Οικοδομικές εργασίες

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Οικοδομικές εργασίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι είναι οι οικοδομικές εργασίες και τι περιλαμβάνουν;

Στις οικοδομικές εργασίες περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες που χρειάζονται για την ανακαίνιση σπιτιού, πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, τα χτισίματα, τα μερεμέτια, οι ελαιοχρωματισμοί, τα επιχρίσματα, οι μονώσεις ταρατσών κ.ο.κ. 

Μαζί με τις εργασίες, σημαντική είναι και η προεργασία, από την αναγνώριση του μεγέθους των εργασιών, τον υπολογιστικό σχεδιασμό, τη σχεδίαση και τις προδιαγραφές, την κοστολόγηση, την εκτέλεση, την παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων, μέχρι την παράδοσή τους.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες απαιτείται μεταξύ άλλων και οικοδομική άδεια, ενώ σε περιπτώσεις που χρειάζονται και εργασίες κατεδαφίσεων, απαιτείται και ειδική άδεια κατεδάφισης.

Τι ισχύει για τις οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας;

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές εργασίες των οποίων η υλοποίηση δε χρειάζεται πλέον άδεια οικοδομής, αλλά άδεια μικρής κλίμακας εργασιών. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει με έκδοση ειδικού ενημερωτικού εγγράφου για οικοδομική άδεια μικρής κλίμακας,  στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και αναφέρεται στις παρακάτω εργασίες:

 • Μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές ή διασκευές, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών που απαιτούνται για τη μετακίνηση ή την κάθε μορφής εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία.
 • Εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς ή αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων.
 • Αντικατάσταση ή συντήρηση δαπέδων.
 • Συντήρηση, επισκευή ή διασκευή εγκαταστάσεων και αγωγών κτιρίων.
 • Αντικατάσταση εσωτερικών ή εξωτερικών κουφωμάτων.
 • Συντήρηση, επισκευή στεγών χωρίς χρήση ικριωμάτων.
 • Περίφραξη μέχρι ύψους ενός μέτρου (1,00 μ.)
 • Κατασκευή πέργκολας σε ισόγειους υπαίθριους χώρους κατοικιών ή στον περιβάλλοντα ακάλυπτο χώρο.
 • Κατασκευή εστιών και τζακιών σε εσωτερικούς χώρους.
 • Τοποθέτηση ασκεπούς δεξαμενής νερού η πισίνας, μέγιστης επιφάνειας 50 τ.μ.
 • Μικρές διαμορφώσεις του εδάφους με πέτρα.
 • Τοποθέτηση κλιματιστικών και επιτοίχιων λεβήτων αερίου για θέρμανση.
 • Η κατασκευή φυτεμένων δωμάτων και φυτεμένων επιφανειών.
 • Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης ή παθητικών ηλιακών συστημάτων στις εξωτερικές όψεις κτιρίων (στην περίπτωση αυτή απαιτείται η υποβολή ενεργειακού πιστοποιητικού).

Οι τεχνικοί της υπηρεσίας μας ειδικεύονται με πολυετή εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες με επίκεντρο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος αλλά και την ικανοποίηση του πελάτη. Με ομάδα που δουλεύει με όρεξη αναλαμβάνουν έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, ανεξαρτήτως δυσκολίας, με υλικά που αντέχουν στο χρόνο.

Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία για τις οικοδομικές εργασίες σου!

Οι οικοδομικές εργασίες αλλά και η έκδοση της οικοδομικής άδειας, χρειάζεται να γίνει από αξιόπιστα τεχνικά γραφεία και εταιρείες, που θα αναλάβουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Καταχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές για τις οικοδομικές εργασίες, αλλά και προσφορά για το κόστος άδειας οικοδομής, από τους έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες του Douleutaras.gr! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Αλέξανδρος Σ.
20 αξιολογήσεις
σωστη συνεργασια , εγινε η δουλεια μας
Κωνσταντίνος Ζ.
14 αξιολογήσεις
Ο Κωστας ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και με βοηθησε αρκετα στον τεχνικο ελεγχο που του ειχα ζητησει, εστω και αν δεν γνωριζομασταν απ...
Μπάμπης Κ.
11 αξιολογήσεις
Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!
Νίκος Θ.
2 αξιολογήσεις
Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.
ROBERTO G.
2 αξιολογήσεις
Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω.
Σχετικά άρθρα
Η γενική ανακαίνιση σπιτιού είναι για πολλούς μια αγχωτική και δύσκολη διαδικασία. Τα έξοδα είναι πολλά και ο χρόνος που απαιτείται μεγάλος
Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις. Είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι το
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει