20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τοποθέτησης τζαμιών για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


Σάββας Πασκαλογουλάρης - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Στούκας - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής τζαμιών και υαλοπινάκων, που σας ενδιαφέρουν. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου, ανταποκρινόμαστε όλο το 24ωρο και προσφέρουμε αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσαρμόζουμε την εργασία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πλακάς - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία τοποθετεί τζάμια και υαλοπίνακες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 σε σύγχρονες κατασκευές και οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς, εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που αναλαμβάνουμε! Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Μουχαρέμαϊ - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η CITY ALUMINIA αναλαμβάνει τοποθετήσεις τζαμιών και υαλοπινάκων, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Κατέχουμε πολύχρονη εμπειρία και διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες. Κάποια από τα χαρακτηριστικά μας είναι η προσεγμένη και επαγγελματική εργασία, καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε και εσείς μαζί μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KRETALUMIN - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας. Δραστηριοποιούμαστε στο Αιγάλεω και η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Στόχος μας η πλήρης ικανοποίηση των πελατών από τα αποτελέσματα των έργων μας. Δουλεύουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι σας και θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ. - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στανίτσας - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρηση ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που σχετίζονται με τα τζάμια και τους υαλοπίνακες σας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και με συνέπεια προς τον πελάτη. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίησή των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Δασκαλόπουλος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία μας Das Glass, αναλαμβάνει παντός τύπου εργασίες στον τομέα των υαλοπινάκων. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς ενεργειακούς υαλοπίνακες, υαλοπίνακες float, υαλοπίνακες τρίπλεξ. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια είναι, η αξιόπιστη και ποιοτική εργασία μας σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Λαμπράκος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η λειτουργία της εταιρείας ξεκίνησε το 1976 και έκτοτε έχει ακολουθήσει ανοδική πορεία. Παρακολουθώντας συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς, έχουμε εξελιχθεί σε πολλούς τομείς, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Μέλημα μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, προκειμένου να εξυπηρετούμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Μπέλλος- Νέο Σπίτι - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρηση Νέο Σπίτι, παρέχει λειτουργικές λύσεις που σχετίζονται με τα τζάμια και τους υαλοπίνακες του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1996, διαθέτοντας εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που θα προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του καθώς και η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση τζαμαρίας ή υαλοπίνακα στο κτίριο σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stabil Thermoactive I.K.E. Stabil Thermoactive I.K.E. - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Stabil Thermoactive, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών αλλά και υαλοπίνακα στους χώρους που επιθυμείτε. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από καταξιωμένους τεχνικούς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης τζαμιών και υαλοπινάκων, του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, GP-Construction, παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την τοποθέτηση υαλοπίνακα στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών εσωτερικών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια  - 20+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…