Τέντες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι καλύτερες συμβουλές για Τέντες!

Ψάχνεις τέντα για το μπαλκόνι σου; Αναρωτιέσαι ποιο σύστημα σκίασης ταιριάζει καλύτερα στη βεράντα σου ή κατά πόσο χρειάζεται εντέλει μία τέντα; Μην αγχώνεσαι, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Γιατί να τοποθετήσεις τέντες;

Οι τέντες είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε χώρο και υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που θα σε πείσουν:

Προστασία από τον ήλιο

Προσφέρουν ιδανική σκίαση στον χώρο που τοποθετούνται και προστατεύουν από την άμεση επαφή με τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Κατά συνέπεια, το σπίτι προστατεύεται από την θερμότητα που παράγεται.

Ιδιωτικότητα

Οι τέντες, βοηθούν και στη προστασία της ιδιωτικότητας ενός χώρου. Έτσι, μπορείς να κρατάς μακρυά από το σπίτι σου τα περίεργα βλέμματα.

Η τοποθέτηση τεντών εμποδίζει την οπτική επαφή με το εσωτερικό του σπιτιού σου,

Δημιουργία ιδανικής ατμόσφαιρας

Οι τέντες, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να απολαμβάνει κανείς τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, χωρίς να ζεσταίνεται ή να τυφλώνεται από τις ακτίνες του ήλιου.

Μειώνουν τα έξοδα ψύξης

Οι τέντες, συμβάλλουν στην μείωση των εξόδων ψύξης, εξαιτίας της προστασίας του σπιτιού από την θερμότητα που παράγεται με τις ακτίνες του ήλιου.

Όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα

Οι τέντες, αποτελούν στολίδι του εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Ακόμη, η τοποθέτηση της κατάλληλης τέντας, μπορεί να αναβαθμίσει την εξωτερική όψη ενός παλιού σπιτιού και να του δώσει την χαμένη του αίγλη.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι τέντες αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο και αποδοτικό σύστημα σκίασης.

Ο συνδυασμός των πολλών πλεονεκτημάτων που έχουν με τις προσιτές τιμές στις οποίες μπορείς να τις βρεις, κάνει τις τέντες μια ιδανική επιλογή για πολλές περιπτώσεις.

Που εφαρμόζουν οι Τέντες;

Οι τέντες, εφαρμόζουν σε πολλούς χώρους και για διαφορετικές χρήσεις. Ποιες είναι αυτές;

 • Τέντα κήπου
 • Τέντα μπαλκονιού και τέντα βεράντας
 • Τέντα παραθύρου
 • Τέντες επαγγελματικού χώρου
 • Τέντα για πέργκολα

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην τοποθέτηση, επισκευή ή αντικατάσταση τέντας και αρκεί μία δοκιμή για να τους εμπιστευτείς.

Τι πρέπει να προσέξεις στις Τέντες;

Η τοποθέτηση τέντας, δεν είναι μια εργασία που γίνεται συνέχεια και η επιλογή που θα κάνεις πρέπει να είναι προσεκτική. Η επένδυση των χρημάτων σου πρέπει να πιάσει τόπο ώστε να μην χρειαστείς αντικατάσταση της τέντας σου, άμεσα.

Παρακάτω θα βρεις μερικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή της τέντας σου, ώστε να την απολαμβάνεις για μεγάλο διάστημα:

Χρώμα τεντόπανου

Είναι γνωστό ότι τα σκούρα χρώματα απορροφούν μεγάλο μέρος του ήλιου άρα σε περιόδους καλοκαιριού θα έχει υπερβολική ζέστη. Φρόντισε να επιλέξεις τεντόπανα σε ανοιχτούς τόνους αλλά όχι λευκά γιατί δεν απορροφούν την ακτινοβολία.

Ακόμη, καλό είναι να αποφύγεις τις πολύχρωμες τέντες που θα κουράζουν οπτικά. Αν θες μια τέντα με σχέδιο, σκέψου τις τέντες με ρίγες που είναι διαχρονικές και προσφέρουν πάντα ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά τεντόπανου

Οι τέντες έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια που πλέον μπορείς να βρεις τεντόπανα με εντυπωσιακά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Για πραγματικά αποτελεσματικές τέντες φρόντισε να είναι αδιάβροχες και απορροφητικές. Είναι σημαντικό να απορροφούν εντελώς τις UVA και UVB ακτίνες.

Ακόμη, ένα στοιχείο που πρέπει να επιλέξεις για τα τεντόπανά σου είναι η ειδική επεξεργασία για μύκητες. Είναι βέβαιο ότι αυτή η επιλογή θα σε γλυτώσει μελλοντικά από κόπο και σπατάλες χρημάτων και θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα.

Μηχανισμός τέντας

Όπως και τα τεντόπανα, έτσι και οι μηχανισμοί τέντας έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα. Είτε επιλέξεις έναν ηλεκτρικό μηχανισμό για μεγαλύτερη ευκολία και χρηστικότητα, είτε προτιμήσεις τους παραδοσιακούς σταθερούς βραχίονες φρόντισε να είναι ανθεκτικοί και γερές κατασκευές.

Οι τέντες σου, βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες και για αυτό χρειάζονται μέγιστη υποστήριξη και ανθεκτικότητα.

Είδος τέντας

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, κατά τη διάρκεια της επιλογής του συστήματος σκίασης για το χώρο σου πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά και το είδος τέντας που θα τοποθετήσεις.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε κατατοπίσει πλήρως και θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα το ιδανικότερο είδος για την περίπτωσή σου.

Ποια είδη τέντας υπάρχουν;

Η επιλογή του κατάλληλου είδους τέντας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, πρέπει να γίνει με την εξειδικευμένη βοήθεια των τεντάδων μας.

Εκείνοι, μας ενημέρωσαν για τα είδη τέντας που μπορεί κανείς να τοποθετήσει στο σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο:

 • Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα
 • Τέντες με σπαστούς βραχίονες
 • Τέντα κασετίνα
 • Τέντα ζελατίνα
 • Τέντα καποτίνα
 • Περγκοτέντα

Όποιο είδος και να διαλέξεις, το βέβαιο είναι ότι η τέντα σου χρειάζεται φροντίδα και προσοχή ώστε να αντέξει για πολλά χρόνια.

4 Συμβουλές για την συντήρηση τεντών!

Η συντήρηση στις τέντες, είναι το ‘‘Α’’ και το ‘‘ Ω’’, ώστε να αντέξουν στην φθορά του χρόνου.

Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για μια άψογη συντήρηση τέντας:

Η άμεση επιδιόρθωση τεντόπανου είναι καίριας σημασίας.

Σε περίπτωση που σκιστεί η τέντα ή παρουσιαστεί κάποια φθορά, όσο πιο γρήγορα αντιδράσεις τόσο το καλύτερο. Άμα αφήσεις το χρόνο να περνάει, η ζημιά θα γίνεται χειρότερη και ίσως ανεπανόρθωτη.

Η τακτική συντήρηση μηχανισμού τέντας είναι πολύ σημαντική.

Είτε πρόκειται για ηλεκτρικό μηχανισμό είτε για συμβατικό, η κατάλληλη περιποίησή του είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της τέντας.

Φρόντιζε για το συχνό και προσεχτικό καθαρισμό τέντας.

Κράτα την τέντα σου καθαρή από μούχλες και υγρασίες. Μην αφήνεις φύλλα και άλλα σκουπίδια να μένουν πάνω στη τέντα σου και να καταστρέφουν σιγά σιγά το πανί σου.

Μην καταπονείς την τέντα σου παραπάνω από ότι χρειάζεται.

Είναι γεγονός ότι οι τέντες βρίσκονται σε απευθείας επαφή με τις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες και αυτό είναι φυσικό να τις φθείρει.

Για να αντέξουν περισσότερα χρόνια, φρόντιζε να τις προστατεύεις όσο μπορείς και να τις μαζεύεις όταν φυσάει ή βρέχει.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες Τεντάδες της πλατφόρμας μας;

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες τεντάδες μας, είναι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για τις τέντες σου και ξεχωρίζουν για τους εξής λόγους:

Πολύχρονη Εμπειρία & Σύγχρονος Εξοπλισμός!

Με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνίτες μας μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο και άψογο αποτέλεσμα.

Οι τεντάδες μας, γνωρίζουν τα είδη τέντας που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και μπορούν να προχωρήσουν στην άμεση τοποθέτησή τους, ακόμη και στα φαινομενικά πιο δύσκολα μέρη.

Εξειδικευμένες γνώσεις!

Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την τοποθέτηση, αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή συντήρηση τέντας, ενώ μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα τεντόπανα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Άμεση Εξυπηρέτηση όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος τεντών και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας, έρχονται στον χώρο σου την στιγμή που το επιθυμείς και εξασφαλίζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες!

Ανακάλυψε τα Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Οι τέντες που μου τοποθέτησε ο κύριος Γιάννης, έχουν ταιριάξει απόλυτα με το σπίτι μου και πλέον απολαμβάνω την σκιά του μπαλκονιού μου!
Ο τεντάς που τοποθέτησε τις τέντες στο μαγαζί μου είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Οι τέντες, είναι εξαιρετικής ποιότητας και είμαι σίγουρη ότι θα τις έχω για χρόνια!
Άψογος επαγγελματίας, τέλεια εργασία και πάρα πολύ καλή τιμή στις τέντες. Η αντικατάσταση της τέντας έγινε άμεσα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!