Τζάμια - Κρύσταλλα

Τζάμια - Κρύσταλλα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
2.840 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
Εξυπηρέτηση 24/7
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 909 αξιολογήσεις πελατών

Βανεσσα Κ.
5.0

Επικοινώνησε μαζί μου άμεσα δίνοντας μου την πιο οικονομική προσφορά. Για να διασφαλίσει την ακρίβεια των μέτρων επισκέφτηκε το χώρο μου. Ήταν απόλυτα συνεπής σε ό τι μου είπε κα…

Για: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
Αισωπου Ζ.
4.4

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Καλός επαγγελματίας, ευγενικός, είχαμε πολύ καλή συνεννόηση γι'αυτό που του ζήτησα και ανταποκρίθηκε άμεσα για την τοποθέτηση της τζαμαρίας! Πολύ καλή δ…

Για: Δημήτρης Νταης
Παναγιώτης Λ.
5.0

Καλή δουλειά και γρήγορη ανταπόκριση.

Για: Δημήτρης Νταης
Ξυδιας Δ.
5.0

Αξιόπιστος, γρήγορος και αποτελεσματικός

Για: Δημήτρης Νταης
Εμμανουέλα Μ.
5.0

Έμεινα Πολύ ευχαριστημένος, Πολύ καλή δουλειά και καλός άνθρωπος.

Για: Δημήτρης Νταης
Ιωάννης
4.0

Ο κύριος Διαμαντόπουλος ήτανε πολύ ευγενικός και καλός. Έχω κάνει με πολλούς επαγγελματίες δουλειά που σου λένε θα έρθουμε την Πέμπτη και έρχονται μετά από μια βδομάδα εννοώ ο κύρ…

Για: Σταύρος Διαμαντόπουλος
Φεργάδης Σ.
4.9

Πιστεύω λίγο ακριβός 50€ για ένα τζαμί 50χ30 όμως έκανε καλή δουλειά, ήρθε ακριβώς στήν ώρα του

Για: Σταύρος Διαμαντόπουλος
Ανδριάνα Κ.
5.0

Άριστος , άμεσος , συνεπής , τον προτείνω ανεπιφύλακτα ! Ευχαριστώ πολύ !

Για: Νίκος Σωτηρόπουλος

Πόσο κοστίζουν τα τζάμια - κρύσταλλα;

Ενδεικτικό κόστος από 2.262 αντίστοιχες εργασίες:
60€ - 220€
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση έως 3 τζαμιών από
70€
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση άνω των 3 τζαμιών από
220€
Tοποθέτηση έως 3 πλεξιγκλάς από
60€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε τι τιμές θα βρεις τα τζάμια με τοποθέτηση;

 • Τοποθέτηση 1 τζαμιού από 60€

 • Τοποθέτηση 2-3 τζαμιών από 100€

 • Τοποθέτηση 4 τζαμιών και άνω από 200€

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν το κόστος για υλικά και εργατικά. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα τεχνίτες για να πάρεις προσφορές, ειδικά στα μέτρα σου!

τζάμια κρύσταλλα

Από τι επηρεάζονται οι τιμές για τα τζάμια;

Το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί από το αν πρόκειται για απλή τοποθέτηση ή για αντικατάσταση παλιού τζαμιού. Επίσης, οι τιμές για τζάμια εξαρτώνται σημαντικά από τον τύπο τζαμιού (απλό, διπλό, τρίπλεξ) και τις διαστάσεις των τζαμιών.

Τοποθέτηση ή αντικατάσταση

Η διαδικασία της τοποθέτησης τζαμιού είναι πιο απλή από της αντικατάστασης. Εφόσον έχεις αγοράσει το κούφωμα που επιθυμείς, ο επαγγελματίας καλείται απλά να τοποθετήσει το τζάμι που θες. Εφόσον έχει μετρήσει τις διαστάσεις και έχει κόψει το τζάμι, το φέρνει στον χώρο σου για τοποθέτηση. 

Αν, όμως, χρειάζεσαι πλήρη αντικατάσταση, προηγείται η διαδικασία της αποξήλωσης. Θα πρέπει να αφαιρέσει το παλιό τζάμι και να καθαρίσει τα κουφώματα. Μετά ακολουθεί η διαδικασία της τοποθέτησης.

Το κόστος της αντικατάστασης είναι μεγαλύτερο από της απλής τοποθέτησης, διότι αφορά και εργασία αποξήλωσης.

Είδος τζαμιού

Το είδος τζαμιού που θα διαλέξεις είναι πολύ σημαντικό. Για το σπίτι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το μονό και το διπλό. Μπορείς να βρεις και άλλες κατηγορίες όπως ενεργειακά, αλεξίσφαιρα, πυρίμαχα, για ηχομόνωση. Ανάλογα με το τι θα διαλέξεις, θα κυμανθεί και το κόστος αγοράς του τζαμιού.

Είδος κουφώματος

Τα πιο γνωστά κουφώματα είναι το ξύλο και το αλουμίνιο. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα, όπως είναι τα συνθετικά (PVC). Θα πρέπει να ενημερώσεις τον επαγγελματία για το είδος κουφώματος που έχεις. Κάθε κούφωμα απαιτεί διαφορετική επεξεργασία, για να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί ένα τζάμι. Ανάλογα τις απαιτήσεις που θα προκύψουν, θα επηρεάσουν και αντίστοιχα το κόστος της εργασίας.

Διαστάσεις τζαμιών

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς τις διαστάσεις του τζαμιού σου. Γι' αυτό οι τεχνίτες μας μπορούν να κάνουν τη σχετική μελέτη του χώρου σου, πριν σου φέρουν τα τζάμια για τοποθέτηση. Με βάση το μέγεθος του τζαμιού, ο επαγγελματίας μπορεί να σου δώσει ένα κόστος για την εργασία σου.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών που μπορείς να επιλέξεις;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, ποια είναι τα βασικά είδη στα τζάμια και τα κρύσταλλα που μπορεί κάποιος να επιλέξει να τοποθετήσει στον χώρο του. Ακολουθεί μία λίστα με τα βασικά είδη και τα χαρακτηριστικά τους.

 • Μονά τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια, των οποίων το πάχος κυμαίνεται μεταξύ 4mm και 12mm. Από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες, αλλά κατάλληλα για κουφώματα που θα τοποθετηθούν σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες όπου είναι σημαντικότερος ο αερισμός τους παρά η διατήρηση της θερμοκρασίας. 

 • Διπλά Τζάμια: Πρόκειται ουσιαστικά για την ένωση δύο μονών παράλληλων τζαμιών. Αυτό το τζάμι αυξάνει με την εμφάνιση του την θερμομόνωση και την ηχομόνωση των κουφωμάτων.

 • Τριπλά Τζάμια: Τα τριπλά τζάμια αποτελούν επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

 • Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι αποτέλεσμα συνένωσης δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Το τελικό τζάμι διαθέτει αντοχή σε κρούση, αλλά και όταν σπάει δεν διαλύεται, γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.

 • Securit: Τα τζάμια τα οποία «ψήνονται», διαθέτουν μεγαλύτερη αντοχή και έτσι δεν σπάνε εύκολα. Ωστόσο, σε περίπτωση θραύσης, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος τραυματισμού.

 • Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια, καταφέρνουν να μειώσουν την θερμική ακτινοβολία που περνάει από το τζάμι αλλά και να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο.

 • Τζάμια Χρωματιστά: Τα χρωματιστά τζάμια-κρύσταλλα προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διακόσμηση του χώρου. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, χωρίσματα εσωτερικού χώρου, πορτάκια επίπλων, ακόμη και στις πλάτες της κουζίνα, αντί για πλακάκια.  

 • Υαλοπίνακες Αρμέ: Οι υαλοπίνακες αρμέ είναι τζάμια με σύρμα. Κατά τη σύνθεσή τους, στο στάδιο της πήξης τοποθετείται πλέγμα και εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και ασφάλεια. Συνήθως τοποθετούνται σε μπαλκόνια, στέγαστρα, φωταγωγούς, πόρτες ασανσέρ κλπ.

 • Πυρίμαχα Τζάμια: Χρησιμοποιούνται στα ενεργειακά τζάκια και τις σόμπες, καθώς προσφέρουν υψηλή αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

τζάμι - κρύσταλλο

Ποιες εφαρμογές αναλαμβάνουν οι τεχνίτες μας για τζάμια και κρύσταλλα;

Πέραν από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού, τα τζάμια-κρύσταλλα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά ακόμη σημεία του χώρου σου. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την κατασκευή και την τοποθέτηση τζαμιών σε:

 • Γυάλινες Πόρτες

 • Γυάλινα Τραπέζια

 • Υαλοπίνακες Κουφωμάτων

 • Γυάλινα Μπαλκόνια

 • Γυάλινα Στέγαστρα

 • Γυάλινες Βιτρίνες

 • Γυάλινα Εσωτερικά Διαχωριστικά

 • Γυάλινα Φύλλα Ντουζιέρας

 • Γυάλινες Επενδύσεις Τοίχων Κουζίνας

 • Καθρέφτες

 • Ειδικές Κατασκευές

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες σε οποιαδήποτε εργασία από τις παραπάνω επιθυμείς. Επιπλέον, μπορούν να σου προτείνουν το καλύτερο είδος στα τζάμια-κρύσταλλα, σύμφωνα με το χώρο και τη χρήση που επιθυμείς.

Προσφέρουν τα διπλά τζάμια εξοικονόμηση ενέργειας;

Ναι, τα διπλά τζάμια κρατούν την ζέστη ή την δροσιά μέσα στο σπίτι ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Λόγω της κατασκευής τους, προσφέρουν θερμομόνωση και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού, αερίου, πετρελαίου ή οποιαδήποτε μορφής ενέργειας χρησιμοποιείται για την θέρμανση του σπιτιού. 

Πώς μπορώ να ξέρω αν πρέπει να επισκευάσω ή να αντικαταστήσω τα παράθυρά μου;

Μπορείς να καταλάβεις εάν χρειάζεσαι νέα παράθυρα ελέγχοντας αυτές τις περίπτωσεις:
 • Τα παράθυρά σου δεν ανοίγουν και κλείνουν εύκολα. Σε αυτήν την περίπτωση, τα κουφώματα των παραθύρων θα μπορούσαν να έχουν παραμορφωθεί, να έχουν αρχίσει να σαπίζουν ή ίσως να έχουν λάθος μέγεθος.
 • Τα παράθυρά σου είναι βυθισμένα. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα παράθυρο δεν κλείνει σωστά, το σύστημα κλειδώματος δεν λειτουργεί πλέον ή τα παράθυρα είναι με μονό τζάμι. Τα παράθυρα με διπλά τζάμια είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά από τα παράθυρα με μονό τζάμι, επομένως θα μπορούσες να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσης με την αλλαγή.
 • Το παράθυρό σου έχει διαρροή. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι σφραγίδες γύρω από το τζάμι έχουν φύγει, η αντικατάσταση των υπαρχόντων παραθύρων με νέα παράθυρα με διπλά τζάμια θα είναι η πιο οικονομική επιλογή.
 • Τα παράθυρά σου είναι άνω των 15 ετών. 

Θα προσθέσει αξία στο σπίτι μου η τοποθέτηση νέων παραθύρων;

Η αντικατάσταση των παλαιών παραθύρων με παράθυρα με διπλά τζάμια μπορεί να προσθέσει αξία στην ιδιοκτησία σου, τα διπλά τζάμια είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας απόφασης για πολλούς κυνηγούς σπιτιών. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις παραθύρων κοστίζουν περίπου το 2-3% της αξίας του σπιτιού (ανάλογα με το στυλ, το μέγεθος και τον αριθμό των παραθύρων που απαιτούνται). 

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutataras.gr για τζάμια - κρύσταλλα;

Ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση τζαμιών; Όπου και αν θέλεις να τοποθετήσεις τζάμια-κρύσταλλα, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε συμβουλεύσουν για το είδος και για τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Επιπλέον, θα σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για να εξασφαλίσεις την αντοχή και την ασφάλεια που επιθυμείς για το χώρο σου.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε ολόκληρη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικά αποτελέσματα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις στην πλατφόρμα μας την εργασία σου σχετικά με τα τζάμια και τα κρύσταλλα και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Κι αν ανησυχείς για τις τιμές στα τζάμια, έχουμε συγκεντρώσει ενδεικτικά πόσο μπορεί να σου κοστίσει η τοποθέτηση με υλικά και εργατικά. Φυσικά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αρκεί να ζητήσεις προσφορές, για να επικοινωνήσουν μαζί σου οι κατάλληλοι τεχνίτες και να σου δώσουν τιμή στα μέτρα σου. Για μια πρώτη ιδέα, δες εδώ:

Εργασία Τιμή
Τοποθέτηση 1 τζαμιού από 60€
Τοποθέτηση 2-3 τζαμιών από 100€
Τοποθέτηση 4 τζαμιών και άνω από 200€

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
Κηφισιά

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που…

4.8
(557)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ
Ελληνικό

H εταιρεία μας ασχολείται με το εμπόριο και την τοποθέτηση υαλοπινάκων.Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με εργασίες που αφορούν: τζά…

4.9
(91)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Νίκος Σωτηρόπουλος
Ίλιον

Ονομάζομαι Νίκος Σωτηρόπουλος και ασχολούμαι με Τζάμια - Υαλοπίνακες - Πλεξιγκλάς. Εξειδικεύομαι στο χώρο των υαλοκατασκευών, τζά…

4.8
(98)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Βασίλης Βενέτης
Αθήνα

<span style="color: #000000;">Η εμπειρία μου στο χώρο που αφορά&nbsp;Τζάμια - Υαλοπίνακες - Πλεξιγκλάς</span><span style="color: …

4.8
(6)
4.7
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή
Seller photo
Νίκος Βενέτη
Αθήνα

Λέγομαι Νίκος Βενέτη και είμαι επαγγελματίας τεχνίτης με ειδικότητα σε εργασίες που αφορούν Τζάμια - Υαλοπίνακες - Πλεξιγκλάς.&nb…

5.0
(4)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή