Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τζάμια - Κρύσταλλα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια - Κρύσταλλα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019

Τζάμια-Κρύσταλλα: Κάνε τη σωστή επιλογή!

Η επιλογή στα τζάμια-κρύσταλλα αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση. Τα τζάμια καθώς και τα κρύσταλλα βρίσκουν πολλές εφαρμογές, τόσο ως διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και στον τομέα των διαχωριστικών και της επένδυσης κουφωμάτων. Ακόμη, τα τζάμια-κρύσταλλα χρησιμοποιούνται για ειδικές κατασκευές, όπως καθρέπτες, πόρτες, φωτιστικά κ.α.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τόσο τα τζάμια, όσο και τα κρύσταλλα, απέκτησαν επιπλέον ιδιότητες, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Η νέα τους σύνθεση, περιλαμβάνει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, ώστε να εξασφαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια-κρύσταλλα, πριν προχωρήσεις στην επιλογή των κατάλληλων τζαμιών για το χώρο σου.

Παράγοντες κόστους

Θες να τοποθετήσεις ή να αντικαταστήσεις τα τζάμια στο σπίτι σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο; Διάλεξε το τζάμι, που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες σου. Πάρε την γνώμη ενός επαγγελματία. Θα πρέπει να ξέρεις, ότι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος της εργασίας σου.

Είδος εργασίας

Το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα καθορίσει τις απαιτήσεις της εργασίας του επαγγελματία. Οι πιο σημαντικές εργασίες είναι της τοποθέτησης και της πλήρης αντικατάστασης. Η διαδικασία της τοποθέτησης είναι πιο απλή από της αντικατάστασης. Εφόσον έχεις αγοράσει το κούφωμα που επιθυμείς, ο επαγγελματίας καλείται απλά να τοποθετήσει το τζάμι που θες. Εφόσον, έχει μετρήσει τις διαστάσεις και έχει κόψει το τζάμι που θες, το φέρνει στο χώρο σου και το τοποθετεί. 

Εάν, όμως, επιθυμείς πλήρη αντικατάσταση, προηγείται η διαδικασία της αποξήλωσης. Θα πρέπει να αφαιρέσει πλήρως το παλιό τζάμι και να καθαρίσει τα κουφώματα. Μετά έρχεται η διαδικασία της τοποθέτησης.

Το κόστος της αντικατάστασης είναι μεγαλύτερο από της απλής τοποθέτησης, διότι αφορά και εργασία αποξήλωσης.

Είδος τζαμιού

Το είδος τζαμιού που θα διαλέξεις είναι αρκετά σημαντικό. Χρησιμοποιείται πιο πολύ, το μονό και το διπλό. Μπορείς να βρεις και άλλες κατηγορίες όπως ενεργειακά, αλεξίσφαιρα, πυρίμαχα, για ηχομόνωση. Ανάλογα με το τι θα διαλέξεις, θα κυμανθεί και το κόστος αγοράς του τζαμιού. Συνήθως τα μονά τζάμια τοποθετούνται σε χώρους μη κατοικήσιμους, όπως είναι εργοστάσια, αποθήκες, και σε βιτρίνες καταστημάτων, έχοντας όμως πιο χοντρό πάχος. 

Τα διπλά τζάμια αποτελούνται από δύο μονά παράλληλα τζάμια, όπου ανάμεσά τους δημιουργείται ένα κενό. Το κενό αυτό βοηθάει στην ηχομόνωση και στην θερμομόνωση. Με βάση την επιλογή των τζαμιών και του αποστάτη (κενό ανάμεσα) που θα διαλέξεις, θα επηρεάσει το τελικό πάχος του διπλού τζαμιού και συνεπώς, το κόστος αγοράς του.

Είδος κουφώματος

Τα πιο γνωστά κουφώματα είναι το ξύλο και το αλουμίνιο. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα, όπως είναι τα συνθετικά (PVC). Θα πρέπει να ενημερώσεις τον επαγγελματία για το είδος κουφώματος που έχεις. Κάθε κούφωμα απαιτεί διαφορετική επεξεργασία, για να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί ένα τζάμι. Ανάλογα τις απαιτήσεις που θα προκύψουν, θα επηρεάσουν και αντίστοιχα το κόστος της εργασίας.

