20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 στην κατηγορία Τέντες

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Δημήτρης Μακρής - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από πανιά κορυφαίας ποιότητας. Καλύπτουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών τόσο στην κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την επισκευή. Πρωταρχικός μας στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα εργασίας που αντέχει στο χρόνο αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές. Η πολύ φιλική και εξυπηρετική μας διάθεση, η υπευθυνότητα αλλά και η συνέπεια είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και βγείτε κερδισμένοι, από τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρουμε, οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Xανιωτης Αναστασιος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει την τοποθέτηση τεντών για τον χώρο σας καθημερινά και οικονομικά. Αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να προτείνουμε για το χώρο σας, τις ιδανικές λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Moter Market - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Moter Market, ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο τομέα του αυτοματισμού και άρα μπορεί να ασχοληθεί και με τον αυτοματισμό των τεντών σας, με μεγάλη επιτυχία. Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και σε συνδυαμό με τις άριστες τεχνικές γνώσεις των συνεργατών μας, φέρνουμε πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα! Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσικό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία μας δημιουργική,ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις τέντες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους εργασία για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Με μεγάλη ευθύνη αλλά και υψηλή ποιότητα εργασίας, αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε για εσάς κάθε είδους σχετικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία είναι, η συνέπεια η απόλυτη ευθύνη για το καλύτερο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε το χώρο και τον χρόνο του πελάτη μας. Είμαστε στη διάθεση σας, να σας απαλλάξουμε από κούραση για τις εργασίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ευσταθίου - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρία μας, Τέντες Όαση, δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια, στα συστήματα σκίασης και μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση της τέντας σας άμεσα και οικονομικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας. Η υπευθυνότητα, τα άριστης ποιότητας υλικά και οι τεχνικές μας γνώσεις είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αργύρης Κοντοθανάσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

H επιχείρηση “Τεντοτεχνία Κοντοθανάση”, εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και συντήρηση τεντών για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Για περισσότερα από 24 χρόνια έχουμε ανταποκριθεί με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που έχουμε αναλάβει. Εξυπηρετούμε άμεσα και αξιοποιούμε πάντα αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά με σκοπό την προφύλαξη και την αισθητική του χώρου. Ντύστε το χώρο σας με τελευταίας τεχνολογίας τέντες, σε ποικίλα σχέδια και χρώματα και απολαύστε την ομορφιά του ήλιου με ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μόσχος Πολυχρονιάδης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε για εσάς την απόλυτη κάλυψη σας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Διαθέτουμε τέντες παντός τύπου, ηλεκτροκίνητες ή χειροκίνητες, για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση σας, όσο και η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, όποια σχετική εργασία επιθυμείτε, άμεσα, με ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Τσουκαλάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος και καταρτισμένος επαγγελματίας και η εταιρεία μου με την πολυετή πείρα της, προσφέρει υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, ενώ αναλαμβάνουμε και την επαγγελματική τοποθέτηση τέντας. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και σας συστήνει εγγυημένη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση με εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα, ποικίλα σχέδια και σύγχρονα εξαρτήματα για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό και με την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεστε. Κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η ταχύτητα, η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα εργασίας. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής, παρέχουμε ειδικές τιμές, ενώ παράλληλα λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και διατηρούμε την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κοκονάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης, αναλαμβάνει για εσάς οποιαδήποτε εργασία θέλετε να ολοκληρώσετε στον ιδιωτικό η τον επαγγελματικό σας χώρο! Από καθαρισμό, επισκευή αλλά και κατυασκευή τεντών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων προϊόντων, τα οποία προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για την προστασία των κτιρίων και των ανθρώπων από τις καιρικές συνθήκες. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή και συνεχώς επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων αυτών ακόμα και σε ασυνήθιστες κατασκευές. Η υψηλή μας ποιότητα βασίζεται στο γεγονός ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία και αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα οποιασδήποτε δυσκολίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιωργος Βραγγαλης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες και μπορώ να αναλάβω με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη εργασία τοποθέτησης τέντας άψογης ποιότητας του εξωτερικού σας χώρου. Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε την δυνατότητα να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας εργασίες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τέντες Δρίτσας, αναλαμβάνει τις τέντες του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Είμαστε κοντά σας, με σκοπό τη βελτίωση του χώρου σας, με νέες ιδέες, προτάσεις, υλικά πρώτης ποιότητας και άψογη εργασία. Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με λευκά σίδερα, συστήματα αλουμινίου αλλά και αυτοματισμούς. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.Επίσης, διαθέτουμε τα γνωστά για την ποιότητα τους γαλλικά τεντόπανα Discon, και μια μεγάλη ποικιλία από πανιά των καλύτερων εργοστασίων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες που διακρίνονται από ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή, σε συμφέρουσες πάντα τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μου με έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αντιλαμβάνομαι άμεσα τις ανάγκες των πελατών μου, και να εντοπίζω άμεσα τις εργασίες που θέλουν να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι. Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, έχω καταφέρει να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η κατασκευαστική εταιρεία μας προσφέρει άρτιες και επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας, ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε και υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιοτεχνίες. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλαψιανός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Καλομοίρης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αθήνα Αττική 105 52

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, τέντες Καλομοίρης, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες  - 20 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες