Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ξύλινα Κουφώματα

Τοποθέτησε Ξύλινα Κουφώματα Υψηλής Ποιότητας στο Χώρο σου. Πάρε Προσφορές από Εξειδικευμένους Επαγγελματίες, στην Καλύτερη Τιμή!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στην παρακάτω φόρμα για να σε ταιριάξουμε με τους ειδικούς.
π.χ.: Νέα κατασκευή, Εγκατάσταση
 • Νέα κατασκευή
 • Εγκατάσταση / Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή / Μερεμέτι
 • Λουστράρισμα
 • Άλλο
π.χ.: Ντουλάπα, Έπιπλα
 • Ξύλινο κούφωμα
 • Ντουλάπα
 • Έπιπλα κουζίνας
 • Πόρτα
 • Επιπλα
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2 - 3
 • 4 - 5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Ξύλινα κουφώματα

Τα ξύλινα κουφώματα, είτε πρόκειται για ξύλινα παράθυρα, πόρτες ή παντζούρια, είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για σπίτια, αλλά και καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε ξύλο μασίφ ή και πιο οικονομικές εναλλακτικές, ανάλογα με το γούστο σου, αλλά και το διαθέσιμο προϋπολογισμό σου.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, την τοποθέτηση σε κάθε χώρο, αλλά και τη συντήρηση και την επισκευή τους. Εφόσον το επιθυμείς, βρίσκονται σε θέση να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά κουφώματα, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Έχοντας εμπειρία χρόνων σε σχετικές εργασίες, μπορούν να σου δώσουν και χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των κουφωμάτων σου.

Ποια είδη ξύλινων κουφωμάτων υπάρχουν;

Τα κλασικά ξύλινα κουφώματα βρίσκουν πάρα πολλές εφαρμογές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματίες κουφωμάτων μας συχνά αναλαμβάνουν εργασίες για τα εξής:

 • Ξύλινα Παράθυρα

 • Ξύλινα Παντζούρια

 • Ξύλινες Πόρτες

 • Ξύλινα Ρολά

 • Ξύλινες Μπαλκονόπορτες

 • Ξύλινες Εξώπορτες

Τα πιο Δημοφιλή Είδη Ξύλινων Κουφωμάτων!

Πόσο κοστίζουν τα ξύλινα κουφώματα;

Οι τιμές για ξύλινα κουφώματα επηρεάζονται από παράγοντες, όπως το είδος ξύλου και οι διαστάσεις του κουφώματος. Ενδεικτικά, ένα μονόφυλλο παράθυρο μπορεί να ξεκινά περίπου στα 150€, ενώ ένα δίφυλλο στα 250€. 

Κάθε τεχνίτης μπορεί να προσφέρει διαφορετικά ξύλινα κουφώματα, σε διαφορετικό κόστος με τοποθέτηση. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορές για το κόστος, για ξύλινα κουφώματα προσαρμοσμένα στα μέτρα σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα εντελώς δωρεάν για να σου βρούμε τεχνίτες σήμερα!

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για ξύλινα κουφώματα;

Το κόστος των ξύλινων κουφωμάτων, είναι λογικό ότι θα σε απασχολήσει, όμως οι φήμες ότι οι τιμές είναι απλησίαστες, δεν ισχύουν. Αναμφίβολα, τα παράθυρα και οι ξύλινες πόρτες μασίφ θα κοστίσουν πιο ακριβά, σε σχέση με πιο συνθετικά υλικά. Όμως, όπως και σε κάθε άλλο είδος κουφώματος, οι τιμές στα ξύλινα κουφώματα εξαρτώνται από συγκεκριμένους παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί;

 • Το μέγεθος της επιφάνειας που θέλεις να καλύψεις.

 • Το είδος του ξύλου των κουφωμάτων.

 • Η κατασκευαστική εταιρεία που έχεις επιλέξει.

 • Ο ξυλουργός που θα αναλάβει την εργασία.

Οι επαγγελματίες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας συνεργάζονται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων. Αν δεν έχεις ήδη επιλέξει ξύλινα κουφώματα για το χώρο σου, μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ξύλινα παράθυρα και πόρτες, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο σου.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις ξύλινα κουφώματα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς κουφωμάτων. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την κατασκευή, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων, παραθύρων και πορτών, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα είδη ξύλου. Έτσι, φροντίζουν για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σου, στις πιο προσιτές τιμές για ξύλινες πόρτες μασίφ, αλλά και παράθυρα.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ξύλινα κουφώματα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για ξύλινα παράθυρα και πόρτες, από έμπειρους επαγγελματίες κουφωμάτων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Ξύλινων Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γ.
133 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ξ.
63 αξιολογήσεις

επικοινωνια πληρης . συνεννοηση αψογη . ωραριο ακριβες . τιμη ελαφρως απαγορευτικη .

Douleutaras.gr λογότυπο
Γκέντσι Τ.
62 αξιολογήσεις

Ο Μάριος έχει ευχάριστη προσωπικότητα και συναισθηματική νοημοσύνη να αντιλαμβάνεται την ανάγκη και την λύση.Συνεπης ,με σωστή αίσθηση έργο…

φωτογραφία επαγγελματία
Σάββας Τ.
50 αξιολογήσεις

Άψογοι επαγγελματίες με καλύτερη τιμή της αγοράς! Συγχαρητήρια!

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Σ.
46 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του συγκεκριμένου επαγγελματία όχι μόνο ήταν εξαίρετη αλλά απέδειξε πόσο σωστή και άψογη δουλειά κάνεις ότ…

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Β.
38 αξιολογήσεις

Από οτι μου είπε η ενοικιαστήρια μου, είναι πολύ ευχαριστημένη.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Ξύλινα Κουφώματα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος Α.

Ξύλινα Κουφώματα - Νότια Προάστια Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Είμαι ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ξυλουργικών εφαρμογών και κατασκευών.Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να φέρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σέβομαι το χώρο και την περιουσία σας και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές.

 

Παντελής Μ.

Ξύλινα Κουφώματα - Πειραιάς
21 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Παντελής Μεταξάς και αναλαμβάνω να πραγματοποιήσω για εσάς, κάθε είδους ξυλουργική εργασία, που σχετίζεται με την ανακαίνιση της κουζίνας σας.Μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε χρόνια εμπειρίας στο χώρο και με όπλο τον άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε και αποπερατώνουμε ακόμα και τα πιο πολύπλοκα και σύνθετα τεχνικά έργα. 

Χρήστος Ξ.

Ξύλινα Κουφώματα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
63 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία πολλών ετών στον τομέα των ξύλινων κουφωμάτων και μπορεί να αναλάβει τα κουφώματα της οικίας σας, άμεσα και αξιόπιστα. Βασικό μέλημα μας η διατήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών και η παροχή καλαίσθητων και λειτουργικών λύσεων, που συμφωνούν πάντα με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, αλλά και με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Προτιμήστε μας, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατασκευή και τοποθέτηση για ξύλινα κουφώματα!

Κωνσταντίνος Α.

Ξύλινα Κουφώματα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των ξυλουργικών κατασκευών, όπου μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τα ξύλινα κουφώματα που θέλετε να τοποθετήσετε στο χώρο σας, σε πολύ προσιτές τιμές. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από αφοσίωση στη λεπτομέρεια, διαρκή προσπάθεια να προσφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Για κουφώματα καλαίσθητα, αλλά και με πολύ μεγάλη αντοχή, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Αλεξανδρος Μ.

Ξύλινα Κουφώματα - Ροδόπη
3 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα των ξυλουργικών κατασκευών και αναλαμβάνω να κατασκευάσω για εσάς τα ξύλινα κουφώματα που επιθυμείτε για το χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνω την τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων με ασφαλή τρόπο, για να εξασφαλίσω για εσάς ποιοτικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Είμαι στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές