Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
Ηχομόνωση

Ηχομόνωση

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
2.278 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
Εξυπηρέτηση 24/7

Αξιολόγηση εργασιών

4.7

μέσος όρος από 445 αξιολογήσεις πελατών

Γιωργος Π.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με συνέπεια και πολύ καλή δουλειά. Με βοήθησε και με την άρτια γνώση του στο τι πρέπει να κάνω

Για: Γιώργος Βουτσέλης
Νικολαος Β.
5.0

Κάναμε στεγάνωση-θερμομόνωση ταράτσας και ενός πλαινού τοίχου. Ο Πέτρος ήταν αναλυτικός και κατανοητός στην προσφορά του, συνεπής στα ραντεβού του και επεξηγηματικός στις απορίες …

Για: Πέτρος Γκίγκιλας
Γιαννης Γ.
5.0

Aψογο ολο το συνεργειο, ο Πετρος επεξηγηματικος συνεπης και τιμιος.Σπανιζουν πλεον τετοιοι ανθρωποι σ αυτον τον τομεα...

Για: Πέτρος Γκίγκιλας
Κώστας Ρ.
5.0

Επαγγελματίας, με διάθεση να σου εξηγήσει ακριβώς την εργασία που πρόκειται να πραγματοποιήσει με λεπτομερής ανάλυση του κόστους της. Άμεση εξυπηρέτηση και άψογη συνεργασία.

Για: Χρήστος Αντωνόπουλος
Δέσποινα Κ.
5.0

εξαιρετικος επαγγελματιας συνεπής και παντα χαμογελαστός . Γιατι μας λειπει το χαμογελο.

Για: Ελληνικές Μονώσεις
Χρηστος Μ.
5.0

Προσιτός,επεξηγηματικός,οικονομικός,σωστός στη δουλειά του.Η εργασία ήταν υγρομόνωση ταράτσας.

Για: Σταμάτης Κορτσιδάκης
Δημήτρης Τ.
4.8

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις εργασίες που αφορούσαν την αποξήλωση των παλιών ασφαλτόπανων και την υγρομόνωση του δώματος και κάποιων σημείων της σκεπής με Hyperdesmo.

Για: Γεώργιος Λαυτσής
Δήμητρα Κ.
5.0

Ευχαριστώ που μου Δίνεται την ευκαιρία να αξιολογήσω την εταιρία ΑRT_TECK (Σπύρο Κουτρούλης) για την εξαίρετηκότατη εργασία της θερμομόνωση/Υγρομονωση της Ταράτσας μου. Εκτελώντας…

Για: Αrt - Teck
Κυριακος Χ.
4.0

Καλος και ενημερωμενος επαγγελματιας!!!!

Για: Αντώνης Μαντωνανάκης
Σοφια Κ.
4.9

Πολύ καλή δουλειά. Συνεπής, έστειλε γραπτή προσφρορά και την ακολούθησε. Στο τέλος ο χώρος εργασίας ήταν πεντακάθαρος. Οπτικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, ο χρόνος θα δείξει αν …

Για: Νίκος Κυριακόπουλος

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 928 αντίστοιχες εργασίες:
250€ - 750€
Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης έως 50 τ.μ. από
250€
Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης άνω των 50 τ.μ. από
750€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η ηχομόνωση;

 • Ηχομόνωση δωματίου από 8€ / τ.μ.

 • Ηχομόνωση έως 25 τ.μ. από 190€

 • Ηχομόνωση έως 50 τ.μ. από 400€

 • Ηχομόνωση έως 100 τ.μ. από 850€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι επαγγελματίες προτιμούν να δίνουν προσωποιημένες λύσεις. Αν θέλεις τιμές για ηχομόνωση προσαρμοσμένες στα μέτρα σου, καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να μελετήσουν τον χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές.

Μάθε περισσότερα

Τι είναι και πώς γίνεται η ηχομόνωση;

Ηχομόνωση είναι η προστασία του χώρου μας από εξωτερικούς ήχους, αλλά και η προστασία των γύρω μας από τους ήχους που δημιουργούνται στον δικό μας χώρο.  

Η ηχομόνωση πραγματοποιείται είτε με τη χρήση ειδικών ηχομονωτικών υλικών, τα οποία τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία στην τοιχοποιία είτε με εναλλακτικές, λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, ανάλογα με τον χώρο που θέλουμε να ηχομονώσουμε.

Μάθε περισσότερα

Ποιοι είναι οι τύποι ηχομόνωσης;

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ηχομόνωσης: η ηχομόνωση από αερόφερτους ήχους και από κτυπογενείς ήχους.

Ας δούμε αναλυτικά τι είναι ο καθένας:

1. Ηχομόνωση από αερόφερτους ήχους: Αυτός ο τύπος ηχομόνωσης μπορεί να σε προστατεύσει από το να ακούς τις ομιλίες ή τη μουσική των γειτόνων σου και το αντίστροφο. Περιλαμβάνει επίσης την προστασία από το θόρυβο των οχημάτων στο δρόμο και άλλους παρόμοιους ενοχλητικούς ήχους.

2. Ηχομόνωση από κτυπογενείς ήχους: Ακούς συχνά τα βήματα των γειτόνων του πάνω ορόφου; Μήπως ακούς τους θορύβους που κάνουν τα έπιπλά τους, π.χ. καρέκλες, όταν μετακινούνται; Η ηχομόνωση με τα κατάλληλα υλικά που προτείνουν οι επαγγελματίες μας είναι η λύση για να ησυχάσεις.

Μάθε περισσότερα

Ποιες ενέργειες εξασφαλίζουν καλύτερη ηχομόνωση δωματίου;

Για να βελτιώσεις την ηχομόνωση δωματίου στο σπίτι σου, υπάρχουν συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις ανά πάσα στιγμή, αλλά και ειδικές ενέργειες για ηχομόνωση τοίχου, δαπέδου, ακόμα και οροφής που απαιτούν τη συμβολή ενός επαγγελματία.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς μονώσεων της πλατφόρμας μας, μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για ηχομόνωση δωματίου:

 1. Εντοπισμός της εστίας του προβλήματος

 2. Τοποθέτηση χαλιού ή μοκέτας

 3. Χρήση κόλλας σιλικόνης σε τυχόν κενά και ανοίγματα

 4. Αλλαγή κουφωμάτων

 5. Συνεννόηση με τους γείτονες

Ας εξετάσουμε το κάθε βήμα αναλυτικά:

1. Βρες την πηγή του προβλήματος

Αρχικά, πρέπει να εντοπίσεις το σημείο που εμποδίζει την καλή ηχομόνωση δωματίου στο χώρο σου. Οι ντουλάπες είναι συχνά υπεύθυνες για τη μεταφορά θορύβων μεταξύ δωματίων. Επίσης, τα ξύλινα πατώματα και οι λεπτές οροφές δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην ηχομόνωση.

Στις πολυκατοικίες, ως “συνήθεις ύποπτοι” εμφανίζονται οι μεσοτοιχίες μεταξύ δύο διαμερισμάτων, σι οποίες δημιουργούν προβλήματα θορύβου στους κατοίκους και οδηγούν σε ανάγκη για ηχομόνωση τοίχου. Για να αποκτήσει κάθε διαμέρισμα την πολυπόθητη ησυχία του, θα πρέπει ιδανικά να καλέσεις μηχανικό για να κάνει σχετική μελέτη και να σου προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σου.

2. Τοποθέτησε χαλιά και μοκέτες στο σπίτι

Όσο απλό και αν σου φαίνεται, η κάλυψη των πατωμάτων σου με χαλιά είναι κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά στην ηχομόνωση ενός δωματίου. Τα χαλιά έχουν την ικανότητα να απορροφούν ένα μεγάλο ποσοστό του ήχου και να μην τον αφήνουν να ταξιδεύει στα διπλανά δωμάτια. Θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για θορυβώδεις χώρους, όπως είναι το παιδικό δωμάτιο.

3. Χρησιμοποίησε κόλλα σιλικόνης

Άλλη μια απλή, σπιτική λύση για ηχομόνωση τοίχου, είναι η χρήση ειδικής κόλλας σιλικόνης. Μπορείς να βρεις κόλλα για ηχομόνωση στα καταστήματα με είδη δόμησης, ίσως και στα χρωματοπωλεία. Με αυτή, μπορείς να καλύψεις κάποια μικρά κενά και ανοίγματα στους τοίχους και τις μεσοτοιχίες, ώστε να περιορίσεις την πηγή του θορύβου.

4. Άλλαξε τα κουφώματα του δωματίου

Πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις και θα δεις άμεσα βελτίωση. Ένας επαγγελματίας τεχνικός τοποθέτησης κουφωμάτων, θα σου προτείνει το κατάλληλο είδος που θα εξασφαλίσει την ησυχία του δωματίου σου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και στην ηχομόνωση εξωτερικού τοίχου.

5. Συνεργάσου με τους γείτονες

Συνήθως, η ηχορύπανση στις πολυκατοικίες προέρχεται από τα γειτονικά διαμερίσματα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, για να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι κανενός διαμερίσματος, είναι να συνεργαστούν όλοι για τη σωστή ηχομόνωση δωματίων. 

Για να επιτευχθεί ένα συλλογικό αποτέλεσμα -αλλά και για να έχουν άριστο αποτέλεσμα οι δικές σου προσπάθειες- θα πρέπει και οι γείτονες να πειστούν για τα οφέλη της και ηχομόνωσης και να την εφαρμόσουν στους εσωτερικούς τοίχους και τα πατώματα των δικών τους χώρων. 

Μάθε περισσότερα

Πώς θα πετύχεις μια καλή ηχομόνωση τοίχου στο δωμάτιο;

Ηχομόνωση τοίχου με ηχομονωτικά υλικά ή με γυψοσανίδα: αυτοί είναι δύο τρόποι ηχομόνωσης εσωτερικού τοίχου που οδηγούν στην καλύτερη ηχομόνωση ενός δωματίου.

1. Ηχομόνωση τοίχου με ηχομονωτικά υλικά

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ηχομόνωσης τοίχου σε δωμάτιο είναι να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα ηχομονωτικά υλικά, τα οποία ουσιαστικά ελαττώνουν τη διάδοση των ήχων. Για τη σωστή ηχομόνωση δωματίου, προτείνουμε την επικάλυψη του τοίχου με ινώδη υλικά, όπως είναι ο υαλοβάμβακας, ο πετροβάμβακας και οι θερμοκολλητές ίνες πολυεστέρα.

2. Ηχομόνωση τοίχου με γυψοσανίδα

Τα τελευταία χρόνια, η γυψοσανίδα έχει αναδειχθεί ως ένα δομικό υλικό με σημαντικά πλεονεκτήματα για το σπίτι. Φυσικά, η επένδυση όλων των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού με γυψοσανίδα έχει ένα σημαντικό κόστος. Μπορείς όμως να επενδύσεις μόνο τους τοίχους όπου υπάρχει πρόβλημα, όπως τις μεσοτοιχίες με γείτονες.

Μάθε περισσότερα

Με ποιους τρόπους θα εξασφαλίσεις την καλύτερη ηχομόνωση ταβανιού στον χώρο σου;

Ένα κλασικό πρόβλημα σε πολυκατοικίες, είναι οι κτυπογενείς ήχοι που μπορεί να ενοχλούν ένα διαμέρισμα και να προέρχονται από τον επάνω όροφο, όπως ο θόρυβος από βήματα ή μετακίνηση επίπλων.

Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να αναζητήσεις εργασίες για καλύτερη ηχομόνωση ταβανιού εσωτερικά, όπως η επένδυση του δαπέδου με μονωτικά υλικά και η κατασκευή ψευδοροφής.

Αναλυτικότερα:

1. Επένδυση δαπέδου με μονωτικά υλικά

Αν κατοικείς σε πολυκατοικία, ίσως είναι δύσκολο να πείσεις τους γείτονες να αλλάξουν υλικό δαπέδου. Ωστόσο, αν κατοικείς σε μονοκατοικία και το πρόβλημα είναι το δάπεδο δωματίου στον πάνω όροφο (π.χ. Παιδικό δωμάτιο), τότε αυτή μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεσαι.

Πρέπει να τοποθετήσεις κάποιο μαλακό υλικό στο πάτωμα, το οποίο να απορροφά τους κτυπογενείς ήχους, ώστε να μη μεταφέρονται προς τα κάτω. Για παράδειγμα, το βινυλικό δάπεδο και το δάπεδο από φελλό είναι γνωστά για την ικανότητά τους να ενισχύσουν την ηχομόνωση της οροφής του κάτω ορόφου.

2. Κατασκευή ψευδοροφής με μονωτικά υλικά

Πρόκειται, ίσως, για την πιο δημοφιλή λύση για την ηχομόνωση ταβανιού σε οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Μια ψευδοροφή με γυψοσανίδα, αλλά και άλλα ειδικά μονωτικά υλικά, όπως ο πετροβάμβακας και ο υαλοβάμβακας, μπορεί να περιορίσει δραστικά τη μετάδοση ήχου από τον πάνω όροφο. Αντίστοιχη λύση μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μόνωση ξύλινου ταβανιού, με μόνο μειονέκτημα ότι θα χάσεις την ιδιαίτερη αισθητική του ξύλου. Η μελέτη από μηχανικό κρίνεται βέβαια απαραίτητη, πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια τέτοια εργασία.

Μάθε περισσότερα

Πώς γίνεται η ηχομόνωση δαπέδου από ξύλο;

Λόγω της φύσης του, το ξύλινο δάπεδο συχνά δημιουργεί προβλήματα μετάδοσης θορύβου.

Ακολουθούν συνοπτικά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου:

 • Με γαριδάκι

 • Με ελαστικές εδράσεις

 • Με αντικραδασμικό

 • Με ελαστική ταινία

 • Με ηχομονωτικό ξηράς δόμησης

 • Με ηχομονωτικό φύλλο

Διάβασε παρακάτω πώς πραγματοποιείται καθεμία από αυτές:

1. Ηχομόνωση δαπέδου με γαριδάκι

Το “γαριδάκι” χρησιμοποιείται ως ηχομονωτικό υλικό και παράγεται από κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης. Γεμίζοντας τα ξύλινα πατώματα με το υλικό αυτό, μπορεί να ηχομονωθεί ο χώρος, καθώς η κυψελική του δομή έχει ιδιαίτερα υψηλές αντοχές. Το υλικό αυτό μπορεί να συμπιέζεται και να κάμπτεται, απορροφώντας με αυτό τον τρόπο τους κραδασμούς στην επιφάνεια του δαπέδου.

2. Ηχομόνωση δαπέδου με ελαστικές εδράσεις

Οι ελαστικές εδράσεις έχουν ως βασικό στόχο τη μείωση του κτυπογενούς θορύβου στο ξύλινο πάτωμα. Οι ελαστικές εδράσεις φέρουν στο κάτω μέρος τους ημικυλινδρική διαμόρφωση, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση των κραδασμών. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου σε συνδυασμό με την επικάλυψη του κάτω μέρους του παρκέ με πετροβάμβακα.

3. Ηχομόνωση δαπέδου με αντικραδασμικό

Το αντικραδασμικό ξύλινου δαπέδου χρησιμοποιείται για την απορρόφηση των κτυπογενών ήχων. Συνίσταται και σε αυτή την περίπτωση, η τοποθέτηση απορροφητικού υλικού, όπως ο πετροβάμβακας για τη σωστή μόνωση εσωτερικού δαπέδου.

4. Ηχομόνωση δαπέδου με ελαστική ταινία

Η ελαστική ταινία χρησιμοποιείται για το περιμετρικό σφράγισμα των ξύλινων πλωτών δαπέδων. Τοποθετείται μεταξύ του παρκέ και του σοβατεπί, ώστε να εμποδίζει τη δημιουργία ηχογέφυρας. Παράλληλα, συμβάλει στη στεγάνωση του σημείου που τοποθετείται. Έτσι, είναι μια καλή ιδέα και για τη μόνωση δαπέδου υπογείου.

5. Ηχομόνωση δαπέδου με ηχομονωτικό ξηράς δόμησης

Το ηχομονωτικό ξηράς δόμησης χρησιμοποιείται για να ηχομονωθούν οι αερόφερτοι και οι κτυπογενείς θόρυβοι. Επιπλέον, απορροφά τους κραδασμούς και συμβάλει στην απόσβεσή τους.

6. Ηχομόνωση δαπέδου με ηχομονωτικό φύλλο

Η ηχομόνωση πατώματος με ηχομονωτικό φύλλο εφαρμόζεται, κυρίως, σε μικρούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης. Παράγεται με βασικά συστατικά το μόλυβδο και το πολυαιθυλένιο και μπορεί να προσφέρει πολύ καλά ηχομονωτικά αποτελέσματα. Αποτελεί, όμως, μια πιο ακριβή λύση για την ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου.

Μάθε περισσότερα

Ηχομόνωση σπιτιού: 5 μυστικά για απόλυτη ησυχία!

Η κακή ηχομόνωση σπιτιού και ταβανιού είναι από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς. Ταυτόχρονα, είναι ένα και από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Φαντάσου ότι γυρνάς κουρασμένος/-η από τη δουλειά. Πέφτεις στον καναπέ να κλείσεις μια στιγμή τα μάτια σου και ξαφνικά... μουσική! Οι από πάνω χορεύουν και εσένα χορεύουν τα νεύρα σου.

Προφανώς και δεν μπορείς να πεις σε κανέναν τι θα κάνει στο σπίτι του, οπότε θα υπομείνεις σιωπηλά αυτό το μαρτύριο. Ή μήπως όχι; Χαλάρωσε, δεν χρειάζεται να διαπληκτιστείς με τους γείτονες σου. Η μόνωση σπιτιού είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας και συγκεντρώσαμε σε μία λίστα μερικά μικρά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου.

Ηχομόνωση Σπιτιού - 5 Tips που πρέπει να δοκιμάσεις!

#1 Βάλε στο χώρο σου “σφουγγάρια”

Προφανώς όχι τα απλά. Χοντρές κουρτίνες, χαλιά και μοκέτες λειτουργούν κυριολεκτικά σαν σφουγγάρια για τον ήχο. Χρησιμοποίησε τα στο σπίτι σου για να έχεις πολλαπλά οφέλη. Αποτελούν μια πολύ απλή και καλή λύση για την απορρόφηση των θορύβων, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το σπίτι σου ζεστό καθ' όλη τη διάρκεια τη χειμώνα. Έτσι, όχι μόνο θα κρατήσεις το θόρυβο έξω από το εσωτερικό του σπιτιού σου αλλά θα μειώσεις και τα έξοδα σου για θέρμανση και ψύξη. 

#2 Γέμισε τα κενά με σιλικόνη

Ο ήχος κυλάει από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από έξω προς τα μέσα. Αυτό που πρέπει να σε νοιάζει επομένως για να έχεις καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο είναι να εμποδίσεις αυτή την κίνηση. Να του βάλεις εμπόδια. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να κλείσεις όλα τα μικρά κενά που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε πόρτες, παράθυρα ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ιδιαίτερα οικονομικό και θα μειώσει αισθητά τους εκνευριστικούς θορύβους, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην ηχομόνωση δαπέδου. Επίσης, θα κρατήσει και το σπίτι σου πιο καθαρό, αφού θα εμποδίσει και τη μεταφορά σκόνης.

#3 Διάλεξε τα σωστά κουφώματα

Η επιλογή των κουφωμάτων ενός σπιτιού πρέπει έτσι κι αλλιώς να γίνεται με προσοχή. Αν όμως αντιμετωπίζεις και προβλήματα ηχορύπανσης, τότε είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Όπως είπαμε κι πιο πάνω, η σωστή ηχομόνωση σπιτιού απαιτεί εμπόδια. Οι εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, λοιπόν, παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Ενδιάμεσα στα δωμάτια καλό είναι να τοποθετήσεις χοντρές πόρτες, ενώ για τις εξωτερικές θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα τα αλουμίνια. Είναι σίγουρα μια πιο κοστοβόρα λύση, αλλά θα συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση της φασαρίας, αλλά και στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σπιτιού σου.

#4 Επένδυσε με γυψοσανίδα τους τοίχους σου

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας έχει πολλά οφέλη, ένα από αυτά είναι και η προστασία που προσφέρει από τους ενοχλητικούς ήχους. Αποτελεί τάση στη διακόσμηση και θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να την συνδυάσεις με το υπόλοιπο σπίτι σου. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις παντού. Μπορείς να την προτιμήσεις μόνο σε σημεία που αντιμετωπίζεις άμεσο πρόβλημα.

#5 Κάλυψε τους τοίχους με υφάσματα, πίνακες και βιβλιοθήκες

Μία ακόμα καλή λύση αν έχεις εντοπίσει μία συγκεκριμένη πηγή προβλήματος σε ένα δωμάτιο του Σπιτιού σου είναι να "γεμίζεις" τον τοίχο του με στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ηχομόνωση. Μία εντυπωσιακή βιβλιοθήκη, γεμάτη με βιβλία, εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να αποθηκεύσεις και να οργανώσεις τα βιβλία και τα πράγματα σου, έχει δύο ακόμα λειτουργίες. Η πρώτη είναι η συμβολή στην διαμόρφωση της αισθητικής και της διακόσμησης του χώρου. Η δεύτερη είναι ότι δημιουργεί ένα "στρώμα" που ενισχύει την ηχομόνωση σπιτιού. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με έναν πίνακα ζωγραφικής ή με ένα ιδιαίτερο ύφασμα για τον τοίχο.

Μάθε περισσότερα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός συνεργείου μονώσεων για την ηχομόνωση σπιτιου;

Για να απαλλαγείς οριστικά από εξωτερικούς θορύβους, θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο ηχομονωτικό υλικό για την επιφάνεια ή τον χώρο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να το εφαρμόσεις σωστά. Θα δεις όμως ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά υλικά -γεγονός που μπορεί να σε μπερδέψει. Επίσης, αν δεν έχεις εντοπίσει σωστά την αιτία του προβλήματος και δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να ηχομονώσεις το ταβάνι, το δάπεδο ή τον τοίχο ενός δωματίου, τότε καλό θα ήταν να απευθυνθείς στους ειδικούς. 

Τα συνεργεία της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ηχομόνωση σπιτιού, δωματίου, τοίχου, ταβανιού και δαπέδου. Έτσι, μπορούν να πραγματοποιήσουν μελέτη του χώρου σου και να σου προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν σκέφτεσαι να ενισχύσεις την ηχομόνωση του χώρου σου με τα καλύτερα ηχομονωτικά υλικά και να απαλλαγείς από την ηχορύπανση και άλλους θορύβους, μην ψάχνεις αλλού! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας -εντελώς δωρεάν- και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία μονώσεων.

Μάθε περισσότερα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
Πέτρος Σαββίδης
Ίλιον

Είμαστε οι ειδικοί στις μονώσεις τοίχων, αλλά και ολόκληρων κτιρίων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τις …

5.0
(99)
5.0
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή
Seller photo
Νικόλαος Χατζής
Μεταμόρφωση

Από το 1985 απασχολούμαι στον κλάδο των μονώσεων, με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η πολυετής παρουσία μου ω…

4.9
(22)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Ελληνικές Μονώσεις
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό για μονώσεις, που αναλαμβάνει μονώσεις ταρατσών, τοίχων, δωματίων και οτιδήποτε …

4.8
(32)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Douleutaras.gr logo
Yovko Goudjerov
Αρτέμιδα(Λούτσα)

Διαθέτω 22 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως είναι οι μονώσεις. Παρέχω υπηρεσίε…

4.7
(43)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.5
Τιμή
Seller photo
Αθανάσιος Σιαμάτρας
Δήμος Ωραιοκάστρου

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μονώσεις τοίχων, ταρατσών και κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για να έχετε πιο άνετη ατμό…

4.9
(18)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή

Δημοφιλή Είδη

Δείγματα Εργασιών

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Μονώσεις

Κόστος 2400
Παλλήνη
3 Ιουνίου 2021
Εκτελέστηκε από

Βασίλης Σ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση νέας μόνωσης

Είδος μόνωσης:

Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση

Τετραγωνικά μέτρα:

Πάνω από 100 τ.μ.

Αγορά υλικών:

Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία

Μάθε περισσότερα...

Μονώσεις

Κόστος 1650
Γλυφάδα
14 Μαΐου 2021
Εκτελέστηκε από

Χριστοφίδης - T.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση νέας μόνωσης

Είδος μόνωσης:

Ό,τι προτείνει ο επαγγελματίας

Τετραγωνικά μέτρα:

26 τ.μ. - 50 τ.μ.

Αγορά υλικών:

Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία

Μάθε περισσότερα...

Μονώσεις

Κόστος 1300
Παιανία
27 Απριλίου 2021
Εκτελέστηκε από

Φώτης Α.

Επιθυμείς να γίνει ραντεβού εκτίμησης στον χώρο σου από επαγγελματία μας;

Ναι

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση νέας μόνωσης

Είδος μόνωσης:

Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση

Τετραγωνικά μέτρα:

Πάνω από 100 τ.μ.

Αγορά υλικών:

Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία

Μάθε περισσότερα...

Μονώσεις

Κόστος 1200
Αθήνα
10 Φεβρουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Στάθης Ζ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση νέας μόνωσης

Είδος μόνωσης:

Θερμοπρόσοψη

Τετραγωνικά μέτρα:

26 τ.μ. - 50 τ.μ.

Αγορά υλικών:

Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία

Μάθε περισσότερα...

Μονώσεις

Κόστος 1400
Πετρούπολη
27 Αυγούστου 2020
Εκτελέστηκε από

Φώτης Α.

Είδος εργασίας:

Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης

Είδος μόνωσης:

Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση

Τετραγωνικά μέτρα:

51 τ.μ. - 100 τ.μ.

Αγορά υλικών:

Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία

Μάθε περισσότερα...

Συμβουλές

Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου