Τζάμια - Κρύσταλλα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια - Κρύσταλλα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Είδη Τζαμιών & τα χαρακτηριστικά τους!

Η επιλογή του τζαμιού είναι ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση και συνήθως προϋποθέτει την γνώμη ενός εξειδικευμένου τεχνικού τοποθέτησης κουφωμάτων για να εξασφαλίσει ότι το συγκεκριμένο τζάμι καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σου και του χώρου σου.

Τα τζάμια καθώς και τα κρύσταλλα βρίσκουν πολλές εφαρμογές τόσο ως διακοσμητικά στοιχεία αλλά και στον τομέα των διαχωριστικών και της επένδυσης κουφωμάτων. Ακόμη, χρησιμοποιούνται για ειδικές κατασκευές όπως καθρέπτες, πόρτες, φωτιστικά κ.α. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας τόσο τα τζάμια όσο και τα κρύσταλλα απέκτησαν επιπλέον ιδιότητες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η νέα τους σύνθεση, περιελάμβανε θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, ώστε να εξασφαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, ποια είναι τα βασικά είδη στα τζάμια και τα κρύσταλλα που μπορεί κάποιος να επιλέξεις να τοποθετήσει στον χώρο του. Ακολουθεί μία λίστα με τα βασικά είδη και τα χαρακτηριστικά τους.

Μονά τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια, των οποίων το πάχος κυμαίνεται μεταξύ 4mm και 12mm. Από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες αλλά κατάλληλα για κουφώματα που θα τοποθετηθούν σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες όπου είναι σημαντικότερος ο αερισμός τους παρά η διατήρηση της θερμοκρασίας. Από 8mm και πάνω χρησιμοποιούνται για βιτρίνες καταστημάτων γιατί έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι αποτέλεσμα συνένωσης δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Το τελικό τζάμι διαθέτει αντοχή σε κρούση, αλλά και όταν σπάει δεν διαλύεται γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.

Securit: Τα τζάμια τα οποία «ψήνονται», διαθέτουν μεγαλύτερη αντοχή και έτσι δεν σπάνε εύκολα. Σε περίπτωση όμως θραύσης, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος τραυματισμού

Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια, καταφέρνουν να μειώσουν την θερμική ακτινοβολία που περνάει από το τζάμι αλλά και να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο.

Διπλά Τζάμια: Πρόκειται ουσιαστικά για την ένωση δυο μονών παράλληλων τζαμιών. Αυτό το τζάμι αυξάνει με την εμφάνιση του την θερμομόνωση και την ηχομόνωση των κουφωμάτων.

Τριπλά Τζάμια: Τα τριπλά τζάμια αποτελούν επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

Από τα παραπάνω προκύπτει, ότι μπορείς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή στο είδος τζαμιού ή κρυστάλλου που θα τοποθετήσεις και να συνδυάσεις κομψότητα και αισθητική με ασφάλεια και μακροχρόνια αντοχή. Οι επαγγελματίες τζαμάδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε ολόκληρη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ενώ αναλαμβάνουν τοποθετήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικά αποτελέσματα.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις στην πλατφόρμα μας την εργασία σου σχετικά με τα τζάμια και τα κρύσταλλα και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τζαμάδες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και ήρθε την επομένη για την επισκευή που χρειαζόμουν σε γυάλινη πόρτα ντουσιέρας....
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Ευγενέστατος, ήρθε μισή ώρα πιο νωρίς απο το κανονικό. μου έδωσε προσφορά με βάση το χρόνο που θα μας έπαιρνε η εργασία και απο τη μισή ...
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ τυπικός στη δουλειά του και πολύ ευγενικός!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Ήταν εξαιρετικοί!
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας, ακριβής στο ραντεβού για να πάρει τα μέτρα, γρήγορη και άκρως ικανοποιητική προσφορά σε σχέση με άλλους και το αποτ...
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Ευγενέστατος, άμεσος, βρήκε δύσκολο υλικό και με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.
Σχετικά άρθρα
Πώς μπορείς να απολαύσεις την ομορφιά της Άνοιξης και τις φωτεινές ηλιόλουστες μέρες όταν τα παράθυρά σου είναι βρώμικα και θαμπά;
Η σωστή επιλογή κουφωμάτων είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβει ο καθένας για το σπίτι του.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει