Κουφώματα Αλουμινίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κουφώματα Αλουμινίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κουφώματα Αλουμινίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Τα κουφώματα αλουμινίου, είναι από τα πιο δημοφιλή είδη κουφωμάτων στη χώρα μας και πλήθος αγοραστών τα προτιμούν για να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού τους χώρου.

Ώς προς την επιλογή ανάμεσα σε Συνθετικά Κουφώματα (Κουφώματα Pvc), Κουφώματα Αλουμινίου ή Ξύλινα Κουφώματα, οι επαγγελματίες του χώρου υποστηρίζουν ότι κάθε κατασκευή είναι ξεχωριστή. Ως εκ τούτου, η επιλογή θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.

Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι τα κουφώματα από αλουμίνιο και γενικότερα οι κατασκευές αλουμινίου, συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα. Εάν είσαι στην διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων κουφωμάτων για το χώρο σου, παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τους λόγους που κάνουν τα κουφώματα αλουμινίου να ξεχωρίζουν.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

Οι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα οφέλη που θα κερδίσει εκείνος που θα επιλέξεις να επανδρώσει το σπίτι του με ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου. Ποια είναι αυτά;

Αντοχή και Μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι πολύ ανθεκτικά και για αυτό το λόγο χαρακτηρίζονται από μακροζωία. Απαιτώντας ελάχιστη συντήρηση, ένα απλό καθάρισμα και μια περιοδική περιποίηση αρκεί, ώστε να διατηρηθούν για πολλά χρόνια στην αρχική τους κατάσταση.

Ασφάλεια

Αποτελεί άκαυστο υλικό, στιβαρό και με μεγάλες μηχανικές αντοχές. Τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν το μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας, συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη κουφωμάτων και θωρακίζουν αποτελεσματικά το χώρο σου από οποιοδήποτε εξωτερικό κίνδυνο. Το μοναδικό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν αποτελούν και το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα.

Ευελιξία στα Σχέδια

Τα κουφώματα αλουμινίου βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια και μορφές και έτσι μπορούν να ταιριάξουν στο στυλ και το μέγεθος κάθε χώρου, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σου. Ακόμη, κατασκευάζονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ενώ υπάρχουν και εντυπωσιακές απομιμήσεις ξύλινων κουφωμάτων από αλουμίνιο.

Αν θες να εξασφαλίσεις τα παραπάνω και πολλά ακόμα οφέλη, η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Τεχνολογία Κουφωμάτων

Τα κουφώματα με βάση την τεχνολογία που κατασκευάζονται χωρίζονται σε δύο κυρίως κατηγορίες τα συμβατικά και τα ενεργειακά κουφώματα και η βασική τους διαφορά βρίσκεται στην μόνωση που παρέχουν. Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, είναι τα νέα συστήματα που αναβαθμίζουν την ενεργειακή κατηγορία των κουφωμάτων, προσφέροντας μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Συμβατικά Κουφώματα Αλουμινίου

Είναι τα απλά και γνωστά σε όλους κουφώματα αλουμινίου που αν και παρέχουν τον ύψιστο βαθμό ασφάλειας, έχουν μικρές θερμομονωτικές ικανότητες. Αν η μόνωση δεν είναι στις προτεραιότητες σου μπορείς να τα επιλέξεις για το μικρότερο κόστος τους. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, μπορεί να είναι πιο ακριβά όμως σε βάθος χρόνο, προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων μέσω των λογαριασμών του σπιτιού.

Ενεργειακά ή Θερμοδιακοπτόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέτουν πολλά οφέλη. Ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και η διαφορά τους από τα συμβατικά κουφώματα είναι ότι διαθέτουν ειδικό μονωτικό υλικό το οποίο ξεχωρίζει τα προφίλ των παραθύρων σε δύο μέρη, εξωτερικό και εσωτερικό. Αν και οι τιμές στις οποίες κυμαίνονται είναι λίγο υψηλότερες, η εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας που θα πετύχεις, σύντομα θα σε ανταμείψει πλήρως.

Τύποι Κουφωμάτων Αλουμινίου

Οι διάφοροι τύποι κουφωμάτων που μπορείς να βρεις στο εμπόριο, μπορούν να καλύψουν κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου σου. Είτε είναι πολύ μικρός και δεν θες να χάνεις κι άλλο χώρο με μια ανοιγόμενη πόρτα είτε το μέγεθος της επιφάνειας που θες να κλείσεις είναι πολύ μεγάλο, υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση. Τα Συστήματα Αλουμινίου που κυκλοφορούν εξυπηρετούν όλους τους χώρους και όλες τις ανάγκες. Για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη ιδέα για το τι τύποι κουφωμάτων αλουμινίου υπάρχουν, διάβασε την παρακάτω λίστα.

3 Τύποι Κουφωμάτων Αλουμινίου

Τα συστήματα αλουμινίου, διαθέτουν διαφορετικούς τύπους στον μηχανισμό τους ώστε να τοποθεντούνται σε οποιονδήποτε χώρο και να παρέχουν ακόμη περισσότερη ευελιξία στα άτομα που τα χρησιμοποιούν:

Συρόμενα Κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνταν περισσότερο τις προηγούμενες δεκαετίες, εξακολουθούν όμως να επιλέγονται από πάρα πολύ κόσμο κυρίως λόγω της εξοικονόμησης χώρου που προσφέρουν. Διακρίνονται σε χωνευτά, που κινούνται μέσα στο τοίχο και επάλληλα, που τα φύλλα κινούνται παράλληλα το ένα στο άλλο. Είναι κατάλληλα τόσο για μικρά διαμερίσματα όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως οι καφετέριες καθώς τα επάλληλα κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν μέχρι και 6 φύλλα και να καλύψουν πολύ μεγάλη επιφάνεια.

Ανοιγόμενα Κουφώματα

Τα ανοιγόμενα ή ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μια πολύ διαδεδομένη επιλογή. Αν και απαιτούν περισσότερο χρόνο, ώστε να ανοιγοκλείνουν χωρίς πρόβλημα τα φύλλα τους, είναι τα πιο ασφαλή και προσφέρουν την καλύτερη μόνωση. Κατασκευάζονται τόσο με μονά όσο και με διπλά φύλλα, ενώ δέχονται παντζούρι, σήτα ή και ρολό εξωτερικά.

Σταθερά Κουφώματα

Πρόκειται για τα πιο απλά κουφώματα αλουμινίου τα οποία τοποθετούνται πολύ εύκολα ώστε να καλύψουν το χώρο. Επιλέγονται συνήθως όταν δεν μας ενδιαφέρει να ανοιγοκλείνουμε την πόρτα ή το παράθυρο, αλλά θέλουμε ένα απλό διαχωριστικό ή ένα τρόπο για καλύτερη θέα ή μεγαλύτερη φωτεινότητα του χώρου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους και προσόψεις ή φεγγίτες.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα Κουφώματα Αλουμινίου;

Πολλές φορές μπορεί να ακούσεις ότι τα κουφώματα αλουμινίου έχουν μεγαλύτερο κόστος από άλλα είδη κουφωμάτων. Αν και εν μέρει αυτό είναι σωστό, πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου τί προσφέρει το κάθε κούφωμα.

Η ασφάλεια που προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί αρκετά, ενώ επιλέγοντας ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου σύντομα θα αποσβέσεις τα χρήματα που ξόδεψες για την εγκατάστασή τους. Ακόμη μπορείς να βρεις κουφώματα αλουμινίου σε διάφορες τιμές και να προσαρμόσεις το κόστος στις ανάγκες σου. Σε γενικές γραμμές το κόστος στα συστήματα αλουμινίου καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

  • Αν είναι συμβατικά ή ενεργειακά κουφώματα.

  • Το τύπο κουφώματος.

  • Τα φύλλα που θα επιλέξεις.

  • Τις τεχνικές εργασίες που απαιτούνται.

Η τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου, είναι μία σχετικά γρήγορη και εύκολη διαδικασία, αρκεί να επιλέξεις έναν εξειδικευμένο επαγγελματία!

Στο Douleutaras.gr θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου. Οι τεχνικοί μας, ασχολούνται πολλά χρόνια με τον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που θα εξασφαλίσουν αξιόπιστα και μακροχρόνια αποτελέσματα!

Για ότι και αν χρειαστείς για τα κουφώματα αλουμινίου σου αλλά και για παντός τύπου κουφώματα όπως τα συνθετικά κουφώματα, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου και αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την τοποθέτηση,επισκευή και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν τις μπαλκονόπορτες, τα παράθυρα και τα παντζούρια αλουμινίου του χώρου σου, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη προστασία και θερμομόνωση του σπιτιού σου.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για το κόστος κουφωμάτων αλουμινίου.

Bonus υλικό:

Η ομάδα μας δημιούργησε τον απόλυτο Οδηγό Αγοράς και Επιλογής Κουφωμάτων. Κατέβασέ τον δωρεάν και μάθε τα πάντα για τη διαδικασία επιλογής των κατάλληλων κουφωμάτων για το δικό σου χώρο.

Τύποι Κουφωμάτων Αλουμινίου
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου θέλουν αλλαγή. Παρότι έχεις ακούσει εκατό διαφορετικές απόψεις