Επισκευή Στεγνωτηρίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Στεγνωτηρίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τοποθέτηση και επισκευή στεγνωτηρίου!

Χρειάζεσαι επισκευή στεγνωτηρίου; Νομίζεις ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη συσκευή σου; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση! 

Το στεγνωτήριο είναι μία πολύ χρήσιμη οικιακή συσκευή αφού εξοικονομεί πολύ χρόνο και διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά μας. Έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο για κάθε σπίτι και μια βλάβη που θα απαιτούσε επισκευή στεγνωτηρίου είναι βέβαιο ότι θα μας δυσκόλευε αρκετά.

Τι πρέπει να κάνεις για να εξασφαλίσεις την καλή λειτουργία του στεγνωτηρίου σου;

Επέλεξε με προσοχή τη θέση τοποθέτησης.

Η σωστή εγκατάσταση στεγνωτηρίου είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του. Η συσκευή πρέπει να ευθυγραμμίζεται σωστά με το έδαφος ώστε να αποφευχθούν αναταράξεις που θα επιβαρύνουν το μηχανισμό του και θα σε οδηγήσουν στην επισκευή στεγνωτηρίου. Ακόμη, αν επιθυμείς την τοποθέτηση στεγνωτηρίου πάνω σε πλυντήριο, είναι καλύτερο να εμπιστευτείς έναν τεχνικό που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και των δύο συσκευών σου. 

Ακολούθησε της οδηγίες χρήσης.

Για να λειτουργεί σωστά το στεγνωτήριο σου είναι σημαντικό να ακολουθείς τις οδηγίες που βρίσκονται στο φυλλάδιο με τις οδηγίες του συγκεκριμένου μοντέλου. Ωστόσο, κάποιες γενικές οδηγίες είναι να στύβεις καλά τα ρούχα πριν τα βάζεις στο στεγνωτήριο, να μην παραγεμίζεις τον κάδο και να επιλέγεις με προσοχή το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος.

Φρόντισε για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του.

Τα φίλτρα που έχουν συγκεντρώσει άλατα μπορούν να οδηγήσουν στην αυξημένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και άλλες βλάβες που θα χρειαστούν επισκευή. Για να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία, εμπιστεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό για την τακτική συντήρηση στεγνωτηρίου.

Ποια είναι τα συχνότερα προβλήματα που παρουσιάζει ένα στεγνωτήριο και για τα οποία θα χρειαστεί επισκευή;

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες τις παραπάνω συμβουλές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποια βλάβη στο στεγνωτήριο. Όπως και τα πλυντήρια είναι συσκευές με συχνή και έντονη χρήση, οπότε είναι πιθανό κάποια στιγμή να χρειαστούν service. 

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα σημάδια που θα σε υποψιάσουν ότι χρειάζεσαι επισκευή στεγνωτηρίου.

 • Το στεγνωτήριο δε στεγνώνει τα ρούχα.
 • Εμφανίζει σφάλμα στην οθόνη.
 • Δεν υπολογίζει σωστά τον χρόνο στεγνώματος.
 • Δε ενεργοποιείται το πρόγραμμα στεγνώματος.
 • Δεν ανοίγει η πόρτα του στεγνωτηρίου.
 • Το στεγνωτήριο κάνει θόρυβο.
 • Ο κάδος του στεγνωτηρίου δε γυρίζει.

Γιατί να διαλέξεις τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για τις οικιακές συσκευές σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την τοποθέτηση και εγκατάσταση στεγνωτηρίου, τη συντήρηση και επισκευή στεγνωτηρίου.

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για τις εργασίες του αναλαμβάνουν και έτσι βεβαιωνόμαστε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που σε βασανίζει, μπορείς να το λύσεις με λίγα κλικ.

Καταχώρησε τη εργασία σου και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος επισκευής στεγνωτηρίου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

Συνέπεια, ευγένια και καλή δουλειά

Σάκης Κ.
252 αξιολογήσεις

Έκανε τη δουλειά που έπρεπε να κάνει με επαγγελματισμό και μέσα σε αποδεκτό χρονοδιάγραμμα. Το κόστος ήταν χαμηλό σε σχέση με αυτό που α...

Βαγγέλης Λ.
134 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας.Ταχύτατη διάγνωση και επισκευή βλάβης.Άριστη επικοινωνία.Απόλυτα ευχαριστημένος.5 Αστερια.

Γιώργος Γ.
127 αξιολογήσεις

Η εργασία του ήταν άριστη και ο ίδιος ευγενικότατος. Έβαλα 4 αστεράκια γιατί ενώ είχαμε κανονίσει να επικοινωνήσει μαζί μου για να με εν...

Αιμίλιος Μ.
94 αξιολογήσεις

Ο κος Μαξακουλης ήταν συνεπής στο ραντεβού κ ευγενής.Το πλυντήριο μου δεν είχε καμμία βλάβη τελικά.Απλως έβγαλε από το φίλτρο του πλυντηρ...

Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Το κόστος ήταν "τσουχτερό", αλλά δεν είμαι σε θέση να το συγκρίνω με κάποιον άλλο service center τ...

Πόσο κοστίζει μία εργασία στεγνωτηρίου;

Μέσος όρος τιμής: €50

Το μέσο κόστος για μία εργασία στεγνωτηρίου είναι 50€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 30-70€, ανάλογα με το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευή/Εγκατάσταση Στεγνωτηρίου".

€30
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€70
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Είναι χειμώνας και λόγω της υγρασίας, αργούν να στεγνώσουν τα ρούχα σου; Δεν έχεις χώρο στο μπαλκόνι και δεν θες να ανοίγεις απλώστρες μέσα στο σπίτι; Με ένα στεγνωτήριο, εξοικονομείς χώρο και χρόνο. Σε βοηθάει να στεγνώσεις τα ρούχα σου γρήγορα και εύκολα. 

Το κόστος αγοράς του μπορεί να ξεκινήσει από τα 220€ και να φτάσει τα 2500€. Αν θες επαγγελματικό, τότε το κόστος αγοράς ανεβαίνει αρκετά. 

Το κόστος αγοράς επηρεάζεται από την χωρητικότητα ρούχων (σε κιλά) που θες να έχει, δηλαδή την ισχύ του, από το μέγεθός του και από τον τρόπο λειτουργίας του. Το στεγνωτήριο λειτουργεί με συμπυκνωτή αέρα ή με αντλία θερμότητας. Η κάθε λειτουργία απαιτεί διαφορετική ποσότητα ενέργειας. Πριν αγοράσεις κάποιο στεγνωτήριο, κάνε μια έρευνα και δες ποιο σε συμφέρει και ταιριάζει με τις ανάγκες σου.

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή ενός στεγνωτηρίου. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

Εγκατάσταση

Το στεγνωτήριο πρέπει να βρίσκεται οπωσδήποτε σε οριζόντια θέση. Ο επαγγελματίας που θα στο εγκαταστήσει, θα πρέπει να μετρήσει με αλφάδι την κλίση. Εάν υπάρχει, έστω και μια μικρή κλίση, θα πρέπει να ρυθμίσει τα πόδια του στεγνωτηρίου για να το φέρει σε οριζόντια θέση. Το πάτωμα θα πρέπει να είναι γερό, σταθερό και να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις, το τοποθετήσει, θα πρέπει να το συνδέσει με την αποχέτευση. Πρέπει να γίνει σωστή σύνδεση, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. 

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός στεγνωτηρίου, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€*. Ανάλογα την δυσκολία που μπορεί να συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€*. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που μπορεί να ξεπεράσει το ποσό αυτό.

Επισκευή

Το στεγνωτήριο είναι μια αρκετά ευαίσθητη συσκευή. Χρειάζεται σωστή και συχνή συντήρηση, για να υπάρχει μια άρτια λειτουργία. Εάν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία και στην αποτελεσματικότητα του στεγνώματος, μην επιχειρήσεις να το διορθώσεις μόνος. Κάλεσε έναν επαγγελματία, να επισκευάσει την βλάβη. 

Οι ενέργειες που πρέπει να κάνει, αφορούν τον έλεγχο της παροχής ρεύματος, της λειτουργίας του στεγνώματος ( ανεμιστήρες, διακόπτες, αισθητήρες, κινητήρας ) και των φίλτρων, καθώς και τον καθαρισμό τους. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 10€ και να φθάνει και τα 500€. 

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 30 - 40 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

Συμβουλές

 • Βάλε το στεγνωτήριο σε ένα δωμάτιο, όπου υπάρχει ένα παράθυρο ή και στο μπαλκόνι, για να γίνεται σωστή ανακύκλωση του αέρα. 
 • Όταν έχει καλό καιρό, άπλωσε τα ρούχα σου έξω. Μην χρησιμοποιείς άσκοπα το στεγνωτήριο.
 • Ξεχώρισε τα ρούχα σου, πριν τα βάλεις στο στεγνωτήριο. Βάλε τα ανά είδος και γέμισε το μέχρι το επιτρεπτό όριο. Μην κάνεις στέγνωμα με λιγότερη ποσότητα.
 • Επίλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε είδος ρούχου ξεχωριστά.  
 • Στύψε όσο περισσότερο μπορείς τα ρούχα σου. Βάλε τα στο στεγνωτήριο με την λιγότερο δυνατή υγρασία. Κάνε μια στύψη στο πλυντήριο πρώτα.  
 • Μην ξεχνάς να καθαρίζεις το φίλτρο. Γεμίζει με χνούδι, βρωμιές και αποτρέπει την καλή λειτουργία των προγραμμάτων. Γι’ αυτό, πριν από κάθε χρήση, βγάλε και καθάρισε το φίλτρο με νερό. 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

5 έξυπνα tips για την καλύτερη λειτουργία του στεγνωτηρίου ρούχων!

Κουράστηκες να βάζεις πλυντήρια, να περιμένεις να στεγνώσουν και μετά να πρέπει να τα σιδερώσεις;

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί για Επισκευή Στεγνωτηρίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Λ. Επισκευή Στεγνωτηρίου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και πρωταρχικό μας μέλημα η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και είμαστε αμέσως δίπλα σας, έτοιμοι να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση και εγγυημένο service!
Βασίλης Κ. Επισκευή Στεγνωτηρίου - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Κύριο μέλημά μας η δική σας ικανοποίησή, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!
Απόστολος Λ. Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία και να γίνετε ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μου! Με στόχο πάντα την υψηλότερη κάλυψη των αναγκών σας, είμαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε.
Αλμπέρτο Π. Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας αξιόπιστες εργασίες. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε εργασία, και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία. Το μεράκι για τη δουλειά μας και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εργασίας μας, απογειώνοντας την κάθε σας εργασία!
Γιώργος Δ. Επισκευή Στεγνωτηρίου - Άγιοι Ανάργυροι
147 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Οι καταξιωμένοι τεχνικοί μας, θα βρεθούν κοντά σας, για να δώσουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για το πρόβλημα σας. Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση και από υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία με άριστο εξοπλισμό και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές! Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά, γιατί επιθυμούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει