Κουφώματα Αλουμινίου

Τοποθέτησε τα πιο Ποιοτικά Κουφώματα Αλουμινίου στο Χώρο σου, με Άμεση Εξυπηρέτηση από Αξιολογημένους Επαγγελματίες, στις Καλύτερες Τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 11/6/2019


Κουφώματα αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για κουφώματα σπιτιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων. Χωρίζονται σε ψυχρά και θερμά αλουμίνια, όπου ο κάθε τύπος περιλαμβάνει διάφορα είδη κουφωμάτων που μπορείς να τοποθετήσεις όπως μπαλκονόπορτες και παράθυρα αλουμινίου.

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου, μπορείς να επιλέξεις και θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, τα οποία αναβαθμίζουν ενεργειακά το χώρο σου και σου εξοικονομούν ενέργεια. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προτείνουν τα καλύτερα αλουμίνια, αλλά και να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Τοποθέτηση των Κουφωμάτων Αλουμινίων τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
226 αξιολογήσεις

Ο Άγγελος είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και νοιάζεται για την εξυπηρέτηση του πελάτη με ότι αυτό συνεπάγεται. Φιλικός εργατικός και...

Αλέξανδρος S.
219 αξιολογήσεις

Aριστος. Με συνεπεια , τιμιοτητα, και με προσπαθεια να δωσει την σωστη λυση στην καλυτερη τιμη !!!

Δημήτρης Ν.
121 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, ευγενικός, γρήγορος και καθαρός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Γιώργος Κ.
104 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση!

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Αξιολόγηση: Θετική Τομείς που μου άρεσαν: • Φιλική εξυπηρέτηση • Καταρτισμένο προσωπικό • Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας ...

Πόσο θα κοστίσει το να τοποθετήσεις κουφώματα αλουμινίου;

Μέσος όρος τιμής: €350

Το μέσο κόστος για ένα τεχνικό κουφωμάτων είναι 350€ (+ΦΠΑ). Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 70-1100€, ανάλογα και με τον αριθμό των κουφωμάτων που θέλεις να τοποθετήσεις και τον τύπο των υλικών. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές, ειδικά για τα αλουμίνια του χώρου σου.

Ανανεώθηκε: 11 Ιουνίου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος για την εργασία σου σχετικά με κουφώματα αλουμινίου.

160
Ελάχιστο
350
Μέσο κόστος
1100
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους κουφωμάτων αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν ακριβή λύση, σε σχέση με το δεύτερο υλικό που χρησιμοποιείται κατά κόρον για κουφώματα, δηλαδή το PVC. Η υψηλότερη τιμή, ειδικά στα θερμά κουφώματα αλουμινίου, εξηγείται με βάση τα ιδιαίτερα οφέλη και την αντοχή που προσφέρουν. Πρέπει να ξέρεις, ότι συγκριτικά το αλουμίνιο είναι δυσκολότερο στην παραγωγή και τον χειρισμό του, γεγονός που του αυξάνει την τιμή.

Όμως, ας δούμε κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα κουφώματα αλουμινίου.

1. Τετραγωνικά μέτρα: Όπως φαντάζεσαι, τα τετραγωνικά μέτρα των κουφωμάτων που θα περαστούν θα καθορίσουν σε ένα βαθμό το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμήσεις να βάλεις μεγαλύτερα και περισσότερα αλουμίνια, το κόστος εργατικών που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι συγκριτικά μικρότερο ανά κούφωμα.

2. Χρώμα κουφώματος: Τα κουφώματα διατίθενται κυρίως σε λευκό χρώμα. Άλλα χρώματα, όπως όσα μιμούνται το ξύλο, ενδέχεται να σε επιβαρύνουν επιπλέον κατά ένα 30% στην περίπτωση του PVC ή 40% στην περίπτωση αλουμινίου, ενώ τα υπόλοιπα χρώματα (RAL) μπορεί να αυξήσουν την τιμή ακόμα και κατά 50% στα PVC ή 20% στα αλουμινίου.

3. Τύπος κουφώματος: Υπάρχουν 3 τύποι κουφωμάτων ως προς τον μηχανισμό λειτουργίας τους.

- Τα συρόμενα χωνευτά αλουμίνια, τα οποία είναι αυτά που συναντάμε πιο συχνά στην Ελλάδα και λέγονται έτσι, επειδή χωνεύονται μέσα στον τοίχο και δε φαίνονται.

- Τα συρόμενα επάλληλα αλουμίνια, τα οποία λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά το ένα κούφωμα είναι σε διαφορετικό άξονα κίνησης από το άλλο, ώστε να επιτρέπεται η κίνηση.

- Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν διαφορετικούς μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων για την αύξηση της ασφάλειας.

Επίσης υπάρχουν διακρίσεις στον τύπο κουφώματος ως προς τα φύλλα από τα οποία αποτελείται (π.χ. μονόφυλλα, δίφυλλα).

Εφόσον το βασικό υλικό που αυξάνει το κόστος δεν είναι το τζάμι του υαλοπίνακα, αλλά το υλικό του κουφώματος αυτό καθαυτό, καταλαβαίνεις ότι ένα δίφυλλο κούφωμα αλουμινίου είναι ακριβότερο από ένα μονόφυλλο ίδιου μεγέθους, χρώματος και υπολοίπων τεχνικών χαρακτηριστικών.

4. Σχήμα κουφώματος: Γενικά έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τα κουφώματα αλουμινίου σου να έχουν κάποιο πιο πολύπλοκο σχήμα (π.χ. με τοξοειδή κορυφή) προκειμένου να “ταιριάξουν γάντι” μέσα στον χώρο σου. Αυτή η επιλογή θα είναι πιο δαπανηρή, καθώς τέτοια αλουμίνια δεν παράγονται ευρέως.

Δημοφιλή είδη κουφωμάτων αλουμινίου που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

Περισσότερα
6 Πρωτότυπες Ιδέες για Σχέδια στις Εξωτερικές Πόρτες Αλουμινίου!

Αν υπάρχει μία πόρτα στο σπίτι μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ γερή και καλοδιατηρημένη, αυτή είναι σίγουρα η

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Κουφώματα Αλουμινίου - Αχαρνές
115 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!
Δημήτρης Ν. Κουφώματα Αλουμινίου - Κορωπί
121 αξιολογήσεις
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας έχει καθιερώσει στον κλάδο των κουφωμάτων. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Έχουμε φέρει εις πέρας πληθώρα εργασιών με άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!
Γιώργος Κ. Κουφώματα Αλουμινίου - Αθήνα
104 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρω άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές κατασκευές. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαι δίπλα σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και τις οικονομικές τιμές που προσφέρω στους πελάτες μου. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επιλέξτε με!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Κουφώματα Αλουμινίου - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Γιώργος Κ. Κουφώματα Αλουμινίου - Λυκόβρυση
38 αξιολογήσεις
Ασχολούμαι με τις αλουμινοκατασκεύες, τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό πελατολόγιο. Παράλληλα αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σήτας, κουφωμάτων και οικιακών ρολών. 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποια είναι τα βασικά οφέλη που προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου;

Ο λόγος που τα αλουμίνια έχουν σχετικά υψηλό κόστος, σε σχέση με άλλα κουφώματα, είναι ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερα οφέλη, τα οποία τους δίνουν μεγαλύτερη αξία. Τα πιο βασικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου είναι τα εξής:

1. Τα αλουμίνια έχουν τεράστια διάρκεια ζωής
 

Τα κουφώματα αλουμινίου “γερνούν” με πιο αργό ρυθμό σε σχέση με τα PVC, αυξάνοντας δηλαδή, ανάλογα με την ποιότητα του αλουμινίου, το προσδόκιμο ζωής του στα περίπου 40 χρόνια, έναντι των 25 ετών για τα PVC.

Εξήγηση αυτής της ιδιότητας αποτελεί ότι τα αλουμινένια κουφώματα, ειδικά τα θερμά, δεν επηρεάζονται από τις ραγδαίες αλλαγές στην θερμοκρασία, ή τις υπεριώδης ακτινοβολίες στον ίδιο βαθμό.

2. Τα αλουμίνια δημιουργούν ιδανικά συστήματα ασφαλείας
 

Επιπλέον, λόγω της σκληρότητας του υλικού, αποτελούν την ασφαλή λύση σε σχέση με τα PVC, καθώς όχι μόνο είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν οι υαλοπίνακες τους αλλά και είναι αρκετά ανθεκτικά στους σεισμούς.

3. Τα αλουμίνια διατηρούν την απόχρωσή τους
 

Επιπλέον, σε αντίθεση με πιο φθηνά PVC, τα κουφώματα αλουμινίου δεν κιτρινίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης, αν εσύ το επιλέξεις, μπορείς να βάψεις τα κουφώματα αλουμινίου χωρίς κόπο.

4. Τα αλουμίνια είναι φιλικά προς το περιβάλλον
 

Τελικά, είναι καλό να ξέρεις ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμα και για την επαναχρησιμοποίηση τους απαιτείται 5% ενέργειας που θα χρειαζόταν για την παραγωγή τους. Έτσι, βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τι να προσέξεις, όταν επιλέγεις ποια παράθυρα αλουμινίου να τοποθετήσεις;

Ιδανικά, είναι καλό να ζητάς τη συμβουλή ενός αρχιτέκτονα ή ενός έμπειρου τεχνικού κουφωμάτων, πριν επιλέξεις παράθυρα αλουμινίου για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα κουφώματα αλουμινίου, γιατί αποτελούν σημαντική επένδυση. Με τη βοήθεια των ειδικών, μπορείς να μάθεις με σιγουριά τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Ωστόσο, είναι καλό να έχεις υπόψη σου και τους εξής παράγοντες, πριν αγοράσεις παράθυρα αλουμινίου:

1. Βρες τις σωστές διαστάσεις
 

Η ακρίβεια στη μέτρηση των διαστάσεων των κουφωμάτων είναι πολύ σημαντική, για να πετύχεις τα σωστά παράθυρα. Μέτρησε τα ανοίγματα των παραθύρων σου από την εξωτερική πλευρά, προσπαθώντας να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Έπειτα, βεβαιώσου ότι ο προμηθευτής παραθύρων αλουμινίου διαθέτει τα παράθυρα που σου αρέσουν, ακριβώς στις διαστάσεις που χρειάζεσαι.

2. Διάλεξε ποιοτικούς υαλοπίνακες & τζάμια
 

Το τζάμι είναι το βασικό μέρος στα παράθυρα αλουμινίου και πρέπει να έχει υψηλή αντοχή, για να το χαίρεσαι για χρόνια. Μπορείς να βάλεις ενεργειακά τζάμια για άριστη μόνωση και υαλοπίνακες ασφαλείας, σε περίπτωση που θέλεις να ενισχύσεις την ασφάλεια του χώρου σου, ενάντια σε διαρρήκτες. Φυσικά, το κόστος αυξάνεται, όσο τα τζάμια γίνονται πιο ανθεκτικά, αλλά η αξία τους αποδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου.

3. Τοποθέτησε συστήματα ασφαλείας παραθύρων
 

Ειδικά αν κατοικείς σε ισόγειο πολυκατοικίας που βλέπει σε δρόμο, έχεις ένα λόγο παραπάνω για να φροντίσεις να έχεις αδιάρρηκτα παράθυρα αλουμινίου. Αλλά τα συστήματα ασφαλείας παραθύρων αλουμινίου είναι χρήσιμα για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα.

4. Βρες τον τύπο παραθύρων που χρειάζεσαι
 

Τα παράθυρα αλουμινίου μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα ή και περιστρεφόμενα. Πριν αγοράσεις παράθυρα για το χώρο σου, πρέπει να σκεφτείς τι χρειάζεσαι. Πώς θέλεις να ανοίγουν και πόσο χώρο έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου, για το άνοιγμα των παραθύρων; Αυτά παίζουν βασικό ρόλο στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου.

5. Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου
 

Είναι αλήθεια, πως τα παράθυρα αλουμινίου δεν είναι οικονομικά. Υπάρχουν πιο φθηνές επιλογές στο εμπόριο, όπως τα πλαστικά. Ειδικά αν θέλεις να σου παρέχουν μόνωση και ασφάλεια από διαρρήκτες, θα πρέπει να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για την αγορά των παραθύρων.

Παρόλα αυτά, σου προτείνουμε να δείξεις γενναιοδωρία και να εξετάσεις πολλές διαφορετικές επιλογές, πριν καταλήξεις στην τελική σου επιλογή. Τα ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου έχουν μεγάλη αρχική επένδυση, αλλά σε αποζημιώνουν με τα οφέλη που προσφέρουν και τη μεγάλη αντοχή τους, για πολλά χρόνια.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για εργασίες σε κουφώματα αλουμινίου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου, με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό χώρο. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, τη συντήρηση και την επισκευή για αλουμίνια, σε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου των καλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών.

Μπορούν να φροντίσουν για την εγκατάσταση των κουφωμάτων στο χώρο σου, αλλά και να σου προτείνουν τις καλύτερες συμβουλές, για να τους χαρίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα τα κουφώματα που θέλεις για το χώρο σου, μπορούν να σε βοηθήσουν, αφού μελετήσουν τις ανάγκες του σπιτιού σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κουφώματα αλουμινίου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για αλουμίνια, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει