Τέντες Μπαλκονιού

Βρες Αξιολογημένους Τεντάδες για να Τοποθετήσεις Τέντες Μπαλκονιού ή Κήπου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019

Τέντες Μπαλκονιού

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Πριν επιλέξεις τέντες σκίασης μπαλκονιού, πρέπει να λάβεις υπόψη τις τιμές, αλλά και άλλους παράγοντες, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για το σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες μπαλκονιού;

 • Τέντες ζελατίνες

 • Τέντες κασετίνες 

 • Τέντες καποτίνες 

 • Περγκοτέντες

 • Τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τη σχέση ποιότητας - τιμής.

Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές. Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση τέντας;

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση το κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι σχετικά ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την αντικατάσταση πανιού. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€*. Συνήθως, περιλαμβάνεται και η τέντα στο συνολικό κόστος.

None

Πόσο κοστίζει η επισκευή τέντας;

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή της τέντας είναι αρκετές και ποικίλουν, ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση). Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα*.

None

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός τέντας;

Ο καθαρισμός ή αλλιώς το πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Η εργασία του πλυσίματος της τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα*.

None

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των πανιών της τέντας;

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ.*. Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. ελαττώνεται.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

None

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τις Τέντες τους

φωτογραφία επαγγελματία

Αν εξαιρέσω τις πρώτες ημέρες που η επικοινωνία μας ήταν λίγο αργή λόγω του ότι και η δική μας εταιρεία αναλαμβάνει πολλά έργα και η τηλε...

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός επαγγελματίας ευγενικός και πολύ συνεπής σε αυτά που έλεγε Ανεπιφύλακτα τον συνιστώ και σε άλλους. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακ...

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπής στον χρόνο παράδοσης. Μικρή καθυστέρηση στο ραντεβού τοποθέτησης. Έμπειροι τεχνίτες. Υλικά και τοποθέτηση, όπως τα συεννοθήκαμε. ...

φωτογραφία επαγγελματία

Άψογος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!

φωτογραφία επαγγελματία

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία

Εκπληκτικός σε όλη την διαδικασία. Επικοινώνησε άμεσα, έδωσε καλή προσφορά, παρέλαβε την τέντα την ίδια μέρα και την παρέδωσε σε 24 ώρες....

Πού κυμαίνονται οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

None

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες μπαλκονιού που έχεις στο χώρο σου. Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι από τις πιο προσιτές και συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν τις τέντες μπαλκονιού σου. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που χρειάζεσαι, σε προσιτό κόστος και πάντα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Χάρη στις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες τους, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες, σε τιμές ανταγωνιστικές, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν τις καλύτερες τέντες μπαλκονιού για το χώρο σου και να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

None

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε

Περισσότερα
5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι λεκέδες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες Μπαλκονιού & Κήπου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία Τεντά που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Τέντες Μπαλκονιού - Καλλιθέα
46 reviews

Από το 1958 η εταιρεία μας, βρίσκεται πρώτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, προστασία και ασφάλεια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις συστημάτων σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν τις γνώσεις και την πείρα να αναγνωρίσουν τις ανάγκες της βεράντας και του μπαλκονιού σας. Αν χρειάζεστε αξιόπιστες υπηρεσίες για τέντες μπαλκονιού ή κήπου, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Παντελής Ρ.

Τέντες Μπαλκονιού - Περιστέρι
89 reviews

Είμαι επαγγελματίας τεντάς με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μου. Μπορώ να αναλάβω παντός τύπου εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης για τέντες σε μπαλκόνια και επαγγελματικούς χώρους. Οι υπηρεσίες μας αφορούν κάθε είδος τέντας (καποτίνες, ζελατίνες, με βραχίονες, περγκοντέντες) ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς. Οι τιμές στις τέντες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής.

Δημήτρης Τ.

Τέντες Μπαλκονιού - Πεντέλη
67 reviews

H εταιρία μας, πρωταγωνιστεί στον τομέα των συστημάτων σκίασης με νέα και πρωτοποριακά προϊόνα. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας αφορούν την κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση για τέντες κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.

Shadow Play Σ.

Τέντες Μπαλκονιού - Λυκόβρυση
56 reviews

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης και παρέχει τις υπηρεσίες της για κατασκευή και τοποθέτηση τεντών σε μπαλκόνια, κήπους και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε τεντόπανα υψηλής αντοχής και ποιότητας ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε είδος τέντας (κασετίνες, ζελατίνες, περγκοντέντες, με σταθερούς και σπαστούς βραχίονες). Προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τέντες μπαλκονιού. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να αναλάβουμε την εργασία για τις τέντες σας, άμεσα και υπεύθυνα!

Μιχάλης Π.

Τέντες Μπαλκονιού - Αθήνα
64 reviews

Η εταιρία μας, από το 1959, βρίσκεται στην Αθήνα, στον χώρο της εμπορίας τεντών και εξαρτημάτων καθώς και άλλων συναφών υλικών. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τοποθέτηση, επισκευή και καθαρισμό τεντών οποιουδήποτε είδους. Είτε επιθυμείτε να τοποθετήσετε τέντες κασετίνες, είτε τέντες με βραχίονες ή καποτίνες, εμείς μπορούμε να εξασφαλίσουμε έναν μηχανισμό υψηλής αντοχής και λειτουργικότητας. Οι τιμές στο κάθε είδος τέντας εξαρτώνται από τον μηχανισμό, τους αυτοματισμούς αλλά και τον τύπο που θα διαλέξετε. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας για τέντες μπαλκονιού στο σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει