Κουφώματα PVC

Οι Αξιολογημένοι Επαγγελματίες μας Τοποθετούν Ποιοτικά Συνθετικά Κουφώματα PVC στο Χώρο σου, στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/7/2019

Συνθετικά Κουφώματα PVC

Τα συνθετικά κουφώματα ή αλλιώς κουφώματα PVC, αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς επιλογές για κάθε σπίτι. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι στρέφονται προς το PVC, καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή και χρήσιμες μονωτικές ιδιότητες.

Πριν πάρεις απόφαση να τοποθετήσεις πόρτες και παράθυρα PVC στο χώρο σου, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που πρέπει να ξέρεις για τα κουφώματα PVC, για να κάνεις τη σωστή επιλογή και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ποια είδη κουφωμάτων pvc υπάρχουν;

 • Συρόμενα Επάλληλα Κουφώματα PVC

 • Συρόμενα Χωνευτά Κουφώματα PVC

 • Συρόμενα Φιλητά Κουφώματα PVC

 • Συρόμενα Φιλητά Κουφώματα PVC

 • Ανοιγόμενα Κουφώματα PVC

 • Σταθερά Κουφώματα PVC

 • Παντζούρια PVC

 • Παράθυρα PVC

 • Ενεργειακά Κουφώματα PVC

 • Ρολά Παντζούρια PVC

Τα πιο δημοφιλή συνθετικά κουφώματα που μπορείς να επιλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι:

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσει κουφώματα PVC στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για συνθετικά κουφώματα, με μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και επισκευή κουφωμάτων. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προτείνουν τα πιο κατάλληλα κουφώματα PVC για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, απλά κάνοντας μια σύντομη επίσκεψη και μελέτη των αναγκών σου.

Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για πλαστικά κουφώματα, παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες και άλλα, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν την τοποθέτηση των κουφωμάτων σου, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κουφώματα PVC, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς για συνθετικά κουφώματα στην περιοχή σου!

Οι πιο δημοφιλείς τύποι κουφωμάτων PVC

Ποια πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν οι πόρτες & παράθυρα PVC;

Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση σχετικά με τα συνθετικά κουφώματα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν ως σύστημα κουφώματος. Ποια είναι αυτά;

1. Έχουν αρκετά οικονομικές τιμές αγοράς. Τα μονόφυλλα κουφώματα PVC ξεκινούν, περίπου στα 100€, ενώ τα δίφυλλα στα 200€.

2. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση & καθαρίζονται εύκολα, με καθαριστικά γενικής χρήσης.

3. Είναι αρκετά ανθεκτικά στη συχνή χρήση και δύσκολα παρουσιάζουν βλάβες.

4. Συνδυάζουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης με υψηλή ποιότητα υλικού.

5. Βελτιώνουν σημαντικά τη θερμομόνωση του χώρου. Έτσι, συμβάλλουν στη μείωση εξόδων για θέρμανση.

6. Προστατεύουν από την ηχορύπανση. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ενεργειακά τζάμια για παράθυρα pvc, μπορούν να μειώσουν την ηχορύπανση, έως και 70%.

7. Βρίσκουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράθυρα, μπαλκονόπορτες, παντζούρια, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

8. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορείς να βρεις κλασικά, λευκά συνθετικά κουφώματα, αλλά το pvc βάφεται και σε άλλα χρώματα. Έτσι, στην αγορά κυκλοφορούν και κουφώματα pvc σε απομίμηση ξύλου.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να σου προτείνουν τα πιο κατάλληλα συνθετικά κουφώματα για το χώρο σου, αλλά και να αναλάβουν την τοποθέτησή τους, σε οικονομικές τιμές.

Πόσο κοστίζουν τα ποιοτικά συνθετικά κουφώματα; Από τι επηρεάζονται οι τιμές;

 • Αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις

 • Μέγεθος & διαστάσεις κουφωμάτων

 • Είδος κουφωμάτων (πόρτες, παντζούρια ή παράθυρα pvc)

 • Τεχνικές εργασίες που απαιτούνται

Τα κουφώματα PVC αποτελούν μια από τις πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς. Ωστόσο, ούτε στην κατηγορία αυτή συστήνεται να αγοράσεις το πιο φθηνό προϊόν. Πληρώνοντας μια σχετικά υψηλότερη τιμή, μπορείς να εξασφαλίσεις πολύ καλή μόνωση, ειδικά αν τα συνθετικά κουφώματα συνδυαστούν με κατάλληλα τζάμια.

Ενδεικτικά, οι τιμές για ποιοτικά πλαστικά κουφώματα ξεκινούν στα 100€ για μονόφυλλα παράθυρα και πόρτες. Για δίφυλλα παράθυρα PVC και πόρτες, οι τιμές ξεκινούν στα 200€. Αν και τα πλαστικά κουφώματα είναι με διαφορά το πιο οικονομικό είδος κουφώματος στην αγορά, πρέπει να ξέρεις ότι το κόστος τοποθέτησης κουφωμάτων pvc καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν τα κουφώματα PVC;

1. Μπορεί να παρουσιάσουν ευαισθησία στον ήλιο & να φθαρεί το χρώμα.

2. Είναι λιγότερο στιβαρά & ανθεκτικά σε χτυπήματα, συγκριτικά με άλλα είδη κουφωμάτων.

3. Προσφέρουν μικρότερα επίπεδα ασφαλείας, σε σχέση με άλλα είδη (π.χ. αλουμίνια).

Συνεπώς, είναι σημαντικό να συζητήσεις με έναν έμπειρο επαγγελματία στον τομέα των κουφωμάτων, για να σου προτείνει το πιο κατάλληλο υλικό για το χώρο σου, ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις. Τα κουφώματα PVC έχουν να σου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δε μπορείς να προσπεράσεις τα μειονεκτήματα, χωρίς να τα εξετάσεις.

Οι επαγγελματίες κουφωμάτων αναγνωρίζουν, ότι πέρα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα κουφώματα pvc, υπάρχουν και κάποιοι λόγοι που μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τα επιλέξεις. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής:
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Συνθετικών Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία

Διορθωθηκε η ζημιά αποτελεσματικά ηξδγψθσγψ9βψκχβ

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός!! Άψογος επαγγελματίας και ευγενής άνθρωπος! Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση! Συνιστάται!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

φωτογραφία επαγγελματία

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΙΤΟ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣ...

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπέστατος, ευγενικός, γρήγορος και καθαρός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

φωτογραφία επαγγελματία

Η εταιρεια Koutsos metal απο την αρχη της διαδικασιας π.χ πρωτη επισκεψη εως και το τελος εδειξε υπευθυνοτητα. Ηταν απολυτα ακριβης στις...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Συνθετικά κουφώματα: O πεντάλογος της σωστής επιλογής!

Τα κουφώματα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου θέλουν αλλαγή. Παρότι έχεις ακούσει εκατό διαφορετικές

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Συνθετικά Κουφώματα PVC

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον τεχνικό που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.

Κουφώματα PVC - Αχαρνές
178 reviews

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κουφωμάτων για πόρτες και παράθυρα pvc. Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους τεχνικούς με μεγάλη εξειδίκευση στα κουφώματα, που μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και δημιουργούμε κατασκευές για κουφώματα pvc που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων. Στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Εμπιστευτείτε την εργασία σας σε εμάς και δε θα χάσετε! 

Γιώργος Κ.

Κουφώματα PVC - Αθήνα
113 reviews

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες στα πλαστικά κουφώματα pvc. Χρησιμοποιώ τα καλύτερα υλικά της αγοράς και υψηλής ποιότητας τεχνολογικό εξοπλισμό για να δημιουργώ για το χώρο σας τα καλύτερα συνθετικά κουφώματα, για πόρτες και παράθυρα pvc. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται για το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την υψηλή αισθητική. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και προσφέρω οικονομικές τιμές. Βρίσκομαι άμεσα στη διάθεσή σας, για κάθε τοποθέτηση ή επισκευή των κουφωμάτων σας!

Δημήτρης Ν.

Κουφώματα PVC - Κορωπί
131 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων pvc. Διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για τις πόρτες και τα παράθυρα pvc. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προσφέρουμε οικονομικές τιμές. Βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα, με υψηλή ανθεκτικότητα. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την εργασία σας για συνθετικά κουφώματα! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Κουφώματα PVC - Παιανία
41 reviews

Η κατασκευαστική μας εταιρεία ιδρύθηκε από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα που είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή και τοποθέτηση για κουφώματα pvc. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και εργαζόμαστε με επαγγελματισμό. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και προσπαθούμε να δημιουργούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής για τις πόρτες και τα παράθυρα pvc. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για συνθετικά κουφώματα άμεσα, αποτελεσματικά και σε οικονομικές τιμές. 

Κλειδ.

Κουφώματα PVC - Νέα Ιωνία
37 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εγκατάστασης και τοποθέτησης κουφωμάτων. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για να δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας για τις πόρτες και τα παράθυρα pvc, στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Εργαζόμαστε με σεβασμό προς τον πελάτη και το χώρο σου και προσπαθούμε να δημιουργούμε για εσάς αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε και τη δική σας εργασία για κουφώματα pvc. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει