Κουφώματα PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κουφώματα PVC!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κουφώματα PVC: Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν τα επιλέξεις;

Τα συνθετικά κουφώματα ή αλλιώς κουφώματα PVC, αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς επιλογές για κάθε σπίτι. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι στρέφονται προς το PVC, καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή και χρήσιμες μονωτικές ιδιότητες.

Πριν πάρεις απόφαση να τοποθετήσεις πόρτες και παράθυρα PVC στο χώρο σου, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που πρέπει να ξέρεις για τα κουφώματα PVC, για να κάνεις τη σωστή επιλογή και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πόσο κοστίζουν τα ποιοτικά συνθετικά κουφώματα; Από τι επηρεάζονται οι τιμές;

Τα κουφώματα PVC αποτελούν μια από τις πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς. Ωστόσο, ούτε στην κατηγορία αυτή συστήνεται να αγοράσεις το πιο φθηνό προϊόν. Πληρώνοντας μια σχετικά υψηλότερη τιμή, μπορείς να εξασφαλίσεις πολύ καλή μόνωση, ειδικά αν τα συνθετικά κουφώματα συνδυαστούν με κατάλληλα τζάμια.

Ενδεικτικά, οι τιμές για ποιοτικά πλαστικά κουφώματα ξεκινούν στα 100€ για μονόφυλλα παράθυρα και πόρτες. Για δίφυλλα παράθυρα PVC και πόρτες, οι τιμές ξεκινούν στα 200€. Αν και τα πλαστικά κουφώματα είναι με διαφορά το πιο οικονομικό είδος κουφώματος στην αγορά, πρέπει να ξέρεις ότι το κόστος τοποθέτησης κουφωμάτων pvc καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

  • Αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις

  • Μέγεθος & διαστάσεις κουφωμάτων

  • Είδος κουφωμάτων (πόρτες, παντζούρια ή παράθυρα pvc)

  • Τεχνικές εργασίες που απαιτούνται

Ποια πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν οι πόρτες & παράθυρα PVC;

Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση σχετικά με τα συνθετικά κουφώματα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν ως σύστημα κουφώματος. Ποια είναι αυτά;

1. Έχουν αρκετά οικονομικές τιμές αγοράς. Τα μονόφυλλα κουφώματα PVC ξεκινούν, περίπου στα 100€, ενώ τα δίφυλλα στα 200€.

2. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση & καθαρίζονται εύκολα, με καθαριστικά γενικής χρήσης.

3. Είναι αρκετά ανθεκτικά στη συχνή χρήση και δύσκολα παρουσιάζουν βλάβες.

4. Συνδυάζουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης με υψηλή ποιότητα υλικού.

5. Βελτιώνουν σημαντικά τη θερμομόνωση του χώρου. Έτσι, συμβάλλουν στη μείωση εξόδων για θέρμανση.

6. Προστατεύουν από την ηχορύπανση. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ενεργειακά τζάμια για παράθυρα pvc, μπορούν να μειώσουν την ηχορύπανση, έως και 70%.

7. Βρίσκουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράθυρα, μπαλκονόπορτες, παντζούρια, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

8. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορείς να βρεις κλασικά, λευκά συνθετικά κουφώματα, αλλά το pvc βάφεται και σε άλλα χρώματα. Έτσι, στην αγορά κυκλοφορούν και κουφώματα pvc σε απομίμηση ξύλου.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να σου προτείνουν τα πιο κατάλληλα συνθετικά κουφώματα για το χώρο σου, αλλά και να αναλάβουν την τοποθέτησή τους, σε οικονομικές τιμές.

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν οι πόρτες & παράθυρα PVC;

Οι επαγγελματίες κουφωμάτων αναγνωρίζουν, ότι πέρα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα κουφώματα pvc, υπάρχουν και κάποιοι λόγοι που μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τα επιλέξεις. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής:

1. Μπορεί να παρουσιάσουν ευαισθησία στον ήλιο & να φθαρεί το χρώμα.

2. Είναι λιγότερο στιβαρά & ανθεκτικά σε χτυπήματα, συγκριτικά με άλλα είδη κουφωμάτων.

3. Προσφέρουν μικρότερα επίπεδα ασφαλείας, σε σχέση με άλλα είδη (π.χ. αλουμίνια).

Συνεπώς, είναι σημαντικό να συζητήσεις με έναν έμπειρο επαγγελματία στον τομέα των κουφωμάτων, για να σου προτείνει το πιο κατάλληλο υλικό για το χώρο σου, ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις. Τα κουφώματα PVC έχουν να σου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δε μπορείς να προσπεράσεις τα μειονεκτήματα, χωρίς να τα εξετάσεις.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσει κουφώματα PVC στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για συνθετικά κουφώματα, με μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και επισκευή κουφωμάτων. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προτείνουν τα πιο κατάλληλα κουφώματα PVC για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, απλά κάνοντας μια σύντομη επίσκεψη και μελέτη των αναγκών σου.

Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για πλαστικά κουφώματα, παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες και άλλα, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν την τοποθέτηση των κουφωμάτων σου, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κουφώματα PVC, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς για συνθετικά κουφώματα στην περιοχή σου!

Οι πιο δημοφιλείς τύποι κουφωμάτων PVC
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Διορθωθηκε η ζημιά αποτελεσματικά ηξδγψθσγψ9βψκχβ
Αλέξανδρος S.
198 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός!! Άψογος επαγγελματίας και ευγενής άνθρωπος! Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση! Συνιστάται!
Δημήτρης Ν.
114 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος, ευγενικός, γρήγορος και καθαρός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΙΤΟ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣ...
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Η εταιρεια Koutsos metal απο την αρχη της διαδικασιας π.χ πρωτη επισκεψη εως και το τελος εδειξε υπευθυνοτητα. Ηταν απολυτα ακριβης στις...
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Τα κουφώματα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου θέλουν αλλαγή. Παρότι έχεις ακούσει εκατό διαφορετικές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει