160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Κουφώματα αλουμινίου; Στις καλύτερες τιμές!

Βρες επαγγελματίες για κουφώματα και αλουμίνια, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/7/2020

Κουφώματα Αλουμινίου: Η Δημοφιλής Επιλογή 

Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ή να βρεις νέα κουφώματα για τον χώρο σου; Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν δικαίως μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Οι αλουμινοκατασκευές (πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες αλουμινίου) είναι μια επένδυση που δεν θα σε απογοητεύσει. 

Το αλουμίνιο έχει ξεχωρίσει σαν υλικό, γιατί συγκεντρώνει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, από την υψηλή αισθητική ως την καλύτερη μόνωση του σπιτιού. Για να κάνεις την καλύτερη επιλογή, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις πώς διαμορφώνεται το κόστος, ποια είναι τα διαφορετικά είδη και ποια τα οφέλη τους.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου, να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα αλουμίνια, αλλά και να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους. 

Αν βρίσκεσαι ακόμα σε στάδιο έρευνας, μην ανησυχείς! Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις που σου ταιριάζουν.

Ποιες είναι οι τιμές για κουφώματα αλουμινίου με τοποθέτηση;

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και γι' αυτό οι επαγγελματίες μας στα κουφώματα αλουμινίου προτιμούν να δίνουν προσωποποιημένες προσφορές, με υλικά και εργατικά. Ωστόσο, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα, συγκεντρώσαμε κάποιες βασικές τιμές κουφωμάτων με τοποθέτηση:

 • Τοποθέτηση παράθυρου αλουμινίου από 180€

 • Τοποθέτηση μπαλκονόπορτας αλουμινίου από 250€

 • Τοποθέτηση ενεργειακού κουφώματος αλουμινίου από 200€

 • Τοποθέτηση παράθυρου & μπαλκονόπορτας αλουμινίου από 500€

Πόσο κοστίζει ένα παράθυρο αλουμινίου;

Το κόστος για ένα παράθυρο μπάνιου αλουμινίου ξεκινά περίπου στα 160€. Ένα δίφυλλο παράθυρο για το σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιό σου έχει κόστος από 270€. Το πόσο κοστίζει ένα παράθυρο αλουμινίου καθορίζεται από δύο βασικούς παράγοντες: τις διαστάσεις του και το αν είναι ενεργειακό ή συμβατικό.

Πώς καθορίζονται οι τιμές για κουφώματα αλουμινίου;

Το κόστος για κουφώματα αλουμινίου καθορίζεται από τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, το χρώμα,τον τύπο και το σχήμα του κουφώματος.

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, συνεπώς το κόστος για τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου δεν είναι σταθερό. Ας δούμε τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά:

1. Τετραγωνικά μέτρα: Τα τετραγωνικά μέτρα των κουφωμάτων που θα περαστούν, θα καθορίσουν σε ένα βαθμό το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμήσεις να βάλεις μεγαλύτερα και περισσότερα αλουμίνια, το κόστος εργατικών που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι συγκριτικά μικρότερο ανά κούφωμα.

2. Χρώμα κουφώματος: Τα κουφώματα διατίθενται κυρίως σε λευκό χρώμα. Άλλα χρώματα, όπως όσα είναι απομίμηση ξύλου, ενδέχεται να σε επιβαρύνουν επιπλέον κατά ένα 30% στην περίπτωση του PVC ή 40% στην περίπτωση αλουμινίου, ενώ τα υπόλοιπα χρώματα (RAL) μπορεί να αυξήσουν την τιμή ακόμα και κατά 50% στα PVC ή 20% στα αλουμινίου.

3. Τύπος κουφώματος: Τα κουφώματα αλουμινίου χωρίζονται σε δύο βασικούς τύπους: ψυχρά και θερμά ή ενεργειακά. Τα ψυχρά είναι πιο οικονομικά, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα, έχουν μεν υψηλότερη τιμή, αλλά διακρίνονται από καλύτερες μονωτικές ιδιότητες, αναβαθμίζουν ενεργειακά το χώρο σου και εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα.

4. Σχήμα κουφώματος: Γενικά έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ακόμα και ένα πιο πολύπλοκο σχήμα (π.χ. με τοξοειδή κορυφή) προκειμένου το κούφωμα να “ταιριάξει γάντι” στον χώρο σου. Αυτή η επιλογή θα είναι σαφώς πιο δαπανηρή, καθώς τέτοια αλουμίνια δεν παράγονται ευρέως.

Τώρα που έχεις μια αρχική ιδέα για τις τιμές κουφωμάτων, δες το παρακάτω βίντεο με βασικές πληροφορίες και συμβουλές και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για τα διαφορετικούς τύπους και τα οφέλη τους.

Δημοφιλή είδη κουφωμάτων αλουμινίου που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας!

Ποιοι τύποι κουφωμάτων υπάρχουν;

Υπάρχουν επίσης 3 τύποι κουφωμάτων ως προς τον μηχανισμό λειτουργίας τους: τα συρόμενα χωνευτά, τα συρόμενα επάλληλα αλουμίνια και τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του καθενός:

- Τα συρόμενα χωνευτά αλουμίνια, τα οποία είναι αυτά που συναντάμε πιο συχνά στην Ελλάδα και λέγονται έτσι, επειδή χωνεύονται μέσα στον τοίχο και δε φαίνονται.

- Τα συρόμενα επάλληλα αλουμίνια, τα οποία λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά το ένα κούφωμα είναι σε διαφορετικό άξονα κίνησης από το άλλο, ώστε να επιτρέπεται η κίνηση.

- Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν διαφορετικούς μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων για την αύξηση της ασφάλειας.

Επίσης υπάρχουν διακρίσεις στον τύπο κουφώματος ως προς τα φύλλα από τα οποία αποτελείται (π.χ. μονόφυλλα, δίφυλλα). Ένα δίφυλλο κούφωμα αλουμινίου είναι ακριβότερο από ένα μονόφυλλο ίδιου μεγέθους, χρώματος και υπολοίπων τεχνικών χαρακτηριστικών.

Γιατί να επιλέξεις κουφώματα αλουμινίου;

Μεγάλη διάρκεια ζωής, ασφάλεια, διάρκεια χρώματος και σεβασμός προς το περιβάλλον: αυτά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.

Το σχετικά υψηλότερο κόστος τους, σε σχέση με άλλα κουφώματα (PVC ή ξύλινα) οφείλεται, σε ένα βαθμό, στο γεγονός ότι το αλουμίνιο είναι ένα υλικό δυσκολότερο στην παραγωγή και τον χειρισμό του, συγκριτικά με τις εναλλακτικές. Οφείλεται όμως και στα παραπάνω πλεονεκτήματά τους. Αναλυτικότερα:

1. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα κουφώματα αλουμινίου “γερνούν” με πιο αργό ρυθμό σε σχέση με τα PVC. Ανάλογα με την ποιότητά τους, μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής τους έως και περίπου 40 χρόνια, έναντι των 25 ετών για τα PVC.Η αντοχή τους οφείλεται στο ότι δεν επηρεάζονται από τις ραγδαίες αλλαγές στην θερμοκρασία ή την υπεριώδη ακτινοβολία στον ίδιο βαθμό με άλλα υλικά.

2. Δημιουργούν ιδανικά συστήματα ασφαλείας

Λόγω της σκληρότητας του υλικού, αποτελούν πιο ασφαλή λύση σε σχέση με τα PVC, καθώς όχι μόνο είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν οι υαλοπίνακες τους,  αλλά και είναι αρκετά ανθεκτικά στους σεισμούς.

3. Διατηρούν την απόχρωσή τους

Σε αντίθεση με τα φθηνότερα PVC, τα κουφώματα αλουμινίου δεν κιτρινίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης, αν το θελήσεις, μπορείς να τα βάψεις χωρίς κόπο!

4. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Τέλος είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμα και για την επαναχρησιμοποίηση τους απαιτείται μόλις το 5% της ενέργειας που θα χρειαζόταν για την παραγωγή τους. Έτσι, συντελούν στην προστασία του περιβάλλοντος και είναι μια πρώτης τάξεως οικολογική επιλογή.

Σημείωσε επίσης ότι διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών, προσφέρουν άριστη μόνωση (ισχύει για τα ενεργειακά κουφώματα) και, τέλος, καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη κουφωμάτων αλουμινίου;

Στις πιο συνηθισμένες αλουμινοκατασκευές για ένα σπίτι περιλαμβάνονται:

 • Παράθυρα αλουμινίου

 • Πόρτες αλουμινίου

 • Παντζούρια αλουμινίου

 • Ρολά αλουμινίου

 • Μπαλκονόπορτες αλουμινίου

Παρακάτω ακολουθούν τα πιο δημοφιλή είδη μαζί με πληροφορίες για το καθένα από αυτά.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ψυχρά και τα ενεργειακά κουφώματα;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ψυχρών και ενεργειακών κουφωμάτων έγκειται στο ότι τα ενεργειακά προσφέρουν καλύτερα επίπεδα μόνωσης.

Τα θερμά, γνωστά και ως θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα, διαθέτουν ένα υλικό που δημιουργεί θερμοδιακοπή, η οποία είναι ουσιαστικά η μείωση της μεταφοράς ενέργειας, άρα και θερμοκρασίας, από τη μια πλευρά του κουφώματος στην άλλη. Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ ελαχιστοποιούν την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας. 

Τα ψυχρά, γνωστά και ως κοινά κουφώματα, δεν είναι θερμοδιακοπτόμενα, και παρότι οικονομικότερα, δεν παρουσιάζουν τις ιδιότητες των ενεργειακών.

Κουφώματα αλουμινίου ή PVC;

Για να κάνεις τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να εξετάσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού και να δεις ποιο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Οι πιο βασικοί παίκτες της αγοράς για κουφώματα είναι το αλουμίνιο, το PVC και το ξύλο. Κάθε υλικό έχει υποστηρικτές, γιατί το καθένα διαθέτει διαφορετικές ιδιότητες. Φυσικά, πρέπει να θυμάσαι πως δεν αρκεί το υλικό, για να σου προσφέρει καλή μόνωση. Σημασία έχουν και τα τζάμια που επιλέγεις, για να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Γιατί να προτιμήσεις τα κουφώματα PVC;

1. Είναι πιο οικονομικά από τα κουφώματα αλουμινίου

2. Προσφέρουν καλή μόνωση

3. Αν είναι καλής ποιότητας, δεν φουσκώνουν

4. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών

Ξύλινα κουφώματα ή αλουμινίου;

Για την επιλογή κουφώματος, δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση. Καλό είναι να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά και των δύο ειδών για να επιλέξεις αυτό που είναι καταλληλότερο για τον χώρο σου.

Το ξύλο είναι μια αγαπημένη επιλογή, κυρίως λόγω της πιο παραδοσιακής ατμόσφαιρας που δημιουργεί. Μην ξεχνάς όμως, ότι αν θες να συνδυάσεις την εμφάνιση του ξύλου με τις ιδιότητες του αλουμινίου, υπάρχουν και τα κουφώματα αλουμινίου σε χρώμα απομίμησης ξύλου!

Γιατί επιλέξεις ξύλινα κουφώματα;

1. Είναι μια επιλογή με διαχρονική - ζεστή αισθητική

2. Προσφέρουν καλή ηχομόνωση 

3. Προσφέρουν καλή θερμομόνωση (όταν βρίσκονται σε καλή κατάσταση)

4. Έχουν ανάγκη από συντήρηση, η οποία όμως γίνεται εύκολα

5. Εφόσον γίνεται συντήρηση, αντέχουν πολλά χρόνια 

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για κουφώματα αλουμινίου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία της πλατφόρμας μας, ώστε να σε βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης κουφωμάτων. Παρακάτω παρουσιάζουμε τους βασικότερους από αυτούς:

 • Εξειδικευμένη μελέτη χώρου: Υπάρχουν πολλοί τύποι κουφωμάτων για να επιλέξεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί αμφιβολίες. Οι επαγγελματίες μας μελετούν τις ανάγκες του χώρου σου κι έτσι σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα για την περίπτωσή σου.

 • Συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές: Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τεχνικούς που συνεργάζονται με τους καλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Θα σε προμηθεύσουν με ποιοτικά κουφώματα, χωρίς να αγχωθείς καθόλου!

 • Άμεση & ασφαλής τοποθέτηση: Εκτός από το να σε προμηθεύσουν με τα ιδανικά για σένα κουφώματα αλουμινίου, οι τεχνικοί μας φροντίζουν και για την τοποθέτηση. Μπορούν να σου δώσουν προσφορές με τιμές για υλικά + εργατικά, έτσι ώστε να καθορίσεις τον προϋπολογισμό σου!

 • Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών: Είτε χρειάζεσαι τοποθέτηση / αντικατάσταση κουφωμάτων, συντήρηση ή επισκευή, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες, για να σου δώσουν προσφορές. 

 • Εγγυημένη εμπειρία & τεχνογνωσία: Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για τις υπηρεσίες τους, από τους ίδιους τους πελάτες μας. Πριν επιλέξεις επαγγελματία, επισκέψου το προφίλ του, για να δεις διαθέσιμες αξιολογήσεις.

​​​​​

​​​​​​Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας προσφέρουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές για κουφώματα αλουμινίου, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα υλικών. Εφόσον το επιθυμείς, θα σου δώσουν προσωποποιημένες προσφορές, ειδικά στα μέτρα σου. Αν θέλεις να δεις ενδεικτικές τιμές, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο δημοφιλείς εργασίες:

Είδος κουφώματος Τιμή
Τοποθέτηση παράθυρου αλουμινίου από 180€
Τοποθέτηση μπαλκονόπορτας αλουμινίου από 250€
Τοποθέτηση ενεργειακού κουφώματος από 200€
Τοποθέτηση παράθυρου & μπαλκονόπορτας από 420€
4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Τοποθέτηση των Κουφωμάτων Αλουμινίων τους

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θώμου
134 αξιολογήσεις

Άψογος ο Κώστας, τον ευχαριστώ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Και καλή προσφορά στην τιμή και πλήρης καθοδήγηση σχετικά με εναλλακτικές.

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
83 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά!

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
83 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός

φωτογραφία επαγγελματία
Smart Frames
52 αξιολογήσεις

Καλές τιμές, επαγγελματική αντιμετώπιση, συνέπεια, πολύ καλό αποτέλεσμα. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Rock Constructions
6 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Άριστη ποιότητα υλικών, γρήγορη εξυπηρέτηση και συνεννόηση. Πολύ λογική τιμή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γεώργιος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
101 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με εξειδίκευση και εμπειρία 20 χρόνων στα κουφώματα. Αναλαμβάνω την τοποθέτηση και αντικατάσταση για κουφώματα αλουμινίου ή PVC και άλλα δημοφιλή είδη. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον χώρο σας ένα αποτέλεσμα αισθητικά άρτιο, με μεγάλη αντοχή και άριστες μονωτικές ιδιότητες, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Είμαι έτοιμος να σας δώσω προτάσεις για το κτίριό σας!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
528 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
70 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στον κλάδο των κουφωμάτων, όπου διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας. Παρέχουμε στους πελάτες μας, συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις για κουφώματα ανοιγόμενα, συρόμενα, ανακλινόμενα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Αλέξανδρος SmartRoll

Δυτικά Προάστια Αθήνας
338 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κουφωμάτων εδώ και 12 χρόνια, όπου είμαστε πρώτη επιλογή για όσους γνωρίζουν τη δουλειά μας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αλλά και η συνέπεια στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, είναι οι βασικοί λόγοι για να μας επιλέξετε. Είτε χρειάζεστε κουφώματα αλουμινίου, PVC ή άλλο υλικό, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας!

Αναστασιος Λαμπρινάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
59 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και pvc και εδώ και 15 χρόνια, αναλαμβάνουμε την επένδυση οικιακών και επαγγελματικών χώρων, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Συγκεκριμένα, δίνουμε λύσεις για εργασίες που αφορούν συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις και υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες σας.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Νίκος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 840,00€
Επισκευή
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
4-5 Κόστος: 100,00€
Επισκευή
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 35,00€
Επισκευή
Νίκαια
Εκτελέστηκε από
Σαμουήλ Ζ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

6 Πρωτότυπες Ιδέες για Σχέδια στις Εξωτερικές Πόρτες Αλουμινίου!

Αν υπάρχει μία πόρτα στο σπίτι μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ γερή και καλοδιατηρημένη, αυτή είναι σίγουρα η

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές