Επισκευή Κουζίνας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Οι 4 περιπτώσεις για τις οποίες θα χρειαστείς επισκευή κουζίνα!

Χρειάζεσαι επισκευή κουζίνας ή επισκευή κεραμικών εστιών; Χρησιμοποιείς συχνά το φούρνο σου και τρομάζεις και μόνο στην ιδέα ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα λειτουργεί; Μην αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση για όλα σου τα προβλήματα!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι από τις πιο απαραίτητες συσκευές για ένα σπίτι και μια βλάβη στο φούρνο ή στα μάτια κουζίνας θα δυσκόλευε αρκετά την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το service ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες για τις οποίες θα χρειαστείς επισκευή κουζίνας ή φούρνου;

Είναι γεγονός ότι στις εργασίες που εμπλέκεται ηλεκτρικό ρεύμα, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν ότι η κουζίνα που αποτελεί ηλεκτρική συσκευή δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς.

Το service κεραμικών εστιών ή φούρνου, πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ειδικές γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα κουζίνας για τα οποία θα χρειαστείς επισκευή είναι:

Βλάβη στις αντιστάσεις της κουζίνας.

Η κουζίνα ή ο φούρνος σου υπολειτουργεί και χρειάζεται άμεσα έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο να αναλάβει την επισκευή ή την αντικατάσταση των αντιστάσεων κουζίνας.

Βλάβη στην φτερωτή.

Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για το σύστημα μεταφοράς του αέρα μέσα στον φούρνο. Πιθανότατα θα χρειάζεται αλλαγή και μόνο ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να σου βρει το κατάλληλο ανταλλακτικό και να το τοποθετήσει.

Βλάβη στο θερμοστάτη κουζίνας.

Βασικό στοιχείο για την ρύθμιση της θερμοκρασίας της κουζίνας ή του φούρνου σας. Ζήτα την έμπειρη γνώμη του ηλεκτρολόγου διότι αποτελεί βασικό εξάρτημα της κουζίνας και πιθανότατα θα χρειαστείς αλλαγή ή επισκευή θερμοστάτη κουζίνας.

Βλάβη στην εστία κουζίνας.

Εάν δεν έχει πατηθεί το κουμπί κλειδώματος των εστιών, τότε μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας. Ο εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος θα αναλάβει την  επισκευή κεραμικής εστίας, ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημά σου.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι service κουζίνας;

Το σημαντικότερο βήμα στην επισκευή κουζίνας είναι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολo θα είναι να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που θες.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να διατηρήσεις σε άψογη κατάσταση τη συσκευή σου, φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι θα χρειαστείς σύντομα επισκευή κουζίνας και φούρνου.

  • Ο φούρνος δε λειτουργεί.
  • Η ενδεικτική λυχνία δεν λειτουργεί.
  • Το φως του φούρνου δεν ανάβει.
  • Η κουζίνα κάνει θόρυβο.
  • Ο φούρνος δεν ζεσταίνει.
  • Τρύπησε ο φούρνος της κουζίνας.
  • Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας ή η κεραμική εστία δεν ανάβει.

Τί πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις την κουζίνα σου σε καλή κατάσταση;

Μετά το service κουζίνας και την αντιμετώπιση κάθε πιθανής βλάβης είναι λογικό να θέλεις να διατηρήσεις την κουζίνα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να αποφύγεις όσο γίνεται, λοιπόν, μελλοντικές βλάβες είναι σημαντικό να φροντίζεις για την καλή συντήρηση κουζίνας. 

Για να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά η κουζίνα σου και να αποφύγεις τις βλάβες μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Καθαρισμός πρόσοψης: Η κουζίνα σου πέρα από τον πρακτικό ρόλο που έχει, συμβάλει και στη διακόσμηση του χώρου. Αν δεν θέλεις, λοιπόν, μια οικιακή συσκευή ξεθωριασμένη ή γεμάτη λεκέδες, πρέπει να φροντίζεις να απομακρύνεις άμεσα οτιδήποτε πέσει πάνω. Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς καθαριστικά προϊόντα που είναι κατάλληλα για την επιφάνεια της κουζίνας σου.

Εσωτερικό μέρος: Η καλή διατήρηση της ηλεκτρικής κουζίνας απαιτεί τον καλό καθαρισμό φούρνου. Φρόντιζε να απομακρύνεις λίπη και υπολείμματα τροφών, για να μην εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και δημιουργήσουν ανεπιθύμητες μυρωδιές. Η κατάλληλη στιγμή να τον καθαρίσεις είναι όταν είναι ακόμα χλιαρός και πρέπει να χρησιμοποιήσεις ζεστό νερό και ειδικό απορρυπαντικό.

Λάστιχο πόρτας φούρνου: Όσο περίεργο και να σου φαίνεται αυτό το απλό λαστιχάκι διασφαλίζει την καλή λειτουργία του φούρνου σου, καθώς αποτρέπει τη διαρροή θερμότητας. Έλεγχε τακτικά την κατάσταση του. Αν έχει φθαρεί ή σκληρύνει χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Επίσης, χρειάζεται κι αυτό καλό καθάρισμα. Πρόσεχε όμως να μην χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα ή διαβρωτικά καθαριστικά.

Τι θα κερδίσεις με το εξειδικευμένο service κουζίνας του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για να εξασφαλίσουν την άψογη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας για επισκευή κουζίνας είναι άμεσα διαθέσιμοι, όποτε και όπου εσύ επιθυμείς.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την επισκευή κεραμικών εστιών και φούρνων, οποιουδήποτε μοντέλου κουζίνας διαθέτεις. Παράλληλα, μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών ή να σε βοηθήσουν με την σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας.

Ενδεικτικά μερικές από τις μάρκες κουζίνας που εξυπηρετούν είναι: Κουζίνες Brandt, κουζίνες Bosch, κουζίνες Indesit, κουζίνες Neff, κουζίνες Miele, κουζίνες AEG, κουζίνες Hotpoint, κουζίνες Candy, κουζίνες Siemens, κουζίνες Pitsos, κουζίνες LG, κουζίνες Whirlpool, κ.ά.

Στόχος μας είναι η καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σου, για αυτό οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν, ενώ σου παρέχουν και 6μηνη εγγύηση επισκευής κουζίνας για όλες τις περιοχές της Αττικής. 

Καταχώρησε την εργασία και πάρε την καλύτερη προσφορά για επισκευή κουζίνα με λίγα μόνο κλικ!

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
320 αξιολογήσεις
Δυστυχώς ο φούρνος που έχει βλάβη δεν έβγαινε από τη θέση του και δεν προχωρήσαμε στην επισκευή. Οι επαγγελματίες που ήρθαν ήταν ευγενικο...
Δημήτρης Κ.
297 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!
L. Service
262 αξιολογήσεις
Δεν είχα πρόβλημα ως προς τη συνεργασία μου μαζί του. Ήταν φιλικός, υπήρχε συνέπεια στη συνεννόηση με την εταιρία του και βρήκε σύντομα τ...
Γιάννης Π.
237 αξιολογήσεις
Πολύ εργατικός και εξυπηρετικός!!
Τ K.
227 αξιολογήσεις
Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.
Σάκης Κ.
228 αξιολογήσεις
Ένα αστέρι μείον για τα 35ευρώ εργατικά για αλλαγή εστίας σε κουζίνα. Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα.
Σχετικά άρθρα
Όσο καλύτερη είναι η σχέση σου με τη μαγειρική, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να ασχολείσαι και με την αφαίρεση της βρωμιάς και των λεκέδων από
Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, για αυτό και μια βλάβη μας
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει