Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

DJ για Γάμο

Βρες τους Καλύτερους DJ για Γάμο - Βάπτιση. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Μουσική Κάλυψη & Οπτικά Εφέ - Φωτισμό!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πες μας τι χρειάζεσαι
π.χ.: Γάμο, Βάπτιση
 • Γάμος
 • Βάφτιση
 • Γάμο-βάπτιση
 • Πάρτι
 • Εταιρική εκδήλωση
π.χ.: Έως 50
 • Έως 50
 • 50-100
 • 101-150
 • 151-200
 • Πάνω από 200
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 14/1/2020

DJ για γάμο: Πώς θα επιλέξεις τον σωστό;

Η μουσική που θα παίξει στη δεξίωση του γάμου σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία, που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις τη μεγάλη σου μέρα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη βάπτιση του μωρού σου. Έτσι, ο DJ για γάμο ή για βάπτιση που θα επιλέξεις, έχει καθοριστικό ρόλο για τη διοργάνωση.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστους DJ γάμου - βάπτισης, με πολυετή εμπειρία στην ψυχαγωγία κοινωνικών εκδηλώσεων. Ανάλογα με τα ακούσματά σου και το ιδιαίτερο γούστο σου, θα σου προσφέρουν το καλύτερο πρόγραμμα, στην πιο προσιτή τιμή. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους!

Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις DJ για γάμο - βάπτιση;

1. Διαθεσιμότητα του επαγγελματία

Όσο νωρίτερα κλείσεις με DJ γάμου, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που τον χρειάζεσαι. Μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, αλλά μίλησε με επαγγελματίες, τουλάχιστον 2 μήνες πριν το μυστήριο.

2. Εμπειρία σαν DJ γάμου - βάπτισης

Σου προτείνουμε να επιλέξεις έναν επαγγελματία που ήδη έχει κάποια χρόνια εμπειρίας σαν DJ για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Όσο περισσότερη εμπειρία διαθέτει, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει την άνεση να σου προσφέρει μεγάλη γκάμα ακουσμάτων. Επίσης, είναι πιο πιθανό να μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει κάποιο απρόβλεπτο πρόβλημα στον εξοπλισμό του.

3. Μουσικές προτιμήσεις για γάμους

Εννοείται πως ο DJ γάμου και ο DJ βάπτισης θα παίξει την κατάλληλη μουσική, ανάλογα με το γούστο σου. Ωστόσο, θα είναι πιο εύκολο να φτιάξει ιδανικές playlist για σένα, αν έχετε παρόμοια ακούσματα. Μάθε τι είδους μουσική έχει παίξει ο επαγγελματίας σε προηγούμενους γάμους - βαπτίσεις, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

4. Σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Σε όλους μας είναι πιθανό να τύχει κάποιο απρόοπτο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Έτσι, είναι καλό και ο DJ για γάμο να μπορεί να σου προτείνει μια εναλλακτική λύση για τη μεγάλη μέρα σου, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παρευρεθεί. 

5. Κόστος για DJ γάμου

Κάθε επαγγελματίας ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνεννοηθείς εξαρχής για την τελική τιμή εξυπηρέτησης. Να είσαι ξεκάθαρος / -η για τον αριθμό καλεσμένων, για την τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος - βάπτιση, το ρεπερτόριο και για ό,τι άλλο χρειαστεί. Έτσι, ο DJ γάμου και βάπτισης θα σου δώσει ακριβέστερη προσφορά.

Οι DJ για γάμους - βαπτίσεις προσφέρουν υπηρεσίες για οπτικά εφέ;

Ναι! Στην πλατφόρμα μας, εκτός από DJ για βάπτιση - γάμο που θα κάνουν το μουσικό πρόγραμμα της δεξίωσης, θα βρεις και επαγγελματίες με ολοκληρωμένες λύσεις για διοργάνωση γάμου. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν ξεχωριστές επιλογές για οπτικά εφέ στον πρώτο χορό του ζευγαριού, αλλά και για όλη τη διάρκεια της δεξίωσης.

