Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω;
21.765 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.5

μέσος όρος από 4442 αξιολογήσεις πελατών

Αγγελική Λ.
5.0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Λύθηκε το πρόβλημα μου μετά από πολύ καιρό. Βρήκα αυτό που ήθελα στο θέμα της συντήρησης και της επισκευής των συσκευών μου. Πολύ ευγενικοί και πρόσχαρο…

Για: Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
Αικατερίνη Μ.
4.9

Πολύ ευγενικός

Για: Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
Δριβέλος Κ.
4.9

Ευγένεια, συνέπεια. Αν και η επισκευή καθίσταται ασύμφορη ήταν πρόθυμος να εξηγήσει πλήρως το πρόβλημα. Συστήνεται

Για: Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
Τσαντίκος Β.
5.0

Καθαρός, ευγενικός και γρήγορος τόσο στην δουλειά όσο και στην σωστή διάγνωση και επισκευή του πλυντηρίου που είχε χαλάσει. Μερικές μέρες μετά τον κάλεσα για μια άλλη ζημιά στο σπ…

Για: Βασίλης Γενναιόπουλος
Μαρία Σ.
4.8

Επικοινωνησε αμεσα μαζι μου και προσηλθε πολυ γρηγορα.Επροκειτο για ενα καθάρισμα φίλτρου, απλά 40 ευρώ μου φαίνονται αρκετά για μία δουλειά τόσο σύντομη.Χαλάλι όμως!

Για: Ρετζέπης Δημήτρης
Κλεάνθης Π.
5.0

Καλός επαγγαλματίας και ξεκάθαρη συννενόηση. Όταν διαπίστωσε ότι η βλάβη ξεπερνούσε το αρχικά εκτιμώμενο κόστος, μας ενημέρωσε και δεν χρέωσε ούτε την εργασία ούτε τα ανταλλακτικά…

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Γεωργαλα
4.9

Ήταν πολύ γρήγορος ,άμεσος και ευγενικός.

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Αρτεν Ρ.
5.0

Επαγγελματίες!!!

Για: Νικοζήσης Παναγιώτης

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μπορείς να κάνεις, όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω;

Η πιο απλή και αποτελεσματική λύση, όταν τρέχουν νερά από το πλυντήριο, είναι να καλέσεις έναν έμπειρο τεχνικό, για να επισκευάσει το πλυντήριο. Με τον τρόπο αυτό, η δουλειά θα γίνει σίγουρα με το σωστό τρόπο και άμεσα.

Πριν καλέσεις τεχνικό για να βρει γιατί το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω, μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Έλεγξε τις σωληνώσεις του πλυντηρίου

Η διαρροή νερών από το πλυντήριο, τις περισσότερες φορές προέρχεται από τις συνδέσεις των σωληνώσεων με τις βαλβίδες παροχής νερού. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να δεις μήπως έχει χαλαρώσει κάποια, ή έχει φθαρεί κάποιος σύνδεσμος. Ακόμη, έλεγξε μήπως έχει τρυπήσει η αντλία αποχέτευσης νερού.

2. Καθάρισε το φίλτρο του πλυντηρίου

Μερικές φορές, είναι χρήσιμο να ελέγχεις το φίλτρο στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, για να δεις αν έχει βουλώσει. Στις οδηγίες χρήσης της συσκευής σου, θα πρέπει να υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για το πώς να ανοίξεις το φίλτρο με ασφάλεια. Άνοιξέ το, καθάρισέ το και δες αν θα σταματήσει έτσι το πλυντήριο να βγάζει νερά από κάτω.

3. Διάβασε τις οδηγίες χρήσης

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, η διαρροή μπορεί να προέρχεται απλά από λανθασμένη χρήση και να μην υπάρχει κάποια ουσιαστική βλάβη στο πλυντήριο. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς την κατάλληλη δοσολογία απορρυπαντικού και μαλακτικού. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθεί υπερβολική σαπουνάδα που θα οδηγήσει σε υπερχείλιση του πλυντηρίου.

4 Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας

Σε περίπτωση που το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από την πόρτα, μια άλλη πιθανότητα είναι να έχει φθαρεί το λάστιχο της πόρτας. Αν τρέχουν νερά από το πλυντήριο, έλεγξε αν το λάστιχο έχει χαλαρώσει, ή παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα και αντικατάστησε το για να έχεις τέλεια εφαρμογή.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για επισκευή πλυντηρίου που βγάζει νερά από κάτω;

Στην προσπάθειά σου να επιδιορθώσεις μια βλάβη στο πλυντήριο ρούχων, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί σημαντικότερη βλάβη. Η εμπειρία ενός εξειδικευμένου τεχνικού είναι απαραίτητη, για να έχεις ένα σίγουρα θετικό αποτέλεσμα, όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω.

Μερικοί λόγοι για να προτιμήσεις τους τεχνικούς της πλατφόρμας μας είναι οι εξής:

1. Άμεση εξυπηρέτηση: Όταν το πλυντήριο βγάζει νερά από κάτω ή από την πόρτα, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άμεση εξυπηρέτηση σου, έως και αυθημερόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά!

2. Αξιολογημένοι επαγγελματίες: Μπορείς να συμβουλεύεσαι τις αξιολογήσεις στα προφίλ των επαγγελματιών μας, για να βεβαιωθείς για την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν. Εφόσον ολοκληρώσεις την εργασία σου μαζί τους, μπορείς κι εσύ να καταχωρήσεις τη δική σου αξιολόγηση.

3. Εμπειρία & κατάλληλος εξοπλισμός: Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές πλυντηρίων. Αν το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από κάτω, θα κάνουν άμεσα διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις και θα προσφέρουν λύση, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

4. Επισκευή με εγγύηση: Για όλες τις περιοχές της Αττικής, οι τεχνικοί μας προσφέρουν επισκευές με τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά για το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, με εγγύηση επισκευής για 6 μήνες!

Αν το πλυντήριο βγάζει νερά από κάτω ή από την πόρτα, μη χάνεις άλλο χρόνο. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων, από εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Συμβουλές

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που …

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο και δεν ξέρεις τί να κάνεις; Αρνείται να ξεκινήσει όσο και να το παρακαλάς; Η λύση μπορεί να είναι πιο απλή απ' ότι νομίζεις.

Πώς Λειτουργεί το Πλυντήριο Ρούχων; 5+1 Ερωτήσεις…

Πώς λειτουργεί το πλυντήριο ρούχων; Γνώρισε το πλυντήριό σου, μέσα από 5+1 συμβουλές για τη σωστή χρήση του και απόλαυσε τα καθαρά ρούχα σου!

Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου