No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

DJ για Γάμο - Βάπτιση

Βρες τους Καλύτερους DJ για Γάμο - Βάπτιση. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Μουσική Κάλυψη & Οπτικά Εφέ - Φωτισμό!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους DJ!
π.χ.: Γάμο, Βάπτιση
 • Γάμος
 • Βάφτιση
 • Γάμο-βάπτιση
 • Πάρτι
 • Εταιρική εκδήλωση
π.χ.: Έως 50
 • Έως 50
 • 50-100
 • 101-150
 • 151-200
 • Πάνω από 200
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
4,89 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους DJ της πλατφόρμας μας

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης
18 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας και άμεση εξυπηρέτηση!

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης
18 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία σε γάμο στις Σπέτσες στις 6/5/17. Πλούσιο ρεπερτόριο, απίθανος ήχος, ωραίος εξοπλισμός με φώτα. Είμαστε ενθουσιασμέμοι εμείς και οι καλεσμένοι μας. Τον συστήνουμε και τον ευχαριστούμε πολύ

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης
18 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής, το πρόγραμμα ό,τι καλύτερο και προσαρμοσμένο με ανάλογη μουσική όπως συμφωνήθηκε για ένα επίσημο δείπνο. Καλεσμένοι μού είπαν ότι η μουσική επένδυση ήταν πολύ προσεγμένη και διακριτική. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης
18 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, αξιόπιστος και ευχάριστος!

φωτογραφία επαγγελματία
DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης
18 αξιολογήσεις

Ο Κος Χρήστος , είναι πολύ ευγενικός και σε κερδίζει από την αρχή της γνωριμίας. Φαίνεται ο επαγγελματισμός του αλλά και οι πραγματικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο

Οι κορυφαίοι DJ για Γάμους - Βαπτίσεις

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

HAPPY MUSIC. GR ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
22 αξιολογήσεις

Η ομάδα της HAPPY MUSIC που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες DJs ξεκίνησε με ένα όραμα πριν από 12 χρόνια, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να χορεύουν με χαρούμενη μουσική! Η ομάδα μας ειδικεύεται σε γάμους, βαπτίσεις, παιδικά και εφηβικά πάρτυ, καραόκε, εντός και εκτός Αθηνών, με κύρια ειδικότητα την ηχητική και φωτιστική κάλυψη από έμπειρους DJs. Σε συνδυασμό με εφέ καπνού και πυροτεχνήματα το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μοναδικό για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.
 

DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
18 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Χρήστος Τσιλίρης και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας DJ SOUND+MUSIC, η οποία δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο των εκδηλώσεων και παρέχει μουσικές και ηχητικές υπηρεσίες όπως: Ηχητικός εξοπλισμός, Φωτισμός Χώρου, Εγκατάσταση Ηχητικών, Πίστα Χορού, Μουσική Επιμέλεια από DJ, Ζωντανή Μουσική. 

 

Λευκή Αυγερινού

Δυτικά Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες DJ για τον γάμο, τη βάπτιση ή άλλη εκδήλωση που σχεδιάζετε. Παρέχουμε για εσάς την ηχητική και οπτική κάλυψη της εκδήλωσης σας, με ξεχωριστά εφέ και μουσική προσαρμοσμένη στο γούστο σας και τις ανάγκες της περίστασης. Εγγυώμαστε την ψυχαγωγία σας, αλλά και των καλεσμένων σας, χάρη στη σημαντική εμπειρία μας!

Γιώργος Κικιανής

Βόρεια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Έιμαστε μια δυναμική εταιρεία με Dj που εξειδικεύεται στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε: Δεξιώσεις, Γάμους, Party, Cocktails, Παιδικά πάρτυ, Βάπτιση,Υπηρεσίες Ηχοληψίας (για Συνέδρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Συναυλίες, Ομιλίες κλπ). 
 

DJ ATHENS

Δυτικά Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας παρέχει υπηρεσίες DJ γάμου, βάπτισης, πάρτυ ή άλλης εκδήλωσης. Παρέχουμε υπηρεσίες: Ηχητικής κάλυψης γάμου, Φωτιστικής κάλυψης, Μουσικής επιμέλειας, Special εφέ γάμου, Video show, Μιξαρισμένα DJsets. Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε την ψυχαγωγία της εκδήλωσής σας στις πιο προσιτές τιμές!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γάμο-βάπτιση
Αρτέμιδα(Λούτσα)
Εκτελέστηκε από
HAPPY MUSIC Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Γάμο-βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
101-150 Κόστος: 200,00€
Γάμος
Αχαρνές
Εκτελέστηκε από
HAPPY MUSIC Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Γάμος
Αριθμός καλεσμένων:
50-100 Κόστος: 250,00€
Βάφτιση
Δήμος Ωρωπού
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Βάφτιση
Αριθμός καλεσμένων:
101-150 Κόστος: 180,00€
Βάφτιση
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Βάφτιση
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 180,00€
Πάρτι
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Λευκοθέα Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Πάρτι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 130,00€
Τελευταία ενημέρωση: 25/9/2020

DJ για Γάμο - Βάπτιση: Πώς θα επιλέξεις τον σωστό;

Η μουσική που θα παίξει στη δεξίωση του γάμου σου ή της βάπτισης του παιδιού σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις αξέχαστα σε αυτή την μεγάλη σου μέρα. Ωσ εκ τούτου, η επιλογή του κατάλληλου DJ γάμου / βάπτισης, έχει καθοριστικό ρόλο για τη διοργάνωση.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστους DJ, με πολυετή εμπειρία στην ψυχαγωγία κοινωνικών εκδηλώσεων. Ανάλογα με τα ακούσματά σου και το ιδιαίτερο γούστο σου, θα σου προσφέρουν το καλύτερο πρόγραμμα, στην πιο προσιτή τιμή. Συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους!

Πόσο κοστίζει ένας DJ Γάμου - Βάπτισης; Πού κυμαίνονται οι τιμές;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις επαγγελματία DJ για γάμο - βάπτιση με τιμές που ξεκινούν στα 250€. Τυχόν ανάγκες για ειδικά οπτικά εφέ - πυροτεχνήματα ή/και άλλες παροχές, ενδέχεται να ανεβάσουν το κόστος αυτό. Συμπλήρωσε τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν και πάρε προσφορές.

Οι DJ γάμων προσφέρουν οπτικά εφέ;

Οι επαγγελματίες DJ γάμου και βάπτισης που συνεργαζόμαστε προσφέρουν υπηρεσίες οπτικών εφέ, πυροτεχνήματα - βεγγαλικά, όπως και ξεχωριστά φωτορυθμικά, για να γιορτάσεις το γεγονός της ζωής σου με λάμψη. Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαίωσε με κάθε επαγγελματία τι χρειάζεσαι και τι μπορεί να σου προσφέρει βάσει των αναγκών σου. Μπορείς να βρεις και επαγγελματίες με ολοκληρωμένες λύσεις για διοργάνωση γάμου.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις DJ για γάμο ή DJ για βάπτιση;

1. Διαθεσιμότητα του επαγγελματία

Όσο νωρίτερα κλείσεις με DJ γάμου - βάπτισης, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που τον χρειάζεσαι. Μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, αλλά μίλησε με επαγγελματίες, τουλάχιστον 2 μήνες πριν το μυστήριο.

2. Εμπειρία σαν DJ γάμου - βάπτισης

Σου προτείνουμε να επιλέξεις έναν επαγγελματία που ήδη έχει κάποια χρόνια εμπειρίας σαν DJ για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Όσο περισσότερη εμπειρία διαθέτει, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει την άνεση να σου προσφέρει μεγάλη γκάμα ακουσμάτων. Επίσης, είναι πιο πιθανό να μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει κάποιο απρόβλεπτο πρόβλημα στον εξοπλισμό του.

3. Μουσικές προτιμήσεις

Εννοείται πως ο DJ που θα επιλέξεις πρέπει να παίξει την κατάλληλη μουσική, ανάλογα με το γούστο σου. Ωστόσο, θα είναι πιο εύκολο να φτιάξει ιδανικές playlist για σένα, αν έχετε παρόμοια ακούσματα. Μάθε τι είδους μουσική έχει παίξει ο επαγγελματίας σε προηγούμενους γάμους - βαπτίσεις, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

4. Σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Σε όλους μας είναι πιθανό να τύχει κάποιο απρόοπτο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Έτσι, είναι καλό και ο DJ για γάμο να μπορεί να σου προτείνει μια εναλλακτική λύση για τη μεγάλη μέρα σου, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παρευρεθεί. 

5. Κόστος για DJ γάμου

Κάθε επαγγελματίας ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνεννοηθείς εξαρχής για την τελική τιμή εξυπηρέτησης. Να είσαι ξεκάθαρος / -η για τον αριθμό καλεσμένων, για την τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος - βάπτιση, το ρεπερτόριο και για ό,τι άλλο χρειαστεί. Έτσι, ο DJ γάμου θα σου δώσει ακριβέστερη προσφορά.

Γιατί να επιλέξεις DJ για γάμο - βάπτιση από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις κορυφαίους DJ γάμου και βάπτισης για να αναλάβουν την ψυχαγωγία των καλεσμένων σου τη μεγάλη σου μέρα. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς είναι οι εξής:

 • Αξιολογημένοι DJ (από προηγούμενους πελάτες)

 • Εγγυημένα έμπειροι επαγγελματίες

 • Μεγάλη γκάμα επιλογών για τη μουσική

 • Σύγχρονος εξοπλισμός που καλύπτει κάθε ανάγκη

 • Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με οπτικά εφέ - φωτισμό

 • Πρωτότυπες ιδέες για τη δεξίωση

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης DJ, χωρίς δέσμευση από την πλευρά σου

Ποια είναι τα κορυφαία τραγούδια για γάμο;

Tραγούδι εισόδου

To τραγούδι εισόδου συνοδεύει το παντρεμένο, πλέον, ζευγάρι στην πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά το μυστήριο. Φίλοι και συγγενείς θα περιμένουν με ανυπομονησία να θαυμάσουν την είσοδο σας για να ξεκινήσει το γαμήλιο γλέντι. Θα επιλέξεις ένα ποπ χορευτικό κομμάτι ή μία ρομαντική μπαλάντα;

Πρώτος χορός

Μία από τις αγαπημένες μας στιγμές κάθε γαμήλιας δεξίωσης είναι, αναμφίβολα, το άκουσμα του πρώτου τραγουδιού! Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανοίγει το χορό και καλεί τους καλεσμένους του να γιορτάσουν μαζί αυτή την υπέροχη ημέρα. Η μουσική και ο έρωτας κατακλύζουν το χώρο και το γλέντι είναι έτοιμο να αρχίσει. Τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν κάτι σημαδιακό για τη σχέση τους. Άλλοι καταφεύγουν σε μία κλασσική ή ρομαντική επιλογή. Υπάρχουν και μερικοί που προτιμούν τα “hit” της εποχής. Όποιος και αν είναι ο ρυθμός της καρδιάς σου, σίγουρα θα χρειαστείς λίγη έμπνευση.

Κοπή γαμήλιας τούρτας

Το κόψιμο της τούρτας δεν συνοδεύεται από την ίδια συγκίνηση με την είσοδο και τον πρώτο χορό αλλά σίγουρα χρειάζεται μία ιδιαίτερη μουσική υπόκρουση. Αν η απόφαση σου φαίνεται δύσκολη, μη διστάσεις να ζητήσεις από τον Dj να σου ετοιμάσει μία λίστα με τραγούδια ιδανικά για την περίσταση. Δεν αρκεί μια εκπληκτική γαμήλια τούρτα με εντυπωσιακά toppers για να κάνει τη στιγμή ξεχωριστή. Θα πρέπει να διαλέξεις και το κατάλληλο “soundtrack”! Συνήθως προτιμάται ένα τραγούδι σε αρκετά χαρούμενους τόνους για να συνοδεύσει την περίσταση. Παρότι δεν δίνεται η ίδια σημασία σε αυτό το τραγούδι με τα προηγούμενα, δεν θα πρέπει να το αφήσεις στην τύχη του.

Σχετικά άρθρα

Επιλογή DJ Γάμου

Μάθε πώς θα επιλέξεις τον καλύτερο Dj γάμου!

5 top λίστες με τραγούδια για είσοδο γάμου

Δες τις 5 μουσικές λίστες για όλα τα γούστα!

Διάβασε περισσότερα άρθρα