20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2016 στην κατηγορία Τέντες

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Αντώνης Μαρκάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Νίκαια Αττική 184 51

Ονομάζομαι Αντώνης Μαρκάκης και τα τελευταία 18 χρόνια διατηρώ τη δική μου επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αργύρης Κοντοθανάσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

H επιχείρηση “Τεντοτεχνία Κοντοθανάση”, εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και συντήρηση τεντών για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Για περισσότερα από 24 χρόνια έχουμε ανταποκριθεί με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που έχουμε αναλάβει. Εξυπηρετούμε άμεσα και αξιοποιούμε πάντα αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά με σκοπό την προφύλαξη και την αισθητική του χώρου. Ντύστε το χώρο σας με τελευταίας τεχνολογίας τέντες, σε ποικίλα σχέδια και χρώματα και απολαύστε την ομορφιά του ήλιου με ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Moter Market - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Moter Market, ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο τομέα του αυτοματισμού. Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και σε συνδυαμό με τις άριστες τεχνικές γνώσεις των συνεργατών μας, φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κοκονάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης, αναλαμβάνει για εσάς οποιαδήποτε εργασία θέλετε να ολοκληρώσετε στον ιδιωτικό η τον επαγγελματικό σας χώρο! Από καθαρισμό, επισκευή αλλά και κατυασκευή τεντών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Τσουκαλάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Μιχάλης Τσουκαλάς και η εταιρεία μου “Μιχάλης Τσουκαλάς” με την πολυετή πείρα της, προσφέρει υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και σας συστήνει εγγυημένη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση με εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα, ποικίλα σχέδια και σύγχρονα εξαρτήματα για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό και με την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μόσχος Πολυχρονιάδης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε για εσάς την απόλυτη κάλυψη σας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση σας, όσο και η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Χρήστος Παπακώστας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις τέντες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους εργασία για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Ηλίας Κόκος και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τέντες Δρίτσας, αναλαμβάνει τις τέντες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με λευκά σίδερα, συστήματα αλουμινίου αλλά και αυτοματισμούς. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κατασκευαστική μας με πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές, αναλαμβάνει κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, ανακατασκευές πολυκατοικιών, οικιών, καταστημάτων, γραφείων και χώρων με ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλαψιανός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Εξυπηρετούμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης, η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα μεγάλη γκάμα εργασιών για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κούκκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Οι εργασίες που έχουμε εξειδίκευση είναι: Επιδιόρθωση/ Αλλαγή / Επισκευή / Γάζωμα / Συντήρηση / Τοποθέτηση Τέντας. Άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές, γιατί το κάθε σπίτι και ο κάθε χώρος χρειάζεται την εγγυημένη προστασία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσσης Νίκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Καλομοίρης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, τέντες Καλομοίρης, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες  - 20 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…