Τέντες Σκίασης Μπαλκονιού

Βρες τους Καλύτερους Τεντάδες στην κατηγορία Τέντες Σκίασης Μπαλκονιού!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τέντες σκίασης μπαλκονιού: Πώς θα επιλέξεις τις σωστές τέντες;

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Πριν επιλέξεις τέντες σκίασης μπαλκονιού, πρέπει να λάβεις υπόψη τις τιμές, αλλά και άλλους παράγοντες, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για το σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Πού κυμαίνονται οι τιμές για τέντες μπαλκονιού; Ποιες είναι οι τιμές ανά τετραγωνικό;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες μπαλκονιού;

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τη σχέση ποιότητας - τιμής.

Οι τέντες ζελατίνες, οι κασετίνες, οι καποτίνες, οι περγκοτέντες και οι τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου. Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ποιο είναι το κόστος για μια εργασία για τέντες μπαλκονιού;

Για μια εργασία για τέντες σκίασης με έμπειρο τεχνικό, το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 50- 500€, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, το είδος της τέντας και το είδος της εργασίας. Ανάλογα με την εργασία που χρειάζεσαι για τις τέντες, διαμορφώνεται και η τιμή, ως εξής:

1. Τοποθέτηση τεντών

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση το κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι σχετικά ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την αντικατάσταση πανιού. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€*. Συνήθως, περιλαμβάνεται και η τέντα στο συνολικό κόστος.

2. Επισκευή τεντών

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή της τέντας είναι αρκετές και ποικίλουν, ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση). Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα*.

3. Καθαρισμός τεντών

Ο καθαρισμός ή αλλιώς το πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Η εργασία του πλυσίματος της τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα*.

4. Αντικατάσταση πανιών τέντας

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*. Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. ελαττώνεται.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν για σένα μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες μπαλκονιού που έχεις στο χώρο σου. Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι από τις πιο προσιτές και συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν τις τέντες μπαλκονιού σου. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που χρειάζεσαι, σε προσιτό κόστος και πάντα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Χάρη στις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες τους, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες, σε τιμές ανταγωνιστικές, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν τις καλύτερες τέντες μπαλκονιού για το χώρο σου και να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεντάδες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις
Αν εξαιρέσω τις πρώτες ημέρες που η επικοινωνία μας ήταν λίγο αργή λόγω του ότι και η δική μας εταιρεία αναλαμβάνει πολλά έργα και η τηλε...
Παντελής Ρ.
80 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας ευγενικός και πολύ συνεπής σε αυτά που έλεγε Ανεπιφύλακτα τον συνιστώ και σε άλλους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακ...
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Συνεπής στον χρόνο παράδοσης. Μικρή καθυστέρηση στο ραντεβού τοποθέτησης. Έμπειροι τεχνίτες. Υλικά και τοποθέτηση, όπως τα συεννοθήκαμε. ...
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Εκπληκτικός σε όλη την διαδικασία. Επικοινώνησε άμεσα, έδωσε καλή προσφορά, παρέλαβε την τέντα την ίδια μέρα και την παρέδωσε σε 24 ώρες....
Τέντες Κ.
49 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε
Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι λεκέδες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει