Κουφώματα PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κουφώματα PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κουφώματα PVC: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση!

Τα κουφώματα pvc ή αλλιώς συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα γνωρίζουν συνεχή άνοδο στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η τοποθέτηση τους επιλέγεται από όλο και περισσότερο κόσμο και ο λόγος είναι η εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που παρουσιάζουν.  

Η επιλογή κουφωμάτων είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολη απόφαση, καθώς είναι το μέσο θωράκισης του σπιτιού από τις καιρικές συνθήκες όλες τις εποχές του χρόνου. Η επιλογή της τοποθέτησης συνθετικών κουφωμάτων αποτελεί μια σημαντική οικονομική επένδυση για το χώρο σου, για αυτό και πρέπει να γίνεται με προσοχή.

Τα υλικά ανάμεσα στα οποία έχεις να επιλέξεις είναι πολλά με το καθένα να ικανοποιεί καλύτερα διαφορετικές ανάγκες. Ωστόσο, μια πολύ καλή λύση που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς είναι τα κουφώματα PVC τα οποία παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα και μπορούν να εξασφαλίσουν εύκολα τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον αγοραστή τους.

Για να σε διευκολύνουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει η τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων.

Κουφώματα PVC: Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Τα κουφώματα pvc, συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν ως σύστημα κουφώματος. Ποια είναι αυτά;

 • Συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων.
 • Απαιτούν ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.
 • Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και δύσκολα παρουσιάζουν βλάβες.
 • Συνδυάζουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης με υψηλή ποιότητα.
 • Βοηθούν σημαντικά στη θερμομόνωση.
 • Προστατεύουν από την ηχορύπανση.

Οι τεχνικοί τοποθέτησης κουφωμάτων pvc της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν την άμεση εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους άμεσα και εύκολα.

Κουφώματα PVC: Ποια είναι τα μειονεκτήματά τους;

Οι τεχνικοί κουφωμάτων μας, αναγνωρίζουν ότι πέρα από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα κουφώματα pvc, υπάρχουν και δύο λόγοι που μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τα επιλέξεις.

 • Μπορεί να παρουσιάσουν ευαισθησία στον ήλιο.
 • Έχουν μικρότερα επίπεδα στιβαρότητας συγκριτικά με άλλα είδη κουφωμάτων.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα οφέλη που θα έχεις από τα κουφώματα pvc είναι πολλά περισσότερα από τα μειονεκτήματα. Τα πλαστικά κουφώματα αποτελούν μια εξαιρετική οικονομική επιλογή, συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτές τιμές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων pvc, συνδυασμένων με τα κατάλληλα ενεργειακά τζάμια μπορεί να μειώσει την ηχορύπανση έως και 70% και να μειώσει εντυπωσιακά τς σπατάλες στα έξοδα θέρμανσης και ψύξης του χώρου. Ακόμη, είναι γεγονός ότι τα σύγχρονα συνθετικά κουφώματα έχουν εξελιχθεί τόσο που και τα λιγοστά μειονεκτήματα που παρουσίαζαν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Αν επιθυμείς ποιοτικά και οι οικονομικά κουφώματα, η τοποθέτηση κουφωμάτων pvc ίσως είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείς για να προχωρήσεις στην εγκατάσταση πλαστικών κουφωμάτων.

Τρόποι χρήσης κουφωμάτων PVC

Τα συνθετικά κουφώματα έχουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και είναι κατάλληλα τόσο για τον εξωτερικό όσο και για τον εσωτερικό χώρο. Έτσι τα κουφώματα από pvc μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

 • Εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες
 • Μπαλκονόπορτες
 • Παράθυρα PVC (Συρόμενα,Ανοιγόμενα & Σταθερά)
 • Παντζούρια

Έτσι, μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει τα κουφώματα pvc για να επενδύσει συνολικά τον επαγγελματικά και τον οικιακό του χώρο, με ελάχιστα χρήματα. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι τιμές στα κουφώματα pvc, η συνολική ενίσχυση του σπιτιού με το συγκεκριμένο είδος κουφωμάτων μπορεί να αποτελέσει οικονομική επένδυση.

Τύποι Συνθετικών Κουφωμάτων

Όπως και στα κουφώματα αλουμινίου, έτσι και στις πόρτες και παράθυρα pvc μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με το χώρο σου ανάμεσα στις εξής επιλογές:

 • Συρόμενα κουφώματα pvc (επάλληλα ή χωνευτά)
 • Ανοιγόμενα κουφώματα pvc
 • Σταθερά κουφώματα pvc

Η επιλογή που θα κάνεις στον τύπο κουφωμάτων pvc που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί τόσο από τον χώρο τοποθέτησης όσο και από τις προτιμήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, τα κουφώματα pvc, θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σου.

Κόστος Κουφωμάτων PVC

Αν και τα πλαστικά κουφώματα είναι με διαφορά το πιο οικονομικό είδος κουφώματος στην αγορά, πρέπει να ξέρεις ότι το κόστος τοποθέτησης κουφωμάτων pvc καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

 • Αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις
 • Μέγεθος κουφωμάτων
 • Είδος κουφωμάτων pvc
 • Τεχνικές εργασίες που απαιτούνται

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με τα συνθετικά κουφώματα του χώρου σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων pvc.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα με τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος στα κουφώματα pvc και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

Τύποι Κουφωμάτων PVC
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
30 Αξιολογήσεις
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Λάζαρος Στανιμερόπουλος
24 Αξιολογήσεις
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Σαμουήλ Ζατικιάν
25 Αξιολογήσεις
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ
29 Αξιολογήσεις
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
155 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
155 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές