Εγκαταστάσεις Οικιακών Συσκευών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
Εξυπηρέτηση 24/7
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.6

μέσος όρος από 10656 αξιολογήσεις πελατών

Κωνσταντίνος Α.
4.9

Απόλυτα επαγγελματίας, σχολαστικός και προσεκτικός από την αρχή μέχρι το τέλος! Ευγενέστατος!

Για: SERVICE 24
Ιωάννης Κ.
5.0

Πολύ ευχαριστημένος.

Για: Γιώργος Χαντζής
Ανδρέας Κ.
5.0

Τυπικός στο ραντεβού με ακρίβεια λεπτού! Είχε ολα τα απαραίτητα εξαρτήματα και εργαλεία. Ολοκλήρωσε την εργασία σε πολύ λογικό χρονικό διάστημα και προχωρήσαμε και σε δοκιμαστικά …

Για: Γιώργος Χαντζής
Παπαβασιλοπουλου Α.
5.0

Συνεπείς, ευγενικοί και ήξερα από την πρώτη στιγμή τί θα μου κοστίσει.

Για: Zachos Repairs
Gina L.
4.9

Γενικά είμαι ευχαριστημένη, τα παιδιά που ήρθαν ήταν αρκετά ευγενικά και κάνανε τη δουλειά τους, απλά για να είμαι ειλικρινής θεωρώ λίγο τσιμπημένη τη τιμουλα (εφόσον τελικά το πλ…

Για: Zachos Repairs
Δημητρης Κ.
5.0

Εξαιρετική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Επεξηγηματικός ως προς την βλάβη και την επιδιόρθωση της η οποία έγινε στο ίδιο ραντεβού χωρίς καθυστέρηση. Θετικό το γεγονός πως ζήτησε …

Για: Χρήστος Τσιάπος
Savvas E.
5.0

Όπως και την προηγούμενη εργασία , πάντα επαγγελματίες , σας ευχαριστώ πολύ.

Για: Θεοφάνης Τασσόπουλος
Τσουμπρης Φ.
5.0

Πολύ εξυπηρετικός άψογος

Για: Άγγελος Κύρου

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια οφέλη θα σου προσφέρει η εγκατάσταση οικιακών συσκευών από επαγγελματία;

Οι ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν πολύπλοκα συστήματα, που χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις όλους τους λόγους που είναι απαραίτητος ένας εξειδικευμένος τεχνικός οικιακών συσκευών.

1. Εξοικονόμηση χρημάτων

Τις περισσότερες φορές που κάποιος θα επιχειρήσει να συνδέσει μόνος του τη συσκευή του, είναι για λόγους οικονομίας. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο. Χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις, είναι πιθανό να προκαλέσεις βλάβη στη συσκευή σου και έτσι να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, από όσα θα σου κόστιζε να προσλάβεις επαγγελματία για τη σωστή σύνδεση.

2. Σωστή λειτουργία & μεγάλη διάρκεια ζωής

Η λανθασμένη εγκατάσταση μιας οικιακής συσκευής μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες και προβλήματα που θα καταπονήσουν τη συσκευή σου και θα εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της. Μια επαγγελματική τοποθέτηση θα της επιτρέψει να λειτουργεί σωστά και θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της.

3. Εξειδικευμένες γνώσεις & εξοπλισμός

Η σύνδεση μιας οικιακής συσκευής απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό που πολλές φορές δεν διαθέτουμε στο σπίτι. Ο συνδυασμός υδραυλικών και ηλεκτρολογικών γνώσεων που απαιτούνται σε αρκετές περιπτώσεις, δυσκολεύει πολύ την όλη διαδικασία. Είναι πολύ πιο ασφαλές να προτιμήσεις τη σιγουριά και ταχύτητα που θα σου προσφέρει ο εξειδικευμένος τεχνικός.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε σου ανάγκη. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε είδος και μάρκα συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά από επαγγελματία μέσα σε λίγα λεπτά!

Τι είδους υπηρεσίες αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας για τις οικιακές σου συσκευές;

Εκτός από εγκατάσταση οικιακών συσκευών, όπως πλυντηρίων, κουζινών και απορροφητήρων, οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και για τα εξής:

Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις στις εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών;

Σίγουρα το κάθε είδος συσκευής έχει τις δικές του απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγμα που πρέπει να προσέξεις σε κάθε περίπτωση. Τα σημεία κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα προβλήματα με τη συσκευή σου είναι τα εξής:

  • Αν η συσκευή σου ακουμπάει στο έδαφος, βεβαιώσου ότι έχει ευθυγραμμιστεί σωστά.

  • Επίλεξε με προσοχή το σημείο τοποθέτησης, καθώς αρκετές συσκευές έχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες που δεν πρέπει να παραλείψεις.

  • Μην κάνεις πειράματα με τη συνδεσμολογία.

  • Είναι σημαντικό να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες της κατασκευαστικής εταιρείας, αφού κάθε είδος, μοντέλο αλλά και μάρκα συσκευής έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

Φυσικά, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να φροντίσει για όλα αυτά, χωρίς να κουραστείς καθόλου. Αν θέλεις ασφαλή και σωστή σύνδεση - εγκατάσταση οικιακών συσκευών, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά, από αξιόπιστο τεχνικό στην περιοχή σου!
 

 

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Άγγελος Κύρου
Καλλιθέα

Η εταιρεία Energy24 ειδικεύεται στο σέρβις και τη συντήρηση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Προσφέρου…

4.8
(414)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.5
Τιμή
Seller photo
Θεοφάνης Τασσόπουλος
Αγία Παρασκευή

Με λένε Θεοφάνη Τασσόπουλο και είμαι ψυκτικός και τεχνικός ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και συνέπεια…

4.6
(578)
4.6
Ποιότητα εργασίας
4.6
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.1
Τιμή