Κουφώματα αλουμινίου; Στις καλύτερες τιμές!

Βρες επαγγελματίες για κουφώματα και αλουμίνια, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/3/2020

Κουφώματα Αλουμινίου: Η Δημοφιλής Επιλογή 

Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ή να βρεις νέα κουφώματα για τον χώρο σου; Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν δικαίως μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Οι αλουμινοκατασκευές (πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες αλουμινίου) είναι μια επένδυση που δεν θα σε απογοητεύσει. 

Το αλουμίνιο έχει ξεχωρίσει σαν υλικό, γιατί συγκεντρώνει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, από την υψηλή αισθητική ως την καλύτερη μόνωση του σπιτιού. Για να κάνεις την καλύτερη επιλογή, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις πώς διαμορφώνεται το κόστος, ποια είναι τα διαφορετικά είδη και ποια τα οφέλη τους.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο σου, να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα αλουμίνια, αλλά και να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους. 

Αν βρίσκεσαι ακόμα σε στάδιο έρευνας, μην ανησυχείς! Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις που σου ταιριάζουν.

Πώς καθορίζονται οι τιμές για κουφώματα αλουμινίου;

Το κόστος για κουφώματα αλουμινίου καθορίζεται από τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, το χρώμα,τον τύπο και το σχήμα του κουφώματος.

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, συνεπώς το κόστος για τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου δεν είναι σταθερό. Ας δούμε τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά:

1. Τετραγωνικά μέτρα: Τα τετραγωνικά μέτρα των κουφωμάτων που θα περαστούν, θα καθορίσουν σε ένα βαθμό το κόστος. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμήσεις να βάλεις μεγαλύτερα και περισσότερα αλουμίνια, το κόστος εργατικών που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι συγκριτικά μικρότερο ανά κούφωμα.

2. Χρώμα κουφώματος: Τα κουφώματα διατίθενται κυρίως σε λευκό χρώμα. Άλλα χρώματα, όπως όσα είναι απομίμηση ξύλου, ενδέχεται να σε επιβαρύνουν επιπλέον κατά ένα 30% στην περίπτωση του PVC ή 40% στην περίπτωση αλουμινίου, ενώ τα υπόλοιπα χρώματα (RAL) μπορεί να αυξήσουν την τιμή ακόμα και κατά 50% στα PVC ή 20% στα αλουμινίου.

3. Τύπος κουφώματος: Τα κουφώματα αλουμινίου χωρίζονται σε δύο βασικούς τύπους: ψυχρά και θερμά ή ενεργειακά. Τα ψυχρά είναι πιο οικονομικά, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα, έχουν μεν υψηλότερη τιμή, αλλά διακρίνονται από καλύτερες μονωτικές ιδιότητες, αναβαθμίζουν ενεργειακά το χώρο σου και εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα.

4. Σχήμα κουφώματος: Γενικά έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ακόμα και ένα πιο πολύπλοκο σχήμα (π.χ. με τοξοειδή κορυφή) προκειμένου το κούφωμα να “ταιριάξει γάντι” στον χώρο σου. Αυτή η επιλογή θα είναι σαφώς πιο δαπανηρή, καθώς τέτοια αλουμίνια δεν παράγονται ευρέως.

Τώρα που έχεις μια αρχική ιδέα για τις τιμές κουφωμάτων, δες το παρακάτω βίντεο με βασικές πληροφορίες και συμβουλές και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για τα διαφορετικούς τύπους και τα οφέλη τους.

Ποιοι τύποι κουφωμάτων υπάρχουν;

Υπάρχουν επίσης 3 τύποι κουφωμάτων ως προς τον μηχανισμό λειτουργίας τους: τα συρόμενα χωνευτά, τα συρόμενα επάλληλα αλουμίνια και τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του καθενός:

- Τα συρόμενα χωνευτά αλουμίνια, τα οποία είναι αυτά που συναντάμε πιο συχνά στην Ελλάδα και λέγονται έτσι, επειδή χωνεύονται μέσα στον τοίχο και δε φαίνονται.

- Τα συρόμενα επάλληλα αλουμίνια, τα οποία λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά το ένα κούφωμα είναι σε διαφορετικό άξονα κίνησης από το άλλο, ώστε να επιτρέπεται η κίνηση.

- Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν διαφορετικούς μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων για την αύξηση της ασφάλειας.

Επίσης υπάρχουν διακρίσεις στον τύπο κουφώματος ως προς τα φύλλα από τα οποία αποτελείται (π.χ. μονόφυλλα, δίφυλλα). Ένα δίφυλλο κούφωμα αλουμινίου είναι ακριβότερο από ένα μονόφυλλο ίδιου μεγέθους, χρώματος και υπολοίπων τεχνικών χαρακτηριστικών.

Γιατί να επιλέξεις κουφώματα αλουμινίου;

Μεγάλη διάρκεια ζωής, ασφάλεια, διάρκεια χρώματος και σεβασμός προς το περιβάλλον: αυτά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.

Το σχετικά υψηλότερο κόστος τους, σε σχέση με άλλα κουφώματα (PVC ή ξύλινα) οφείλεται, σε ένα βαθμό, στο γεγονός ότι το αλουμίνιο είναι ένα υλικό δυσκολότερο στην παραγωγή και τον χειρισμό του, συγκριτικά με τις εναλλακτικές. Οφείλεται όμως και στα παραπάνω πλεονεκτήματά τους. Αναλυτικότερα:

1. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα κουφώματα αλουμινίου “γερνούν” με πιο αργό ρυθμό σε σχέση με τα PVC. Ανάλογα με την ποιότητά τους, μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής τους έως και περίπου 40 χρόνια, έναντι των 25 ετών για τα PVC.Η αντοχή τους οφείλεται στο ότι δεν επηρεάζονται από τις ραγδαίες αλλαγές στην θερμοκρασία ή την υπεριώδη ακτινοβολία στον ίδιο βαθμό με άλλα υλικά.

2. Δημιουργούν ιδανικά συστήματα ασφαλείας

Λόγω της σκληρότητας του υλικού, αποτελούν πιο ασφαλή λύση σε σχέση με τα PVC, καθώς όχι μόνο είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν οι υαλοπίνακες τους,  αλλά και είναι αρκετά ανθεκτικά στους σεισμούς.

3. Διατηρούν την απόχρωσή τους

Σε αντίθεση με τα φθηνότερα PVC, τα κουφώματα αλουμινίου δεν κιτρινίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης, αν το θελήσεις, μπορείς να τα βάψεις χωρίς κόπο!

4. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Τέλος είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμα και για την επαναχρησιμοποίηση τους απαιτείται μόλις το 5% της ενέργειας που θα χρειαζόταν για την παραγωγή τους. Έτσι, συντελούν στην προστασία του περιβάλλοντος και είναι μια πρώτης τάξεως οικολογική επιλογή.

Σημείωσε επίσης ότι διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών, προσφέρουν άριστη μόνωση (ισχύει για τα ενεργειακά κουφώματα) και, τέλος, καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη κουφωμάτων αλουμινίου;

Στις πιο συνηθισμένες αλουμινοκατασκευές για ένα σπίτι περιλαμβάνονται:

 • Παράθυρα αλουμινίου

 • Πόρτες αλουμινίου

 • Παντζούρια αλουμινίου

 • Ρολά αλουμινίου

 • Μπαλκονόπορτες αλουμινίου

Παρακάτω ακολουθούν τα πιο δημοφιλή είδη μαζί με πληροφορίες για το καθένα από αυτά.

Δημοφιλή είδη κουφωμάτων αλουμινίου που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας!

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ψυχρά και τα ενεργειακά κουφώματα;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ψυχρών και ενεργειακών κουφωμάτων έγκειται στο ότι τα ενεργειακά προσφέρουν καλύτερα επίπεδα μόνωσης.

Τα θερμά, γνωστά και ως θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα, διαθέτουν ένα υλικό που δημιουργεί θερμοδιακοπή, η οποία είναι ουσιαστικά η μείωση της μεταφοράς ενέργειας, άρα και θερμοκρασίας, από τη μια πλευρά του κουφώματος στην άλλη. Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ ελαχιστοποιούν την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας. 

Τα ψυχρά, γνωστά και ως κοινά κουφώματα, δεν είναι θερμοδιακοπτόμενα, και παρότι οικονομικότερα, δεν παρουσιάζουν τις ιδιότητες των ενεργειακών.

Τι να προσέξεις όταν επιλέγεις παράθυρα αλουμινίου;

Τέσσερα σημεία αξίζουν την προσοχή σου στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου: οι διαστάσεις, οι υαλοπίνακες και τα τζάμια που θα διαλέξεις, το αν θα τοποθετήσεις σύστημα ασφαλείας και, τέλος, τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις.

Στην αγορά θα βρεις πληθώρα επιλογών για παράθυρα αλουμινίου. Γι’ αυτό, καλό είναι να ζητήσεις τη συμβουλή ενός αρχιτέκτονα ή ενός έμπειρου τεχνικού για την επιλογή που θα κάνεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Το ίδιο ισχύει για τις υπόλοιπες αλουμινοκατασκευές, όπως μπαλκονόπορτες και πόρτες αλουμινίου, καθώς αποτελούν σημαντική επένδυση. Με τη βοήθεια των ειδικών, μπορείς να μάθεις με σιγουριά τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ακολουθήσεις και τις παρακάτω συμβουλές:

1. Βρες τις σωστές διαστάσεις

Η ακρίβεια στη μέτρηση των διαστάσεων των κουφωμάτων είναι πολύ σημαντική, για να πετύχεις τα σωστά παράθυρα. Μέτρησε τα ανοίγματα των παραθύρων σου από την εξωτερική πλευρά, προσπαθώντας να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Έπειτα, βεβαιώσου ότι ο προμηθευτής παραθύρων αλουμινίου διαθέτει τα παράθυρα που σου αρέσουν, ακριβώς στις διαστάσεις που χρειάζεσαι.

2. Διάλεξε ποιοτικούς υαλοπίνακες & τζάμια

Το τζάμι είναι το βασικό μέρος στα παράθυρα αλουμινίου και πρέπει να έχει υψηλή αντοχή, για να το χαίρεσαι για χρόνια. Μπορείς να βάλεις ενεργειακά τζάμια για άριστη μόνωση και υαλοπίνακες ασφαλείας, σε περίπτωση που θέλεις να ενισχύσεις την ασφάλεια του χώρου σου, ενάντια σε διαρρήκτες. Φυσικά, το κόστος αυξάνεται, όσο τα τζάμια γίνονται πιο ανθεκτικά, αλλά η αξία τους αποδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου.

3. Τοποθέτησε συστήματα ασφαλείας παραθύρων

Ειδικά αν κατοικείς σε ισόγειο πολυκατοικίας που βλέπει σε δρόμο, έχεις ένα λόγο παραπάνω για να φροντίσεις να έχεις αδιάρρηκτα παράθυρα αλουμινίου. Αλλά τα συστήματα ασφαλείας παραθύρων αλουμινίου είναι χρήσιμα για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα.

4. Βρες τον τύπο παραθύρων που χρειάζεσαι

Τα παράθυρα αλουμινίου μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα ή και περιστρεφόμενα. Πριν αγοράσεις παράθυρα για το χώρο σου, πρέπει να σκεφτείς τι χρειάζεσαι. Πώς θέλεις να ανοίγουν και πόσο χώρο έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου, για το άνοιγμα των παραθύρων; Αυτά παίζουν βασικό ρόλο στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου.

5. Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου

Είναι αλήθεια, πως τα παράθυρα αλουμινίου δεν είναι οικονομικά. Υπάρχουν πιο φθηνές επιλογές στο εμπόριο, όπως τα πλαστικά. Ειδικά αν θέλεις να σου παρέχουν μόνωση και ασφάλεια από διαρρήκτες, θα πρέπει να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για την αγορά των παραθύρων.

Παρόλα αυτά, σου προτείνουμε να δείξεις γενναιοδωρία και να εξετάσεις πολλές διαφορετικές επιλογές, πριν καταλήξεις στην τελική σου επιλογή. Τα ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου έχουν μεγάλη αρχική επένδυση, αλλά σε αποζημιώνουν με τα οφέλη που προσφέρουν και τη μεγάλη αντοχή τους, για πολλά χρόνια.

Μην ξεχνάς ότι οι τεχνίτες κουφωμάτων - παραθύρων αλουμινίου που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο και να σε προμηθεύσουν με τα παράθυρα που πραγματικά σου ταιριάζουν! 

Μπορεί ένα παράθυρο αλουμινίου να είναι απομίμηση ξύλου;

Φυσικά! Γνωστά και ως “παραδοσιακά παράθυρα αλουμινίου”, τα παράθυρα αυτά παρομοιάζουν την αισθητική του φυσικού ξύλου. 

Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι, πως ενώ μοιάζουν με ξύλινα, στην πραγματικότητα δεν έχουν ανάγκη την ίδια συντήρηση και φροντίδα. Έτσι, απολαμβάνεις όλη την αισθητική του ξύλου, με όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα παράθυρα από αλουμίνιο.

Κουφώματα αλουμινίου ή PVC;

Για να κάνεις τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να εξετάσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού και να δεις ποιο καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Οι πιο βασικοί παίκτες της αγοράς για κουφώματα είναι το αλουμίνιο, το PVC και το ξύλο. Κάθε υλικό έχει υποστηρικτές, γιατί το καθένα διαθέτει διαφορετικές ιδιότητες. Φυσικά, πρέπει να θυμάσαι πως δεν αρκεί το υλικό, για να σου προσφέρει καλή μόνωση. Σημασία έχουν και τα τζάμια που επιλέγεις, για να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Γιατί να προτιμήσεις τα κουφώματα PVC;

1. Είναι πιο οικονομικά από τα κουφώματα αλουμινίου

2. Προσφέρουν καλή μόνωση

3. Αν είναι καλής ποιότητας, δεν φουσκώνουν

4. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών

Ξύλινα κουφώματα ή αλουμινίου;

Για την επιλογή κουφώματος, δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση. Καλό είναι να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά και των δύο ειδών για να επιλέξεις αυτό που είναι καταλληλότερο για τον χώρο σου.

Το ξύλο είναι μια αγαπημένη επιλογή, κυρίως λόγω της πιο παραδοσιακής ατμόσφαιρας που δημιουργεί. Μην ξεχνάς όμως, ότι αν θες να συνδυάσεις την εμφάνιση του ξύλου με τις ιδιότητες του αλουμινίου, υπάρχουν και τα κουφώματα αλουμινίου σε χρώμα απομίμησης ξύλου!

Γιατί επιλέξεις ξύλινα κουφώματα;

1. Είναι μια επιλογή με διαχρονική - ζεστή αισθητική

2. Προσφέρουν καλή ηχομόνωση 

3. Προσφέρουν καλή θερμομόνωση (όταν βρίσκονται σε καλή κατάσταση)

4. Έχουν ανάγκη από συντήρηση, η οποία όμως γίνεται εύκολα

5. Εφόσον γίνεται συντήρηση, αντέχουν πολλά χρόνια 

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για κουφώματα αλουμινίου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία της πλατφόρμας μας, ώστε να σε βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης κουφωμάτων. Παρακάτω παρουσιάζουμε τους βασικότερους από αυτούς:

 • Εξειδικευμένη μελέτη χώρου: Υπάρχουν πολλοί τύποι κουφωμάτων για να επιλέξεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί αμφιβολίες. Οι επαγγελματίες μας μελετούν τις ανάγκες του χώρου σου κι έτσι σου προτείνουν το καλύτερο σύστημα για την περίπτωσή σου.

 • Συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές: Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τεχνικούς που συνεργάζονται με τους καλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Θα σε προμηθεύσουν με ποιοτικά κουφώματα, χωρίς να αγχωθείς καθόλου!

 • Άμεση & ασφαλής τοποθέτηση: Εκτός από το να σε προμηθεύσουν με τα ιδανικά για σένα κουφώματα αλουμινίου, οι τεχνικοί μας φροντίζουν και για την τοποθέτηση. Μπορούν να σου δώσουν προσφορές με τιμές για υλικά + εργατικά, έτσι ώστε να καθορίσεις τον προϋπολογισμό σου!

 • Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών: Είτε χρειάζεσαι τοποθέτηση / αντικατάσταση κουφωμάτων, συντήρηση ή επισκευή, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες, για να σου δώσουν προσφορές. 

 • Εγγυημένη εμπειρία & τεχνογνωσία: Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για τις υπηρεσίες τους, από τους ίδιους τους πελάτες μας. Πριν επιλέξεις επαγγελματία, επισκέψου το προφίλ του, για να δεις διαθέσιμες αξιολογήσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για αλουμίνια, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Τοποθέτηση των Κουφωμάτων Αλουμινίων τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
344 αξιολογήσεις

Η αργασια αφορουσε την απολεια των κουφωματων που είχα στο σπίτι, και την διόρθωση αυτήν. Έγινε συνεννόηση με τον επαγγελματία το κόστος ήτ…

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος SmartRoll
301 αξιολογήσεις

Εξυπηρέτηση γρήγορη,άψογοι στη δουλειά τους και πολύ ευγενικοι

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ντόκας
62 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένη από την συνεννόηση και το αποτελεσμα!!

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
31 αξιολογήσεις

Ο κύριος Νίκος ήταν πολύ εξυπηρετικός και έδωσε λύση στο πρόβλημα μου πάρα πολύ γρήγορα. Ωστόσο, θεωρώ το κόστος επισκευής αρκετά υπέρογκο …

φωτογραφία επαγγελματία
Θοδωρής Ντέντες
18 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και άψογη δουλειά. Φιλικοί και εξυπηρετικοί ήρθαν νωρίς το πρωί λόγω του δύσκολου μέρους της πολυκατοικίας. Η ποι…

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

6 Πρωτότυπες Ιδέες για Σχέδια στις Εξωτερικές Πόρτες Αλουμινίου!

Αν υπάρχει μία πόρτα στο σπίτι μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ γερή και καλοδιατηρημένη, αυτή είναι σίγουρα η

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Καραπλής

Βόρεια Προάστια Αθήνας
56 αξιολογήσεις

Ασχολούμαι με τις αλουμινοκατασκεύες, τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό πελατολόγιο. Παράλληλα αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σήτας, κουφωμάτων και οικιακών ρολών. 

Αθανάσιος Λεμπέσης

Νότια Προάστια Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Αθανάσιος Λεμπέσης και είμαι έμπειρος τεχνίτης στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου. Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με αντικατάσταση, επισκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, για τον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο.

Κων/νος Καραχρήστος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας κατέχει εξέχουσα θέση στον τομέα των τεχνικών εργασιών τα τελευταία 15 χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στον ανταγωνιστικό τομέα της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης κουφωμάτων, ξύλινων κατασκευών και σιδηροκατασκευών. 

Νικόλαος Μπέσης

Πειραιάς
9 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στις σιδηροκατασκευές και έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε παντός τύπου σιδηροκατασκευές για τις προσωπικές η και επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η συνέπεια απέναντι σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στους πελάτες μας, η υπευθυνότητα ως προς την ποιότητα των υλικών της εργασίας αλλά και οι φιλικές τιμές, είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας.

Domes Design

Θεσσαλονίκη
6 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, που σχετίζονται με τα κουφώματα και μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικά κουφώματα, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν στην οικία η την επιχείρηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κουφωμάτων μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να εντοπίζουμε αμέσως τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρουμε τις κατάλληλες εργασίες. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα η εταιρεία μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Το μεράκι για τη δουλειά μας, η καταρτισμένη ομάδα μας αλλά και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, φέρνουν πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Δάφνη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Πάσχος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Θοδωρής Ντέντες
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 300,00€
Επισκευή
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Κοντέλης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Δήμος Νέαπολης - Συκεών
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Γεωργιτσέλης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€