Οικοδομικές εργασίες

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Οικοδομικές εργασίες

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρύθμιση αυθαιρέτων
 • Ρύθμιση αυθαιρέτων
 • Βεβαίωση νομιμότητας ακινήτου για μεταβίβαση
 • Εργασίες Πολιτικού Μηχανικού
 • Εργασίες Αρχιτέκτονα Μηχανικού
 • Εργασίες Τοπογράφου Μηχανικού
Τελευταία ενημέρωση: 06/5/2019

Τι είναι οι οικοδομικές εργασίες και τι περιλαμβάνουν;

Στις οικοδομικές εργασίες περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες που χρειάζονται για την ανακαίνιση σπιτιού, πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, τα χτισίματα, τα μερεμέτια, οι ελαιοχρωματισμοί, τα επιχρίσματα, οι μονώσεις ταρατσών κ.ο.κ. 

Μαζί με τις εργασίες, σημαντική είναι και η προεργασία, από την αναγνώριση του μεγέθους των εργασιών, τον υπολογιστικό σχεδιασμό, τη σχεδίαση και τις προδιαγραφές, την κοστολόγηση, την εκτέλεση, την παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων, μέχρι την παράδοσή τους.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες απαιτείται μεταξύ άλλων και οικοδομική άδεια, ενώ σε περιπτώσεις που χρειάζονται και εργασίες κατεδαφίσεων, απαιτείται και ειδική άδεια κατεδάφισης.

Τι ισχύει για τις οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας;

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές εργασίες των οποίων η υλοποίηση δε χρειάζεται πλέον άδεια οικοδομής, αλλά άδεια μικρής κλίμακας εργασιών. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει με έκδοση ειδικού ενημερωτικού εγγράφου για οικοδομική άδεια μικρής κλίμακας,  στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και αναφέρεται στις παρακάτω εργασίες:

 • Μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές ή διασκευές, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών που απαιτούνται για τη μετακίνηση ή την κάθε μορφής εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία.
 • Εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς ή αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων.
 • Αντικατάσταση ή συντήρηση δαπέδων.
 • Συντήρηση, επισκευή ή διασκευή εγκαταστάσεων και αγωγών κτιρίων.
 • Αντικατάσταση εσωτερικών ή εξωτερικών κουφωμάτων.
 • Συντήρηση, επισκευή στεγών χωρίς χρήση ικριωμάτων.
 • Περίφραξη μέχρι ύψους ενός μέτρου (1,00 μ.)
 • Κατασκευή πέργκολας σε ισόγειους υπαίθριους χώρους κατοικιών ή στον περιβάλλοντα ακάλυπτο χώρο.
 • Κατασκευή εστιών και τζακιών σε εσωτερικούς χώρους.
 • Τοποθέτηση ασκεπούς δεξαμενής νερού η πισίνας, μέγιστης επιφάνειας 50 τ.μ.
 • Μικρές διαμορφώσεις του εδάφους με πέτρα.
 • Τοποθέτηση κλιματιστικών και επιτοίχιων λεβήτων αερίου για θέρμανση.
 • Η κατασκευή φυτεμένων δωμάτων και φυτεμένων επιφανειών.
 • Τοποθέτηση θερμοπρόσοψης - εξωτερικής θερμομόνωσης ή παθητικών ηλιακών συστημάτων στις εξωτερικές όψεις κτιρίων (στην περίπτωση αυτή απαιτείται η υποβολή ενεργειακού πιστοποιητικού).

Οι τεχνικοί της υπηρεσίας μας ειδικεύονται με πολυετή εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες με επίκεντρο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος αλλά και την ικανοποίηση του πελάτη. Με ομάδα που δουλεύει με όρεξη αναλαμβάνουν έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, ανεξαρτήτως δυσκολίας, με υλικά που αντέχουν στο χρόνο.

Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία για τις οικοδομικές εργασίες σου!

Οι οικοδομικές εργασίες αλλά και η έκδοση της οικοδομικής άδειας, χρειάζεται να γίνει από αξιόπιστα τεχνικά γραφεία και εταιρείες, που θα αναλάβουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Καταχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές για τις οικοδομικές εργασίες, αλλά και προσφορά για το κόστος άδειας οικοδομής, από τους έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες του Douleutaras.gr! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

σωστη συνεργασια , εγινε η δουλεια μας

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Ζ.
15 reviews

Ο Κωστας ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και με βοηθησε αρκετα στον τεχνικο ελεγχο που του ειχα ζητησει, εστω και αν δεν γνωριζομασταν απ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!

Douleutaras.gr λογότυπο

Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω.

Douleutaras.gr λογότυπο

Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Σχετικά άρθρα

Τι να αποφύγεις όταν ανακαινίζεις το σπίτι σου!

Η γενική ανακαίνιση σπιτιού είναι για πολλούς μια αγχωτική και δύσκολη διαδικασία. Τα έξοδα είναι πολλά και ο χρόνος που απαιτείται μεγάλος

Περισσότερα
5 tips για μια απόλυτα επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου!

Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις. Είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι το

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Οικοδομικές Εργασίες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Όμιλος εταιρειών Κ.

Οικοδομικές εργασίες - Αρτέμιδα(Λούτσα)
40 reviews

Το τεχνικό γραφείο μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και ανακαινίσεων. Διακρινόμαστε για την επισταμένη επίβλεψη της κατασκευής του κτιρίου σας, τον επαγγελματισμό και την τήρηση της υπόσχεσής μας για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό, ασφαλή, προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και αξιοποιώντας όλες τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Α. Μ.

Οικοδομικές εργασίες - Νέα Ιωνία
1 review

Η τεχνική μας εταιρεία, εδώ και πολλά χρόνια εκτελεί κάθε είδους οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει επαγγελματικές λύσεις για τους πελάτες της. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις παντός τύπου, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές βλάβες, ηλεκτρολογικούς πίνακες, γυψοσανίδες, χωρίσματα, Ψευδοροφές, μονώσεις, υπηρεσίες Εξαερισμού, ψυκτικές Εργασίες, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή κλιματιστικού.

Κυριάκος Λ.

Οικοδομικές εργασίες - Νίκαια
3 reviews

Η τεχνική μας εταιρεία, αναλαμβάνει την υλοποίηση σχεδιαστικών καινοτομιών και κατασκευών, μέσα από ένα επιλεγμένο συνδυασμό συνεργατών – ιδεών. Η δουλειά μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος του design σε κτίρια κατοικιών, μεμονωμένων και συγκροτημάτων, καθώς και γραφείων – καταστημάτων.

Ηρακλής Κ.

Οικοδομικές εργασίες - Δήμος Νέας Προποντίδας
1 review

Η τεχνικά μας εταιρείας, εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες πολιτικού μηχανικού. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία μας, αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Πραγματοποιούμε εξειδικευμένη μελέτη και παραδίδουμε έγκυρα αποτελέσματα.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει