20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ξυλουργοί για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ξυλουργούς


Μηνάς Βασιλειάδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Μηνάς Βασιλειάδης και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαινίσεων και ξυλουργικές εργασίες για την οικία ή την επιχείρησή σας.

Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώνουμε με συνέπεια κι εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με αξιόπιστα υλικά κι εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών.

Άμεση εξυπηρέτηση, τήρηση χρονικών ορίων, φροντίδα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του χώρου και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξης Ασλανίδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Νίκαια Αττική 184 51

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για την ξυλουργική κατασκευή που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Είμαστε σε ετοιμότητα για άμεσες και οικονομικές λύσεις και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Γαλάνης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, EBENOS, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής κι εμπορίας επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των εργασιών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Στην έκθεση της εταιρίας θα έρθετε σε επαφή με τα προϊόντα μας και θα σχεδιάσουμε μαζί οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε, ώστε από την αρχή να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολαράς - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν κάθε γούστο. Στόχος μου είναι να παρέχω εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρώ πολύ σημαντικό να προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα που θα προσφέρουν ικανοποίηση και χαρά στους πελάτες. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και στο να είναι το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής ώστε να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Χολαργός Αττική 155 61

Ονομάζομαι Γιώργος Καλαθάς και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας.Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να τους εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δανιήλ Τσουλάτης και είμαι Ξυλουργός. Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία και με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνω παντός τύπου ξύλινη κατασκευή για οποιαδήποτε εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάζουμε εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της μελέτης, κατασκευής, καθώς κι ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Δημιουργώντας κτίρια υψηλής αισθητικής κι άριστης ποιότητας με τους καλύτερους όρους της αγοράς είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το άρτια εκπαιδευμένο, καταρτισμένο επιστημονικά και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα για κάθε ξυλουργική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αριστείδης Βιταλιώτης Kouzinart - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω άμεσες λύσεις στις ξυλουργικές σας εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μου και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Δημήτρης Μερκούρης και είμαι ξυλουργός. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω παντός τύπου ξυλουργική κατασκευή. Βρίσκομαι από την αρχή αλλά και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, δίπλα στους πελάτες μου προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις για τις ανάγκες τους, αλλά και πραγματοποιώντας την κάθε τους επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ριδάκης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας, Deco Γεώργιος Ριδάκης είναι ένα εργαστήριο σχεδιασμού και ταυτόχρονα ένα στούντιο τέχνης. Κατασκευάζουμε παντός τύπου χειροποίητα ξύλινα έπιπλα προσαρμοσμένα στις προσωπικές ή και επιχειρησιακές σας ανάγκες, αλλά και σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε την ανακαίνιση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ξυλουργός  - 20 επαγγελματίες ξυλουργοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…