Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Πλυντηρίων Ρούχων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις, πριν το service

Η επισκευή πλυντηρίου ρούχων είναι αναπόφευκτη, όταν το πλυντήριο στο σπίτι σου αρχίσει να εμφανίζει δυσλειτουργίες και βλάβες. Το πρόβλημα είναι, πως η συνεχής χρήση σίγουρα θα φέρει προβλήματα, με το πέρασμα του χρόνου. Βέβαια, για όλες τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων, υπάρχει λύση.

Μη βιαστείς να κατηγορήσεις τη συσκευή σου, ή τη μάρκα. Ακόμα και τα πλυντήρια ρούχων με τις πιο υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές, φθείρονται σε βάθος χρόνων. Η έλλειψη συντήρησης και η συνεχής χρήση είναι, που θα σε οδηγήσουν στην ανάγκη για επισκευή πλυντηρίου ρούχων.

Φυσικά, για κάθε περίπτωση που προκύψει, πρέπει να ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Ακόμη, πρέπει να εντοπίσεις τον καλύτερο τεχνικό, για να δώσει λύση στο πρόβλημά σου. Οι έμπειροι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μοιράστηκαν μαζί μας όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες πλυντηρίου ρούχων και τι μπορείς να κάνεις;

Για να σε βοηθήσουμε να είσαι σε ετοιμότητα και να μην πανικοβληθείς, αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων σου, μιλήσαμε με τους τεχνικούς πλυντηρίων της πλατφόρμας μας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τα πιο συνηθισμένα σημάδια βλάβης και τι μπορείς να κάνεις, πριν αναλάβει ο επαγγελματίας την επισκευή πλυντηρίου ρούχων.

1. Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό ή δεν ξεκινά.

Έλεγξε ότι η πόρτα είναι κλειστή και η παροχή του νερού ανοιχτή. Αν συμβαίνουν και τα δύο, τότε υπάρχει πρόβλημα και μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να αναλάβει την επισκευή του πλυντηρίου σου.

2. Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά.

Χρειάζεται έλεγχος και καθαρισμός των φίλτρων πλυντηρίου. Εάν δεν έχουν βουλώσει, ή δεν παρατηρείς κάτι άλλο περίεργο στα φίλτρα, τότε χρειάζεσαι άμεσα εξειδικευμένο τεχνικό που θα αποκαταστήσει τη βλάβη.

3. Το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω.

Αν τα νερά τρέχουν, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις την παροχή του νερού. Έπειτα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε τη βοήθεια ενός τεχνικού για το service πλυντηρίου ρούχων, καθώς το πρόβλημα πιθανότητα είναι αρκετά περίπλοκο.

4. Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο.

Μπορεί να τον δημιουργεί κάποιο αντικείμενο που βρέθηκε στο φίλτρο, ή τον κάδο του πλυντηρίου ρούχων. Αν βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποιο ξένο σώμα στη συσκευή σου, χρειάζεται έλεγχος από εξειδικευμένο τεχνικό για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.

5. Ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων μυρίζει άσχημα.

Δοκίμασε, για αρχή, να βάλεις μια πλύση χωρίς ρούχα, μόνο με μια κούπα λευκό ξύδι. Βάλε το πλυντήριο ρούχων να λειτουργήσει σε υψηλή θερμοκρσία και όταν τελειώσει, τρίψε το εσωτερικό του κάδου με σφουγγάρι. Αν αυτό δεν πετύχει, κάλεσε τεχνικό για να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

Πώς μπορείς να καθυστερήσεις το service πλυντηρίου ρούχων;

Η επισκευή πλυντηρίου ρούχων για μια σοβαρή βλάβη, μπορεί να σου κοστίσει αρκετά. Επίσης, μπορεί να χρειαστείς διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα που δε βρίσκονται εύκολα. Η πρόληψη είναι πιο οικονομική και πιο ανώδυνη, από τη θεραπεία του προβλήματος.

Για να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις το service πλυντηρίων ρούχων. Ακολουθώντας τις, θα περιορίσεις σημαντικά τον κίνδυνο για πρόκληση σοβαρών βλαβών:

1. Μη γεμίζεις ασφυκτικά τον κάδο.

Μπορεί να το κάνεις για οικονομία, αλλά όταν γεμίζεις υπερβολικά το πλυντήριό σου, τότε συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον, τα ρούχα σου δεν πλένονται σωστά, αλλά δεύτερον και κυριότερο, επιβαρύνεις τη συσκευή σου. Έτσι, σύντομα θα εμφανιστεί κάποια βλάβη στο μηχανισμό, που θα πρέπει άμεσα να επιδιορθώσεις.

2. Καθάριζε συχνά το πλυντήριο σου.

Για την καλή συντήρηση πλυντηρίου ρούχων, είναι σημαντικό να καθαρίζεις συχνά τη συσκευή σου. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα, φρόντιζε να κάνεις μια άδεια πλύση με μαγειρική σόδα και ξύδι, αντί για απορρυπαντικό. Ακόμη, μην ξεχνάς να καθαρίζεις το φίλτρο αντλίας του πλυντηρίου σου.

3. Μην ξεχνάς αντικείμενα στις τσέπες.

Πολλές φορές μπορεί, κατα λάθος, να αφήσεις στις τσέπες των ρούχων σου πράγματα όπως κέρματα, κλειδιά, κλπ. Τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να πιαστούν κάπου στο μηχανισμό και να το μπλοκάρουν. Επίσης, όση ώρα βρίσκονται μέσα στο κάδο, κατά τη διάρκεια της πλύσης, φθείρουν τα τοιχώματα της συσκευής σου και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανάγκη για επισκευή πλυντηρίου ρούχων.

4. Κάνε επαγγελματική συντήρηση πλυντηρίου.

Αν καλέσεις τεχνικό, περίπου μια φορά το χρόνο, για να κάνει συντήρηση πλυντηρίου ρούχων, το κόστος θα είναι πολύ μικρό, σε σχέση με την επιδιόρθωση μιας σοβαρής βλάβης. Ο τεχνικός θα διαπιστώσει αν όλα λειτουργούν κανονικά και θα φροντίσει να επιμηκύνει τα χρόνια ζωής του πλυντηρίου ρούχων, χωρίς κόπο.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων;

Οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων είναι εργασίες επείγουσες, οι οποίες απαιτούν την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία από τον τεχνικό. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας εξυπηρετούν καθημερινά ποικίλες περιπτώσεις για service πλυντηρίου ρούχων, φέρνοντας αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και ποιοτικά ανταλλακτικά, με τα οποία μπορούν να σε προμηθεύσουν για να επισκευάσουν κάθε βλάβη. Όμως, το κυριότερο είναι ότι φροντίζουν για την άμεση και οικονομική εξυπηρέτησή σου, κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι το πλυντήριο στο σπίτι.

Εκτός από την επαγγελματική επισκευή πλυντηρίου ρούχων, οι τεχνικοί πλυντηρίων της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν για σένα και τις εξής εργασίες:

  • Εγκατάσταση και σύνδεση πλυντηρίου ρούχων

  • Ολικό service πλυντηρίων ρούχων

  • Καθαρισμός και συντήρηση πλυντηρίου ρούχων

Για οποιαδήποτε μάρκα, ή μοντέλο, χρειάζεσαι επισκευή πλυντηρίου ρούχων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από τεχνικό στην περιοχή σου, στην πιο προσιτή τιμή και με εγγύηση 6 μηνών για όλη την Αττική!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δημήτρης Κ.
319 αξιολογήσεις

Συνέπεια, ευγένεια, άριστη εργασία

L. Service
270 αξιολογήσεις

Συνεπής, γνώστης του αντικειμένου (επισκευή πλυντηρίου ρούχων), αναλυτικός αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Θα τον συνιστούσα άνετα σε ...

Σάκης Κ.
250 αξιολογήσεις

συνεπής στα ραντεβου, καλός γνώστης της συσκευής, αποτελεσματικός, γρήγορος. θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα

Οι τεχνικοί ήταν ευγενικοί. Ο ένας από αυτούς έλεγξε τη συσκευή ως προς το φίλτρο, τον κάδο, τα κουμπιά, τα προγράμματα και μου έδωσε τις...

Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ήταν εντάξει στο ραντεβού .είδε το πλυντήριο ρούχων και μου είπε ότι έχει χαλάσει η πλακέτα. .αποφάσισα να μην το φτιάξω. ...Ενώ εσείς λέ...

