Σκεπές & Στέγες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές & Στέγες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις σκεπές!

Οι σκεπές, αποτελούν για πολλούς πέρα από ένα μέσο αισθητικής κάλυψης της στέγης του σπιτιού και ένα βασικό μέτρο προστασίας από οτιδήποτε συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον και μπορεί να επηρεάσει με άσχημο τρόπο το εσωτερικό του σπιτιού.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος που αναζητεί την κατάλληλη σκεπή σπιτιού, αρχίζοντας από κάποια βασικά ερωτήματα.

Τί είναι η σκεπή;

Οι σκεπές, αποτελούν επικλινή στέγαστρα των κτιρίων που κατασκευάζονται και τοποθετούνται ώστε να παρέχουν πλήρη προστασία της στέγης του σπιτιού ενώ διαθέτουν ως βασικό υλικό τα κεραμίδια, τα πάνελ, τις πλάκες μπετόν και τα μεταλλικά φύλλα.

Η κλίση στην τοποθέτηση και την κατασκευή της σκεπής, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και καθορίζεται με βάση την περιοχή που βρίσκεται το κτίριο που θα τοποθετηθεί. Σε περίπτωση που η κλίση δεν είναι η σωστή, τότε υπάρχει κίνδυνος τα νερά της βροχής να εισέρχονται στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μπορούν να πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση των αναγκών που έχει η στέγη της οικίας σου και έπειτα από εξειδικευμένο έλεγχο να σου προτείνουν το πιο συμφέρον και πρακτικό είδος σκεπής.

Ποια είδη σκεπής υπάρχουν;

Υπάρχουν διαφορετικά είδη σκεπών, ανάλογα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει ο καταναλωτής αλλά και με τις τιμές κατασκευής. Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα είδη σκεπής για να τοποθετήσεις. Ποια είναι αυτά;

Κεραμοσκεπή

Οι κεραμοσκεπές ή σκεπές με κεραμίδι, αποτελούν ιδανική επιλογή για εξοχικά, μονοκατοικίες, δώματα και γενικότερα σε μικρά κτίσματα. Σήμερα, τις συναντάμε κυρίως σε σπίτια στην επαρχία και στο βουνό όμως η μοναδική αισθητική που προσφέρουν αλλά και τα αμέτρητα οφέλη, ολοένα και αυξάνει την ζήτησή τους και στα αστικά κέντρα.

Πλεονεκτήματα Κεραμοσκεπών

Δεν είναι τυχαίο ότι η κεραμοσκεπή είναι η πρώτη επιλογή στον τομέα των στεγών και οι έμπειροι επαγγελματίες μας μπορούν να σε ενημερώσουν για τους λόγους. Τα οφέλη που θα κερδίσεις από την κατασκευή και τοποθέτηση μίας σκεπής με κεραμίδι είναι πολλά και για να έχεις μία πρώτη ιδέα, τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα:

  • Αντοχή στην φθορά του χρόνου
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Εύκολη & Άμεση Τοποθέτηση
  • Ισχυρή Μόνωση & Στεγάνωση
  • Πυρασφάλεια
  • Ελάχιστη Συντήρηση
  • Υψηλή Αισθητική
  • Ποικιλία αποχρώσεων

Η κεραμοσκεπή, υπόσχεται πολλαπλά οφέλη και εγγυάται ότι ακόμη κι αν για τον οποιοδήποτε λόγο προκύψει ζημιά, η επισκευή της θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την βοήθεια ενός επαγγελματία τεχνίτη. Το επισκευαστικό τσιμεντοειδές κονίαμα, είναι το όπλο για κάθε ραγισμένο ή σπασμένο κεραμίδι και το τελικό αποτέλεσμα θα θυμίζει την όψη της στέγης σου την πρώτη μέρα τοποθέτησης.

Σκεπή με Πλαστικό Κεραμίδι

Το πλαστικό κεραμίδι, αποτελεί πρωτοποριακό υλικό στον χώρο της σκεπής και παρά το ακριβό του κόστος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα των σκεπών. Τα βασικά του οφέλη περικλείονται στο τρίπτυχο αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μόνωση και στεγάνωση.

Η υψηλή αισθητική που προσφέρει στα κτίρια που τοποθετείται, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες όμως οι τιμές στα πλαστικά κεραμίδια μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Προτού απορρίψεις την ποιότητα για την τιμή, συμβουλέψου έναν έμπειρο τεχνίτη σκεπών, ο οποίος θα σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

Σκεπές με Πάνελ

Οι σκεπές με πάνελ, είναι η εναλλακτική επιλογή των κεραμοσκεπών. Η ματ όψη τους, καθόλου δεν προδίδει το γεγονός ότι πρόκειται για λαμαρίνα και όχι για το παραδοσιακό κεραμίδι. Επιπλέον, διακρίνονται για την αντοχή τους στις μεγάλες πιέσεις γι’ αυτό και προτιμώνται σε περιοχές που ταλαιπωρούνται από σεισμούς. Πέρα, από την αντισεισμική τους ιδιότητα, ξεχωρίζουν για την τέλεια στεγάνωση και μόνωση που προσφέρουν και όλα αυτά συνοδεύονται με χαμηλές τιμές κατασκευής και τοποθέτησης.

Οι αξιόπιστοι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση σκεπής με πάνελ στον σπίτι σου και να προγραμματίσουν μαζί σου την τακτική της συντήρηση ώστε να απολαμβάνεις τα οφέλη της για χρόνια.

Ξύλινες Σκεπές

Οι ξύλινες σκεπές, είναι ίσως από τα δημοφιλέστερα είδη στέγης καθώς διακρίνονται από την απαράμιλλη αισθητική τους και την μακροχρόνια αντοχή τους. Όση αντοχή όμως και να έχει το ξύλο, εάν δεν γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης της σκεπής, το υλικό θα εξασθενίσει και θα παρουσιάσει φθορές.

Τα βασικά είδη ξύλου που επιλέγονται για τις σκεπές, είναι το έλατο και το πεύκο. Τα συγκεκριμένα είδη, εφόσον υποστούν ειδική επεξεργασία, είναι έτοιμα για τοποθέτηση και δεν επηρεάζονται από κακές καιρικές συνθήκες.

Ακόμη, οι ειδικοί της πλατφόρμας μας συνιστούν απαραίτητα την στεγάνωση της ξύλινης σκεπής με ειδική μεμβράνη ώστε να αποφευχθούν φθορές από υγρασία και βροχή και να παραμείνει η στέγη στην αρχική της κατάσταση.

Στην πλατφόρμας μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεχνίτες που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση και κατασκευή της σκεπής του σπιτιού σου και να εξασφαλίσουν ένα εντυπωσιακό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Καταχώρησε την εργασία σου, για τοποθέτηση ή κατασκευή σκεπές και θα λάβεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες την περιοχής σου.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΡΜΠΕΝ ΝΤΕΝΤΙΑ
24 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός. Γρήγορος, συνεπής, καθαρός και οικονομικός!
Γιάννης Μπλίντου
21 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, εξυπηρετικός και πολύ γρήγορος. Θα τον προτιμήσουμε σίγουρα ξανά!
Σχετικά άρθρα
Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες
Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει