20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ξυλουργοί για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ξυλουργούς


Μηνάς Βασιλειάδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μηνάς Βασιλειάδης και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαινίσεων και ξυλουργικές εργασίες για την οικία ή την επιχείρησή σας.

Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώνουμε με συνέπεια κι εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με αξιόπιστα υλικά κι εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών.

Άμεση εξυπηρέτηση, τήρηση χρονικών ορίων, φροντίδα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του χώρου και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, EBENOS, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής κι εμπορίας επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των εργασιών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην έκθεση της εταιρίας θα έρθετε σε επαφή με τα προϊόντα μας και θα σχεδιάσουμε μαζί οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε, ώστε από την αρχή να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PICKWORTH LIMITED & ΣΙΑ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα με τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο μας έχει δώσει την δυνατότητα να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις, γιατί θεωρούμε ότι ο κάθε πελάτης, είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο την αισθητική και τις επιθυμίες του πελάτη. Μας αρέσει η οργάνωση και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και έχουμε μάθει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό, αλλά και οικονομικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Χολαργός Αττική 155 61

Ονομάζομαι Γιώργος Καλαθάς και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας.Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να τους εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολαράς - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν κάθε γούστο. Στόχος μου είναι να παρέχω εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρώ πολύ σημαντικό να προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα που θα προσφέρουν ικανοποίηση και χαρά στους πελάτες. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και στο να είναι το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής ώστε να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ξυλο κατασκευές - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Λυκόβρυση Αττική 141 23

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η εταιρία μας, Ξυλοκατασκευές, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση παντός είδους ξυλουργικής εργασίας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε για εσάς, την κουζίνα, το μπάνιο, το παιδικό σας δωμάτιο κ.λπ

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Συμινής - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Καισαριανή Αττική 161 21

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δανιήλ Τσουλάτης και είμαι Ξυλουργός. Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία και με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνω παντός τύπου ξύλινη κατασκευή για οποιαδήποτε εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάζουμε εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Πανανής - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες και αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μου, σε όλα τα στάδια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση όλη την εβδομάδα, την μεγάλη εμπειρία μας η οποία μας έχει δώσει και μια πολύ καλή φήμη στο χώρο. Στόχος μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια την υψηλή αισθητική και την χρήση υλικών σύγχρονων προδιαγραφών που δίνουν όμορφα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kouzinart - - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω άμεσες λύσεις στις ξυλουργικές σας εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μου και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Technopolis24 δραστηριοποιείται στην κατασκευή τεχνικών έργων.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κατηγοριών, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

Έχουμε ηγετικό ρόλο στο τομέα των Ανακαινίσεων – Επισκευών, Πατητή Τσιμεντοκονία, Διακόσμηση Καταστημάτων και κατασκευών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων και ξυλουργικές εργασίες, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας παράλληλα αξιοπιστία κι εγγύηση στις εργασίες και τα υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ξυλουργός  - 20 επαγγελματίες ξυλουργοί