Τζάμια - Κρύσταλλα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια - Κρύσταλλα

Δωρεάν προσφορές άμεσα

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/3/2020

Τζάμια - Κρύσταλλα: Κάνε τη σωστή επιλογή!

Η επιλογή στα τζάμια-κρύσταλλα αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση. Τα τζάμια και τα κρύσταλλα βρίσκουν πολλές εφαρμογές, τόσο ως διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και στον τομέα των διαχωριστικών και της επένδυσης κουφωμάτων. Ακόμη, τα τζάμια-κρύσταλλα χρησιμοποιούνται για ειδικές κατασκευές, όπως καθρέπτες, πόρτες, φωτιστικά κ.α.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τόσο τα τζάμια, όσο και τα κρύσταλλα, απέκτησαν επιπλέον ιδιότητες, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Η νέα τους σύνθεση, περιλαμβάνει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, ώστε να εξασφαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια-κρύσταλλα, πριν προχωρήσεις στην επιλογή των κατάλληλων τζαμιών για το χώρο σου.
τζάμι - κρύσταλλο

Παράγοντες κόστους

Θες να τοποθετήσεις ή να αντικαταστήσεις τα τζάμια στο σπίτι σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο; Διάλεξε το τζάμι, που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες σου. Πάρε την γνώμη ενός επαγγελματία. Θα πρέπει να ξέρεις, ότι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος της εργασίας σου.

Είδος εργασίας

Το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα καθορίσει τις απαιτήσεις της εργασίας του επαγγελματία. Οι πιο σημαντικές εργασίες είναι της τοποθέτησης και της πλήρης αντικατάστασης. Η διαδικασία της τοποθέτησης είναι πιο απλή από της αντικατάστασης. Εφόσον έχεις αγοράσει το κούφωμα που επιθυμείς, ο επαγγελματίας καλείται απλά να τοποθετήσει το τζάμι που θες. Εφόσον, έχει μετρήσει τις διαστάσεις και έχει κόψει το τζάμι που θες, το φέρνει στο χώρο σου και το τοποθετεί. 

Εάν, όμως, επιθυμείς πλήρη αντικατάσταση, προηγείται η διαδικασία της αποξήλωσης. Θα πρέπει να αφαιρέσει πλήρως το παλιό τζάμι και να καθαρίσει τα κουφώματα. Μετά έρχεται η διαδικασία της τοποθέτησης.

Το κόστος της αντικατάστασης είναι μεγαλύτερο από της απλής τοποθέτησης, διότι αφορά και εργασία αποξήλωσης.

Είδος τζαμιού

Το είδος τζαμιού που θα διαλέξεις είναι αρκετά σημαντικό. Χρησιμοποιείται πιο πολύ, το μονό και το διπλό. Μπορείς να βρεις και άλλες κατηγορίες όπως ενεργειακά, αλεξίσφαιρα, πυρίμαχα, για ηχομόνωση. Ανάλογα με το τι θα διαλέξεις, θα κυμανθεί και το κόστος αγοράς του τζαμιού. Συνήθως τα μονά τζάμια τοποθετούνται σε χώρους μη κατοικήσιμους, όπως είναι εργοστάσια, αποθήκες, και σε βιτρίνες καταστημάτων, έχοντας όμως πιο χοντρό πάχος. 

Τα διπλά τζάμια αποτελούνται από δύο μονά παράλληλα τζάμια, όπου ανάμεσά τους δημιουργείται ένα κενό. Το κενό αυτό βοηθάει στην ηχομόνωση και στην θερμομόνωση. Με βάση την επιλογή των τζαμιών και του αποστάτη (κενό ανάμεσα) που θα διαλέξεις, θα επηρεάσει το τελικό πάχος του διπλού τζαμιού και συνεπώς, το κόστος αγοράς του.

Είδος κουφώματος

Τα πιο γνωστά κουφώματα είναι το ξύλο και το αλουμίνιο. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα, όπως είναι τα συνθετικά (PVC). Θα πρέπει να ενημερώσεις τον επαγγελματία για το είδος κουφώματος που έχεις. Κάθε κούφωμα απαιτεί διαφορετική επεξεργασία, για να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί ένα τζάμι. Ανάλογα τις απαιτήσεις που θα προκύψουν, θα επηρεάσουν και αντίστοιχα το κόστος της εργασίας.

Άλλοι παράγοντες

Όροφος

Ο όροφος στον οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα σου, θα επηρεάσει τον τρόπο μεταφοράς του τζαμιού σου. Ο επαγγελματίας πρέπει να φέρει στο χώρο σου το τζάμι και να απομακρύνει το παλιό. Εάν το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο ή η ποσότητα είναι πάνω από 1 τζάμι και ο χώρος σου είναι σε ψηλό όροφο, τότε καταλαβαίνεις, πως οι απαιτήσεις της διαδικασίας της μεταφοράς αυξάνονται. Αντίστοιχα, θα αυξηθεί και το κόστος εργασίας του επαγγελματία.

Μέγεθος

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς τις διαστάσεις του τζαμιού σου. Εάν δεν γνωρίζεις ή δεν μπορείς να τις μετρήσεις, πες στον επαγγελματία να κάνει μια επίσκεψη να δει. Με βάση το μέγεθος του τζαμιού, ο επαγγελματίας μπορεί να σου δώσει ένα κόστος για την εργασία σου. Άλλοι χρεώνουν ανά τετραγωνικό μέτρο και άλλοι ανάλογα τις διαστάσεις του τζαμιού σου. Γενικά, οι τιμές που δίνουν, αφορούν και το κόστος αγοράς του τζαμιού, την εργασία τους και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν ( π.χ. σιλικόνη).

Κόστος εργασίας

Με βάση όλους τους παραπάνω παράγοντες, ο επαγγελματίας θα μπορέσει να σου δώσει μια ενδεικτική τιμή, για το κόστος της εργασίας. Φυσικά, κάνοντας μια επίσκεψη στο χώρο σου, μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα τι απαιτήσεις θα προκύψουν, ώστε να σου δώσει ένα πιο ακριβές τελικό κόστος. Ένα ενδεικτικό συνολικό κόστος (εργασία και υλικό), που θα μπορούσε να δοθεί για μια εργασία, σε εύκολα προσβάσιμο χώρο, για ένα τζάμι κοντά στο 1 τετραγωνικό μέτρο (π.χ. 1,80Χ0,50 ή 1,80Χ0,40), είναι το εξής:

 • Για τοποθέτηση:

  • Μονό τζάμι: 30 - 50 €*

  • Διπλό τζάμι: 35 - 60 €*

 • Για αντικατάσταση:

  • Μονό τζάμι: 40 - 80 €*

  • Διπλό τζάμι: 60 - 100 €*

Συμβουλές

 • Εάν το τζάμι σου έχει αρκετή βρωμιά, επειδή έχεις καιρό να το καθαρίσεις, χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι πίνακα πρώτα. Θα πάρει την περισσότερη βρωμιά και μετά μπορείς να καθαρίσεις τα τζάμια κανονικά.
 • Για ένα σωστό καθάρισμα, χρησιμοποίησε μπατονέτες για τις γωνίες του τζαμιού, όπου η βρώμα απομακρύνεται δύσκολα. Θα πετύχεις έναν ολοκληρωτικό και σωστό καθαρισμό. 
 • Όταν πας να κάνεις τον συνηθισμένο καθαρισμό τζαμιών, χρησιμοποίησε ειδικό πανί για τα τζάμια. Έτσι, δεν θα μείνουν χνούδια, ούτε θα χαραχθεί η επιφάνεια.
 • Πριν χρησιμοποιήσεις το πανί για καθάρισμα, βεβαιώσου ότι είναι ήδη καθαρό. Εάν δεν είναι, καθάρισέ το, για να μην μεταφέρει οποιαδήποτε βρωμιά στο τζάμι.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ποια είναι τα βασικά είδη και ποιες επιλογές μπορείς να κάνεις στα τζάμια-κρύσταλλα;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, ποια είναι τα βασικά είδη στα τζάμια και τα κρύσταλλα που μπορεί κάποιος να επιλέξεις να τοποθετήσει στον χώρο του. Ακολουθεί μία λίστα με τα βασικά είδη και τα χαρακτηριστικά τους.

1. Μονά τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια, των οποίων το πάχος κυμαίνεται μεταξύ 4mm και 12mm. Από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες, αλλά κατάλληλα για κουφώματα που θα τοποθετηθούν σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες όπου είναι σημαντικότερος ο αερισμός τους παρά η διατήρηση της θερμοκρασίας. Από 8mm και πάνω χρησιμοποιούνται για βιτρίνες καταστημάτων, γιατί έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

2. Διπλά Τζάμια: Πρόκειται ουσιαστικά για την ένωση δύο μονών παράλληλων τζαμιών. Αυτό το τζάμι αυξάνει με την εμφάνιση του την θερμομόνωση και την ηχομόνωση των κουφωμάτων.

3. Τριπλά Τζάμια: Τα τριπλά τζάμια αποτελούν επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

4. Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι αποτέλεσμα συνένωσης δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Το τελικό τζάμι διαθέτει αντοχή σε κρούση, αλλά και όταν σπάει δεν διαλύεται, γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.

5. Securit: Τα τζάμια τα οποία «ψήνονται», διαθέτουν μεγαλύτερη αντοχή και έτσι δεν σπάνε εύκολα. Ωστόσο, σε περίπτωση θραύσης, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος τραυματισμού.

6. Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια, καταφέρνουν να μειώσουν την θερμική ακτινοβολία που περνάει από το τζάμι αλλά και να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο.

7. Τζάμια Χρωματιστά: Τα χρωματιστά τζάμια-κρύσταλλα προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διακόσμηση του χώρου. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, χωρίσματα εσωτερικού χώρου, πορτάκια επίπλων, ακόμη και στις πλάτες της κουζίνα, αντί για πλακάκια.  

8. Υαλοπίνακες Αρμέ: Οι υαλοπίνακες αρμέ είναι τζάμια με σύρμα. Κατά τη σύνθεσή τους, στο στάδιο της πήξης τοποθετείται πλέγμα και εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και ασφάλεια. Συνήθως τοποθετούνται σε μπαλκόνια, στέγαστρα, φωταγωγούς, πόρτες ασανσέρ κλπ.

9. Πυρίμαχα Τζάμια: Χρησιμοποιούνται στα ενεργειακά τζάκια και τις σόμπες, καθώς προσφέρουν υψηλή αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να κατασκευάσουν ή να σε προμηθεύσουν με τα παραπάνω είδη στα τζάμια-κρύσταλλα, στις διαστάσεις που επιθυμείς. Επιπλέον, αναλαμβάνουν και την τοποθέτησή τους στο χώρο σου και στα σημεία που επιθυμείς.

Σε τι τιμές θα βρεις τα τζάμια-κρύσταλλα;

Οι τιμές στα τζάμια-κρύσταλλα διαφέρουν ανάλογα με το είδος και τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Ο πιο ασφαλής τρόπος να υπολογίσεις το συνολικό κόστος της εργασίας σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να ζητήσεις δωρεάν προσφορά.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι τιμές στα τζάμια-κρύσταλλα υπολογίζονται με βάση τα τετραγωνικά. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε πως οι τιμές για ένα απλό μονό τζάμι, χωρίς κούφωμα, ξεκινούν από τα 25 €/m². Φυσικά, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τζαμιών, αντίστοιχα αυξάνεται και η τιμή ανά τετραγωνικό.

τζάμια κρύσταλλα

Που έχουν εφαρμογή τα τζάμια-κρύσταλλα;

Πέραν από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού, τα τζάμια-κρύσταλλα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά ακόμη σημεία του χώρου σου. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την κατασκευή και την τοποθέτηση τζαμιών σε:

 • Γυάλινες Πόρτες

 • Γυάλινα Τραπέζια

 • Γυάλινα Μπαλκόνια

 • Γυάλινα Στέγαστρα & Ανεμοφράκτες

 • Γυάλινες Βιτρίνες

 • Γυάλινα Εσωτερικά Διαχωριστικά

 • Γυάλινα Φύλλα Ντουζιέρας

 • Γυάλινες Επενδύσεις Τοίχων Κουζίνας

 • Καθρέφτες

 • Ειδικές Κατασκευές

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες σε οποιαδήποτε εργασία από τις παραπάνω επιθυμείς. Επιπλέον, μπορούν να σου προτείνουν το καλύτερο είδος στα τζάμια-κρύσταλλα, σύμφωνα με το χώρο και τη χρήση που επιθυμείς.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutataras.gr στα τζάμια-κρύσταλλα;

Ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση τζαμιών; Όπου και αν θέλεις να τοποθετήσεις τζάμια-κρύσταλλα, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε συμβουλεύσουν για το είδος και για τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Επιπλέον, θα σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για να εξασφαλίσεις την αντοχή και την ασφάλεια που επιθυμείς για το χώρο σου.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε ολόκληρη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικά αποτελέσματα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις στην πλατφόρμα μας την εργασία σου σχετικά με τα τζάμια και τα κρύσταλλα και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τζαμάδες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
278 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας ο κύριος Άγγελος.Καταλαβε την ανάγκη της κατασκευής που χρειάστηκα,και παρότι είχε κάποιον τραυματισμό στο χέρι τ…

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Νταης
154 αξιολογήσεις

Μιλήσαμε άμεσα μου εξήγησε αναλυτικά τι θα κάνει ... έφερε τα απαραίτητα υλικά ήταν ευγενικός και έκανε πολύ προσεχτική δουλειά

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Νταης
154 αξιολογήσεις

Πολύ καλος και συνεπής............................

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Νταης
154 αξιολογήσεις

Τυπικός, στη ώρα του, ταχύτατος και με καλή διάθεση.

φωτογραφία επαγγελματία
LEMON Glass
8 αξιολογήσεις

Γρήγορη επικοινωνία της εταιρίας μαζί μου, ευγενέστατη και εμπειροστατωμένη ενημέρωση, ταχύτατη εξυπηρέτηση, παράδοση στην διεύθυνση μου, π…

Σχετικά άρθρα

7+1 χρήσιμες συμβουλές για καθαρά και αστραφτερά τζάμια!

Πώς μπορείς να απολαύσεις την ομορφιά της Άνοιξης και τις φωτεινές ηλιόλουστες μέρες όταν τα παράθυρά σου είναι βρώμικα και θαμπά;

Καθαρισμός τζαμιών με φυσικό τρόπο σε 4 συνταγές!

Ο αέρας, η βροχή και η μεγάλη υγρασία της ατμόσφαιρας δοκιμάζουν την αντοχή των τζαμιών στους λεκέδες. Μάθε πώς να τα κρατάς καθαρά!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Τζάμια - Κρύσταλλα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
278 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Ευστράτιος Χρύσανθος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή και την τοποθέτηση τζαμιών. Τα τζάμια-κρύσταλλα αποτελούν την βασική κατηγορία δραστηριοποίησης της ομάδας μας και έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με: τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, υαλοπίνακες, triplex, ασφαλείας, ενεργειακά, διπλά, αμμοβολής, αλεξίσφαιρα, πτυσσόμενες πόρτες, ντουζιέρες, σκάλες. 

ΜΟΝΕ Τζάμια

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, με εμπειρία από το 1970, σας εξασφαλίζει την άμεση αντικατάσταση σε κάθε είδους τζάμια καθώς και σε βιτρίνες καταστημάτων. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή ή και αλλαγή σε βιτρίνες καταστημάτων, αλλαγή σε γυάλινες πόρτες απλές ή securit, καθώς και την επισκευή μηχανισμών και κλειδαριών αυτών. Επιπλέον αναλαμβάνουμε και την καταστευή, επεξεργασία, τοποθέτηση ή και αντικατάσταση σε κρύσταλλα και καθρέπτες κάθε είδους (μπισουτέ, ροντέ).

Das Glass

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας "Das Glass" με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζαμιών-υαλοπινάκων είναι έτοιμη να αναλάβει για εσάς:
Ψηφιακή εκτύπωση υαλοπίνακα, Υαλοπίνακες Float (Μονοί - Διπλοί), Υαλοπίνακες "ψημένοι Securit" (Μονοί), Υαλοπίνακες Αρμε (Μονοί - Διπλοί), Ενεργειακοί υαλοπίνακες (Διπλοί), Υαλοπίνακες Τρίπλεξ (Μονοί - Διπλοί).

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Άλλο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Άλλο
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 65,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Νταης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 55,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Νταης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 80,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Νταης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 65,00€
Άλλο
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Άλλο
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€