Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Όλα όσα θες να ξέρεις για την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών 

Ψάχνεις επαγγελματία για service ηλεκτρικών συσκευών; Χρειάζεσαι βοήθεια με κάποια βλάβη οικιακής συσκευής; Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις την άψογη λειτουργία των συσκευών σου.

Ηλεκτρικές συσκευές θεωρούνται όλες εκείνες οι συσκευές που χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσουν. Επομένως στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλες σχεδόν οι συσκευές που υπάρχουν σε ένα σπίτι όπως το ψυγείο, τα πλυντήρια, η κουζίνα, το στεγνωτήριο, η καφετιέρα, η τηλεόραση, κ.ά.

Γίνεται εύκολα, λοιπόν, κατανοητή η σπουδαιότητά τους για ένα σπίτι, αλλά κ η μεγάλη πιθανότητα που υπάρχει να χρειαστούμε επισκευή ηλεκτρικών συσκευών. Όσο καλή ποιότητα κι αν έχουν, το πέρασμα του χρόνου και η συχνή χρήση τους καθιστούν αδύνατη την αποφυγή κάποια βλάβης.

Γιατί δεν πρέπει να κάνεις μόνος σου την επισκευή ηλεκτρικής συσκευής;

Δυστυχώς, τα προβλήματα με τις ηλεκτρικές συσκευές δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Μια βλάβη στο πλυντήριο ή το ψυγείο, θα δυσκόλευε αρκετά την καθημερινότητα μας, ωστόσο δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Συνήθως για εξοικονόμηση χρημάτων, αρκετός κόσμος ίσως προσπαθήσει να διορθώσει μόνος το πρόβλημα. Αυτό όμως θα είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Παρακάτω θα βρεις τους λόγους που πρέπει να αποφύγεις τα πειράματα στο service ηλεκτρικών συσκευών.

Θα εξοικονομήσεις χρήματα.
Χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή σου. Έτσι, η προσπάθεια σου για οικονομία, μπορεί στην πραγματικότητα να σου στοιχίσει πολύ περισσότερο από ότι θα χρειαζόταν.

Δεν είσαι βέβαιος για το αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι ότι ένας ερασιτέχνης είναι πρακτικά αδύνατο να διαθέτει τις γνώσεις ή τον κατάλληλο εξοπλισμό για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών. Όσο χρόνο και αν σπαταλήσεις, όσο κόπο και αν κάνεις, πιθανότατα δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Είναι επικίνδυνο.
Η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία. Πέρα όμως από τη συσκευή, μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο ακόμα και την ασφάλεια σου καθώς οι εργασίες με ηλεκτρικό ρεύμα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες χωρίς ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό.

Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που θα χρειαστείς service ηλεκτρικών συσκευών;

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι χρειάζεσαι βοήθεια;

Όλοι οι τεχνικοί συμφωνούν ότι όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς τη βλάβη και απευθυνθείς στον επαγγελματία, τόσο πιο πιθανό είναι να σώσεις τη συσκευή σου. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να προστατέψεις τις συσκευές και την καθημερινότητά σου, φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι χρειάζεσαι service ηλεκτρικών συσκευών.

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη.
 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.
 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.
 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων.
 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.
 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στύβει. 
 • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος.
 • Το στεγνωτήριο δε στεγνώνει τα ρούχα.
 • Δεν ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα.
 • Ο απορροφητήρας δε δουλεύει.
 • Δε ζεσταίνει ο φούρνος μικροκυμάτων.

Γιατί να επιλέξεις το εξειδικευμένο service ηλεκτρικών συσκευών του Douleutaras.gr; 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς για επισκευή ηλεκτρικών συσκευών. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία που χρειάζονται οι συσκευές σου.

Εκτός από το service, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν και τη συντήρηση και εγκατάσταση συσκευών, ενώ μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών στις πιο προσιτές τιμές.

Έχοντας επισκευάσει αποτελεσματικά χιλιάδες οικιακές συσκευές, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για να αναλάβουν κάθε μοντέλο συσκευής, οποιασδήποτε μάρκας. 

Ενδεικτικά μερικές μάρκες οικιακών συσκευών που εξυπηρετούν είναι: Service Daikin, Service Franke, Service Rohnson, Service Delonghi, Service Carrefour, Service Schaub Lorenz, Service Sony, Service Toyotomi, Service Firstline, Service Kuppersbusch, Service BlueSky, Service Sharp, Service Philips, Service Hotpoint, Service Neff, Service General Electric, Service Whirlpool, Service Toshiba, Service Siemens, Service Samsung, Service Pitsos, Service Mitsubishi, Service Miele, Service LG, Service Indesit, Service Haier, Service Crown, Service Candy, Service Brandt, Service Bosch, Service AEG, κ.ά.

Στο τέλος κάθε εργασίας, οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες και έτσι βεβαιωνόμαστε για την πλήρη ικανοποίηση σου. Γνωρίζοντας τη σημασία των οικιακών συσκευών για ένα σπίτι, στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη.

Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις, μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις την καταλληλότερη προσφορά για κόστος επισκευής ηλεκτρικών συσκευών.

Οι πιο διαδεδομένες υπηρεσίες για Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Βαγγέλης Κ.
93 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση του κυρίου Ευάγγελου Καμπιτη σχετικά με τη βλάβη του πλυντηρίου πιάτων μου. Ευγενικός κύ...
Δημήτρης Γ.
184 αξιολογήσεις
Γιατι το τελειο ειναι η αγορα καινουργιου και οχι η επισκευη του παλαιου
Γιάννης Π.
218 αξιολογήσεις
Είχα πρόβλημα με τον απορροφητηρα!ο κύριος Παπαδόπουλος με επισκέφτηκε στο ραντεβού που είχαμε προκαθορισει και είδε το πρόβλημα! Η πιο σ...
Κώστας Ρ.
75 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Μας βοήθησε να βρούμε την πιο οικονομική λύση για το χαλασμένο ψυγείο μας. Συνεπής και ευχάριστος.
Σάκης Κ.
215 αξιολογήσεις
Ο συνεργάτης σας ήρθε την ίδια ημέρα αργά το απόγευμα όταν επικοινώνησα μαζί του. Μου έφτιαξε το πλυντήριο μέσα σε μισή ώρα. Θα τον συνισ...
Γεώργιος Ξ.
26 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ,ΤΙΜΗ ...
Σχετικά άρθρα
Αναρωτιέσαι γιατί τα πιάτα και τα ποτήρια σου δεν γυαλίζουν μόλις βγουν από το πλυντήριο;
Φτάνει τέλος Νοέμβρη και οι περισσότεροι έχουμε ήδη στρώσει τα χαλιά μας.
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει