Τέντες Μπαλκονιού για κάθε χρήση και λειτουργία

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/6/2020

Τέντες μπαλκονιού

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Πριν επιλέξεις τέντες μπαλκονιού ή τέντες για τη βεράντα και τον κήπο σου, πρέπει να λάβεις υπόψη τις τιμές, αλλά και άλλους παράγοντες, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για το σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Αν θέλεις να βρεις για τέντες τιμές και προσφορές, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες, σε λίγα λεπτά!
Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;

Τέντες τιμές: Πού κυμαίνονται οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό.

Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.
Συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες τιμές αναφοράς για τα πιο δημοφιλή είδη σκίασης με τέντες, για να πάρεις μια ιδέα: 

Είδος τέντας Τιμή εκκίνησης
Τέντες αντιρίδες Από 20€ / τ.μ.
Τέντες με σπαστούς βραχίονες Από 35€ / τ.μ.
Τέντες ζελατίνες Από 20€ / τ.μ.
Τεντοπέργκολες Από 280€

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση τέντας;

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι σχετικά ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την αντικατάσταση πανιού. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει.

Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€ (+ΦΠΑ). Συνήθως, περιλαμβάνεται και η τέντα στην τελική τιμή προσφοράς.

Πόσο κοστίζει η επισκευή τέντας;

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή τέντας, συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση).

Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός τέντας;

Ο καθαρισμός ή πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Η εργασία του πλυσίματος τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους.

Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των πανιών της τέντας;

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος.

Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. ελαττώνεται.

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τις Τέντες τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis Center
129 αξιολογήσεις

Πολλοί καλη επαγγελματίες. Και με συνέπεια. Θα τους προτινα ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Καλομοίρης
70 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας. Το αποτέλεσμα της εργασίας του είναι ικανοποιητικό.

φωτογραφία επαγγελματία
MV shading systems & constructions
38 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά, άμεση και γρήγορη ανταπόκριση μετά την υποβολή του αιτήματος μας. Ο κύριος Βαρέττας Μάριος μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό την συνέπεια και την ευγένεια του. Ευχαριστούμε !! Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον συγκεκριμένο επαγγελματία και την εταιρία.

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Τέλλας
22 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματιας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Μελέτης
1 αξιολόγηση

αψογος

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες μπαλκονιού;

 • Τέντες ζελατίνες

 • Τέντες κασετίνες 

 • Τέντες καποτίνες 

 • Περγκοτέντες

 • Τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τη σχέση ποιότητας - τιμής.

Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές. Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες μπαλκονιού που έχεις στο χώρο σου. Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι από τις πιο προσιτές και συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες σε τιμές ανταγωνιστικές, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με τις καλύτερες τέντες μπαλκονιού για το χώρο σου και να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε

5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι λεκέδες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες Μπαλκονιού & Κήπου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία Τεντά που σου ταιριάζει

Αθανάσιος Τέλλας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
22 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της τέντας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε απαίτηση εργασίας. Στόχος μου είναι να προτείνω στους πελάτες μου πρωτότυπες, αλλά και δημιουργικές ιδέες, για να αποκτήσουν το σύστημα σκίασης που τους ταιριάζει περισσότερο. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και την δική σας εργασία ανά πάσα στιγμή!

Νικόλαος Ανδριανάκος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
47 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις τέντες του σπιτιού ή του εξοχικού σας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σύστημα σκίασης του σπιτιού, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο και γι' αυτό φροντίζουμε ιδιαίτερα για την αντοχή των συστημάτων μας και την βέλτιστη ποιότητα όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να δώσουμε λύσεις για τη σκίαση του δικού σας χώρου, σε πολύ προσιτές τιμές!

MIKE EXPRESS

Νότια Προάστια Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Από το 1979 με συνέπεια, επαγγελματισμό και τεχνογνωσία προσφέρουμε άμεσα λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν Τέντες, Τεντοπέργκολες και Ειδικές Κατασκευές.Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που εξασφαλίζει επαγγελματικά αποτελέσματα. 

Χαράλαμπος Τσαυλόγλου

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τεντών και λοιπών συστημάτων σκίασης. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν τέντες, πέργκολες, σιδηροκατασκευές, parking σκέπαστρο, οργανώσεις γυμναστηρίων και ειδικές κατασκευές. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, με στόχο να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα με βάση τα σύγχρονα πρότυπα. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά για τις τέντες σας!

Τεντόαση- Γιώργος Γιαννάτσης

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιαννάτσης Γεώργιος κι αναλαμβάνω να κατασκευάσω και να τοποθετήσω Τέντες για εσωτερική ή εξωτερική σκίαση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ασυναγώνιστης ποιότητας, κόστους και ύψιστης αισθητικής. Με άρτια εξοπλισμένο  συνεργείο, είμαι ο ειδικός που χρειάζεστε για άμεσες, οργανωμένες και άρτια ολοκληρωμένες λύσεις στην Αθήνα. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση πανιών τέντας
Κερατσίνι
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση πανιών τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 155,00€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
11 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 305,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 48,39€
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Επιδιόρθωση τέντας
Ίλιον
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση τέντας
Τετραγωνικά μέτρα προς σκίαση:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 50,00€