Ξυλουργός

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια εργασίες αναλαμβάνει ένας ξυλουργός;

Το επάγγελμα του ξυλουργού αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα και πιο εξειδικευμένα επαγγέλματα καθώς μπορεί να καλύψει μία ευρεία γκάμα εργασιών που περιλαμβάνει συντήρηση, επισκευή και κατασκευή έργων από ξύλο.

Υπάρχουν τρία βασικά είδη, συγκεκριμένων ξυλουργιών εργασιών που μπορεί να αναλάβει ένας ξυλουργός, μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Κάθε ξυλουργική εργασία απαιτεί άρτια τεχνογνωσία και καλή γνώση μαθηματικών και γεωμετρίας για να πραγματοποιηθεί.

Ποιες είναι όμως οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνει ένας ξυλουργός;

  • Βαριές ξυλουργικές εργασίες: Αφορούν κυρίως την δημιουργία σκελετών κτιρίων και γενικότερα μεγάλων κατασκευών για παράδειγμα πλοίων.
  • Ξυλουργικές εργασίες φινιρίσματος: Αφορούν κυρίως την διαδικασία του φινιρίσματος του ξύλου (λούστρο, υπόστρωμα,τελείωμα κ.α.) στο εσωτερικό ενός σπιτιού (ντουλάπες, κάσες, πόρτες, παράθυρα).
  • Ξυλουργικές εργασίες για κατασκευή επίπλων(μεγάλων ή μικρών): Κυρίως για λειτουργικούς ή διακοσμητικού λόγους που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ιδιοκτητών.

Πέρα από αυτά τα είδη, ένας ξυλουργός μπορεί να ανάβει από την κατασκευή ξύλινων πατωμάτων και κουφωμάτων έως την κατασκευή ενός ολόκληρου προκατασκευασμένου σπιτιού.

Εάν λοιπόν, χρειάζεστε κάποια από τις παραπάνω ξυλουργικές εργασίες, εμπιστευθείτε έναν επαγγελματία ξυλουργό και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Αξιοπιστία, άρτια εξυπηρέτηση!
Άψογος επαγγελματίας!
Άμεση ανταπόκριση & άμεση τακτοποίηση της εργασίας που ζήτησα. Εξαιρετικός! Η κατασκευή της πόρτας που μου έφτιαξε ήταν αυτό που ήθελα!
Πολύ καλός στην εργασία του. Ευγενικός και πολύ καλές τιμές!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά!
Άψογος σε όλα του! Η αμεσότητα, η εργασία, το αποτέλεσμα, η επικοινωνία, οι τιμές, η συμπεριφορά! Συνίσταται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσουμε!
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Σχετικές υπηρεσίες