Επίσης, παρέχουν πυροτεχνήματα - βεγγαλικά, για να γιορτάσεις το μεγάλο γεγονός με λάμψη, όπως και ξεχωριστά φωτορυθμικά. Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα είμαστε δίπλα σου. Αρκεί να μας πεις τι χρειάζεσαι, για να σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες στην Αθήνα και σε όλη την Αττική!

Ποιο είναι το κόστος για να προσλάβεις DJ γάμου;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις επαγγελματία DJ για γάμο - βάπτιση με τιμές που ξεκινούν περίπου στα 250€. Όπως είναι φυσικό, όσο περισσότερες ανάγκες έχεις για ειδικά οπτικά εφέ - πυροτεχνήματα και άλλες παροχές, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος.

Θέλεις να πάρεις προσφορές, ειδικά για το γάμο σου; Συμπλήρωσε τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν, απαντώντας σε λίγες απλές ερωτήσεις για τη μεγάλη μέρα. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους ντιτζέι στην περιοχή σου, για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις τιμές για τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι!

Γιατί να επιλέξεις DJ για για γάμο-βάπτιση από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις κορυφαίους DJ γάμου και βάπτισης για να αναλάβουν την ψυχαγωγία των καλεσμένων σου τη μεγάλη σου μέρα. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς είναι οι εξής:

 • Αξιολογημένοι DJ (από προηγούμενους πελάτες)

 • Εγγυημένα έμπειροι επαγγελματίες

 • Μεγάλη γκάμα επιλογών για τη μουσική

 • Σύγχρονος εξοπλισμός που καλύπτει κάθε ανάγκη

 • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με οπτικά εφέ - φωτισμό

 • Πρωτότυπες ιδέες για τη δεξίωση

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης DJ, χωρίς δέσμευση από την πλευρά σου

Χρειάζεσαι DJ για γάμο ή DJ για βάπτιση, για να καλύψει την ψυχαγωγία των αγαπημένων σου προσώπων; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες. Αφού επικοινωνήσεις μαζί τους και τους περιγράψεις τις ανάγκες σου, θα σου δώσουν προσφορές για να επιλέξεις τον καλύτερο συνεργάτη!
Φυσικά, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις και υπηρεσίες για ολοκληρωμένη οργάνωση γάμου, όπως φωτογράφους γάμου, αλλά και κορυφαία catering γάμου, για να προσφέρεις το καλύτερο φαγητό για τους καλεσμένους σου, σε προσιτές τιμές!

5,00 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους DJ για γάμο ή βάπτιση της πλατφόρμας μας

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC -.
18 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, αξιόπιστος και ευχάριστος!

Κορυφαίοι DJ της πλατφόρμας μας για γάμους - βαπτίσεις

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

HAPPY MUSIC Ο.

DJ για Γάμο - Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Η ομάδα της HAPPY MUSIC που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες DJs ξεκίνησε με ένα όραμα πριν από 12 χρόνια, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να χορεύουν με χαρούμενη μουσική! Η ομάδα μας ειδικεύεται σε γάμους, βαπτίσεις, παιδικά και εφηβικά πάρτυ, καραόκε, εντός και εκτός Αθηνών, με κύρια ειδικότητα την ηχητική και φωτιστική κάλυψη από έμπειρους DJs. Σε συνδυασμό με εφέ καπνού και πυροτεχνήματα το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μοναδικό για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.
 

DJ SOUND + MUSIC -.

DJ για Γάμο - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Χρήστος Τσιλίρης και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας DJ SOUND+MUSIC, η οποία δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο των εκδηλώσεων και παρέχει μουσικές και ηχητικές υπηρεσίες όπως: Ηχητικός εξοπλισμός, Φωτισμός Χώρου, Εγκατάσταση Ηχητικών, Πίστα Χορού, Μουσική Επιμέλεια από DJ, Ζωντανή Μουσική. 

 

Γιώργος Κ.

DJ για Γάμο - Βόρεια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Έιμαστε μια δυναμική εταιρεία με Dj που εξειδικεύεται στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε: Δεξιώσεις, Γάμους, Party, Cocktails, Παιδικά πάρτυ, Βάπτιση,Υπηρεσίες Ηχοληψίας (για Συνέδρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Συναυλίες, Ομιλίες κλπ).