Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω;

Το δίκτυο συνεργατών μας επισκευάζει κάθε οικιακή συσκευή, άμεσα και αξιόπιστα.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019

Τρέχουν νερά από το πλυντήριο; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

Όταν το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων βγάζει νερά από κάτω, αυτό δε μπορεί να σημαίνει τίποτα θετικό. Οι διαρροές νερού είναι πάντα ένα σημάδι βλάβης και προβλήματος, το οποίο χρειάζεται δραστική λύση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, αν τρέχουν νερά από το πλυντήριο, είναι να καλέσεις άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό για να δώσει λύση στο πρόβλημα σου.

Ένα πρόβλημα τέτοιου είδους, δεν σημαίνει απαραίτητα, πως η συσκευή σου δεν είναι καλής ποιότητας. Ακόμα και τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, μετά από χρόνια συχνής χρήσης και έλλειψη συντήρησης, παρουσιάζουν προβλήματα. Οι επαγγελματίες μας, μοιράστηκαν μαζί μας όσα πρέπει να γνωρίζουμε, για να αντιμετωπίσουμε το ότι τρέχουν νερά από το πλυντήριο.

Τι μπορείς να κάνεις, όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω;

Η πιο απλή και αποτελεσματική λύση, όταν τρέχουν νερά από το πλυντήριο, είναι να καλέσεις έναν έμπειρο τεχνικό, για να επισκευάσει το πλυντήριο. Με τον τρόπο αυτό, η δουλειά θα γίνει σίγουρα με το σωστό τρόπο και άμεσα.

Πριν καλέσεις τεχνικό για να βρει γιατί το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω, μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Έλεγξε τις σωληνώσεις του πλυντηρίου

Η διαρροή νερών από το πλυντήριο, τις περισσότερες φορές προέρχεται από τις συνδέσεις των σωληνώσεων με τις βαλβίδες παροχής νερού. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να δεις μήπως έχει χαλαρώσει κάποια, ή έχει φθαρεί κάποιος σύνδεσμος. Ακόμη, έλεγξε μήπως έχει τρυπήσει η αντλία αποχέτευσης νερού.

2. Καθάρισε το φίλτρο του πλυντηρίου

Μερικές φορές, είναι χρήσιμο να ελέγχεις το φίλτρο στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, για να δεις αν έχει βουλώσει. Στις οδηγίες χρήσης της συσκευής σου, θα πρέπει να υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για το πώς να ανοίξεις το φίλτρο με ασφάλεια. Άνοιξέ το, καθάρισέ το και δες αν θα σταματήσει έτσι το πλυντήριο να βγάζει νερά από κάτω.

3. Διάβασε τις οδηγίες χρήσης

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, η διαρροή μπορεί να προέρχεται απλά από λανθασμένη χρήση και να μην υπάρχει κάποια ουσιαστική βλάβη στο πλυντήριο. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς την κατάλληλη δοσολογία απορρυπαντικού και μαλακτικού. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθεί υπερβολική σαπουνάδα που θα οδηγήσει σε υπερχείλιση του πλυντηρίου.

4 Έλεγξε το λάστιχο της πόρτας

Σε περίπτωση που το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από την πόρτα, μια άλλη πιθανότητα είναι να έχει φθαρεί το λάστιχο της πόρτας. Αν τρέχουν νερά από το πλυντήριο, έλεγξε αν το λάστιχο έχει χαλαρώσει, ή παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα και αντικατάστησε το για να έχεις τέλεια εφαρμογή.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για επισκευή πλυντηρίου που βγάζει νερά από κάτω;

Στην προσπάθειά σου να επιδιορθώσεις μια βλάβη στο πλυντήριο ρούχων, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί σημαντικότερη βλάβη. Η εμπειρία ενός εξειδικευμένου τεχνικού είναι απαραίτητη, για να έχεις ένα σίγουρα θετικό αποτέλεσμα, όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω.

Μερικοί λόγοι για να προτιμήσεις τους τεχνικούς της πλατφόρμας μας είναι οι εξής:

1. Άμεση εξυπηρέτηση: Όταν το πλυντήριο βγάζει νερά από κάτω ή από την πόρτα, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άμεση εξυπηρέτηση σου, έως και αυθημερόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά!

2. Αξιολογημένοι επαγγελματίες: Μπορείς να συμβουλεύεσαι τις αξιολογήσεις στα προφίλ των επαγγελματιών μας, για να βεβαιωθείς για την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν. Εφόσον ολοκληρώσεις την εργασία σου μαζί τους, μπορείς κι εσύ να καταχωρήσεις τη δική σου αξιολόγηση.

3. Εμπειρία & κατάλληλος εξοπλισμός: Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές πλυντηρίων. Αν το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από κάτω, θα κάνουν άμεσα διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις και θα προσφέρουν λύση, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

4. Επισκευή με εγγύηση: Για όλες τις περιοχές της Αττικής, οι τεχνικοί μας προσφέρουν επισκευές με τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά για το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, με εγγύηση επισκευής για 6 μήνες!

Αν το πλυντήριο βγάζει νερά από κάτω ή από την πόρτα, μη χάνεις άλλο χρόνο. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για το πλυντήριο ρούχων ή το πλυντήριο πιάτων, από εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Επισκευή του Πλυντηρίου Ρούχων ή Πιάτων

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

πολυ καλος και εξυπηρετικος δεν κάναμε την επισκευή γιατι ηταν πολυ υψηλο το κοστος της

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
305 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας που ήρθε ήταν άψογος, καλός γνώστης κι έκανε σωστά τη δουλειά του. Έβγαλε την πλακέτα που είχε πρόβλημα και την επέστρεψε...

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
298 αξιολογήσεις

Πολύ καλή επικοινωνία και άμεση εξυπηρέτηση

φωτογραφία επαγγελματία

Θα ξεκινήσω από το τηλεφωνικό τους κέντρο και την κυρία Κυριακή, η οποία ήταν καθ' όλα εξυπηρετική κι ευγενέστατη. Ο τεχνικός που έκανε τ...

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντίνος Μ.
198 αξιολογήσεις

ηρθαν, πηραν το πλυντηριο και το ξαναεφεραν φτειαγμενο

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Είμαστε ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον τεχνικό.

Σχετικά άρθρα

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν

Περισσότερα
5+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για να μάθεις Πώς λειτουργεί το πλυντήριο ρούχων!

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια απολύτως απαραίτητη οικιακή συσκευή, χωρίς την οποία θα αναγκαζόμασταν να

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για επισκευή πλυντηρίου που βγάζει νερά από κάτω

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Χ.

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω; - Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστενών
169 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, πρωταγωνιστεί στον χώρο της εγκατάστασης οικιακών συσκευών και της συντήρησης τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων εδώ και 15 χρόνια. Με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μας, παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και διαθέτουμε τον εξοπλισμό να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες.
 

Δημήτρης Κ.

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω; - Περιστέρι
372 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε έμπειροι επαγγελματίες στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων και έχουμε φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις, όπως όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα ανταλλακτικά, πάντα με ασφάλεια και σε προσιτές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και σε πολύ προσιτό κόστος!

Γιάννης Λ.

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω; - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

Απόστολος Λ.

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω; - Περιστέρι
35 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός στον κλάδο των επισκευών πλυντηρίων και καθημερινά φέρνω εις πέρας πολυάριθμες εργασίες και επισκευάζω βλάβες, όπως όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα εργαλεία, για να φέρω εις πέρας την εργασία σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χάρη στην εμπειρία μου, μπορώ να κάνω άμεση διάγνωση του προβλήματος και να προσφέρω την καλύτερη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Είμαι διαθέσιμος καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσω στις πιο προσιτές τιμές.

Technocenter Β.

Το Πλυντήριο Βγάζει Νερά από Κάτω; - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή πλυντηρίου, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν κάθε απαιτητική περίπτωση, άμεσα και αξιόπιστα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για το σπίτι σας να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό πλυντήριο ρούχων και καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια, για να σας προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα, όταν το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, παρέχοντας στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις για το χώρο του, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας!

Σχετικές υπηρεσίες