Τέντες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τέντες σκίασης: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν τοποθετήσεις τέντες!

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Η συγκεκριμένη κατασκευή, αποτελεί επένδυση για την οικία σου, καθώς θα την έχεις για πολλά χρόνια.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου την σχέση ποιότητας - τιμής.

Οι τέντες ζελατίνα, οι κασετίνες, οι καποτίνες, οι περγκοντέτες και οι τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου. Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ποιες είναι οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό μέτρο;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15 ευρώ.

Ποιο είναι το κόστος για μια εργασία για τέντες;

Το μέσο κόστος για ένα τεχνικό τεντών είναι 300€ για μεγάλες επιφάνειες. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 50- 500€, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, το είδος της τέντας και το είδος της εργασίας. Ανάλογα με την εργασία που χρειάζεσαι για τις τέντες, διαμορφώνεται και η τιμή, ως εξής:

1. Τοποθέτηση τεντών:

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση το κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι η ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την επισκευή και τον καθαρισμό. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20- 30€*. Η τοποθέτηση θεωρείται η ακριβότερη εργασία, επειδή κατά κύριο λόγο περιλαμβάνεται και η τέντα στο συνολικό κόστος.

2. Επισκευή τεντών:

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή της τέντας είναι αρκετές και ποικίλουν, ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση). Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών, κοστολογείται συνήθως 50- 70€/τέντα*.

3. Καθαρισμός τεντών:

Ο καθαρισμός ή αλλιώς το πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Βέβαια, είναι μια εργασία που δεν προτείνεται από τους περισσότερους  επαγγελματίες, επειδή υπάρχει πιθανότητα να αλλοιωθεί η ποιότητα του υφάσματος της τέντας και να χρήζει αντικατάστασης μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η εργασία του πλυσίματος της τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους. Το πλύσιμο της τέντας, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50- 80€/τέντα*.

4. Αντικατάσταση πανιών τέντας

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*. Αλλά όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. Ελαττώνεται.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν για σένα μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες που έχεις στο χώρο σου.

Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν τις τέντες σου. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που χρειάζεσαι, σε προσιτό κόστος και πάντα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

Τί είδους τέντα να βάλεις;
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεντάδες στην περιοχή σου

Ευάγγελος Μ.
20 αξιολογήσεις
Μακράν το καλύτερο συνεργείο. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!
Παντελής Ρ.
68 αξιολογήσεις
Άψογη συνεννόηση επαγγελματισμός
Κώστας Κ.
22 αξιολογήσεις
Κάλεσα τον κύριο Κιφοκέρη, προκειμένου να αντικαταστήσει το πανί τής τέντας που είχε φθαρεί. Ήταν τυπικότατος,γρήγορος στην επικοινωνία ...
S. Center
88 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου, γρήγορη επίσκεψη στο χώρο καιώς και καλή οικονομική πρόταση. Ευγενέστατοι όλοι τόσο στις τηλεφωνικές επ...
Αντώνης Α.
23 αξιολογήσεις
πολυ καλη επικοινωνία, συνεπης στα 3 ραντεβού που δώσαμε και εκανε και εξτρα δουλεια υστερα απο συνεννοηση, που ηταν αναγκαία
Γιώργος Γ.
6 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος, πολύ καλή δουλειά, γρήγορος, επίπεδο συνεννόησης καταπληκτικό, συστήνω τον κο Γρυπαίο ανεπιφύλακτα...
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει