20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Δημήτριος Βάης - Σκεπές

Σκεπές - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλεας Δεληδημητριου - Σκεπές

Σκεπές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για τις σκεπές των χώρων σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες θα αναλάβουμε υπεύθυνα να σας παραδώσουμε ένα νέο χώρο, όπως τον είχατε ονειρευτεί. Χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας υλικά, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στον χώρο που αγαπάτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας αναλαμβάνει τις εργασίες που επιθυμείτε στον χώρο σας και μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή της σκεπής σας. Στον σχεδιασμό, την υποβολή και την υλοποίηση προτάσεων με στόχο αποτελέσματος ασφαλούς και ξεχωριστού που να αντιπροσωπεύει τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνδυάζουμε οικονομικές τιμές με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και πετυχαίνουμε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα! Επιλέξτε μας για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές - Σκεπές

Σκεπές - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών- ανακαινίσεων, προσφέροντας παράλληλα τεχνικές εργασίες. Άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή της σκεπής σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά και πάντα με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Σκεπές

Σκεπές - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης ή επισκευής σκεπής, για τους χώρους που θέλετε. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των οικοδομικών εργασιών. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση και την επισκευή της σκεπής του χώρου σας. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι ο Βασίλης Σοπαλίδης και δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Σκεπές

Σκεπές - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ, αναλαμβάνει εργασίες κατασκευής και επισκευής για τη σκέπη του χώρου σας. Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, έχει κάνει έργα με μεγάλη επιτυχία για γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για 12 χρόνια και ξεχωρίζουμε για την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον πελάτη, αλλά και με τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ενημερώνουμε πριν την υλοποίηση οποιασδήποτε κατασκευαστικής εργασίας και έτσι αποφεύγονται τυχόν παραλείψεις οι οποίες είναι χρονοβόρες και επιζήμιες για το έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Σκεπές

Σκεπές - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει και την επισκευή της σκεπής σας. Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζής - Σκεπές

Σκεπές - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η DOMITECHNICA, αναλαμβάνει την κατασκευή και την επισκευή της σκεπής για του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και έχουμε καταφέρει, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Προτεραιότητα μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχοντας του την υψηλότερη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πελοπίδας Βερλέκης - Σκεπές

Σκεπές - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Πελοπίδας Βερλέκης δραστηριοποιούμαι στη μόνωση της στέγης για 30 χρόνια. Έχω αναλάβει δύσκολα έργα κι έχω φέρει εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν και πάντα σε προσιτές τιμές για τον πελάτη.Τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπαρκή μόνωση στις στέγες για τον οικιακό κι επαγγελματικό σας χώρο είναι πάρα πολλά και αρκετές φορές επιλύονται δύσκολα. Με την εμπειρία τη δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, απαλλάσσεστε μια και καλή από αυτά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μουσούλης - Σκεπές

Σκεπές - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση, PalMetall, αναλαμβάνει την κατασκευή σκεπής για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στις αλουμινοκατασκευές και διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας μας για να διασφαλίζει συνεχώς την ποιότητα των κατασκευών της. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/νος Ευθυμιάδης - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρεία, Pro-Con, αναλαμβάνει την τοποθέτηση και την επισκευή σκεπής.. Διαθέτουμε 15 χρόνια εμπειρίας και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μας χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός αλλά και η εξειδίκευση που διαθέτει η ομάδα μας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, εξυπηρετώντας άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Κορωπί Αττική 194 00

Είμαι ο Νίκος Παλάσκας και δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου, προσφέροντας μια εγάλη γκάμα εργασιών για την κατασκευή εργασιών όπως, σκεπές, σοφίτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Σκεπές

Σκεπές - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει την τοποθέτηση σκεπής, για τον χώρο που σας ενδιαφέρει. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διονύσης Βυθούλκας - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση σκεπής στο σπίτι ή τους εξωτερικούς χώρους αυτού. Δραστηριοποιούμαι στις ξυλουργικές ερασίες, έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Είμαι σε θέση να ολοκληρώσω με απόλυτη επιτυχία την εργασία σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης καθώς και από την υπευθυνότητα μου προς του πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