Τέντες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τέντες: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Ψάχνεις τέντα για το μπαλκόνι σου; Αναρωτιέσαι ποιο σύστημα σκίασης ταιριάζει καλύτερα στη βεράντα σου ή κατά πόσο χρειάζεται εντέλει μία τέντα; Μην αγχώνεσαι, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου τέντα, η επιλογή και η τοποθέτηση της κατάλληλης τέντας θα γίνει στην στιγμή.  

Υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί τεντών που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και μεγάλη ποικιλία σε σχέδια στα τεντόπανα. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένες βιοτεχνίες τεντών που διαθέτουν όλα τα είδη και τους μηχανισμούς ενώ το προσωπικό τους μπορεί πέρα από την τοποθέτηση, να αναλάβει την επισκευή, το ράψιμο και τον καθαρισμό τους.

Γιατί να τοποθετήσεις τέντες;

Οι τέντες, ως σύστημα σκίασης παρέχουν αμέτρητα πλεονεκτήμτα και πλέον θεωρούνται απαραίτητο στοιχείο για το σπίτι. Οι αξιόπιστοι τεντάδες μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικά οφέλη που θα έχεις από την τοποθέτησή τους:

Προστασία από τον ήλιο: Προσφέρουν ιδανική σκίαση στον χώρο που τοποθετούνται και προστατεύουν από την άμεση επαφή με τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Κατά συνέπεια, το σπίτι προστατεύεται από την θερμότητα που παράγεται και δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του.

Ιδιωτικότητα: Οι τέντες, βοηθούν και στη προστασία της ιδιωτικότητας ενός χώρου. Έτσι, μπορείς να κρατάς μακρυά από το σπίτι σου τα περίεργα βλέμματα. Η τοποθέτηση τεντών εμποδίζει την οπτική επαφή με το εσωτερικό του σπιτιού σου. Τα μοτέρ στις τέντες ρυθμίζουν εάν το άνοιγμα θα είναι πλήρες ή μερικό. Μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θα φαίνεται από το εσωτερικό του σπιτιού σου.

Δημιουργία ιδανικής ατμόσφαιρας: Οι τέντες, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να απολαμβάνει κανείς τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, χωρίς να ζεσταίνεται ή να τυφλώνεται από τις ακτίνες του ήλιου. Τοποθετούνται σε μπαλκόνια, σε αίθριους χώρους και κήπους συνήθως με την μορφή τεντοπέργκολας και εξασφαλίζουν την σκιά που επιθυμείς για να χαλαρώνεις.

Μειώνουν τα έξοδα ψύξης: Οι τέντες, συμβάλλουν στην μείωση των εξόδων ψύξης, εξαιτίας της προστασίας του σπιτιού από την θερμότητα που παράγεται με τις ακτίνες του ήλιου. Η τοποθέτησή τους, θα εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα στο σπίτι.

Όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα: Οι τέντες, αποτελούν στολίδι του εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Ακόμη, η τοποθέτηση της κατάλληλης τέντας, μπορεί να αναβαθμίσει την εξωτερική όψη ενός παλιού σπιτιού και να του δώσει την χαμένη του αίγλη.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο και αποδοτικό σύστημα σκίασης. Ο συνδυασμός των πολλών πλεονεκτημάτων που έχουν με τις προσιτές τιμές στις οποίες μπορείς να τις βρεις, τις καθιστά μια ιδανική επιλογή για πολλές περιπτώσεις.

Που εφαρμόζουν οι Τέντες;

Οι τέντες, εφαρμόζουν σε πολλούς χώρους του σπιτιού και για διαφορετικές χρήσεις. Έτσι μπορείς βρεις τον τύπο που θέλεις και να επιλέξεις ανάμεσα σε:

 • Τέντα κήπου

 • Τέντα μπαλκονιού και τέντα βεράντας

 • Τέντα παραθύρου

 • Τέντες επαγγελματικού χώρου

 • Τέντα για πέργκολα

Οι τεντάδες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην τοποθέτηση, επισκευή ή αντικατάσταση τέντας και αρκεί μία δοκιμή για να τους εμπιστευτείς. Από τα παραπάνω είδη, εκείνο που είναι από τα δημοφιλέστερα είναι οι τέντες κήπου.

Οι περισσότεροι που διαθέτουν αυλές και κήπους, επιθυμούν να τα απολαμβάνουν αποφεύγοντας τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Υπάρχουν πολλά είδη σκίασης για εξωτερικούς χώρους, πολλές κατασκευές είναι ξεχωριστές και αποτελούν διακοσμητικό στολίδι. Παρακάτω μπορείς και κάποιες όμορφες ιδέες στις τέντες κήπου.

Τέντες Κήπου!

Τριγωνικό πανί σκίασης: Είναι πρωτότυπος και δημιουργικός τρόπος να δημιουργήσεις σκίαση στον κήπο σου. Είναι οικονομική λύση και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τεντόπανα που ταιριάζουν στο στυλ της αυλής σου.

Τεντόπανο στηριγμένο σε κοντάρια: Μπορείς να επιλέξεις όποιο στυλ τεντόπανου επιθυμείς και με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεντά να το στηρίξεις σε ειδικά μεταλλικά κοντάρια στην αυλή σου και αν δημιουργήσεις μία όμορφη γωνιά.

Τεντοπέργκολα: Είναι ένα νέο προϊόν που ήδη είναι πολύ δημοφιλές στην αγορά. Ο συνδυασμός αντοχής και σκίασης, απογειώνει την εικόνα του. Μπορείς να δημιουργήσεις την κατασκευή που επιθυμείς από υλικά όπως το ξύλο, το μέταλλο ή το αλουμίνιο και να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματά του.

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες για την ξεχωριστή κατηγορία των τεντών κήπου, η επιλογή καθώς και η τοποθέτηση δεν θα σε ταλαιπωρήσει εφόσον επιλέξεις έναν αξιόπιστο τεντά. Διάβασε παρακάτω και μάθε τα βασικά σημεία προσοχής στην τοποθέτηση τέντας.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν την τοποθέτηση;

Η τέντα που θα τοποθετήσεις στο σπίτι σου, αποτελεί μία μακροχρόνια επένδυση, έτσι η επιλογή που κάνεις τόσο στον μηχανισμό όσο και στο σχέδιο, πρέπει να σε ικανοποιεί απόλυτα. Παρακάτω, θα βρεις μερικά στοιχεία που θα σε καθοδηγήσουν ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή:

Χρώμα τεντόπανου

Είναι γνωστό ότι τα σκούρα χρώματα απορροφούν μεγάλο μέρος του ήλιου άρα σε περιόδους καλοκαιριού θα έχει υπερβολική ζέστη. Φρόντισε να επιλέξεις τεντόπανα σε ανοιχτούς τόνους αλλά όχι λευκά γιατί δεν απορροφούν την ακτινοβολία.

Ακόμη, καλό είναι να αποφύγεις τις πολύχρωμες τέντες που θα κουράζουν οπτικά. Αν θες μια τέντα με σχέδιο, σκέψου τις εκείνες με ρίγες που είναι διαχρονικές και προσφέρουν πάντα ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά τεντόπανου

Οι τέντες έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια που πλέον μπορείς να βρεις τεντόπανα με εντυπωσιακά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Για πραγματικά αποτελεσματικές τέντες φρόντισε να είναι αδιάβροχες και απορροφητικές. Είναι σημαντικό να απορροφούν εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες.

Ακόμη, ένα στοιχείο που πρέπει να επιλέξεις για τα τεντόπανά σου είναι η ειδική επεξεργασία για μύκητες. Είναι βέβαιο ότι αυτή η επιλογή θα σε γλυτώσει μελλοντικά από κόπο και σπατάλες χρημάτων και θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα.

Μηχανισμός τέντας

Όπως και τα τεντόπανα, έτσι και οι μηχανισμοί τέντας έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα. Είτε επιλέξεις έναν ηλεκτρικό μηχανισμό για μεγαλύτερη ευκολία και χρηστικότητα, είτε προτιμήσεις τους παραδοσιακούς σταθερούς βραχίονες φρόντισε να είναι ανθεκτικοί και γερές κατασκευές. Οι τέντες σου, βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες και για αυτό χρειάζονται μέγιστη υποστήριξη και ανθεκτικότητα.

Είδος τέντας

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, κατά τη διάρκεια της επιλογής του συστήματος σκίασης για το χώρο σου πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά και το είδος τέντας που θα τοποθετήσεις. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα το ιδανικότερο είδος για την περίπτωσή σου. Για να έχεις μία πρώτη άποψη σχετικά με τους τύπους τέντας που μπορείς να τοποθετήσεις στην βεράντα σου, συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τις δημοφιλέστερες:

 • Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

 • Τέντες με σπαστούς βραχίονες

 • Τέντα κασετίνα

 • Τέντα ζελατίνα

 • Τέντα καποτίνα

 • Περγκοτέντα

Όποιο είδος και να διαλέξεις, το βέβαιο είναι ότι η τέντα σου χρειάζεται φροντίδα και προσοχή ώστε να αντέξει για πολλά χρόνια. Ο τακτικός καθαρισμός της και το ράψιμο σε περίπτωση που σκιστεί, είναι κάποιοι από τους βασικούς τρόπου να διατηρήσεις την αρχική όψη της τέντας σου. Παρακάτω θα βρεις και κάποιες πιο εξειδικευμένες συμβουλές για την συντήρησή της:

4 Συμβουλές για την Συντήρηση Τεντών!

Η συντήρηση στις τέντες, είναι το ‘‘Α’’ και το ‘‘ Ω’’, ώστε να αντέξουν στην φθορά του χρόνου. Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για μια άψογη συντήρηση:

Η άμεση επιδιόρθωση τεντόπανου: Σε περίπτωση που σκιστεί η τέντα ή παρουσιαστεί κάποια φθορά, όσο πιο γρήγορα αντιδράσεις τόσο το καλύτερο. Άμα αφήσεις το χρόνο να περνάει, η ζημιά θα γίνεται χειρότερη και ίσως ανεπανόρθωτη.

Η τακτική συντήρηση του μηχανισμού: Είτε πρόκειται για ηλεκτρικό μηχανισμό είτε για συμβατικό, η κατάλληλη περιποίησή του είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της τέντας. Φρόντιζε για το συχνό και προσεχτικό καθαρισμό τέντας. Κράτα την τέντα σου καθαρή από μούχλες και υγρασίες. Μην αφήνεις φύλλα και άλλα σκουπίδια να μένουν πάνω στη τέντα σου και να καταστρέφουν σιγά σιγά το πανί σου.

Μην καταπονείς την τέντα σου: Είναι γεγονός ότι οι τέντες βρίσκονται σε απευθείας επαφή με τις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες και αυτό είναι φυσικό να τις φθείρει. Για να αντέξουν περισσότερα χρόνια, φρόντιζε να τις προστατεύεις όσο μπορείς και να τις μαζεύεις όταν φυσάει ή βρέχει.

Γιατί να επιλέξεις τους Τεντάδες μας;

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες τεντάδες μας, είναι στη διάθεσή σου για να αναλάβουν τις τέντες του οικιακού ή του επαγγελματικού σου χώρου και αν ψάχνεις λόγους που πρέπει αν τους εμπιστευτείς, συνέχισε να διαβάζεις!  

Πολύχρονη Εμπειρία & Σύγχρονος Εξοπλισμός!

Με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνίτες μας μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο και άψογο αποτέλεσμα. Οι τεντάδες μας, γνωρίζουν τα είδη τέντας που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και μπορούν να προχωρήσουν στην άμεση τοποθέτησή τους, ακόμη και στα φαινομενικά πιο δύσκολα μέρη.

Εξειδικευμένες γνώσεις!

Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την τοποθέτηση, αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή συντήρηση τέντας, ενώ μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα τεντόπανα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Άμεση Εξυπηρέτηση όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος τεντών και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα. Μετά την επιλογή η επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση και επαγγελματική τοποθέτησή της ενώ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που υποστούν κάποια φθορά είτε στον μηχανισμό είτε στην όψη τους.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας, έρχονται στον χώρο σου την στιγμή που το επιθυμείς και εξασφαλίζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεντάδες στην περιοχή σου

Θεόδωρος Τζουβέκας
16 Αξιολογήσεις
Ο κύριος Τζουβέκας ανέλαβε τον καθαρισμό της πολ/κίας μας και εξακολουθεί να το κάνει μέχρι και σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εργασία που έχει αναλάβει.
Ηλίας Μαυροκέφαλος
39 Αξιολογήσεις
Όταν αξιολογείς με 5άστερα σε όλα, τα υπόλοιπα είναι περιττά!! Επαγγελματίες άριστοι!
Γιάννης Βογιατζάκης
4 Αξιολογήσεις
Βασίλειος Τσαφάς
101 Αξιολογήσεις
Επικοινωνιακός ηλεκτρολόγος, πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο. Όμως άργησε αρκετά μια απλή εργασία (πάνω απο 12 ημέρες), προφανώς γιατί είχε άλλες εργασίες. Δηλαδή ήταν δύσκολο να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού. Τέλος για τα υλικά χρέωσε ελαφρώς παραπάνω από τις τιμές λιανικής.
Θανάσης Λημναίος
40 Αξιολογήσεις
Αθανάσιος Νίκλης
11 Αξιολογήσεις