Άλλοι παράγοντες

Όροφος

Ο όροφος στον οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα σου, θα επηρεάσει τον τρόπο μεταφοράς του τζαμιού σου. Ο επαγγελματίας πρέπει να φέρει στο χώρο σου το τζάμι και να απομακρύνει το παλιό. Εάν το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο ή η ποσότητα είναι πάνω από 1 τζάμι και ο χώρος σου είναι σε ψηλό όροφο, τότε καταλαβαίνεις, πως οι απαιτήσεις της διαδικασίας της μεταφοράς αυξάνονται. Αντίστοιχα, θα αυξηθεί και το κόστος εργασίας του επαγγελματία.

Μέγεθος

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς τις διαστάσεις του τζαμιού σου. Εάν δεν γνωρίζεις ή δεν μπορείς να τις μετρήσεις, πες στον επαγγελματία να κάνει μια επίσκεψη να δει. Με βάση το μέγεθος του τζαμιού, ο επαγγελματίας μπορεί να σου δώσει ένα κόστος για την εργασία σου. Άλλοι χρεώνουν ανά τετραγωνικό μέτρο και άλλοι ανάλογα τις διαστάσεις του τζαμιού σου. Γενικά, οι τιμές που δίνουν, αφορούν και το κόστος αγοράς του τζαμιού, την εργασία τους και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν ( π.χ. σιλικόνη).

Κόστος εργασίας

Με βάση όλους τους παραπάνω παράγοντες, ο επαγγελματίας θα μπορέσει να σου δώσει μια ενδεικτική τιμή, για το κόστος της εργασίας. Φυσικά, κάνοντας μια επίσκεψη στο χώρο σου, μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα τι απαιτήσεις θα προκύψουν, ώστε να σου δώσει ένα πιο ακριβές τελικό κόστος. Ένα ενδεικτικό συνολικό κόστος (εργασία και υλικό), που θα μπορούσε να δοθεί για μια εργασία, σε εύκολα προσβάσιμο χώρο, για ένα τζάμι κοντά στο 1 τετραγωνικό μέτρο (π.χ. 1,80Χ0,50 ή 1,80Χ0,40), είναι το εξής:

 • Για τοποθέτηση:

  • Μονό τζάμι: 30 - 50 €*

  • Διπλό τζάμι: 35 - 60 €*

 • Για αντικατάσταση:

  • Μονό τζάμι: 40 - 80 €*

  • Διπλό τζάμι: 60 - 100 €*

Συμβουλές

 • Εάν το τζάμι σου έχει αρκετή βρωμιά, επειδή έχεις καιρό να το καθαρίσεις, χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι πίνακα πρώτα. Θα πάρει την περισσότερη βρωμιά και μετά μπορείς να καθαρίσεις τα τζάμια κανονικά.
 • Για ένα σωστό καθάρισμα, χρησιμοποίησε μπατονέτες για τις γωνίες του τζαμιού, όπου η βρώμα απομακρύνεται δύσκολα. Θα πετύχεις έναν ολοκληρωτικό και σωστό καθαρισμό. 
 • Όταν πας να κάνεις τον συνηθισμένο καθαρισμό τζαμιών, χρησιμοποίησε ειδικό πανί για τα τζάμια. Έτσι, δεν θα μείνουν χνούδια, ούτε θα χαραχθεί η επιφάνεια.
 • Πριν χρησιμοποιήσεις το πανί για καθάρισμα, βεβαιώσου ότι είναι ήδη καθαρό. Εάν δεν είναι, καθάρισέ το, για να μην μεταφέρει οποιαδήποτε βρωμιά στο τζάμι.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ποια είναι τα βασικά είδη και ποιες επιλογές μπορείς να κάνεις στα τζάμια-κρύσταλλα;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, ποια είναι τα βασικά είδη στα τζάμια και τα κρύσταλλα που μπορεί κάποιος να επιλέξεις να τοποθετήσει στον χώρο του. Ακολουθεί μία λίστα με τα βασικά είδη και τα χαρακτηριστικά τους.

1. Μονά τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια, των οποίων το πάχος κυμαίνεται μεταξύ 4mm και 12mm. Από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες, αλλά κατάλληλα για κουφώματα που θα τοποθετηθούν σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες όπου είναι σημαντικότερος ο αερισμός τους παρά η διατήρηση της θερμοκρασίας. Από 8mm και πάνω χρησιμοποιούνται για βιτρίνες καταστημάτων, γιατί έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

2. Διπλά Τζάμια: Πρόκειται ουσιαστικά για την ένωση δύο μονών παράλληλων τζαμιών. Αυτό το τζάμι αυξάνει με την εμφάνιση του την θερμομόνωση και την ηχομόνωση των κουφωμάτων.

3. Τριπλά Τζάμια: Τα τριπλά τζάμια αποτελούν επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

4. Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι αποτέλεσμα συνένωσης δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Το τελικό τζάμι διαθέτει αντοχή σε κρούση, αλλά και όταν σπάει δεν διαλύεται, γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.

5. Securit: Τα τζάμια τα οποία «ψήνονται», διαθέτουν μεγαλύτερη αντοχή και έτσι δεν σπάνε εύκολα. Ωστόσο, σε περίπτωση θραύσης, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος τραυματισμού.

6. Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια, καταφέρνουν να μειώσουν την θερμική ακτινοβολία που περνάει από το τζάμι αλλά και να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο.

7. Τζάμια Χρωματιστά: Τα χρωματιστά τζάμια-κρύσταλλα προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διακόσμηση του χώρου. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, χωρίσματα εσωτερικού χώρου, πορτάκια επίπλων, ακόμη και στις πλάτες της κουζίνα, αντί για πλακάκια.  

8. Υαλοπίνακες Αρμέ: Οι υαλοπίνακες αρμέ είναι τζάμια με σύρμα. Κατά τη σύνθεσή τους, στο στάδιο της πήξης τοποθετείται πλέγμα και εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και ασφάλεια. Συνήθως τοποθετούνται σε μπαλκόνια, στέγαστρα, φωταγωγούς, πόρτες ασανσέρ κλπ.

9. Πυρίμαχα Τζάμια: Χρησιμοποιούνται στα ενεργειακά τζάκια και τις σόμπες, καθώς προσφέρουν υψηλή αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να κατασκευάσουν ή να σε προμηθεύσουν με τα παραπάνω είδη στα τζάμια-κρύσταλλα, στις διαστάσεις που επιθυμείς. Επιπλέον, αναλαμβάνουν και την τοποθέτησή τους στο χώρο σου και στα σημεία που επιθυμείς.

Σε τι τιμές θα βρεις τα τζάμια-κρύσταλλα;

Οι τιμές στα τζάμια-κρύσταλλα διαφέρουν ανάλογα με το είδος και τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Ο πιο ασφαλής τρόπος να υπολογίσεις το συνολικό κόστος της εργασίας σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να ζητήσεις δωρεάν προσφορά.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι τιμές στα τζάμια-κρύσταλλα υπολογίζονται με βάση τα τετραγωνικά. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε πως οι τιμές για ένα απλό μονό τζάμι, χωρίς κούφωμα, ξεκινούν από τα 25 €/m². Φυσικά, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τζαμιών, αντίστοιχα αυξάνεται και η τιμή ανά τετραγωνικό.

Που έχουν εφαρμογή τα τζάμια-κρύσταλλα;

Πέραν από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού, τα τζάμια-κρύσταλλα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά ακόμη σημεία του χώρου σου. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σου χώρο, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την κατασκευή και την τοποθέτηση τζαμιών σε:

 • Γυάλινες Πόρτες

 • Γυάλινα Τραπέζια

 • Γυάλινα Μπαλκόνια

 • Γυάλινα Στέγαστρα & Ανεμοφράκτες

 • Γυάλινες Βιτρίνες

 • Γυάλινα Εσωτερικά Διαχωριστικά

 • Γυάλινα Φύλλα Ντουζιέρας

 • Γυάλινες Επενδύσεις Τοίχων Κουζίνας

 • Καθρέφτες

 • Ειδικές Κατασκευές

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες σε οποιαδήποτε εργασία από τις παραπάνω επιθυμείς. Επιπλέον, μπορούν να σου προτείνουν το καλύτερο είδος στα τζάμια-κρύσταλλα, σύμφωνα με το χώρο και τη χρήση που επιθυμείς.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutataras.gr στα τζάμια-κρύσταλλα;

Ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση τζαμιών; Όπου και αν θέλεις να τοποθετήσεις τζάμια-κρύσταλλα, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε συμβουλεύσουν για το είδος και για τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Επιπλέον, θα σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για να εξασφαλίσεις την αντοχή και την ασφάλεια που επιθυμείς για το χώρο σου.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε ολόκληρη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικά αποτελέσματα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις στην πλατφόρμα μας την εργασία σου σχετικά με τα τζάμια και τα κρύσταλλα και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τζαμάδες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
272 αξιολογήσεις

Χρειάστηκα να βάλω ένα πορτάκι γάτας σε διπλό τζάμι. Με διάφορους τζαμάδες που επικοινώνησα μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι τα τζάμι δεν …

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Ν.
144 αξιολογήσεις

3 κρυσταλλα που τοποθετηθηκαν σε μεταλλικη κατασκευη ως ράφια. Πολύ ευγενικός, ταχυτατος και συνεπέστατος. Τον συστηνουμε ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Ήταν εξαιρετικοί!

φωτογραφία επαγγελματία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
62 αξιολογήσεις

Μαναράκης και υιοί!!!! Ότι και να προσπαθήσω να περιγράψω θα ήταν φτωχό και λίγο. Οι πιο ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ από όλες τις πλευρές!!!! Τιμ…

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Σ.
51 αξιολογήσεις

Πολύ καλός! Εξυπηρετηθηκα με πολύ καλό αποτέλεσμα στις εργασίες που του ανετεθηκαν!

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Δ.
47 αξιολογήσεις

Ευγενέστατος, άμεσος, βρήκε δύσκολο υλικό και με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.

Σχετικά άρθρα

7+1 χρήσιμες συμβουλές για καθαρά και αστραφτερά τζάμια!

Πώς μπορείς να απολαύσεις την ομορφιά της Άνοιξης και τις φωτεινές ηλιόλουστες μέρες όταν τα παράθυρά σου είναι βρώμικα και θαμπά;

Περισσότερα
Καθαρισμός τζαμιών με φυσικό τρόπο σε 4 συνταγές!

Ο αέρας, η βροχή και η μεγάλη υγρασία της ατμόσφαιρας δοκιμάζουν την αντοχή των τζαμιών στους λεκέδες. Μάθε πώς να τα κρατάς καθαρά!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Τζάμια - Κρύσταλλα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.

Τζάμια - Κρύσταλλα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
272 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στα τζάμια-κρύσταλλα. Είτε πρόκειται για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η ομάδα μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για να σας προσφέρουμε ποιοτικά τζάμια για οποιαδήποτε χρήση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Τζάμια - Κρύσταλλα - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα τζάμια-κρύσταμμα και δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του χώρου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, που είναι σε θέση να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες στην εργασία σας. Θέλουμε να αφήνουμε ευχαριστημένους πελάτες και εργαζόμαστε καθημερινά για να το πετύχουμε! 

Παναγιώτης Κ.

Τζάμια - Κρύσταλλα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή και την τοποθέτηση τζαμιών. Τα τζάμια-κρύσταλλα αποτελούν την βασική κατηγορία δραστηριοποίησης της ομάδας μας και έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι άρτια εκπαιδευμένοι και προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις, σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουν. Αν χρειάζεστε επαγγελματική εξυπηρέτηση, απευθυνθείτε σε εμάς! 

Ηλίας Ι.

Τζάμια - Κρύσταλλα - Νότια Προάστια Αθήνας
46 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες λύσεις στην κατεργασία και την τοποθέτηση τζαμιών. Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε απαίτηση και οποιαδήποτε εργασία αφορά τα τζάμια-κρύσταλλα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις κατασκευές και διαθέτουμε πολλούς κωδικούς προϊόντων με πρωτοποριακά σχέδια. Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας! 

Σάββας Π.

Τζάμια - Κρύσταλλα - Κέντρο Αθήνας
23 αξιολογήσεις

Από το 1980, η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες σε εργασίες που αφορούν τα τζάμια-κρύσταλλα, τόσο σε οικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας εργάζεται με σεβασμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών μας και φροντίζουμε να εξυπηρετούμε άμεσα όλα τα αιτήματα, χωρίς καθυστερήσεις. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές μαζί με την τοποθέτηση των υαλοπινάκων στο χώρο σας. Επιλέξτε μας και δε θα σας απογοητεύσουμε! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές