αξιολόγηση

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, δραστηριοποιούμαι στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και είμαι σε θέση να αναλάβω την κατασκευή και την επισκευή της στέγης σας, με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Η ομάδα έμπειρων συνεργατών μου κι εγώ, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για τη δουλειά μας, με στόχο να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας, άμεσα και οικονομικά!

Διονύσης Βυθούλκας

Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, αναλαμβάνουμε την κατασκευή στέγης για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας και συνέπεια στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης, γιατί προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία σε προσιτές τιμές.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Είμαι τεχνικός με μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές στεγών και αναλαμβάνω σκεπές κάθε είδους, με συνέπεια και αξιοπιστία. Αναλαμβάνω και επιδιορθώσεις και επισκευές, με στόχο να καλύψω πλήρως τις ανάγκες σας, με πολύ υψηλή αισθητική. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, για να δώσω στο χώρο σας την πιο ανθεκτική σκεπή!

Πελοπίδας Βερλέκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ απασχολούμαστε στον τομέα των στεγών εδώ και 30 χρόνια, φέρνοντας εγγυημένα αποτελέσματα για το χώρο σας, με ασφάλεια και με τα καλύτερα κατασκευαστικά υλικά. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα με ανεπαρκή μόνωση του χώρου σας, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Προτιμήστε μας, αν χρειάζεστε έμπειρους τεχνίτες για κατασκευή στέγης, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές!

Μαίρη Μπαλαφούτη

Πειραιάς
0 αξιολογήσεις

Απασχολούμαστε στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών από το 1995 και έχουμε κατασκευάσει σκεπές και στέγες από πληθώρα υλικών, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και αξιόπιστο και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την κατασκευή στέγης, έτσι ώστε να αντέξει για περισσότερα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας, σε προσιτό κόστος!

Κων/νος Ευθυμιάδης

Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή στέγης για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, με τα πιο ποιοτικά υλικά. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, αμεσότητα και υπευθυνότητα. Βασικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε μια απολύτως στεγανή σκεπή, με υψηλή αισθητική, που θα σας καλύψει για πολλά χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας στις καλύτερες τιμές!

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap

Δυτικά Προάστια Αθήνας
0 αξιολογήσεις

Εδώ και 40 χρόνια, η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών και μπορούμε να αναλάβουμε εργασίες για σκεπές και στέγες, σε κάθε χώρο. Αναλαμβάνουμε εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας και το προσωπικό μας εργάζεται με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και υπεύθυνα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Κηφισιά
Εκτελέστηκε από
Θοδωρής Ντέντες
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Πολυκαρβονικά στέγαστρα
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Επιδιόρθωση σκεπής
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Luan Zeka
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ.
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Κορυδαλλός
Εκτελέστηκε από
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΤΣΙΔΗΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ.
Επιδιόρθωση σκεπής
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Gavrilo Gabi
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση σκεπής
Είδος στέγης:
Κεραμοσκεπή
Τετραγωνικά μέτρα:
50 τ.μ. - 100 τ.μ.
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Μαραθώνας
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κάρολος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση νέας σκεπής / Αντικατάσταση υπάρχουσας σκεπής
Είδος στέγης:
Σκεπή με πάνελ
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.