Πόσο κοστίζει μία εργασία πλυντηρίου ρούχων;

Μέσος όρος τιμής: €50

Το μέσο κόστος για μία εργασία πλυντηρίου ρούχων είναι 50€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 30-80€, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευή/Εγκατάσταση Πλυντηρίου ρούχων".

€30
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€80
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή ενός πλυντηρίου ρούχων. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

Εγκατάσταση

Για την εγκατάσταση ενός πλυντηρίου ρούχων, θα πρέπει να υπάρχει στο χώρο, όπου θα τοποθετηθεί, μία παροχή νερού και μία πρόσβαση σε σωλήνα αποχέτευσης. Εφόσον, αγοράσεις το πλυντήριο ρούχων, ο επαγγελματίας θα πρέπει να ανοίξει την συσκευασία και να αφαιρέσει τους πείρους που συγκρατούν τον κάδο. Αυτοί οι πείροι υπάρχουν, για να είναι ασφαλής ο κάδος κατά την μεταφορά του. Αφού αφαιρεθούν, τοποθετούνται οι αντίστοιχες τάπες σε κάθε θέση. 

Έπειτα, γίνεται η σύνδεση της συσκευής με την παροχή νερού και την αποχέτευση, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους σωλήνες που βρίσκονται στην συσκευασία. Στη συνέχεια, τοποθετείται η συσκευή στην πρίζα και  γίνεται έλεγχος της λειτουργίας της συσκευής. Η τοποθέτηση ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση του ελέγχου και εφόσον δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του και πλέον το πλυντήριο είναι έτοιμο προς χρήση.

Θα πρέπει να γνωρίζεις, πως το πλυντήριο ρούχων δεν πρέπει να ακουμπάει σε τοίχους και σε άλλες συσκευές ή έπιπλα και να είναι σε οριζόντια θέση, να μην γέρνει. 

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση ενός πλυντηρίου ρούχων, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€*. Ανάλογα την δυσκολία που μπορεί να συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€*. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που μπορεί να ξεπεράσει το ποσό αυτό.

Επισκευή

Όταν παρουσιαστεί μια βλάβη, καλό είναι να ρίξει μια ματιά ένας επαγγελματίας. Μπορεί να σε γλιτώσει από μεγαλύτερη ζημιά. Μην διστάσεις να πάρεις μια γνώμη. 

Οι βλάβες που μπορεί να σου παρουσιάσει, μπορεί να βρίσκονται στον κάδο. Εάν δεν γυρίζει ή γυρίζει πιο αργά σε σχέση με το πρόγραμμα που έχεις βάλει, τότε κάτι έχει χαλάσει ή έχει κολλήσει. Ακόμα, μπορεί να κάνει περίεργους θορύβους. Όσον αφορά το νερό, το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που υπάρχει πρόβλημα με την παροχή του ή υπάρχει κάποια διαρροή. 

Οι πιο σημαντικές βλάβες είναι να μην σου ξεκινάει, να μην βγάζει τα νερά από την πλύση και να μην ξεκινάει τα προγράμματα. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 2€ και να φθάνει και τα 400€.

 Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 30 - 80 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

Συμβουλές

  • Πρέπει να βάζεις στο πλυντήριο ρούχων, μόνο τα ρούχα που μπορούν να πλυθούν.
  • Κάνε μια πλύση χωρίς ρούχα 2 - 3 φορές τον χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, θα απομακρύνεις την βρωμιά και την σκόνη που μπορεί να υπάρχει.
  • Μην υπερφορτώνεις το πλυντήριο ρούχων. Μπορεί να προκαλέσεις φθορές στην συσκευή. Ακολούθα τις οδηγίες χρήσης που έχει.
  • Όταν τελειώσει η πλύση, άσε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή, ώστε να μην κρατήσει υγρασία στο εσωτερικό του.
  • Μην ξεχνάς να καθαρίζεις τακτικά το φίλτρο αντλίας.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Οι πιο συχνοί λόγοι για επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί για Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων - Περιστέρι
319 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!
Βαγγέλης Λ. Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων - Κορυδαλλός
133 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Γιάννης Λ. Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!
Βασίλης Κ. Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως εταιρείας. Είμαστε οι επαγγελματίες που αναζητάτε και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Απόστολος Λ. Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Δίνω άμεσες λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου με έχουν βοηθήσει στο να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα των εταιρειών. Η ευχαρίστηση των πελατών μου είναι προτεραιότητά μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας και για να εξασφαλίσω για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει