Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τέντες για κάθε χρήση και λειτουργία

Ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες για κάθε είδους ανάγκη του σπιτιού, από το ύφασμα μέχρι την τοποθέτηση.

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Δωρεάν προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να ταιριάξουμε τις ανάγκες σου με τους ειδικούς.
π.χ.: Τοποθέτηση, Επιδιόρθωση
 • Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς
 • Επιδιόρθωση τέντας
 • Αντικατάσταση πανιών τέντας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 31 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 17/2/2020

Τέντες Μπαλκονιού

Οι τέντες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Πριν επιλέξεις τέντες σκίασης μπαλκονιού, πρέπει να λάβεις υπόψη τις τιμές, αλλά και άλλους παράγοντες, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για το σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεντάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση τεντών, αλλά και την επισκευή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Αν θέλεις να βρεις για τέντες τιμές και προσφορές, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες, σε λίγα λεπτά!
Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις τέντες για το σπίτι σου, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες;

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες μπαλκονιού;

 • Τέντες ζελατίνες

 • Τέντες κασετίνες 

 • Τέντες καποτίνες 

 • Περγκοτέντες

 • Τέντες με σταθερούς ή σπαστούς βραχίονες

Υπάρχουν πολλά είδη τεντών που εφαρμόζουν σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων με διαφορετικούς μηχανισμούς, σχέδια και τεντόπανα. Στην αγορά, θα βρεις τέντες οικονομικές, όμως πριν κάνεις την τελική επιλογή, πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τη σχέση ποιότητας - τιμής.

Όποιο είδος κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις να ανησυχείς για τα έξοδα συντήρησης και τις πιθανές επισκευές. Παρακάτω, παρουσιάζουμε συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή είδη για τέντες που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση τέντας;

Η τοποθέτηση κοστολογείται με βάση την τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο και είναι σχετικά ακριβότερη εργασία, σε σχέση με την αντικατάσταση πανιού. Στην τοποθέτηση, πολλοί επαγγελματίες εντάσσουν και την εργασία της αντικατάστασης παλιάς τέντας, εφόσον υπάρχει. Το κόστος της αντικατάστασης κυμαίνεται στην αγορά στα 20-30€ (+ΦΠΑ). Συνήθως, περιλαμβάνεται και η τέντα στο συνολικό κόστος.

Πόσο κοστίζει η επισκευή τέντας;

Οι εργασίες που αφορούν την επισκευή τέντας, συνήθως αφορούν το πανί ή/ και το σκελετό της τέντας (πιο σπάνια περίπτωση). Στην επισκευή, το κόστος υπολογίζεται με βάση τις τέντες που χρειάζονται επισκευή και όχι με βάση τα τ.μ. των επιφανειών. Η επισκευή κοστολογείται, συνήθως, 50-70€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός τέντας;

Ο καθαρισμός ή πλύσιμο της τέντας, συνδυάζεται με την επισκευή της τέντας (ράψιμο). Η εργασία του πλυσίματος τέντας πραγματοποιείται με βιολογικά καθαριστικά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται πιεστικό για την απομάκρυνση τους. Το πλύσιμο της τέντας μπαλκονιού, μαζί με την επιδιόρθωση της, έχει ένα κόστος που κυμαίνεται στα 50-80€/τέντα (+ΦΠΑ).

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των πανιών της τέντας;

Ο παράγοντας που επηρεάζει περισσότερο το κόστος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ποιότητα των πανιών της τέντας. Όσο πιο ακριβό είναι το ύφασμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Η εργασία της αντικατάστασης του πανιού κοστολογείται περίπου στα 3-5€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Παρόλα αυτά, όσο μεγαλύτερες είναι οι επιφάνειες σκίασης, το κόστος ανά τ.μ. ελαττώνεται.

4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τις Τέντες τους

φωτογραφία επαγγελματία
Skiasis C.
111 αξιολογήσεις

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση

φωτογραφία επαγγελματία
Παντελής Ρ.
96 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματισμός , η συνέπεια , η καθαριότητα και η ταχύτητα είναι πράγματα τα οποία με κέρδισαν στην συνεργασία μας , βέβαια σε τιμή ανεπ…

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Τ.
80 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση, ευγενέστατος και η κοπέλα στο γραφείο του και ο ίδιος!

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

H EMΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

φωτογραφία επαγγελματία
Τέντες Κ.
61 αξιολογήσεις

Σωστός στο ραντεβού και τις δύο φορές!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

παρα πολυ ευγενικοι,πολυ καλοι στην δουλεια τους και με χαμηλο κοστος,παρα πολυ ευχαριστημενος και θα τους ξαναπρω τηλ να ερθουν να φτιαξου…

Τέντες τιμές: Πού κυμαίνονται οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό;

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και πανιά για τέντες και αντίστοιχα, υπάρχουν διάφορες τιμές ανά τετραγωνικό. Το υλικό των τεντών επηρεάζει δραστικά τις τιμές, αλλά είναι προφανές, ότι οι τέντες καλής ποιότητας κοστίζουν παραπάνω, αλλά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Επίσης, οι τιμές για τέντες μπαλκονιού και κήπου επηρεάζονται σημαντικά, από το χειρισμό που θα επιλέξεις. Όπως είναι φυσικό, ο χειροκίνητος μηχανισμός δεν έχει ίδια τιμή με τον ηλεκτρικό. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι στην αγορά, οι τιμές για τέντες ανά τετραγωνικό ξεκινούν, περίπου, στα 15€. Επίσης, ο ηλεκτρικός μηχανισμός κίνησης ξεκινά στα 150€.

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές για τέντες, ανάλογα με τον προμηθευτή. Επίσης, το είδος τέντας επηρεάζει την τιμή. Για παράδειγμα, οι τέντες αντιρίδες, που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή είδη τέντας στα μπαλκόνια της χώρας μας, κοστίζουν από 20€ ανά τετραγωνικό.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις τέντες στο σπίτι σου;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις εξειδικευμένους τεντάδες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Μπορούν να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως την τοποθέτηση, τον καθαρισμό, την επισκευή και την αντικατάσταση για παλιές τέντες μπαλκονιού που έχεις στο χώρο σου. Οι τιμές των υπηρεσιών τους είναι από τις πιο προσιτές και συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

Οι επαγγελματίες μας χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φθείρουν τις τέντες μπαλκονιού σου. Προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που χρειάζεσαι, σε προσιτό κόστος και πάντα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Χάρη στις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες τους, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία για τέντες σε τιμές ανταγωνιστικές, μην ψάχνεις αλλού. Οι τεντάδες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με τις καλύτερες τέντες μπαλκονιού για το χώρο σου και να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι. Καταχώρησε την εργασία σου και θα πάρεις άμεσα για τέντες τιμές και προσφορές, από αξιόπιστους τεντάδες στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε

5 Tips που θα κάνουν τις Τέντες σου να μοιάζουν με Καινούργιες!

Λίγο η υγρασία που μαζεύεται με τη βροχή, κάτι τα φύλλα που πέφτουν, οι τέντες σου ταλαιπωρούνται πολύ. Μαύροι λεκέδες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Τέντες Μπαλκονιού & Κήπου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον επαγγελματία Τεντά που σου ταιριάζει

Αθανάσιος Τ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της τέντας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε απαίτηση εργασίας. Στόχος μου είναι να προτείνω στους πελάτες μου πρωτότυπες, αλλά και δημιουργικές ιδέες, για να αποκτήσουν το σύστημα σκίασης που τους ταιριάζει περισσότερο. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και την δική σας εργασία ανά πάσα στιγμή!

Χρήστος Μ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Διαθέτω εμπειρία πολλών ετών στον τομέα της τέντας, όπου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν το σκελετό ή το πανί. Από την απλή συντήρηση και επιδιόρθωση, μέχρι την αλλαγή και αντικατάσταση τέντας, είμαι έτοιμος να ολοκληρώσω την εργασία που χρειάζεστε άμεσα και υπεύθυνα, στις καλύτερες τιμές. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.

Νότια Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Για πάνω από 4 δεκαετίες, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Διαθέτουμε χώρους παραγωγής συστημάτων σκίασης ικανές να καλύψουν και τις ποιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις. Η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων μας , η ποιότητα , η ποικιλία , ο χρόνος παράδοσης είναι πάντα το βασικό μας μέλημα. Για εμάς, το να έχετε τις σωστές τέντες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι προτεραιότητα. Ζητήστε μας προσφορά άμεσα!

Τέντες Μ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε για εσάς, όλη τη διαδικασία της κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τεντών. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα εργασιών για τις ανάγκες της οικίας η και της επιχείρησης σας. Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας, αλλά και η μεγάλη συλλογή εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, γι’ αυτό η υπευθυνότητα η συνέπεια αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε απο τα αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.

Μάνος Α.

Πειραιάς
7 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας συνεχίζει εδώ και 36 χρόνια να προσφέρει την εμπειρία της στον χώρο της τέντας, με συνέπεια και αξιοπιστία. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε αυτοματισμούς, επισκευές και τοποθετήσεις σε: τέντες κλασικού τύπου, με βραχίονες και ηλεκτρικές. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές