Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 16/1/2020

Τέντες Μπαλκονιού

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Πριν επιλέξεις τέντες σκίασης μπαλκονιού, πρέπει να λάβεις υπόψη τις τιμές, αλλά και άλλους παράγοντες, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για το σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Αν θέλεις να βρεις για τέντες τιμές και προσφορές, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες, σε λίγα λεπτά!
Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες μπαλκονιού;

 • Τέντες ζελατίνες

 • Τέντες κασετίνες 

 • Τέντες καποτίνες 

 • Περγκοτέντες

 • Τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τη σχέση ποιότητας - τιμής.

Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές. Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση τέντας;

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι σχετικά ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την αντικατάσταση πανιού. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€ (+ΦΠΑ). Συνήθως, περιλαμβάνεται και η τέντα στο συνολικό κόστος.

Πόσο κοστίζει η επισκευή τέντας;

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή τέντας, συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση). Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός τέντας;

Ο καθαρισμός ή πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Η εργασία του πλυσίματος τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των πανιών της τέντας;

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. ελαττώνεται.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τις Τέντες τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis C.
108 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος

φωτογραφία επαγγελματία
Παντελής Ρ.
92 αξιολογήσεις

Εξαιρετικά

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Τ.
77 αξιολογήσεις

Μας έδωσε εξαιρετική τιμή για την αντικατάσταση της σκισμένης μας τέντας,με άμεση ενημέρωση & εναλλακτική πρόταση για το σχέδιο που είχαμε …

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, με βοήθησε πολύ στην επιλογή. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Κ.
61 αξιολογήσεις

Γρήγοροι, άψογοι και φιλικοί. Τέλεια δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητη δουλειά, ευγενικός, καλές τιμές. Λίγο προσοχή με την έκδοση αποδείξης.... Συνιστώ ανεπιφύλακτα

Τέντες τιμές: Πού κυμαίνονται οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες μπαλκονιού που έχεις στο χώρο σου. Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι από τις πιο προσιτές και συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν τις τέντες μπαλκονιού σου. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που χρειάζεσαι, σε προσιτό κόστος και πάντα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Χάρη στις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες τους, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες σε τιμές ανταγωνιστικές, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με τις καλύτερες τέντες μπαλκονιού για το χώρο σου και να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου και θα πάρεις άμεσα για τέντες τιμές και προσφορές, από αξιόπιστους τεντάδες στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε

Περισσότερα
5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι λεκέδες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες Μπαλκονιού & Κήπου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία Τεντά που σου ταιριάζει

Δημήτρης Τ.

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία - Πεντέλη
77 αξιολογήσεις

H εταιρία μας, πρωταγωνιστεί στον τομέα των συστημάτων σκίασης με νέα και πρωτοποριακά προϊόνα. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας αφορούν την κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση για τέντες κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.

Παντελής Ρ.

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία - Περιστέρι
92 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεντάς με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μου. Μπορώ να αναλάβω παντός τύπου εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης για τέντες σε μπαλκόνια και επαγγελματικούς χώρους. Οι υπηρεσίες μας αφορούν κάθε είδος τέντας (καποτίνες, ζελατίνες, με βραχίονες, περγκοντέντες) ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς. Οι τιμές στις τέντες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής.

Παναγιώτης Κ.

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις

Από το 1958 η εταιρεία μας, βρίσκεται πρώτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, προστασία και ασφάλεια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις συστημάτων σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν τις γνώσεις και την πείρα να αναγνωρίσουν τις ανάγκες της βεράντας και του μπαλκονιού σας. Αν χρειάζεστε αξιόπιστες υπηρεσίες για τέντες μπαλκονιού ή κήπου, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Shadow Play Σ.

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία - Λυκόβρυση
56 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης και παρέχει τις υπηρεσίες της για κατασκευή και τοποθέτηση τεντών σε μπαλκόνια, κήπους και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε τεντόπανα υψηλής αντοχής και ποιότητας ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε είδος τέντας (κασετίνες, ζελατίνες, περγκοντέντες, με σταθερούς και σπαστούς βραχίονες). Προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τέντες μπαλκονιού. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να αναλάβουμε την εργασία για τις τέντες σας, άμεσα και υπεύθυνα!

Μιχάλης Π.

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία - Αθήνα
64 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, από το 1959, βρίσκεται στην Αθήνα, στον χώρο της εμπορίας τεντών και εξαρτημάτων καθώς και άλλων συναφών υλικών. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τοποθέτηση, επισκευή και καθαρισμό τεντών οποιουδήποτε είδους. Είτε επιθυμείτε να τοποθετήσετε τέντες κασετίνες, είτε τέντες με βραχίονες ή καποτίνες, εμείς μπορούμε να εξασφαλίσουμε έναν μηχανισμό υψηλής αντοχής και λειτουργικότητας. Οι τιμές στο κάθε είδος τέντας εξαρτώνται από τον μηχανισμό, τους αυτοματισμούς αλλά και τον τύπο που θα διαλέξετε. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας για τέντες μπαλκονιού στο σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές